Review: Koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels Bosman – Wil jij ook 10 kilo afvallen?

Dit afval programma werkt wel!

Gemiddelde leestijd: 27 minuten
Review koolhydraatarm 50 dagen programma

Deze koolhydraatarm 50 dagen programma review is ons eerste afslank- of gezondheid product wat wij reviewen in ons nog niet zo lange bestaan.

We zijn weer aangekomen in januari, januari 2020 op dit moment. Zoals elke jaar in januari gaan we weer massaal afvallen en sporten. Dit jaar niet uitgezonderd.

Niels Bosman wil jou hierbij met zijn programma in ondersteunen. Benieuwd hoe het product werkt, zijn wij de afvalmethode gaan beoordelen.

In deze tijd van het jaar, net na feestdagen gaan mensen weer meer nadenken over hun gezondheid en hun voeding. 

Uiteraard kun je dat het hele jaar, maar dit is nu eenmaal de tijd waarop het meer gebeurd, je kunt uiteraard ook hartje zomer starten. Laat je door ons vooral niet tegenhouden. 

Er zijn misschien wel 1001 methoden om af te vallen, toch ben jij nu op het koolhydraatarm 50 dagen programma gestuit. Blijkbaar heb je hier meer interesse in dan in andere producten.

Wat heeft Niels Bosman dan voor ons in petto? We gaan controleren of hij niet uit zijn nek klets en wat zijn programma nu precies inhoudt. Ook niet onbelangrijk, is hij een oplichter, of is Niels Bosman betrouwbaar? We gaan er allemaal achter komen in dit review koolhydraatarm 50 dagen programma.

Laten we snel het product aan de tand voelen, en kijken wat voor vlees we in de kuip hebben. Dan zit jij over 50 dagen slank in je vel!  

Inhoudsopgave

Waarom beginnen met Koolhydraatarm 50 dagen programma?

Laten we starten met het review koolhydraatarm 50 dagen programma. Om te beginnen met de vraag:  waarom starten met een koolhydraatarm voedingsprogramma?

Je bent niet echt dik, maar er kunnen altijd wel een paar kilo`s af. Het hele jaar jojo je met je gewicht, en bent nooit echt helemaal tevreden met je gewicht. Nooit krijg je complimentjes van je partner of vrienden dat je goed uit ziet. Dat is toch niet fijn?

Herken je jezelf in deze situatie? Dit lijkt bij iedereen wel het geval, en veel mensen worstelen elke jaar weer met hun gewicht. Zou het niet fijn zijn als er echt eens een methode is die werkt voor langere tijd, zonder terug te vallen?

De dingen waar veel mensen mee worstelen zijn:

 • Wat moeten we eten zonder bezorgd te zijn
 • Geen stok achter de deur om op je gezonde voeding te letten
 • Geen energie hebben
 • Geen inzakkers meer na het eten.
 • Geen opgeblazen gevoel meer hebben
 • Minder suiker willen eten

Het koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels Bosman kon wel eens de ommekeer in jouw leven worden. Zou het niet fijn zijn als je door het programma 10 kilo afvalt. 10 kilo is echt goed te zien voor familie en vrienden.

Met de lente en later de zomer op komst, is het nu een perfect moment om te starten en mensen verstelt doen laten staan met jouw nieuwe prachtige figuur. Vergeet niet dat je uiteraard op elke moment kun starten. Wij reviewen het nu toevallig in januari.

Wie is Niels Bosman – verkoper van Koolhydraatarm 50 dagen programma?

Profielfoto Niels Bosman
Auteur Niels Bosman

In dit koolhydraatarm 50 dagen programma review gaan we uitzoeken wie Niels Bosman is. Op de website makkelijk afvallen vinden we terug dat het Niels passie is om een zo relaxed, gezond en gelukkig leven te leiden als mogelijk.

De oprichter van makkelijk afvallen is Niels Bosman, samen met Emmely en Bob Dambruin onderhouden zij deze community en website.

In zijn zoektocht naar geluk en gezond is hij erachter gekomen dat je ook moet zorgen voor een sterk en gezond lichaam. Hij start de dag met een sessie chi-gong (yoga vorm). Vervolgens gaat hij gezond ontbijten met een smoothie of een gezonde Griekse yoghurt. 

Meditatie maakt ook deel uit van zijn dagelijks ritme. Hij mediteert door rustig te zitten en te ademen, dit kan op muziek of door te luisteren naar stemmen. Wij hebben ook de cursus Mindfulness voor het dagelijks leven gereviewd. Inmiddels weten wij door het review dat dit je leven enorm kan verbeteren. Heb je daar meer interesse in, lees dan ons review Mindfulness voor het dagelijks leven.  

Verder vinden wij terug dat Niels terug dat hij trots is op zijn website, hierdoor kan hij veel mensen inspireren met blogs en recepten.

Niels noemt zich verder een creatieve linkshandige. Hij houdt van dansen, sport graag, bezoekt festivals, wandelt in de natuur en als laatste natuurlijk ook van lekker eten houdt. 

Niels Bosman op LinkedIn en FaceBook

We nemen niet meteen aan wat iemand roept op de eerste de beste website, en zetten ons onderzoek verder voort op LinkedIn.

Op LinkeIn komen we Niels snel tegen, we zien dat hij als sinds januari 2014 bezig is met zijn bedrijf rondom afvallen en diëten. We vermoeden ook dat hij wel weet waar hij over spreekt, hij heeft namelijk een hogeschool diploma en zelfs een universitaire graad.

Mocht je twijfelen of Nils wel weet waarover hij spreekt, dan kunnen we deze twijfel wel wegnemen.

Op LinkeIn zien we ook dat Niels oprichter is van bedrijfje Sales24. Sales24 is een online marketing bureau wat voor jou de marketing en website kan beheren. Wanneer wij Googelen op Sales24 dan worden we meteen doorgelinkt naar makkelijk afvallen.

Hij geeft aan dat hij werkt bij Sales24 van feb-2016 tot 2017. We vermoeden geen kwaad in de zin, maar het lijkt of Sales24 is overgegaan in project makkelijk afvallen.

Een leuk feitje wat wij vinden op zijn FaceBook is dat Niels Bosman zich ook bezig houdt met de organisatie van de Nijmeegse 4 daagse camping. Dit doet hij samen met Frank van Gils. Het terrein vlakbij een beetje vreemde kerk wordt elk jaar omgetoverd in een gigantisch kampeerterrein voor alle gasten van de Nijmeegse vierdaagse.

Is Koolhydraatarm 50 dagen programma oplichting? – Is Niels Bosman betrouwbaar?

Het onderzoek naar de persoon Niels Bosman heeft ons al een kijkje in zijn achtergrond gegeven. Om onze lezers te beschermen doen wij altijd goed onderzoek, en kijken of we niet te maken hebben met oplichting.

We kunnen aannemen in dit review koolhydraatarm 50 dagen programma dat hier geen sprake van is. Waarom zul je jezelf afvragen?

Diverse bronnen als LinkeIn, website makkelijkeafvallen.nl, zijn persoonlijke FaceBook profiel en ook zijn zakelijk bedrijfspagina zijn we al nagelopen. Uit niets blijkt dat we van doen hebben met een oplichter, in tegendeel zelfs. Hij komt op ons over als een frisse gezonde Nederlandse jongen die een leuk bedrijf in afvallen heeft opgezet.

Oplichters maken altijd (schrijf)fouten in hun communicatie, bij ons onderzoek lijkt dit niet het geval. Niels opereert op elke medium onder zijn eigen naam, dat is een goed teken. Hij doet zich niet voor als iemand anders onder een vreemde schuilnaam.

Uit alle communicatie blijkt dat hij gewoon met veel passie en inspiratie mensen wil helpen, met denk ik de lastigste klus van mensen: afvallen. Dit alles blijkt uit zijn enerverende blogs en video`s op zijn website en andere sociale media profielen.

Zijn Facebook bedrijfspagina makkelijkafvallen.nl heeft op dit moment 88735 volgers. Het lijkt ons niet dat dit makkelijk te faken is, het ziet er uit als een grote legitieme online community. Nog geen enkele alarmbel is bij ons afgegaan, niet één klein detail wijst op oplichting of doet iets af aan zijn betrouwbaarheid.

KvK nummer controle Niels Bosman

Het vaste onderdeel uit onze reviews is de KvK Check, we controleren daadwerkelijk het nummer dat onderaan zijn website wordt vermeld. Hier hebben we wel een klein moment van attentie, we zien geen contact gegevens en KvK nummer onderaan zijn website.

Na wat speurwerk komen we onder de tab contact in het hoofdmenu, de FAQ vraag tegen: Wie is makkelijk afvallen. Daar vinden we netje de gegevens waar we naar zochten. Geen zorgen voor paniek, het lijkt toch allemaal netjes in orde.

De meeste websites vermelden dit echter onderaan de sales pagina in de footer van de website, en is het makkelijk te vinden voor bezoekers. Maar we nemen dit nog steeds niet aan voor de waarheid, we checken het genoemde nummer 60259922 daadwerkelijk.  

KvK nummer Niels Bosman

Wij hebben er wel vertrouwen in dat Niels Bosman te vertrouwen is. Hoewel hij zijn contact gegevens niet publiceert en zijn KvK in zijn contact tab vermeldt vermoeden wij geen kwade opzet.

Voor wie is Koolhydraatarm 50 dagen programma bedoeld? 

De koolhydraatarm 50 dagen programma is bedoeld voor iedereen die slank en gezond door het leven wil. Het programma is meer gericht op vrouwen, maar mannen kunnen er ook gebruik van maken door wat ingrediënten in recepten aan te passen. Niels geeft deze aanpassingen duidelijk aan in zijn e-book en recepten. Moeilijk is het niet, je neemt als man bijvoorbeeld een boterham extra als ontbijt.

Als man start je het programma zonder het te veranderen. Indien je een honger gevoel voelt ga je pas aanpassingen maken. Neem bijvoorbeeld drie eieren in plaats van twee. Of neem meer groente dan voorgeschreven, dit is zelfs nog beter.

Niels geeft aan te starten en het gewoon even aan te kijken. Wanneer je geen zwaar werk doet of intensief sport  is het prima te doen. Je mag als man altijd iets uit onderstaande voedselgroepen nemen

 • Eieren
 • Groente
 • Vlees
 • Brood en granen

Het koolhydraatarm 50 dagen programma heeft als doel om mensen, voornamelijk vrouwen dus, meer dan 10 kilo te laten afvallen. Beperking in het aantal calorieën tussen de 1100 en 1600 per dag is noodzaak om af te vallen. Maar dit is geen crashdieet met het beruchte jojo effect.

Wat niet onbelangrijk is te vermelden, is dat de methode menu`s voorstelt die vlees bevatten. Het is dus niet geschikt voor vegetariërs. Ook wordt er aangegeven dat er geen rekening wordt gehouden met speciale diëten of allergieën.  

Wat krijg je als je Koolhydraatarm 50 dagen programma koopt?  

Je bent nu waarschijnlijk al een stuk op weg geholpen, nu je al wat gelezen hebt over de afvalcursus. Dan komen we nu op het punt in dit review koolhydraatarm 50 dagen programma wat je nu daadwerkelijk krijgt voor je geld.

Om een zo objectief mogelijk review te kunnen schrijven hebben wij het product aangeschaft. We hebben het programma een paar dagen gevolgd om te testen, dit beviel mij en mijn vrouw erg goed. Honger hebben we niet gevoeld, en de recepten waren lekker. Onze proefperiode was echter te kort om echt meetbare resultaten te zien. We geloven er wel in dat dit kan werken.

Wat beloofd Niels Bosman in zijn programma

Op de website koolhydraatarm 50 dagen programma zien we veel populaire kreten voorbij komen, net als bij vele andere afval producten.

We zien meteen kreten als:

 • 2 kilo per week verliezen zonder je suf te sporten
 • Afvallen op plaatsen waar je lichaam makkelijk vet op slaat, namelijk je buik, billen en benen
 • Alles wat je nodig hebt om overtollig vet kwijt te raken
 • Minder hongergevoel

De truc achter het afvallen is dat je maximaal 50 gram koolhydraten per dag gaat eten. Vetten en eiwitten worden op een bepaald percentage gehouden. Hierdoor ga je vet verbranden en val je dus af. Het is een soort balans tussen de macronutriënten die je moet aanhouden waardoor je afvalt.

Wat wij zien is dat er op de sales pagina diverse sterretjes bij de beweringen staan. Hij lijkt zich wel in te dekken tegen zijn eigen beweringen. Het sterretje verwijst naar de onderkant van de sales pagina waarin hij aangeeft dat geen enkel resultaat gegarandeerd is.

Eigenlijk is dit wel vanzelfsprekend, als je onderweg smokkelt en stiekem snoept gaat het natuurlijk niet werken. De sterretjes en disclaimers komen wel een beetje vreemd over. Wat je beweert op je website moet natuurlijk wel waar zijn.

Wat ontvang je na betaling

Na betaling ontvang je meteen het totale pakket in e-book vorm, uiteraard in PDF formaat dat voor iedereen eenvoudig te gebruiken is. In het boek wordt je meegenomen in een traject van 50 dagen. Gedurende die 50 dagen krijg je recepten en advies om koolhydraat arm te gaan eten. Let op: je ontvangt niet fysiek een papieren boek.

Recept van Griekse salade

Het eerste hoofdstuk start met de reden en werking van de methode. Je leert waarom je minder koolhydraten moet gaan eten. Niels weet je in dit eerste hoofdstuk echt te inspireren en te motiveren, je krijgt echt zin om te starten.

Er zit een hele theorie achter de combinatie van vetten, koolhydraten en eiwitten, met een moeilijk woord noemen we dit de macronutriënten.

We zullen je hier verder niet mee vermoeien, dat laten we aan Niels over. Maar de juiste verhouding van deze voedingsmiddelen zorgen ervoor dat je afvalt. In het e-book wordt het op eenvoudige wijze uitgelegd. Erg handig om toch even te snappen hoe het nu werkt, en nog belangrijker WAAROM het werkt.

De recepten in het e-book komen op ons erg smakelijk en eenvoudig te maken over. Naast het feit dat het makkelijk en lekker is, zijn ze ook zo samengesteld dat het niet te duur wordt. Geen moeilijke en dure ingrediënten dus. Ook lijken ze goed te combineren in een hectische gezinsomgeving met moeilijke etertjes 😉.

De recepten zijn verder opgesteld voor één persoon, door de ingrediënten te verdubbelen is het ook geschikt voor twee of meerpersoonshuishoudens.

3 Bonus pakketten bij koolhydraatarm 50 dagen programma

Elke online cursus of product tegenwoordig werkt met extra`s als je het aanschaft, dit product niet uitgezonderd. Dit is uiteraard een soort marketing vorm, je betaalt één bedrag voor de gehele cursus. Dit is morgen niet anders, het lijkt alleen dat je plotseling meer krijgt. Maar zo moet je het niet zien.

Laten we ze eens stuk voor stuk doorlopen:

Bonus 1: Boodschappenlijstjes voor 7 weken

Hoe vaak heb je niet dat je in de supermarkt loopt met de vraag, wat zullen we eten? Niels heeft daar over nagedacht en stuurt jou elke week een nieuwe boodschappenlijst. Gedurende 7 weken stuurt hij jou berichten. Hij maakt het zo wel erg makkelijk voor je. Aan de andere kant, dit hoort ons inziens gewoon deel uit te maken van het recepten en advies e-book.

Bonus 2: Favoriete drinktips Niels

De wat summiere PDF met favoriete drinktips van Niels informeert je hoe je de inname van koolhydraten via je dranken beperkt. Tips en adviezen in dit e-book liggen een beetje voor de hand. Zoals bijvoorbeeld geen suiker in je koffie meer of geen frisdrank meer in huis halen. Misschien had dit een extra hoofdstuk in het programma kunnen zijn. Wij vinden het geen bonus waar je steil van achterover slaat. 

Bonus 3: Surprise bonus

SPOILER ALERT: Wil je niet weten wat de surprise bonus inhoudt lees dan niet verder. Nou… doe toch maar wel, zo spannend is het nu ook weer niet.

Niels stuurt je om de zoveel tijd extra recepten, advies en tips per email. We hebben een voorbeeld mail gezien en deze e-mails bevatten bruikbare info. Het lijkt of de recepten ook via de website makkelijkafvallen.nl te zien zijn, daar herkennen we enkele recepten. We kunnen niet beoordelen of je via de email ook recepten krijgt die niet op de website staan.

Samenvatting koolhydraatarm 50 dagen programma

Hieronder vatten we nog even beknopt samen wat je krijgt.

 • Uitgebreid e-book met advies, tips en recepten
 • Boodschappenlijstjes voor 7 weken
 • Favoriete drinktips van Niels
 • Surprise bonus (extra recepten en tips om de paar dagen)

De methode werkt met een dagindeling van 6 eetmomenten, ontbijt, lunch en avondeten, daarnaast mag je nog 3 tussendoortjes.

Krijg je waar voor je geld?

Is het je geld waard? krijg je waar voor je geld? Je betaalt een vast bedrag van € 37 (prijspeil jan-2020).

Of dit duur of goedkoop is kunnen wij niet voor jou bepalen. Vraag je onze mening, dan vinden wij dat je voor € 37 een veel verkocht (info Paypro) en praktisch recepten en adviesboek krijgt. Alles ziet er goed verzorgd uit, en er is veel aandacht aan het geheel besteed.

We geloven ook wel als je de adviezen goed opvolgt er mooie dingen kunnen gebeuren in 50 dagen. Voor deze prijs heb je zelfs misschien niet eens een praktisch boek in de normale boekhandel. 

Ons bevalt de huidige manier van online cursussen en methoden wel. Met deze cursus leer je je eetgedrag in goede banen te leiden, waardoor je meer dan 10 kilo* afvalt.  Je weet al wat het sterretje betekent toch?

Wat zijn de ervaringen van klanten die willen afvallen?

Op facebook zijn wij voor ons koolhydraatarm 50 dagen programma review op zoek gegaan naar ervaringen. Laten we eens wat opmerkingen van klanten die pondjes kwijt willen onder de loep nemen.

Het kan soms lastige zijn om ervaringen te vinden, maar de FaceBook pagina van Niels Bosman is erg groot, het kan niet anders dat we daar vinden waar we naar op zoek zijn. Om te beginnen heeft hij meer dan 88000 volgers en een even groot aantal likes op zijn berichten. Dat is al een goede binnenkomer.

Wat we vinden is oneindig veel positieve reacties, maar let op, we vinden ook wat negatieve reacties. Laten we beginnen met de positieve, veel mensen melden dat ze echt afvallen door de tips en adviezen ter harte te nemen. Zie de voorbeelden die we verzameld hebben.

Positieve ervaring op FaceBook
Posititieve ervaring op FaceBook

Maar we onthouden je ook niet de negatieve ervaringen. Je zult ons het altijd horen zeggen: er zijn altijd wel mensen die niet tevreden zijn. Dat kan gewoon niet anders. Dat betekent echter niet dat het product niet goed is.

Veelal berusten negatieve ervaringen op misverstanden en worden deze goed opgelost, zie hierboven in de ervaringen. Je heb ook mensen die het geheel van een online cursus niet snappen, en een papieren boek thuis verwachten. Dat gaat natuurlijk niet gebeuren, hij vermeldt het zelfs op de sales pagina. Roepen dat Niels dan een oplichter is niet terecht.

Negatieve ervaring op FaceBook
negatieve ervaring Facebook

Conclusie + Koolhydraatarm 50 dagen programma kopen!

We hebben zo onderhand ons vingers blauw getypt om jou over alles te informeren. Dan rest ons alleen nog de conclusie over koolhydraatarm 50 dagen programma review.

Nadat we alles nog kort aanstippen geven wij onze mening, daarna is het aan jou om je mening op te maken.

Voor € 37 (prijspeil jan-2020) krijg je een goed in elkaar stekend programma dat echt lijkt te werken. Er zijn net te veel positieve reacties op FaceBook om dat te ontkennen. Sommige zaken kunnen beter, maar voor dit bedrag kun je je geen buil vallen. De hypotheek of huur kan vast nog wel betaald worden nadat je dit hebt aangeschaft.

Het programma doet wat het moet doen, meer dan 10 kilo afvallen. Lees de recensies er maar op na. Iedereen kan meedoen met dit programma, hoewel de nadruk iets meer op de vrouwen gericht is.

Naast het PDF e-book met recepten en tips en adviezen, ontvang je nog 3 bonussen. Wij zien het als een geheel en compleet pakket waar je goed mee uit de voeten kunt. Je volgt een programma waar je elke dag 6 eetmomenten hebt. De recepten zijn geschikt om ook door het hele gezin te worden gebruikt.

Twijfel je of het wel iets voor je is? Ook bij het koolhydraatarm 50 dagen programma krijg je een 30 dagen niet goed geld terug garantie. De betere cursussen bieden dit altijd aan, zeker de producten op het bekende betaal platform PayPro.

Minpuntjes zien we ook, we stelden per email een vraag, het duurde wel even voordat we een reply op onze email kregen. Dat is toch wel jammer en niet meer van deze tijd.

Voor en nadelen Koolhydraatarm 50 dagen programma

 • Goede en complete cursus
 • Laat je afvallen zonder honger gevoel
 • Sporten niet vereist, mag natuurlijk wel
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie
 • Nadelen? Matige response op onze vragen per email?
 • Vereist inzet en discipline

Conclusie: We zien een jonge en enthousiaste professional die vol met passie een mooi product in de markt zet. Overal is aan gedacht en het geheel is compleet. Twijfel of het werkt denken wij ook weggenomen te hebben. Hopelijk hebben wij alles verhelderd voor je. Op naar de zomer 😊!

Review koolhydraatarm 50 dagen programma

Koolhydraatarm 50 dagen programma!

Druk snel op de knop hieronder naar het koolhydraatarm afvalprogramma!

direct naar de geheime korting pagina

Indien je het hele koolhydraatarm 50 dagen programma review hebt gelezen, dan denken wij dat je antwoord hebt gekregen op onderstaande belangrijke vragen. Althans dat was onze bedoeling!

 • Is Niels Bosman betrouwbaar?
 • Wie is Niels Bosman?
 • Wat is het koolhydraatarm 50 dagen programma?
 • Is koolhydraatarm 50 dagen programma oplichting?
 • Is koolhydraatarm 50 dagen programma betrouwbaar?
 • Wat zijn ervaringen over koolhydraatarm 50 dagen programma?
 • Is koolhydraatarm 50 dagen programma een scam?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.