Review Unstoppable Mindset

Jouw Mindset Bepaalt De Kwaliteit Van Jouw Leven!...

Gemiddelde leestijd: 25 minuten
Review Unstoppable Mindset logo uitgebreid

Review Unstoppable Mindset, dit is de cursus die jou leert focussen. Focus op succes, met focus op wat je doet bereik je je succes en doel. Het maakt dan niet uit wat je doel is, leer je richten op één ding en je zult dit gegarandeerd bereiken. Heb discipline en doorzettingsvermogen. Heb de Juiste MINDSET!

In dit review geven wij een eerlijke mening over Unstoppable mindset. Is Unstoppable Mindset jouw geld waard? Je komt het allemaal te weten. Wil je weten of Jia ruan te vertrouwen is? Voordat je Unstoppable Mindset aanschaft , lees dit review eerst en onderneem dan actie!

Veel van de gegeven informatie hebben wij zelf door de jaren heen geleerd, Unstoppable Mindset is een gouden verzameling gecombineerde informatie wat jou enorm veel tijd bespaart.

Hebben we je getriggerd? Ben jij bereidt ervoor te gaan. Lees SNEL verder wat Jia Ruan voor jou kan betekenen met zijn cursus Mindset!


Waarom Unstoppable Mindset aanschaffen?

Pijn, de reden waarom jij een review zoekt over Unstoppable Mindset is pijn. Jij wilt succes en vrijheid, dat wil iedereen toch? Door die pijn heb jij actie ondernomen en ben je gaan zoeken naar informatie om succes te behalen, anders was je niet bij dit review Unstoppable Mindset gekomen.

Die vrijheid is niet vanzelfsprekend, de meeste mensen hebben een aantal niet bevredigende banen en belanden in een leven waarin zij geleefd worden, i.p.v. dat jij het leven “leeft”. Stap uit deze ratrace en verdien je geld via een passieve en slimme manier.

Passief geld verdienen via het Internet

Passief geld verdienen is slim werken. Koop vastgoed en ontvang de huuropbrengsten, of ga verkopen via Bol.com, doe Facebook advertising voor andere bedrijven enz. Er zijn diverse mogelijkheden. We kunnen hier als tip geven: lees eens de bestseller van Robert Kiyosaki “Rijke pa, Arme Pa”. Robert legt hierin precies uit wat hij als kind leerde over passief geld verdienen.

In loondienst, maar ook als bedrijfseigenaar kun je alleen meer verdienen door ook meer te werken. Wil je meer geld, dan moet je meer uren werken bij je werkgever, Dat is niet SLIM! Op een gegeven moment is er een grens aan het aantal uren dat je kunt werken in een week.

Wanneer je een E-commerce bedrijf slim inricht hoef je weinig te werken en verkopen de producten zichzelf. Dat is passief werken. Zelfs als jij slaapt kunnen mensen in jouw webshop toch dingen kopen en verdien jij geld.

Om zo`n succesvol bedrijf op te starten heb je de juiste MINDSET nodig. Een mindset die ervoor zorgt dat je je door niets laat afleiden en je volledig focust op het bereiken van je doel.

Voordelen van Unstoppable Mindset

De voordelen van deze cursus Mindset zijn duidelijk, je bereikt een bepaalde focus en daadkracht waardoor het je lukt je gekozen doel te bereiken. Als je geen actie onderneemt dan bereik je niets, daar komt de cursus grotendeels op neer.

Wanneer je maar blijft doorgaan, niet opgeeft en je niet laat afleiden door modern vertier als bijvoorbeeld Netflix. Dan kun je een e-commerce of ander bedrijfje met succes van de grond krijgen.

Waar haalt Unstoppable Mindset dan die wijsheid vandaan zul je je wellicht afvragen? Veel van de informatie in de cursus zie je ook terugkomen in de bestseller “Think and grow Rich” van Napoleon Hill uit 1937.

Ik heb het boek ook persoonlijk gelezen en was er compleet weg van, de stukjes vielen op zijn plaats. Sindsdien werk ik aan mezelf en ga niet meer chips etend mijn tijd op de bank verdoen aan onzin programma`s. Mijn tijd gaat in het bedrijf Reviewkeizer.nl zitten en niet in Temptation eiland om maar een voorbeeld te noemen.

De cursus Unstoppable Mindset haalt dit boek ook aan en is echt een Must Read als je geïnteresseerd bent in zelfexpressie en zelfhulpboeken. Unstoppable mindset behandeld de diverse onderwerpen uit het boek, daarbij wordt ook de link met de moderne tijd gemaakt.

Dit boek dat 15 miljoen keer is verkocht gaat dieper in op de filosofie achter succes in je werk bereiken. Door de jaren heen is er veel bijgeschaafd aan het verhaal en de technieken. Maar in feite staat deze waarheid ook in 2020 nog als een huis.

Wie is team Unstoppable? – verkoper van Unstoppable Mindset

Team Unstoppable is een jong team van enthousiaste mensen die een aantal e-cursussen heeft ontwikkeld voor de moderne Internet economie. Het boegbeeld van de organisatie is Jia Ruan.

Het in 2018 opgerichte team bestond uit 3 man en is nu uitgegroeid tot 10+ mensen. Zij zijn inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Mindset en business trainingen. Daarbij helpen zij nu meer dan 3000 studenten.

Wist je dat door Unstoppable een kleine 800 mensen hun baan konden opzeggen omdat ze zelfstandig zijn geworden? Vast niet!

Naast een goede Mindset kan Unstoppable je dus ook leren hoe je een business opzet. Kijk eens onze eerdere reviews over producten die zij aanbieden.

Is Unstoppable Mindset – Jia Ruan -Betrouwbaar?

Laten we geen tijd verspillen in dit Review Unstoppable Mindset, Jia Ruan en team Unstoppable zijn betrouwbaar. We hebben dit namelijk al in de eerder genoemde reviews uitgezocht.

Om niet in herhaling te vallen nodig ik je uit die reviews eens te bekijken. Kijk eens op hun website, deze keihard werkende mensen geven ook congressen en trainingen in de echte wereld. De bewijzen hiervoor staan op hun website.

Wil je onze eerlijke mening over Unstoppable Mindset? Indien je werkelijk geïnteresseerd ben in deze materie moet je niet twijfelen en het doen. Waarom?, je moet investeren in jezelf! Een investering in jezelf is het beste wat je kunt doen.

Cursussen als dit kosten geld, dat ontkennen we niet. Kijk er eens anders naar, de meeste rijke mensen kijken niet wat iets kost, ze kijken wat iets oplevert.

Bol Masterclass interview

Ze kijken er meer op een investerings manier naar. Dat is precies het tegenovergestelde dan dat “arme” mensen doen. Die kijken altijd naar wat iets kost.

Om niet te veel af te dwalen, even terug naar de betrouwbaarheid van Unstoppable Mindset. We gaan in de komende paragraaf nader onderzoek doen naar hun KvK status.

De krant NRC heeft zelfs een interview met deze startup gehouden, zie de afbeelding van Jia Ruan met het krantenartikel.

KvK check Unstoppable

Om je toch ook in review Unstoppalbe Mindset een concreet bewijs van betrouwbaarheid te geven, doen we een controle op het KvK nummer. We hebben dat ook voor der eerdere reviews gedaan en weten eigenlijk dat dit wel goed zit.

Onderaan de sales pagina van het product Unstoppable Mindset vind je nog geen KvK nummer, dit staat wel op de hoofdpagina welke je vind op unstoppable.nl. Het staat onder de algemene voorwaarden netjes vernoemd: 71014543 en zijn gevestigd aan de Nieuwezijds
Voorburgwal 104 in Amsterdam.

Dit KvK nummer checken wij daadwerkelijk in de zoekfunctie op de echte site van de Kamer van Koophandel, In de afbeelding hieronder zie je dat deze inschrijving ook daadwerkelijk klopt.

KvK uitreksel van Unstoppable

Alle informatie die je nodig hebt worden vermeld op de site, alles is transparant en traceerbaar. Er worden geen schuilnamen gebruikt. Geloof ons dat wij ons huiswerk goed hebben gedaan. Met dit product loop je echt geen gevaar opgelicht te worden. Wij hebben toegang gekregen voor ons review, dus dat ga jij ook krijgen.

Het review Unstoppable Mindset | Focus en Succes!

In dit review Unstoppable Mindset gaan we je verder informeren hoe de cursus in elkaar steekt. Om een goede beoordeling te maken hebben wij van team Unstoppable een review copy te beschikking gekregen. We zullen screenshots van de cursus laten zien. We beginnen met een overzicht van de cursus

Inhoud van de cursus Unstoppable Mindset

De cursus bestaat uit 34 lessen welke opgedeeld zijn in 4 weken, deze weken zien er als volgt uit:

Week 1: Unleash Yourself

 1. Introductie
 2. Peak State
 3. Blueprint
 4. Quality Of Our Lives
 5. Behoeftes

Week 2: Old Identity

 1. Introductie
 2. Je Oude Dominante Vraag
 3.  Away Values
 4. Toward Values
 5. Away Rules
 6. Toward Rules
 7. Afsluiter

Week 3: New Identity

 1. Introductie
 2. Primary Drive
 3. Thermostaat
 4. Filter Of Live
 5. Nieuwe Dominante  Vraag
 6. Nieuwe Toward Values
 7. Nieuwe Away Values

Week 4: The Final Steps

 1. Introductie
 2. Th Crocodile Brain
 3. Mini Habits
 4. Sexual Energy
 5. Don`t Give A Fuck (Part I)
 6. Don`t Give A Fuck (Part II)
 7. Don`t Give A Fuck (Part III)
 8.  Jouw Onbewuste Brein
 9. Burn Your Ships
 10. Abundance Baseline
Review Unstoppable Mindset inlogscherm
Bonus en groepscoaching lessen

De Cursus video`s Unstoppable Mindset

De video`s zien er goed (1080p kwaliteit) en verzorgd uit, daar kunnen we duidelijk over zijn. Hier is veel tijd en aandacht aan besteed, en dat kun je zien. Jia Ruan start met een leuke introductie waarbij hij de kijker aanspreekt en behandeld alsof deze daadwerkelijk voor je staat. Dit maakt het kijken interessant en niet zo saai. Een beetje humor kan geen kwaad, en maakt het kijken aangenaam.

Je krijgt virtueel een Hawaiaanse bloemenketting waarna Jia Ruan vertelt waarom dit zo`n belangrijke cursus is. Om er zeker van te zijn dat je doorzet en je mindset te trainen, wordt je gevraagd het op papier te zetten. Puur om het gevoel te krijgen van het willen slagen en doorzetten, het is geen echt contract.

Korte samenvatting waar de cursus echt om draait

Jia Ruan leert je in de eerste 20 minuten durende video waar de cursus echt om draait om succes te krijgen, dit kan zijn in e-commerce, facebook advertising etc. Maar van elke 10 mensen slagen er 5 niet, hoe komt dat nou? Dit komt omdat de meest mensen geen Unstoppable mindset hebben.

Mensen lopen vast op discipline, negativiteit of worden tegengehouden door familie en vrienden. Motivatie en doorzettingsvermogen zijn ook zaken waar mensen steken laten vallen, wat herken je? Juist ja, Mindset is de sleutel tot succes! Heb je dat, dan kun je elke business tot een succes maken. Jij gaat door waar andere stoppen.

Alle informatie die Jia geleerd heeft gaat hij transporteren naar jouw brein, hierdoor hoef jij daar geen jaren over te doen.

BONUS bij Unstoppable Mindset

Money Mastery, dit is bonus materiaal waarin Vasco Rouw je uitleg geeft hoe je ook in tijden van crisis moeten nadenken over de toekomst. Vasco heeft een gaming bedrijf en zit ook in vastgoed. Hij vertelt je welke stappen je kunt ondernemen om kansen te pakken. Een goed verhaal van een uur lang dat je er gratis bij krijgt. De cursus sluit af met een 3 tal groep coaching sessies welke je op ieder moment kunt terug kijken. De cursus is vrij nieuw, maar in de toekomst kun je blijven deelnemen aan deze sessies en zal dit uiteraard verder uitgebreid worden.

Voor wie is Unstoppable Mindset bedoeld?

De cursus is bedoeld voor iedereen die uit een bepaalde sleur of mindset wil breken. Om succesvol te worden moet je bepaalde dingen leren en andere zaken juist afleren.

Waarschijnlijk loop je met de gedachte een bedrijfje op te zetten en hiervoor de juiste opleiding op te doen. Als dit zo is dan ben jij de doelgroep waar dit product voor is gemaakt.

Dit zal in veel gevallen de jonge personen tot aan middelbare leeftijd zijn. We kunnen zeggen dat je hier als oudere zonder concrete business doelstelling niet zo veel aan hebt. Niet dat je je buitengesloten moet voelen, wij denken alleen dat het de investering dan niet waard is. Uiteraard beslis je dat uiteindelijk zelf.

Prijs-Kwaliteitverhouding Unstoppable Mindset

De Mindset cursus is te koop voor een eenmalig bedrag van 497 euro (prijspeil april 2020). Dit is aardig wat geld, misschien zie je er daarom misschien wel vanaf. Het is echter ook mogelijk om in 2 termijnen van 297 euro te betalen.

Review Unstoppable Mindset logo

Unstoppable Mindset – Jia Ruan!

Start meteen en bouw aan de juiste Mindset.

voor betaling in termijnen, klik hier

Direct naar de cursus, Werk aan je Mindset!

Maar bedenk eens wat voor waardevolle informatie jij krijgt, informatie die jou leven compleet kan veranderen in goede zin. Het is een investering in jezelf waarmee je je andere plan kan laten slagen.

De prijs-kwaliteitverhouding vinden wij goed. De video`s zijn zeer leuk ingesproken en gedraaid. Ik wilde de hele cursus wel kijken, maar daar hebben wij helaas de tijd niet voor.

Voor 497 euro moet je wel even nadenken, maar uiteindelijk zul je denken; had ik dit niet veel eerder moeten doen? Je kunt het 14 dagen uittesten onder bepaalde voorwaarden.

Moderne e-cursussen hebben ook het voordeel dat je ze overal kunt meenemen op elk device. Digitale mobiliteit vinden wij echt een pluspunt. Zo kun je eenvoudig cursus volgen terwijl je met het openbaar vervoer reist.

Niet GOED GELD TERUG bij Unstoppable Mindset

Geld terug logo

Unstoppable vindt tevreden klanten belangrijk, daarom kun je 14 dagen testen en beoordelen of het aan je verwachtingen voldoet. Dit is een wettelijke verplichting voor aankopen via Internet. Er zijn ook cursussen waar je 30 of 60 dagen onbeperkt en zonder risico kunt testen.

Wij vinden het jammer dat Unstoppable Mindset niet die langere termijnen beloofd. Toch kun je 14 dagen testen, maar houdt wel rekening met een aantal voorwaarden:

 • meld je via support@unstoppable.nl
 • Stream niet meer dan 5 video`s van de training
 • Je hebt de cursus niet via korting aangeschaft

Unstoppable Mindset Recensies – Jia Ruan

We hebben al eerder onze eerlijke mening later doorschemeren, maar wat vinden andere mensen van de cursus? We vinden onderstaande mensen die vanuit hun expertise ook hun mening geven, dit zijn niet de minste mensen op Internet. Google bijvoorbeeld maar eens Martijn van Tongeren van Internet Marketing Unie. Dan zul je zien dat de recensies oprecht zijn.

Maar ook op Facebook is meer dan genoeg te vinden, we hebben 2 voorbeelden uitgelicht om ze met je te delen. Ook delen we een een Whatsapp berichtje met je over de cursus. Jia noemt zijn ledengroep de Lions, indien je je afvraagt waar dat vandaan komt.

Ontevreden mensen zullen er ook zijn, hoewel dat percentage te verwaarlozen is. Het merendeel van de mensen is gewoon positief. Ben je toch ontevreden dan is daar de NIET GOED GELD TERUG garantie voor.

Conclusie + Unstoppable Mindset kopen?

Jia Ruan en zijn team Unstoppable zijn letterlijk niet te stoppen, met een aantal cursussen draaien zij al een miljoenen omzet. Dat kan alleen als de cursussen ijzersterk en doelgericht zijn.

Inmiddels is dit het 3e en meest recente review wat mij maakten over team Unstoppable. Voor meer informatie en producten verwijs ik je naar de links over onze eerder reviews Review Boll Masterclass en Review Agency Masterclass. Eigenlijk is Mindset een voorbereiding voor de overige cursussen.

De belangrijkste voordelen die je hierdoor behaald is een andere mindset, positiever en doelgericht. Veel mensen leven een leven dat andere hun geadviseerd hebben. Je moet het leven niet jou laten leiden maar andersom, door een passief inkomen te generen kun je vrijheid bereiken wat in loondienst onmogelijk is.

Een klein nadeel kan de prijs zijn, de cursus kost eenmalig 497 euro (prijspeil april 2020), dat kan een obstakel vormen voor mensen. Vraag je onze mening, dan vinden wij dat de cursus wel waard. Je ziet dat er veel tijd en aandacht aan de video`s is besteed.

De leden van Jia heten de Lions, indien je wilt kun je deel uitmaken van een Facebook community. Dit hoeft niet, maar het is wel erg handig om te kunnen overleggen met gelijkgestemden. Heb je vragen? je kunt ook Jia Ruan een mailtje sturen als je dat niet in een groep wil doen.

Loop jij met het idee een e-commerce of ander bedrijfje op te zetten? Dan is dit toch wel de beste voorbereiding die je kunt volgen. Dat kunnen we je wel zeggen. Dit is je kans, stel hem niet uit!

Lijkt het je wat maar twijfel je nog? Op het product is de wettelijke 2 weken niet goed geld terug garantie van toepassing, let wel even op de voorwaarden in de kleine lettertjes.

Druk snel op de groene knop hieronder, dan kun jij binnen 5 minuten starten en ontvang meteen toegang tot de ledenomgeving.

Review Unstoppable Mindset logo

Unstoppable Mindset – Jia Ruan

Unstoppable Mindset maakt jou positief, daadkrachtig en gelukkig!

direct naar de geheime korting pagina
Unstoppable Mindset – Jia Ruan
Unstoppable Mindset – Jia Ruan

Beoordeling door Leon van Marketheme,

18 apr 2020
5

Deze cursus leert jou dat jouw Mindset de kwaliteit van jouw Leven bepaalt!

Door anders te denken kun JIJ doelen bereiken waar andere falen. Ondanks de wat hoge prijs geven wij dit 5 steren. Weer een topproduct van team Unstoppable.

 

Voor en nadelen van Unstoppable Mindset

 • Met humor ingesproken video`s

 • Kwalitatief goede informatie

 • Professionele begeleiding

 • Toegang tot Facebook community

 • Prijs kan obstakel zijn

 • Test periode is 14 dagen

Heb je het hele review Unstoppable Mindset gelezen? Wij zouden het waarderen als je een reactie achterlaat, hiermee kunnen we andere mensen helpen een oordeel te vellen. Wij denken dat je nu goed geïnformeerd bent en antwoord hebt gekregen op enkele belangrijke vragen over het product. Hierdoor kun jij een weloverwogen keus maken om het product al dan niet aan te schaffen.

Wij proberen het review zo objectief mogelijk te houden en schromen niet om ook de nadelen te melden.

 • Is Unstoppable Mindset betrouwbaar?
 • Wie is Jia Ruan?
 • Wat is Unstoppable Mindset?
 • Is Unstoppable Mindset oplichting?
 • Is Unstoppable Mindset betrouwbaar?
 • Wat zijn ervaringen over Unstoppable Mindset
 • Is Unstoppable Mindset een scam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *