Review Trading Navigator methode -Beleggen zonder verlies te lijden!

Waarschuwt mensen sinds 1994 voor problemen en crisissen!

Gemiddelde leestijd: 26 minuten
Review Trading Navigator

Deze review Trading Navigator methode gaat jou meer vertellen over een wereld die voor veel mensen met mysterie is omgeven. Er zijn mensen die met beleggen in aandelen en opties veel geld verdienen en dit zelfs als fulltime baan uitoefenen.

Daarnaast oefent dit zijn aantrekkingskracht uit op veel mensen die willen beginnen, echter niet weten waar te starten.  

In het verleden bedacht auteur drs. Harm van Wijk dat mensen die te weinig kennis van beleggen hulp nodig hebben. Harm gaat jou als beginnend belegger alle kneepjes van het vak leren.

Hij leert je alles over aandelen en beleggen in één overzichtelijk cursus. De informatie en kennis put hij uit een jarenlange ervaring opgedaan in de beleggingswereld. Diverse beleggingsfondsen zijn mede opgezet met de hulp van Harm van Wijk. Dit is niet iemand die niet weet hoe deze wereld werkt!

Inhoudsopgave

Waarom Trading Navigator aanschaffen?

Door ervaring die verkregen is bij hoog aangeschreven financiële instellingen weet Harm van wijk hoe hij geld moet verdienen. Indien jij de discipline en doorzettingsvermogen kan opbrengen zijn rendementen van 20,6% mogelijk. Harm leert je daarbij dat verliezen er ook bij horen, en hoe je deze kan managen.

Beleggen wordt op een simpele en duidelijke manier aan de deelnemers uitgelegd. We gaan je uitleggen hoe jij ook succes kunt krijgen met beleggen en zullen de voor- en nadelen behandelen van de methode.

Trading Navigator methode is een cursus beleggen voor beginners, toch kan ook de wat meer gevorderde belegger nog veel leren.

Bedenk dat als je twijfelt om een cursus aan te schaffen, dat een investering in je zelf altijd goed is. Persoonlijke groei wordt in elk zelfhulpboek altijd gepromoot als een goed ding voor succes in het leven.

Hoe verder je komt in dit review Trading Navigator des te duidelijker wordt het voor jou als lezer om een oordeel te vellen. Je wilt natuurlijk niet je geld verliezen toch?, en een kat in de zak kopen. Lees snel verder en maak daarna je eigen oordeel!

Wil je niet het hele review doorlezen, scroll dan door naar beneden en lees de eindconclusie. Veel leesplezier en succes met je beleggingen!

Wie is de verkoper van Trading Navigator?

Hier kunnen we vrij kort over zijn, de auteur is drs. Harm van Wijk. Hoe kan het dat Harm van Wijk zo`n succesvolle cursus in de markt zet?

Hiervoor moeten we even naar de achtergrond van Harm gaan kijken. Harm was betrokken bij het opzetten van SNS FundCoach en Binck bank. Daarnaast heeft hij veel ervaring opgedaan met Turbo`s bij de ABN Amro Bank. Op de Financiële Telegraaf komen wij Harm tegen als de directeur van beursbulletin.nl. Ook is hij actief en bekend van zijn opinie en columns op de bekende beleggingswebsite IEX.nl.

Genoeg bagage dus om te weten dat we hier van doen hebben met een gerespecteerd beleggingsgoeroe.

Uit de feedback die hij terug kreeg van beleggers maakte hij op dat er behoefte was aan meer informatie. In het bijzonder naar duidelijke en gebundelde informatie waarmee je snel aan de slag kan. Hierdoor hoeft een cursist niet al zijn informatie van diverse plekken op het Internet te verzamelen. Dit kost veel tijd en je weet ook niet altijd zeker of de informatie wel klopt.

Harm ontdekte dat 90% van de particuliere beleggers veel geld verloren en besloot hier iets mee te gaan doen. Hij nam ontslag en ging zich volledig wijden aan het opleiden en informeren van beleggers. Als jij dit review Trading Navigator leest, betekent dit dat jij serieuze interesse hebt om Harm`s levenswerk te volgen.

Is Trading Navigator betrouwbaar?

Je vraagt je vast af Trading Navigator betrouwbaar is? Wij begrijpen dat het belangrijk is om te weten of je geld niet naar een oplichter gaat. In dit review Trading Navigator gaan we uitzoeken of je dit product met een gerust hart kunt Kopen. Uit niets blijkt dat we van doen hebben met oplichting.

Wij beginnen meestal met een check van het KvK nummer. Het nummer 34244390 op de website van de Tading Navigator verwijst naar het adres Rokebrandlaan 2 in Blaricum. Dit adres klopt precies met het adres op de Kvk Website. Schimmige bedrijven zullen zich verschuilen en hun adres niet bekend maken, hier is geen sprake van. Er gaan geen alarmbellen rinkelen.

In onze speurtocht op Internet zien wij verder ook geen negatieve berichten verschijnen over Harm van Wijk. Er is bijna geen enkel negatief bericht te vinden, waaruit blijkt dat Harm de boel wil flessen. Wij vinden wel van één persoon een klacht terug op de website klacht.nl. De klacht is wel netjes opgelost.

Uiteraard kan niet iedereen tevreden zijn, een product kan bijvoorbeeld niet aan je verwachtingen voldoen. Maar dit wil niet zeggen dat het product oplichting is. Harm van Wijk kennen wij namelijk ook van een ander product dat `beleggen met opties` heet.

Voor wie is Trading Navigator bedoeld?

In dit review Trading Navigator belichten we alle kanten van een product, dus ook voor wie het is bedoeld. Een product als de Trading Navigator is bedoeld voor iedereen die geld wil verdienen op de beurs. Iedereen die er genoeg van heeft dat er geen rendement op zijn spaargeld wordt gemaakt kan hier mee aan de slag.

Houdt wel rekening dat je een beetje affiniteit met de onderwerpen moet hebben. Als alle termen die in de cursus worden gebruikt abracadabra voor je zijn, is dit misschien niet het product voor jou. Je kunt zeker met de cursus kunnen starten, alleen zul je wat langer in de opstartfase blijven hangen om alle termen op te zoeken.

Onthoudt ook dat dit geen snel rijk methode is, denk je met deze methode volgende week miljonair te zijn dan moeten we je teleurstellen. Je zult er in het begin bloed, zweet en tranen in moeten investeren. Maar kun je dit en heb je genoeg doorzettingsvermogen dan kun je een goed rendement maken.

Sommige mensen gaan zelfs daytraden en kunnen met beleggen hun brood verdienen. Belangrijk hierin is dat je een goede methode gebruikt en veiligheden inbouwt om niet meteen al je geld te verliezen. De Trading Navigator methode wijst je hierin de weg en leidt jou naar de juiste rendementen.

Harm laat je stap voor stap zien hoe je alle software installeert en er mee omgaat. Ook is er veel begeleiding in de vorm van een helpdesk. Hier kun je al je vragen kwijt die niet in de cursus worden beantwoord. Voor de beginners zijn er ook uitgebreide handleidingen die je door alle stappen heen leiden. Tenslotte kun je na aankoop ook deel uitmaken van een besloten groep, waar je met medecursisten kunt overleggen en tips kunt uitwisselen.

Wat krijg je voor je geld?

Laten we eens wat dieper induiken op wat je nu precies allemaal krijgt als je instapt. Wanneer je besluit in te stappen krijgt je de beschikking over een zeer uitgebreide cursus. Het hart van de cursus is de Trading Navigator software. Hier volgt een korte uitleg over de methode.

Harm geeft je na aankoop beschikking over de door hem zelf ontworpen trading software. In de software laadt je bepaalde andere software welke jou de juiste aan- en verkoopsignalen van aandelen doorgeeft.

We gaan hier niet al te veel in detail treden omdat je veel meer gelezen moet hebben om het goed te begrijpen. Hier komt het bekende tipje van de sluier dat we gaan oplichten. Het draait allemaal om de beursterm `moving averages`, dit moet je zien als een soort gemiddelde lijn.

De trend in de markt wordt bepaald door de diverse `weighted moving averages`. Hier komt de eerder genoemde affiniteit kijken, we gaan termen gebruiken die al enigszins bekend moeten zijn. we proberen het op de Jip en Janneke manier te verduidelijken.

Als de candles (de rij blokjes/paaltjes in de grafiek) onder de moving avarges lijn blijft is er een dalende trend in de markt. Wanneer een candle volledig boven de moving average staat lijkt het alsof de mark omhoog gaat. De software adviseert dan om aandelen te gaan kopen. Veel termen komen uit het Engels, een koopsignaal wordt ook wel `Buy` genoemd.

Een candle die volledig onder de moving average zit is een teken dat de trend in de markt naar beneden gaat. De software geeft je een seintje en zal je adviseren om je aandelen te gaan verkopen (sell).

Recensies Trading Navigator

De methode is een strategie voor de wat langere termijn, er wordt gehandeld met de trend mee omhoog als deze blijft stijgen. In het verleden is het al voorgekomen dat de trend jaren omhoog kan gaan. De AEX heeft zelfs rond de 900 punten gestaan! Verliezen beperk je door het ingeven van stoploss orders. Een stoploss order is een order die je ingeeft op de beurs. Het aandeel zal automatisch worden verkocht als de koers daalt onder een door jou ingegeven waarde. Dit kan bijvoorbeeld 5% onder jouw aankoopprijs zijn.

Zo beperk je emotieloos jou verliezen zonder je gehele handelskapitaal meteen kwijt te zijn, er zijn nog veel meer verlies en risico mijdende technieken. Maar dan adviseer we je het product te kopen en verder te lezen. Voor het review Trading Navigator gaat het te ver om hier verder over te schrijven.

Inhoud Trading Navigator

Na de korte introductie in de methode kunnen we je vertellen dat je toegang krijgt tot twee methodes.

 • De trading Navigator 1 voor Aandelen
 • De trading Navigator 2 voor opties

6 weekse training

Je begint met de 6 weekse training, zoals je zult begrijpen ga je starten om te leren hoe de methode werkt. Je wordt aan de hand genomen en geleerd hoe je de software installeert en hoe je de indicatie software installeert. De software dient gekoppeld te worden aan een bank of broker. Een broker heb je nodig om je aan- en verkooporders bij aan te bieden. Je kunt elke willekeurige broker gebruiken, je bent hier volledig vrij in.

Harm van Wijk adviseert om de Lynx bank te gebruiken. De Lynx bank is al 7 keer tot `beste broker` uitgeroepen volgens Beleggersbelangen. Kies dus zelf welke broker je wilt, aan Lynx bank heb je zeker geen slechte deal. Als beginner adviseren wij de voorgestelde software en adviezen te gebruiken. Voordeel hiervan is dat je de cursus dan beter kan volgen. Anders raak je snel de draad kwijt. Het hoeft natuurlijk niet! Ons vermoeden is dat Harm ook een commissie krijgt van de Lynx bank. Hier is niets mis mee, maar wij willen dit vermoeden wel uitspreken.    

+ 2 jaar VIP toegang DSB (De Slimste Belegger)

De DSB is een platform van Harm van Wijk zelf. Op het platform kunnen leden van alle cursussen van Harm van Wijk elkaar online ontmoeten, Dit platform wordt veelal gebruikt voor het uitwisselen van strategieën, tips, adviezen etc.

​+ 2 jaar alerts via Telegram

Via de tegenhanger van Whatsapp genaamd Telegram ontvang je gedurende 2 jaar updates van Harm van Wijk. In de updates krijg je de meest uiteenlopende tips. Dit kunnen aan- en verkooptips zijn voor aandelen en opties. Maar dit kan ook net zo goed een nieuwe beleggingsstrategie zijn waar je veel geld mee kunt verdienen.

Wanneer je het programma gaat volgen naast een fulltime baan kunnen deze tips erg waardevol zijn. De tips besparen je een hoop uitzoekwerk op Internet. Kent u de zin, resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst? Dat is hier wel het geval, de tips lijken ons gezien de ervaring van Harm waardevol, echter bieden ze geen garanties. Onthoudt dit wel.

+ Handleiding Geld verdienen met Opties

Zoals de titel al doet vermoeden, dit is een uitgebreid e-book in het gebruikelijke PDF formaat. In het e-book legt Harm van Wijk je de fijne kneepjes van het beleggen in opties bij. Uitermate geschikt voor de beginnende belegger.

​+ Geld verdienen met Aandelen

Het tweede e-book legt je uit hoe je in aandelen kan beleggen. Ook dit e-book is in PDF formaat en geheel op maat gemaakt voor de startende belegger. Het ligt in het verlengde van het e-book geld verdienen met opties.

+ Speeders, Sprinters en Turbo’s

Het e-book over Speeders, Sprinters en Turbo`s legt je alles uit over dit speciale beleggingsproduct. Een kleine waarschuwing vooraf, boven genoemde namen zijn synoniemen voor hetzelfde beleggingsproduct.

Heel kort gezegd wordt een deel van het product gefinancierd door de uitgever/broker. Het andere deel betaalt de belegger, hierdoor kun je met minder geld beleggen en meer winst maken. Gaat de koers echter naar beneden dan gaat ook je inzet snel omlaag. Dit verlies kun je beperken door een stoploss order. Dit principe wordt uitgelegd in het e-book `geld verdienen met aandelen`.

+ MeXeM transactietegoed

Als leuke extra krijgt u een transactietegoed van  € 500 bij de introducing broker MexeM. MexeM is een internationale broker met kantoren over de hele wereld. Net als de eerder genoemde Lynx bank werken zij op het Amerikaanse interactieve brokers platform.

Op elke platform krijg je bij aanmelding een klein bonustegoed, 500 euro is wel een uitzondering. Dit krijgt u bijna nergens, en zo kun je eigenlijk bijna zonder investering meteen beginnen met beleggen. Niet gek toch?

+ Toegang tot event voor 2 personen

Harm van wijk is een veel gevraagd gastspreker, bij de cursus hoort toegang tot een speciaal beursevent voor leden en genodigden. De onderwerpen verschillen van jaar tot jaar,  op dit moment is er geen informatie over het volgende event. Je kunt er vanuit gaan dat er voor elk niveau belegger veel te leren valt. Zie dit als een bonus, het lijkt verstandig eerst een poosje met de cursus aan de gang te gaan voor je specifieke events gaat bezoeken.

Krijg je waar voor je geld?

Op het moment dat wij dit review Trading Navigator schrijven (dec-2019) betaal je tijdelijk € 497. Harm van Wijk maakte mij attent dat de prijs verhoogd is naar een éénmalig bedrag van € 997. De reden hiervoor is dat de oude prijs niet kostendekkend genoeg was. Na aftrek van kosten bleef er te weinig geld over om alle coaches en experts te kunnen betalen.

Maar voor deze verhoging is de kwaliteit wel verbeterd. Harm van wijk heeft het pakket behoorlijk uitgebreid, met name met coaching, omdat zij zagen dat nog te veel mensen niet het succes behaalde met de software en alleen de online training. Daarom stoppen zij er nu veel meer tijd in om jouw als koper meer succes te kunnen garanderen. Je krijgt nu veel meer live coaching en 1 op 1 coaching. Dit lijkt ons een zeer waardevolle toevoeging.

€ 997 is veel geld, maar je krijgt er ook veel voor terug. Nog even over de prijs, de prijs lijkt tijdelijk maar wij volgen het product al wat langer. Je kunt er vanuit gaan dat dit de normale prijs is, overhaast je zelf dus niet.

Na onze grondige review zijn wij van mening dat je voor een kleine 1000 euro veel cursus krijgt voor je geld. Je krijgt een volledige en complete cursus die goed in elkaar steekt. Wat een groot voordeel is van dit soort samengestelde cursussen, dat de cursus compleet is. Het is niet nodig om alles los bij elkaar te zoeken op Internet wat je gewoon veel tijd bespaart.

Op het moment van schrijven van het review Trading Navigator zijn wij geen andere zo complete beleggingsproducten tegengekomen als de Trading Navigator. Een ander voordeel is namelijk dat alles in het Nederlands is, veel andere beleggingscursussen zijn vaak in het Engels.

Wat zijn de ervaringen van klanten?

Vast onderdeel van onze reviews zijn de ervaringen van klanten. De Trading Navigator is een beleggingsproduct dat Harm heeft geschreven na het succes van `Beleggen met opties`. Dit beleggingsproduct hebben wij overigens (nog) niet gereviewd.  

Op social media en op Youtube vinden we een aantal positieve reacties van deelnemers. Na een blik op Harm`s DSB forum kom je positieve maar ook negatieve reacties tegen. Niet iedereen zal tevreden zijn, zeker als je verlies lijdt wat niet altijd te voorkomen is. Harm leert je in het cursusmateriaal je verliezen te beperken, en hij leert je risicomanagement. Hij noemt dit slim money management. 

3 reacties met profielfoto van klanten

Zie ook hieronder de reactie van deelnemer Mr. W.J. de Vries-Mulder Advocaat en Belastingkundige uit Hoogland.

Op andere Internet Fora wordt Harm van Wijk wel eens geportretteerd als iemand die je niet moet geloven. Zijn claims worden dan weerlegd als niet haalbaar. Deze personen zijn waarschijnlijk wat jaloers op de resultaten die de deelnemers aan de Trading Navigator halen. Het is makkelijk commentaar te leveren op een ander, maar de resultaten van de cursisten die dit met screenshots aangeven liegen niet.

Harm is al meerdere keren in diverse economische programma`s op televisie geweest, omroepen zullen niet met de eerste de beste een programma maken. Trading Navigator is zeker geen oplichting.

Over het algemeen zul je elke gerenommeerde financiële organisatie horen zeggen dat je met beleggen op de lange termijn gewoon winst maakt. Niets meer en niets minder.


Conclusie + Trading Navigator kopen!

Wat is het eindoordeel? Voor € 997 (prijspeil juli-2020) krijg je een prachtige informatieve en complete Nederlandse cursus. Harm geeft je alle informatie om geld te verdienen, en behoedt je voor drama`s door je te leren aan risicomanagement te doen. In zijn loopbaan heeft hij meer dan 11000 mensen gecoacht, je kunt er wel vanuit gaan dat dit jou ook voordeel gaat opleveren.

Wanneer je alle cursus informatie goed hebt doorgenomen en een langere tijd aan het beleggen bent kun je op termijn rendementen van 20% halen. Onthoudt dat deze rendementen nooit gegarandeerd kunnen worden. In het begin zal je dit ook nog niet gaan lukken, daar gaat echt wat tijd over heen.

Geen enkele methode is een snel rijk methode, ook deze methode niet. Verwacht niet dat als je begint, je over een maand miljonair bent. Zoek je een methode om je pensioen aan te vullen, of voor een extra zakcentje, dan kan dit zeker jouw ding zijn.

Naast de prijs van de cursus heb je verder geen extra kosten, je dient uiteraard wel te beschikken over een computer. In het verleden moest je bij sommige brokers over een startbudget beschikken, bij Lynx bank kun je tegenwoordig al vanaf 6 euro starten met beleggen.

Beleggen vereist wel wat zelfdiscipline, doorzettingsvermogen en goede zenuwen. Laat je niet verleiden tot beleggen met geleend geld, gebruik alleen geld dat je kunt missen. In het verleden zijn mensen hierdoor goed in de problemen geraakt. Dit moet jou natuurlijk niet gebeuren. Lees je goed in, en ga dan van start. Je zult versteld staan van je eigen kunnen!

Voor en nadelen van de Trading Navigator Methode

 • Complete cursus, goede structuur en kwaliteit. Veel nuttige extra`s
 • Veel persoonlijke coaching, altijd mogelijkheid tot het stellen van vragen
 • Actieve community, mensen zijn er om elkaar te helpen. Je staat er niet alleen voor
 • Ervaring van iemand die reeds meer dan 11000 mensen heeft gecoacht
 • De financiële resultaten, bij het goed doorvoeren van alle adviezen kun je vrij leven.
 • Cursusgeld, het cursusgeld is voor veel mensen hoog. Voetnoot hierbij is dat cursussen in het bedrijfsleven vaak nog veel meer rekenen. Je verdient je geld wel weer terug.
 • Het kost je tijd, moeite, discipline en doorzettingsvermogen

Indien je het hele review Trading Navigator hebt gelezen, dan denken wij dat je antwoord hebt gekregen op onderstaande belangrijke vragen. Althans dat was onze bedoeling!

 • Is Harm van Wijk betrouwbaar?
 • Wie is Harm van Wijk?
 • Wat zijn de ervaringen Trading Navigator?
 •  Wat is de methode Trading Navigator?
Review Trading Navigator

Trading Navigator Methode – Beleggen zonder verlies te lijden!

Harm van Wijk hielp 13.000+ (beginnende) beleggers met starten en groeien!

direct naar de geheime korting pagina
Trading Navigator Methode
Trading Navigator Methode

Beoordeling door Leon van Marketheme,

14 dec 2019
5

Ondanks een forse prijsverhoging vinden wij dit nog steeds een TOP product. Met name de persoonlijke en live coaching is fors uitgebreid om jou te laten slagen.

Een beleggingscursus, compleet en in het Nederlands vind je niet snel.

2 reacties op “Review Trading Navigator methode -Beleggen zonder verlies te lijden!

 1. ik zag dat je nog de oude prijs en omschrijving gebruikt. We hebben de prijs verhoogd, na de testperiode.

  497 was natuurlijk een veel te laag bedrag voor de enorme hoeveelheid coaching die we bieden…

  We hielden overigens na de 250 affiliate vergoeding en 60 euro paypro kosten 190 incl btw over…157 ex BTW….

  Hier moet alles van betaald worden, dus we hielden hier niets aan over…en omdat we nu nog veel meer waarde bieden.

  We hebben namelijk het pakket behoorlijk uitgebreid, met name met coaching, omdat we zagen dat nog te veel mensen niet het succes behaalde met de software en alleen de online training. Daarom stoppen we er nu veel meer tijd in om jouw succes te garanderen:

  Live coaching (Waarde € 4888)
  1 op 1 coaching (Waarde € 200)

  Je kunt je voorstellen dat de coaches en de 13 experts dit niet kunnen doen als er geld bij moet.

  Het pakket is nu dus inmiddels

  Trading Navigators (2) (Waarde € 1997)
  Trading Navigator Training (Waarde € 1997)
  2 jaar VIP lid MBC (Waarde € 696)
  2 jaar Telegram (Waarde € 1994)
  3 handleidingen (Waarde € 141)
  MeXeM transacties (Waarde € 500)
  Live coaching (Waarde € 4888)
  1 op 1 coaching (Waarde € 200)
  Totale waarde: € 12.413

  Niet gek toch? 😀

  Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag.

  Met vriendelijke groet,

  Harm van Wijk

  035-737 0440

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.