Review: Het Complete Handboek Voor De Jack Russell – Train in 4 maanden je Jack Russell

Gemiddelde leestijd: 32 minuten
Review van het complete handboek voor de Jack Russell

Het Complete Handboek Voor de Jack Russell review is ons derde honden handboek review. Met de twee andere honden handboeken hadden we goede ervaringen. Wat zal DEZE ons bieden?

We gaan je informeren over de raskenmerken en de zaken die jij VOORAF dient te weten voordat je een Jack Russell aanschaft. Als jij van plan bent om op korte termijn een Jack Russell Aan te schaffen, lees dan dit review! Kom achter de geheimen van de Jack Russell.

Hiermee voorkom je dat jij tegen gedragsproblemen aanloopt met je Jack Russell, of in één van de andere bekende valkuilen loopt. Dit is uiteraard niet nodig als je je maar goed inleest.

Met het Complete Handboek Voor de Jack Russell ben jij goed voorbereidt en laat je niks aan het toeval over. We gaan dit onmisbare stuk naslagwerk goed aan de tand voelen. Zodat jij een keuze kan maken gebaseerd op de juiste feiten.

Laten we geen tijd meer verspillen en LEES snel het review.


Waarom Het Complete Handboek Voor De Jack Russell aanschaffen?

Wanneer je besluit een Jack Russell terriër Puppy aan te schaffen, dan moet je wel een aantal dingen goed uitzoeken. Voorbereiding is het halve werk!

Het karakter van de Jack Russell terriër verschilt nogal ten opzichte van andere honden. Vragen als waar vind ik een Jack Russell fokker?, of waar is een Jack Russell te koop komen misschien bij je op. Zie je de gedragsproblemen van de Jack Russell al voor je? Daar zit je niet op te wachten. Om al dit soort ellende te voorkomen MOET je je voorbereiden.

Verwacht niet dat alles automatisch goed komt, je moet je Jack Russell terriër goed opvoeden om een vrolijk en lief gezinslid te worden. Een stukje opvoeden en trainen hoort daar ook bij.

Hier ben je in ieder geval op de juiste plek aangekomen. In het Complete Handboek Voor de Jack Russell review gaan we het hele e-book grondig doorlichten. Niets ontsnapt aan onze aandacht, wanneer jij het product aanschaft ben je goed geïnformeerd!

Problemen met Jack Russell terriërs

Zoals we zojuist net aangaven dien je meteen te starten met de training van je Jack Russell terriër. Doe je dit niet, dan heb je net als met het opvoeden van kinderen meteen vervelende problemen.

Behandel je hond niet als een kind, maar start dus wel met opvoeden. Wees een sterke leider, de hond dient als roedeldier naar JOU te luisteren. Jij dient de baas te zijn.

Jan Kramer (de auteur) heeft in het begin ook veel beginnersfouten gemaakt. Met een goede voorbereiding is gelukkig veel leed te voorkomen. Als de hond een loopje met jou neemt kan dat bij jou overkomen als eigen falen, dat wil je niet toch?

Jan Kramer geeft aan dat hij diverse gedragsproblemen heeft gehad met zijn eerste Jack Russell terriër. Niets leek te helpen, ook de hulp van diverse hondentrainers werkte niet. We houden het nu kort, waarom vertellen we later. 

Bekende problemen van de Jack Russell terriër, we sommen ze voor je op:

 • Hoe zorg je op een juiste wijze voor je Jack Russell terriër
 • Achterliggende redenen van opspringen, blaffen en trekken aan de lijn
 • Jack Russell kopen? Wat zijn de juiste stappen die je moet nemen om tot een verantwoorde keuze te komen
 • Voorkom spijt, leer de specifieke raskenmerken
 • Begin meteen met een POSITIEVE trainingsmethode, neem de juiste stappen
 • Belangrijkste oorzaken van probleemgedrag bij Jack Russell terriërs, en leer dit voorkomen.
 • Juiste opvoeding, zodat hij niet binnen plast of meubels kapot bijt.
 • Voorkomen van verlatingsangst  
 • En nog veel meer!

Oplossing: je Jack Russell terriër goed opvoeden

Gelukkig hoef jij niet het wiel uit te vinden, want voor elk probleem is een oplossing! Jan Kramer heeft een jarenlange ervaring waar jij gebruik van kunt maken.

Het maakt niet uit wat voor Jack Russell puppy jij wilt kopen, of hij nou Black of Tan is, ruwharig of kortharig. Dit e-book geeft je adviezen welke je voor elke variant kunt gebruiken.

Alle kennis en ervaring heeft Jan Kramer gebundeld, om jou de zorgen uit handen te nemen. Bespaar jezelf een hoop uitzoekwerk en maak daar gebruik van, dit is een compleet en kwalitatief goed e-book.

Wordt niet gefrustreerd zodat je je hondje misschien naar het asiel moet brengen, dat is voor niemand leuk.

Wie is Jan Kramer – verkoper van Het Complete Handboek Voor De Jack Russell?

De auteur van Het Complete Handboek Voor de Jack Russell is Jan Kramer, je bent vast benieuwd met wie je van doen hebt?

Foto auteur Jan Kramer
Jan Kramer

We vallen meteen met de deur in huis, Jan Kramer bestaat niet. Jan kramer is een pseudoniem. Waarom weten wij dit? Dit komt omdat onderaan de sales pagina wij de naam Blue Sky Marketing zien staan. Wij kennen dit bedrijfje van twee andere e-books.

Is dit slecht? Nee in tegendeel, de twee eerder beoordeelde hondenboeken waren van uitstekende kwaliteit.

Op de sales pagina lezen wij een verhaal over hoe hij met het ras in aanraking is gekomen, dit verhaal komt grotendeels overeen met de uitleg in het Labrador handboek. Dat is wel erg toevallig.

Ook via Google kunnen wij onder de naam Jan Kramer geen aanknopingspunten vinden die Jan Kramer met Jack Russell terriërs verbindt. We kunnen wel met 100% zekerheid vaststellen dat Blue Sky Marketing het boek geschreven heeft.

Wij kennen het bedrijf, en uit ervaring weten we dat ze grondig onderzoek doen en niet zomaar wat kletsen. Dat kun je wel van ons aannemen!

Veel trainingstechnieken zijn voor meerdere rassen toepasbaar. In dit Complete Handboek Voor de Jack Russell wordt uiteraard wat dieper ingegaan op de ras specifieke kenmerken en verzorgingsbehoeften van de Jack Russell terriër.

Dobermann`s verschillen toch wel van Jack Russells. Ieder heeft zijn eigen karakter en verzorging. Hebben we hier te maken met oplichting? Nee, zeker niet, lees verder!

Is Het Complete Handboek Voor De Jack Russell oplichting? – Is Jan Kramer betrouwbaar?

Jan Kramer is een pseudoniem, een schuilnaam voor het bedrijf Blue Sky Marketing. Oplichting is het zeker niet. Het bedrijfje staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en is verder volledig legaal bezig.

Hoewel het verhaal van de jarenlange ervaring een beetje marketing taal is, kunnen zij wel zeker een kwalitatief goed e-book in elkaar zetten. Dat hebben wij namelijk al twee keer eerder gezien van Blue Sky Marketing. 

We gebruiken in dit Complete Handboek Voor de Jack Russell review de naam Jan Kramer, omdat dit wat beter in de mond ligt dan de bedrijfsnaam. Ze houden echter van hun privacy en schrijven onder een pseudoniem. Beroemde schrijvers doen dit ook, dus waarom mogen zij dit niet?

In deze tijd begint privacy erg belangrijk te worden, daarom een pseudoniem. We komen het soms tegen als we reviewen. Verder niets om je zorgen over te maken.

KvK nummer controle Blue Sky Marketing – Jan Kramer

Samengevat kunnen we zeggen dat Blue Sky Marketing (of Jan Kramer) te vertrouwen is.

Onderaan de salespagina vind je het KvK nummer 55666566. Dit nummer halen we door de check op de KvK website. Voor ons is dit geen verassing, bij het zoekresultaat komt inderdaad Blue Sky Marketing naar boven. Dit bedrijfje is gevestigd in Berkel-Enschot onder de rook van Tilburg.

Neem rustig van ons aan dat je wij goed ons werk hebben gedaan in dit Je wordt niet opgelicht, maar je koopt wel een goed product.

KvK nummer Blue Sky Marketing

Niks geen oplichting dus, Deze enthousiaste mensen doen research en zetten daarna een goed product op de markt. Hierbij willen ze alleen hun privacy niet opgeven. 

Onze voelsprieten gaan meteen omhoog als er ook maar iets niet lijkt te kloppen. Ook informatie over een BTW nummer maakt de zaak betrouwbaarder. Hoewel we niet zo eenvoudig een BTW nummer kunnen natrekken.

Het product wordt goed verkocht, dit is te zien op het betaalplatform PayPro. Daarom kunnen we ook gemakshalve concluderen dat het een goed product is. PayPro wil natuurlijk niet zijn naam te grabbel gooien door zaken te doen met louche bedrijven.

Neem rustig van ons aan dat je wij goed ons huiswerk hebben gedaan in dit Complete Handboek Voor de Jack Russell review. Je wordt zeker niet opgelicht, maar je koopt een goed product.

Voor wie is Het Complete Handboek Voor De Jack Russell bedoeld?

Het Complete Handboek Voor de Jack Russell heeft een brede doelgroep. Iedereen van 10 tot 80 jaar, die op het punt staat zo`n leuke Jack Russell terriër pup te kopen is de doelgroep.

We kunnen ook nergens iets vinden dat de auteur Jan Kramer een bepaalde groep op het oog heeft waarvoor hij dit e-book heeft geschreven.

Producten hebben vaak een doelgroep in gedachte, denk bijvoorbeeld aan afvallen voor mensen in de overgang bijvoorbeeld. Dit soort honden e-books zijn voor iedereen geschikt.

Foto Jack Russell

Het Complete Handboek Voor De Jack Russell review – Beste naslagwerk voor je Jack Russell terriër

Denk je al dat het product iets voor je is? Wil je het Complete Handboek Voor de Jack Russell al kopen, en niks missen?

We gaan je in dit Complete Handboek Voor de Jack Russell review vertellen wat je daadwerkelijk ontvangt na betaling. We kregen van Jam Kramer een review copy ter beschikking zodat wij goed kunnen beschrijven waar het e-book over gaat.

Dit uit 192 pagina’s tellende PDF e-book leert jou samengevat alles wat je moet weten over opvoeden, verzorgen en trainen van jouw Jack Russell terriër.

Wat claimt Jan Kramer in het Complete Handboek Voor de Jack Russell review

Welke problemen ga je nu daadwerkelijk voorkomen of oplossen door het kopen van dit e-book. De sales pagina beschrijft een aantal beweringen gedaan door Jan Kramer.

We houden het graag kort en zullen ze dus voor je opsommen, dat is wel zo makkelijk.

Als je het boekt in je bezit hebt leer je het volgende:

 • Corrigeren en aanmoedigen, je leert hoe je je Jack Russell terriër sneller laat leren.
 • Voeding, emotionele en gezondheidsproblemen herkennen en oplossen
 • Raskenmerken en ras specifieke eigenschappen leren en beoordelen
 • Als jij wilt weten hoe je je Jack Russell terriër de eerste nachten goed laat doorkomen. Puppy’s willen nog wel eens janken in de nacht lezen we in het e-book.
 • Zindelijk maken van je hondje in korte tijd
 • Wil je een gehoorzame en lieve Jack Russell terriër, dit is jouw e-book! 

Nadat wij het boek hadden gelezen zijn wij wel overtuigd dat hier heel wat uren research in zitten. Dit komt over als een methode die goed onderbouwd is, hierdoor hebben we wel vertrouwen in de claims die Jan maakt.

Ze claimen dat ze ook fokkers en dierenartsen geraadpleegd hebben, als we de teksten lezen, dan lijkt dat ook wel waar te zijn. Maar 100% controleren kunnen wij dit natuurlijk niet. Zoals eerder aangeven verkoopt het boek goed, dus er zijn meer mensen zoals jou die er ook vertrouwen in hebben. Dit is wel een objectief feit.

Claims waar wij onze twijfels bij zetten:

 • Andere “papieren” boeken van experts lijken niet te werken, wij hebben geen idee waar dit op gebaseerd is.
 • Weinig tot geen specifieke boeken voor de Jack Russell terriër. Een zoekactie op bol.com levert ons meerdere kleine boekjes op. Een daarvan is in het Duits, niet echt handig, maar er zijn wel alternatieven.

Wat ontvang je na betaling

Als je het e-book koopt dan kun je meteen aan de slag, je ontvangt het 192 pagina`s tellende e-book via de ledenomgeving. Dit is een DIGITAAL boek, mensen zijn wel eens in verwarring hierover en posten dan een klacht.

De opmaak van het e-book kan wat ons betreft wel iets spetterender, maar het is niet slecht.

Digitale producten zijn handiger en makkelijk mee te nemen. Een groot VOORDEEL! Handig voor in de trein of bus. En tevens DIRECT beschikbaar na betaling.

Lees hier de 10 voordelen van digitale e-books

 • Het is het beter voor het milieu, want er komt geen papier aan te pas.
 • Je kunt de boeken direct downloaden.
 • Je betaalt natuurlijk geen verzendkosten.
 • De boeken nemen geen ruimte in beslag.
 • Je kunt de boeken overal ter wereld lezen zonder al de boeken fysiek mee te moeten nemen.
 • Raak je een van de boeken kwijt dan print je gewoon een nieuwe uit.
 • Je kunt gewoon aantekeningen maken in de boeken.
 • Je hebt binnen een paar minuten alle informatie tot je beschikking.
 • Beter leesbaar omdat je de grote van de letters zelf regelen.
 • Ze zijn op iedere computer, laptop en tablet te lezen.

Compleetste E-book voor de Jack Russell kopen? Lees verder en MIS NIETS!

Jan Kramer gaat na het voorwoord van start. Het boek start met de voorbereiding en aankoop van je Jack Russell terriër puppy. Vervolgens komen de hoofdstukken over trainen, opvoeden en verzorgen aan bod. We kunnen ze natuurlijk niet allemaal benoemen en verder beschrijven, maar je snapt waarschijnlijk wel wat je daarin kunt verwachten.

Vooral de hoofdstukken over het opmerken en behandelen van gedragsproblemen bij Jack Russells spreken ons aan. En niet onbelangrijk, hoe kun je ze effectief oplossen!

Een belangrijk voordeel van een digitaal boek is het feit dat je meestal recht hebt op levenslange updates. In dit Complete Handboek Voor de Jack Russell review zien we dat dit nu ook het geval is. Deze updates zijn te downloaden vanuit je persoonlijk ledenomgeving.

Bonus bij aanschaf van Het Complete Handboek Voor De Jack Russell

Een veel gebruikte truc om iets te verkopen, is het toevoegen van bonussen bij het product. Dit is wijd verspreidt gebruik, dus verder gen oplicht of iets dergelijks. Albert Heijn en duizenden andere bedrijven doen dit ook allemaal.

Het ziet er leuk uit, maar onze persoonlijke voorkeur zou uit gaan als deze bonussen als 1 geheel worden verstrekt. Hier doen we helaas niets aan, zie ze gewoon als extra hoofdstukken. 

Ze zijn zeker waardevol, en goed bruikbaar. De bonussen zijn beperkt, alleen voor de eerste 150 kopers. Wees er dus snel bij. Het zou toch jammer zijn als je ze er niet bij krijgt.

Als je op tijd er bij bent krijg je de volgende bonussen:

 • Bonus 1:              Succesvolle Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy (ebook)
 • Bonus 2:              Baas Over je Eigen Jack Russell terriër (ebook)
 • Bonus 3:              Honden training Geheimen (ebook)
 • Bonus 4:              Acht Simpele technieken om Je Hond Te Leren Komen Op Commando (eBook)
 • Bonus 5:              Levenslange Updates
e-book succesvolle tips Jack Russell puppy
foto e-book honden komen op commando
foto e-book over honden geheimen
foto e-book baas over Jack Russell

Bonus 5 verdient wat meer aandacht, Blue Sky Marketing beloofd dat jij levenslang updates blijft ontvangen. Je blijft regelmatig tip, trucs, informatie krijgen, dat heb je niet met een normaal boek en is ook een van de digitale voordelen. Deze partij blijft dit netjes verzorgen.

Krijg je waar voor je geld? Prijs-Kwaliteit Het Complete Handboek Voor De Jack Russell

Voor een EENMALIG bedrag van 37 euro (prijspeil feb-2020) ontvang je een kwalitatief en uitgebreid e-book. Dit e-book blijft ook nog eens actueel door de levenslange updates. De bonussen maken het geheel compleet.

De prijs-kwaliteitverhouding voor dit product is prima in orde.

Je wordt over alle essentiële zaken goed geïnformeerd, ons lijken er geen zaken te ontbreken in het boek. Mis je iets, of heb je een vraag, dan kun je Jan Kramer altijd mailen en je vraag stellen.

Wij vinden in dit Complete Handboek Voor de Jack Russell review geen zaken die missen. Je krijgt veel goede informatie. Daarbij kun je het ook nog eens makkelijk meenemen en uitprinten als je wilt. Zelf vind ik het fijn om te lezen in de trein, neem het mee op je tablet of telefoon, echt IDEAAL.

Op bol.com vonden wij een aantal normale boeken die wel een heel stuk goedkoper waren, maar ook erg summier waren. Eén zelfs in het Duits. Daarmee vergeleken heb je hier een betere deal aan. Alle essentiële informatie wordt besproken, niets wordt overgeslagen. Dit voorkomt dat je in bekende valkuilen loopt.

We sluiten deze paragraaf af met een positief oordeel op de prijs. Voor een relatief klein bedrag zorg je ervoor dat je hond meteen vanaf het begin goed wordt verzorgd, Je voorkomt gedragsproblemen en gaat meteen van dag één juist van start.

Niet GOED GELD TERUG garantie bij dit Jack Russell handboek

Heb je nog twijfels?, deze kunnen we nu zeker wegnemen. Weet je WAAROM? Je kunt het product 60 dagen vrijblijvend testen en beoordelen. Wanneer blijkt dat het product niet aan jouw wensen voldoet, dan kun je een email naar Jan sturen.

Geel logo niet goed geld terug

Je krijgt dan zonder moeilijke vragen je geld terug! Dan kan natuurlijk alleen als je overtuigd bent dat je een TOP product verkoopt, anders ben je de hele tijd aan het crediteren.  

Gedurende die 60 dagen kun je het testen en het kwalitatief beoordelen. Maak dan geen misbruik door je geld terug te vragen. 

Het product is digitaal, dus je kunt het gewoon nog in bezit houden. Er is echt veel aandacht aan het product besteed, dat hebben wij inmiddels wel in dit Complete Handboek Voor de Jack Russell review ontdekt.

Ben je erg tevreden over het product, laat het Jan Kramer dan even weten via een berichtje. Dat wordt zeer gewaardeerd en kan als recensie gebruikt worden. Hiermee help je je mede Jack Russell baasjes.

Wat zijn de ervaringen en recensies over Het Complete Handboek Voor De Jack Russell?

Voor onze eerdere honden reviews van Blue Sky Marketing konden wij geen ervaringen vinden op social media of andere media. Slechte ervaringen vinden we overigens ook niet.

Voor dit Complete Handboek Voor de Jack Russell review gebruiken wij de ervaringen die Jan Kramer zelf plaatst op zijn sales pagina. Houdt wel rekening dat deze niet objectief zijn. Zonder ervaringen is een review echter niet compleet.

De ervaringen lijken in ieder geval echt, het product wordt redelijk goed verkocht. Het kan dus bijna niet anders dat er veel tevreden gebruikers moeten zijn. De verkoopcijfers die wel objectief zijn in te zien op het betaalplatform Paypro bevestigen dit.

ervaring klanten Jack Russel handboek
ervaring klanten Jack Russel handboek

Prijs Jack Russell terriër – Wat kost een hond per maand

Realiseer je dat een hond verzorgen veel geld kost, kosten kunnen oplopen tot 100 euro per maand. Kijk bijvoorbeeld eens op de site van het Nibud https://www.nibud.nl/consumenten/kosten-van-huisdieren/

Of op de site van het AD vind je ook een goed stuk hierover. https://www.ad.nl/economie/dit-kost-het-je-om-een-huisdier-te-hebben~ab92fe97/

Indien je bekend bent met alle kosten kun je een weloverwogen beslissing nemen. Veel onderwerpen worden ook nog uitgebreid en specifiek voor de Jack Russell terriër in het e-book genoemd.

Kosten van het Jack Russell puppy

Een puppy koop je natuurlijk bij een erkende fokker, prijzen verschillen natuurlijk tussen de fokkers. De gemiddelde prijs ligt zo ongeveer tussen de 900 en 1200 euro voor een rasecht en ziekte vrij hondje. Bron hiervoor is de NVJRT, Nederlandse Vereniging Jack Russell Terrier.

Erkende Jack Russel fokkers

Voor een gezonde Jack Russel met stamboom kun je terecht op onderstaande adressen. De ouders van de puppys bij deze fokkers zijn onderzocht op erfelijke afwijkingen. Vergeet niet bij aanschaf te vragen naar de uitslag van het oog en patella onderzoek.

Conclusie + Het Complete Handboek Voor De Jack Russell kopen

Aangekomen bij de conclusie vinden wij het product zelf van goede kwaliteit. Eerder hebben wij aangegeven dat schrijven onder pseudoniem een minpunt is voor ons, dit is puur op gevoel.

Als jij erover nadenkt om op korte termijn een Jack Russell aan te schaffen, dan kom je met dit e-book niet bedrogen uit. Het is een prima en kwalitatief e-book, elk aspect van de verzorging wordt uitvoerig behandeld. Voor ons is dit een onmisbaar naslagwerk waarmee je veel problemen voorkomt.  

Ook de prijs is alleszins redelijk, voor 37 euro (prijspeil feb-2020) kun je dit e-book eigenlijk niet laten liggen.

Alternatieven voor dit boek kan een echte puppycursus op een achteraf veldje zijn. Dit is duurder en je heb geen materiaal dat je later nog eens kunt raadplegen. Beide is misschien nog wel de beste oplossing. Wij reviewen echter geen puppycursussen 😉.

Het laatste woord is aan jou, lees het review nog eens na en maak dan jouw eigen oordeel.

Wil je NU meteen aan de slag, klik dan op de groene button hier beneden en schaf het product aan. Wachten is niet nodig je ontvangt het boek meteen.

Voor- en nadelen van Het Complete Handboek Voor De Jack Russell

 • Goede informatie, en compleet

 • 4 bonus e-books

 • Levenslang gratis updates en aanvullingen

 • 60 dagen niet goed geld terug garantie

 • Betrouwbaar betaalplatform

 • Jan Kramer is een pseudoniem

 • Design van het e-book kan iets levendiger en spannender.

Review van het complete handboek voor de Jack Russell

Het Complete Handboek Voor De Jack Russel!

NIET GOED GELD TERUG garantie, probeer het risicoloos!

Ga DIRECT naar de geheime KORTING pagina!
Het Complete Handboek Voor De Jack Russell
Het Complete Handboek Voor De Jack Russell

Beoordeling door Leon van Marketheme,

08 feb 2020
4

Hoogstaand e-book voor de verzorging van Jack Russell terriers.

37 euro voor een goed e-book, waarbij je regelmatig updates krijgt vinden wij niet duur.

Indien je het Complete Handboek Voor de Jack Russell review hebt gelezen, dan zijn onderstaande vragen hopelijk beantwoord. Dit was de bedoeling van het Complete Handboek Voor de Jack Russell review!

Is Jan Kramer betrouwbaar?

Wie is Jan Kramer?

Wie is Blue Sky Marketing

Wat is het het Complete Handboek Voor de Jack Russell?

Is het Complete Handboek Voor de Jack Russell oplichting?

Is het Complete Handboek Voor de Jack Russell betrouwbaar?

Wat zijn ervaringen over het Complete Handboek Voor de Jack Russell

Is het Complete Handboek Voor de Jack Russell een scam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *