Review Golden Retriever Geheimen + 5 bonus e-books en levenslange updates!

In 4 weken je Golden Retriever lief en gehoorzaam, gegarandeerd!

Gemiddelde leestijd: 28 minuten

In deze review Golden Retriever Geheimen beoordelen wij het handboek voor één van de liefste en trouwste honden die er zijn: de Golden Retriever. De Golden Retriever is geschikt als eerste hond, waarom? Lees dan snel ons review Golden Retriever Geheimen! Het handboek leert je alles wat je moet weten als je een Golden Retriever (puppy) wilt aanschaffen.

Je wilt geen dier aanschaffen zonder goed voorbereid te zijn, met het e-book Golden Retriever Geheimen van de auteur Gerard de Goede heb je alle informatie bij elkaar gebundeld. Hoe vaak gebeurt het niet dat mensen een trend volgen en zo het verkeerde type hond aanschaffen dan dat bij hen past. Dat gaat jou dus niet overkomen!

In het review behandelen we niet alleen het e-book Golden Retriever Geheimen, maar krijg je ook andere nuttige informatie over o.a. gecertificeerde Golden Retriever fokkers.


Waarom Golden Retriever Geheimen kopen?

Als je een golden Retriever pup wilt kopen is het verstandig je goed voor te bereiden. In het verleden zijn er hondenrassen geweest die ineens populair werden, mensen schaften ze aan en na een tijdje wilde men er weer van af. Om dit te voorkomen is het lezen van een goed boek een vereiste naar onze mening.

Ben je niet helemaal zeker van je zaak hoe je een gezonde hond aanschaft, of wil je vervelend gedrag van je hond afleren? Dit wordt allemaal behandeld in het e-book. Wil je weten hoe je de socialisatie fase het beste oppakt of hoe je de pup het beste door de eerste dagen bij jou thuis kan helpen? Zo is er een eindeloze lijst met zaken waar je aan moeten denken als je een Golden Retriever in huis neemt. De verkooppagina staat vol met zaken waar je misschien niet eens aan hebt gedacht. De lijst is compleet en geen enkel onderwerp lijkt te ontbreken.

Het beestje verdient jouw liefde, zorg en aandacht. Daar hoort een zekere mate van verantwoordelijkheid van jouw kant bij, dit kun je ondervangen door jezelf goed in te lezen. En met wat voor resultaat…, een trouwe goed luisterende kameraad waar je jaren plezier van gaat hebben. Is de zorg voor deze nieuwe huisgenoot je niet wat inspanning waard? Het zal je op den duur zelfs tijd besparen omdat je geen vervelende gewoonten hoeft af te leren. Door de juiste verzorging voorkom je juist problemen.

Start daarom NU, en schaf het boek aan VOORDAT je een Golden Retriever pup gaat kopen. Start DIRECT met lezen, zoals het voorkomen van de 5 meest gemaakt fouten bij aankoop van een Golden Retriever. Je zult er geen spijt van krijgen. Via onderstaande knop kom je meteen bij de verkoper terecht.


Wie is de verkoper van Golden Retriever Geheimen

auteur Gerard de Goede van e-book Golden Retriever Geheimen
Gerard de Goede

Voor je tot aanschaf van het e-book Golden Retriever Geheimen overgaat ben je vast benieuwd wie de auteur is. Op de verkooppagina vind je de naam Gerard de Goede terug. Er staat een leuk verhaal bij hoe hij het ras heeft leren kennen, maar dit is een fantasieverhaal.

Wij hebben een aantal reviews over hondenrassen geschreven en kennen de auteur(s) van deze e-books. De auteur gebruikt een pseudoniem, de echte verkoper achter het de naam Gerard de Goede is Blue Sky Marketing.

Onderaan de verkooppagina zie je dit ook netjes vermeld staan, vergezeld door de KvK gegevens van het bedrijf. Wij vinden het jammer dat een product niet onder de echte naam wordt verkocht, maar slecht is het ook niet.

Het is een serieus bedrijf dat uitgebreide boeken schrijft over diverse hondenrassen. Lees bijvoorbeeld eens onze review Het complete Handboek voor de Jack Russell of border Collie Geheimen. Beide zijn van dezelfde verkoper Blue Sky Marketing.

KvK Uittreksel Blue Sky Marketing

Neem van ons aan dat er niets valt aan te merken op het bedrijf Blue Sky Marketing. Na talloze reviews hebben we een redelijk beeld gekregen van deze partij. Ze werken onder een pseudoniem, ja dat is waar. Maar dat doen beroemde romanschrijvers ook, bedoeld om je privacy te beschermen. Niets mis mee.

Omdat dit misschien het eerste bericht is wat je leest over het bedrijf laten we ook hier alle informatie zien wat hen naar onze mening betrouwbaar maakt. Onderaan de verkooppagina wordt het KvK nummer 55666566 getoond, zoals wij al weten leidt dit naar Blue Sky Marketing gevestigd in Berkel-Enschot onder de rook van Tilburg.

KvK nummer Blue Sky Marketing
KvK Uittreksel Blue Sky Marketing

De betaling van Golden Retriever geheimen verloopt via betaalplatform PayPro. PayPro neemt de financiële afhandeling voor de verkoper uit handen. Wij hebben geconstateerd dat het product daar goed wordt verkocht. Dit is voor ons een teken dat de betrouwbaarheid en kwaliteit van het product in orde is.

Neem rustig van ons aan dat wij in dit review Golden Retriever Geheimen ons huiswerk hebben gedaan. Wij twijfelen niet aan de betrouwbaarheid noch de kwaliteit van Golden Retriever Geheimen.


Voor wie is Golden Retriever geheimen bedoeld?

Golden Retriever Geheimen is geschikt voor iedereen met een hond van dit ras. Alle specifieke eigenschappen, trainingsmethoden en verzorgingsbehoeften worden uitgebreid besproken.

Heb je net een Golden Retriever puppy gekocht, of sta je op het punt deze op te voeden? Dit naslagwerk is dan onmisbaar! De mensen met puppy’s hebben het meeste profijt aan het e-book, omdat dit in veel hoofdstukken aan bod komt.

Indien je een hond hebt met verlatingsangst of een andersoortig gedragsprobleem, dan zou je het meteen moeten aanschaffen. Wij zijn nog nooit een slechte beoordeling over de auteur tegengekomen. Blue Sky Marketing weet dus wel wat ze op de markt zetten.


Inhoud van Golden Retriever geheimen e-book

Wij hebben een reviewkopie van het e-book tot onze beschikking om voor jouw een beoordeling te kunnen maken. De verkoper waardeert het niet als we zijn informatie openbaar maken, om deze reden kunnen we alleen beschrijven wat wij ervan vinden.

Wanneer je het e-book aanschaft krijg je het digitaal in PDF formaat per email gestuurd, het is dus eenvoudig mee te nemen en overal te bekijken. Dit kan op je telefoon of tablet zijn, of gewoon thuis op de laptop of PC. Geen dikke boeken meer in de kast. Wij lezen graag in het opbaar vervoer, maar in een rustige nachtdienst kun je het boek er ook zo bij pakken. Dit is echt ideaal en vinden wij één van de voordelen van deze tijd.

Het boek is op de volgende wijze ingedeeld:

 • Inleiding en voorwoord
 • Hoofdstuk 1 De Golden Retriever
 • Hoofdstuk 2 Golden Retriever puppy kopen
 • Hoofdstuk 3 Meenemen van je puppy naar huis
 • Hoofdstuk 4 Training, technieken en opvoeding
 • Hoofdstuk 5 Leven met de Golden Retriever
 • Hoofdstuk 6 Golden Retriever sport/show
 • Hoofdstuk 7 Leven met een oudere Golden Retriever
 • Slot

Oordeel over het boek Golden Retriever geheimen

De hoofdstukken spreken voor zich, alles wat met de aanschaf, verzorging of training van de hond te maken heeft wordt behandeld. Wij zijn van mening dat er niets ontbreekt. De opmaak van het e-book ziet er netjes uit en is voorzien van de nodige foto`s ter verduidelijking waar nodig. Het leest prettig door en is nergens echt saai te noemen.

Hoofdstuk 1 leidt het boek in en behandelt de raskenmerken, en de oorsprong van het ras. Wij vonden het erg leuk om ook de achtergrond en geschiedenis te leren kennen van een hondenras dat je ontzettend veel ziet op straat.

Aanschaffen van een gezonde Golden Retriever puppy

Extra aandacht van ons kreeg hoofdstuk 2, het kopen van een Golden Retriever Puppy. In het boek wordt daar veel aandacht aan besteed. We geven je hier 2 van de vele punten waar je bij de aankoop op moet letten. De Golden Retriever is van oorsprong een jachthond, de hond wil je dus altijd plezieren. Dit komt naar voren omdat hij vaak als hulphond wordt ingezet. Koop geen hond omdat de kinderen het zo leuk vinden. Een golden Retriever gaat gemiddeld 10 tot 12 jaar deel uitmaken van je gezin, de kinderen krijgen door de loop van de tijd andere interesses en verplichtingen. Uiteindelijk zullen de ouders altijd verantwoordelijk blijven voor de verzorging.

De meest sterke tip die wij lazen was de volgende, bel eerst met de fokker! Wanneer je meteen langs gaat ben je verkocht als je een puppy ziet. Indien je eerst belt kan de fokker je vertellen welke puppy karakters het beste bij jouw situatie passen. Een goede fokker kent de hondenkarakters en kan daar veel over vertellen. Het is een aanwijzing dat hij betrokken is geweest in de opvoeding van de belangrijke socialisatie fase. Indien deze fase niet goed verloopt kun je daar langere tijd veel gedragsproblemen van ondervinden. Hier biedt het boek wel oplossingen voor, maar dat is niet de eerste prioriteit.

Gezondheid van de Golden Retriever

In het boek krijg je voldoende tips om je gezond en sterk te houden. Toch kan het zijn dat hij last krijgt van ras specifieke problemen. Bij de Golden Retriever komen specifieke erfelijke aandoeningen voor, let hier op bij de aankoop van het puppy. Een goede fokker zal geen honden verkopen die ziek zijn, maar het kan ook zijn dat de hond uit een asiel komt. Dan wordt de hond wel gecontroleerd door een dierenarts, maar zelf navragen of hij op de ziekten is gecontroleerd kan natuurlijk geen kwaad.

Veel voorkomende klachten zijn:

 • Heupdysplasie, dit is een ontwikkelingsstoornis van de heupgewrichten. De oorzaak is vaak erfelijk, maar kan ook door uitwendige invloeden verergerd worden.
 • Elleboogdysplasie, dit is ontwikkelingsstoornis aan de ellepijp en bot van de poot van de hond. Er zijn vier verschillende vormen van Elleboogdysplasie.
 • Erfelijke oogafwijkingen kunnen zich voordoen bij het ras.
 • Ichthyosis, ook wel visschubziekte genoemd. De hond heeft last van zwarte/grijze huidschilfers die in de liezen en oksels van hond voorkomen. Het is verder onschuldig en de hond heeft er weinig last van.

Voeding van je puppy

Ben je je bewust wat voor voeding je een puppy moeten geven? Voor het gemak hanteren we de naam Gerard de Goede, we weten nu dat het Blue Sky Marketing is. Gerard geeft aan dat een puppy in een jaar tijd een aantal keer een verdubbeling van zijn gewicht doormaakt. De gewichtstoename komt uit de voeding van de hond, deze moet dus aan eisen voldoen.

Puppyvoeding is anders dan voer voor volwassen honden. Hoe verschilt dit dan? Het puppyvoer is geconcentreerd, er zitten meer kilocalorieën per gram voer in om aan de groeibehoefte van de hond te voldoen. Zo kan je puppy met minder voer toch voldoende voedingstoffen binnen krijgen. Kies je voor het geschikte voer dat bij de levensfase van je hond hoort, dan voorkom je problemen.

Let op het calcium gehalte van de voeding, te veel calcium kan tijdens de groei zorgen voor skeletafwijkingen. Dit zorgt dan weer voor de eerder genoemde gezondheidsproblemen bij de Golden Retriever zoals bijvoorbeeld heupdysplasie. Te veel kalk zorgt voor een verstoorde hormoonhuishouding, de hormonen sturen de botontwikkeling. Daar wil je geen verstoring in hebben. Te weinig calcium is ook niet goed, calcium is nodig voor botontwikkeling. Gerard legt je alles uit, en informeert je over alles wat met voeding te maken heeft.

Zonder het boek gelezen te hebben hadden wij dit niet geweten, en jij waarschijnlijk ook niet. Het speciaal voer heeft de juiste voedingsstoffen in de juiste verhouding. Geef daarom ook niet teveel voeding, anders krijgt de pup alsnog teveel calcium binnen.


Bonussen e-books bij aankoop Golden Retriever Geheimen

Elke zichzelf respecterende verkoper biedt één of meerdere e-book als bonus bij het hoofdproduct. Hierop is deze verkoper geen uitzondering, wij zijn van mening dat je net zo goed het hoofdproduct langer kunt maken? Maar hé?, wij hebben de ongeschreven marketing regels niet verzonnen. Toch is het fijn dat je nog meer informatie ontvangt over jouw favoriete hondenras.

Bonus e-books bij Golden Retriever Geheimen
Bonus e-books bij Golden Retriever Geheimen

Samengevat ontvang je de volgende e-books er gratis bij, wij citeren uit de verkooppagina:

 • BONUS 1 – Succesvolle Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy (eBook)
 • BONUS 2 – Baas Over Je Eigen Golden Retriever (eBook)
 • BONUS 3 – Honden Training Geheimen (eBook)
 • BONUS 4 – Je Golden Retriever Laten Komen Op Commando (eBook)
 • BONUS 5 – Levenslange Updates

De informatie die je kunt verwachten spreekt voor zichzelf, we hebben al toegelicht wat je zoal te lezen krijgt. Wij vonden het vooral leuk te lezen hoe je de hond ook trucs kunt leren. Vooral in een gezin met kinderen is dit succes verzekerd.

Een tweede punt waarom je een digitaal e-book beter kunt aanschaffen ten opzichte van een papieren boek is, ten eerste dat je het makkelijk meeneemt! Veel waardevoller is dat Gerard de Goede je blijft voorzien van updates van het boek. Nieuwe inzichten in voeding, ziekten etc., jij krijgt de laatste informatie. Wij hebben een reviewkopie, hoe vaak de updates komen durven wij niet te zeggen. En levenslang betekent: zolang het bedrijf blijft bestaan.


Waar vind je goede Golden Retriever fokkers in Nederland en België

In hoofdstuk 2 van het boek leer je alles over het aanschaffen van een golden Retriever puppy. Een goed startpunt voor het vinden van een gecertificeerde Golden Retriever fokker is de Golden Retriever Vereniging Nederland. er zijn namelijk ook zogenaamde broodfokkers die het minder nauw nemen met het dierenwelzijn, en puur voor het geld honden verkopen.

Deze broodfokkers vind je bijvoorbeeld ook vaak op Marktplaats. Koop daar niet en koop alleen bij een gecertificeerde fokker. We kunnen dit niet vaak genoeg zeggen!

De Raad van Beheer heeft De Golden Retriever Vereniging erkend als rasvereniging. Per provincie vind je hier netjes gecategoriseerd gecertificeerde fokkers, zo loop je geen risico op een miskoop. Op de website van goldenretrieverfokkers.nl vind je nog meer fokkers, zelfs Golden Retriever fokkers in Belgie.

Golden Retriever prijs, wat kost een puppy gemiddeld?

In je voorbereiding is het ook belangrijk te weten dat er ook een prijskaartje hangt aan een hond van een goede fokker. Het e-book reikt je alle tips aan om je voor een miskoop te behoeden. In dit review Golden Retriever Geheimen adviseren ook wij een hond te kopen bij een erkende fokker waarvan de stamboom bekend is. Gecertificeerde fokkers leggen ook het DNA vast in een database voor nog meer zekerheid over de herkomst van het dier. Zo’n puppy komt dan op een gemiddelde prijs van € 1000 (bron).

De Golden Retriever Club Nederland kan je ook helpen aan een Golden Retriever puppy. Houdt ook rekening dat de aanschafkosten niet de enige kosten zijn. Je dient ook rekening met de volgende kosten:

 • Aanschafkosten van een Golden Retriever puppy, gemiddeld € 1000 . Dit verschilt uiteraard per fokker.
 • Verzorgingsartikelen: Mand, riem, bench en speelgoed.
 • Dierenverzekering: op advies van de Raad van Beheer. Een heupoperatie kost gemiddeld al € 3000. Voor gemiddeld € 25 kun je een dierenverzekering afsluiten om onverwachte en hoge dierarts kosten te voorkomen. Er zijn veel vergelijkingswebsites waar je diverse verzekeraars kunt vergelijken.
 • Voedingskosten. Voor 12 kg puppy voer ben je een kleine 60 euro kwijt. Een puppy eet ongeveer 2 tot 4 ons per dag waardoor je ongeveer 40 dagen met een zak puppyvoer doet.

Ervaringen over Golden Retriever Geheimen

Wij hebben al meerdere hondenboeken van Blue Sky Marketing gereviewd. Naar onze mening voldoen ze allemaal, wij hebben zelf ook een hond en vanuit ons perspectief lijkt elk aspect over honden houden wel genoemd. Nu zijn wij geen expert, we beoordelen het product op algemene punten als betrouwbaarheid, compleetheid en ervaring van anderen. Wij weten dat de informatie is ontstaan door onderzoek en samenwerking met een dierenarts.

Een review moet ook de mening van andere gebruikers tonen. In onze speurtocht vinden wij de nodige reviews van collega review websites. Om eerlijk te bekennen kunnen wij geen onafhankelijke gebruikerservaringen van kopers vinden. Op Facebook vinden wij niets op Blue Sky Marketing of Golden Retriever geheimen.

Naar onze mening brengt dit bedrijf hondenboeken uit die voldoen naar de vraag. Waar andere verkopers een uitgebreide community op Facebook verzorgen, is dit bij de Golden Retriever Geheimen niet het geval. Daarom vinden wij dus geen koopervaringen. De verkoper plaats wel ervaringen van kopers op de verkoopsite, deze zullen zij per email binnen hebben gekregen. Je ziet onderstaande twee voorbeelden op hun pagina. Houdt rekening dat ze door de verkoper zelf zijn geplaatst en rooskleuriger kunnen zijn dan echt objectieve ervaringen..

Positieve ervaringen over Golden Retriever geheimen
Positieve ervaring 1 Golden Retriever geheimen
Positieve ervaringen over Golden Retriever geheimen
Positieve ervaring 2 Golden Retriever geheimen

Niet GOED GELD TERUG garantie bij Golden Retriever Geheimen

Geel logo niet goed geld terug

In dit review Golden Retriever Geheimen hebben we getracht een objectieve mening over dit product te geven. Het geeft wat het beloofd: een compleet naslagwerk om de Golden Retriever te kopen, verzorgen en trainen. Maar als je toch nog twijfels hebt of dit is wat je zoekt, dan biedt Gerard de Goede je een uitgebreide aankoopgarantie van 60 dagen.

Je kunt het product 60 dagen bekijken en lezen, bevalt het je niet dan heb je het recht om dit aan te geven en krijg je zonder moeilijke vragen je geld teruggestort. Omdat slechts een klein percentage van de mensen dit daadwerkelijk doet kan de verkoper de garantie aanbieden, hij zal hier echt geen verliezen op lijden. Dit is tevens een teken voor ons als reviewer dat het product voldoet. Als iedereen zijn geld terug vraagt kun je als verkoper niet bestaan, toch?

Iedere verkoper moet minimaal een wettelijke termijn van 14 dagen aanhouden, de zogenaamde afkoelingsperiode. Gerard de goede (Blue Sky Marketing) verlengt deze vrijwillig tot 60 dagen. Zie hier de wettelijke regels van de overheid.


Prijs-kwaliteitverhouding van Golden Retriever Geheimen

Je kunt Golden Retriever geheimen aankopen voor € 37. Als je onze mening vraagt in dit review Golden Retriever Geheimen, dan vinden wij dat een redelijke prjs. Niet goedkoop, maar ook niet heel duur. Alle hondenboeken van Blue Sky Marketing zijn dezelfde prijs, we zijn ze nu niet allemaal nagelopen, maar dit was wel het geval.

De van/voor prijs moet je met een korreltje zout nemen. De genoemde “van” prijs van € 74 wordt nooit gevraagd. En ook de claim dat de prijs binnenkort omhoog gaat zal hoogstwaarschijnlijk niet gebeuren. Dit zijn enkele oeroude marketing technieken die bijna elk bedrijf in Nederland hanteert. Niets om je zorgen over te maken, maar we willen je wel graag duidelijk informeren.


Conclusie, Golden Retriever geheimen kopen of links laten liggen?

We komen bij het einde van ons review Golden Retriever Geheimen. Hopelijk heb je een indruk gekregen over de inhoud, en of het voldoet aan je verwachtingen. Dat is in ieder geval wel onze intentie. Wij vinden dat je voor de prijs van een ouderwets papieren boek nu een uitgebreid en modern digitaal Golden Retriever handboek inclusief toekomstige updates krijgt.

Voor € 37 heb je alle benodigde informatie gebundeld bij elkaar, en kun je je goed voorbereiden bij de aankoop van een Golden Retriever puppy. Maar dit boek leert je ook hoe je van lastige gedragsproblemen bij volwassen honden afkomt. Wist je al over de specifieke voedingsbehoeften bij Golden Retrievers? Wij niet, en het boek gaat daar tot in detail op in.

Dit e-book, welke je overal mee naar toe kan nemen op je eigen apparaat doet wat het beloofd! Het informeert en voorkomt problemen bij de aankoop van je (eerste) Golden Retriever puppy, niets meer en niets minder.

Indien wij op zoek waren naar informatie over de Golden Retriever zouden we niet twijfelen en ons goed inlezen, daar is dit boek uitstekend geschikt voor. Je zult niet snel informatie missen. Wacht dus niet langer en schaf het e-book aan via de groene knop hieronder. Veel plezier met je nieuw gezinslid!


Voor en nadelen van Golden Retriever Geheimen

 • Compleet naslagwerk van bekende hondenboeken uitgever

 • Geschikt voor puppy`s en volwassen honden

 • Detail informatie over verzorging en training

 • Acceptabele prijs van € 37

 • Auteur werkt onder pseudoniem

 • Verder zouden wij het niet weten…


Golden Retriever Geheimen – Gerard de Goede

Compleet naslagwerk voor de verzorging en training van de Golden Retriever

JA, IK NEEM ER EEN!
Golden Retriever Geheimen – Gerard de Goede
Golden Retriever Geheimen – Gerard de Goede

Beoordeling door Leon van Marketheme,

25 okt 2020
4

Golden Retriever Geheimen van Gerard de Goede (Blue Sky Marketing) is één deel uit de reeks hondenboeken van deze partij. Deze worden veel verkocht en zijn uitstekend geschikt om je bij je eerste aankoop voor een miskoop te behoeden.

Voor € 37 koop je een e-book wat je van begin tot eind informeert over dit hondenras. Elk aspect over de verzorging en training wordt er in meegenomen. De verkooppagina vertelt je hier meer over. Je komt er door op één van de links in het review  te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *