Review: Labradoodle Geheimen – Train in 4 maanden je Labradoodle

Alles wat je moet weten over de Labradoodle!

Gemiddelde leestijd: 23 minuten
3D logo over het e-book Labradoodle Geheimen

Het Labradoodle Geheimen review is ons tweede honden handboek review. Na een goede ervaring met het Labrador Handboek stond dit e-book op onze wensenlijst.

Ben jij van plan een Labradoodle aan te schaffen en je weet nog niet exact wat de specifieke raskenmerken en verzorgingsbehoeften zijn, dan ben je HIER op het juiste adres. 

Wij gaan ervan uit dat je op het punt staat een Labradoodle te kopen en daarom alles wilt weten wat met dit type hond te maken heeft. Als het ras goed is voor Barack Obama, dan is het ook goed voor jou toch?

Zijn de beweringen van de auteur waar, of kletst Piet een beetje uit zijn nek? Jij gaat erachter komen. We gaan SNEL starten zodat jij te weten komt wat je moet weten VOORDAT je zo`n lieve hond gaat aanschaffen.

Als je als dierenliefhebber je hond goed wilt verzorgen brengt dit veel verantwoordelijkheden met zich mee, elk aspect wordt in het e-book behandeld. De voor en nadelen, de opvoeding, de do`s en dont`s enzovoort.

In dit Labradoodle Geheimen review gaan wij het product van top tot teen doorlichten zodat jij een weloverwogen keus kan maken. We gaan uitzoeken Wie Piet de Jong is, en of dit e-book van goede kwaliteit is. Een goed naslagwerk is noodzakelijk om niet in bekende valkuilen te lopen.

Waarom Labradoodle Geheimen aanschaffen?

Als dierenliefhebbers vinden wij dat je je goed moet voorbereiden op de komst van een puppy. Je hebt de verantwoording voor een levend wezen op je genomen,  waar je misschien de komende 15 jaar voor gaat zorgen. Daar moet je niet al te lichtzinnig over denken, anders belandt het diertje zo weer in het asiel. Ik neem aan dat je dat niet wilt?

Lees je daarom vooraf goed in! Denk niet dat het allemaal vanzelf gaat, met een houding dat komt wel goed. Je zult veel moeten lezen en je Labradoodle ook moet trainen om een leuk gezinslid te worden.

Oplossing gedragsproblemen bij Labradoodles  

Voor elk probleem is een oplossing! Wil jij je Labradoodle goed opvoeden dan zijn deze gedragsproblemen te voorkomen. Piet de Jong heeft een jarenlange ervaring in het opvoeden van dit ras. Of je nu een Labradoodle Mini, Australian, bruin of zwart hebt, dat maakt niet uit. Het opvoeden van je Labraddoodle is voor elke variatie hond hetzelfde.

Piet is zich gaan verdiepen in het ras, is boeken gaan lezen en zodoende door de jaren heen een deskundige op gebied van dit soort honden geworden. Hij kwam erachter dat veel van wat in normale boeken stond NIET werkte. Ook waren er weinig boeken speciaal voor de Labradoodle geschreven.

Door zijn ervaringen te bundelen is uiteindelijk Labradoodle Geheimen ontstaan. Hij besefte dat meer mensen met dezelfde problemen kampten,  en heeft hiervoor de oplossing in e-book vorm beschreven.

Bespaar je zelf veel uitzoekwerk op Internet, de gebundelde adviezen van Labradoodle Geheimen kunnen je veel zorgen uit handen nemen. Dit kan voorkomen dat jij net als vele andere baasjes gefrustreerd wordt en de hond naar het asiel brengt.

Wie is Piet de Jong – verkoper van Labradoodle Geheimen?

De auteur van Labradoodle Geheimen is Piet de Jong, je wilt vast weten wie Piet de Jong is en waarom Piet weet hoe je een Labradoodle puppy moet opvoeden.

Op de sales pagina lezen we een verhaal dat hij het ras via een oom heeft leren kennen, wij vermoeden dat dit niet helemaal waar is. In ons Labrador Handboek review komen we namelijk een soortgelijk verhaal tegen, maar dan over Labradors.

Via Google kunnen we onder de naam Piet de Jong geen links vinden die verband houden met de Labradoodle. Ons donkerbruine vermoeden is dat de naam Piet de Jong een pseudoniem is. Onderaan de sales pagina komen wij namelijk een bekend bedrijf tegen, Blue Sky Marketing.

Na ons eerdere review kunnen wij niet anders concluderen dat hetzelfde bedrijf meerdere hondenboeken heeft geschreven. Het zou zelfs kunnen zijn dat Piet niet in het bezit is van deze rashond, maar er wel veel over weten.

In de basis zullen veel trainingstechnieken voor vele rassen toepasbaar zijn, echter heb je altijd de ras specifieke kenmerken en verzorgingsbehoeften. Een Deense dog zit toch echt anders in elkaar dan een Chihuahua. Hebben we hier dan te maken met oplichting? Nee, lees snel ons volgende hoofdstuk.

Is Labradoodle Geheimen oplichting? – Is Piet de Jong betrouwbaar?

Piet de Jong is een pseudoniem, de achterliggende partij is Blue Sky Marketing. Is dit een slecht teken? Wij denken van niet, dit bedrijf dat verder normaal geregistreerd staat bij het KvK kan een prima boek schrijven. Dat hebben wij al geconstateerd.

In deze tijd begint privacy erg belangrijk te worden, daarom een pseudoniem. We komen het soms tegen als we reviewen. Verder niets om je zorgen over te maken.

KvK nummer controle Blue Sky Marketing – Piet de Jong

Samengevat kunnen we zeggen dat Blue Sky Marketing (of Piet de Jong) te vertrouwen is, waarom gaan we nu verklaren.

We doen een KvK nummer check op de nummer 55666566 welke je onderaan de sales pagina vindt. Op de check komt inderdaad Blue Sky Marketing boven drijven. Een bedrijfje in Berkel-Enschot gevestigd onder de rook van Tilburg.

KvK nummer Blue Sky Marketing

Geen oplichting dus, maar gewoon enthousiaste mensen die een goed product op de markt zetten. Ze willen alleen hun privacy beschermen. 

Wij voelen inmiddels goed aan of iets oplichting is of niet. De toevoeging van informatie als een BTW nummer draagt ook een steentje bij aan de betrouwbaarheid van de website.

Betaling van het product verloop via het betaalplatform PayPro, dit is een professioneel betalingsplatform welke ook door veel webshops wordt gebruikt. Deze partij werkt niet met schimmige bedrijven die het niet zo nou nemen met de waarheid, zij willen ook hun goede naam niet te grabbel gooien.

Voor wie is Labradoodle Geheimen bedoeld? 

Labradoodle Geheimen is bedoeld voor iedereen die op het punt staat een puppy te kopen of er net één heeft gekocht. Op de sales pagina wijst niets op een specifieke doelgroep.

Vaak hebben producten een specifiek doelgroep, zoals afvallen in de overgang bijvoorbeeld. Je kunt natuurlijk zelf invullen dat dit product voor iedereen is die een hond aanschaft.

Of je nu tiener of senior bent, voor iedereen die zo`n Labrador Puppy wil aanschaffen ben je bij Labradoodle Geheimen aan het goede adres.

Het Labradoodle Geheimen review – Beste naslagwerk voor Labradoodle

Wil je Labradoodle Geheimen al kopen, en niks missen? We gaan je in dit Labradoodle Geheimen review vertellen wat je ontvangt na betaling. Om een goed en objectief review te maken hebben wij de beschikking over een review copy van het product.

Wat claimt Piet de Jong Labradoodle Geheimen

De sales pagina van Labradoodle Geheimen tonen een aantal claims, welke problemen ga je oplossen met het lezen en toepassen van dit e-book.

Omdat we geen lang verhaal willen houden over deze claims, sommen we een aantal claims overzichtelijk voor je op. Jij gaat het volgende leren over de Labradoodle:

 • Corrigeren en aanmoedigen, je leert hoe je de hond sneller laat leren.
 • Voeding, emotionele en gezondheidsproblemen herkennen en oplossen
 • Raskenmerken en ras specifieke eigenschappen leren
 • Janken in de nacht voorkomen, vooral bij jonge puppy`s een probleem dat je niet wil
 • Snel zindelijk maken van je hondje
 • Een gehoorzame en lieve Labradoodle, dit is jouw e-book! 

We zijn er eigenlijk al achter dat Piet de Jong niet bestaat, toch vinden wij dat de claims wel waar worden gemaakt. Nadat we het boek goed hadden doorgenomen is er wel een vertrouwen dat dit gaat werken.

Het e-book ziet er kwalitatief goed verzorgd uit, we vermoeden dat Blue Sky Marketing grondig onderzoek heeft gedaan. Daarbij zijn ook fokkers en dierenartsen geraadpleegd, dit kunnen wij niet objectief vaststellen. Wat wel een feit is dat het product goed lijkt te verkopen, dat is wel een objectief feit.

Claims waar wij onze twijfels bij zetten:

 • Andere “papieren” boeken van experts lijken niet te werken, geen idee waar dit op gebaseerd is.
 • Weinig tot geen specifieke boeken voor de Labradoodle, Op Bol.com vinden wij minimaal één boek. Deze is overigens wel duurder dan dit e-book.

Wat ontvang je na betaling

Kort gezegd ontvang je toegang tot je persoonlijk omgeving waar je het e-book in PDF vorm kunt downloaden. LET OP: geen papieren boek, maar een digitaal boek. Consumenten zijn soms wel eens in verwarring hierover.

Soms denken ze dat er per post een papieren boek in de bus valt, dit is niet het geval. Digitale producten zijn echter veel handiger en makkelijk mee te nemen. Een groot VOORDEEL! Handig voor in de trein of bus. En tevens DIRECT beschikbaar na betaling.

Compleetste E-book Labradoodle Geheimen kopen? Lees verder en mis NIETS

Labradoodle Geheimen, welke inhoud kun je verwachten? Laten we beginnen met feit dat je toegang krijgt tot een 200 pagina tellend e-book in PDF-vorm. Hiermee ga jij van dat schattige propje een lieve en gehoorzame volwassen hond maken.

Na het voorwoord gaat Piet de Jong van start, we blijven maar de naam Piet aanhouden, omdat dat beter klinkt dan Blue Sky Marketing.

Voorwoord Labradoodle Geheimen

In het boek leer jij welke voorbereidingen je moet treffen voor de komst van je puppy. Vervolgens krijg je allerhande tips en trucs om de hond op te voeden. Gedragsproblemen worden snel opgemerkt, en je leert hoe je deze EFFECTIEF kunt oplossen.

Levenslange updates voor kopers van Labradoodle Geheimen, jij als koper behoudt het recht op levenslange updates. Vanuit je ledenomgeving zijn deze updates eenvoudig te downloaden.

Bonus bij aanschaf van Labradoodle Geheimen e-book 

Veel auteurs van boeken en cursussen werken met bonussen als je het product aanschaft. Dit product niet uitgezonderd.

Echte bonussen? We zien altijd bonussen bij producten. Het is een soort marketing strategie, de bonussen kunnen ook eenvoudig aan het hoofd e-book worden toegevoegd. Voor toekomstige kopers komt het leuk over, maar wij zien het niet echt als een bonus.

Hiermee willen we niet zeggen dat ze niet waardevol zijn, het zijn stuk voor stuk waardevolle aanvullingen waar je zeker wat aan hebt. Wees er wel snel bij want de bonussen zijn voor de eerste 150 kopers. Het zou toch jammer zijn als je ernaast grijpt.

Zie onderstaand lijstje met alle bonussen bij Labradoodle Geheimen:

 • Bonus 1:              Succesvolle Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy (ebook)
 • Bonus 2:              Baas Over je Eigen Labrdoodle (ebook)
 • Bonus 3:              Honden training Geheimen (ebook)
 • Bonus 4:              Je Labradoodle Laten Komen op Commando (ebook)
 • Bonus 5:              Levenslange Updates

Bonus 5 verdient meer aandacht, levenslang updates op het e-book. Je krijgt nieuwe tips en trucs, informatie, adviezen en nog veel meer. We zagen dit eerder bij een ander review van Blue Sky Marketing. Niet iedereen blijft support geven op E-books, deze partij doet dat wel!

lijst met bonus artikelen Labradoodle Geheimen

complete lijst van bonus e-books die je krijgt bij Labradoodle Geheimen

Krijg je waar voor je geld? Prijs-Kwaliteit Labradoodle Geheimen

Je betaalt een EENMALIG bedrag van 37 euro (prijspeil jan-2020) voor een uitgebreid en kwalitatief e-book. Daarnaast ontvang je nog enkele bonussen en levenslange updates.

Ons lijkt de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.

Hiermee haal je een schat aan informatie in huis, maar die je ook eenvoudig mee kunt nemen naar waar je wilt. Lees je liever in de trein, op de camping of waar dan ook, het maakt niet uit.

Voor dit bedrag, wat zelfs nog goedkoper is dan het eerste boek op Bol.com leer je alle essentiële benodigdheden om je hond goed te verzorgen. Zou het niet fijn zijn dit vooraf te weten en hierdoor niet in bekende valkuilen te lopen.

Met als positief eindresultaat een lieve en gehoorzame Labradoodle, die overigens zelf ook fijn in zijn vel zit. Niet geheel onbelangrijk voor de hond zelf 😉. Voor dit kleine bedrag kun je meteen goed van start gaan en voorkom je vervelende gedragsproblemen.

Niet GOED GELD TERUG garantie bij Labradoodle Geheimen

Twijfel je nog steeds dan kan de niet goed geld terug garantie jou dat laatste beetje vertrouwen geven. 60 dagen niet goed geld terug garantie krijg je als je achteraf toch niet tevreden blijkt te zijn over het product, WAAR krijg je dat?

Geel logo niet goed geld terug

Indien je tevreden bent, houdt het dan en stuur Piet de jong eventueel nog een berichtje. Dat wordt zeker gewaardeerd. Ben je echt niet tevreden, meldt het dan en je geld wordt zonder moeilijke vragen terug gestort op je rekening.

Al die tijd kun je lezen en bedenken of dit is wat je zoekt en aan je kwaliteitseisen voldoet. Je kunt het e-book natuurlijk houden en zeggen dat je niet tevreden bent, maar dat lijkt ons niet echt fair ten opzichte van de auteur.

Wat zijn de ervaringen en recensies over het Labradoodle Geheimen?

We hebben flink gezocht, maar uiteindelijk hebben we geen objectieve en onafhankelijke ervaringen via Google kunnen vinden. Ook geen slechte ervaringen overigens.

Uitgaande van de ervaringen op de sales pagina zelf zijn de mensen wel tevreden. We tonen je de ervaringen die de auteur zelf heeft geplaatst. Een kanttekening hierbij is dat dit geen objectieve ervaringen zijn.

Ervaringen klanten Labradoodle geheimen
Ervaringen klanten Labradoodle geheimen

Ons vermoeden is dat deze ervaringen per email aan Piet de Jong zijn verstuurd. We willen je ze niet onthouden om hier een compleet oordeel over het product te geven, zonder ervaringen vinden wij het Labradoodle Geheimen review niet compleet.

Waarschijnlijk zijn dit wel legitieme ervaringen. Het Labradoodle Geheimen wordt veel verkocht via PayPro betaalplatform, onafhankelijke verkoopcijfers zijn er dus wel. Daaruit volgend moeten er ook tevreden klanten zijn.

Hoe Australian Labradoodle kopen?

Hoewel onderstaande informatie niet direct over het product gaan, vinden wij onderstaande informatie te waardevol om niet mee te nemen in dit Labradoodle Geheimen review. Veel leed kan mogelijk bespaart worden als je hier je voordeel mee doet.

Koop een hond altijd bij een erkende fokker, voor het vinden hiervan verwijzen we je naar de ALAEU, de Australian Labradoodle Asscociation Europe. Via de volgende link vind je erkende fokkers.

GEEN Marktplaats gebruiken, koop alstublieft geen hond via onofficiële fokkers die honden aanbieden via Marktplaats. Deze honden worden slecht verzorgt en zijn alleen bedoeld om geld te verdienen.

Vaak zijn ze ernstig ziek zonder dat je dit doorhebt, en als je echt pech hebt overlijden ze snel. Torenhoge dierdartsrekeningen liggen ook in je vooruitzicht.

Indien je verdere informatie wenst over het kopen va een Labradoodle, check dan ook eens de website van de Australian Labradoodle Club Nederland.

Prijs Labradoodle – Wat kost een Labradoodle per maand

Realiseer je dat een hond verzorgen veel geld kost, kosten kunnen oplopen tot 100 euro per maand. Kijk bijvoorbeeld eens op de site van het Nibud​.

Of op de site van het AD vind je ook een goed stuk over de kosten van een hond.

Indien je bekend bent met alle kosten kun je een weloverwogen beslissing nemen. Veel onderwerpen worden ook nog uitgebreid en specifiek voor de Labradoodle in het e-book genoemd.

Conclusie + Labradoodle GEHEIMEN kopen

Aangekomen bij de conclusie vinden wij het product zelf van goede kwaliteit. Persoonlijk vind ik het gebruiken van een pseudoniem een klein minpunt. Dit doet af aan een product dat verder prima in orde is. Heb jij een Labradoodle of ga je er op korte termijn een aanschaffen, dan wordt je met dit e-book prima geïnformeerd.

Voor 37 euro (prijspeil jan-2020) kun je dit e-book eigenlijk niet laten liggen. Je haalt een onmisbaar naslagwerk in huis waarmee je je Labradoodle puppy kunt opvoeden tot een volwassen, gehoorzaam en lief gezinslid. Gedragsproblemen worden adequaat aangepakt en opgelost.

Een alternatief kan een puppycursus op een oefenveldje zijn, weet wel dat deze vele malen duurder zijn en dat je niets kunt terug zoeken. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat.  

Tot slot is het nu aan jou om een oordeel te vellen. Laat even een reactie hieronder achter indien je tevreden bent.

Voor- en nadelen van Labradoodle Geheimen

 • Uitgebreide en kwalitatief goede informatie

 • 4 bonus e-books

 • Levenslang gratis updates en aanvullingen

 • 60 dagen niet goed geld terug garantie

 • Betrouwbaar betaalplatform

 • Labradoodle Geheimen werkt onder pseudoniem

 • Enige actie is vereist om het geleerde in de praktijk te brengen

review-labradoodle-geheimen

Labradoodle Geheimen!

Wil je NU aan de slag klik dan op de button hier beneden!  Wachten is niet nodig!

DIRECT naar de geheime KORTINGS pagina!
Labradoodle Geheimen!
Labradoodle Geheimen!

Beoordeling door Leon van Marketheme,

01 feb 2020
4

Kwalitatief goed boek, prima om te starten!

Niet duur, 37 euro is minder dan een normaal boek via de reguliere boekhandel.

Indien je het Labradoodle Geheimen review hebt gelezen, dan zijn onderstaande vragen hopelijk beantwoord. Dit was de bedoeling van het Labradoodle Geheimen review!

 • Is Piet de Jong betrouwbaar?
 • Wie is Piet de Jong?
 • Wie is Blue Sky Marketing
 • Wat is het Labradoodle Geheimen?
 • Is Labradoodle Geheimen oplichting?
 • Is Labradoodle Geheimen betrouwbaar?
 • Wat zijn ervaringen over Labradoodle Geheimen
 • Is Labradoodle Geheimen een scam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *