Review Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog

Dit ultieme Franse Bulldog opvoedingsboek leert je alles over de verzorging en training van dit populaire ras. INCLUSIEF 5 GRATIS BONUSSEN!

Gemiddelde leestijd: 33 minuten
Review Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog logo

In ons nieuwste review Handboek Voor De Franse Bulldog beoordelen we een volgend deel uit de reeks hondenboeken van uitgever Blue Sky Marketing. In dit review behandelen we dit alsmaar populairder wordende hondenras. Jij denkt: Ik Wil Een Franse Bulldog!, maar hoe dan verder?

Met het Handboek voor de Franse Bulldog leer jij hoe je je puppy moet aanschaffen, trainen en verzorgen. Maar ook mensen met volwassen honden worden goed geholpen door informatie over voeding, verzorging en het oplossen van gedragsproblemen.

De aanschaf en verzorging van een Franse Bulldog brengt verantwoordelijkheid met zich mee. We gaan ervan uit dat je het beste voor je hond, en jezelf wilt. Met dit e-book kun je je goed voorbereiden, en voorkom je een miskoop.

We behandelen alle voor- en nadelen van het Franse Bulldog handboek. Laten we niet langer wachten, lees snel verder!


Waarom dit handboek Voor De Franse Bulldog kopen?

Iedereen die een Franse Buldog puppy wil kopen moet zich goed voorbereiden. De verzorging van elk dier brengt verantwoordelijkheid met zich mee, niemand zou zonder basiskennis aan een dier moeten beginnen. We gaan er dan ook vanuit dat jij dit wilt, en er alles aan wil doen om geen beginnersfouten te maken. Ja toch? De Franse Bulldog is een prima beginnershond, maar het ras heeft ook zijn voor- en nadelen.

Met het Handboek Voor De Franse Bulldog voorkom je veel problemen, je leert alles over de aankoop van je Franse Bulldog pup. Maar dat is zeker niet het enige, denk ook aan zaken hoe je je hond goed moet verzorgen. Denk aan zaken als voeding, wat mag je de Franse Bulldog voeren, en wat kan je beter achterwege laten. Of hoe voorkom je, of leer je vervelende gedragsgewoonten af. Geen enkel aspect wordt door de auteur Piet de Wit onbelicht gelaten. Daarom beoordelen wij dit als een compleet boek voor de opvoeding van de Franse Bulldog.

Na het lezen van dit boek heb je veel meer zelfvertrouwen in het opvoeden van de Franse Buldog. Eigenaardigheden van het beestje en specifieke behoeften zijn je bekend en niets komt als een verassing. Je kunt het beestje alle liefde geven wat jou als eigenaar van de hond wordt teruggegeven.

Wacht niet langer, laat je goed voorlichten door de informatie in het Handboek over de Franse Bulldog. Je wilt toch niet een domme fout maken die te voorkomen was? Het is niet nodig door een kleine investering in een goed naslagwerk. Een verstandige en slimme keuze!

Lees ons review Handboek Voor De Franse Bulldog, of begin meteen. Dit kan via onderstaande knop.


Wie is de verkoper van Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog?

In dit review Handboek Voor De Franse Bulldog gaan we je vertellen met wie je te maken hebt als je het opvoeding- en verzorgingsboek koopt.

Alle hondenboeken, zo ook dit Franse Bulldog cursusboek is van dezelfde uitgever: Blue Sky Marketing. In ieder handboek wordt een verschillend pseudoniem gebruikt, in het geval van dit Franse Bulldog opvoeding boek is dat Piet de Wit. Wij vinden het jammer dat iemand niet met zijn echte naam een e-book uitgeeft, daarom geven wij het uiteindelijk niet de volle 5 sterren.

Er is verder niets mis met de uitgever, we willen je wel de juiste informatie geven zodat je weet met wie je te maken hebt. We kunnen je verklappen dat wij al meerdere reviews hebben gemaakt over hondenboeken, hieronder zie je een aantal voorbeelden:

Als je niet onze vorige reviews gelezen hebt, wat we begrijpen, dan laten we je zien dat dit wel een betrouwbare partij is om zaken mee te doen. Het bedrijfje Blue Sky Marketing die we in het vervolg voor het gemak Piet de Wit blijven noemen heeft zeker wel zijn zaakjes op orde en weet waar ze over schrijven.

KvK Uittreksel Blue Sky Marketing

Om zekerheid te krijgen over de betrouwbaarheid van een verkoper, controleren wij altijd de KvK gegevens. Schimmige bedrijven vallen hier altijd door de mand door missende informatie of verschuilen zich achter vreemde BV namen. Hier is bij Piet geen sprake van. We vinden het KvK nummer op de verkooppagina terug in het register. Dit wisten wij al, maar het maakt ons review Franse Bulldog wel compleet.

Wij weten ook dat Piet de Wit samenwerkt met een bevriende dierenarts en Franse Bulldog fokkers. Voor elke hondenboek heeft Blue Sky Marketing uitgebreid onderzoek gedaan. Naar onze mening merk je dat aan de teksten in het boek, meningen en feiten zijn goed onderbouwd.

KvK nummer Blue Sky Marketing
KvK Uittreksel Blue Sky Marketing

Voor wie is dit opvoedingsboek Franse Bulldog bedoeld?

Dit handboek Franse Bulldog is uitermate geschikt voor mensen die nog op het punt staan een Franse Bulldog Puppy te kopen. Een groot gedeelte van het boek is hieraan gewijd. Maar dat is zeker niet de enige partij die hier een goede aankoop aan doen. Heb jij een volwassen hond, en wil je iets aan zijn of haar gedragsproblemen doen, dan kan Piet de Wit je daar bij helpen.

Heb je een goede daad gedaan door je Franse Bulldog uit het asiel te halen, en hij al wat ouder is? Met dit naslagwerk pak je alle gedragsproblemen aan en leer je alles over voeding en verzorging. Het boek is dus zowel voor puppy’s als volwassen honden prima te gebruiken.

Wat wij een belangrijk punt vinden is de socialisatiefase, deze eerste maanden zijn super belangrijk voor de rest van zijn leven. Piet legt je uit hoe je hier mee omgaat en wat je wel en niet moet doen. Zindelijk worden, stoppen met teveel blaffen, al dit soort praktische problemen worden op doeltreffende wijze aangepakt en opgelost. Hoe vind je een betrouwbare Franse Bulldog fokker?

Spelen al dit soort vragen in je hoofd?, dan heb je aan dit e-book een startpunt voor een gelukkig hondenleven.

In dit Review Handboek Voor De Franse Bulldog geven we je ook een alternatief om te overwegen. Bij Bol.com vind je het boek De Engelse en Franse Bulldog van de auteur E. Verhoef-Verhallen. De prijs van het boek is goedkoper, maar de informatie is al behoorlijk oud. Zonder dit boek gelezen te hebben durven wij voorzichtig te zeggen dat je met het boek van Piet de Wit een betere deal doet, deze wordt namelijk ook nog geüpdatet.


Inhoud van het Franse Bulldog Handboek

Voor de beoordeling van het Franse Bulldog handboek hebben wij een reviewkopie aangeschaft. Binnen enkele minuten kun jij net als ons het opvoedingsboek in huis hebben. Het gehele bestelproces verloopt digitaal, je betaalt met Ideal en ontvangt snel daarna een email met je inloggegevens. Het e-book is vanzelfsprekend ook digitaal in PDF formaat.

Inlog en downloadpagina Franse Bulldog handboek
Inlog en downloadpagina Franse Bulldog handboek

Wij vinden digitale (cursus)boeken echt een uitkomst van deze moderne tijd. Geen boekenkasten vol met oud papier, wat ook nog eens goed is voor het milieu. Je kunt je e-book meenemen en het onderweg in het openbaar vervoer lezen, of tijdens een rustige nachtdienst. Belangrijke onderwerpen die je aandacht trekken kun je highlighten met een stift als je het document uitprint.

Opbouw van Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog

Het e-book volgt een vast stramien, welke zij voor bijna al hun hondenboeken aanhouden. Het er verzorgd uitziende e-book bestaat uit 187 pagina’s. Veel ouderwetse papieren boeken zoals degene net genoemd bij Bol.com bevatten veel minder informatie. Piet beloofd je ook nog eens updates. Hoe vaak je die krijgt is ons niet helemaal duidelijk. We missen een uitgebreide inhoudsopgave dat het zoeken lastig maakt. Hieronder sommen we de hoofdstukken van het e-book voor je op:

Inhoudsopgave van Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog
 • Hoofdstuk 1 – De Franse Bulldog
 • Hoofdstuk 2 – De aanschaf van een Franse Bulldog
 • Hoofdstuk 3 – Je Franse Bulldog puppy mee naar huis nemen
 • Hoofdstuk 4 – Opvoeding en training
 • Hoofdstuk 5 – Leven met een Franse Bulldog
 • Hoofdstuk 6 – Sport en Show

Hoofdstuk 1 – De Franse Bulldog

Wat wij erg interessant vinden is het feit dat het e-book start met wetenswaardigheden en de geschiedenis van de hond. Misschien zit je daar niet meteen op te wachten en interesseert het je niet hoe het ras is ontstaan. Wij vonden het interessant te lezen dat in 1907 er voor het eerst een Franse Bulldog te zien was op een Nederlandse hondententoonstelling. De hele historie zullen we je besparen, maar ons heeft het geboeid.

In het eerste hoofdstuk wordt de hond tot in detail besproken, bijvoorbeeld welke ideale gewichten hebben een reu een een teefje. Maar er wordt ook diep ingegaan op specifieke raskenmerken. Een abnormaal lange of korte staart, een te lange beharing zijn zaken die afwijken van de ras standaard. Elk kenmerk wordt besproken.

Nu lijkt het ons geen probleem als een hond langer haar heeft en heel lief is, maar als je precies wilt weten hoe het ras hoort te zijn kom je ruimschoots aan je trekken in hoofdstuk 1 van het boek. De Franse Bulldog als huisdier houden is een uitstekende keuze, verdeeld over 5 pagina`s komen alle karakter eigenschappen aan bod. Kern hieruit is dat bij voldoende aandacht de hond speels en sociaal is, en goed met kinderen kan omgaan. Je wordt wel gewaarschuwd dat hij een eigen willetje kan hebben, maar door goede opvoeding is dit geen probleem.

Hoofdstuk 2 – De aanschaf van een Franse Bulldog

Denk goed na of de hond goed past bij je gezinssituatie. Ben je vaak urenlang weg, dan wordt de hond daar ongelukkig van, hij houdt echt van een druk gezin waarin er altijd wel iemand is waar hij aandacht van krijgt. Als je hem dit kunt geven kun je in hoofdstuk 2 verder lezen over de aanschaf van een Franse Bulldog puppy.

In dit hoofdstuk leer je ook de vele voor- en nadelen van Franse Bulldog kennen. Wat ons een goed gevoel geeft is dat je gewaarschuwd wordt dat je met het in huis halen van een hond geen zorgeloos bestaan meer hebt. Even onverwachts op vakantie gaan wordt gewoon lastiger. En een waakhond is het ook niet, alle voor en tegens worden op een rij gezet.

We hoeven je waarschijnlijk niet te zeggen dat je het beste bij een erkende fokker kunt kopen, zo heb je bijna zekerheid op een gezonde puppy. Er zijn namelijk ook zogenaamde broodfokkers met alleen maar winstbejag. Het dierenwelzijn staat bij hen niet vooraan, en je loopt de kans op ernstig zieke dieren. Je wordt terecht gewaarschuwd niet te kopen op zoekertjessites, markten, dierenwinkels of bij de broodfokker.

Aanschaffen van een Franse Buldog puppy heeft voor en nadelen. Voordeel is dat je hem naar je hand kunt zetten door jouw opvoeding. Nadeel is dat het opvoeden veel tijd en aandacht kost. Zo worden ook de voor en nadelen van een volwassen hond besproken. De meeste opvoeding heeft hij al gehad, dus daar heb je minder werk aan. Nadeel is dan weer dat hij zijn karakter al heeft gevormd.

Waar en hoe vind je een goed Franse Bulldog fokker in Nederland of België?

Op de website van de Hollandse Bulldoggen club hbc-fransebulldog.nl kan je een lijst vinden van erkende Nederlandse en Belgische fokkers. Deze fokkers moeten zich houden aan een erecode die bepaalt waaraan een fokker moet voldoen om als erkende fokker geregistreerd te worden. We lezen dat er duidelijk fok en welzijnsregels zijn waaraan goede fokkers zich moeten houden.

Houdt rekening dat een Franse Buldog puppy bij aanschaf wat duurder is. Populaire rassen zijn altijd wat duurder. Maar de puppy’s van de Franse Bulldog worden vanwege hun anatomie en te smalle bekken altijd met een keizersnede geboren. Dat kost uiteraard meer, je kunt rekening houden met ongeveer € 1000 voor een puppy.

Een goede tip is om eerst te bellen met een fokker. Wanneer hij enthousiast en met veel passie kan vertellen over de puppy’s en de ouders, dan heb je een goede indicatie dat je met een goede fokker te maken hebt. Ga je meteen langs dan ben je snel verkocht en neem je te snel een beslissing, zeker als je kinderen bij je hebt.

Andere goede tips zijn de fokker veel vragen te stellen, vraag hem de moederhond te laten zien. Is hij terughoudend dan weet je dat er iets niet pluis is. De meeste goede fokkers zullen gepassioneerd willen vertellen over hun honden. Vraag naar het gezondheidscertificaat en het paspoort.

Tip uit het e-book Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog
Tip uit het e-book Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog

Hoofdstuk 3 – Je Franse Bulldog puppy mee naar huis nemen

Hoofdstuk 3 informeert je hoe je een puppy thuis laat wennen. Eén van de eerste tips is behoorlijk nuttig: wij wisten niet dat bepaalde groenten en fruit als prei, avocado’s, asperges, uien, noten, druiven of zelfs aardappelschillen gevaarlijk konden zijn voor de Frans Bulldog. Let dus op als je boodschappen hebt gedaan en laat de tas niet openstaan.

Is je huisraad je lief? Piet de Wit geeft tips hoe je voorkomt dat je puppy niet alle meubels en gordijnen aan gort kauwt. Dit lukt het beste door hem zijn eigen speeltjes te geven, en te leren dat deze speciaal voor hem/haar zijn. De hond zal dan de overige meubels met rust laten.

Een hond in huis halen kan je ook helpen de kinderen wat verantwoordelijkheid te geven door het doen van kleine klusjes. Piet denkt er ook aan hoe je de hond met andere dieren in het huis leert omgaan. Iedere keer hebben wij een “oh ja” moment bij het lezen van de tips in het boek, daar moet je natuurlijk ook vooraf aan denken bij de aanschaf van een puppy.


Hoofdstuk 4 – Opvoeding en training

Hoofdstuk 4 is geheel gewijd aan de opvoeding en training, ja logisch. Wat houdt dat dan precies in? Piet legt je uit hoe jij je als leider moet gedragen, je moet boven de hond staan. Wanneer je de verkeerde houding aanneemt of de hond menselijk gaat behandelen zal hij zich als gelijke zien in het gezin. Je zult begrijpen dat dit allemaal vervelende gedragsproblemen tot gevolg heeft. Het is echt belangrijk lezen we, dat jij en je gezinsleden de leiding hebben en houden.

We vonden het ook verrassend te lezen dat je niet moet gaan schreeuwen tegen de hond, hij kan dit als spelletje gaan beschouwen. En kan jouw gedrag gaan beantwoorden door extra hard te gaan blaffen.

Pagina na pagina lezen we hoe jouw gedrag goede, maar ook minder goede uitwerkingen kan hebben op de Frans Bulldog. Heel leerzaam.

Aan het eind van het hoofdstuk worden bekende basis commando’s besproken, zoals bijvoorbeeld “zit” en “blijf”. Hoe leer je dat je hondje dan aan? Heel eenvoudig, Piet geeft je stappenplannetjes die naar onze mening simpel maar doeltreffend zijn. Ook wordt de “Clicker” trainingsmethode uitgebreid behandeld. Met behulp van een simpel clickapparaatje kun je positief gedrag belonen.


Hoofdstuk 5 – Leven met een Franse Bulldog

In hoofdstuk 5 wordt de dagelijkse routine besproken. Hoe voorkom je bijvoorbeeld plasongelukjes in huis? Je krijgt een kant en klaar schema, een soort leidraad die je kunt aanpassen aan jouw persoonlijke situatie. Heel Handig, maar onze aandacht gaat uit naar het hoofdstuk voeding wat daar op volgt.

Voedingstip voor de Franse Bulldog
Voedingstip voor de Franse Bulldog

We vinden het fijn te lezen dat alle informatie in het teken van de gezondheid van de hond staat. Speciale voeding voor puppy’s is belangrijk, laat de goedkope hondenvoeding uit de supermarkt maar staan. Daar vatten we dit gedeelte van hoofdstuk 5 in één keer wel mee samen. Er is gewoon te veel informatie om dit hier één voor één te behandelen. Neem de tip mee om honden NOOIT chocola te geven, dit bevat een stof die giftig is voor honden.


Hoofdstuk 6 – Sport en Show

De Franse Bulldog is een actief baasje, hij wil dolgraag spelen en bewegen. In Hoofdstuk 6 van het Franse Bulldog opvoedingsboek worden er tips gegeven om aan behendigheidswedstrijden mee te doen. Dit wordt ook wel agility training genoemd. Dit hoeft natuurlijk niet, maar het is wel een leuke en gezonde vrijetijdbesteding.

Vraag je onze mening in dit Review Handboek Voor De Franse Bulldog, dan zouden wij persoonlijk liever privé gaan wandelen met de hond. Maar vind je het leuk om spelletjes en naar hondenshows te gaan dan krijg je daar uitgebreid informatie over. Wanneer je dieper ingaat op een onderwerp zul je altijd meer informatie willen, maar alles om je op het goede spoor te brengen wordt benoemd.

Sport en show met de Franse Bulldog
Sport en show met de Franse Bulldog

Hoofdstuk 7 – De oudere Franse Bulldog

Hoofdstuk 7 is niet genoemd in de inhoudsopgave, dat vinden we wat vreemd. Maar hoe meer informatie hoe beter toch? Er wordt nogmaals ingegaan op ouderdomskwalen en ziektes die kunnen voorkomen. Dit had naar onze mening ook in hoofdstuk “Leven met de Franse Bulldog” geplaatst kunnen worden, waar dit ook behandeld wordt.

Het handboek Franse Bulldog sluit af met “Veel gestelde vragen” en het nawoord. Als wij persoonlijk in de race waren voor een hond zouden we tevreden zijn over de informatie die je wordt geboden. Laten we daar duidelijk over zijn!


Bonnussen bij aanschaf Handboek Voor De Franse Bulldog

Elk hondenboek van Blue Sky Marketing komt met een aantal bonussen. Nu zijn wij altijd van mening dat je het hoofdproduct beter kunt uitbreiden, maar zo werkt marketing nu eenmaal, daar doen wij niets aan.

Welke bonus e-books ontvang je dan:

Bonus e-books bij Handboek Voor De Franse Bulldog
Bonus e-books bij Handboek Voor De Franse Bulldog

 • BONUS 1 – Baas over je eigen Franse Bulldog Deze PDF van 35 pagina`s bevat nuttige informatie met stap voor stap training om probleemgedrag aan te pakken.
 • BONUS 2 – 8 simpele technieken om je hond te leren komen op commando. De PDF van 15 pagina’s is helemaal gewijd om de hond leren naar je toe te komen op commando. Hier valt verder niet veel meer over te vertellen, wel handig dat hij luistert als jij dat wilt.
 • BONUS 3 – Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy. 25 pagina’s bruikbare informatie, we vinden wel dat er wat overlap zit in de informatie. Een deel van de informatie in de bonus komt ook voor in het hoofdproduct. Het is wel weer handig dat je dit gedeelte uitgesplitst hebt in een kleiner e-book en hierdoor dingen sneller terug vindt.`
 • BONUS 4 – Honden training geheimen. Dit e-book van 32 pagina’s, gaat in zijn geheel over trainen en gedragsproblemen. Ook hier bespeuren we overlap met het hoofdproduct.
 • BONUS 5– Dit onaangekondigde e-book “101 manieren om het gedrag van je Franse Bulldog te verbeteren” kun je ook downloaden van je persoonlijke pagina. Dit e-book van 19 pagina`s geeft je 101 korte tips van enkele regels, en is eigenlijk een dwarsdoorsnede van alle overige informatie. Ook hier dus overlap met andere informatie, maar het leest wel lekker snel weg waardoor je snel bent geïnformeerd.

Ervaringen over het Franse Bulldog e-book

We proberen altijd wat onafhankelijke meningen van kopers te vinden op Internet, meestal komen we wel een Facebook groep van de verkoper tegen. Ook voor dit Review Handboek Voor De Franse Bulldog zijn wij druk geweest met zoeken. We moeten eerlijk zijn dat we geen enkele kopers ervaring hebben gevonden.

Op de website van de verkoper staan er al wel een paar. Wij hebben Blue Sky Marketing gevraagd of zij ons een aantal andere klantervaringen kan toesturen. De verkoper geeft aan ons te willen steunen, omdat een review ook in hun belang is. We zullen deze plaatsen wanneer ze beschikbaar worden gesteld.


Niet Goed Geld Terug garantie bij het opvoedingsboek voor Franse Bulldogs

Geel logo niet goed geld terug

Uren en uren zijn er gaan zitten in het uitzoeken en boordelen van informatie over dit handboek. Je moet bijna wel een indruk hebben gekregen wat je koopt, dat kan bijna niet anders. Maar als je toch nog twijfelt, dan heeft Piet ook daar een prima oplossing voor.

Test en lees het boek gedurende 60 dagen, bevalt het je niet?, dan stuur je het terug.

Wees niet bang voor lastige vragen, je krijgt gegarandeerd je geld terug. We vonden geen koperervaringen, maar slechte ervaringen vonden we ook niet. Wij vermoeden dat 99% van de mensen het e-book waarderen en het gewoon houden. Zelfs al krijg je je geld terug, dan kun je het e-book alsnog houden. Maak alstublieft geen misbruik van deze aanbieding zodat de verkoper zijn product kan blijven onderhouden.

De wet zegt dat je altijd recht heb op een afkoelingsperiode van 14 dagen, Piet de Wit verlengt deze periode tot wel 60 dagen. Zie hier de wettelijke regels van de overheid omtrent kopen op Internet.


Prijs-kwaliteitverhouding van het Frans Bulldog opvoedingsboek

Vraag je onze mening in dit Review Handboek Voor De Franse Bulldog, dan boordelen wij dit boek met een ruime voldoende. Voor € 37 krijg je een compleet naslagwerk waarmee je van A tot Z wordt geïnformeerd. Alle onderwerpen die met de opvoeding en verzorging van je favoriete Franse Bulldog samenhangen worden uitgebreid behandeld.

Buiten het Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog zelf, welke uit 187 pagina’s bestaat krijg je ook nog 4 bonus e-books. De levenslange updates zorgen ervoor dat je ook op de hoogte blijft. Hoe levenslang dat gaat zijn is natuurlijk betrekkelijk, maar alsnog langer dan een al verouderd “papieren” boek van bijvoorbeeld Bol.com.

Als je de kosten ook nog eens afzet tegen de totale kosten van een huisdier, dan vallen deze in het niet. Een investering in kennis en zelfvertrouwen om de hond goed te kunnen opvoeden betaald zich dubbel en dwars terug.


Conclusie, Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog kopen?

We zijn aan het eind van dit Review Handboek Voor De Franse Bulldog, raden wij het aan JA! Waarom? Je krijgt 300 pagina`s aan informatie die je direct kunt toepassen om een Franse Bulldog puppy te kopen. Maar ook als je het hondje al hebt, vind je de ene na de andere handige tip. Wij hadden geen idee dat je een Franse Bulldog bijvoorbeeld geen prei of chocola mag geven.

De 60 dagen niet goed geld terug garantie en de updates waar je recht op hebt maken dit e-book echt een topper. We vinden het wel jammer dat Piet de Wit een pseudoniem is en dat de auteur niet onder zijn eigen naam werkt. Om deze reden geven we niet de volledige score. Maar dat is dan ook het enige puntje dat we konden vinden.

Wil jij een Franse Bulldog met stamboom kopen? Of wil je weten waar je op moet letten bij het kopen van een Franse Buldog? Dan kom je met dit e-book ruimschoots aan je trekken en zul je niet teleurgesteld worden.


Voor en nadelen van handboek Franse Bulldog

 • Compleet naslagwerk (187 pagina’s) voor de verzorging en training van de Franse Bulldog

 • Inclusief 4 bonus e-books en levenslange updates!

 • Goede en bruikbare tips om (gedrags)problemen te voorkomen of verhelpen

 • Fatsoenlijke prijs van € 37, standaard bij Blue Sky Marketing

 • Geschikt voor puppy’s en volwassen honden

 • Handig overal en op elk apparaat te lezen e-book, geen ruimte innemende boeken in de kast!

 • De Auteur werkt onder Psuedoniem Piet de Wit. De echte uitgever is Blue Sky Marketing

 • Kopers met volwassen Franse Bulldog’s hebben minder aan de informatie voor het zoeken en aanschaffen van een Puppy

 • Overige nadelen hebben we niet gevonden……..?

Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog – Piet de Wit

Compleet naslagwerk voor de verzorging, training en aankoop van de Franse Bulldog

JA, IK NEEM ER EEN!
Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog – Piet de Wit
Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog – Piet de Wit

Beoordeling door Leon van Marketheme,

09 dec 2020
4

Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog van Piet de Wit (Blue Sky Marketing) maakt deel uit van een reeks hondenboeken. Wij hebben ze allen tot nu toe goed beoordeeld. Je doet hier voor € 37 geen miskoop mee. We geven niet het maximale aantal sterren omdat de maker onder pseudoniem werkt.

De Franse Bulldog wordt van A tot Z behandeld, je leert over de geschiedenis, aanschaf, verzorging en training van dit populaire en sociale rashondje.

 

Gerelateerde reviews

Één reactie op “Review Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog

 1. Waarom is het complete handboek enkel als e-boek te verkrijgen? Ik vind het zoveel leuker en handiger door een papieren boek te bladeren. Als de papieren versie zou bestaan, bestel ik hem meteen. Nu niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *