Review Ontdek de 7 geheimen van succesvol beleggen – GRATIS e-book van Beleggen.com

De ultieme manier om geld voor je te laten werken In plaats van te werken voor je geld!

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Review Ontdek de 7 geheimen van succesvol beleggen

In dit review Ontdek de 7 geheimen van succesvol beleggen, beoordelen wij het GRATIS e-book aangeboden door Beleggen.com.

Wij hebben ons aangemeld voor het gratis e-book welke we bijna meteen in onze mailbox vonden. Maar heb je er iets aan? Is beleggen slim om te doen?

Het 40 pagina tellende PDF e-book ziet er op het eerste gezicht veelbelovend uit. Een uitgebreide inhoudsopgave met diverse belegging gerelateerde onderwerpen doet ons verlangen naar meer. We kunnen wel stellen dat het erg lijkt op een e-book beleggen voor beginners. Laten we snel verder gaan met ons oordeel.


Review Ontdek de 7 geheimen van succesvol beleggen e-book

Indien je op zoek bent naar een cursus belegen voor beginners dan heb je met dit e-book alvast een prima eerste en GRATIS start in de goede richting. Of je nu wilt beleggen voor je kind of slecht advies in beleggen zoekt. Wij denken dat je met het e-book al zeer veel te weten komt. En hoe zit het met beleggen en belasting, er komt toch wel wat kijken als je succesvol wilt beleggen.

Het e-book beschikt over een duidelijk inhoudsopgave inclusief paginanummering. We komen regelmatig e-books tegen zonder paginanummering en dat maakt het zoeken naar bepaalde onderwerpen lastiger.

De 7 geheimen van van succevol beleggen komen terug in de inhoudsopgave , er zijn namelijk 7 hoofdstukken en het e-book sluit af met een conclusie. Hieronder sommen we de titels van de hoofdstukken voor je op:

 • Hoofdstuk 1 – Herinvesteren van dividend
 • Hoofdstuk 2 -Volg een systeem en niet je gevoel
 • Hoofdstuk 3 -Cut your losses and let your profits run
 • Hoofdstuk 4 -Gebruik van opties
 • Hoofdstuk 5 -Combineer beleggingsstrategieën (spreiden)
 • Hoofdstuk 6 -Breidt winstgevende posities uit
 • Hoofdstuk 7 -Ken je eigen zwaktes (psychologie van de belegger)
 • Conclusie

Over elk hoofdstuk zullen wij kort onze mening geven. Je moet weten dat elke hoofdstuk weer in subhoofdstukken is opgedeeld. Zie onderstaande afbeelding voor een voorbeeld uit de inhoudsopgave.

Inhoudsopgave 7 geheimen van succesvol beleggen
Inhoudsopgave 7 geheimen van succesvol beleggen

Geheim 1 : Herinvesteren van dividend

In dit hoofdstuk kom je te weten dat je door het ontvangen van Dividend een “Rente-op-rente” krijgt. Dit krachtige effect zorgt er op zijn beurt voor dat je een groot vermogen krijgt in plaats van een normaal vermogen. An de hand van tal van voorbeelden die toegelicht worden met cijfers krijg je waardevolle financiële informatie.

Je kunt prima beleggen met weinig geld, door het principe van herinvesteren krijg je steeds meer beleggingskapitaal.

Het is ondoenlijk alles hier toe te lichten, er zijn teveel invalshoeken die worden toegelicht. Het hielt ons in ieder geval geboeid bij de les.


Geheim 2 : Volg een systeem en niet je gevoel

In hoofdstuk 2 word je geïnformeerd om niet emotioneel te reageren als je belegd. Veel belangrijker is om een goede strategie te gebruiken en je daar ook aan te houden. Indien je iedere keer switcht van strategie weet je nooit wat wel werkt. Het is wel mogelijk om na verloop van tijd een nieuwe strategie te volgen, maar daarbinnen wel consequent te blijven.

Voorbeeld uit het e-book 7 geheimen van succesvol beleggen

Verlies hoort ook bij beleggen, weet hoe je daar mee om te gaan zodat het emotioneel aspect het niet overneemt. Missers zijn leermomenten, en het behouden van rust, geduld zijn goede eigenschappen die je je eigen moet maken. Tot slot gaat de laatste pagina over het beleggingssysteem welke het meest geschikt zou kunnen zijn voor jou.


Geheim 3 : Cut your losses and let your profits run

De kern van geheim 3 draait erom om je verliezen te beperken en je winsten zo maximaal mogelijk te benutten. Maar dat is dus het moeilijkst, want wie weet wanneer je laag instapt, en wanneer de top is bereikt? Om geen verliesgevende posities aan te houden moet je vooraf bedenken wanneer je uitstapt, en wat je doet als je koersdoel als is bereikt maar blijft doorstijgen.

Dit doe je door het maken van een plan, zodat je daar op het moment niet emotioneel over bent. Je voert gewoon je plan uit.


Geheim 4 : Gebruik van opties

Tegenwoordig maken beleggers gebruik van derivaten. Deze derivaten kunnen gebruikt worden ter bescherming van posities of om rendement te creëren. Er bestaan drie soorten derivaten, dit zijn warrants, futures en opties.

In dit hoofdstuk wordt op hoofdlijnen uitgelegd hoe deze producten werken en wat ze kunnen opleveren. Opties verschillen wel van aandelen en er zijn wat valkuilen waar je goed op moet letten. Er valt meer winst te behalen met opties dan met aandelen. Meer winst houdt ook in dat er meer risico is.

Het hoofdstuk sluit af met een verwijzing naar een ander e-book welke zich geheel toespitst op opties. Grote kans dat wij deze ook nog gaan reviewen. Houdt onze site dan ook in de gaten.


Geheim 5 : Combineer beleggingsstrategieën (spreiden)

Elke belegger die op basis van tevoren vastgestelde uitgangspunten beleggingsbeslissingen neemt, hanteert een beleggingsstrategie. Deze hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. De les die uit hoofdstuk 5 geleerd kan worden is spreiden, zet niet heel je vermogen op 1 aandeel. Het advies van Harm van wijk van Beleggen.com is te zoeken naar aandelen die goedkoop zijn, en waarvan de onderliggende bedrijven goed presteren.

Beleg je voor de korte termijn, of koop je aandelen als een pensioenvoorziening? Dat kan ook een onderdeel zijn van je strategie. Download het e-book en bepaal de juiste strategie die voor jou goed werkt.


Geheim 6 : Breidt winstgevende posities uit

Beleggers zijn vaak bang hun winst te verliezen en pakken daarom te vroeg hun winst. Er zijn een aantal tools in de beleggingsapps die ervoor zorgen dat er automatisch wordt gekocht en verkocht indien een aandeel onder of boven een bepaald koersdoel komt. Dit noemt men een trailing stop. De trailing stop volgt de koers, zodra het mis dreigt te gaan wordt er dus gekocht of verkocht.

Beleggers laten verliezen te vaak doorlopen, in de hoop dat het weer goed komt. Aan de andere kant wordt er ook vaak te vroeg verkocht bij winst. Dit heeft te maken met het psychologisch verschijnsel dat mensen pijn willen vermijden, de pijn van verlies. In dit hoofdstuk krijg je een aantal voorbeelden die dit verduidelijken.


Geheim 7 : Ken je eigen zwaktes (psychologie van de belegger)

Hoofdstuk 7 geeft je kort wat voorbeelden hoe de psychologie van invloed is op beleggers. Veel mensen vluchten als de markt naar beneden gaat, terwijl je juist dan goedkoop kan inkopen.

Een aantal psychologische neigingen leidt tot een slecht resultaat, één daarvan is bijvoorbeeld te veel handelen. De transactie kosten die je aan de broker betaald slokken de winst op. Een andere veel gemaakt fout is te veel terughoudendheid in het nemen van verliezen, waardoor er te lang geld geblokkeerd
blijft in slechte beleggingen.


Conclusie : 7 geheimen van succesvol beleggen

Harm van wijk heeft zijn sporen ruimschoots verdient in de wereld van beleggen. In dit compact maar krachtig samengestelde e-book krijg je in notendop de belangrijkst eigenschappen en technieken voorgeschoteld die van belang zijn als je wilt beleggen.

We zijn eerlijk, indien je echt gaat beginnen zul je nog meer informatie nodig hebben. Maar Als jij wilt belggen met weinig geld geeft het e-book je de belangrijkste items waar je verder op kunt zoeken. Uiteraard kun en hoopt Harm dat je dat doet via Beleggen.com. Lees daarom ook eens ons Review Trading Navigator. Met de Trading Navigator leer je nog beter hoe je als een pro moet beleggen. Succes met beleggen.


Voor en nadelen van het e-book : 7 geheimen van succesvol beleggen

 • Uitgebreid GRATIS e-book van 40 pagina’s

 • Alle begrippen en technieken voor succesvol beleggen worden behandeld

 • Duidelijke voorbeelden die de theorie ondersteunen

 • Beleggen.com is een begrip in de wereld van beleggen.

 • Welk nadeel?… het is gratis

 • In ruil voor je emailadres ontvang je uitnodigingen voor betaalde content

7 geheimen van succesvol beleggen logo

Ontdek de 7 geheimen van succesvol beleggen door Harm van Wijk

Wil jij alles weten over beleggen? Start dan met de basis en lees dit gratis e-book!

DOWNLOAD HIER JOUW GRATIS E-BOOK: DE 7 GEHEIMEN VOOR SUCCESVOL BELEGGEN!
De 7 geheimen van succesvol beleggen door Harm van Wijk
De 7 geheimen van succesvol beleggen door Harm van Wijk

Beoordeling door Leon van Marketheme,

26 jul 2021
4

Wij van Reviewkeizer hebben het gratis e-book gedownload om voor jou een beoordeling te maken.

Zoals we gewend zijn van Harm van Wijk is ook dit weer een prima GRATIS e-book met de meest belangrijke zaken waar je mee rekening moet houden als je gaat beleggen. Je zult er naar onze mening geen spijt krijgen van deze download.

Elk aspect van beleggen in aandelen, opties en andere derivaten komt aan bod.

Gerelateerde reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *