Review DASH Dieet eBook – Prijswinnend Dieet 2018 volgens US NEWS!

Gemiddelde leestijd: 21 minuten

In deze review DASH Dieet eBook gaan we nader kennismaken met één van de laatste hypes op het gebied van diëten. Nu de feestdagen weer langzaam in zicht komen en de corona kilo’s er weer af moeten is het geen verkeerd idee om het DASH dieet eens een kans te geven.

Je wilt geen crash dieet of jojo effect als je aan een dieet begint, lukt het jou om met dit dieet wel op een normale manier af te vallen? Wij beoordelen het e-book en geven onze eerlijke mening. Dit Dash dieet boek in het Nederlands is één van de weinige trainingen die je in het Nederlands kunt vinden.


Wat is het DASH dieet? Wat houd het DASH dieet in?

Het dash dieet is een ander soort dieet dan dat je gewend bent. Mensen starten een dieet met één doel: gewichtsafname, maar het doel van dash is gezonder eten om de bloeddruk te verlagen. Een heel prettig bijeffect is dat je gaat afvallen, precies wat je wilt!

De nadruk van dit dieet ligt dus op het eten van gezonde voedingsmiddelen. Welke zijn dat zul je je afvragen? Eigenlijk kent iedereen ze wel, genoeg groente en fruit, zuivelproducten, mager vlees, noten en zaden. Het dieet is ontstaan door te kijken naar de vegetariërs en veganisten, het blijkt namelijk dat er onder deze mensen weinig tot geen hoge bloeddruk voorkomt. De voedingsstoffen die deze mensen beschermen tegen hoge bloeddruk zijn in het dash dieet verwerkt.

DASH is de afkorting van de volgende Engelse worden: Dietary, Aproaches to Stop Hypertension. Het dieet dat uitgevonden is door Amerikaanse artsen helpt patiënten om hun hoge bloeddruk op natuurlijke wijze onder controle te houden. Dit prefereert altijd boven medicijnen, welke weer bijwerkingen hebben. LET OP: Raadpleeg altijd een arts als je hoge bloeddruk hebt, dit dieet is geen medicijn maar bedoeld als preventie of ondersteuning.

Het is niet nodig om vegetarisch te worden, je kunt gewoon mager vlees blijven eten. Vrees niet, wij houden ook wel van een stukje vlees. De oermens had geen last van overgewicht, waarom? Deze at de genoemde voedingsstoffen en had daarom geen last van welvaartsziekten.

Een mogelijk alternatief voor het Dash dieet zou het Keto dieet kunnen zijn. Lees bijvoorbeeld eens ons review de Keto Revolutie, welke wij enige tijd geleden hebben geschreven. Ben je alleen geïnteresseerd in Keto recepten, dan is het review 101 Keto recepten beter voor je geschikt.


Waarom nu starten met het DASH dieet?

De voordelen van het dash dieet lijken ons wel duidelijk. Om een gezonde levensstijl na te streven en fit door het leven te gaan, moet je NU actie ondernemen. Met de eenvoudig te bereiden recepten kun jij de lekkerste maaltijden maken. Er wordt niet gewerkt met vreemde ingrediënten die duur en nergens te verkrijgen zijn, maar gewoon met gezonde producten die je bij elke supermarkt kunt kopen. Simpeler kan het bijna niet.

Ben je de diëten met het jojo effect zat?, dat begrijpen we! Een dieet werkt pas als er een goede gedachte achter zit die je levensstijl aanpast. Crash diëten waarbij een hele voedingsgroep verboden is zullen op de lange termijn niet voor een blijvend gewichtsverlies zorgen. Stap voor stap kun je één van de 100 Dash recepten in je dagelijkse routine invoeren, en zo je levensstijl aanpassen. Naast het bloeddruk verlagende effect van dash zul je ook merken dat de kilo`s eraf vliegen en blijven!

voor iedereen die met enkele kilo’s overgewicht kampen is dit een ideaal dieet, dat ook nog het voordeel heeft van het bloeddrukverlagende effect. Eigenlijk heb je geen excuus om het niet te proberen. Doe je het niet, dan blijf je zitten met die kilo`s, dus kom in actie en stop de welvaartsziekten.

Dash dieet bij Diabetes en Cholesterol

Twee andere welbekende welvaartsziekten zijn Diabetes en een hoge Cholesterol. Door de snelle suikers in bewerkte producten die wij in het westen eten ontstaat er Diabetes, het dash dieet laat je weinig tot geen bewerkte producten eten waardoor de kans op Diabetes kleiner wordt. het eten van minder verzadigde vetten voorkomt dat je cholesterol door het dak gaat.


Wie is de verkoper van het DASH Dieet eBook

De verkoper van het product is ReferMedia. De verkopende partij staat met naam en toenaam genoemd onderaan het menu item “contact”. We hebben ook andere reviews DASH Dieet eBook gevonden waarin werd verwezen naar een Belgisch bedrijf. Dit is vermoedelijk oude informatie, omdat de KvK gegevens duidelijk zijn dat het bedrijf in Nederland zit. We hebben een screenshot van het KvK register hieronder bijgesloten. Daar is weinig op aan te merken en is geheel transparant.

De verkoper werkt als zelfstandige vanuit zijn woonadres, dat zien wij wel vaker en is ook niets waar wij ons zorgen om maken. We vinden het jammer dat we niet op de website een duidelijke naam van de auteur kunnen vinden. Het product wordt wel goed verkocht en loopt via betaalplatform PayPro, zij doen uiteraard wel een aantal checks of een bedrijf betrouwbaar is. Daar hoef je je geen zorgen over te maken. De verkoper wil zijn product anoniem verkopen, daar is op zich niets mis mee.

Uiteindelijk trekken we in deze review DASH Dieet eBook wel punten af voor de missende auteur informatie.

KvK uittreksel dash dieet ebook review

DASH dieet cursus kopen, wat krijg je?

Je ontvangt van Refermedia (DASHdieet.nl) een Dash dieet cursus waarmee je zo kunt starten, waaronder een stuk uitleg over het dieet en genoeg smakelijke recepten. Maar wat ontvang je dan precies? we gaan de onderdelen hier stap voor stap kort opsommen:

Voor je gaat beginnen aan het Dash dieet is het wel erg handig dat je weet hoe het dieet werkt, daarom wordt de werking zoals wij hierboven in notendop hebben uitgelegd verder uitgediept door de auteur. De tekst is duidelijk en al lezende snappen wij nu hoe dit dieet in elkaar steekt. Het is niet saai, naar ons oordeel een onmisbaar deel achtergrond informatie.

Er wordt geclaimd dat dit het beste dieet uit 2018 is volgens het Amerikaanse US news. Zulk soort feiten controleren wij altijd, we kunnen dit niet bevestigen. Maar we konden wel informatie vinden dat US News dit beoordeelde als het nummer 2 dieet. Dit deden ze met een totaalscore van 4,1 op een schaal van 5.

Algemene informatie over het DASH dieet ebook

Dit Dash dieet ebook bestaat uit 168 pagina’s en is opgedeeld in 7 aparte hoofdstukken. Wij kregen belangeloos een reviewkopie ter beschikking waarvoor we Refermedia willen bedanken. Ruwweg de eerste 20 pagina’s behandelen de uitleg van het dieet, hoe werkt het. Vervolgens worden de Dash fase 1 en 2 besproken, je krijgt tips om de eerste fase goed door te komen. De insteek is verder het jou zo makkelijk mogelijk te maken door het verschaffen van boodschappenlijstjes en voorraadartikelen.

De volgende 5 hoofdstukken gaan over de recepten, er zijn recepten voor ontbijt, lunch en hoofdgerechten. Ook bijgerechten en toetjes worden niet vergeten. Daarbij is rekeing gehouden of een gerecht in fase 1 of fase 2 thuishoort. Recepten variëren in moeilijkheidsgraad, je vindt snel te bereiden dagelijkse recepten, en uitgebreidere die je in het weekend kunt maken. Heel gevarieerd dus.

Het 7e en laatste hoofdstuk leert je alles over 14 dagen voedingsschema’s, je hoeft niet zelf recepten bij elkaar te zoeken. Dit wordt je kant en klaar aangedragen. Een kind kan de was doen, of in dit geval afvallen!

Voorbeeld inhoudsopgave DASH dieet ebook
Voorbeeld inhoudsopgave DASH dieet ebook

Dash dieet fase 1 en 2

Wat wordt bedoeld met dash dieet fase 1 en 2? We lezen dat je het dieet in 2 fases gaat volgen, de eerste fase duurt 2 weken. In deze 2 weken gebruik je geen volkoren producten en fruit. Het doel hiervan is om je lichaam te laten wennen dat het minder suikers binnen krijgt. Je schudt het als het ware even wakker. Beide producten bevatten namelijk een vorm van suiker. In volkoren producten zitten koolhydraten die in het lichaam worden omgezet in suiker. Fruit bevat van nature ook veel suikers.

In de derde week, de dash dieet fase 2 kun je deze producten weer gebruiken, maar wel met mate. Het is een dieet die naar onze mening goed is vol te houden.

Het dieet promoot magere en eiwitrijke producten, de reden hiervoor is dat je spiermassa niet verkleind. Spieren hebben namelijk eiwitten nodig, maar het lichaam, leert nu zijn energie te onttrekken aan de vetten in het lichaam. Met als positief gevolg dat je gaat afvallen.

Wij hebben het als test 2 weken gevolgd, en dat beviel goed. De test periode was wel te kort om echt feitelijk gewichtsverlies te meten. We hoeven je vast niet te vertellen dat een beetje lichaamsbeweging ook gezond voor je is, dus pak eens wat vaker de fiets. Loop een rondje in je wijk of door het park, en het zal je afvalproces alleen maar ten goede komen.

Handig DASH ebook bij aanschaf!

Je ontvangt alle informatie in een handig digitaal PDF formaat, geen kasten vol boeken meer. Maar een bestand die je eenvoudig kunt meenemen en op elk willekeurig mobiele apparaat kunt raadplegen. Als je ons oordeel vraagt in deze review DASH Dieet eBook, dan zouden wij altijd kiezen voor een ebook ten opzichte van een ouderwets papierenboek. Persoonlijk lezen wij veel op ons tablet als we reizen met het openbaar vervoer. In de keuken zet je je tablet in de hoek, en hebt zo ook een handig overzicht.

14 dagen eetschema’s bij het DASH dieet ebook

Om het jou nog makkelijk te maken vind je in het ebook kant en klare eetschema’s die je zo kunt overnemen, met de recepten er bij genoemd. Veel makkelijker kan het je niet gemaakt worden. Wat wij erg waarderen is de mogelijkheid een persoonlijk voedingsplan op te stellen, afgestemd op jouw lichaam. Hoe gaat dat in zijn werk?

Door middel van een tabel vul je jouw activiteitsniveau in, een vrouw van 60 jaar heeft een ander activiteitsniveau dan een bouwvakker van 20 jaar. Vervolgens vul je je geslacht en leeftijd in. Op basis van die gegevens kun je precies bepalen hoe jouw voedingsplan er uit moet zien.


Ervaringen kopers over het DASH dieet ebook

Op de verkoop site vinden we een aantal beoordelingen van klanten, onze ervaring is dat verkopers geen nep ervaringen op hun site plaatsen. Dit is erg onprofessioneel en helpt mensen niet. Maar bewijzen kunnen wij het niet, op ons komen ze oprecht over. We hebben twee ervaringen over het Dash dieet ebook hieronder voor je opgesomd.

positieve ervaring 1 dash dieet ebook
Positieve ervaringen Dash dieet ebook
positieve ervaring 2 dash dieet ebook

Op de Facebook pagina van dashdieet.nl komen wij meer reacties tegen, we zien dat de pagina door 850 mensen wordt gevolgd en gewaardeerd.

Facebook ervaringen dashdieet.nl
Facebook ervaringen dashdieet.nl

Doelgroep voor dit dieet?

Dit dieet is meermaals uitgeroepen tot één van de beste diëten, op de verkoopsite vind je diverse links naar externe websites die dat bewijzen. Dit dieet is geschikt voor iedereen die fit, gevarieerd en gezond wilt eten. Met als geweldig bijeffect dat je er ook kilo’s van af gaat vallen. Het is ooit ontworpen door artsen om voornamelijk hoge bloeddruk te voorkomen en het helpen verlagen van je cholesterol.

Samengevat kunnen we zegen dat het geschikt is voor iedereen, en in het bijzonder voor mensen die last hebben van de genoemde welvaartsziekten. Niet voor niets wint dit dieet prijs na prijs.


Waar voor je geld? Prijs-kwaliteit van deze afvallen methode

Het product wat we in deze review DASH Dieet eBook voor jou beoordelen kun je aanschaffen voor een aanbiedingsprijs van € 37. Voor dit geld krijg je een goede afval methode aangereikt die helemaal compleet is. Wat bedoelen we daarmee? Naast recepten krijg je ook uitleg over het Dash dieet plan en wordt alles jou aangereikt, je hoeft in principe helemaal niets meer zelf uit te zoeken.

Dit alles tezamen voor € 37 kunnen wij niet duur noemen. Of de prijs redelijk is moet je uiteindelijk zelf bepalen. Dit dash dieet boek in het Nederlands is één van de weinige dieet boeken over deze methode in Nederlands die wij hebben kunnen vinden. Dit beoordelen wij ook als een voordeel.

Het Dash dieet Ebook proberen

Geel logo niet goed geld terug

De verkoper is erg overtuigd dat dit jou gaat brengen wat je wilt, 4 a 5 kilo afvallen. Ze durven daar zelfs een garantie tegenover te stellen. Jij kunt met een niet-goed-geld-terug garantie van 30 dagen dit product gewoon eens bekijken en proberen. Lukt het jou niet om af te vallen dan kunnen je je geld dus terug krijgen.

Dit is een verlengde garantie. Normaal gesproken geldt de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen, de zogenaamde afkoelingsperiode. Zie hier de wettelijke regels van de overheid.


Conclusie, DASH Dieet eBook kopen, of niet?

Nadat wij dit dieet zoals besproken twee weken hebben getest, waren we verbaasd dat dit dieet zo goed is vol te houden. Het DASH dieet is niet heel streng, en in principe mag je alles blijven eten. Er zijn voedingsmiddelen die je beter kunt vermijden, maar in beperkte mate mag je ze ook eten. Het Dash dieet werkt ook zeer goed tegen hoge bloeddruk en cholesterol, daar vindt het het ook zijn oorsprong. Afvallen is het prettige bijeffect dat dit dieet heeft.

Op deze manier heeft het dash dieet plan meerdere voordelen, naast afvallen heeft het een zeer positieve werking op je gehele gezondheid. Dus heb je net wat kilo’s te veel, en je vraagt ons oordeel in deze review DASH Dieet eBook? Dan durven wij rustig te stellen dat je het een kans moet geven. Doe je dit niet dan blijf je met de kilo’s zitten en dat wil je ook niet. Dus klik snel op de groene knop hieronder en bestel nu voor de aanbiedingsprijs.


voor- en nadelen van het DASH Dieet eBook

  • Ebook met theorie en recepten

  • persoonlijk voedingsplanner en weekschema’s

  • Onafhankelijk beoordeeld TOP dieet

  • Werkt bloeddruk- en cholesterol verlagend

  • Dash dieet boek in het nederlands

  • Auteur informatie ontbreekt

DASH Dieet eBook

Prijs op Prijs Winnend Dieet dat Echt Werkt. Start nu en verlies snel die paar kilo’s te veel!

JA, IK NEEM ER EEN voor € 37!
DASH Dieet eBook
DASH Dieet eBook

Beoordeling door Leon van Marketheme,

21 sep 2020
4

Het DASH dieet is één van de beste diëten die er op dit moment zijn, zowel binnenlandse als buitenlandse media (US News) bevestigen dat.

Voor € 37 haal je 168 pagina’s informatie in huis waarmee het zeker moet lukken om een aantal kilo’s af te vallen. Daar zijn wij van overtuigd.

Gerelateerde reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *