Review Beagle Geheimen – Meest complete Beagle handboek in Nederland en België + geheim bonus e-book!

Gemiddelde leestijd: 30 minuten
Review Beagle Geheimen

In deze review Beagle geheimen beoordelen we het Beagle handboek Van blue Sky Marketing. Wil jij een Beagle als huisdier? Een prima idee, maar leer dan wel je Beagle goed opvoeden. In dit Handboek leer je hoe je een Beagle moet aankopen, trainen en verzorgen.

Om goed voorbereid aan een dier te beginnen is voorbereiding het halve werk. Met dit e-book Beagle geheimen krijg je een compleet gebundeld informatie pakket met alles wat je wilt weten over de Beagle. Zo kom je te weten of dit ras wel bij je past, niets is zo vervelend een trend te volgen om erachter te komen dat het ras niet bij je past. Dat gaat jou niet gebeuren!

We behandelen de voor en nadelen van het e-book Beagle geheimen, en helpen je bij het vinden van een gecertificeerde fokker. Lees snel verder!


Waarom Beagle geheimen kopen?

Als je voor het eerst een Beagle puppy gaat kopen ben je hier aan het goede adres. Met het e-book van Frans de Vries ben jij goed voorbereid bij het zoeken naar de juiste fokker, hierover later meer.

Met welke vragen loop je dan? Wij denken hierbij aan zaken als: wat is het karakter van de Beagle. Of: wat is de gemiddelde prijs van een Beagle puppy? Is er een Beagle rasvereniging? en hoe ga je de Beagle pup opvoeden. We hebben dan, denken wij een aantal vragen benoemd waar de gemiddelde hondenliefhebber mee worstelt. Maar vrees niet, elk aspect van dit ras wordt besproken, en oplossingen worden geboden.

Wanneer je de Beagle als huisdier gaat houden, dan ga je voor een periode van gemiddeld 10 jaar een verantwoording voor de verzorging aan. Frans de Vries (en wij ook) vinden dat je dan alles moet weten over de verzorging, zodat de hond gezond opgroeit en ook blijft. Met de informatie uit het e-book krijg je voldoende zelfvertrouwen dat belangrijke verzorgingstaken als de socialisatie fase goed verlopen. Geef het beestje liefde en de juiste opvoeding, hiervoor krijg je een kameraadje die goed luistert en geen vervelende gedragsproblemen vertoont.

Wacht dus niet langer en lees je vooraf goed in. Doe je dit niet, en ga je onvoorbereid over tot aanschaf van een Beagle puppy, dan kun je voor voor vervelende problemen komen te staan. Zoals gedragsproblemen die ontstaan door de verkeerde opvoeding. Dat gaat jou dus niet overkomen als je NU start met de voorbereiding. Via deze link kom je snel bij het e-book.


Wie is de verkoper van Beagle geheimen?

Frans de Vries, auteur van Beagle Geheimen

In ons review Beagle geheimen doen we onderzoek naar de verkoper, wie zit er nu eigenlijk achter? Wie is de auteur van dit product? Jij wilt vast wel weten met wie je van doen hebt voor je je geld investeert, toch? In de tekst van de verkooppagina lees je een heel verhaal van Frans de Vries. Hierin geeft hij aan dat hij meer dan 25 jaar ervaring heeft, dit is een verzinsel. Wat wel waar is dat zij een bevriende dierarts kennen en ook voor elk boek research doen. Hiervoor hebben zij contact met Beagle fokkers.

Beagle geheimen wordt uitgegeven door Blue Sky Marketing, de naam Frans de Vries is een pseudoniem. We hebben wel goede ervaringen met de hondenboeken die door Blue Sky Marketing worden uitgegeven, maar Frans de Vries bestaat niet echt. In dit review Beagle geheimen hanteren we nog wel de naam Frans de Vries als auteur, omdat dit fijner klinkt. Het is jammer dat er een pseudoniem wordt gebruikt, en daarom geven wij de cursus 4 i.p.v. 5 sterren.

Om je een idee te geven of deze partij betrouwbaar is controleren we de KvK gegevens. Omdat we deze partij al kennen kunnen we je meteen vertellen dat alles wel klopt. Er zit een bedrijfje achter dat zeker zijn huiswerk heeft gedaan en een reeks hondenboeken op de markt brengt die goed worden ontvangen door het publiek.

Reviewkopie van Beagle geheimen

Om onze reviews te maken vragen wij de verkoper voor een reviewkopie, soms krijgen wij deze. In dit geval hebben we zelf het product gekocht. Indien je het ons gunt om via de links in deze review Beagle geheimen het product aan te schaffen, dan ontvangen wij een kleine commissie. Met deze commissie betalen wij onze onkosten, de te reviewen producten en blijft er een stukje verdiensten voor ons over. Via onderstaande link wordt je doorgeleid naar de verkopende partij en kun je meteen gaan starten:

Na de betaling krijgen we netje een email met daarin een link om het product te downloaden. De factuur krijg je ook via de mail toegestuurd. Wij hebben dit dus gedaan en er is voor ons geen reden om aan te nemen dat jij er een probleem mee zou ondervinden.

Wij hebben meerder e-books van de partij beoordeeld en weten dat de betaling en afhandeling zonder problemen verloopt. Lees bijvoorbeeld ook eens onze andere reviews, hieronder vind je er een viertal:

KvK Uittreksel Blue Sky Marketing

Onderaan de verkooppagina van Beagle geheimen zie je KvK nummer 55666566 staan. Deze controleren we daadwerkelijk op de KvK website zelf. We adviseren om ook altijd te controleren of keurmerken van webshops wel altijd echt zijn. Webshops kunnen namelijk de keurmerken misbruiken en niet echt deelnemer zijn.

Bij Blue Sky Marketing is dit niet het geval, ze zijn een legitiem bedrijf. Ze hebben veel onderzoeken gedan naar de diverse hondenrassen en brengen daar individuele boeken over uit. Een deel van de inhoud is voor elke ras hetzelfde, maar ieder e-book is wel toegespitst op het betreffende ras, in dit geval de Beagle. Hieronder vind je het uittreksel van de Kvk website over Blue Sky Marketing. Wij hebben geen enkele reden om te twijfelen aan de betrouwbaarheid van deze verkoper. Als wij kijken naar de verkoopcijfers van dit product twijfelen andere hondenbezitters ook niet.

KvK nummer Blue Sky Marketing
KvK Uittreksel Blue Sky Marketing

Voor wie is Beagle geheimen bedoeld?

Beagle geheimen is een handboek doet zowel geschikt is voor mensen die op het punt staan een Beagle puppy te kopen. Maar vergis je niet, ook eigenaren van volwassen Beagle’s doen hier een goede koop aan. Stel dat je een Beagle uit het asiel haalt, dan heb je hier ook een goed naslagwerk aan. Gedragsproblemen, verzorging en trainen, kun je voor zowel Beagle puppy’s als senioren honden gebruiken.

Voor de mensen die een Beagle puppy kopen krijg je allerhande tips over hoe je goed de socialisatie fase van de Beagle doorloopt, maar ook hoe de hond snel zindelijk wordt. Verzin het maar en het wordt gedetailleerd uitgelegd en vaak voorzien van foto`s. Misschien is het nog wel belangrijker hoe je erachter komt waar en hoe je een goed Beagle fokker vindt.

We geven je in dit review Beagle geheimen ook een alternatief om te overwegen, Bij Bol.com haal je het boek De Beagle van J. Verschure. Of die goed is kunnen wij niet zeggen zonder het gelezen te hebben. Het is slechts 64 pagina’s, ons lijkt Beagle geheimen een betere deal.


Inhoud van het Beagle handboek

Tot zover de inleiding en het hoe en waarom je een Beagle Handboek zou moeten aanschaffen. Laten we nu wat dieper inzoomen op de inhoud van deze e-versie Beagle curusus. Er is niet veel wat aan het toeval wordt overgelaten, elk belangrijk aspect over de Beagle wordt uitgebreid behandeld. Alle boeken van Blue Sky Marketing zijn op een zelfde wijze opgebouwd. Het PDF Beagle handboek bestaat uit 5 hoofdstukken die op een logische wijze zijn opgebouwd:

 • Hoofdstuk 1 De Beagle, gaat in op de geschiedenis van het ras en geeft algemene informatie. Handige weetjes die jou leren je hond beter te begrijpen.
 • Hoofdstuk 2 Beagle puppy aanschaffen, hierover later meer.
 • Hoofdstuk 3 Trainen, verzorgen en opvoeden van je Beagle. Je krijgt les in het leren van trucje aan je hond, maar ook wat de beste voeding is voor het beestje.
 • Hoofdstuk 4 gaat in op het dagelijks samen leven met de hond.
 • Hoofdstuk 5 De senioren Beagle

Elek hoofdstuk is weer opgedeeld in 3 tot 6 subhoofdstukken, in totaal ontvang je een e-book van een kleine 220 pagina`s. We benoemend even wat highlights uit de eerste 2 hoofdstukken.

Hoofdstuk 1 De beagle

In hoofdstuk 1 krijg je een stuk inleiding en geschiedenis over de Beagle. Best wel handig, want zo kwamen ook wij achter wat raskenmerken die we nog niet wisten. De Beagle is van nature een jachthond, ooit bedoeld voor de jacht op hazen en konijnen. De hond kan tegenwoordig prima in een gezin functioneren, hij ziet het gezin als zijn groep. Het is een erg sociaal dier die het heerlijk vindt om te knuffelen. Hij kan ook prima overweg met kinderen zodat het een prima huisdier is voor een gezin.

We lezen dat hij erg ongeschikt is als waakhond, dit komt omdat de hond met iedereen overweg kan. Inbrekers zullen met gekwispel benaderd worden 😉 Zoals we eerder zeiden een erg sociaal dier. Wel belangrijk kan zijn dat de hond wat moeilijker alleen kan blijven. Dit is uiteraard wel te trainen, en komt dan ook in in een ander hoofdstuk naar voren.

Enkele vervelende nadelen die Frans noemt over Beagle zijn:

 • Meer dan gemiddeld blaffen
 • Moeilijk zindelijk te maken
 • Lastig te trainen op gehoorzaamheid, deze honden houden van zwerven en gaan hun eigen weg. Een tuin moet omheind zijn om deze honden niet kwijt te raken.

Beagle’s zijn erg energiek, indien de hond de hele dag alleen moet blijven op een flat is dit niet de hond voor jou. Frans geeft ook aan dat een Beagle vanaf pup goed getraind moet worden, meer nog dan bij andere rassen. Van belang is om heel consequent de opvoedregels toe te passen, doe je dit, dan heb je een schat van een huisdier.


Hoofdstuk 2 Een Beagle Puppy kopen

Dit is een heel interessant hoofdstuk voor mensen die op het punt staan een puppy te kopen. In Hoofdstuk 1 vertelt Frans ons veel over de raskenmerken van de honden, waarom zou je een Beagle kopen? Past hij wel bij mij of het gezin? Die vraag hebben we hier al voor je beantwoord. Maar waar moet je nu zoal op letten bij het aanschaffen van een Beagle puppy?

Een goed startpunt voor je tot aanschaf over gaat, is je goed voor te bereiden, dat kan via dit e-book Beagle geheimen, een tweede start locatie is de Beagle Club Nederland. Deze club bestaat nu 25 jaar en geeft ook informatie over erkende fokkers. Beagle club Nederland is ook erkend als rasvereniging door de Raad van Beheer. De Raad van beheer is een vereniging stammend uit 1902, die zich bezig houdt met alle rasverenigingen in Nederland en het bijhouden van het stamboek van de rassen.

We lezen een heel goed advies, voor je langs gaat bij een fokker ga je eerst bellen. Ga je namelijk meteen langs, en zie je zo`n puppy, dan ben je vaak meteen verkocht. Zeker als je met met kinderen erbij gaat kijken, sta dan maar eens sterk in je schoenen. Bel daarom eerst, en laat je voorlichten over de karakters van de honden. Een goede fokker kan veel vertellen over zijn honden. Hieruit blijkt dat hij heel betrokken is bij de belangrijk socialisatie fase. Een belangrijke indicator dat je te maken hebt met een goede fokker.

Waarschuwing vooraf bij de aankoop van een (Beagle) puppy!

Pas op voor broodfokkers die hun vaak zieke honden via marktplaats verkopen, hun enige doel is geld verdienen en niet het welzijn van de honden.

Wist je dat er ook fokkers zijn die bemiddelen bij het herplaatsen van wat oudere honden? Dit heeft als voordeel dat de hond al opgevoed is, luistert en zindelijk is. Je kunt het karakter van de hond al meteen zien, en je verricht een goede daad. Dit doe je ook om eens in een plaatselijk asiel te kijken.

En met dit soort nuttige tips gaat het hoofdstuk Beagle puppy kopen maar door, wat ons betreft is dit echt een MUST READ als je overweegt tot aanschaf.

Wat kun je nog meer verwachten bij Beagle geheimen?

Wat is een gemiddelde prijs voor een Beagle puppy? De prijzen verschillen per fokker, dat zal je niet verbazen. De prijs zou eigenlijk geen selectiecriteria moeten zijn, certificatie, stamboom papieren en gezondheidsverklaringen wel. Een gemiddelde prijs voor een Beagle puppy met stamboom van een erkende fokker is € 900 (bron).

Heb je ook gedacht aan de kosten voor een hond. De vaste kosten voor een hond kunnen oplopen tot wel 100 euro. Voeding voor je hond kost gemiddeld 450 a 600 euro per jaar. De Beagle is een hond die graag veel eet, er dient ook op zijn gewicht gelet te worden. Dan zijn er ook nog terugkerende dierenartskosten voor inentingen en dergelijke. Denk aan de hondenbelasting, en een dierverzekeringen kan je ook veel dure dierenartskosten besparen. Reken voor deze kosten ook ongeveer 600 euro.


Erkende Beagle fokkers in Nederland

Om je op weg te helpen vind je hier een aantal gecertificeerde fokkers in Nederland, die goedgekeurd zijn door de raad van beheer. (Bron: Beagle Club Nederland). Zo vind je bij jou in de buurt een goede fokker, hier zul je geen miskoop doen.

Let op: Niet elke fokker heeft een website omdat zij ICT technisch nog niet zover zijn, zij hebben wel een passie voor de honden.

Naam FokkerplaatsProvinciewebsite of telefoonnummer
From Mosa’s Magic Sint PancrasNoord-Hollandwww.frommosasmagic.nl 
From Bastiaan’s PlaceGoudaZuid-holland06-51916721
Van de GeldersehoekHuissenGelderland026-3250079
From Elly’s PackSint OedenrodeNoord Brabantwww.fromellyspack.nl
V. Laag BeugtDintherNoord Brabanthttps://www.chateauanimaux.nl/
Basic’s Drive BeaglesZwaagdijk-OostNoord-Hollandwww.basicdrives.nl
Uit ’t LeyedalHaarenNoord Brabantwww.in-t-veld.nl
De GerelshoeveHulshorstGelderlandwww.gerelshoeve.nl
Adaline Spring BeaglesZeistUtrecht06-13302395
Van de HoefstalLeerbroekZuid-Hollandwww.hoefstal.nl
DogTalkAalsmeerNoord-Hollandwww.dogtalk.nl
From Yvori’s JoyVenloLimburgwww.fromyvorisjoy.nl
From Lucky`s PackAngerenGelderlandwww.fromluckyspack.com
Guzzle SnuggleDaarlerveenOverijssel0546-564447
Van Numaga BeaglesMilsbeekLimburgwww.van-numaga.nl
Marsandy Sweet RebelsHilversum Utrecht06-31292683
Roeper’sMiddelbeersNoord Brabantwww.kennel-roepers.nl
From Jintro’s PlaceZwolleOverijsselwww.fromjintrosplace.nl
Erkende Beagle Fokkers Nederland

Bonussen bij Beagle geheimen

Blue Sky Marketing verstrekt ook altijd een aantal bonus e-books bij het hoofdproduct. Daarop is Beagle geheimen geen uitzondering, je ontvangt de volgende 5 bonus e-books:

 • Bonus 1 Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy (26 pagina’s eBook)
 • Bonus 2 Baas Over Je Eigen Beagle (eBook). Dit 27 pagina’s tellende e-book gaat door waar Beagle geheimen ophoudt, het behandeld gedragsproblemen die speciefiek bij de Beagle voorkomen, en belangrijker hoe je het oplost. De Beagle heeft de neiging meer te blaffen, en kan ook in huis meubels slopen. Dit komt dan doordat jij als eigneaar niet de “leider”van de roedel bent. Hoe je het oplost? Lees Beagle geheimen!
 • Bonus 3 Honden Training Geheimen (32 pagina’s eBook) In dit e-book leer je professionele hondentraining methodes toepassen. Een voorbeeld hiervan is de COTT methode. COTT staat voor Controle, Oorzaak, training en tijd. Met deze trainingsmethode pak je gestructureerd een gedragsprobleem aan. Zelf hadden we daar nooit opgekomen.
 • Bonus 4 Je Beagle Laten Komen Op Commando (15 pagina’s eBook). In dit korte e-book krijg je stap voor de stap geleerd hoe je ervoor zorgt dat je Beagle meteen luistert. Onze indruk is dat veel van de informatie als in het hoofdproduct is terug te vinden. Wel handig is dat je de informatie gebundeld bij elkaar hebt.
 • Bonus 5 Levenslange Updates  Wij troffen ook een 5e bonus e-book aan op onze persoonlijk ledenomgeving. In dit e-book krijg je meer dan honderd gebundelde korte tips over de verzorging en training van je hond.

Oordeel bonus e-books

Bonus e-books kunnen naar onze mening in dit review Beagle geheimen beter aan het hoofdproduct toegevoegd worden. Dat maakt het voor ons overzichtelijker. Dit is een vorm van marketing die je bij alle bedrijven tegenkomt. Stuk voor stuk staan ze bol van de nuttige informatie waar jij al Beagle eigenaar je voordeel mee kunt doen. Wij beoordelen met een objectieve blik het product, we gaan niet zelf een Beagle aanschaffen. Maar wij hebben inmiddels wel genoeg ervaring om een goede beoordeling te maken. De inhoud van de bonus e-books gaan nog wat gedetailleerder in op het betreffende onderwerp. Dit is van onschatbare waarde voor jou als Beagle eigenaar.

Ook een leuke toevoeging is dat je levenslang updates krijgt, wij durven niet te zeggen hoe vaak deze worden toegestuurd. We ontvangen wel eens e-mails over andere delen in de reeks, maar een vaste termijn is er naar onze mening niet. En levenslang betekent, net zo lang als het bedrijf bestaat. Dat kan volgend afgelopen zijn, maar gezien de groei van dit bedrijf loopt dat wel los.


Ervaringen over Beagle geheimen

Een vast onderdeel in onze reviews zijn ervaringen van anderen, zo dus ook in dit review Beagle geheimen. Meestal vinden we recensies op de Facebook pagina van de product eigenaar. Daar starten wij onze eerste zoektocht, Op Beagle geheimen vonden wij niets. Maar de contactgegevens van Beaglevriend verwijzen naar Frans, dit moet de pagina zijn die bij bij Beagle Geheimen hoort, dat kan niet missen.

Met een 4000 tal volgers en likes mogen we wel zeggen dat er meer mensen tevreden zijn over Beagle geheimen. Via Facebook site kun je ook een GRATIS e-book downloaden, leuk meegenomen en een voorproefje en lekkermakertje voor dit commerciële Beagle Handboek.

Positieve ervaring Facebook Beagle Geheimen
Positieve ervaring Facebook Beagle Geheimen

Op de website Beaglewereld vonden we enkele ervaringen van kopers.

Positieve ervaringen Beagle Geheimen
Positieve ervaringen Beagle Geheimen

Niet Goed Geld Terug garantie bij Beagle Handboek

Geel logo niet goed geld terug

We hopen dat je in dit review Beagle geheimen voldoende bent geïnformeerd. Vele uren zijn gaan zitten in het lezen en uitzoeken van achtergrond informatie. Toch zou het kunnen dat je nog twijfels hebt. Dit is niet nodig, de wet geeft aan dat je recht hebt op een periode van 14 dagen om een op afstand gekocht product te testen en terug te sturen. Zie hier de wettelijke regels van de overheid.

Wij kennen Blue Sky Marketing en weten dat zij er altijd een schepje bovenop doen. Zij verlengen de wettelijke termijn tot wel 60 dagen. In die 60 dagen kun je alles lezen en zelf beoordelen. Bevalt het je toch niet, een simpel mailtje naar frans@beaglegeheimen.nl zorgt ervoor dat je enkele dagen later je geld terug hebt.

Zo`n garantie kan alleen gegeven worden als de product eigenaar achter zijn product staat. Er kan je dus niets gebeuren als je het aanschaft, ja……. toch wel, één ding, een opgevoede hond 😉


Prijs-kwaliteitverhouding van Beagle Geheimen

Alle honden boeken van Blu Sky Marketing kosten € 37. Vraag je onze mening in dit review Beagle geheimen, dan beoordelen wij dit als een fatsoenlijke prijs. We hebben eerder het boek van bol.com als alternatief genoemd, welke maar 64 pagina’s is. Met Beagle geheimen haal je wel 300 pagina`s aan bruikbare informatie in huis.

Tel je daar ook nog bij op dat je recht hebt op toekomstige updates, dan kunnen wij dit onmogelijk een slechte deal noemen. Een investering van € 37 valt ook verder in het niet bij de overige kosten van een hond. We kunnen niet in je portemonnee kijken, maar investeer alstublieft in het welzijn van je hond.


Conclusie, Moet je Beagle geheimen kopen? ….. of niet?

We zijn aan het einde gekomen van deze review Beagle geheimen. Dit Handboek maakt deel uit van een reeks hondenboeken van uitgever Blue Sky Marketing die werkt onder pseudoniem Frans de Vries. Dit bedrijf geeft hondenboeken uit waarvan wij weten dat deze goed verkopen. Dit verbaast ons niets, omdat wij er al meerdere hebben gereviewed.

Voor € 37 haal je met de bonus e-books erbij wel 300 pagina’s waardevolle en gebundelde informatie in huis. Hierdoor ben je in staat de juiste Beagle fokker te kiezen, en leer je je hond zo goed mogelijk verzorgen. Wij vinden dat je het eigenlijk ook wel verplicht bent je verantwoordelijkheid te nemen en je je goed voor te bereiden op de komst van je hond.

Dus wacht niet langer en start nog voordat je een Beagle puppy koopt met je voorbereiding. Veel succes!


Voor en nadelen van Beagle geheimen

 • Compleet naslagwerk voor de verzorging van de Beagle

 • Geschikt voor puppy’s en volwassen honden

 • Gedetailleerde informatie over verzorging en training

 • Fatsoenlijke prijs van € 37

 • Auteur gebruikt pseudoniem

 • Overige nadelen? Wij hebben ze niet gevonden…..


Logo Beagle geheimen review

Beagle geheimen – Frans de Vries

Compleet naslagwerk voor de verzorging en training van de Beagle!

JA, IK NEEM ER EEN!
Beagle geheimen – Frans de Vries
Beagle geheimen – Frans de Vries

Beoordeling door Leon van Marketheme,

10 nov 2020
4

Beagle geheimen van Frans de Vries (Blue Sky Marketing) maakt deel uit van een reeks hondenboeken. Wij hebben ze allen tot nu toe goed beoordeeld. Je doet hier geen miskoop mee.

Zo ook Beagle geheimen, waarmee je alles leert om je Beagle puppy op te voeden, trainen en verzorgen. Voor € 37 is dit een uitstekende prijs voor een Beagle cursus (e-book).

Gerelateerde Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *