Review X10 met Crypto – De Crypto training van Beleggen.com!

Wil jij leren hoe je je vermogen kunt beschermen met CRYPTO's? Sparen levert niets meer op!

Gemiddelde leestijd: 34 minuten
Bitcoin op een computer moederbord t.b.v. review X10 met Crypto

In dit review X10 met Crypto van Beleggen.com kom je alles te weten over de nieuwste Crypto cursus van Harm van Wijk. Wij kennen Harm al langer van zijn Trading Navigator beleggingscursus, deze richt zich op de normale aandelenhandel.

De X10 met Crypto cursus ook wel de X10 Crypto Challenge genoemd bestaat uit twee delen. Het eerste deel is “Geld verdienen met Bitcoin”, en een tweede deel via de CryptoAcademy. We zijn erg benieuwd hoe deze cursus Crypto traden voor beginners er precies uit ziet.

Cryptocurrencys bestaan al sinds 2013, dit is het jaar van het ontstaan van de Bitcoin. Bitcoin is ontworpen na de bankencrisis om zo de derde partij de commerciële bank te omzeilen. Zij worden gezien als de oorzaak van de bankencrisis.

Op dit moment denken veel financieel specialisten en economen dat we in een soort revolutie zitten van ons financiële systeem. Sommige kondigen zelfs een big reset van ons financiële systeem aan, maar weinig mensen zijn zich hiervan bewust.

De Euro en Dollar, welke we fiat geld noemen wordt constant bijgedrukt door de regeringen. Als gevolg daarvan loopt de inflatie van je geld op. Ieder jaar kun je minder kopen van je spaargeld. Dit kun je voorkomen door te investeren in producten als goud, zilver en nu dus ook cryptocurrencys. Laten we snel kijken hoe jij je vermogen kunt beschermen en vergroten!


Waarom deze training X10 met Crypto kopen?

We hebben het in de inleiding al aangehaald, maar we gaan er nu iets dieper op in. De Bitcoin is ontworpen door Satoshi Nakamoto (pseudoniem) als antwoord op de bankencrisis. Banken zijn er bij gebaat dat bedrijven schulden aflossen door nog meer te lenen, zo ontstaat er een gevaarlijke schuldenlast die niet meer te overzien is. Wat doen regeringen?, zij zetten de geldpers aan drukken geld bij zonder dat daar een onderliggende (goud)waarde tegenover staat.

Ons huidige financiële systeem staat op omvallen, je zult dit niet breed in de media zien, omdat er anders paniek uit kan breken. Maar hier en daar zijn er financieel specialisten die hierover berichten in de media. Oook zien we nu begin 2021 dat belangrijke institutionele partijen als beleggingsfondsen en Tesla miljarden investeren in Bitcoin. Dit doen zij omdat zij bang zijn dat het huidige financieel systeem in elkaar klapt. In de 2017 bullrun van Bitcoin stapte deze institutionele partijen nog niet in, nu zijn zij wel overtuigd van de kracht van Crypto!

Het gaat nu te ver om hier dieper op in te gaan. Wil je meer weten? Kijk dan bijvoorbeeld eens de video’s van Madelons Vos. Zeg niet dat we je niet hebben gewaarschuwd! Je snapt dan ook beter dat Bitcoin geen bubbel of piramidespel is.

Hoe bescherm je je spaargeld?

Door een klein gedeelte van je vermogen of spaargeld te investeren in Cryptocurrencys kun je jou vermogen beschermen tegen verdamping. Beleg bijvoorbeeld 5 a 10% van je spaargeld waar je toch geen rente op krijgt in Bitcoin. Je hoeft geen hele Bitcoin te kopen, je kunt kleine delen kopen zodat je ook met 50, 100 of 1000 euro kunt instappen. Ethereum gaat begin 2021ook goed, maar Bitcoin blijft de grootste markkapitalisatie behouden.

Investeer een percentage dat je kunt missen, ook als het fout dreigt te gaan. Beleg NOOIT met geleend geld, hiermee kun je in grote financiële problemen komen. Beleg verstandig en gebruik je verstand, Crypto’s blijven erg beweeglijk (volatiel) en kunnen met grote stappen omhoog, maar ook omlaag! Een koersdrop van €10000 bij Bitcoin kan zomaar voorkomen.

Crypto kan complex overkomen, en daarom is het inderdaad verstandig om te investeren in een goede training. In dit review X10 met Crypto gaan we jou uitleggen wat je allemaal kunt verwachten en wat wij ervan vinden.

WACHT niet langer, en stap nu het kan nog goedkoop in! 2021 en 2022 worden belangrijke jaren voor de Bitcoin en cryptocurrencys. Sparen bij de bank is dramatisch en de normale aandelenbeurs gaat volgens voorspellers ook krimpen. De faillissementen van bedrijven na de coronacrisis zullen de beurs naar beneden trekken!


Wie is de verkoper van X10 met Crypto

Harm van Wijk van de training X10 met Crypto
Harm van Wijk

Zoals eerder aangegeven kennen wij Harm van Wijk van ons review Trading navigator, aan de professionaliteit van deze trainer hoef je niet te twijfelen.

Wat kunnen we zeggen over de achtergrond van Harm van wijk? Harm was betrokken bij het opzetten van SNS FundCoach en Binck bank. Daarnaast heeft hij veel ervaring opgedaan met Turbo`s bij de ABN Amro Bank. Op de Financiële Telegraaf komen wij Harm tegen als de directeur van beursbulletin.nl. Ook is hij actief en bekend van zijn opinie en columns op de bekende beleggingswebsite IEX.nl. We mogen best zeggen dat harm weet waar hij over spreekt en hij een een gerespecteerd beleggingsgoeroe is.

Harm is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com en wordt daarin bijgestaan door Crypto Trader & ICO consultant Jan Robert Schutte. Als nieuwste ontwikkeling houdt hij zich nu bezig met BOTS. Dat zijn belegging in crypto waar bij een algoritme het aan en verkoop moment bepaald. Er wordt beweerd dat deze BOTS beter beleggen dan mensen.

Jan Robert Schutte

Op de verkooppagina valt genoeg te lezen over Jan Robert Schutte, dat gaan we nu niet verder herhalen. We hebben de LinkedIn pagina van Jan Robert Schutte nog even gecontroleerd. Zoals verwacht treffen we hier een eindeloze lijst met aandelen en crypto trading banen en functies aan.

In de lange lijst van trading functies zien we dat Jan Robert al sinds 2000 bij de Binckbank ervaring met trading heeft opgedaan. Dit betekent dat hij ook de opkomst van cryptocurrencys vanaf het begin heeft gevolgd.

Zijn strategie is jou te leren te handelen met Crypto’s, veel mensen kopen namelijk cryptocurrencys en wachten totdat deze gaan stijgen, de “Buy and Hope” strategie. Dit is niet de beste strategie, X10 met Crypto leert je wel de beste strategie.

KvK Uittreksel van Beleggen.com

De X10 met Crypto training wordt aangeboden door beleggen.com. Wij controleren altijd de KvK gegevens onderaan de verkooppagina, we zien hier het nummer 34244390 genoemd. Het zoekresultaat toont ons een handelsnaam die transparant is, en ook de woonplaats van Harm weergeeft. Er valt niets aan te merken op de administratieve gegevens. Harm is een serieuze financieel specialist met grote namen op zijn CV, we hadden ook niets anders verwacht in dit review X10 met Crypto.

Na aankoop ontvang je mail met de afzender CryptoAcademy.nl, deze cursusnaam zien we ook terugkomen op het CV van Jan Robert Schutte.

KvK uittreksel beleggen.com
KvK uittreksel beleggen.com

Voor wie is deze crypto training bedoeld?

De X10 met Crypto training is voor iedereen geschikt die een training wil in wat Crypto’s nu precies zijn. Indien je de achtergrond en theorie achter cryptocurrencys beter begrijpt zul je er vast mee willen handelen. Hoe dit werkt, wordt uitgelegd via het Crypto Trader M2W-TSSystem. Let op: voor deze training dien je wel een beetje handig te zijn op de computer.

De filmpjes van het tradersysteem zijn in het Engels. Naar onze verwachting zal iedereen die interesse in Crypto’s heeft hier geen problemen mee hebben. De Engelse uitspraak van Jan Robert verdient nog wel enige verbetering ;-), het is overigens verder prima te volgen.

In het meer theoretische deel “Geld Verdienen met Bitcoin” op beleggen.com zijn de video’s wel in het Nederlands gesproken. Naar onze mening luister dit wel prettiger.


Inhoud van de X10 met Crypto cursus

Om een uitgebreid en objectief review X10 met Crypto mogelijk te maken kregen wij een reviewkopie ter beschikking. Hiervoor willen wij het team van CryptoAcademy en beleggen.com voor bedanken. Indien jij de cursus aanschaft heb je binnen enkele minuten een aantal mailtjes met informatie en de toegangscode tot de cursus, je kunt dan inloggen in onderstaande ledenomgevingen op beleggen.com en in de CryptoAcademy.

We vonden het eerst even verwarrend, maar na uitleg van de helpdesk van beleggen.com was alles duidelijk.

Online Ledenomgeving X10 met Crypto op mijn.beleggen.com
Ledenomgeving mijn.beleggen.com
Online ledenomgeving CryptoAcademy voor review X10 met Crypto
CryptoAcademy ledenomgeving

De cursus bestaat uit een aantal modules die we hieronder voor je opsommen om een idee te krijgen wat je allemaal gaat leren.

 • De “Geld verdienen met Bitcoin” bestaat uit de volgende modules
 • Handelen in Bitcoins
 • Altcoins
 • De Basis van de Bitcoin
 • Platforms en Wallets
 • Techniek
 • Wetgeving en regulering
 • Vragen en antwoorden
 • Crypto rapporten
 • De CryptoAcademy training bestaat uit de volgende modules
 • Module 1 : How to’s
 • Module 2 : Crypto Trading on Deribit
 • Module 3 : Module English Trading Webinars
 • Module 4 : Dutch Trading Webinars
 • Module 5 : Crypto Wednesday Webinars
 • Module 6 : X10 Crypto

Verder ontvang je na aankoop een email met daarin handige links en inloggegevens voor de op de verkooppagina genoemde extra’s. We sommen ze hieronder voor je op. Het vreemde is wel dat de mail enkele dagen later komt dan de toegang tot beleggen.com en de CryptoAcademy:

 • toegang tot exclusieve Telegram X10 Crypto Elite Trader Group
 • Crypto trades voor de X10 Portefeuille
 • Via Telegram X10 Crypto Trades
 • Toegang tot de webinars voor de online trainingen (b.v. op dinsdag 12:00 hrs via Beleggen.com)
 • X10 Crypto Mastermind Zoommeetings

Deel 1 van de Crypto cursus : “Geld Verdienen met Bitcoin” van Beleggen.com

De Crypto Training is erg uitgebreid, en daarom de toch wel forse investering waard. We zullen de modules kort bespreken om je een idee te geven wat je krijgt. Zoals in onderstaande afbeelding te zien, krijg je na betaling toegang tot meerdere modules. Naast de module “Geld verdienen met Bitcoin” kun je nog meer kennis opdoen over beleggen in de overige modules die bij het VIP lidmaatschap horen. In dit review X10 Crypto Challenge focussen wij ons op de Bitcoin module.

online ledenomgeving beleggen.com
Modulescherm beleggen.com

Module : Handelen in Bitcoins

De training start met de module: Handelen in Bitcoins. Je kunt hier een 93 pagina’s tellend e-book downloaden hoe je moet handelen in Bitcoin en Ethereum. Vervolgens volgt er een informatieve video van 1 uur en 16 minuten die al mogelijkheden van beleggen in Bitcoin behandeld. Het is onze eerste ervaring en indruk, we moeten zegen dat die niet tegen valt.

In de afbeelding hieronder kun je meteen zien hoe je door de verschillende cursus onderdelen kunt navigeren. Wat je al gekeken hebt krijgt een groen vinkje. De vormgeving van de cursus is een standaard die we vaker tegenkomen bij andere cursussen en prettig werkt.

Cursus scherm “Verdienen met Bitcoin” op Beleggen.com

Module : Altcoins

Module twee leert je in een video van meer dan 1,5 uur de basics van de bekendste Altcoins. Het is een opgeslagen video van een live webinar in 720p kwaliteit. Jij kunt je aanmelden om wekelijks de live webinars te volgen.

Harm legt op een begrijpelijke manier de voor en nadelen van enkele Altcoins uit de Top 10 van de Marketcap uit. Verder worden de Smart Contracts nog uitgelegd. Samengevat krijg je een goede basis wat Altcoins zijn en wat je ermee kunt.

Module : De Basis van de Bitcoin

In de module “De Basis van de Bitcoin” volg je een trainingsvideo van 1,5 uur. Tot nu toe zijn de training video`s eerder opgenomen live Webinar video’s. Altijd al willen weten wat blockchain nu precies is? En waarom iedereen ze zo graag wil hebben. In deze mini basis cursus Bitcoin wordt het allemaal begrijpelijk uitgelegd met ondersteunende animaties.

Persoonlijk zijn wij zelf lid van een Marketing cursus waarbij wij ook live webinars volgens. Iedere keer is het een feestje om te volgen, en al die nuttige informatie thuis te kunnen bekijken.

Naar onze mening is de opmerking dat ons geldsysteem aan vervanging toe is het meest waardevolle wat je hier hoort. Er komt een Big Reset van ons financiële systeem, je kunt je daar op voorbereiden en beschermen met cryptocurrencys. Regeringen hebben tot op zekere hoogte geen invloed op Cryptocurrencys, daarom beschermen ze jou zo goed tegen inflatie. Om hier meer over te leren, koop dan de cursus! Je zult er geen spijt van krijgen.

Module : Platforms en Wallets

In deze module komt goed naar voren wat een Bitcoin adres is en wat een de bijbehorende private key is. Deze goed bewaren is zeer belangrijk omdat er geen commerciële partij is waarbij je even je wachtwoord kunt laten resetten. Ook de mest veilige vorm van je Crypto bewaren wordt behandeld, de zogenoemde hardware wallet. Door dit stukje hardware staan je munten offline, en uit het bereik van hackers.

Module : Techniek

Wij denken dat dit een lastig hoofdstuk is voor mensen om te begrijpen. De achtergrond hoe Bitcoin en Cryptocurrencies werken, wordt op begrijpelijke wijze uitgelegd., maar het is wel erg technisch allemaal. Aan de hand van animaties wordt precies uitgelegd hoe een transactie over het Bitcoin netwerk verloopt.

Ook wordt de versleuteling van transacties en Hashes besproken. Voor de gemiddelde nerd zoals ons interessant, en onmisbaar om te snappen hoe het nu precies werkt. Wij zouden adviseren het een aantal keer te bekijken, je krijgt dan wel een indruk. Uit je hoofd leren van de techniek is zeker niet noodzakelijk. Ons heeft het zeker geboeid.

Module : Wetgeving en regulering

De wetgeving en regulering van cryptocurrencys is nog veel aan wijzigingen onderhevig. Zelfs de regering heeft deze nieuwe techniek nog niet helemaal aan wetten gebonden, maar zijn daar wel mee bezig. In de video leer je dat er over Crypto’s belasting betaald moet worden. Aan de hand van een tabel van de belastingdienst wordt precies uitgelegd hoe dat zit.

Ook in deze video zien we weer veel animaties om begrippen duidelijk te maken, deze zijn in het Engels.

Interessant is ook te horen dat veel derde wereld landen crypto’s proberen te verbieden, ze verliezen anders de controle over de geldvoorraad. Dictators zijn niet zo blij als ze controle verliezen, hier blijkt de kracht die crypto’s kunnen hebben. Terwijl wij dit review X10 met Crypto schrijven blijkt dat MicroStrategy nogmaals een miljard dollar heeft geïnvesteerd, dat doen zij alleen als zij er voor 100% in geloven. Mis de boot niet en investeer ook op tijd.

Module : Vragen en Antwoorden

De training video’s zijn allemaal opnamen van live webinars. De vragen en antwoorden module beantwoord ingestuurde vragen van deelnemers via de chatfunctie. Wij zien een video van 42 minuten waar onderwerpen als een ICO in voorkomen. Je wordt tevens gewaarschuwd voor oplichters, omdat mensen niet precies weten hoe alles werkt grijpen oplichters hun kans. En ook het aanmaken van een paperwallet wordt behandeld.

Verder zie je een fragment waarin een mining installatie wordt opgebouwd, je zult dit nooit zelf gaan doen op deze schaal. Wij vinden het leuk om eens te zien hoe dit eruit ziet. Samengevat kunnen we zegen dat dat er hele diverse onderwerpen worden behandeld, die deels ook in andere modules voorkomen.

Module : Crypto rapporten

In het laatste Hoofdstuk zit naar onze mening een foutje. In Crypto rapporten zien we dezelfde twee trainingspagina’s als in hoofdstuk “Handelen in Bitcoins”. Voor het review X10 met Crypto (X10 Crypto Challenge) kunnen wij hier niets over melden. Hopelijk ontdekt de auteur dat er een fout zit, en wordt dit snel aangepast.

module Crypto rapporten van de X10 Crypto Challenge
module Crypto rapporten van de X10 Crypto Challenge

Deel 2 : Cursus Crypto Traden van CryptoAcademy.nl

Je kunt de cursus zien in twee hoofdbestandsdelen, De “Handelen in Bitcoins” op beleggen.com. Het tweede hoofdbestanddeel is een lidmaatschap op de CryptoAcademy.nl welke we nu nader zullen beoordelen. Dit deel willen wij ook wel een cursus crypto traden voor beginners noemen. Al denken wij dat gevorderden hier ook veel van kunnen leren.

Module 1 : How to’s

Aan de hand van het bespreken van een voorbeeld portefeuille worden twee belangrijke beleggings strategieën besproken. De HODL en de DCA strategie, Het verschil wordt begrijpelijk uitgelegd. Waarbij de HODL (Hold On for Dear Life) en de DCA (Dollar Cost Averaging) strategie wordt vergeleken. Jammer is dat de eerste video in het Engels wordt uitgelegd. De informatie is wel waardevol en praktisch toepasbaar.

Vervolgens leer je in in 12 minuten durende video hoe je je aanmeldt bij de Coinmerce exchange. Stap voor stap wordt je door alles heen geleidt, wij denken dat iedereen dit kan volgen. Er worden een aantal munten gekocht zo dat je kunt zien hoe dat moet, het is niet heel technisch en eenvoudig zelf uit te voeren.

In de video “Staking” leer je hoe je op de Binance Exchange je coins kunt vastzetten. Wanneer je dit doet en je zet je coins 15 of 30 dagen vast, dan krijg je een rentepercentage die varieert per coin, maar per wel kan oplopen tot 13%. Zo kun je een passief inkomen genereren, wij kenden de term niet. Bedankt Jan Robert!

Hoofdstuk How to’s sluit af met een e-book (24 pagina’s) “Van Start(er) tot Finish”‘ dat je kunt downloaden.

Module 2 : Crypto Trading on Deribit

Op Deribit kun je handelen in cryptocurrencys futures en options. Futures en opties zijn beleggingstechnieken die we ook kennen uit de “normale” aandelenhandel. Dit heel hoofdstuk leidt je stapsgewijs door alles heen , en start met het maken van een account op Deribit. Voor je start met handelen raden we aan om toch zeker een paar keer alle overige informatie en video’s te kijken voor je gaat beginnen. Hiermee moet je goed weten waar je mee bezig bent!

De schermen van Deribit zien er overweldigend uit, maar als je de video’s aandachtig volgt, en nog eens terug kijkt is valt het uiteindelijk wel mee.

Handelen op Deribit X10 Crypto Challenge
Handelen op Deribit X10 Crypto Challenge

Module 3 : English Trading Webinars

In deze module wordt het M2W-TSSysteem behandeld. Dit kant en klare pakket wordt aangeboden voor € 877,25. Dit lijkt veel maar met alle toeters en bellen daarom heen kun je meteen starten en krijg je de ondersteuning die je in het begin zeker nodig zult hebben. Je hoeft dit niet erbij te nemen, maar het zal je investering wel waard zijn.

M2W staat voor Money To Work Trading System. Samen met Aloys Mathijsen wordt in een opgenomen live Webinar van 1:17uur deze Crypto training cursus besproken. Aloys was een CEO van een Trading bedrijf en heeft 30 jaar ervaring in handelen van aandelen Handelen op een beurs betekent je hoofd koel houden en leren om aan risicomanagement te doen.

Naast video, krijg je ook toegang tot twee whatsapp groepen: de Lively WhatsApp Trading Group en de M2W groepsapp.

Het M2W-TSSystem werkt als er volatiliteit in de crypto bestaat, maar ook bij aandelen werkt het ook. Inde video krijg je een uitleg over de grafieken en de Bitcoin in bijzonder. Op welke momenten moet je instappen en op welke moment juist niet.

Wanneer je besluit de Crypto cursus te kopen dan wordt je geholpen met een “een onboarding” sessie vooraf en een coachingsessie als je reeds aan het Traden bent. Het is zelfs mogelijk op kantoor langs te komen, dat zien wij wel als een extra pluspunt. Toegang tot trading documenten, een gratis helpdesk, updates en een handleiding worden ook allemaal verstrekt.

Crypto training module M2W-TSSysteem
Module 3 het M2W-TSSysteem

Module 4 : Dutch Trading Webinars

Het M2W-TSSysteem wordt in Module 4 nogmaals uitgelegd, maar dan geheel in het Nederlands, dit hadden we graag even eerder geweten, dit luistert namelijk een stuk eenvoudiger. De inhoud verschilt natuurlijk niet met de Engelse versie uit module 3.

Ook het handelen op Deribit wordt opnieuw behandeld, maar nu veel begrijpelijker in het Nederlands. Als bonus wordt ook het handelen met de Trading Navigator behandeld. De Trading Navigator is een cursus om te handelen in aandelen. Deze training die apart verkrijgbaar, hebben wij ook gereviewed. Hiervoor is ons review Trading Navigator geschreven. De Trading Navigator tool kan namelijk ook gebruikt worden bij het handelen in Cryptocurrencys.

Module 5 : Crypto Wednesday Webinars

Crypto Wednesday Webinars is een opgenomen webinar. Mensen stellen uiteenlopende vragen, die live worden beantwoord. We zien maar een webinar staan, naar onze mening moeten er wel meer komen. Waarom wij er nu niet meer zien staan, kunnen we niet verklaren. Vraag dit later even na, wij kijken vast niet op de juiste plaats.

Module 6 : X10 Crypto

De X10 met Crypto training staat ook wel bekend als de X10 Crypto Challenge. In deze module treffen we een zoommeeting video van meer dan uur aan. Veel beginners worden hier voorgelicht wat de X10 Crypto Challenge precies inhoudt. We adviseren om deze video als eerste te bekijken, zo krijg je een goede inleiding op de overige video`s.


Ervaringen over CryptoAcademy en X10 met Crypto

In dit review X10 met Crypto, ook wel de X10 Crypto Challenge genoemd willen wij ook de ervaringen van anderen benadrukken. De website/verkooppagina van de Crypto cursus zelf staat vol ervaringen. Dit zijn echte ervaringen, we vinden hier artikelen uit de Telegraaf en ingezonden bedankjes van cursisten. Het is onnodig door te zoeken naar nog meer ervaringen, Harm is betrouwbaar en de ervaringen zijn dat ook.

Hieronder vind je nog enkele logo`s van organisaties waar Harm zijn medewerking aan heeft verleend. Naar onze mening hoeft daar niets aan toegevoegd te worden.

review-trading-navigator-recencies
partners van X10 met Crypto van beleggen.com

X10 Crypto Challenge “Niet Goed Geld Terug garantie”

Geel logo niet goed geld terug

We hebben voor dit review X10 Challenge ons best gedaan een zo uitgebreid mogelijke inkijk te geven in deze Crypto cursus. Zeker weten dat jij hier veel aan gaat hebben, maar we denken ook dat je misschien nog twijfelt. Het blijft een aardige prijd voor deze cursus.

Om deze reden krijg jij 30 dagen de tijd de X10 Crypto Challenge te bekijken, bevalt het je niet dan krijg je zonder moeilijke vragen je geld terug. Ieder product dat je online koopt heeft een wetettelijke bedenktermijn. De wet zegt dat je een online gekocht product binnen 14 dagen weer terug kan sturen. Harm en de CryptoAcademy zijn overtuigd van hun product en verlengen de termijn tot 30 dagen.


Prijs-kwaliteitverhouding volgens het Review X10 met Crypto

Wat vinden wij in dit review X10 Challenge van de prijs? We kunnen niet zeggen dat het spotgoedkoop is, de huidige prijs is € 997, en dat is best wat geld. Maar een cursus in elkaar zetten kost tijd en geld, en hier gedaan door mensen die weten waar ze over spreken. Je kunt niet verwachten dat praktische informatie gratis wordt weggegeven.

Investeer je geld in goede voorlichting en investeer in jezelf. Een investering in jezelf is het beste wat je kunt doen. Wij van reviewkeizer.nl beoordelen de prijs-kwaliteitsverhouding van deze Crypto training als goed.

Een alternatief is de Crypto Masterclass van het team AllesOverCrypto, in ons review Crypto Masterclass lees je er alles over. Ons oordeel over kwaliteit en prijs verschillen nauwelijks, kies degene die jou het beste lijkt. Een tweede alternatief zou de Daytrading Masterclass kunnen zijn. Dit gaat over het Daytraden van aandelen, dit zouden ook Cryptofondsen kunnen zijn.


Conclusie, X10 met Crypto kopen?

We zijn nu bij het eind van ons review X10 met Crypto (X10 Crypto Challenge) aangekomen. Moet je hier je geld in investeren? Wij zijn van mening dat Cryptocurrencys de volgende grote technologie stap wordt. Kijk eens hoe groot het Internet en de mobiele telefoon in betrekkelijk korte tijd zijn geworden. Weet ook dat er al hier en daar door financieel specialisten een grote hervorming van ons financiële system wordt aangekondigd.

Met dat in je achterhoofd kun je beter zorgen dat je goed bent voorbereidt, en al wat meer weet over Crypto’s. Je kunt zelfs je vermogen beschermen tegen inflatie bij de volgende crisis. Hallo, komende financiële corona crisis! Al die noodsteun moet ook een keer terugbetaald worden he!

De X10 met Crypto of Crypto Challenge is een goed opstap om jou een flinke stap in de goede richting te helpen. Je krijgt een groot stuk theoretische basiskennis en leert al over handelen (traden) met cryptocurrencys. Wij hebben met veel plezier de stof beoordeeld, nu is het aan jou! Wil jij echt de enige zijn zonder Bitcoin? Nee toch? Stap nu in en start meteen door op de groene knop hieronder te drukken.


Voor en nadelen volgens ons Review X10 met Crypto

 • Veel informatie, goed praktisch toepasbaar

 • Helder en begrijpelijk uitgelegd

 • Uitgegeven door experts, bekend uit de media

 • Veel informatie en communicatie via de email

 • Niet Gratis, prijs kan voor sommigen een obstakel zijn

 • Veel informatie, meerdere platformen, daardoor lastig te overzien


X10 met Crypto logo

X10 met Crypto – Beleggen.com en CryptoAcademy.nl

Wil jij je vermogen beschermen tegen inflatie door te beleggen in Crypto’s?

START hier de X10 met Crypto training!
X10 met Crypto – Beleggen.com en CryptoAcademy.nl
X10 met Crypto – Beleggen.com en CryptoAcademy.nl

Beoordeling door Leon van Marketheme,

28 feb 2021
4

De X10 Crypto Challenge is één van de weinige Nederlandse Crypto trainingen die jou echt goed voorlichten. Wij zijn van mening dat we aan de vooravond staan van een volgende financiële crisis, Crypto’s kunnen je vermogen beschermen tegen inflatie bij deze crisis.

De Crypto cursus leert je alle basiskennis die nodig is om succesvol in cryptocurrencys te beleggen en handelen.

Gerelateerde Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *