Review: eCursus Nooit meer Zorgen of Stress – laat los die stress in 9 weken!

Leer waarom deze e-cursus wel werkt!

Gemiddelde leestijd: 26 minuten
Review cursus digitaal nooit meer zorgen of stress

Deze Nooit meer Zorgen of stress review zal je helpen om de spanning van de hedendaagse maatschappij los te laten. De auteur Frank de Moei heeft hiervoor een praktische eCursus ontwikkeld. We kennen Frank de Moei ook van andere zelfhulpprogramma`s over zelfvertrouwen.

Veel mensen en met name mensen die werken, voelen steeds meer werkdruk. Iedereen wil van alles van je, en vaak moet alles direct en snel. Hierdoor ontstaat de beroemde burn-out en word je helemaal gek. Frank de Moei leert je blijvend positief in het leven te staan, en stress te voorkomen.

Frank weet jou zover te krijgen, dat je al die stress hormonen in bedwang houdt. Je gaat leren hoe je stressbestendig wordt, en leert de meest extreme vormen van stress voorkomen.

We gaan snel het product beoordelen. Lees snel verder, dan zit jij er over negen weken ook wat relaxter in je vel!

Waarom beginnen eCursus Nooit meer Zorgen of stress?

We beginnen ons Nooit meer Zorgen of stress review met een vraag: wat is stress? Waar komen die stress hormonen nu vandaan?

De huidige maatschappij dwingt ons altijd maar AAN te staan, daar is ons lichaam niet op gebouwd. Het lichaam kan wel stress aan, het is zelfs een evolutionair gegeven om ons te beschermen tegen gevaar. In gevaarlijke omstandigheden moet je alert zijn en het lichaam maakt daarom de stress hormonen aan. Het is echter niet de bedoeling dat de stress niet meer ophoudt.

Als we kijken naar onze huidige werkomstandigheden, dan moet alles snel en vlug. Herkenbaar of niet? Als dit weken, maanden of jaren doorgaat, en je ontspant niet. Dan steven je zo op een burn-out af. Er zijn verontrustende cijfers over de huidige werknemers met stress of burn-out klachten. Wellicht heb jij ze ook, en ben je daarom gaan zoeken naar informatie hierover.

Je zal misschien geen post traumatische stress stoornis hebben, want dan moet je meteen professionele hulp inroepen. We gaan er hier vanuit dat je stress symptomen hebt als:

 • Buikpijn door stress
 • Afgevallen door stress
 • Hoofdpijn door stress
 • Lichamelijk klachten door stress
 • Diarree door stress
 • Hartkloppingen door stress
 • Mediaal tibiaal stress syndroom (overbelasting blessure van het onderbeen)
 • enzovoort

Herken je een aantal klachten bij jezelf? Ik denk het wel, ik heb zelf ook wel last gehad van sommige klachten door te hoge werkdruk. Maar gelukkig, je bent NIET de enige. Met enige training en tips tegen stress, kom jij van die vervelende stress af. De eCursus Nooit meer Zorgen of stress maakt voor eens en altijd een einde aan stress en zorgen.

Je kijk op de wereld en je levenswijze zullen een POSITIEVE wending krijgen nadat je de cursus hebt gevolgd.

Laat je helpen door iemand die met 25 jaar passie in zelfontwikkeling. Frank heeft meer dan 15.000 andere cursisten geholpen met hun persoonlijke groei. Laat jij je ook helpen?

Wie is Frank de Moei – verkoper Nooit meer Zorgen of Stress?

Portretfoto van Frank de Moei review Nooit meer Zorgen of Stress
Frank de Moei

Volgend onderdeel in onze vaste review routine is uit te zoeken wie de Frank de Moei is. In dit Nooit meer Zorgen of stress review ga jij antwoord krijgen op de vraag:  Wie is Frank de Moei?

Frank geeft aan dat hij een professionele coach en trainer is, hij heeft diploma`s in Life-coaching en positieve Psychologie. Zoals reeds genoemd beschikt hij over een berg ervaring.

Ook is hij aangesloten bij een aantal erkende instanties als de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Of je nu een stresskip bent of niet, Frank weet hoe jou kan helpen.

In zijn dagelijkse praktijk begeleidt hij cliënten om tot meer persoonlijk groei te komen. Hierdoor kunnen deze mensen al hun spanning en zorgen loslaten. Het denkbeeldige boogje staat niet meer de hele dag gespannen, en je lichaam komt tot rust.

Frank de Moei op LinkedIn

Op LinkedIn komen we Frank de Moei snel tegen, zijn CV liegt er niet om. Frank helpt al meer dan 25 jaar mensen van hun stress af via zijn eigen bedrijf Capedium Coaching & Trainer. Daarvoor was hij werkzaam bij een grote printer fabrikant, waar hij zich ook bezig hielt met trainen en coachen.

Zijn opleidingen zijn ook indrukwekkend:

 • Diploma (cum laude) in Positieve Psychologie.
 • Een MIT diploma Master of Information Techology
 • Gecertificeerde Life-Coach Neuro Associative Conditioning (TM)
 • Specialismen: Persoonlijke Groei en Transformatie

Verder geeft Frank aan dat hij mensen wil helpen hun doelen te bereiken, op zowel zakelijk als privé gebied.

Dit doet hij door :

 • Vergroten van zelfvertrouwen
 • Loslaten van je stress. Weg met die stresskip 😉
 • En meer bereiken met een beter gevoel

Is Nooit meer Zorgen of Stress oplichting? – Is Frank de Moei betrouwbaar?

Het feit dat het product wat we hier testen in dit Nooit meer Zorgen of stress review wordt verkocht via PayPro is al een goed teken. Verder vinden we Frank onder zijn eigen naam terug op LinkedIn, met allemaal verwijzingen naar trainingen en coaching gerelateerde activiteiten. Hij verschuilt zich niet onder een pseudoniem of schuilnaam.

We vinden de activiteiten van Capedium Training & Coaching terug op zijn bedrijfswebsite newstart.nl. Niet maar ook niets wijst erop dat we hier te maken hebben met iemand die de boel wil oplichten. Verder kun je allemaal links vinden naar de diverse social media sites als Facebook waarop Frank de Moei actief is.

Misschien wel de beste overtuiging is het feit dat Frank de Moei interviews voor de radio heeft gegeven. Ook in de pers is hij meerder malen genoemd. Een groot aantal vooraanstaande bedrijven hebben met Frank samengewerkt, zie het prachtige lijst hieronder.

Lijst recensies

Je kunt van ons aannemen dat we ons huiswerk hebben gedaan. Frank is iemand die je kunt vertrouwen en weet waarover hij spreekt op het gebied van Stress en zorgen.

Naast deze eCursus Nooit meer Zorgen of stress, zijn er nog vele andere cursussen door Frank samengesteld. Op zijn websites blogt hij ook en vind je nuttige artikelen. Grote kans dat je meer reviews van ons gaat vinden op reviewkeizer.nl over Frank`s zelfontwikkelings eCursussen.

Voorbeelden van andere cursussen zijn:

 • Meer zelfvertrouwen
 • Betere relaties
 • Leuker werk
 • Meer genieten
 • Leven in het nu

KvK nummer controle Frank de Moei

Onderaan de sales pagina vinden we alle contact info, we zijn op zoek naar het KvK nummer. Dit nummer checken wij altijd op de KvK website om te zien waar dit naar leidt.

We vinden daar nummer 34244793, dit nummer hebben we door de KvK check zoekfunctie gehaald. Op dit nummer vinden we inderdaad Capedium Training & Coaching terug. Het bedrijf is gevestigd in Leusden.

KvK uittreksel Frank de Moei

​Via Google maps zien we dat Frank de Moei als eenmanszaak opereert vanuit zijn huis. Veelal zal hij op locatie trainen en coachen, bij de eerder genoemde toonaangevende bedrijven.

Voor wie is de eCursus Nooit meer Zorgen of stress bedoeld? 

Laten we eens kijken voor wie is de eCursus Nooit meer Zorgen of stress is bedoeld? Ben je een stresskip?, heb je een post traumatische stress stoornis? Of wil je gewoon een totale body stress release? Zeg het maar, wil je daar niet vanaf! Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn. Misschien wil je gewoon je werkstress verminderen, dat kan natuurlijk ook?

Indien je in enige mate last van stress hebt of ligt te piekeren over je zorgen, dan is dit een geschikt product voor jou. Er wordt geen onderscheid gemaakt in mannen of vrouwen, iedereen kan aan de eCursus deelnemen.

Wat krijg je als eCursus Nooit meer Zorgen of stress koopt?

review Nooit meer Zorgen en stress

Ben je al wat wijzer geworden van ons Nooit meer Zorgen of stress review? Laten we nu eens wat dieper op het product gaan inzoomen, wat krijg je voor je geld?

Om te beginnen is de eCursus opgebouwd uit 3 hoofdstukken, en in totaal zijn het 19 lessen. De lessen worden in een tijdbestek van 9 weken naar je verstuurd per email.

Uiteraard staat het je vrij om zelf je studiemoment te bepalen. Verder blijf je eigenaar van de lessen, ook na deze 9 weken. Laten we eens bekijken wat je leert in de 3 hoofdstukken waaruit de cursus is opgebouwd.

Hoofdstuk 1 : Waarom maken we ons zorgen? 

In de inleiding van de cursus behandeld Frank het fenomeen zorgen maken. Waarom maken we ons nu zo druk? Hoofdstuk 1 geeft je de basisbegrippen en handvatten die er voor gaan zorgen dat je meer houvast in je leven gaat krijgen.

Het gaat te ver om heel diep op de stof in te gaan, dan wordt het review te lang . Maar even kort samengevat komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Leer angst los te laten
 • Leer waarom zorgen altijd terugkomen
 • Ontdek wat je kunt veranderen
 • Ontdek waarom het lastig is te stoppen met piekeren, tot NU dan!
 • Ontdek de twee voornaamste redenen waarom je je zorgen maakt
 • Ontdek welke gedachten en situaties jouw stress geven
 • Leer de bekendste stressfactoren
 • Leer het voordeel van zorgen maken.

Hoofdstuk 2 : Transformeer je zorgen! 

In hoofdstuk 1 krijg je de basis, en word je uitgelegd waar je zorgen en stress vandaan komen. Hoofdstuk 2 gaat hier verder op in door je de technieken te leren om de spanning en stress los te laten en te ontspannen. We hebben een aantal technieken kort doorgelezen, ze lijken ons voor iedereen eenvoudig toepasbaar. Het is In ieder geval geen moeilijk en zweverig gedoe.

Samenvatting van de leerpunten uit hoofdstuk 2:

 • Leer zorgen om te zetten in actie
 • Ontdek hoe je direct een goed gevoel krijgt
 • Leer hoe je negatieve gedachten kunt loslaten
 • Leer te vertrouwen op jezelf en in de toekomst
 • Leer hoe je je natuurlijke vermogen tot ontspanning terugvindt
 • Leer hoe je je hoofd leegmaakt en rust creëert
 • Leer hoe je zorgen omzet in positieve gedachten
 • Leer om te gaan met je behoefte alles onder controle te houden
 • Leer snel, eenvoudig en beter te accepteren
 • Ontdek dat niemand je stress hoeft te geven. Dit accepteer je zelf!

Hoofdstuk 3 : Natuurlijke en blijvende ontspanning 

In hoofdstuk 1 kreeg je de basis, hoofdstuk 2 geeft je de handvatten. Nu krijg je in hoofdstuk 3 de borging om de technieken blijvend te leren gebruiken. De tips en technieken zijn zo opgesteld dat je deze eenvoudig in je dagelijkse praktijk kunt toepassen. Het lijkt alsof je niet beter weet en het altijd zo hebt gedaan!

Samenvatting van de leerpunten uit hoofdstuk 3:

 • Ontdek de manier om METEEN blij en positief te ZIJN!
 • Leer hoe je eigen vrijheid kunt creëren
 • Indien dit geheim toegepast!, dan maak je je nooit meer zorgen!
 • Leer hoe je gelukkig kunt zijn in elke situatie
 • Ontdek hoe je meer positieve ervaringen kunt beleven
 • Ontdek je zorgeloze zelf!
 • Leer bewezen en erkende ontspanningstechnieken
 • Leer hoe je ontspanning vasthoudt – Moment vasthouden!
header newstart

Wat beloofd Frank de Moei?

Op de website eCursus Nooit meer Zorgen en stress komt Frank meteen met onderstaande statements.

 • Innerlijke rust, geen stresskip meer
 • Positiever denken
 • Minder zorgen
 • En meer zelfvertrouwen

We hebben hier het product voor ons Nooit meer Zorgen of stress review goed doorgebladerd. Wij komen tot de conclusie dat er een goede opbouw in de cursus zit. Wat ons helemaal goed stemt is de borging van de geleerde kennis.

Eerst leer je de basis, vervolgens de technieken en tot slot de borging. Ook wordt de oorzaak van de problemen benoemd een aangepakt, zodat je achteraf ook echt van je problemen af bent.

Wij geloven Frank echt dat dit product zorgt dat je zorgen verdwijnen, en dat je positiever in het leven staat. Na de cursus kun je de technieken de komende jaren blijven perfectioneren. Maar let op: wordt geen control freak. Dat is namelijk weer een oorzaak van stress. Piekeren wordt omgezet in positieve energie waardoor je een blijvende ontspanning ervaart.

Zou je je niet enorm opgelucht voelen, als die spanning van je afdruipt? Frank geeft je de oplossing!

Wat ontvang je na betaling

Zoals gebruikelijk ontvang je na betaling toegang tot de website en kun je direct starten met de eerste lessen. Vrijwel meteen ontvang je ook meteen vragen en opdrachten zodat je het geleerde in de praktijk kunt oefenen. Hierdoor zul je direct het effect merken.

LET OP: de cursus is in e-book vorm en volledig digitaal. Sommige mensen raken wel eens in verwarring en denken een papieren boek per post gestuurd te krijgen.

2 Bonus pakketten bij eCursus Nooit meer Zorgen of stress

Het pakket is aan te schaffen voor € 59, hiervoor ontvang je de eCursus. Maar het is gebruikelijk om ook een aantal bonus e-books te ontvangen bij digitale producten. Tijdens ons Nooit meer Zorgen of stress review kwamen wij erachter dat je 2 bonussen ontvangt. Dit staat wel genoemd op de sales pagina, maar er wordt niet vertelt wat je krijgt.

Laten we ze allebei eens beter bekijken:

Bonus 1: E-Book Inzicht in je kracht (waarde € 25)

Dit e-book bevat 56 pagina`s over persoonlijke kracht en inzicht in verandering. Wij quoten Frank, hij legt het zelf prima uit:

Tien redenen waarom je doel nog niet is bereikt. De enige echte weg naar verandering. Meer inzicht in je uitdaging. Het geheim van een goede basis. Stel je succes niet langer uit. De 3 beste tips voor een ontspannen leven. Pluk de dag. Positiever denken. Wat we eigenlijk willen. Creëer blijvend Zelfvertrouwen. De juiste mentaliteit voor succes. In je passie ligt je kracht”

Bonus 2: Een email coachingsessie (waarde € 25)

Indien je vragen hebt kun je altijd contact opnemen met Frank de Moei. Dit geldt zowel voor als nadat je de eCursus hebt aangeschaft.

Frank biedt je echter eenmalig een wat uitgebreider persoonlijk coaching sessie per email aan. We moeten eerlijk bekennen dat we niet exact weten hoe dit nu precies in elkaar steekt.

We vermoeden dat hij iets langer de tijd neemt om een persoonlijk probleem met je door te nemen, waarschijnlijk door het voeren van een soort intake gesprek. Frank zal je vraag beantwoorden en je helpen om snel op het juiste pad te komen. Dit kan zijn door het geven van inzicht, een suggestie of een  tegenvraag.

Krijg je waar voor je geld?

Dan krijgen we nu de magische vraag, is het je geld waard? Je betaalt een vast bedrag van € 59 (prijspeil jan-2020).

het is altijd lastig te bepalen of iets duur is. Dat kun je eigenlijk alleen zelf bepalen, omdat wij niet in jouw portemonnee kunnen kijken.

Onze mening kunnen we wel geven, persoonlijk vinden wij € 59 niet gek voor een uitgebreid programma dat misschien wel de rest van je leven voor een positief gevoel zorgt! Is dan € 59 duur? Die vraag kun je nu zelf invullen.

De eCursus Nooit meer Zorgen en stress is goed verzorgd en compleet. Precies wat wij verwachten van een veel verkocht PayPro product. Er is genoeg aandacht aan deze kwaliteitscursus besteed.

Realiseer je dat Frank al meer dan 15000 mensen heeft geholpen in die 25 jaar, naar onze mening weet hij wel waarover hij spreekt.

Als jij de adviezen goed opvolgt zul je positiever in het leven komen te staan, en dan verdwijnt die stresskip in jou automatisch.

Wanneer je al zover in ons review bent gekomen zul je vast al een aantal zaken herkennen bij jezelf. Gun jezelf die kans op een leven zonder zorgen, en start met de eCursus. Jij wilt toch ook die mooie resultaten behalen in jouw leven?

Wat zijn de ervaringen van klanten die willen afvallen?

Op linkedIn komen we al een eindeloze reeks ervaringen en aanbevelingen over Frank de Moei tegen. De sales pagina geeft ook een aantal goede en positieve ervaringen weer, deze zouden uiteraard niet helemaal objectief kunnen zijn. Wij hechten daar niet veel waarde aan.

Om deze reden zijn wij zelf gaan speuren via Google naar echte klantervaringen voor ons Nooit meer Zorgen of stress review.

Op Facebook heeft Frank meer dan 2500 volgers, daarnaast nog 2584 likes op zijn tweets. Met de klantervaringen lijkt het dus wel goed te zitten. Toch willen we nog verder zoeken naar echte ervaringen, en deze hebben we gevonden. Hieronder tonen we er enkele aan je.

Klantervaringen over eCursus Nooit meer Zorgen en stress
Facebook klantervaringen Frank de Moei

Op basis van 41 mensen die hun mening hebben gegeven krijgt Frank een 4,8 op een schaal van 5.  De Facebook ervaringen gecombineerd met de linkedIn aanbevelingen geven ons genoeg vertrouwen.

Conclusie + Nooit meer Zorgen of stress kopen

We hebben zo onderhand elke invalshoek behandeld om jou zo objectief mogelijk te informeren. Het enige dat ons nog rest is de conclusie, daarna is het aan jou om je mening op te maken.

Voor € 59 (prijspeil jan-2020) krijg je, als je serieus wilt inzetten om van je stress en zorgen af te komen een prima kwaliteitsproduct. Voor deze prijs hoef je het niet te laten liggen. Naast het PDF e-book , ontvang je ook nog 2 bonussen.

De cursus biedt echt waardevolle stof, de technieken zijn duidelijk en makkelijk uitvoerbaar. Maar de borging van het geleerde heeft op ons de meeste indruk gemaakt. Het blijft niet alleen bij symptoom bestrijding, maar pakt ook echt de oorzaken van zorgen en stress aan.

Geel logo niet goed geld terug

Ook de stapsgewijze opbouw van de cursus is erg fijn, hierdoor krijg je steeds meer inzicht in de oorzaken van stress en zorgen. Met de oefeningen kun je de technieken meteen in de dagelijkse praktijk toepassen. Dit maakt de cursus erg krachtig.

Newstart heeft ook andere cursussen, we hebben ze eerder benoemd. Onze nieuwsgierigheid is gewekt en wij zouden deze ook graag aan de tand willen voelen, benieuwd of de kwaliteit daarvan ook zo hoog is.

 We zien een kwalitatief goed eindproduct dat jou van die nare stress en zorgen gaat afhelpen. Wacht niet langer en start meteen!

Twijfel je nog? Nooit meer Zorgen of stress biedt een niet goed geld terug garantie. De betere cursussen bieden dit altijd aan, zeker de producten op het bekende betaalplatform PayPro.

Voor en nadelen van Nooit meer Zorgen of stress

 • Kwaliteitscursus

 • Geeft innerlijke rust

 • Geeft zelfvertrouwen

 • 30 dagen niet goed geld terug garantie

 • Vereist wel enige actie, maar dat lijkt ons vanzelfsprekend

review Nooit meer Zorgen en stress

eCursus Nooit meer Zorgen of Stress

Wacht niet langer en start meteen!

Ga DIRECT naar de Geheime Kortingspagina!
Nooit meer Zorgen of Stress
Nooit meer Zorgen of Stress

Beoordeling door Leon van Marketheme,

25 jan 2020
5

Kwaliteit meer dan in orde! Een van de betere e-ursussen die we hebben gezien.

Prijs/kwaliteit is OK! € 59 is een prima prijs om positiever in het leven te staan. Laat los die stresskip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *