Review Day Trading Masterclass – Jouw Ticket naar Financiële vrijheid!

Leer hoe je financieel onafhankelijk wordt door slim geld te verdienen

Gemiddelde leestijd: 31 minuten
logo van cursus day trading masterclass

In dit review Day Trading Masterclass gaan we je precies vertellen waarom het verstandig is te gaan daytraden en wat deze cursus precies inhoudt.

Indien je met de juiste kennis het handig aanpakt is het mogelijk een inkomen te genereren uit het traden. Het kan je ook een extra zakcentje, of als spannende hobby wat extra geld opleveren. Het is wel van belang dat je goed geïnformeerd bent en ook de risico`s leert kennen en afdekken. Kevin Timmer is een handige Nederlandse trader die het spelletje goed onder de knie heeft, hij kan jou de geheimen van het vak leren in zijn cursus day trading masterclass.

Genoeg gezegd we gaan aan de slag om dit product eens goed binnenstebuiten te keren om alle voor en nadelen te leren kennen. Lees snel verder!Wat is daytrading?

Laten we eerst de vraag, wat is daytrading beantwoorden. Zie de wikipedia site voor een mooi citaat wat daytrading precies is.

Daytrading is het kopen en verkopen van effecten op de beurs om te profiteren van prijsfluctuaties tijdens de handelsdag. Alle openstaande posities worden gesloten voor het einde van de handelsdag, zodat er na sluiting van de beurs geen risico’s worden gelopen. Elke dag worden er dus nieuwe posities ingenomen.

Bron: wikipedia

Kevin Timmer, de auteur van day trading masterclass handelt op de Amerikaanse beurs, puur omdat daar veel winst valt behalen. Elke vorm van beleggen brengt risico`s met zich mee, maar omdat je bij daytrading alles verkoopt voor de beurs sluit kun je in de nacht geen verliezen oplopen. Daardoor is het een betrekkelijk veilige vorm van beleggen.

In onderstaande video legt Kevin Timmer je op een eenvoudige manier uit wat daytrading precies is, heel verhelderend!


Wie is Kevin Timmer?

Kevin Timmer die daytrade op de Amerikaanse beurs
Auteur Kevin Timmer

Kevin timmer is de auteur van de daytrading masterclass. Deze jonge jongen is in 2014 gaan starten met daytraden en heeft daar inmiddels zijn beroep van kunnen maken. Hij werkte in het verleden in loondienst en zocht een alternatieve (passieve) manier van geld verdienen, dat is toen daytraden geworden. Hij merkte dat er weinig informatie over daytraden in het Nederlands was, daarom is hij naast zijn handelen ook deze cursus gaan schrijven.

De cursus wordt gegeven in samenwerking met Jordi van de Pas, hij werkt als co-auteur mee en je komt hem ook tegen in de video`s. Jordi is een ervaren daytrader die voornamelijk handelt in de Amerikaanse middaguren.

Kevin heeft alles moeten leren met de informatie die beschikbaar was, veelal was de informatie in het Engels. Uiteindelijk heeft het Kevin ongeveer 2,5 jaar gekost om zijn handelen winstgevend te maken en zijn oude baan op te zeggen.

Kevin heeft zich gespecialiseerd op de Amerikaanse aandelenbeurs omdat daar simpelweg de meeste winst valt te behalen. Als je het leuk vind kun je nog veel meer lezen op zijn Facebookpagina. Ook heeft hij een tof YouTube kanaal waar hij ook al veel informatie deelt met jou. Misschien heb je het al gevonden, en weet je inmiddels al wat meer over Kevin.

Op zijn kanaal vind je ook een minicursus daytraden, leuk om eens vrijblijvend kennis te maken. Hij zal er natuurlijk niet alle informatie uit de volledige masterclass bekend maken. Wil jij ook meer inkomen en vrijheid als Kevin Timmer? Lees dan verder, en overweeg of de masterclass jou verder kan helpen.


Is Kevin Timmer van de Day Trading Masterclass betrouwbaar?

Hier kunnen we in dit review Day Trading Masterclass snel een antwoord op geven: JA. Maar op basis van welke feiten baseren wij onze mening?, dit is ook simpel te beantwoorden. Kevin heet op Facebook een levendige community opgebouwd, met op dit moment zo’n 2400 mensen die zijn pagina volgen. Daarnaast heeft hij een YouTube kanaal met video’s die je niet zomaar even snel maakt met als doel oplichting.

In alle reviews van ons doen we grondig onderzoek naar de betrouwbaarheid, een onderzoek naar de KvK gegevens maakt daar meestal standaard onderdeel van uit. Je moet weten dat oplichters fouten maken in administratieve gegevens, vandaar onze check. Kevin Timmer is verder geheel transparant over zijn gegevens, onderaan de salespagina vind je zijn contactgegevens en zijn KvK inschrijving met nummer 66022460. Deze hebben wij nagetrokken en ook hier gaan geen alarmbellen af.

Zie de screen dump hieronder, we zien dat het adres van de inschrijving overeen komt met het adres op de website..

KvK inschrijving Day Trading Masterclass

Beoordeling Day Trading Masterclass – cursus inhoud

Na betaling en inschrijving kun je meteen beginnen, alles gaat digitaal en je krijgt je inlogcodes via de email. Indien gewenst kun je na 5 minuten al meteen de eerste video’s van de cursus bekijken en starten met handelen op de aandelenbeurs. We raden je wel aan om eerst even minimaal een keer alle video’s te bekijken. Om een objectief review te kunnen schrijven hebben wij een reviewkopie voor 14 dagen van OD BASE BV ter beschikking gekregen. Na het inloggen kwamen in onderstaande ledenomgeving terecht.

edenomgeving van de Day Trader Masterclass
Ledenomgeving van de Day Trader Masterclass

Review Day Trading Masterclass en het modulescherm

De cursus is gebouwd rondom een softwarepakket welke we wel vaker zien. Alle modules staan netjes links opgesomd in een inhoudsopgave. Tekstdocumenten wisselen elkaar af met instructievideo’s. De video’s zijn van goede kwaliteit (HD 1080P), en het geluid van de video’s is ook goed en duidelijk te verstaan.

Module Day Trader Masterclass 2.0

De eerste module is de kern van deze cursus in handelen met aandelen. Deze begint met een welkomstwoord en voorstelrondje. Wat kun je nog meer verwachten? Jordi legt de basis uit van daytraden in 16 modules. Het is ondoenlijk om alle modules allemaal te kijken en te beoordelen, we pikten de video over het belangrijke onderwerp riskmanagement er even uit. In deze 16 minuten durende video legt Kevin de kern uit van goed riskmanagement, dit is een taak die ervoor zorgt dat jij geen geld verliest, het gevolg is dat je geld gaat verdienen. Leerzaam en superbelangrijk!

Je kunt de video’s op het YouTube kanaal van Kevin referentie aanhouden voor wat je kunt verwachten in de Day Trading Masterclass. In totaal kun je 12 uur aan videomateriaal verwachten, verdeeld over tientallen korte en langere instructievideo’s.

Module scherm uit de Day Trading Masterclass
Module scherm uit de Day Trading Masterclass

Module Trade Database

In deze module worden de algemene termen behandeld die men gebruikt bij het aflezen van koersgrafieken. Men gebruikt daar vaak de termen Bull flag, Bear Flags, Wedges, Reversal Short en Triangels etc. Deze termen worden eenvoudig uitgelegd, waardoor elke beginner snapt wat Kevin bedoeld.

Module TC2000

TC2000 Analyse software voor aandelen en opties
TC2000 Analyse software voor aandelen en opties

Wat is TC2000? TC2000 is een van de betere Analyse softwarepakketten voor aandelen en opties welke je nodig hebt om te kunnen traden. Houdt rekening dat je hier maandelijks ook kosten aan kwijt bent, deze zijn ongeveer 45 dollar per maand.

Dit pakket analyseert aandelen en opties en toont je de bekende grafieken, voor deze 45 dollar krijg je ook realtime informatie over de Amerikaanse beurs en geen vertraagde data. Dit is wel een belangrijk puntje.

Kevin loodst je in 23 minuten door het hele aanvraag en instelproces heen, er zijn namelijk een aantal zaken die je goed moet instellen. Het ziet er in het begin wat intimiderend uit. Maak je geen zorgen, elke stap wordt uitgelegd en toegelicht waardoor ook jij er uit komt. Om professioneel van start te gaan ontkom je niet aan het aanschaffen van een analyse tool. Je bent overigens niet verplicht de TC2000 software te gebruiken, als beginner raden wij dit wel aan. Anders heb je geen hulp wanneer je het niet goed ingesteld krijgt.

Module Tradenet – Beste broker kiezen

Naast analyse software heb je ook een broker nodig. Wat is een broker? een broker is een partij die jou aankopen vertaalt naar de echte beursvloer. Een soort bank of tussenpartij die de aan en verkopen voor jou uitvoert. Dit gaat verder geheel automatisch en digitaal. Kevin adviseert om voor de broker Tradenet te kiezen.

95% van de community zit bij deze broker. Kevin geeft aan dat dit een goede broker is voor beginnende daytraders. Tradenet biedt een 4 tal trading accounts aan, ieder met een ander limiet (Buying power). Het intro pakket met een limiet van 14000 dollar is voor de meeste mensen al geschikt. Wat handig is dat je hierop een maximum van 700 dollar mag verliezen. Daarna wordt je account automatisch bevroren en voorkom je dus een groot verlies, dit ter bescherming van jezelf.

Je koopt een intro pakket voor 400 dollar, vervolgens mag je gaan handelen tot een maximum van 14000 dollar. Deze 14000 dollar hoef je dus niet zelf op te hoesten. Omdat Tradenet jou dit bedrag ter beschikking stelt om mee te handelen, kost dit jou 30% van je nettowinst. Vaak zijn er aanbiedingen, let daarop, dit scheelt vaak 50 dollar. Verder gaat Kevin helemaal uitleggen hoe je dit trading account gebruikt, en hoe je je winsten uitbetaald krijgt. Alles uiteraard stap voor stap, iedereen kan dit volgen.

Module Colmex – Broker

Colmex is ook een broker, deze werkt echter net iets anders. Bij Colmex kun je alleen klant worden als je eerder een account bij Tradenet hebt gehad. Waarom dit is is niet geheel duidelijk, dit heeft volgens Kevin waarschijnlijk met wettelijke regels te maken.

Indien je als voorbeeld bij Colmex een bedrag stort van laten we zeggen 500 dollar, dan kun je deze ook weer terug krijgen, bij Tradenet koop je een account. Colmex geeft je een leverage van 20 waardoor je met $500 x leverage 20 = 10000 dollar kunt handelen. Kevin adviseert te beginnen met een Tradenet account, later kun je altijd overstappen.

Module TradeZero – Broker

In deze module legt Kevin Timmer uit wat voor broker TradeZero is. Tradezero lijkt op Tradenet, echter leg je bij TradeZero geld in, en krijg je een 4:1 of 6:1 leverage aan buying power. Dit is een stuk lager dan bij Tradenet, je hoeft echter geen account te kopen. Ook in deze module wordt je exact uitgelegd welke stappen je moet nemen om een account aan te maken. Na het aanmaken wordt de werking van het platform verder verklaard.

Module Extra

De module extra behandeld nog een aantal onderwerpen die geen plekje onder de andere modules hebben gekregen. De inhoudsopgave zie je hieronder. In deze lessen deelt Kevin zijn denkwijze hardop. Het zijn niet echt lessen, maar hij leert je handigheidjes en laat je bijvoorbeeld zien hoe hij zijn dagelijks technische analyse uitvoert. Deze video geeft je in 39 minuten een goede werkwijze, die je zo kunt kopiëren in jouw handelen.

Extra lessen behorende bij de Day Trading Masterclass
Module Extra van de Day Trading Masterclass

Module Day Trading Masterclass 1.0

Indien je nu besluit tot aankoop van de cursus krijg je een leuke korting. Er is een tijdelijke kortingsactie waarbij je nu 500 euro korting krijgt op de Day Trading Masterclass 2.0. Wat leuk is dat je ook toegang blijft krijgen tot de oude versie 1.0. Misschien wat minder relevant, je leert er toch van en het wordt iets anders uitgelegd. Het had ook achterwege kunnen blijven, maar je krijgt het er toch maar mooi bij.

Dagelijks live day traden met Kevin Timmer

Bij aankoop van de al uitgebreide cursus krijg je één maand “gratis” live trading sessies. Deze gratis sessies zitten uiteraard in de aankoopprijs van de Day Trading Masterclass verwerkt. Maar wat houdt dit nu precies in?

In deze live trading sesies kijk je tussen 15:00 en 22:00 uur over de schouder van Kevin mee hoe hij winst maakt. Hij zorgt ervoor dat je naast de training er niet alleen voor staat. Hij laat je meekijken en deelt zijn computerscherm (en geluid) online met je, zodat je precies kunt zien hoe je moet handelen. je kunt dezelfde aandelen kopen en zo dezelfde winst maken als hij.

Dus eigenlijk krijg je 31 dagen lang live trading training aangeboden. Let op!, dit is wel van belang: na een maand betaal je elke maand € 99,97 om van de live trading sessies gebruik te kunnen maken. Het is dus wel van belang dat je serieus aan de slag wilt met deze cursus, dan is het zeker wel de moeite waar om met een professional mee te kijken. Na de gratis maand kun je de live trading sessies, en de maandelijkse kosten dus ook weer stop zetten.

Goede tools en kennis moet betaald worden, wanneer je betaald voor iets, dan ben je ook sneller geneigd dit op te volgen en acties te ondernemen. Stel dat de live trading sessies gratis waren, dan zul je hier waarschijnlijk minder gebruik van maken. Je kennis niveau komt niet op het juiste niveau en zult niet slagen. Dit heeft alles te maken met de juiste mindset, je moet echt willen slagen. Lees ook eens ons review Unstoppable mindset van Jia Ruan. In deze cursus leer je alles over het verkrijgen van een winners mentaliteit.

De 4 strategieën die Kevin succesvol toepast

In de loop der jaren heeft Kevin een aantal strategieën en werkwijzen ontwikkeld die werken. Dit is het resultaat van jarenlang oefenen, testen en aanpassen. Deze strategieën hebben ervoor gezorgd dat Kevin, en jij dus later ook, dit kunnen toepassen. Ongeacht de situatie op de beurs, kan dit zorgen voor een stabiel maandelijks fulltime inkomen. Je kunt namelijk ook in een dalende markt beleggen. Wanneer de koers en de beurstrend naar beneden gaat, kun je daar alsnog geld aan verdienen.

Het is alleen van belang op welke momenten je moet kopen en verkopen, Kevin leert je de technische analyse van de koersgrafieken. Uit de grafieken is veel informatie te halen wanneer je ergens moet instappen. En omdat je de dag sluit met het verkopen van al je aandelen kun je door invloeden van andere beurzen geen verlies lijden. Bestel de cursus en Kevin gaat het je haarfijn uitleggen.

Wekelijkse mentoring Q&A sessies

Je hebt ook recht om vragen te stellen in de wekelijkse vraag en antwoord sessie met Kevin. Alles waar je mee zit, en waar je geen antwoord op hebt kun je ter sprake brengen. In de ledenomgeving kun je deze wekelijkse sessie ook terugvinden, ze worden namelijk opgenomen en zijn dus ook terug te kijken. Mocht je er een keer niet bij kunnen zijn, dan kun je de vragen van andere cursisten dus ook terugkijken en luisteren.

Trade scanners

Om de juiste aandelen te kunnen vinden waarmee je het meeste rendement kunt behalen gebruikt Kevin speciale software. Deze software herkent bepaalde patronen in de koersgrafieken en kan hierdoor een goed aan en verkoopmoment herkennen. Kevin noemt dit scanners, en deelt deze scanners met jou.

Part-time trading voor mensen met een baan of studenten

De complete cursus is zo samengesteld dat deze ook eenvoudig is uit te voeren op part-time basis. Heb je een full-time baan, of ben je een student die overdag geen tijd heeft, dan is dat geen probleem. Omdat er gehandeld wordt op de Amerikaanse beurs start de handelsdag vanwege het tijdsverschil al een aantal uren later dan in Nederland. Je kunt prima beginnen door 1 of 2 uur per dag aan de cursus en het handelen te besteden. Met een beetje goede mindset moet dit op te brengen zijn.

Zoals we eerder ook zeiden, de live sessies beginnen om 15:00 uur, maar lopen nog door tot 22:00 uur `s-avonds. Dit maakt het ook makkelijk om geld te verdienen terwijl je nog je oude baan of werkzaamheden uitvoert.

Sla die nutteloze serie op TV of Netflix eens over, en besteed je tijd aan iets wat je leven kan veranderen. Leer jezelf iets, een investering in jezelf is het beste wat je kunt doen. Het kan je een leven in financiële vrijheid opleveren, is dat niet 2 uurtjes per dag waard?

Bonussen bij de Day Trading Masterclass

Zo’n beetje elke goede aanbieder van cursussen verkoopt zijn cursus met de toevoeging van enkele bonussen. Voor ons review Day Trading Masterclass hebben wij ontdekt dat jij deze ook krijgt, dit wordt namelijk niet heel duidelijk aangegeven.

Hieronder vind je een duidelijke lijst met de bonusdocumenten en informatie die je ontvangt bij deze cursus in handelen met aandelen.

 • BONUS 1: Toegng tot de Pro-scanners om de juiste aandelen te vinden.
 • BONUS 2: Dagelijkse lijst met aandelen waarmee jij je voordeel kunt doen, hierdoor weet je welke aandelen geschikt zijn om te traden.
 • BONUS 3: Excel sheets, waardoor het handelen en bijhouden eenvoudiger wordt. 

Voor wie is de cursus bedoeld, wie heeft Kevin als doelgroep?

Eerst een waarschuwing vooraf, ken je de zin: Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst? Als daytrader leer je in de cursus de risico’s afdekken, dit is een erg belangrijk hoofdstuk in de cursus. Handelen gaat met echt geld en het kan ook mis gaan, garanties zijn er niet. De risico’s worden geminimaliseerd, maar ze blijven aanwezig. Handel alleen met geld dat je kunt missen, dus niet met huishoudgeld, of nog gevaarlijker, met geleend geld.

Indien jij met deze spanning kunt omgaan, en goed de adviezen opvolgt die Kevin geeft, dan kan er niet veel mis gaan. Ben jij geschikt voor de Day Trading Masterclass? Kun jij de methoden vasthouden en beleggen met je verstand, waardoor je de risico’s verkleint?

De masterclass is geschikt en bedoeld voor een ieder die een spannende hobby zoekt, of op zoek is naar extra inkomen. Dit extra inkomen kan zijn in de vorm van een extra zakcentje, of professioneel aangepakt als een full-time inkomen. Het is maar net hoeveel tijd je in daytraden kunt en wilt stoppen. Onze indruk na het maken van dit review Day Trading Masterclass is, dat het zeker mogelijk moet zijn om hier een serieus inkomen uit te halen.

We willen wel een kanttekening maken, er zijn ook mensen die op Internet zoeken naar online geld verdienen. Het is mogelijk om geld online te verdienen, maar niet zonder er eerst veel tijd in te steken. Iedereen die vanaf nul begint, zal niet binnen een jaar miljonair zijn. Niet met daytraden, e-commerce, SMMA of een van de vele andere vormen waarmee je tegenwoordig geld kunt verdienen. Alles vereist inzet en discipline, als het makkelijk was deden wel meer mensen het. Voor de mensen die snel rijk willen worden is de cursus dus niet geschikt, zij zullen gegarandeerd na een tijdje afhaken.


Niet GOED GELD TERUG garantie na beoordeling Day Trading Masterclass

Geel logo niet goed geld terug

Elk product dat je op afstand koopt heeft een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen, waarin je het product weer kunt terug sturen. Sommige cursussen werken met langere termijnen van 30 of zelfs 60 dagen. Deze termijnen hebben we nergens gevonden. Maar de wettelijke termijn geldt altijd!


Krijg je waar voor je geld? Prijs-Kwaliteitsverhouding

Voor een (tijdelijk) eenmalig bedrag van € 497 (prijspeil juni 2020) schaf je de hele cursus met een maand live sessies aan. Je ontvangt hiervoor een kwalitatieve cursus waarmee je in jezelf investeert. De cursus bestaat alleen al uit 12 uur video training, bijna geen enkele externe organisatie kan voor dit geld 1,5 dag training aanbieden.

Na een maand betaal je een bedrag van € 99,97 voor het volgen van de live sessies. Dit is veel geld, dat ontkennen wij niet, zeker voor studenten. Veel mensen denken echter meteen in kosten, veel goede ondernemers en rijke mensen denken in termen van, ‘wat levert mij dit op’. Gewoon een kosten baten overweging. Indien je iets wilt bereiken moet je investeren in goede tools, zo ook bij daytrading. Slechte tools leveren veel tijdverlies op, en daarmee ook frustratie. Het is juist erg handig dat dit een van de weinige aandelencursussen in het Nederlands is.

De maandelijkse kosten, kun je zonder opzegtermijn beëindigen, wij adviseren het niet te doen, omdat de sessies enorm waardevol zijn. Je moet echter wel weten dat dit mogelijk is. Kwaliteit kost geld.

We eindigen dit onderdeel van het review Day Trading Masterclass met een positief oordeel op de prijs, ons lijkt de prijs-kwaliteitsverhouding in evenwicht.


Ervaringen gebruikers over de Day Trading Masterclass

Een goed review kan niet zonder een aantal ervaringen van gebruikers die de Day Trading Masterclass reeds hebben gekocht. Op de salespagina vinden wij al een aantal recensies van gebruikers terug. Hoewel wij niet twijfelen aan de echtheid hiervan, zijn ze niet echt objectief. Ze zijn immers zelf geplaatst op de website. We posten ze hieronder.

Op de Facebook site van Kevin vinden we naar onze mening de echt objectieve meningen, 1900 mensen die het leuk vinden, en 2400 volgers. Wetende dat dit een veel verkocht product is, kunnen we rustig zeggen dat de meeste mensen dik tevreden zijn. Ook op de overige social media kanalen als YouTube en Instagram is hij goed vertegenwoordigd met grote aantallen abonnees en volgers.


Conclusie, Moet ik de Day Trading Masterclass kopen?

Had je geen zin in het hele review Day Trading Masterclass ;-), hier lees je kort onze conclusie. Voor een tijdelijk bedrag van € 497 krijg je een eersteklas daytrading cursus geheel in het Nederlands, welke zeldzaam zijn. Je hebt een wettelijke 14 dagen niet goed geld terug garantie op het product, waardoor je het risicoloos kunt proberen.

Kevin heeft zich in een aantal jaar omgeschoold tot full-time daytrader en verdient hier zijn brood mee. Zo goed zelfs dat hij een deel van het jaar vanaf een warm land zijn activiteiten uitvoert. Indien jij tijd en energie in deze cursus stopt, zal het jou ook lukken om hier een flink zakcentje mee te behalen. Echt serieuze mensen maken hier zelfs net als Kevin hun beroep van. Denk eens aan die financiële vrijheid die dit jou kan brengen, je leven zal er compleet anders uitzien.

Je moet wel rekening houden dat je voor Analyse software en een broker nog extra kosten kwijt bent. Vergeleken met een eigen business als een winkel is dit te verwaarlozen.

De cursus zit goed in elkaar en is gebouwd op een een goede template standaard voor online cursussen. Video’s (HD 1080p) en geluid zijn dik in orde. Bonussen aanwezig: JA. Dit zijn echt waardevolle bonussen waarmee je je ook je administratie netjes voor elkaar hebt.

Na ons onderzoek hebben we gezien dat er veel tevreden gebruikers zijn, Wij zijn echt van mening dat je van dit product geen spijt zult krijgen.


Voor en nadelen uit het review Day Trading Masterclass

 • Kwalitatief goede Nederlandse cursus

 • Veel videomateriaal met stap voor stap uitleg

 • Live mee traden met Kevin Timmer

 • Niet goed geld terug garantie

 • bied je financiële vrijheid

 • Prijs kan obstakel vormen

 • vereist wel inzet en heeft leercurve

 • Bijkomende kosten voor analyse software en broker

logo van cursus day trading masterclass

Day Trader Masterclass 2.0!

Leer hoe jij met slechts 2 uur per dag een full-time inkomen verdient door te daytraden!

Direct naar de geheime korting pagina
Day Trader Masterclass 2.0
Day Trader Masterclass 2.0

Beoordeling door Leon van Marketheme,

04 jun 2020
4

Voor een kleine investering leer jij alle fijne kneepjes van daytrading. Deze zeldzame cursus in het Nederlands kan jou een zorgeloze toekomst bezorgen. Wij denken dat je hier een goede deal mee maakt.

Nu je aan het eind van het review Day Trader Masterclass bent gekomen hopen wij dat je een beter beeld hebt gekregen over het product. We hopen dat we alle onderstaande vragen hebben beantwoord:

 • Is Day Trading Masterclass betrouwbaar?
 • Wie is Kevin Timmer en Jordi van de Pas?
 • Wat is Day Trading Masterclass?
 • Is Day Trading Masterclass oplichting?
 • Wat zijn ervaringen over Day Trading Masterclass?
 • Is Day Trading Masterclass een scam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *