Review Duitse Herder Handboek + 5 GRATIS bonus e-books!

Het ultieme handboek voor de opvoeding en verzorging van de Duitse Herder

Gemiddelde leestijd: 32 minuten

In dit review Duitse Herder Handboek zoomen we wat dieper in op dit e-book over één van de meest populaire hondenrassen. Stel dat je een Duitse Herder wilt aanschaffen? Waar moet je dan alle maal aan denken. Dat is veel! Maar wees gerust, je komt alles over het ras, de verzorging en opvoeding te weten door dit e-book van Guus Jansen!

In een aantal overzichtelijke hoofdstukken wordt elk onderwerp om een goede gehoorzame hond te krijgen besproken. Wij kennen de auteurs en zijn benieuwd of dit boek van dezelfde kwaliteit is als de andere hondenboeken wij kennen. Je gaat antwoord krijgen op vragen als: Wat eten Duitse herders? Of hoe een Duitse herder opvoeden, om er twee te noemen.

We gaan ervan uit dat je het beste wil voor jou en je hond, een goede voorbereiding staat of valt met de juiste informatie. Met dit e-book wordt je van A tot Z geïnformeerd. Laten we geen tijd meer verspillen. Lees snel het review!


Waarom dit Duitse Herder Handboek kopen?

Waarom zou je nu eigenlijk een handboek voor je Duitse Herder kopen? Die vraag is snel beantwoord, jij wilt je natuurlijk goed voorbereiden. En dat is de enige juiste keuze. Dit e-book behandeld elk onderwerp waar je mee te maken krijgt tijdens het leven van jouw Duitse herder puppy. Ook mensen met volwassen honden kunnen leren van de gedragsoefeningen die in het e-book worden besproken. Voor ieder wat wils!

Waar worstel jij zoal mee? Is het de vraag of de Duitse herder als huisdier geschikt is? Of valt je Duitse Herder uit naar andere honden? Zo zijn er nog tal van vragen waar je graag een antwoord op wil. Dat begrijpen we, we kunnen niet zeggen dat al je vragen worden beantwoord. Maar veel vragen zullen het niet meer zijn, neem dat van ons aan.

Een goede voorbereiding is het halve werk, als jij je huiswerk doet is dat voor zowel de hond als jou een investering in de toekomst. Je kunt de hond een veilige omgeving bieden, waarop de hond jou met liefde beantwoord. En vergeet ook niet dat je niet meer hoeft te twijfelen, je zelfvertrouwen om dit tot een goed eind te brengen gaat ook omhoog.

Wacht dus niet langer en bereid je goed voor met dit Duitse Herder Handboek. Het beste is om het boek al aan te schaffen voordat je een Duitse Herder puppy gaat kopen. Achteraf kan ook, maar juist in het begin van zijn leventje moet je de juiste stappen zetten om een goed gesocialiseerd beestje te krijgen. Indien je denkt, dit is het voor mij, klik dan snel op de button hieronder en schaf het meteen aan.


Wie is de verkoper van het Duitse Herder Handboek?

Auteur Duitse Herder Handboek

Wij willen in dit review Duitse Herder Handboek jou ook een indruk geven van de verkoper. Dit is voor ons niet moeilijk want we hebben al enkele hondenboeken van deze uitgever gereviewd. ze staan onderaan dit review als je interesse hebt.

Op de verkooppagina vind je terug dat de auteur Guus Jansen is. De naam Guus Jansen is echter een pseudoniem, hier is verder niets mis mee. Romanschrijvers gebruiken vaak ook een pseudoniem, privacy is immers ook wat waard. De partij die hierachter zit is Blue Sky Marketing. Voor het gemak en leesbaarheid blijven we als auteur de naam Guus Jansen gebruiken.

Dit team van mensen heeft voor een tiental hondenrassen e-books geschreven en wij weten uit ervaring dat ze hiervoor gedegen onderzoek hebben gedaan. Ze werken samen met een dierenarts en bevriende fokkers van Duitse Herders. Aan de betrouwbaarheid van Blue Sky Marketing hoef je niet te twijfelen.

Op onze website vind je veel andere reviews van Blue Sky Marketing, hierin hebben wij de betrouwbaarheid al vaker aangetoond. Voor degene die de reviews niet heeft gezien, doen we dit hier nog een keer opnieuw. Een vast onderdeel is een check op het KvK nummer van de verkoper.

KvK Uittreksel Blue Sky Marketing

een check op het KvK nummer is zo gebeurd, en zegt al veel over met wie je te maken hebt. Bedrijven die niet zuiver zijn, zullen hier op de administratieve gegevens in het handelsregister door de mand vallen. De naam of adres gegevens zijn vreemd, maar dat is hier niet het geval. De gegevens die je onder aan de de verkooppagina ziet staan, komen exact overeen met het KvK Uittreksel.

KvK nummer Blue Sky Marketing
KvK Uittreksel Blue Sky Marketing

Voor wie is dit Duitse Herder Handboek bedoeld?

In eerste instantie hebben de mensen die op het punt staan een Duitse Herder puppy aan te schaffen het meeste aan dit e-book. Heb je een volwassenhond, dan is dit zeker ook een aanrader. Gedragsproblemen, voeding en en verzorging zijn onderwerpen die bij elke hond kunnen spelen. De aanschaf van een puppy is dan minder relevant onderwerp, we willen dit wel melden om teleurstelling te voorkomen.

De meest belangrijke fase is de de socialisatiefase, deze eerste maanden zijn de basis voor de rest van het leven van de Duitse Herder. Guus Jansen vindt dit gelukkig ook en besteedt hier in het boek aandacht aan. Dit vinden wij een sterk punt wat we erg waarderen. Maar Guus gaat verder nog op talloze andere onderwerpen in, waarvan wij zeker weten dat ze je zullen interesseren.

Onderwerpen als: Hoe vind je een betrouwbare Duitse Herder fokker? Wat doe je met zindelijk maken van de Duitse Herder. Verhelpen van gedragsproblemen als teveel blaffen, noem het en het wordt besproken. Loop jij ook met dit soort vragen, dan is dit handboek een startpunt voor een gelukkig hondenleven.


Inhoud van het Handboek Duitse Herder

Om een goede en objectieve beoordeling voor ons review Duitse Herder Handboek te kunnen maken hebben wij een reviewcopy gekocht. Het aankoopproces wijst zichzelf en binnen enkele minuten kun jij al aan de slag. Na betaling ontvang je inloggegevens en kun je op een persoonlijk pagina het e-book en de bonuspagina`s bekijken en downloaden. Alle informatie is digitaal, en in PDF formaat.

Hieronder zie je onze ledenomgeving waar je het e-book kunt downloaden. Ook kun je hier de bonussen bekijken en naar je computer of telefoon verplaatsen. als je onze mening vraagt in dit review Duitse Herder Handboek, dan vinden wij digitale e-books voordelen hebben. Geen uitpuilende boekenkasten, beter voor het milieu en makkelijk mee te nemen op elk apparaat. Om maar een paar voordelen te noemen.

ledenomgeving Duitse Herder Handboek
Persoonlijke ledenomgeving Duitse Herder Handboek

Opbouw van het Duitse Herder Handboek

De boeken van Blu Sky Marketing hebben een zelfde opmaak en opbouw. Het hoofdbestanddeel is het uit 133 pagina`s bestaande e-book (in PDF) getiteld: “Duitse Herder Handboek”. Dat zul je ongetwijfeld wel begrijpen, maar je krijgt ook nog een aantal bonus e-books, daarover later meer.

Verder heb je recht op updates van het boek, het is ons niet duidelijk hoe vaak je deze krijgt. We weten wel dat je deze met een normaal papierenboek deze nooit krijgt, en je je vaak ook niet de laatste trends krijgt. Nog een voordeel van e-books ten opzichte van ouderwetse papieren boeken.

De inhoudsopgave is duidelijker geworden, het lijkt wel of ze ons vorige review hebben gelezen. We vinden het moeilijk om de juiste onderwerpen te vinden door het ontbreken van paginanummers in de inhoudsopgave. Door het digitale formaat is er wel weer makkelijk te zoeken op een zoekterm, toch zijn wat paginanummers best handig. Hieronder zie een je een deel van de inhoudsopgave, daarnaast hebben we alle hoofdstuk titels voor je opgesomd zodat je een idee krijgt over de onderwerpen.

voorbeeld van een deel van de inhoudsopgave Duitse Herder Handboek
Inhoudsopgave (deel) Duitse Herder Handboek
 • Inhoudsopgave
 • HOOFDSTUK 1: INLEIDING
 • HOOFDSTUK 2: DE GESCHIEDENIS VAN DE DUITSE HERDERSHOND
 • HOOFDSTUK 3: OP ZOEK NAAR JOUW IDEALE DUITSE HERDERSHOND
 • HOOFDSTUK 4: EEN DUITSE HERDERSHOND ALS HERPLAATSER
 • HOOFDSTUK 5: DE VOEDING VAN JE DUITSE HERDERSHOND
 • HOOFDSTUK 6: EEN VEILIGE THUIS VOOR JE DUITSE HERDERSHOND
 • HOOFDSTUK 7: JOUW DUITSE HERDERSHOND TRAINEN
 • HOOFDSTUK 8: DE VERZORGING VAN JE DUITSE HERDERSHOND
 • HOOFDSTUK 9: DE MEEST VOORKOMENDE GEZONDHEIDSPROBLEMEN BIJ DE DUITSE HERDERSHOND, EN HOE JE ZE KUNT VOORKOMEN

Hoofdstuk 2 : de geschiedenis van de Duitse herdershond

Na een korte inleiding van enkele pagina’s wordt de geschiedenis van de Duitse Herders hond behandeld. Het beantwoord misschien je vraag: wat is een Duitse Herder? Of Waar komen Duitse Herders vandaan? Die vraag wordt beantwoord, je krijgt een uitgebreide uitleg van de herkomst van de hond. Leuk weetje is bijvoorbeeld dat het Duitse in de Eerste Wereldoorlog 48000 herders honden had als reddingshond en voor bewaking. ook werd hij ingezet voor het overbrengen van geheime boodschappen.

Wij vonden de achtergrond van de hond interessant, maar dat is onze mening in dit review Duitse Herder Handboek. Jij bent vast meer geïnteresseerd in de praktische opvoeding en verzorgingshoofdstukken van het boek.

Gemakshalve gaan we ervan uit dat je een Duitse herder als huishond wilt aanschaffen, dan is het tweede deel van dit hoofdstuk over de rasstandaard ideaal. De vacht, de kop, staart, echt elke onderdeel van een gezonde herdershond wordt uitvoerig besproken. Lees je dit en ga je dan naar een Duitse Herder fokker, dan weet je precies waar je op moet letten.

Als waakhond is is de Duitse Herder ook erg geschikt, hij is enorm trouw aan zijn “roedel”. Hij zal er alles aan doen om het gezin te beschermen. De vraag of een Duitse Herder gevaarlijk is wordt ook beantwoord! Nee, valse honden worden gemaakt, met de juiste opvoeding is dit zeker niet zo.

Hoofdstuk 3 : Op Zoek naar Jouw Ideale Duitse Herdershond

We vinden hoofdstuk 3 echt een voorbeeld hoe het hoort, het bereid je voor op de komst van de Duitse Herder als huisdier. Het laat je nadenken of de hond wel in je situatie past en of je het een thuis kunt geven. Top! Daarna gaat het hoofdstuk verder met uitleg over het vinden van een goede Duitse Herder fokker.

Het gaat bijvoorbeeld in op de voor- en nadelen van een reu of teefje. Waar moet je op letten bij de keuze van een puppy? Naar onze mening krijg je zo 20 tips die je kunt toepassen als je de keuze moet maken bij het nestje. Een daarvan is bijvoorbeeld, gaat het beestje sociaal met de broertjes en zusjes om, en zit het niet verlegen in een hoekje.

Waardevol vinden wij ook informatie om niet te kopen bij broodfokkers of puppyboerderijen. Helaas zijn er malafide fokkers die het niet zo nauw nemen met het welzijn van de honden en alleen op geld uit zijn. TIP: koop een hond bij een erkende fokker en vraag naar een FCI stamboom met DNA bewijs. Dan is de kans op een hond met erfelijke ziekten het kleinst. Ook de tip om eens in een dierenasiel te kijken voor een hond, vinden wij uit het oogpunt van dierenwelzijn top.

Hoofdstuk 4 : En Duitse Herdershond als Herplaatser

In hoofdstuk 4 krijg je stof tot nadenken om te kiezen voor een herplaatser, een hond die door andere wordt aangeboden voor een nieuw huis. Dit kan zijn omdat hij niet met andere huisdieren overweg kan, of simpelweg door familieomstandigheden. Het is net als bij het asiel een goede daad, je krijgt hier alle voor en tegens van de Duitse Herder als herplaatser gebundeld bij elkaar.

Hoofdstuk 5 : De Voeding van je Duitse Herdershond

Dit is naar onze mening een zeer nuttig hoofdstuk, voeding! Er zitten verschillen tussen de voeding voor puppy`s en volwassen honden. Hoofdstuk 5 legt je uit waarvoor bijvoorbeeld mineralen, vetten en koolhydraten belangrijk zijn. Iedereen kent wel droogvoer en blikvoer. Wij waren vooral verrast door twee varianten waar we nog nooit van hadden gehoord: BARF-voeding en KVV-voeding. Wil je weten wat het is? klik dan snel op de knop hieronder en start meteen met je voorbereiding.

Wij wisten dat je een hond gen chocolade moet geven, dit kan dodelijk zijn voor honden. In het e-book lezen we nu waarom dat zo is, dit komt door de stof theobromine. Alhoewel ons dat eigenlijk ook niets zegt ;-). Doe maar gewoon geen koekjes geven, dan komt het goed.

Wil je van bedelgedrag van je Duitse Herders af?, je leest het in het e-book. Simpel, kort maar wel duidelijk en effectief verklaard.

Hoofdstuk 6 : Een Veilig Thuis voor je Duitse Herdershond

Praktische zaken zodat je hond of puppy zich niet bezeerd, daar draait het in hoofdstuk 6 om. Je kunt zelf bedenken om alles wat kauwbaar is beter op te bergen, waaronder bijvoorbeeld elektriciteitssnoeren. Heb je er bij stilgestaan dat er ook vele kamerplanten zijn die je even weg moet zetten, zoals een Azalea? Wij hadden geen idee, en dit is toch wel fijn om te weten. Verder wordt je op gewezen van gevaren buitenshuis, sluit bijvoorbeeld je Jacuzzi in de tuin goed af om drama`s te voorkomen.

Dit hoofdstuk wijdt zich aan onderwerpen als: Hoe je het beste kunt omgaan met je pup in de auto. Of, hoe Hoe kun je je pup het beste opvangen in zijn nieuwe thuis? De uitleg die je krijgt is erg praktisch, het is kort en bondig uitgelegd en naar onze mening ook waardevol.

De uitleg om je pup te leren om alleen te zijn vonden wij echt de beste. In 2 pagina`s krijg je een handleiding om dit je puppy te leren, en iedereen kan dit! Je moet natuurlijk wel consequent zijn, want anders werkt geen enkele methode.

Hoofdstuk 7 : Jouw Duitse Herdershond trainen

De titel lijkt ons wel duidelijk, hier leer je de belangrijkste zaken die je moet trainen, om te beginnen met de zindelijkheidstraining. we vinden het ook erg waardevol te lezen dat training gewoon nodig is om geen vervelende en ongehoorzame hond te krijgen. Eenmaal getraind weet hij zijn plaats in het gezin, en is dit voor zowel de mens als de hond fijner.

Training valt of staat bij geduld en consequent zijn. We zijn verbaast dat je met simpele training zoveel effect kunt bereiken. In dit hoofdstuk leer je ook de basiscommando’s zoals “Zit” en “Blijf”. Na een korte inleiding volgt een duidelijk stappenplan om de commando’s aan te leren. Als je niet verder gaat met trainen pak je zo wel de basis op.

Meerder pagina’s gaan in op Hinderlijk blaffen en hoe je dit kunt voorkomen. In dit review Duitse Herder Handboek is het onmogelijk om alle technieken te benoemen, neem van ons aan dat voor de basis problemen een oplossing wordt gegeven.

Hoofdstuk 8 : De Verzorging van je Duitse Herdershond

Als jij wilt weten hoe je een Duitse herder moet kammen of opvoeden, dan is dit het hoofdstuk waar je het allemaal leest. Het e-book begint het hoofdstuk dat jij verantwoordelijk bent voor de verzorging en de gezondheid van je hond. Dat vinden wij de enige juiste instelling.

Vervolgens lees je alles over de verzorging van de vacht en hoe je de Duitse Herder moet wassen. Wist je dat een hond zijn tanden kunt poetsen? Wij niet niet, maar dit komt zijn gezondheid net als bij mensen ook ten goede. Je voorkomt er tandsteen en ontstekingen mee. Dit deel sluit af met de verzorging van de oren en de nagels.

Hoofdstuk 9 : Meest voorkomende gezondheidsproblemen bij de Duitse Herdershond

Het zal niemand verbazen dat je een Duitse Herder puppy moet inenten om nare ziekten te voorkomen. Het e-book gaat in en geeft uitleg over veel voorkomende ziekten zoals het Parvo Virus, ziekte van Carré of Canine Distemper en HCC: Hepatitis Contagiosa Canis. Het e-book behandeld zo grof geteld wel 20 tot 30 veel voorkomende ongemakken. Wat we al eerder zeiden, elk onderwerp wordt behandeld zodat je geen verassingen tegenkomt in de levensloop van je hond.

Review Duitse Herder Handboek voorbeeld hoofdstuk 9
Voorbeeld uit Hoofdstuk 9

Bij veel groter rashonden kom je ook de erfelijke aandoening Heupdysplasie tegen. We wrijven het er nog één keer in, koop een hond met FCI stamboom en DNA bewijs. Dan loop je de minste kans op erfelijke afwijkingen bij de Duitse Herder. Indien je hond het toch krijgt, vaak op later leeftijd, dan behandeld het e-book oplossingen hiervoor. Het is dus echt een naslagwerk om ook steeds te blijven raadplegen.

LET OP, de volgende ziekte of aandoening hebben wij zelf gehad meegemaakt bij onze huishond lang geleden: Maagtorsie of maagdilatatie-volvulus syndroom. Ik was zelf nog klein en werd hiervan weggehouden, maar de hele keuken zat onder het bloed. Laat de hond na het eten niet rennen!, de maag kan door de inspanning draaien, waardoor de bloedsomloop afgekneld wordt. Dit is levensbedreigend, en dit hebben mijn ouders echt meegemaakt.


Bonnussen bij aanschaf van het Handboek Duitse Herder

Guus Janssen is niet gierig, je krijgt naast het hoofdbestandeel: het Duitse herder Handboek van 133 pagina’s ook 5 bonus ebooks.

Bonussen bij het Duitse Herder Handboek

We sommen de bonus e-books voor je op, en geven onze korte mening hierover:

 • BONUS 1 Baas over je Duitse Herder. In dit 42 pagina’s tellende e-book wordt er dieper ingegaan op probleem gedrag, en veel belangrijker hoe los je het op. Den k hierbij aan agressief gedrag tegen andere honden, of het vernielen van zaken als schoenen. Naar onze mening een bruikbare bonus, ook voor het oplossen van probleem gedrag bij volwassen Duitse Herders.
 • BONUS 2 Tips voor de verzorging en training van je Puppy. Dit e-book van 21 pagina’s is toegespitst op de aankoop en verzorging van een puppy, we zien hier eigenlijk een soort samenvatting of uittreksel uit het hoofd e-book. Er is dus overlapping, we vinden het wel handig dat je zo alle compact bij elkaar hebt.
 • BONUS 3 Hondentraining geheimen. In dit e-book van 33 pagina’s wordt je verder geïnformeerd over het trainen van je hond. Met korte en duidelijke stappenplannen kun jij je hond goed trainen. Voordeel is dat je dan een prima Duitse Herder als familiehond krijgt. Vooral de C.O.T.T. methode (Controle, Oorzaak, Training en Tijd) maakte in positieve zin indruk op ons. Consequent een methode uitvoeren is gegarandeerd succes.
 • BONUS 4 Je Duitse Herder laten komen op Commando. Dit 15 pagina’s tellende e-book is in zijn geheel gericht op één techniek of commando: zo snel mogelijk bij je terug te komen. Je leert goeie dingen, maar nog belangrijker : wat je juist niet moet doen. De techniek wordt toegelicht door voorbeelden hoe mensen zouden reageren op bepaalde voorstellen. Reuze interessant, en best wel een nuttige techniek in het drukke Nederland of België.
 • BONUS 5 : 101 manier om snel het Gedrag van je Duitse Herder te verbeteren. Dit e-book van 21 pagina’s is puntsgewijs op gebouwd, en is niet aangekondigd als bonus. De 101 genummerde tips zijn verdeeld over onderwerpen als beïnvloeden van gedrag en structuur/leiderschap. Maar ook voeding komt weer terug. Het document leest lekker snel door en zien we als een soort samenvatting, het overlapt dus deels met informatie die je eerder hebt gekregen.
 • Levenslange Updates. Je hebt ook recht op levenslange updates, heel leuk. We vragen ons wel af hoe vaak je deze krijgt. We hebben zelf al meerdere boeken gekocht, maar de termijn van updates is ons nog steeds niet duidelijk.

Wij vinden in dit review Duitse Herder Handboek dat je met alle e-books tezamen zo’n 250 pagina’s goed praktisch inzetbare tips en training informatie krijgt. Geen gekke deal voor wat je ervoor moet betalen.


Ervaringen over het Duitse Herder Handboek

We proberen altijd wat recensies van kopers te vinden voor onze reviews, helaas is dat niet gelukt. Normaal is er wel een Facebook groep voor het betreffende e-book opgericht, maar die hebben wij niet gevonden. Ook in je persoonlijke ledenomgeving worden er geen verwijzingen naar gemaakt.

Wij hebben meerdere honden handboeken van Blue Sky Marketing gemaakt, en hebben reeds gevraagd voor recensies bij de maker zelf. Deze mag hij ons niet geven uit privacy overwegingen. We zijn wel van mening dat de recensie die Guus Jansen op zijn verkooppagina plaats echt zijn.


Niet Goed Geld Terug garantie

Geel logo niet goed geld terug

Het kan bijna niet anders dat je op dit moment een goed beeld hebt gekregen van het Duitse Herder Handboek. Maar mocht je toch nog twijfelen dan heeft Guus Janssen een mooie garantie voor je. Je kunt het e-book gedurende 60 dagen vrijblijvend lezen en testen. Voldoet het naar je zin, zo niet dan kun je eenvoudig een mailtje sturen naar het emailadres genoemd op de verkoop pagina.

moeilijk vragen krijg je dan gewoon je geld weer terug gestort, geef de auteur wel even een paar dagen de tijd, hij kan niet toveren. De wet geeft aan dat je recht hebt op een periode van 14 dagen om een op afstand gekocht product te testen en terug te sturen. Zie hier de wettelijke regels van de overheid. Guus verlengd deze garantie tot wel 60 dagen. Dat doet hij natuurlijk alleen als hij voor 100% achter het product staat.

Maak alstublieft geen misbruik van de garantie, er is namelijk geen enkele controle dat je de e-books download en blijft gebruiken. Guus kan dan zijn product blijven ondersteunen naar de kopers. Bij misbruik is dit uiteraard niet meer mogelijk.


Prijs-kwaliteitverhouding van het Duitse Herder Handboek

Alle honden boeken van Blu Sky Marketing kosten € 37. Vraag je onze mening in dit review Duitse Herder Handboek, dan beoordelen wij dit als een fatsoenlijke prijs. Met de dit naslagwerk haal je wel 250 pagina`s aan bruikbare informatie in huis.

Tel je daar ook nog bij op dat je recht hebt op toekomstige updates, dan kunnen wij dit onmogelijk een slechte deal noemen. Een investering van € 37 valt ook verder in het niet bij de overige kosten van een hond. We kunnen niet in je portemonnee kijken, maar investeer alstublieft in het welzijn van je hond.


Handige informatie


Conclusie, Moet je Het Duitse Herder Handboek kopen?

We komen aan het eind van ons review Duitse Herder Handboek. Vinden wij het wat? Hierop kunnen wij alleen positief antwoorden, en is puur onze eigen mening. Voor € 37 krijg je 250 pagina’s praktisch goed inzetbare informatie om je hond goed te verzorgen, te trainen en nare gedragsproblemen te voorkomen.

Het lijkt ons een goede zet om dit boek aan te schaffen VOORDAT je een Duitse Herder puppy gaat kopen. Je krijgt een hoofdstuk vol met informatie waarop je moet letten bij de aankoop. Het grote voordeel is dat je hiermee het risico op het kopen van een hond met erfelijke aandoening verkleint. Alleen dat zou de prijs van dit e-book al rechtvaardigen. Vergeet ook de volwassen honden niet, ook voor deze honden is er genoeg informatie om ze beter te verzorgen.

Dus wacht niet langer, en start nog voordat je een Duitse Herder puppy koopt met je voorbereiding. Veel succes!


Voor en nadelen van het handboek voor de Duitse Herder

 • Compleet naslagwerk voor de verzorging en training van de Duitse Herder

 • Inclusief 4 bonus e-books en levenslange updates!

 • Bomvol tips en informatie voor de verzorging en training van je hond

 • Fatsoenlijke prijs van € 37, standaard bij Blue Sky Marketing

 • Geschikt voor puppy’s en volwassen honden

 • Handig overal en op elk apparaat te lezen e-book, geen ruimte innemende boeken in de kast!

 • De Auteur werkt onder Psuedoniem Guus Jansen. De echte uitgever is Blue Sky Marketing

 • Kopers met volwassen Duitse Herders hebben minder aan de informatie voor het zoeken en aanscfhaffen van een Puppy

 • Overige nadelen hebben we niet gevonden……..?

Review Duitse Herder Handboek logo

Duitse Herder Handboek – Guus Jansen

Wil jij een compleet naslagwerk? Bomvol tips en bruikbare informatie voor elke Duitse Herder eigenaar!

JA, IK NEEM ER EEN!
Duitse Herder Handboek – Guus Jansen
Duitse Herder Handboek – Guus Jansen

Beoordeling door Leon van Marketheme,

07 feb 2021
4

Het Duitse Herder Handboek van Guus Jansen (Blue Sky Marketing) maakt deel uit van een reeks hondenboeken. Wij hebben ze allen tot nu toe goed beoordeeld. Je doet hier voor € 37 geen miskoop mee. We geven niet het maximale aantal sterren omdat de maker onder pseudoniem werkt.

De Duitse Herder wordt van A tot Z behandeld, je leert over de geschiedenis, aanschaf, verzorging en training van deze populaire en sociale rashond.

Indien je twijfelt of de Duitse herder bij je past, dan kun je ook onze andere honden reviews eens lezen, we sommen er een aantal hieronder voor je op:

Gerelateerde reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *