Review Online Geld Verdienen in 10 Stappen – de eerste stap in het creëren van passief inkomen – Inclusief 4 gratis bonus artikelen!

Gemiddelde leestijd: 28 minuten
Review Online Geld Verdienen in 10 Stappen logo

In deze review Online Geld Verdienen in 10 Stappen boordelen wij het product van Edward Hendriks. Ben je geïnteresseerd hoe je het Internet in jouw voordeel kunt gebruiken?

Dit e-book leert je hoe je een passief inkomen kunt genereren uit online werkzaamheden. Je zult vast net als veel mensen 40 uur werken voor een vast salaris. Door zaken net iets slimmer aan te pakken kun je het Internet gebruiken om ook geld te genereren als je niet aan het werk bent. Vandaar de term passief inkomen!

LET OP: het opzetten van een passief inkomen vereist zeker in het begin veel inzet en doorzettingsvermogen! Kun je dit langere tijd opbrengen dan kunnen er mooie dingen ontstaan. Een zorgenvrij en financieel onafhankelijk leven!

Er zijn verschillende manieren die je kunt inzetten, maak voor jezelf de juiste keuze. Doorgaan in de ratrace van het bedrijfsleven, of investeren in informatie waar je verder mee komt in je leven. Lees snel ons review Online Geld Verdienen in 10 Stappen!


Waarom passief inkomen?

Waar zou je nu een passief inkomen willen? Wat is het eigenlijk? Passief inkomen is een inkomen die schaalbaar is en welke je ook ontvangt als je zelf niet aan het werk bent. De meeste mensen zullen een baan hebben en ruilen 40 uur van hun tijd in voor een vast salaris. Wil je meer geld verdienen dan zul je meer uren moeten werken. Hier zit natuurlijk een grens aan, je kunt niet 24 uur per dag werken.

Een tweede nadeel aan het werken voor een werkgever is het feit dat je financieel afhankelijk bent van de werkgever. Heeft hij je niet meer nodig dan sta je zo op straat, en je kunt er vrij weinig tegen doen. Weg inkomsten, hallo werkloosheid!

Veel mensen zijn na jaren werken voor een werkgever dit helemaal zat, de afhankelijkheid en stress breken veel mensen op. Ze zijn daarom op zoek naar alternatieven die je financieel meer onafhankelijk maken. En die alternatieven zijn er zeker! Online Geld Verdienen in 10 Stappen is een goede eerste stap om aan de slag te gaan. In onderstaande video welke je ook op de verkooppagina vindt legt Edward het je stap voor stap uit.

Hoe creëer ik een passief inkomen?

Het Internet biedt normale mensen nu de kans om met minimale middelen een inkomen te verdienen. Een webshop, dropshipping, affiliate marketing of een blog zijn enkele voorbeelden waarmee je geld kunt verdienen. Vaak heb je niet meer nodig dan een website en hosting, dit kost een paar tientjes. Een traditionele business kost je wel het duizendvoudige, denk maar eens aan de kosten die je moet maken voor het openen van een “stenen” winkel. Je creëert passief inkomen zonder startkapitaal.

Omdat het Internet nooit sluit, kun je ook verkopen als jij slaapt, en kun je in minder dan je normale werkweek toch meer geld verdienen. Wij hebben ooit de bestseller gelezen van Robert Kiyosaki “Rijke pa, Arme Pa”. In dit waargebeurde verhaal legt Robert uit hoe hij door de “rijke” vader van zijn vriendje de principes van slim geld verdienen leert. Roberts eigen “arme” vader werkt zich een ongeluk voor de gemeente en belandt uiteindelijk op straat. Dit is echt een must read als je geïnteresseerd bent in online geld verdienen.

Maar onthoud, je moet er wel wat voor doen! Je zult er veel voor moeten leren, en doorzettingsvermogen moeten hebben. Vandaar dat jij nu ons review Online Geld Verdienen in 10 Stappen aan het lezen bent.

Wie is de verkoper van Online Geld Verdienen in 10 Stappen?

Auteur Edward Hendriks van Online Geld Verdienen in 10 Stappen
Edward Hendriks

Voor elk review doen wij onderzoek naar de verkoper, we zoeken uit met wie we van doen hebben, en of de verkoper betrouwbaar is. Nadat wij zijn naam intikten op Google kwamen er verschillende positieve zaken naar boven.

Om te beginnen heeft Edward Hendriks een eigen Wikipedia pagina, hierop zien wij dat hij een bekroond schrijver is van korte verhalen en thrillers. Hij beschrijft zich hier als copywriter en schrijver. Dat is al een leuke binnenkomer, deze persoon weet hoe je moet schrijven. Samen met zijn gezin woont de auteur in Nijmegen.

In ons onderzoek komen we ook de LinkedIn pagina van Edward tegen, nu krijgen we pas echt een duidelijk beeld van deze auteur. We zien diverse functies in copywriting en bloggen voorbij komen. Vanaf 2009 is Edward volledig zelfstandig bezig met het bedrijf DoYouCopy. Hij beschrijft zichzelf als copywriter en marketingspecialist.

We geloven best dat je met zo`n CV weet hoe je het internet kunt inzetten om online geld te verdienen. Edward doet dit met het verkopen van deze cursus, maar zijn blogs op DitisItalie.nl en DitisAmerika.nl leveren hem natuurlijk ook de nodige inkomsten op. Je moet dan denken aan advertentie inkomsten of de promotie van gerelateerde producten van reisaanbieders.

Op ons komt Edward sympathiek en hardwerkend over, wij zien dan ook geen enkele reden waarom je niet met hem in zee zou gaan. Indien je al enthousiast bent geworden kun je via onderstaande knop zijn cursus meteen aanschaffen.


Review Online Geld Verdienen in 10 Stappen, wat krijg je precies?

Indien je enthousiast bent en het boek wilt aanschaffen krijg je een e-book in PDF formaat van 140 pagina`s. Je krijgt dus niets in de brievenbus geleverd wat sommige mensen soms denken. Er zitten vele voordelen aan een digitaal e-book. Het neemt geen plaats in, is goed voor het milieu en makkelijk mee te nemen. Heel handig om in de trein te kijken of tijdens rustige nachtdiensten.

Voor het maken van het review hebben wij de beschikking over een reviewkopie, we kunnen geen betaalde informatie openbaar maken. Toch gaan we wel wat zaken bespreken die in het boek worden besproken. Bekijken we het boek nader, dan zien we dat het is opgedeeld in 10 overzichtelijk hoofdstukken, we sommen ze hieronder voor je op:

 • Inleiding
 • Hoofdstuk 2 Wat is Passief inkomen? Die vraag hebben we al voor je beantwoord!
 • Hoofdstuk 3 Mijn verhaal over passief inkomen
 • Hoofdstuk 4 Waarom zou je online geld gaan verdienen?
 • Hoofdstuk 5 Online geld verdienen, de snelle route
 • Hoofdstuk 6 Online geld verdienen, de gestage route
 • Hoofdstuk 7 Zo blijf je gemotiveerd!
 • Hoofdstuk 8 Over afbeeldingen
 • Hoofdstuk 9 Ten slotte: waar je ook aan moet denken
 • Hoofdstuk 10 Verder Lezen? Deze boeken en blogs raad ik aan
Inhoudsopgave t.b.v. review Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Inhoud van de het boek Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Het is onmogelijk om hier alles te bespreken, het review zou dan ook te lang worden. Om deze reden halen we highlights eruit, en geven zo onze mening over enkele hoofdstukken in het e-book.

We hebben je al vertelt dat je door de schaalbaarheid van online business je meer geld kunt verdienen, dan door je per uur uur te verhuren aan je werkgever. Ook het feit dat je eigen baas kan worden, financieel onafhankelijk en hierdoor een back-up plan hebt indien je mogelijk werkloos wordt. Het e-book gaat hier in de eerste 5 hoofdstukken nog wat verder in detail op in, het wordt prima en duidelijk uitgelegd. Niets op aan te merken.

Online geld verdienen via de gestage route, hoofdstuk 5 uit het boek

Voor ons review Online Geld Verdienen in 10 Stappen gaan we het grootste hoofdstuk uit het boek wat nader toelichten. Als je morgen start wordt je niet meteen miljonair, je zult veel moeten leren, maar het is zeker mogelijk. Hoofdstuk 5 leert je hoe je stap voor stap een website opzet die geld kan gaan genereren.

Je moet beginnen met een idee, kies een niche, dit is een specifiek onderwerp waarover je website moet gaan. Kies je niche goed, hoe specifieker des te meer gerichte bezoekers en minder de concurrentie. Een site als auto.nl is te breed, zoek het meer in duitsesportautojaren70.nl, om maar een voorbeeld te noemen.

Doelgroep en onderzoek voor online geld verdienen

voorbeeld zoekresultaten onderaan in Google

Het bepalen van je doelgroep is uiteraard belangrijk. Je taalgebruik en artikelen moeten aansluiten om bezoekers te kunnen trekken. Maar hoe bepaal je nu waar bezoekers op zoeken? Deze termen moet je namelijk in je artikelen en blog gebruiken. Hiervoor worden in het e-book een aantal manieren genoemd. De goedkoopste manier is de zoekopties onderaan de Google zoekpagina te raadplegen.

wanneer je zoekt op Duitse sportauto’s uit de jaren 70, dan zie je onderaan google een lijstje zoektermen waar mensen nog meer op zoeken. Deze kun je gebruiken om bezoekers te trekken en je zoekwoorden te bepalen. Je ziet dat de bezoeker ook zoekt op de term “Ford modellen jaren 70”, gebruik dit dan op je website.

Verder onderzoek kun je ook doen met software tools als Answerthepublic.com of KWFinder.com. Verder kun je met SEMRush.com of AHrefs.com ook zoekwoordonderzoek doen. Fijn is dat je bij Answerthepublic.com twee gratis zoekacties kunt doen per dag, vele andere tools moet je meteen voor betalen. Deze twee zoekacties zijn voor beginners genoeg. Je kunt bij de overige tools wel een proefperiode van 1 of 2 weken een product testen, maar daarna blokkeert je tool. Dat is niet handig.

Eisen aan je website om online geld te verdienen

Edward geeft aan dat een website aan eisen moet voldoen om voldoende bezoekers te trekken. Je krijgt dan goede en bruikbare tips aangereikt, laten we er een aantal verklappen. Om te beginnen is het het tegenwoordig belangrijk dat je website voldoende snel laad, trage websites worden lager in de zoekresultaten getoond.

Houd je website ook duidelijk, maak er geen kermis van. Zwarte tekst op een witte achtergrond werkt nog altijd het beste, zorg in ieder geval voor voldoende contrast zodat het makkelijk leest. Probeer je lezer voldoende waarde te geven. In deze review Online Geld Verdienen in 10 Stappen proberen we vanuit elk oogpunt het product te beoordelen. Dit moet jij ook bewerkstelligen met je eigen website, Internet webshop of blog. Maak ook je eigen content, content van andere websites overnemen heeft Google’s algoritme door, en word je voor bestraft door lager in de zoekresultaten te komen.

Zo krijg jij in dit e-book waardevolle tips die je kunt gebruiken om succesvol te worden. Dit zijn zeker niet de enige tips, we hopen dat je een beetje een voorproefje hebt gekregen. Wij vinden vooral de compleetheid aan tips die je krijgt erg goed. Zo heb een goede checklist waaraan je je eigen business kunt toetsen.

Verdienmodellen voor je business

In stap 7 van hoofdstuk 5 worden diverse verdienmodellen besproken. Dit review is een voorbeeld van affiliate marketing, dit betekent dat wij een kleine vergoeding ontvangen wanneer je via één van onze links het product aanschaft. Toch blijven wij kritisch en zullen mogelijk nadelen zeker melden. Het is namelijk van belang om geen onwaarheden te verkondigen. Op de lange termijn schaadt dat onze geloofwaardigheid en daardoor onze business.

Verder kom je ook het verdienmodel dropshipping tegen. Dropshipping is een bedrijfsvorm waarbij klanten via jouw website kopen, de levering wordt uitgevoerd door de leverancier. Het voordeel is dat de leverancier het voorraadbeheer voor je uit handen neemt en soms ook de klantenservice. Je hoeft dus geen geld te investeren in voorraad. Nadeel is dat je het voorraadbeheer uit handen geeft, en zo misschien klanten teleur moet stellen.

Het is een slimme vorm van internet gebruiken om een business op te zetten. Wij plaatsen er wel een kanttekening bij, er zijn mensen die producten van Aliexpress verkopen voor het het 10-voudige. Dan voelen klanten zich wel bekocht en dit schuurt tegen oplichting aan.

Verdienmodellen voor internet kunnen zijn:

 • Webshop, met eigen voorraadbeheer
 • Dropshipping, zoals hierboven uitgelegd.
 • Affiliate Marketing, waarbij je de verkoper helpt zijn product te verkopen. Jij ontvangt een kleine vergoeding daarvoor.
 • Adverteren op Internet, zie ook ons review OMB Masteclass om zelf een Online Marketing Bureau te starten
 • Blog starten in een bepaalde niche, je verdient o.a. door advertenties te plaatsen op je site.
 • Verhuur website. Verhuur producten via je website.

Opschalen van je Internet business model

Voordelen van Internet verdienmodellen zijn, dat deze meestal schaalbaar zijn. Dit houdt in dat je bedrijf kan groeien zonder dat het jou veel meer tijd gaat kosten. Een loodgieter kan pas 2x zo veel verdienen als hij 80 uur per week maakt. Met bijvoorbeeld een webshop kun je eenvoudig je assortiment uitbreiden, de klanten kopen op tijdstippen dat jij wat anders aan het doen bent. Om meer te verdienen hoef je dus niet meer uren te werken.

Robert Kiyosaki “Rijke pa, Arme Pa” geeft het ook aan in zijn boek. Nu speelde dit 30 jaar geleden, maar in het verleden kon je een goed passief inkomen verdienen door in vastgoed te investeren of de aandelenhandel. Dit ook schaalbaar, met de huurinkomsten van je eerste koophuis financier je de aankoop van je tweede huis enzovoort. Aandelen zijn ook prima schaalbaar, indien je geïnteresseerd bent in aandelenhandel kun je ook ons review Trading Navigator eens bekijken. Een ander vorm van handelen in aandelen is Daytrading, lees hiervoor ons review Daytrading Masterclass.


Bonussen bij dit e-book passief inkomen creëren

Normaal gesproken krijg je bij de meeste cursussen vaak bonussen in de vorm van extra losse e-books die betrekking hebben op het onderwerp. Wat wij nu zien is dat Edward Hendriks de extra artikelen gewoon toevoegt aan het hoofdproduct/e-book. Dit is ook het meest logische om te doen. Ze apart verstrekken is een vorm van marketingtechniek, maar naar onze mening is één e-book veel handiger. Het zou onze voorkeur hebben.

In de inhoudsopgave van het e-book staan de bonussen netjes voor je opgesomd:

 • SEO copywriting handleiding
 • De Rank Booster formule
 • Handige Online tools/software
 • Checklist voor het aankopen van websites

Wat krijg je dan? Als je de tips van de SEO copywriting handleiding goed opvolgt, zal je website of blog goed “Ranken”. De SEO copywriting handleiding leert jou de basis van SEO. Welke focus key phrase gebruik ik?, hoelang moet mijn tekst zijn? Wat voor soort koppen moet ik gebruiken? Gebruik van alt teksten bij je afbeeldingen enzovoort. De Rank booster formule geeft je tips hoe jouw site hoger in de zoekresultaten komt, en dus ook meer kans maakt om geld op te leveren.

Indien je verder wilt leren over SEO, dan raden we je de boeken van Aartjan van Erkel aan. Deze hebben de titels “Verleiden op Internet” en “Maak ze Gek!”. We verraden dat wij zelf ook technieken van Aartjan toepassen. Klik je op onderstaande link en koop je het e-book Online Geld Verdienen in 10 Stappen, dan krijgen wij een kleine commissie. Hiervan betalen wij dan o.a. weer de aankoop van een ander online product om te beoordelen en financieren wij onze business. Wij hopen dat je ons deze inkomsten dan ook gunt.


Ervaringen over cursus Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Het vinden van objectieve ervaringen van kopers is vaak lastig. De verkoper moet een levendige Facebook community hebben, anders vind je meestal geen echte ervaringen. Wij zijn ook op zoek gegaan en Facebook is dan altijd ons start punt. We vinden een levendige Facebook pagina, waar 240 mensen aangeven dat ze het leuk vinden.

We kunnen niet zo snel kopers ervaringen vinden, kijk dan zelf even op de pagina. Maar wat wij wel terug vinden is het feit dat DoYouCopy en Aartjan van Erkel winnaars zijn van een copywriters bloggersverkiezing. Aartjan van Erkel is een begrip op het gebied van Internetmarketing en copywriting. Als hij in één adem met DoYouCopy wordt genoemd, dan kun je er wel van uit gaan dat je geen miskoop doet met dit e-book.

Facebook pagina DoYouCopy Internet Marketing specialist
Facebook pagina DoYouCopy Internet Marketing specialist
Aartjan van Erkel en Doyoucopy winnen bloggersverkiezing
Aartjan van Erkel en Doyoucopy winnen bloggersverkiezing

Niet goed geld terug garantie bij deze cursus passief inkomen verdienen

Geel logo niet goed geld terug

Als jij een passief inkomen wilt genereren is dit een prima startpunt. Ben je toch nog een beetje bang dat je een miskoop doet?, dat is niet nodig. We mogen best zeggen dat dit e-book een beginpunt kan zijn van een nieuwe carrière op Internet. Uiteindelijk zul je meer informatie nodig hebben om jou business op te zetten, maar dit is het begin.

je kunt dit product 30 dagen uitproberen, bevalt het je niet dan stuur je het gewoon terug. Je krijgt geen moeilijke vragen, gewoon een mailtje en enkele dagen later is je geld weer terug. Dit is een betrouwbare verkoper, dat weten wij zeker. Het product moet aan de wettelijke afkoelingsperiode voldoen van 14 dagen, Edward verlengt deze tot 30 dagen. Zie hier ook de wettelijke regels van de overheid. Hijzelf heeft er dus alle vertrouwen in dat jij tevreden zult zijn.


Prijs-kwaliteitverhouding van passief inkomen opbouwen online

Er wordt geadverteerd met een tijdelijke introductieaanbieding van € 49 inclusief BTW. Ook wordt er aangegeven dat een volgende update mogelijk duurder gaat worden. We adviseren je wel om snel te starten met het opbouwen van een passief inkomen, dat hebben we wel van Robert Kiyosaki geleerd.

In dit review Online Geld Verdienen in 10 Stappen vertellen we jou dat je de prijs echt nog wel even € 49 blijft, dit is één van de gebruikelijke marketing technieken om jou over de streep te trekken. Hiervoor krijg je wel een mooi uitziend e-book met een stappenplan naar jouw eerste online business. Voor dit geld kun je niet eens fatsoenlijk voor één persoon uit eten. Daarmee willen we zeggen dat wij de prijs redelijk vinden, kwaliteit kost geld. Alle tijd en kennis is in deze uitgave gaan zitten, uiteindelijk moet dat betaald worden.


Conclusie, “Online Geld Verdienen in 10 Stappen” kopen of niet?

We zijn aan het einde van ons review Online Geld Verdienen in 10 Stappen. Wij hopen dat we je een goede indruk hebben gegeven over wat je krijgt. Lees je alleen deze conclusie, dan willen we je op het hart drukken om zo snel mogelijk een passief inkomen op te bouwen. Werken voor een werkgever, of als ZZP’er je tijd verkopen is een doodlopende weg. Geloof je ons niet, Lees dan Robert Kiyosaki “Rijke pa, Arme Pa”.

Voor € 49 ontvang je een stappenplan van 140 pagina’s waarmee jij je eerste online business kunt gaan opzetten. Gezien de kwaliteit die wij hebben gezien en het feit dat DoYouCopy een bloggersprijs heeft gewonnen mogen we wel zeggen dat je hier een goede koop aan doet.

Wacht niet langer en start direct met lezen, wij zijn van mening dat je hier echt blij van gaat worden.


Voor en nadelen van “Online Geld Verdienen in 10 Stappen”

 • Uitgebreide en complete inleiding om online geld te verdienen

 • Stappenplan voor “eigen” online buiness

 • Uitleg over verdienmodellen voor passief inkomen

 • Fatsoenlijke prijs

 • Meer informatie is benodigd voor specifieke verdienmodellen

 • Buiten bovenstaand feit, kunnen wij niets bedenken…….


Review Online Geld Verdienen in 10 Stappen logo

Online Geld Verdienen in 10 Stappen!

Een compleet handboek voor je eerste Internet business.

JA, IK NEEM ER EEN! Ik wacht niet langer en ga meteen aan de slag
Online Geld Verdienen in 10 Stappen!
Online Geld Verdienen in 10 Stappen!

Beoordeling door Leon van Marketheme,

04 nov 2020
4

Met dit e-book heb je een compleet e-book in handen om je eerste stappen in online geldverdienen op te zetten. Je krijgt ideeën en leert aan welke eisen je website moet voldoen. Wij vinden het een prima startpunt voor beginnende internet ondernemers.

Voor een kleine investering van € 49 wordt je stap voor stap op weg geholpen je eerst website op te zetten. Houdt wel rekening dat je voor bepaalde verdienmodellen extra informatie nodig hebt om dit succesvol op te zetten.

Gerelateerde reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *