Review: Mindfulness voor het Dagelijkse leven – Happy with Yoga

Laat jij de dagelijkse stress van je afvloeien?

Gemiddelde leestijd: 20 minuten
Review Mindfulness voor het dagelijkse leven

Deze review Mindfulness voor het Dagelijkse leven van de makers Happy with Yoga gaat jou verlichting brengen in deze hectische wereld van vandaag.

In het review gaan we je laten zien wat de mensen van Happy with Yoga voor jou kunnen betekenen. We geven je een objectieve beoordeling van het product.

Uiteindelijk leer je dat je door middel van je leven in te richten met de methode Mindfulness, hoe je rustiger en relaxter kunt worden op elk moment van de dag. 

Door Mindfulness toe te passen ga je meer genieten, beter slapen en word je veel gelukkiger.

Laat je niet in de luren leggen dat Mindfulness en Yoga “zweverig” zijn. Het zijn gewoon bewezen ontspanningstechnieken die werken. Hier is niets “zweverigs” aan, het werkt en zal je helpen te ontspannen!

Waarom beginnen met Mindfulness?

Iedereen kent wel dat gehaaste gevoel de hele dag door. We moeten van alles en ontspannen te weinig. De kinderen naar school brengen, haasten naar het werk, na het werk nog telefoontjes afhandelen, enzovoort, enzovoort.

Een klein beetje werkstress erbij en je hoofd loopt over, je lichaam gaat protesteren. Je krijgt last van pijntjes en wordt geïrriteerd naar je naasten toe. Ziekten en andere ongemakken liggen op de loer, je wordt er extra vatbaar voor omdat je lichaam niet meer gezond en in evenwicht is.

Overbelasting ligt op de loer en kan ervoor zorgen dat je een burn-out krijgt, laat dit jou niet overkomen!

Er moeten momenten zijn waarin je kunt ontspannen om niet in de problemen te raken. Velen van ons doen dit niet omdat ze er gewoon de tijd niet voor nemen.

Hoe doe je dat dan, ontspannen? In deze gehaaste tijd is het lastig tijd te vinden om je rust te vinden, omdat er zo veel mensen zijn die iets van je willen.

Vrees niet!…er is een manier om je hoofd leeg te maken en er wat aan te doen. Deze mogelijkheid is Mindfulness. Met Mindfullness kun je je eigen momenten van ontspanning maken en zorgen dat je weer wat minder gestrest door het leven gaat.

De cursus Mindfulness van Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart kan je hier mee helpen, zij gaan je in geuren en kleuren uitleggen hoe jij weer normaal en ontspannen in je vel komt te zitten.

Hoe verder je komt in dit review Mindfulness voor het dagelijkse leven, des te duidelijker het wordt voor jou als lezer om een oordeel te vellen. Je wilt natuurlijk niet je geld verliezen en een kat in de zak kopen.

Wellicht kan Mindfulness voor het dagelijkse leven voor jou een omslag zijn in je leven waardoor je weer tot rust komt. Lees snel verder en maak daarna je eigen oordeel.

Wil je niet het hele review doorlezen, scrol dan door naar de eindconclusie. Veel leesplezier en succes met je lichaam in Zen te laten geraken!

Wie is de verkoper van Mindfulness voor het dagelijkse leven?

Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart
Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart

In dit review Mindfulness voor het dagelijkse leven behandelen we de cursus van Rolf van Baalen. Samen met Melanie Poldervaart vormen zij de kern van het Team Happy with Yoga.

Melanie en Rolf timmeren al een tijdje aan de weg en hebben erkende diploma’s behaald in Mindfulness.

Om je een idee te geven dat Rolf en Melanie niet uit hun nek kletsen kunnen wij je zeggen dat ze gecertificeerd zijn voor YACEP, E-RYT500 en Hatha Vinyasa.

Beiden docenten hebben nog eens 300 uur meditatie training gevolgd. Daarnaast zijn ze ook bekend met Yoga Nidra.

Leuk weetje is dat Rolf de methode van Wim Hof (Iceman) beheerst, hij is hier level 2 in gecertificeerd.

Door de jaren heen hebben zij hun trainingen over de gehele wereld opgedaan, zowel in Nederland, maar ook in Cambodja, Bali en Polen. Het is de passie van Rolf en Melanie om Mindfulness, Yoga en een gezonde levensstijl met je te delen.

Nu kan jij ook tot rust komen!

Is Mindfulness voor het dagelijkse leven oplichting?

Je kon er al wel een beetje van uitgaan dat we hier niet te maken hebben met oplichting. Rolf en Melanie hebben hun sporen in Nederland al verdiend en zijn gerespecteerde Yoga docenten. Niets wijst op het feit dat dit fake, een scam of andere oplichting is.

Wij bij Reviewkeizer.nl doen altijd een check op het Kvk Nummer, meestal staat onderaan de website het KvK nummer vermeld. Wanneer we het nummer 65693671 checken, dan komen we inderdaad uit op het bedrijf Happy with Yoga.

KvK nummer Happy with Yoga

Het bedrijf is gevestigd op de Lange Haven 20 in Schiedam. Dit betreft een grachtenpand waarbij het lijkt alsof er ook een studio aanwezig is.

Schimmige bedrijven verstoppen zich vaak achter vreemde BV`s. Happy with Yoga doet dit niet, alles is traceerbaar. We kunnen met 99,9% zekerheid zeggen dat je in ieder geval niet met oplichters te maken hebt. De informatie is netjes op de salespagina van Happy with Yoga terug te vinden.

Vele bekende bedrijven hebben samen gewerkt met Rolf en Melanie, dit was vaak in de vorm van een workshop op de werkvloer. Zoals eerder aangegeven zijn ze een begrip in Nederland, dat blijkt wel uit onderstaande collage.

Bij deze bedrijven zijn workshops gegeven, en geeft al aan dat het stressprobleem leeft bij veel bedrijven.

Samenwerkings verbanden Mindfulness voor het dagelijks leven

Voor wie is Mindfulness voor het Dagelijkse leven bedoeld?

In principe kan iedereen die enigszins last heeft van stress de cursus volgen. Iedereen die meer balans in zijn leven wil brengen en af wil van negatieve gedachten komt hier ruimschoots aan zijn trekken.

Als je een fulltimebaan en een druk sociaal leven hebt, dan lijkt Mindfulness voor het dagelijkse leven haast onmisbaar. Bij veel mensen ligt de burn-out namelijk op de loer, vaak begint dit met een onrustig gevoel, piekeren en negatieve gedachten.

Wij denken dat toch wel driekwart van de kopers uit deze groep komen, dit is slechts een aanname. Er is namelijk ook een bonusboek wat bedoeld is voor mensen met een baan.

Ben jij iemand die in het hier en nu wilt leven en minder wil moeten in het leven, dan ben jij de doelgroep.

Wat krijg je voor je geld?

Leuk al die termen over Yoga en Mindfulness, maar jij bent neem ik aan ook geïnteresseerd in wat je nu daadwerkelijk krijgt voor je geld.

Wij hebben het product aangeschaft en grondig doorgenomen, we gaan je in deze review Mindfulness voor het dagelijkse leven precies vertellen wat je voor je geld krijgt.

8 weekse cursus

De basis is een cursus van 8 weken lang waarin je e-mails ontvangt met inspirerende informatie. In de mails krijg je uitleg over Mindfulness oefeningen met de daarbij behorende uitleg. De e-mails zijn duidelijk en hebben geen zweverig karakter.

Elke week zal er een aspect uit de Mindfulness worden behandeld waarmee je maximaal 30 minuten per dag bezig bent. Je krijgt ook informatie over hoe je tijd kunt vrij maken om een moment te vinden om je oefeningen uit te voeren. Niet onbelangrijk dunkt ons.

Korte en bondige onderwerpen worden ondersteund door videomateriaal waarmee normale mensen de stress van hun af kunnen schudden. Je vindt ook links naar ondersteunend materiaal of interessante links. Vaak zijn de onderwerpen uit de praktijk gehaald die extra aandacht verdienen, zoals stress op het werk.

Je krijgt alle informatie die nodig is om jou ontspannen door het leven te laten gaan, hierdoor leer je ook je minder druk te maken over wat anderen van jou vinden.

Aan het eind van de cursus kun jij zaken loslaten en zul je relaxter door het leven gaan. Je leeft nu, laat je leven niet door stress kapot maken!

De informatie wordt in behapbare brokken per mail aan je toegezonden. Wat wij een groot voordeel vinden is dat je zo stapje bij stapje wordt ingewijd en vertrouwd wordt gemaakt met Mindfulness. Wij vinden de e-mails goed in elkaar steken en voorzien van de juiste informatie.

Een tweede voordeel is dat je zo ook met de stof bezig blijft, wanneer je alles in een keer krijgt voorgeschoteld is de verleiding voor veel mensen groot om er vroegtijdig mee te stoppen.

Punt gescoord voor Happy with Yoga!  Je wordt als het ware elke dag gecoacht en gestimuleerd om met de stof aan de gang te blijven.

Wist je dat je 95 procent van je gedachten dezelfde zijn als de dag ervoor, van die gedachten is 80 procent negatief. De schrijver Napoleon Hill heeft ooit in 1937 een bestseller Think and grow rich geschreven waarin hij uitlegt dat je je mind moet vullen met positieve gedachten om succes te krijgen.

Je moet het brein trainen en negatieve gedachten zo veel mogelijk uitsluiten. Vele beroemdheden hebben hiermee een fortuin verdient.  

Extra mini-cursus ‘Mindfulness op het werk’

Bij aanschaf van de cursus Mindfulness voor het dagelijkse leven krijg je ook een extra cursus als bonus.

De Mindfulness cursus `Mindfulness op het werk` is net als de grote cursus een e-mail cursus, deze duurt slechts 7 dagen. Echter zal deze cursus wat specifieker ingaan op de stresssituaties die kunnen ontstaan op het werk.

Het maakt niet uit welke functie je hebt, je krijgt tips die iedereen kan toepassen in het hectische bedrijfsleven. Kijk de video hieronder eens, en laat je door Rolf en Melanie inspireren en voorlichten.

Krijg je waar voor je geld?

Heb je al zin om de stress van je af te schudden? Laten we eens wat zaken op een rijtje zetten. Om te beginnen kost de cursus € 47, wij zijn van mening dat dit een redelijk bedrag is voor alles wat je krijgt. Een boek in de boekhandel over Mindfulness kan soms al duurder zijn. Wij kunnen niet in je portemonnee kijken, maar voor dit geld kun je je geen buil vallen.

De vanaf prijs van € 188 lijkt ons een beetje een marketingtruc, de prijs is al een tijdje constant € 47.

Wat wij zien is dat de cursus inspeelt op de praktijk, hoe kun je Mindfulness toepassen in je dagelijkse prakrijk. Dat vinden wij echt top en een groot voordeel ten opzichte van andere cursussen!

Er zijn legio dure Mindfulness of yogatrainingen in het land, maar die spelen niet in op de praktijk. Hoe kun je nu iets direct toepassen in je dagelijkse leven? Hierin word je met deze cursus op een laagdrempelige manier in ondersteund.

Geel logo niet goed geld terug

Na betaling blijf je toegang houden tot alle informatie en audio/videobestanden. Mocht je door omstandigheden even willen stoppen, dan kun je ook later de draad weer oppakken.

Wat wij het allermooiste pluspunt vinden in dit review Mindfulness voor het dagelijkse leven is het feit dat je je geld teug kunt krijgen. Indien je na afloop van de cursus niet beter in je vel zit, dan heb je de mogelijkheid om je geld terug te krijgen.

Hoe dat getoetst wordt weten wij niet, ze geven aan dat ze graag willen weten waarom het niet gelukt is, en storten dan je geld terug.

Weinig mensen zullen dit aanvragen en daarom zal er waarschijnlijk ook niet moeilijk over worden gedaan.

Wat zijn de ervaringen van klanten?

Na een zoektocht via Google naar klantervaringen kwamen wij niet heel ver. We konden niet echt veel klantervaringen vinden. De reacties die wij wel vonden, zijn positieve reacties van andere Mindfulness coaches en enkele reacties van cursisten.

Elke cursus of product heeft tevreden, maar ook ontevreden klanten. Een product kan niet aan je wensen voldoen of sluit niet aan bij jou doel. Daarom zullen er dus ook altijd ontevreden mensen zijn, daar ontkom je niet aan. We weten dat deze ervaringen moeten bestaan, we hebben ze alleen niet kunnen vinden.

Het team van Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart zetten hier naar onze mening een kwaliteitsproduct neer. Wij denken niet dat dat er reacties worden gefaket of verwijderd, als dat al kan op bepaalde media. Hieronder vind je 2 reacties van gebruikers.

Ervaringen klanten Mindfulness voor het dagelijkse leven

Conclusie + Mindfulness voor het dagelijkse leven kopen!

Wat is nu het eindoordeel van deze review Mindfulness voor het dagelijkse leven? Voor € 47 (prijspeil dec-2019) krijg je een goede op de praktijkgerichte, informatieve en complete Nederlandse cursus Mindfulness. Hiermee kun je zorgen dat je zaken van je af kunt zetten en beter in je vel komt te zitten.

Waarschijnlijk is je eerste ingeving bij Mindfulness dat het zweverig is. De cursus is praktisch ingesteld en totaal niet zweverig. Eigenlijk zijn het gewoon een soort sport en ontspanningsoefeningen, als deze je kunnen helpen te ontspannen, waarom niet? De simpele oefeningen worden door Rolf en Melanie met duidelijke voorbeelden op een inspirerende manier uitgelegd. Ze zijn voorzien van ondersteunende audio en videobestanden.

Indien je ontspannen door het leven wil en je werkstress op de werkvloer wilt laten, dan heb je naar onze mening geen miskoop voor € 47. Het lijkt ons een prima stap in de goede richting naar een relaxter leven.

Misschien vind je het wel leuk en ga je erin verder. Probeer het gewoon een keer voor dit geld, en kom erachter dat je stressniveau is verminderd na deze 8 weken. Ga naar Decathlon voor een yoga mat en start meteen!

Alles wordt gedoseerd naar je verzonden, zodat je niet in een keer een lading informatie krijgt waar je meteen weer stress van krijgt. Je krijgt de informatie verdeeld over 8 weken in de vorm van e-mails.

Voor en nadelen van de Mindfulness voor het dagelijkse leven

Voordelen

 • Inspirerende en complete cursus
 • Leert je een gewoonte te maken van Mindfulness
 • Ook geschikt voor mensen die al bekend zijn met Mindfulness
 • No-nonsense niet goed geld terug garantie
 • Gerespecteerde partij met veel toonaangevende bedrijven als klanten
 • Relaxed en minder gestrest gevoel

Nadelen

 • Tsjaa.. Wat zijn de nadelen? Wij weten het eigenlijk niet.
 • Weinig klantervaringen op Internet
Review Mindfulness voor het dagelijkse leven

Mindfulness voor het Dagelijkse leven – Happy with Yoga

Druk snel op de knop hieronder naar Mindfulness!

direct naar de geheime korting pagina
Mindfulness voor het Dagelijkse leven – Happy with Yoga
Mindfulness voor het Dagelijkse leven – Happy with Yoga

Beoordeling door Leon van Marketheme,

20 dec 2019
5

Uitstekende cursus die je leert te ontspannen en in het nu te leven!

Voor deze prijs kunnen wij dit alleen beoordelen met 5 sterren. Klasse cursus van team Happy with Yoga

Indien je het hele review Mindfulness voor het dagelijkse leven hebt gelezen, dan denken wij dat je antwoord hebt gekregen op onderstaande belangrijke vragen. Althans dat was onze bedoeling!

 • Is Rolf van Baalen betrouwbaar?
 • Is Melanie Poldervaart betrouwbaar?
 • Wat is Happy with Yoga?
 • Wat is Mindfulness voor het Dagelijkse leven?
 • Is Mindfulness voor het Dagelijkse leven oplichting?
 • Wat zijn ervaringen met Mindfulness voor het Dagelijkse leven?
 • Is Mindfulness voor het Dagelijkse leven een scam?
 • Wat is Mindfulness voor het Dagelijkse leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *