Review Crypto Masterclass – Leer dit nieuwe Goud kennen!

Crypto de volgende nieuwe technologie sprong sinds de smartphone!

Gemiddelde leestijd: 29 minuten
Review Cryptocurrency beginnerscursus

Deze review Crypto Masterclass is gemaakt voor de crypto enthousiastelingen of degenen die dat op korte termijn willen worden. Sinds maart 2020 is de naam van Cryptocurrency beginnerscursus hernoemd naar Crypto Masterclass, maar de inhoud is praktisch hetzelfde.

De voor en nadelen worden je op een eenvoudige manier uitgelegd en je komt erachter in hoeverre dit jou succes kan opleveren. Hierdoor kun jij een eigen oordeel vellen voordat je het product aankoopt.

We proberen een zo objectief mogelijk oordeel over CryptoCrypto Masterclass te geven voordat jij je geld investeert in een cursus. Onthoudt altijd dat een investering in jezelf nooit weggegooid geld is. Ben je benieuwd wat wij ervan vinden?, lees dan snel verder.

Wil je echter niet het hele review Crypto Masterclass doorlezen, scroll dan snel door naar onze eindconclusie helemaal onderaan het review.

Wie zijn de verkopers van Crypto Masterclass?

Achter het product schuilt een heel team van 5 man, te weten de drie oprichters van Allesovercrypto. Dit zijn de heren Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra. Daarnaast bestaat het team nog uit 2 schrijvers, Jurgen Claassens en Txomin Stirler. In eerste instantie komt dit team zeer betrouwbaar en gedegen over.

Het team enthousiastelingen willen hun passie delen met de rest van Nederland. Zij zijn ervan overtuigd dat blockchain en cryptocurrency`s de wereld gaan veroveren. En willen je daarvan laten deel uitmaken. Hiervoor hebben ze een uitgebreid online platform en community opgezet waar je alle crypto gerelateerde informatie en nieuws kunt vinden.

In dit review Crypto Masterclass kom je meer te weten over de makers achter het programma, en waarom jij het eigenlijk ook zou moeten leren.


JA: Ik weet genoeg en wil METEEN starten met de Crypto Masterclass! Klik dan snel op deze link en start met verdienen!


Het ontstaan van Allesovercrypto in vogelvlucht

Wat wij ook steeds meer zien is dat mensen tegenwoordig opbranden op hun werk, dit hoeft jou niet te overkomen. Jij kunt hetzelfde doen als Patrick. Lees hier in vogelvlucht het ontstaan van het bedrijf. Patrick Suiker geeft aan dat het bedrijf is ontstaan door zijn gedachtegang die hij had in 2013. Hij is afgestudeerd op de universiteit, en had een bijbaantje.

In het vooruitzicht een fulltimebaan en aan de horizon is daar dan je pensioen op je 73e levensjaar. Als je dan aan je pensioen toekomt wat alsmaar gekort wordt, heb je geen energie meer om te genieten. Patrick dacht, zo kan het toch niet zijn!?

Zijn omgeving en vrienden gaven aan dat dit er nu eenmaal bij hoort in het leven, hij weigerde dit te geloven en besloot hier niet mee akkoord te gaan. Dit betekent niet dat hij niet wil werken, maar werken om te leven in vrijheid.

Na diverse werkzaamheden te hebben geprobeerd, is hij in 2013 met Bitcoin in aanraking gekomen. Destijds had daar nog bijna niemand over gehoord. Hij is zich hierin gaan verdiepen en moest heel veel lezen en opzoeken.

Je zult begrijpen dat dit veel tijd kost. Na wat verkeerde investeringen heeft Patrick met een huisgenoot een crypto event bezocht. Daar ontmoeten zijn een mentor die hen alles heeft geleerd en is het balletje gaan rollen.

Het kosten hun uiteraard geld, maar hun kennis en kunde vloog omhoog, waarom zou je de lange weg nemen als je met hulp en doorzettingsvermogen veel sneller bij je doel bent. Ze besloten goedbedoelde adviezen van anderen naast zich neer te leggen en zijn zo gestart met AllesOverCrypto.

Nu willen ze jou ook de kans bieden om te investeren in kennis, en hierdoor ook voor jou een weg naar vrijheid mogelijk maken.


Is Crypto Masterclass betrouwbaar? 

Waarschijnlijk denk je al snel, is Allesovercrypto betrouwbaar? Patrick Suiker is de oprichter van Allesovercrypto, een snelle zoektocht op Internet levert mij al snel het LinkedIn profiel en Instagram van Patrick Suiker op. Er zijn hier weinig schokkende zaken te melden, alles lijkt legitiem.

Nergens kom ik ook maar één negatieve reactie tegen dat er vreemde praktijken op nagehouden worden. De betaling verloopt via een bekende partij voor betaling, te weten Paypro, er is niets wat wijst op oplichting.

De website vermeld een KvK nummer 70563357. Dit nummer hebben wij nagetrokken via de Kvk website war je eenvoudig op dit nummer kunt zoeken. Er wordt netjes vermeld dat het hier inderdaad over handelsnaam AllesOverCrypto betreft.

Het berdrijf is gevestigd op de Herengracht 449a in Amsterdam. Wanneer je het bedrijf wilt bereiken zie je op de homepage van de organisatie bij de contactpagina ook hun adresgegevens staan welke corresponderen met het adres bij de Kamer van Koophandel. Er wordt niets verhuld en alles lijkt met elkaar in overeenstemming, schimmige bedrijven gaan zich vaak verschuilen, maar daar is hier geen sprake van.

AllesoverCrypto komt nu ook regelmatig voorbij op de Nederlandse televisie zenders, dit is een goed teken. Dit betekent dat ze meedraaien in de top van Crypto bedrijven en trainingen.

Omdat je bestelt via Internet heb je te maken met de wettelijk termijn van 14 dagen om het product te mogen bekijken, ben je niet tevreden dan krijg je je geld netjes weer teruggestort. Ze willen geen bonnetjes, en doen niet moeilijk, en beweren zelfs binnen 2 dagen terug te betalen.KVK gegevens AllesoverCrypto

Wij hebben ook uitgezocht hoe AllesoverCrypto in het KvK register staat geregistreerd. Onduidelijke bedrijfsnamen kunnen een slecht teken zijn, maar we treffen hier een nette en duidelijke registering. Hieronder vind je onze bevinding.

KvK-Allesovercrypto
KvK registratie AllesoverCrypto

Voor wie is Crypto Masterclass? 

Je zult al vaak over crypto gehoord hebben in de media, voornamelijk de Bitcoin komt dagelijks in het financiële nieuws. Wanneer je net als ons bezig bent je in te lezen in cryptocurrency`s, zul je vanzelf meer informatie willen hebben. Wij denken dat er enorme mogelijkheden zijn voor de blockchain technologie en de daar bij behorende cryptocurrency.

Kijk maar eens naar landen die economisch niet stabiel zijn, daar neemt crypto een vogelvlucht. Crypto is ontstaan in de vorige economische crisis als antwoord daarop, het is dus van belang voor iedereen om daar iets meer over te weten.

Crypto is een fascinerende technologie en beweging, sommige mensen zijn er heel rijk mee geworden. Bedenk je eens dat Bitcoin begonnen is voor € 0,30 cent en nu rond de 7500 euro schommelt.

Als je dit product aanschaft om te denken dat je volgende week miljonair bent, dan moet ik je teleurstellen. Daar is de cursus niet voor bedoeld, uiteraard is niets onmogelijk als je een juiste investering doet.

Allesovercrypto heeft deze informatie gebundeld zodat je niet het hele Internet hoeft af te zoeken. De cursus is zowel geschikt voor beginners en gevorderden. Ben je een ervaren crypto handelaar met jaren ervaring, dan zou ik dit product niet aanschaffen.

Wat leer ik met Crypto Masterclass, wat is het precies? 

Nadat je je inschrijfgeld hebt betaald kom je op de inlogpagina van de Crypto Masterclass, je hebt direct toegang tot de gehele leeromgeving om direct te kunnen starten. Om een objectief een inhoudelijk review te kunnen maken, hebben wij een reviewcopy van team Allesovercrypto ter beschikking gekregen. Hieronder zie je het inlogscherm met de knop naar de Crypto Masterclass.

Inlogscherm Crypto Masterclass
Inlogscherm Crypto Masterclass
Overzicht en inhoudsopgave van de Crypto Masterclass
Overzicht Crypto Masterclass

Indien je de hoofdstukken in de inhoudsopgave openklapt krijg je toegang tot de individuele lessen. via deze navigatie vind je je weg naar je trainingen, teksten en video`s. In zijn totaal bestaat de cursus uit 10 hoofdmodules, er zijn er ook een aantal bonuslessen. Wat ook erg fijn is, is dat elke module afsluit met een vragenquiz. Op deze manier kun je testen welke onderdelen je nog een keer extra moet doorlezen.

Modulescherm Crypto Masterclass
Modulescherm Crypto Masterclass

Als je echt start vanaf nul met kennis over crypto dan is het verstandig om de theorie meerdere keren te lezen voordat je echt daadwerkelijk met echte euro`s gaat handelen.

Je leert wat crypto is en hoe je er mee kunt handelen, net zoals als op een traditionele aandelenbeurs.  De crypto beurzen werken in principe hetzelfde als de traditionele aandelenbeurzen, maar er zijn wel een paar aandachtpunten waar de cursus je op attent maakt.

Wij hebben echt toegang gekregen tot het product om dit review Crypto Masterclass zo objectief mogelijk te kunnen schrijven. De gehele inhoudsopgave van de cursus vind je zonder te hoeven betalen op de homepage van AllesOverCrypto. Om hier geen ellenlange epistel van te maken gaan we niet elke hoofdstuk apart bespreken, hieronder hebben we beknopt aangegeven welke zaken besproken worden in de cursus.

Je wordt getraind in de volgende zaken

 • Je leert te investeren in Bitcoin en cryptocurrency`s
 • Het beste inkoopmoment voor digitale munten
 • Hoeveel je het best kunt investeren per munt
 • Wat de pareltjes zijn om nog ontdekt te worden in cryptoland
 • Heel belangrijk: hoe beveilig je je investering
 • Doe je werkzaamheden op een laptop overal ter wereld
 • ICO`s (initial coin offerings)
 • De kracht achter de blockchain technologie
 • En last but not least, wat jij daar aan voordeel uit kan halen.

Indien je alle trainingen en video`s hebt doorlopen kun je als je dat wilt een examen doen, dit is niet verplicht. Het maakt de cursus ons inziens wel compleet. Het sluit zelfs af met een heus certificaat.

Diverse afzonderlijke goede e-books met nuttige informatie

Ga je aan de slag met deze cursus, dan heb je toegang tot een berg informatie waar je U tegen zegt. Je krijgt o.a. de volgende e-books die we kort zullen toelichten. Crypto Masterclass maakt hun beloften waar, onderstaande documenten zijn niet de enige. In de modules tref je ook allerhande e-books aan met nuttige informatie, deze worden afgewisseld door interessante instructievideo`s.

 1. E-boek 1: De Bitcoinbijbel. zie de Bitcoinbijbel (131 pagina’s) als een verzameling nuttige en gebundelde informatie die in geen enkele boekkast van een Crypto handelaar kan ontbreken.
 2. E-boek 2: De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten. Een aantal vragen weerhoudt mensen ervan te gaan handelen, met dit 58 pagina tellende document leer jij de perfecte in- en verkoopmomenten en strategieën. Gebruik een template en volg de strategie daarvan, meer hoef je niet doen.
 3. E-boek 3: 12 Waardevolle cryptotips voor beginners. Uitgebreid e-book met 12 belangrijke tips die je als Crypto beginner meteen op het goed pad zetten. Een absolute aanrader indien je deze nog niet hebt gelezen.
 4. E-boek 4: Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin. Geld verliezen en verdienen liggen dicht bij elkaar in de Crypto wereld. Zorg ervoor dat je geen geld verliest. In dit document krijg je 5 belangrijke tips waarmee je veel geld kunt verdienen, mits goed toegepast.
 5. E-boek 5: Bitcoin & Belasting voor Nederland en België. Als je geld gaat verdienen met cryptocurrency’s moet je ook belasting gaan betalen. Maar zelfs voor de belasting is dit een lastig onderwerp. Derek en Patrick hebben tientallen uren met de Belastingdienst gesproken en diverse andere bronnen gebundeld om jou de juiste informatie te kunnen geven.
 6. E-boek 6: Cryptocurrency begrippenlijst. In dit 9 pagina’s tellende e-book worden je alle relevante begrippen eenvoudig uitgelegd.
 7. De Crypto Parels a.k.a. Het Crypto Portfolio. Indien de totale Crypto markt stijgt, dan stijgen ook de kleine muntjes, de “Crypto parels”. Je hebt weinig geld nodig om ze te kunnen kopen en kunnen tot wel 100 tot 1000x in waarde kunnen stijgen. Maar houdt ook rekening dat de kans groot is dat ze volledig in waarde kunnen dalen. Je krijgt een kijkje in het portfolio van AllesoverCrypto zelf.

The Zone™ de community van AllesoverCrypto

The Zone™ is de online community waarin iedereen elkaar probeert te helpen en je een buitenkansje kunt scoren. Wilde je niet in 2008 horen dat je Bitcoin moest kopen? had het maar gedaan, je was multimiljonair geworden!

Facebook groep "The zone" gemaakt voor review Crypto Masterclass
The Zone™ Facebook groep voor Crypto Masterclass gebruikers

In de community vind je like-minded people die ook alles willen leren wat de cryptowereld te brengen heeft. Van experts tot beginners. Ook de mensen van AllesoverCrypto checken elke dag deze groep om alle vragen te beantwoorden. Erg waardevol dus om deel van uit te maken. Voor het review Crypto Masterclass hebben wij toegang, we hebben verder geen vragen gesteld op het forum. Het helpt je wel om je op te trekken aan medecursisten. Iedereen loopt wel eens met een vraag, dus het lijkt ons een goede toevoeging.

Video`s in de Crypto Masterclass

Om je een idee te geven hoe de video`s eruit zien hebben we hieronder een klein stukje uit de video 5.1 Exchange opgenomen. We kunnen dit niet uitgebreid tonen omdat dit een deel van de betaalde content is. Om deze reden hebben we ook het geluid even laten vervallen. De video is van goede kwaliteit en kan in HD 1080p worden afgespeeld.

verder is de toon niet saai en krijg je zin om ook zelf aan de slag te gaan. Niets op aan te merken dus.

Beoordeling modules in review Crypto Masterclass

De opbouw van een module zit goed in elkaar, laten we module of hoofdstuk 1 als voorbeeld nemen. De modules worden goed ingeleid door een welkom tekst waarin wordt aangegeven wat er behandeld gaat worden.

Vervolgens krijg je in elke modules Quizvragen, wellicht vind je het een beetje onzinnig. wij vinden ze wel grappig, even klikken en je krijgt meteen een goed of fout antwoord terug. vind je het niks, je kunt het gewoon overslaan en beginnen aan de video’s.

inhoudsopgave module 1 van de Crypto Masterclass
Opbouw module 1

In de video’s wordt je echt wijzer, alles wordt voorgedaan en van waardevolle uitleg voorzien. we hebben je al in de vorige paragraaf een voorbeeld video laten zien. Ze duren gemiddeld zo tussen de 10 a 15 minuten per stuk. Daaronder vind je een aantal PDF`s met uitleg over diverse onderwerpen. Het is naar onze mening onmogelijk om alles meteen te leren en te onthouden, we raden aan om alles eens door te lezen. Ben je daarmee klaar, ga dan nog eens aandachtig door de hoofdstukken heen. sommige informatie is naslagwerk en zul je meerdere keren moeten raadplegen.

Als laatste wordt je gevraagd je mening te geven over het hoofdstuk, dat kan heel eenvoudig door een getal tussen de 1 en 10 aan te klikken. Geen ellenlange enquête dus, wel een mogelijkheid voor de makers om de cursus te blijven ontwikkelen.

TIP: Wist je dat je ook veel leuke en bruikbare bonussen bij de Crypto Masterclass ontvangt? Klik SNEL hier en zie wat je krijgt.

Alles over crypto, krijg je waar voor je geld?

Banner voor gratis online Bitcoin training

De Allesovercrypto organisatie vraagt € 967 (prijspeil juli 2020) voor de cursus, ze zeggen dat dit tijdelijk is maar dit gewoon de normale prijs. De normale winkels gebruiken ook deze van/voor truc. Je maakt kan op 500 euro korting als je je aanmeldt oor de gratis online training, de eerste 10 mensen betalen een gereduceerde prijs van € 467. Na de training krijg je de mogelijkheid de Crypto Masterclass aan te schaffen voor € 467

Wij van reviewkeizer.nl zijn altijd van mening met trainingen, dat een investering in jezelf zich altijd terugverdient. De € 467 vinden wij voor de uitgebreide training netjes geprijsd. Weet ook dat je met slechts een gunstige inkoop je investering er al meteen uit hebt. Je krijgt ook nog 20% korting op je transactiekosten bij cryptobeurs Binance. Tevens krijg je toegang tot een eigen VIP community groep, indien je vragen hebt.

Bedenk verder dat je een eenmalig bedrag betaald, na aanschaf heb je geen verborgen kosten of terugkerende abonnementsgelden. Ons lijkt een karrenvracht aan gebundelde e-books met uren aan videomateriaal voor € 467 niet al te veel geld, maar dat zal je ook zelf moeten bepalen. Wij kunnen niet in je portemonnee kijken.

We staan vermoedelijk aan de vooravond van een nieuwe technologiesprong, net als de opkomst van het Internet dat was, en daarop volgend de opkomst van de mobiele telefoon. Kijk eens hoe snel dat is gegaan, nu is je kans om mee te doen en kennis te verkrijgen van deze nieuwe technologiesprong.

Waarom de Bitcoin zo belangrijk is

De bodemprijs van Bitcoin in 2018 heb je helaas al gemist, maar de koers van de Bitcoin werkt in cyclussen. Er is al weer een nieuwe marktcyclus begonnen. Dit betekent dat er een nieuwe piek kan ontstaan die alle voorgaande koersen van de Bitcoin doet verbleken. Niemand weet uiteraard wat er precies gaat gebeuren, resultaten uit het verleden bieden nooit garanties voor de toekomst.

Afgelopen 11 mei 2020 was de bitcoin halving, dit betekent kort samengevat dat de miners minder Bitcoins voor hun werk krijgen en dat er minder Bitcoins in omloop komen. Blijft de vraag gelijk, of wordt deze hoger dan kan de koers een vlucht naar boven nemen. Dit is al reeds 3 keer eerder in de geschiedenis gebeurd.

Als je de diverse fora en nieuws sites een beetje volgt dan spreken diverse crypto experts over het feit dat de Bitcoin koers naar bedragen kan stijgen die kunnen variëren tussen de 50k en 1 miljoen euro per Bitcoin.

Vermoedelijk zullen we in de toekomst met Santoshi’s gaan werken wat een deel is van een Bitcoin. Onthoudt dat de Bitcoin is ontstaan na de economische crisis in 2008, en daar een antwoord of oplossing op was.

Er is een maximaal aantal van 21 miljoen Bitcoin dat kan worden gemined, meer kunnen er niet in omloop worden gebracht. Dit in tegenstelling tot onbetrouwbare regeringen die de geldpers aanzetten en zo geld “maken”. Het kan bijna niet anders dat de koers in de toekomst omhoog schiet.

Je ziet al dat burgers in landen met een zwakke nationale munt hun kapitaal beschermen in Crypto. Laat deze kans niet aan jou voorbijgaan.

Wat zijn de ervaringen van klanten?

Wij doen altijd onderzoek naar ervaringen van klanten. Om te beginnen hebben wij eens op trustpilot.com gekeken. Zoals wij reeds verwachten treffen we daar een positieve score aan van 4,3 over negen objectieve reviews. De beheerder van het coingidsforum kreeg diverse vragen over de Crypto Masterclass, met de vraag of de cursus van Allesovercrypto goed is is. hij oordeelt ook positief. Zij hebben zelf een topic op hun forum aangemaakt wat geheel gaat over deze cursus.

Ervaring van Coingids medewerker over crypto Masterclass

Je kunt deze melding met naam en toenaam terugvinden op het forum van Allesovercrypto zelf. Verder zien we op social media een aantal positieve reacties.

Nu lijkt dit één groot goed nieuws bericht, maar wij hebben echt gezocht naar andere kritisch geluiden. Deze hebben wij echter niet gevonden. Dit betekent niet dat ze er niet zijn, niet iedereen zal namelijk tevreden kunnen zijn. Bij sommige mensen zal het product misschien niet aan de verwachtingen voldoen, we kunnen het niet voorstellen, maar het kan.

Conclusie + Crypto Masterclass kopen!

Wat is nu het eindoordeel in dit review Crypto Masterclass? Voor € 467 (prijspeil juli 2020) krijg je een uitgebreid pakket aan informatieve e-books, hulpmiddelen en video’s waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Deze prijs geldt als je eerst de gratis online Bitcoin training volgt, hierin krijg je een fikse korting aangeboden op de originele prijs. Je wordt wegwijs gemaakt in de volgende technologiesprong die onze wereldwijde financiële systemen gaan doormaken.

Daar kun je dus beter goed voorbereid voor zijn. Er wordt je geleerd hoe je veilig kunt gaan handelen op de crypto handelsbeurzen en hoe jij daar geld mee kunt verdienen. Tel daar nog eens bij op dat je een “geen-twijfels-meer-garantie” krijgt. Ze staan volledig achter hun product, niet goed betekent dat je geld terugkrijgt.

Alternatieven zijn er ook, kijk ook eens ons review Cryptomanual, met Cryptomanuals krijg je minder kennis, maar de prijs is ook minder.

Voor de deze prijs lijkt de Crypto Masterclass ons geen slecht product. Gebruik ook de gedachte van rijke mensen. Kijk niet wat iets kost, wat arme mensen hanteren. Maar denk in investeringen, en wat levert dat mij op. Dit doen alle rijke mensen. Een investering in jezelf is altijd een goede, ook al kost dat soms wat geld. 

De naam van de Cryptocurrency Beginnerscursus is sinds maart 2020 omgedoopt in Crypto Masterclass.


Voor en nadelen van de Crypto Masterclass

Hieronder wil ik je de voor- en nadelen nog even puntsgewijs opsommen.

 • Snelle route om alles in korte tijd te leren
 • Tijd en geld krijgen om de dingen te doen die je leuk vind
 • Goede investering in jezelf en de toekomst
 • Tijdens de cursus al starten met geld verdienen.
 • Doorzettingsvermogen en discipline vereist
 • Risico op geld verliezen, hoewel er wordt uitgelegd hoe je dit risico zo klein mogelijk houdt.
 • kleine prijsverhoging in vergelijking met 2019
Review Cryptocurrency beginnerscursus

Crypto Masterclass – Allesovercrypto!

Druk snel op de knop hieronder naar de cryptocurrency Masterclass!

Direct naar de geheime korting pagina
Crypto Masterclass – Allesovercrypto!
Crypto Masterclass – Allesovercrypto!

Beoordeling door Leon van Marketheme,

30 nov 2019
5

In deze cursus leer je de basis over crypto currencys, hoe je moet handelen op de cryptobeurs en nog veel meer.

Deze berg gouden informatie kan ervoor zorgen dat jij financieel onafhankelijk wordt.

We hopen dat je de antwoorden hebt gekregen op de volgende vragen die wellicht in je hoofd spelen voor je dit product wenst aan te schaffen:

 • Is alleovercrypto betrouwbaar?
 • Is allesovercrypto een scam?
 • Allesovercrypto oplichting of waarheid?
 • Wat is allesovercrypto?
 • Wat leer ik met de Crypto Masterclass?
 • Zijn de verkopers van allesovercrypto betrouwbaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *