Geld verdienen met Opties training + 4 GRATIS bonussen!

Zoek jij de ultieme manier om geld voor je te laten werken, in plaats van te werken voor je geld?

Gemiddelde leestijd: 26 minuten
man die bezig is met opties op de beurs

In dit review Geld verdienen met Opties beoordelen wij een volgende product uit het programma van Beleggen.com. Gaat dit ons net zo bekoren als de andere beleggingstrainingen van Beleggen.com? Daar gaan we achter komen!

Sparen levert niets meer op, sterker nog. Door inflatie word je vermogen steeds minder waard. Beleggen is dan de enige mogelijkheid om nog rendement met je spaargeld te maken. Opties bieden je de mogelijkheid om meer geld te verdienen dan met koerswinst op traditionele aandelenhandel.

Maar let op je moet wel precies weten waar je mee bezig bent. En dat weet jij, want je zoekt informatie bij een autoriteit op het gebied van Beleggen: Harm van Wijk. Laten we snel kijken hoe dit product verder in elkaar steekt.


Waarom beleggen in opties?

Waarom zou je willen beleggen in opties? Als je het niet zit zitten dat je spaarsaldo staat te verdampen op je spaarrekening dan zul je in actie moeten komen. De rente is al een paar jaar dramatisch, je enige mogelijkheid is dan beleggen. Dat kan eigenlijk in alles zijn, Opties, aandelen, Goud, Cryptocurrencys of misschien wel oude Whisky. Het gaat erom dat het een asset moet zijn die moeilijk te verkrijgen is en waar vraag naar kan zijn. Goud is bijvoorbeeld steeds moeilijker uit de grond te halen en er blijft altijd vraag naar.

Opties zijn een goede manier om geld te verdienen, maar je dient wel goed te begrijpen waar je mee bezig bent. Iedereen heeft vast wel de bel horen luiden maar weten niet precies waar de klepel hangt. Zonder een goede training kun je veel geld verliezen. Maar geldt dat niet voor veel beleggingen? Harm van Wijk kent alle valkuilen en beantwoord ook al jaren lang vele vragen van beleggers. Bij Beleggen.com ben je in goede handen voor de juiste informatie

Jezelf goed voorbereiden is niet onverstandig en zorgt ervoor dat je goed geïnformeerd de juiste beslissingen kunt nemen. Zelfvertrouwen in wat je doet, en zo een passief inkomen opbouwen. Dat is waar het om draait!

Start daarom nu met een investering in jezelf, en geef jezelf deze voorspong op anderen die nog worstelen met beleggen. Training voorkomt een hoop onnodige tijdverlies, start daarom NU!


Wie is de verkoper van de “Geld verdienen met opties” training?

Harm van Wijk van Beleggen.com

De auteur van de cursus “Geld verdienen met Opties” training is Harm van Wijk. Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van de website Beleggen.com, en heeft al meer dan 26 jaar ervaring in beleggen.

Als we het CV van Harm bekijken dan zien we dat hij betrokken was bij het opzetten van SNS FundCoach en Binck Bank. Bij de ABN AMRO bank heeft hij veel ervaring opgedaan met Turbo’s. Verder is Harm bekend van diverse media, de Financiële Telegraaf meldt dat Harm van Wijk de directeur is van beursbulletin.nl. Harm is zelfs werkzaam geweest als sitemanager bij de Financiële Telegraaf.

Ook is hij actief en bekend van zijn opinie en columns op de bekende beleggingswebsite IEX.nl.

De mensen en Harm in het bijzonder zijn specialisten die weten waar ze het over hebben. Zij kunnen jou voor de valkuilen van beleggen behoeden.

KvK Uittreksel van Beleggen.com

Voor alle reviews die wij uitvoeren doen we altijd een controle van de KvK gegevens, zo ook voor dit review Geld verdienen met opties. We willen er namelijk zeker van zijn dat de verkopende partij betrouwbaar is. Onderaan de verkooppagina zien we het KvK nummer 34244390 genoemd. Deze hebben wij op de website van het KvK nagetrokken. Wat we zien is zijn handelsnaam, alle gegevens zijn transparant. Er valt niets op aan te merken. We zien ook de woonplaats van Harm van Wijk.

KvK-Uittreksel-beleggen.com

We hadden ook niet anders verwacht, ze doen ook coaching op kantoor en bedrijven die niet zuiver zijn zouden hier nooit aan beginnen. Wij kennen Beleggen.com ook al van ons review Trading Navigator en review X10 met Crypto, daardoor weten wij dat dit een betrouwbare organisatie is.


Voor wie is deze Optie Trading cursus bedoeld?

In principe is de cursus geschikt voor elke particuliere belegger. Wij vinden in dit review Geld verdienen met Opties dat voor je hieraan begint, je wel wat feeling met beleggen moeten hebben. Dit is geen snel rijk methode, er komt best een stukje zelfstudie bij kijken.

Dit gezegd hebbende is Geld verdienen met Opties voor de kleine particulieren belegger zeer geschikt, omdat met een relatief kleine investering toch kan worden geprofiteerd van de beweging van de onderliggende waarde. Dit maakt het tevens mogelijk een betere spreiding aan te brengen. Kort en simpel gezegd: je koopt geen duur aandeel van € 150, maar alleen het recht om het te kopen of verkopen. Voor dit “recht” betaal je veel minder.


Inhoud van de “Geld verdienen met opties” cursus

Om dit review Geld verdienen met Opties mogelijk te maken, kregen wij van Beleggen.com een reviewkopie ter beschikking. Hiervoor willen wij hen bedanken en kunnen wij een uitgebreid oordeel vellen. Als je net als ons de Optie training aanschaft krijg je toegang tot een online ledenomgeving op de website beleggen.com. Rechtsboven in de afbeelding zie je de cursus staan, alle overige cursussen zijn “grijs” en niet aanklikbaar. Tenzij je betaalt en meer wil leren natuurlijk 😉

Je aankoop “Geld verdienen met opties” bestaat uit twee delen:

 • Een 79 pagina tellend e-book in PDF formaat getiteld: “Geld Verdienen met Opties”
 • Een downloadbare ZIP file met 5 Excel calculators, ook in Mac formaat.
Geld verdienen met opties online ledenomgeving
online ledenomgeving beleggen.com

Review Handleiding “Geld verdienen met Opties” e-book

In dit review Geld verdienen met opties gaan we eerst het hoofddeel van de cursus opties handelen behandelen. Het PDF e-book is een document van 79 pagina`s en ziet er zeer verzorgt uit. In het voorwoord verklaart Harm in het kort zijn loopbaan. We durven nu meteen wel te stellen, dat dit de beste Geld verdienen met opties cursus is die je kunt vinden. Als de voormalige sitemanager van de belangrijkste Nederlandse ochtendkrant (DFT.nl) het niet weet, dan weet niemand het.

Hieronder vind je een verkort overzicht van de inhoudsopgave, zodat je weet wat je te wachten staat. In de afbeelding zie je een schermopnamen van de inhoudsopgave.

 • Hoofdstuk 1 : Waarom opties?
 • Hoofdstuk 2 : Wat zijn opties?
 • Hoofdstuk 3 : Basisstrategieën
 • Hoofdstuk 4: Synthetische aandelen
 • Hoofdstuk 5: Short Straddle
 • Hoofdstuk 6: Short Strangle
 • Hoofdstuk 7: De Grieken
 • Hoofdstuk 8 : Iron Conder
 • Hoofdstuk 9 : Spreads
 • Hoofdstuk 10 : Current portofolio Repair Strategie
 • Hoofdstuk 11 en 12 : Deze hoofdstukken bestaan niet??
 • Hoofdstuk 13 : Covered short straddle
 • Hoofdstuk 14 : Woordenlijst
 • Hoofdstuk 15 : Bonus
 • Slotwoord
 • Disclaimer
Inhoudsopgave "Geld verdienen met opties" training
Inhoudsopgave “Geld verdienen met opties” training

Waarom opties kopen?

Wat wij in dit review verhelderend vinden is de uitleg in hoofdstuk 1, Waarom opties kopen? Met duidelijke taal (in Jip en Janneke) wordt precies uitgelegd wat een opties is, en dat het een perfect beleggingsproduct is voor de kleine particuliere belegger. Er wordt een vergelijking getrokken met de optie op een huis, waardoor het meteen begrijpelijk wordt.

Waarom dan een opties? Opties zijn een recht om iets te kopen, dit recht kan in waarde stijgen, maar ook dalen. Maar doordat je een “recht” koopt en niet het aandeel zelf kun je met minder geld handelen in dure aandelen.

Hoe werkt dat dan? Wanneer je een optie koopt van 100 Royal Dutch Shell (RDS) aandelen voor €1,70 gedurende 1 jaar per stuk, dan kost dit jou € 170. Als je de RDS aandelen zelf moet kopen, dan betaal je de koersprijs van € 24 x 100 = € 2400. Je kunt dus als particulier meer handelen in de relatief dure aandelen. Wil je meer weten? wacht dan niet langer en koop dit geweldige e-book.

Beoordeling overige training “Geld verdienen met Opties”

Hoofstuk 3 gaat dieper in op het hebben van een strategie. Veel particulieren blijken zonder goede strategie te beleggen, met als gevolg grote verliezen. Dit blijkt uit een onderzoek gedaan onder 70000 Alex klanten. Ook worden de begrippen call en put opties begrijpelijk uitgelegd. Nog belangrijker is dat ook de mogelijk gevaren daarvan worden besproken. Leerzaam en onmisbaar hoofdstuk in dit e-book.

Een long call + een short put noemt men wel een Synthetische longpositie. In hoofdstuk 4 wordt dit begrip volledig uit de doeken gedaan. Wat wij in dit review Geld verdienen met opties erg goed vinden is eerst de theorie, en daarna gevolgd door enkele rekenvoorbeelden. Naar onze mening zou iedereen dit na kunnen doen met de eigen portefeuille.

Hoofdstuk 5 gaat dieper in op het begrip Short straddle. Een straddle is een optiecombinatie van een (zelfde aantal) call en put opties met dezelfde uitoefenprijs en dezelfde expiratiedatum. Bij een longstraddle wordt zowel de call als de putoptie gekocht, en moet er een premie worden betaald. De koper anticipeert bij een straddle op een forse beweging van de markt.

Short straddle voorbeeld van Geld verdienen met opties training
Short straddle voorbeeld

De onderwerpen zijn best complex om in het kort uit te leggen, wij kunnen natuurlijk niet de betaalde informatie openbaar maken. Maar elk onderwerp, vele die voor ons ook geheel onbekend zijn, worden uitgebreid behandeld. Wij hadden zeker gehoord van opties, maar ken jij de Short strangle? Wij niet, en verwar de term niet met de short straddle. Harm legt het ons weer netjes uit in Jip en Janneke taal. Prima gedaan Harm!

Iron Condor opties handelen!

Ben je benieuwd wat een Iron Condor is? Heel hoofdstuk 8 is geweid aan een strategie waarbij wordt ingespeeld op een onderliggende waarde van een aandeel. Je gaat er tevens vanuit dat de onderliggende waarde binnen een bepaalde bandbreedte heen en weer gaat. De constructie wint aan populariteit, maar let op, er zijn ook valkuilen. Hier word je ruimschoots voor gewaarschuwd, er is zelfs een checklist voor je beschikbaar, en een handige lijst welke markten voor een Iron Condor geschikt zijn.

Wat is spread?

De term Spread is er ook weer één die we gehoord hebben, maar niet precies weten wat het nu precies is. Hoofdstuk 9 begint eerst weer met theorie van een spread en legt ons tevens uit dat er drie soorten Spreads zijn. De verticale spreads, Horizontale (kalender) spreads en diagonale spreads. In 9 pagina’s krijg je alle theorie aangevuld met krachtige voorbeelden.

Nadelen en voordelen worden ook toegelicht. Een nadeel van een spread is dat de waarde ontwikkeling langzamer gaat dan bij het aankopen van een optie. Met rekensommen worden de voorbeelden ook erg levendig.

Voorbeeld diagonale spread voor cursus Geld verdienen met opties
Voorbeeld diagonale spread

Current Portfolio Repair Strategie

Deze repair strategie stelt je in staat stelt om een eerder verlies weg te werken ten opzicht van het alleen aanhouden van de aandelen. Een hele mond vol, maar komt neer op een soort reddingsboei voor opties. Gedurende de 7 pagina’s van hoofdstuk 10 leer je hoe je de repair strategie moet toepassen. Dit wordt uitgelegd aan de hand van een aantal mogelijk scenario’s. Vooral de onderbouwing met voorbeelden vinden wij erg fijn om alles te kunnen begrijpen.

Voorbeeld scenario uit "Geld verdienen met Crypto" cursus
Voorbeeld scenario uit “Geld verdienen met Crypto” cursus

Om onverklaarbare redenen is hoofdstuk 11 en 12 ontbrekend in de cursus?

Covered short straddle

Tot slot wordt in hoofdstuk 13 de “Covered short straddle” uitgelegd. Als je onze mening vraagt is dit een cursus die je een paar keer doorleest en dan naast je je handel strategie raadpleegt. Het is voor mensen die nieuw zijn veel informatie. Je zult dus diverse keren moeten terugzoeken in de cursus hoe je een bepaalde optie koopt.

In dit laatste hoofdstuk leer je het verschil tussen een ongedekte short straddle en de covered short straddle. Het verschil is dat je bij de covered short straddle de geschreven call wordt gedekt door 100 gekochte aandelen. Naast de gebruikelijke rekenvoorbeelden lezen we aan het eind van hoofdstuk 13 dat Harm van Wijk dit zijn ultieme strategie noemt.

In een tabel lezen we dat er een rendement wordt gemaakt van 38,6 procent. Nu denken wij niet dat dat als beginner meteen lukt, maar een beetje tijd investeren in beleggen levert wel meer op dan sparen.

De twee volgende hoofdstukken zijn een woordenlijst en een korte uitleg over de bonussen die je bij de cursus “Geld Verdienen met Opties” krijgt. De bonussen bestaan uit Excel calculators die we hierna apart toelichten.

Beoordeling Excel calculators

Indien je net als ons in dit review Geld verdienen met opties overgaat tot aankoop van de Optie cursus, dan kun je een aantal Excel calculators downloaden. Alle calculators zijn ook beschikbaar in een Mac bestand. We sommen ze hieronder voor je op:

 • Call opties XLS
 • Covered Straddle Calculator.XLS
 • Gedekt schrijven call opties.XLS
 • Margin Calculator.XLS
 • Straddle.XLS

Met de call opties calculator kun je voor een bepaald aandeel, zoals bijvoorbeeld Royal Dutch Shell de potentiele opbrengst van call opties bij verschillende scenario’s zien. De formules zijn allemaal al ingevuld, het enige wat je hoeft te doen is de juiste huidige koers in te vullen.

Het downloadbare bestand bevat meer calculators dan in het e-book als bonus worden genoemd, dat lijkt ons alleen maar gunstiger. De Covered Straddle Calculator wordt niet op de verkooppagina als in het e-book genoemd.

Hieronder tref je de gedekt schrijven call opties calculator, de Excel bestanden dien je nog goed te keuren in Excel om te bewerken. Anders kun je de velden niet invullen.

gedekt schrijven call opties calculator voor cursus Geld verdienen met opties
gedekt schrijven call opties calculator

Margin calculator van de Optie Training

De Margin calculator is een belangrijke, hiermee kun je bepalen hoeveel margin (geldbedrag) je apart moet zetten na het plaatsen van een call of putt optie. De bank kan vragen je tegoed aan te vullen als een bepaalde optie niet is gelopen zoals je had gedacht. Dit wordt de gevreesde “Margin Call” genoemd, hier zijn zelfs films over gemaakt. Verder kun je heel eenvoudig zien wat het rendement is op een individuele positie. Het is een handig voorgeprogrammeerde gereedschap waar je zelf alleen nog je eigen waardes in hoeft te zetten.

De laatste calculator is de “Straddle”, wat een “Straddle” is hebben we al aangehaald. Ook hier kun je de waardes van jouw Optie invullen. Het resultaat is een handige overzichtelijke Excelsheet met alle benodigde informatie om de juiste beslissingen te nemen.

Indien je aan de optiecursus begint is het geen eenmalig gebeuren, je krijgt als een soort bonus e-mails met tips over Opties. Harm noemt dit de OptieAlert, welke een dienst is van BeursBulletin. Hiermee heb je altijd de laatste informatie over de beurs, dit lijkt ons de beste bonus die je bij dit complete pakket ontvangt.

Ervaringen over Opties Trading

Voor dit review Geld verdienen met Opties willen je ook ervaringen van anderen gebruikers laten zien. Wij denken, sterker nog, weten wel zeker dat ervaringen positief zijn. De 26 jarige carrière van Harm bij bekende en gerespecteerde bedrijven staat garant voor een top optie cursus.

review-trading-navigator-recencies
Partners van Beleggen.com

We moeten eerlijk bekennen dat we op Facebook geen ervaringen hebben kunnen vinden, ook geen slechte overigens. Naar onze mening is de cursus ook nog niet zou oud, en kunnen we daardoor niet zoveel vinden. De auteur krijgt wel ervaringen, en heeft deze op de verkooppagina gezet. Deze kunnen niet objectief zijn, maar iemand met zo’n staat van dienst zien we dat niet doen. Vanwege privacy overwegingen krijgen wij ze ook niet van de auteur opgestuurd.

We zien wel dat op de hoofdpagina van Beleggen.com bijna 3000 mensen de moeite hebben genomen om de site leuk te vinden.

“Niet Goed Geld Terug garantie” bij “Geld verdienen met Opties” e-book

Geel logo niet goed geld terug

De auteur staat volledige achter zijn optie trading cursus, hoe kan hij dat aan jou bewijzen? Heel simpel door een niet goed geld terug garantie aan te bieden. Jij kunt deze cursus bekijken en proberen, bevalt het je niet dan stuur je een mailtje naar Harm. Zonder moeilijke vragen krijg je dan je geld teruggestort. Doe dit echt alleen als je daadwerkelijk niet tevreden bent, je kunt de e-books en calculators namelijk gewoon houden.

Gun de makers van deze goede beleggingscursussen de waardering die ze verdienen en maak er geen misbruik van. Zo kunnen zij het product ook blijven onderhouden. Je kunt het product 30 dagen testen, dit is 2x zo lang als wettelijk voorgeschreven. Alles wat je online koop mag je binnen 14 dagen weer terug sturen, Harm verlengt deze periode met nog eens 2 weken. Zie hier de wettelijke regels van de overheid over deze afkoelingsperiode.

Prijs-kwaliteitverhouding volgens het Review Geld verdienen met Opties

Wat vinden wij in dit review “Geld verdienen met Opties” over de prijs? Naar onze mening heb je voor € 47 een prima deal, hiervoor krijg je een informatief e-book, handige Excel calculators en een abonnement op de optie alert van BeursBulletin.

Met dit pakket ben je altijd actueel, en kun je veilig gaan beleggen in opties. Wanneer dit aangeboden zou worden voor minder zouden we het niet serieus kunnen nemen, en voor die paar tientjes kun je je er geen buil aan vallen. Sterker nog, met één goede trade heb je het er al uit.

Conclusie, cursus opties training?

We zijn aan het einde gekomen van ons review “Geld verdienen met Opties”, we hopen dat je een goede indruk van de optie training hebt gekregen. Indien je al wat bekend bent met beleggen is deze optie cursus een goed vervolg. De spaarmarkt levert totaal niet meer op, je zult dus wel een vorm van beleggen moeten oppakken.

Voor € 47 haal je een compleet pakket in huis, bestaande uit een e-book, Excel calculators en een e-mail abonnement. Harm van Wijk van Beleggen.com is een begrip, en wij denken dat je hiermee zeker veilig je optie trading mee kunt uitvoeren. Wacht dus niet langer en begin METEEN met handelen.

Voor en nadelen volgens ons Review Geld verdienen met Opties

 • Optie cursus van de experts van Beleggen.com

 • E-book + Excel calculators en actuele OptieAlerts via BeursBulletin!

 • Gunstige prijs van € 47

 • Niet goed Geld Terug garantie van 30 dagen

 • Een beetje voorkennis van de beleggingswereld is wel geadviseerd


Geld verdienen met opties review

Geld verdienen met Opties – Beleggen.com

Wil jij alles weten over Opties? en handelen in Optie’s?

JA, IK NEEM ER EEN! EN DOWNLOAD DE OPTIE TRAINING!
Geld verdienen met Opties – Beleggen.com
Geld verdienen met Opties – Beleggen.com

Beoordeling door Leon van Marketheme,

11 mrt 2021
4

Voor € 47 haal je één van de beste Optie trading cursussen in huis die er zijn. Harm van Wijk heeft zijn sporen ruimschoots verdient bij bekende banken, DFT.nl en IEX.nl

De gebundelde informatie zorgt ervoor dat je METEEN, en zonder fouten te maken kunt handelen.

Gerelateerde Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *