Chihuahua Handboek REVIEW – In 4 maanden een lieve en gehoorzame Chihuahua

Lees dit gouden handboek voor je overgaat tot aanschaf!

Gemiddelde leestijd: 32 minuten
review Chihuahua logo

Het Chihuahua Handboek REVIEW. Het complete handboek voor de Chihuahua e-book van Peter Plasman gaan wij vandaag beoordelen. In dit review gaan we alle voor en nadelen over dit schattige hondje met jou bespreken. Daarbij wordt niets aan het toeval overgelaten.

Het is verstandig dit e-book aan te schaffen voor je zo`n schattige Chihuahua puppy aanschaft, maar het is ook waardevol als je al zo`n hondje hebt.

Zoals gewoonlijk in onze reviews lopen we door het product heen. Uiteindelijk krijg je van ons een oordeel op kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid. Wil je niet het hele review lezen, scrol dan door naar onze eindconclusie.

Laten we geen tijd meer verspillen en LEES snel het review.

Waarom Chihuahua Handboek aanschaffen?

Hoe ga je die Chihuahuaopvoeden? Misschien wil je een goede fokker vinden? Zit je met dit soort vragen?, dan gaan we daar in dit Chihuahua handboek review een antwoord op geven.

Je bent hier gekomen omdat je van plan bent een Chihuahua puppy aan te schaffen, dat is een goed teken. Jij wilt je vast goed voorbereiden voordat je een Chihuahua puppy aanschaft.

Opvoeden en socialiseren van een Chihuahua puppy

De chihuahua als huishond? Dat schattige hondje is prima te houden als huishond. Houdt wel rekening dat je de Chihuahua moet socialiseren. Socialiseren is een ander woord voor opvoeden.

Karakters van de diverse hondenrassen verschillen nogal, ben jij benieuwd naar de gedragskenmerken van de Chihuahua? Dan krijg je in het handboek Chihuahua op 99% van je vragen een antwoord.

Wat zegt Peter Plasman over socialiseren van je Chihuahua puppy

De auteur Peter Plasman raadt aan om meteen te starten met de training van je Chihuahua, zo wordt de kans op een fijne Chihuahua huishond het grootst. Je wilt toch niet FALEN als baasje?, doe dan als Peter Plasman en voed je hond goed op.

Peter Plasman heeft in het begin ook veel beginnersfouten gemaakt. Met een goede voorbereiding is gelukkig veel te voorkomen. Peter geeft aan dat hij ook veel Chihuahua gedragsproblemen heeft meegemaakt. Hij heeft vele trainingen geprobeerd, maar NIETS leek te helpen.

Gedragsproblemen bij een Chihuahua puppy

Gedragsproblemen bij een Chihuahua zijn bijvoorbeeld grommen en jaloers zijn. Hoe ga je dit oplossen? Peter Plasman, waar ik later meer over ga vertellen, gaat daar een antwoord op geven in het e-book.

Je kunt niet verwachten dat alles zo maar goed komt als dat beestje door je huis heen huppelt, je zult wat tijd aan zijn gedrag en opvoeding moeten besteden. Het is niet zo dat alles automatisch goed komt.

 • Voorkomen van verlatingsangst
 • Binnen plassen 
 • Eten stelen of bedelen aan tafel
 • Niet luisteren
 • Angst en stress bij de hond
 • Agressie tegen mensen.
 • Agressie tegen andere honden
 • Angst voor plotselinge harde geluiden
Foto Chihuahua puppy

Oplossing voor het goed opvoeden van je Chihuahua!

De oplossing om een leuke Chihuahua huishond te krijgen is niet moeilijk. Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Indien je de juiste technieken toepast heb jij binnen een aantal maanden een goedgetrainde Chihuahua in huis.

Het maakt niet uit of je nu een Chihuahua langhaar over andere variant wilt kopen. Dit boek en het Chihuahua handboek review laten je zien dat je met juiste adviezen alles oplost.

Alle Chihuahua adviezen gebundeld in één e-book

Peter Plasman heeft door de jaren heen zijn kennis gebundeld, hierdoor heb jij Eén COMPLEET en kwalitatief goed e-book waarmee je de Chihuahua goed kunt socialiseren.

Frustratie omdat je hond niet luistert is niet nodig, lees je goed in en bereid je goed voor. Dan is er niets aan de hand. Dan komt je hondje ook niet in het asiel. Kijk voor de grap eens of je niet een leuke Chihuahua uit het asiel kunt halen voor je er één als puppy koopt.

Voorbereiding aanschaf Chihuahua puppy

Belangrijke punten waar je vooraf over moet nadenken bij het aanschaffen van een Chihuahua puppy, tegen welke problemen of voorbereiding loop je dan aan?

Wees wel bewust dat gedragsproblemen niet voor elke hondeneigenaar hetzelfde zijn. Er zijn verschillende factoren:

 • Tot welke grens accepteer je de raskenmerken en eigenschappen?
 • Kun je tegemoet komen aan de specifieke behoeften van de Chihuahua
 • Hoeveel eisen stel je zelf aan je hond
 • Wat is je woonsituatie? Blaffen in huis is vervelender in een flat dan op een boerderij.
 • Heb je veel geduld om de hond te trainen

Voorbereiding voor het verzorgen en opvoeden van de Chihuahua

Voor je naar een goede fokker rent, denk even kort na over onderstaande punten. Het boek Chihuahua handboek zorgt ervoor dat je niets vergeet.

 • Chihuahua kopen? Wat zijn de juiste stappen tot een verantwoorde keuze te komen
 • Hoe zorg je op een juiste wijze voor je Chihuahua
 • Voorkom spijt, leer de specifieke raskenmerken
 • Begin meteen met een POSITIEVE trainingsmethode, neem de juiste stappen
 • Belangrijkste oorzaken van probleemgedrag bij de Chihuahua, leer dit voorkomen.

Wie is Peter Plasman? – verkoper van Chihuahua handboek

Portretfoto auteur Peter Plasman
Peter Plasman

De auteur van het complete handboek voor de Chihuahua is Peter Plasman, je bent vast benieuwd met wie je van doen hebt? Wij ook, maar wij weten het al😉.

Peter Plasman is een pseudoniem of schuilnaam, de partij achter dit boek is Blue Sky Marketing.

Onderaan de salespagina staat deze partij namelijk vermeld, uit ons onderzoek in vorige reviews blijken dit ook schuilnamen.

Peter Plasman van het Chihuahua handboek op Internet

De naam Peter Plasman zul je dus verder niet tegenkomen op Internet, het enige zijn verwijzingen naar het Chihuahua Handboek.

Is dit slecht? Nee, wij denken van niet, Blue Sky Marketing doet goed onderzoek en levert prima kwalitatieve e-books af. Dat hebben we inmiddels al meerdere keren ondervonden. In het verdere review gebruiken we de naam Peter Plasman omdat dit makkelijker leest.

Waar is het Chihuahua handboek review op gebaseerd 

Peter Plasman klets niet uit zijn nek, de reviewcopy die wij ter beschikking kregen van Peter Plasman bevat veel bruikbare informatie. Het maken moet veel tijd en moeite gekost hebben en het resultaat is daar ook naar.

Op ons komt de informatie betrouwbaar over, Peter Plasman geeft aan dat er ook een dierenarts en fokkers zijn betrokken bij zijn research. Dit komt geloofwaardig over.

Is het Chihuahua handboek oplichting? – Is Peter Plasman betrouwbaar?

Peter Plasman bestaat niet, het is een pseudoniem, een schuilnaam voor het bedrijf Blue Sky Marketing. Het is geen oplichting, we zullen uitleggen waarom.

Het bedrijfje is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, ze zijn volledig betrouwbaar.

Het verhaal van de jarenlange ervaring met de Chihuahua is een stukje marketing, ditzelfde verhaal komen we namelijk al eerder tegen. Lees bijvoorbeeld eens ons Labrador handboek review

Blue Sky Marketing heeft een goed e-book gemaakt en wil dit onder het pseudoniem publiceren. Beroemde schrijvers van romans doen dit soms ook. Dit is toch ook geen oplichting? Ze hechten alleen veel waarde aan hun privacy.

KvK nummer controle Blue Sky Marketing – Peter Plasman

Blue Sky Marketing (of Peter Plasman) is te vertrouwen, tot die conclusie komen wij na ons onderzoek.

Onderaan de salespagina vind je het KvK nummer 55666566 Dit nummer halen we door de check op de KvK website. Voor ons is dit geen verassing, bij het zoekresultaat komt inderdaad Blue Sky Marketing naar boven. Dit bedrijfje is gevestigd in Berkel-Enschot onder de rook van Tilburg.

KvK nummer Blue Sky Marketing

Niks geen oplichting dus, zoals je ziet is er niets mis met de KvK inschrijving van Blue Sky Marketing

Wanneer zaken niet kloppen, valt ons dat meteen op. Publicatie van een BTW nummer onderaan de sales pagina maakt het nog betrouwbaarder. Met de kanttekening dat dit nummer niet te controleren is, tenzij je bij de belastingdienst werkt 😉.

Betaling van Chihuahua handboek 

De betaling van het product verloopt via het betaalplatform PayPro. Wij hebben geconstateerd dat het product daar goed wordt verkocht.

Hieruit maken wij op dat het met de kwaliteit en betrouwbaarheid goed moet zitten. PayPro gaat geen zaken doen met onbetrouwbare bedrijven.

Neem van ons aan dat wij goed ons werk hebben gedaan in dit Chihuahua handboek review. Je wordt niet opgelicht en krijgt een goed product.

Foto Chihuahua puppy

Voor wie is het Chihuahua handboek bedoeld?

Het Chihuahua handboek heeft een brede doelgroep. Iedereen die een Chihuahua heeft met gedragsproblemen zou het meteen moeten aanschaffen.

Beginners die net een Chihuahua puppy hebben gekocht of een Chihuahua pup willen opvoeden heeft hier een onmisbaar naslagwerk aan. De waardevolle tips wil je niet missen.

Peter Plasman geeft ook geen specifiek doelgroep aan, daarom is het geschikt voor diverse Chihuahua baasjes.

TIP: Wist je dat je ook 5 goed bruikbare bonus e-books bij het Chihuahua handboek ontvangt? Klik SNEL hier naar het bonusmateriaal

Het Chihuahua handboek review – Gouden tips voor de Chihuahua

Verzorging en training is de kerntaak van dit e-book. Denk je al dat het product iets voor je is? Wil je het Chihuahua handboek al kopen?

In het Chihuahua handboek review gaan we je nu vertellen welke informatie en adviezen je nu eigenlijk kunt verwachten. Dit e-book in PDF formaat gaat over het opvoeden, socialiseren, trainen en verzorgen van je Chihuahua.

Peter Plasman begint met een aantal beweringen. Welke problemen ga je nu daadwerkelijk voorkomen of oplossen door het kopen van dit e-book. We houden het graag kort en zullen ze dus voor je opsommen, dat is wel zo makkelijk.

Wat wordt behandeld in het Chihuhua handboek?

Als je het boekt in je bezit hebt leer je het volgende:

 • Corrigeren en aanmoedigen van de Chihuahua
 • Voeding, emotionele en gezondheidsproblemen herkennen en oplossen
 • Raskenmerken leren kennen en beoordelen
 • Schelden en straffen werkt niet bij Chihuahua`s, wat dan wel?
 • Zindelijk maken van je Chihuahua in korte tijd

Zitten hier onderwerpen tussen die jij met graag wilt leren? Schroom dan niet en voorkom problemen. Liefst nog voor je je Chihuahua in huis haalt.

Claims over de inhoud van het Chihuahua handboek waar wij onze twijfels bij zetten

 • Andere “papieren” boeken van experts lijken niet te werken, geen idee waar dit op gebaseerd is.
 • Weinig tot geen specifieke boeken over de Chihuahua. Op Bol.com vindt je namelijk wel diverse alternatieven.

Inhoud compleetste e-book voor de Chihuahua – Mis NIETS over de inhoud

Het boek start met de voorbereiding en aankoop van je Chihuahua puppy. Vervolgens komen de hoofdstukken over trainen, opvoeden en verzorgen aan bod. We kunnen ze natuurlijk niet allemaal benoemen en beschrijven, maar je snapt waarschijnlijk wel wat je daarin kunt verwachten.

Enkele voorbeelden van zaken die aan bod komen in het e-book:

 • Wat de socialisatiefase is en hoe deze hoort te verlopen. Deze eerste levensfase is superbelangrijk, dit traject dient op de juiste wijze te worden doorlopen. Het boek behandeld alle facetten die hiervoor belangrijk zijn. Met als mooi eindresultaat een goede, lieve en gehoorzame Chihuahua.
 • Een complete lijst van wat je allemaal moet kopen. Peter Plasman geeft je een complete lijst met artikelen die onmisbaar zijn in de verzorging van je hondje. Uiteraard heb je naast de hond zelf, ook een mand en riem nodig. Maar heb je ook al gedacht aan bepaalde medicijnen en speeltjes? Als je de lijst volgt heb je later alles in huis.
 • Hoe voorkom je dat je Chihuahua lang blijft blaffen. Blaffen kan verschillende oorzaken hebben, en dan hangt het er ook nog vanaf in welke situatie. Als de hond alleen is, of als de deurbel gaat? Diverse simpele technieken zorgen ervoor dat je van dit probleemgedrag afkomt, of liever nog voorkomt.
 • Een eenvoudige methode om je Chihuahua puppy te leren alleen te blijven. Door je puppy te leren alleen te blijven voorkom je ook problemen met je omgeving en de buren. Er komt een moment dat hij niet mee kan, en even een paar uurtjes thuis moet blijven. Met de technieken voorkom je ergernis en zorg je ervoor dat je straks onbezorgd je hond alleen thuis kunt laten.
 • Plassen (deemoedplassen) in huis oplossen. Met enkele effectieve en simpele stappen voorkom je dit en blijft je huis schoon. Een Chihuahua is heel eenvoudig zindelijk te maken. De meeste zindelijkheidstrainingen werken juist averechts bij Chihuahua`s.

Om dit Chihuahua handboek review niet te lang te laten, houden we het 5 voorbeelden. De lijst gaat echter maar door met uiterst nuttige onderwerpen. Nog een paar dan……

 • Ontdek of een Chihuahua geschikt is voor jou als huishond
 • De reden waarom Chihuahua`s opspringen
 • Wat je moet doen tijdens de eerste nacht met je puppy
 • De 4 belangrijkste behoeften van je Chihuahua
 • De snelste manier om je Chihuahua te trainen
 • De meest voorkomende gezondheidsproblemen bij Chihuahua`s
 • Hoe speel je het beste met je puppy
 • De 5 meest gemaakte fouten bij het kopen van een Chihuahua
Foto Chihuahua puppy

Wat ontvang je na betaling

Dit is een DIGITAAL boek, mensen zijn wel eens in verwarring hierover en posten dan een klacht. Digitale producten zijn handiger en makkelijk mee te nemen. Een groot VOORDEEL! Handig voor in de trein of bus. En tevens DIRECT beschikbaar na betaling.

De opmaak van het e-book kan wat ons betreft wel iets mooier gedesignd, maar het is zeker niet slecht.

Voordelen van het Chihuahua handboek in digitaal formaat

Als je het e-book koopt dan kun je meteen aan de slag, je ontvangt het e-book via de ledenomgeving.

Lees hier de 10 voordelen van digitale e-books

 • Het is het beter voor het milieu, want er komt geen papier aan te pas.
 • Je kunt de boeken direct downloaden.
 • Je betaalt natuurlijk geen verzendkosten.
 • De boeken nemen geen ruimte in beslag.
 • Je kunt de boeken overal ter wereld lezen zonder al de boeken fysiek mee te moeten nemen.
 • Raak je een van de boeken kwijt dan print je gewoon een nieuwe uit.
 • Je kunt gewoon aantekeningen maken in de boeken.
 • Je hebt binnen een paar minuten alle informatie tot je beschikking.
 • Beter leesbaar omdat je de grote van de letters zelf regelen.
 • Ze zijn op iedere computer, laptop en tablet te lezen.

Bonussen bij aanschaf van het Chihuahua handboek

5 waardevolle bonussen krijg je als je het product aanschaft, ze zijn allen goed bruikbaar. Wees er wel op tijd bij. De bonussen zijn beperkt verkrijgbaar, alleen voor de eerste 150 kopers. Het zou toch jammer zijn als je ze er niet bij krijgt.

Bijna bij elke online product ontvang je een bonus, wij zien dit als marketing. Het is geen oplichting, maar het zou eenvoudiger zijn om de bonussen aan het hoofdproduct toe te voegen als extra hoofdstuk. Wij hebben ook de indruk dat iedereen de bonussen krijgt, want vanaf welk moment wordt er dan gemeten vragen wij ons af?

De volgende 5 bonussen krijg je bij het Chihuahua handboek

 • Succesvolle Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy (ebook)
 • Baas Over je Eigen Chihuahua (ebook)
 • Honden training Geheimen (ebook)
 • Je Chihuahua laten Komen Op commando (eBook)
 • Levenslange Updates

Bonus 5 verdient wat meer aandacht, Blue Sky Marketing beloofd dat jij levenslang updates blijft ontvangen. Je blijft regelmatig tip, trucs, informatie krijgen, dat heb je niet met een normaal boek en is ook één van de digitale voordelen. Deze partij blijft dit netjes verzorgen.

Afbeelding Chihuahua handboek bonus
Afbeelding Chihuahua handboek bonus
Afbeelding Chihuahua handboek bonus
Afbeelding Chihuahua handboek bonus

Krijg je waar voor je geld? Prijs-Kwaliteit Chihuahua Handboek

Voor een EENMALIG bedrag van 37 euro (prijspeil feb-2020) ontvang je een kwalitatief en uitgebreid e-book. Dit e-book blijft ook nog eens actueel door de levenslange updates. De bonussen maken het geheel compleet.

De prijs-kwaliteitsverhouding voor dit product is prima in orde.

Je wordt over alle essentiële zaken goed geïnformeerd, ons lijken er geen zaken te ontbreken in het boek. Mis je iets, of heb je een vraag, dan kun je Peter Plasman altijd mailen en je vraag stellen.

Oordeel prijs Chihuahua Handboek

We sluiten deze paragraaf af met een positief oordeel op de prijs. Voor een relatief klein bedrag zorg je ervoor dat je hond meteen vanaf het begin goed wordt verzorgd, Je voorkomt gedragsproblemen en gaat meteen van dag één juist van start.

Wij vinden dat er niet mist in dit Chihuahua handboek. Je krijgt veel goede informatie. Daarbij kun je het ook nog eens makkelijk meenemen en uitprinten als je wilt. Zelf vind ik het fijn om te lezen in de trein, neem het mee op je tablet of telefoon, echt IDEAAL.

JA: Ik heb genoeg gelezen en wil METEEN aan de slag? Klik SNEL hier om het e-book Chihuahua handboek te downloaden.

Niet GOED GELD TERUG garantie bij Chihuahua handboek

Heb je nog twijfels, deze kunnen we nu zeker wegnemen. Weet je WAAROM? Je kunt het product 60 dagen testen en beoordelen. Spreekt het boek je aan, Je kunt het dan zonder twijfel dit boek in huis halen.

Valt de inhoud je tegen? Stuur Peter Plasman (info@chihuahua-pup.com) een mail en je krijgt je aankoopbedrag onmiddellijk terug. Er worden geen moeilijke vragen gesteld en er zijn geen addertjes onder het gras.

Wis je dat je het e-book en de bonussen mag houden, kan ook niet anders met e-books. Dit betekent dat je geen enkel risico loopt en het op je gemak kan testen. Waarom hebben niet alle producten in de wereld deze garantie? Dan kan natuurlijk alleen als je overtuigd bent dat je een TOP product verkoopt, anders ben je de hele tijd aan het crediteren.  

​60 dagen vrijblijvend testen van het Chihuahua handboek

Geel logo niet goed geld terug

Gedurende die 60 dagen kun je het testen en het kwalitatief beoordelen. Maak dan geen misbruik door je geld terug te vragen. Het product is digitaal, dus je kunt het gewoon nog in bezit houden.

Er is echt veel aandacht aan het product besteed, dat hebben wij inmiddels wel in dit Chihuahua handboek review ontdekt.

Ben je erg tevreden over het product, laat het Peter Plasman dan even weten via een berichtje. Dit wordt zeer gewaardeerd en kan als recensie gebruikt worden.

Hiermee help je je mede Chihuahua baasjes.

Wat zijn de ervaringen en recensies over het Chihuahua handboek?

We kunnen eigenlijk geen klantervaringen vinden, dat betekent niet dat er geen positieve ervaringen zijn. Er zal vast wel ergens op specifieke Chihuahua fora iets te vinden zijn, maar wij konden het zo snel niet vinden.

Niet iedereen kan even enthousiast zijn, wees je daar ook van bewust. Het product wordt redelijk tot goed verkocht. Het kan dus bijna niet anders dat er wel tevreden gebruikers zijn.

Ervaringen op Facebook van Peter Plasman

De Facebook pagina van Peter Plasman wordt niet structureel geupdated. Onze aanname is dat er weinig vragen zijn over de inhoud van het boek, of mensen sturen hun vraag direct naar Peter.

Foto Chihuahua puppy

Prijs Chihuahua – Wat kost een Chihuahua per maand

Realiseer je dat een hond verzorgen veel geld kost, kosten kunnen oplopen tot 100 euro per maand. Kijk bijvoorbeeld eens op de site van het Nibud

Of op de site van het AD vind je ook een goed artikel hierover.

Indien je bekend bent met alle kosten kun je een weloverwogen beslissing nemen. Veel onderwerpen worden ook nog uitgebreid en specifiek voor de Chihuahua in het e-book genoemd.

Nuttige adressen voor het houden van een Chihuahua

Indien je naast het e-book toch nog extra informatie nodig hebt zijn de volgende adressen interessant:

Waar moet je op letten bij het vinden van een goede Chihuahua fokker

Let op het FCI keurmerk, dit is het enige goede kenmerk in Nederland. Alle fokkers die zijn aangesloten bij dit keurmerk zorgen dat hun puppy`s aan de juiste eisen voldoen.

Een goede Chihuahua fokker let er op dat de puppy`s op een juiste wijze en zonder inteelt worden gefokt. Controleer goed of de fokker ook echt is aangesloten bij het FCI, sommige fokkers claimen ten onrechte dat ze zijn aangesloten. Op de website van het FCI kun je dit eenvoudig zelf controleren.

Op deze manier weet je zeker dat je met een gecertificeerde Chihuahua fokker te maken hebt.

Conclusie + Chihuahua handboek kopen

We vatten het Chihuahua handboek review beknopt samen. Voor 37 euro (prijspeil feb-2020)  koop je een compleet en kwalitatief goed e-book waar je alles te weten komt over de Chihuahua.

Gedragsproblemen, verzorging en training van je Chihuahua worden allemaal stapsgewijs behandeld.

Geen enkel onderwerp wordt overgeslagen, ons lijkt dit een uitstekend naslagwerk waar je veel aan hebt. Veel problemen zijn op eenvoudige wijze te voorkomen of op te lossen. Als je maar weet hoe dat moet.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, alle overige kosten van een hondje zijn 10 a 20 keer hoger dan dit e-book.

Minpunten zijn er ook, wij vinden het jammer dat de auteur onder het pseudoniem Peter Plasman publiceert. Het is een betrouwbare partij en zeker geen oplichting.

Als alternatief kun je denken aan een echte puppycursus op een achteraf veldje. Houdt wel rekening dat dit duurder is en je geen informatie materiaal mee naar huis krijgt.

Het laatste woord is aan jou, lees het review nog eens na en maak dan jou eigen oordeel.

Wil je NU meteen aan de slag, klik dan op de rode button hier beneden en schaf het product aan. Wachten is niet nodig, je ontvangt het boek meteen met een 60 dagen NIET GOED GELD TERUG garantie. Je loopt dus geen enkel risico.

Voo- en nadelen van Het complete handboek voor de Chihuahua!

 • Goede informatie, compleet

 • 4 bonus e-books

 • Levenslang gratis updates en aanvullingen

 • 60 dagen NIET GOED GELD TERUG garantie

 • Betrouwbaar betaalplatform via PayPro

 • Peter Plasman is een pseudoniem

 • Design van het e-book kan iets levendiger en spannender.

Het complete handboek voor de Chihuahua!

60 dagen NIET GOED GELD TERUG garantie

DIRECT naar de geheime KORTING pagina!
Chihuahua handboek – Samenvatting
Chihuahua handboek – Samenvatting

Beoordeling door Leon van Marketheme,

29 feb 2020
4

Goed en kwalitatief e-book voor de verzorging van je Chihuahua.

37 euro voor veel bruikbare informatie vinden wij niet duur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *