REVIEW Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga

Hoe jij als beginner goed kunt starten met Yoga!

Gemiddelde leestijd: 30 minuten
review yoga stap voor stap

Review Yoga Stap voor Stap, DE beginners cursus waarmee je kunt starten als beginnend Yoga beoefenaar. Yoga Stap voor Stap is van het team Happy van Yoga. Wij zijn al goed bekend met Happy with Yoga, we hebben namelijk al 3 andere cursussen van hen POSITIEF beoordeeld.

We misten echter een beginnerscursus in onze beoordeling reeks, daar gaan we vandaag dus iets aan doen. Loop jij met de het idee om iets aan je stresslevels te doen? Je bent niet de enige, Yoga is een opkomend trend welke zeker te maken heeft met de stress in de huidige maatschappij.

Altijd maar stress op het werk, en bij thuiskomst de sociale verplichtingen van je familie. Zou het niet fijn zijn daar weer een balans in te vinden? Wij denken dat Yoga daar ideaal voor is. 

Wanneer je Yoga Stap voor Stap hebt gedaan zou je eventueel de andere cursussen van Happy with Yoga kunnen volgen. Zie hiervoor onze reviews:

Benieuwd geraakt, lees SNEL verder en laat je meenemen in de wereld van Yoga.

Yoga Stap voor Stap!

30 dagen niet goed geld terug garantie, probeer het!

Waarom Yoga Stap voor Stap aanschaffen?

Yoga Stap voor Stap wil je aanschaffen omdat je op een rustige manier en in je eigen huis oefeningen kunt doen waardoor je ontspannen wordt. Niet meer en niet minder. De positieve gevolgen hiervan zijn enorm, je wordt sterker, gezonder en flexibeler.

En zodra je gezonder in je vel zit, wordt  je geest ook gezonder en vloeit de spanning van je af. Dit is een notendop samengevat waarom je eigenlijk meteen zou moeten beginnen.

Tegenwoordig komen mensen met allerhande vage klachten bij de huisarts, deze klachten zijn vaak te wijten aan stress. Pak je dus je stress aan dat ben je waarschijnlijk van je klachten af. Het proberen waard toch?

Officieel wetenschappelijk onderbouwd bewijs hebben we niet, maar Yoga wordt al eeuwen beoefend. We gaan er dan maar gemakshalve vanuit dat dit toch ook voor JOUW kan gaan werken. 

Klachten door stress

Herken jij een van onderstaande klachten, dan is het verstandig daar professionele hulp voor te zoeken van een specialist. Zijn je klachten nog mild, dan kun je ze wellicht zelf verhelpen of beter nog voorkomen.

 • Spanning in het lichaam
 • Hoofdpijn klachten
 • Pijn op de borst
 • Duizeligheid
 • PTSD (posttraumatische stress)
 • Hartkloppingen

Waarom je niet volledig thuis ontspant voor de TV of door het lezen van een boek

Wanneer je denkt te ontspannen door series te kijken op TV, of zelfs rustig een boek te lezen. Dan moeten we je uit een droom helpen. Je ontspant niet volledig omdat je te veel bezig blijft met prikkels van buitenaf.

Hierdoor kan er weer een nieuw probleem ontstaan, moeite met slapen of in slaap komen. Dit heeft weer tot gevolg dat je moe opstaat. Heb jij MOEITE met slapen. Lees dan ons review: Perfect Slapen in 7 stappen.

Voordelen van Yoga Stap voor Stap

De voordelen van Yoga merk je meteen, je voelt je fitter, wordt leniger en komt meer bewuster in het leven te staan.  Door stress uit je leven te filteren maak je ruimte voor positiviteit en geluk.

Veel mensen denken ook al gauw aan zweverigheid bij Yoga, er is echter weinig zweverigs aan. Naast de vele positieve voordelen voor je geest wordt je ook flexibeler. Indien je last hebt van rug, schouder, nek of stress, dan helpt Yoga echt dit te verminderen.

Het grote voordeel van Yoga Stap voor Stap is het feit dat je het gewoon thuis kunt doen. Indien je slechts een keer naar de normale Yoga school gaat zal het je geen grote verbeteringen opleveren. Doordat je alle filmpjes en documentatie online, en op je gewenste mobiele apparaat hebt kun je echt overal trainen.

Een sessie kun je zo lang of kort maken als je zelf wilt, maar gemiddeld ben je met 20 a 30 minuten klaar om goede resultaten te bereiken.

Yoga Oefeningen voor thuis tijdens corona quarantaine

Nu we allemaal thuis moeten blijven vanwege het coronavirus is een set oefeningen om thuis uit te voeren ideaal. De cursus is lang voor de crisis samengesteld, maar bewijst op dit moment wel zijn nut.

Je blijft fit en loopt geen risico op besmetting, de ideale manier om te sporten. Bij de Decathlon vind je een yoga mat om je oefeningen op te doen. Makkelijk op te bergen onder de bank, smoesjes om niet te starten zijn er eigenlijk niet.

JA: Ik weet genoeg en wil METEEN starten met Yoga Stap voor Stap! Klik SNEL hier om risicoloos te starten met Yoga.

Wie of wat is Happy with Yoga? – verkoper van Yoga Stap voor Stap

Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart zijn de auteurs van Yoga Stap voor Stap. Rolf en Melanie zijn inmiddels ervaren en goed opgeleide Yoga docenten. Hun verhaal begon echter jaren geleden in New York waar zij per ongeluk met Yoga in contact kwamen.

Teruggekomen in Nederland zijn zij meer lessen gaan volgen, en is dit uitgegroeid tot hun Yoga imperium.

Zij merkten in het begin dat er geen goede Stap voor Stap Yoga cursussen bestonden, en zeker niet online. Tijdens normale lessen met ervaren studenten was er weinig tijd om beginners de juiste stappen bij te brengen. Om een lang verhaal kort te maken zijn zij toen gestart een Yoga Stap voor Stap cursus te maken.

Lees ook de eerder genoemde reviews die wij over Happy with Yoga hebben gemaakt, daar vind je nog meer informatie over Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart.

Als laatste willen we nog aanstippen dat Rolf en Melanie door de jaren heen diverse internationale diploma’s over Yoga hebben behaald. Je bent bij hun in goede handen.

Is Yoga Stap voor Stap Betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart staat niet ter discussie. Zij zijn betrouwbaar. Rolf en Melanie bieden diverse Yoga en  mindfulness cursussen aan, waarvan wij er al vele hebben gereviewd.

Je hoeft niet bang te zijn dat je met oplichting of een scam te maken hebt. Alles is betrouwbaar transparant en nagetrokken door ons in dit review Yoga Stap voor Stap.

Happy with Yoga is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby van Rolf en Melanie. Zoals eerder gemeld zijn zij gestart in New York na een stressvolle periode. Vervolgens zijn zij gepassioneerd geraakt over Yoga en willen andere mensen inspireren en onderwijzen in Yoga.

Het doel is om iedereen te laten profiteren van deze levenswijze waardoor je rust en geluk vind in je leven.

KvK check Happy with Yoga

Om je in dit review Yoga Stap voor Stap toch iets meer concrete bewijzen te laten zien van hun betrouwbaarheid doen we een KvK check. We vallen in herhaling, lees ook onze andere reviews waar wij nog iets dieper ingaan op het bedrijf.

Onderaan de sales pagina vinden we het voor ons bekende KvK nummer 65693671 terug. Deze hebben wij namelijk al gecheckt en klopt volledig. Niets wijst ook maar enigszins naar oplichting. Het bedrijfje opereert vanuit Schiedam.

KvK nummer Happy with Yoga

Maar ook het feit dat alles traceerbaar is vinden wij erg prettig. Rolf en Melanie gebruiken geen schuilnaam, en hebben veel recensies op hun Facebook site. Dit bij elkaar is voor ons genoeg om hen als betrouwbaar te betitelen.


TIP: Wist je dat je ook leuke en bruikbare bonussen bij Yoga Stap voor Stap krijgt? Klik SNEL hier en zie wat je krijgt.


Betaling van Yoga Stap voor Stap

Ons oordeel op betrouwbaarheid van Yoga Stap voor Stap was al goed. Toch willen we nog iets vertellen over de betaling van het product.

De betaling van het product verloopt via PayPro, dit gebruiken veel online verkopers als tussenpartij. Dit gerenommeerde bedrijf zal geen zaken doen met schimmige partijen.

Bedrijven worden alleen aangenomen na een grondige checklist van eisen. Wees dus gerust als je het product wilt kopen, en je ziet deze naam voorbij komen.

Voor wie is Yoga Stap voor Stap bedoeld?

Laten we hier meteen duidelijk zijn, Yoga is voor iedereen, van jong tot oud. We gaan dit uiteraard nog wel verder toelichten.

Wist je dat meer dan 1 miljoen mensen in Nederland Yoga beoefenen, dat hadden wij ook niet verwacht. Dit is de snelst groeiende “sport”, hoewel het eigenlijk geen sport maar meer oefeningen zijn.

Yoga is geschikt voor iedereen vanwege de volgende:

 • Yoga wordt meer door vrouwen beoefend, hoewel de mannen tegenwoordig ook steeds meer de voordelen inzien en een inhaalslag maken.
 • Je kunt Yoga binnen je eigen mogelijkheden beoefenen. Je hoeft niet te presteren en concurreren met een ander. Pas het toe binnen jouw fysieke mogelijkheden. Het maakt ook niet uit op welk niveau je begint. Zeker niet met de Yoga Stap voor Stap cursus, dit is juist om jouw de basis te leren. Daarom kan iedereen, van jong tot oud starten.
 • Yoga is geen religie wat mensen soms denken, elk persoon ongeacht zijn religie kan aan Yoga beginnen.
 • Yoga is niet zweverig, maar slechts een manier om fit te geraken door oefeningen. Misschien heeft de Oosterse afkomst hier iets mee te maken, maar dit beeld klopt in ieder geval niet.

Yoga nuttig en ontspannend?

In een van de vorige Yoga producten heb ik enkele lessen zelf uitgeprobeerd, de tijd was te kort om echt betrouwbare en nuttige testresultaten te geven. Toch voelde ik een soort rust over me heen komen nadat ik het uitvoerde. Vervolgens kon ik heerlijk slapen.

Indien jij met Yoga Stap voor Stap aan de gang gaat en je behaalt goede resultaten, laat het ons dan weten. We verwerken je reactie dan in onze reviews. We twijfelen er niet aan dat je goede resultaten kunt bereiken.

Het review Yoga Stap voor Stap | Beginners Handleiding!

Yoga Stap voor Stap is een echte beginnerscursus, misschien durf je niet naar een yoga school door al die profs daar. Rolf en Melanie ondervonden dat ze in reguliere Yoga lessen als beginner niet goed geholpen werden. Daar is het hele idee ontstaan.

Dus dat gezegd, word je met dit product echt een soort basishoudingen en technieken aangeleerd, dit komt in de vorm van 9 volledige video lessen. Deze lessen duren ongeveer een uur en worden kalm en sereen ingesproken door Rolf en Melanie.

 De lessen in de hoofdvideo`s duren ongeveer een uur, met de korte series krijg je ondersteuning als je een keer even geen tijd hebt. Je kunt dan bijvoorbeeld een kleine sessie doen, handig net voor het slapen gaan!

Bonus producten bij Yoga Stap voor Stap

De standaard videolessen worden voorzien van een handig e-book met alle basis Yogahoudingen. Dit e-book telt 56 pagina’s en geeft bij elke basishouding de voordelen daarvan. Wat wij een groot voordeel vinden is dat er ook wordt ingegaan op het voorkomen van blessures.

Yoga kun je op elk niveau doen, probeer vooral niet de onmogelijke houdingen die je wel eens in de media ziet. Doe het op je eigen manier en eigen niveau, hiermee wil het e-book voorkomen dat jij je zelf blesseert.

Houdt het e-book naast je videolessen als naslagwerk. Het handige van een e-book in PDF vorm is dat je het kunt uitprinten en er dan aantekeningen bij kunt zetten. Ook heb je de gehele cursus in zijn geheel bij je op je mobiele apparaat.

2e bonus – extra les

Buiten de 9 al eerder genoemde lessen ontvang je een extra bonus les, deze les gaat dieper in op de achtergrond van Yoga. Hoe is het ontstaan en waarom is het zo ontzettend nuttig om hiermee te starten. We hebben de voordelen van yoga al uitgelegd, maar nu krijg je ze in videovorm van de meester zelf uitgelegd.

Waarom deze video niet gewoon aan de andere video’s wordt toegevoegd weten wij niet. We zouden dat logischer vinden, laten we het maar beschouwen als een soort van marketing.

3e bonus – bonus video`s en losse series

De laatste bonus die je ontvangt zijn opnieuw video`s. Deze gaan dieper in op specifieke maar belangrijke onderwerpen binnen de Yoga.

Dit zijn bijvoorbeeld:

 • De ademhaling tijdens oefeningen
 • Hoe houd je de oefeningen vol
 • Grensbepaling, wat kan ik wel en niet
 • Korte video`s voor wanneer je weinig tijd hebt
 • set oefeningen in 10 minuten

Prijs-Kwaliteitverhouding Yoga Stap voor Stap

Deze beginnerscursus kun je voor een EENMALIG bedrag van 57 euro (prijspeil maart 2020) aanschaffen. Zet je dit uit tegen lessen in een reguliere Yoga school, dan ben je al veel meer kwijt.

In onze vorige reviews zagen wij Yoga School Balanzs waar je al meer dan 130 euro kwijt bent voor 10 lessen.

Of een prijs redelijk is vinden wij altijd lastig te zeggen, voor de één kan dit duur zijn voor de andere stelt het niks voor.

De prijs-kwaliteitverhouding is naar onze mening goed. Je ontvangt veel goede video`s van 2 gepassioneerde Yoga enthousiasten. Onthoud ook dat professionele begeleiding nooit ver is, heb je een vraag dan kun je altijd mailen naar Rolf en Melanie op info@happywithyoga.com.

Voor de genoemde 57 euro kun je je geen buil vallen, de oefeningen bieden je bewezen grote voordelen voor je gezondheid. Waarom zou je het niet PROBEREN? Het is risicoloos, daarover later meer. 

Daarnaast is het super eenvoudig mee te nemen naar elke locatie op je mobiele telefoon of tablet.  Je kunt het uitprinten en meenemen in de trein om daar fijn te lezen. Deze digitale mobiliteit vinden wij echt een groot voordeel van de moderne cursussen en producten.

Besloten community

Vaak vinden mensen het fijn om ook met gelijkgestemden te kunnen overleggen. Je kunt vragen stellen in een besloten Facebook groep. In het leden gedeelte is het ook mogelijk om met elkaar in contact te treden.

Dit is NIET verplicht en je kunt de cursus ook prima volgen zonder contact. Het helpt je echter wel om gemotiveerd te blijven, je trekt je namelijk aan elkaar op.

Niet GOED GELD TERUG bij Yoga Stap voor Stap

Heb je nog twijfels? Indien je een goed product zoekt om thuis iets aan je gezondheid te doen is dat nergens voor nodig. Wij zouden niet twijfelen en beginnen.

Maar misschien ben je nog wat huiverig om te kopen en twijfel je nog over de kwaliteit, als je ons review Yoga Stap voor Stap helemaal leest kan dat bijna niet 😉.

Weet dan dat je Yoga Stap voor Stap 30 dagen lang risicoloos kan testen en beoordelen. Valt de inhoud je toch tegen dan kun je Rolf en Melanie een email sturen en krijg je zonder lastige vragen gewoon je geld terug gestort.

Zullen we je een GEHEIM vertellen, de meeste mensen zijn over het algemeen tevreden over online producten. Refunds hoeven bijna nooit te worden gegeven.

Omdat alle onderdelen digitaal zijn kun je de producten zelfs behouden, hiermee is het risico dat je niet krijgt wat je verwacht verdwenen. Alleen auteurs die 100% achter hun producten staan geven deze garanties. Dat moet wel, ander zouden ze de hele tijd aan het crediteren zijn.

30 dagen vrijblijvend testen van Yoga Stap voor Stap

Geel logo niet goed geld terug

Je zult merken dat het product doet wat het beloofd, Ben jij later een van deze tevreden gebruikers? Zo Ja, stuur ons en Happy with Yoga dan even een reactie. Op deze manier kunnen we elkaar beter informeren over Yoga producten.

Rolf en Melanie besteden veel tijd en aandacht aan hun producten, het zou ons verbazen als het jou niet bevalt. Je moet uiteraard wel houden van een beetje inspanning. Maar dat heb je toch wel over als je hierdoor fitter wordt?

Ervaringen Yoga Stap voor Stap

Goede ervaringen over Happy with Yoga zijn er genoeg, kijk hiervoor eens op hun Facebook site. We zien daar bijna 16000 volgers! Dit is niet zomaar een product, dit is DE SPECIALIST in online Yoga cursussen.

De mensen beoordelen Happy with Yoga met de maximale score van 5 sterren. Check ook eens deze onafhankelijke Yoga site waar ze Yoga stap voor Stap ook goed beoordelen.

review-yoga-stap-voor-stap positieve-ervaring
review-yoga-stap-voor-stap positieve-ervaring-2

We kunnen niet ontkennen dat er ook mensen zijn die misschien minder tevreden zijn, voor hen is er de eerder genoemde NIET GOED GELD TERUG GARANTIE. Niet iedereen kan tevreden zijn.

Conclusie + Yoga Stap voor Stap kopen!

Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart zijn een begrip in de Yoga wereld en leven voor het Yoga. Dit alleen zegt al alles wat je van deze instapcursus Yoga Stap voor Stap kunt verwachten.

Inmiddels is dit de 4e cursus van Rolf en Melanie die we tot tevredenheid hebben getest. Mocht je nog wat meer info willen kijk dan eens bij onze andere reviews, de links hebben we eerder genoemd.

De cursus is ontwikkeld uit een gemis wat Happy with yoga zelf ondervond, ben je onzeker tussen de profs in de echte Yoga school? Met dit product doe je veilig thuis de basis op, indien je het leuk vind kun je de vervolg cursussen proberen.

De belangrijkste voordelen die je behaalt als je dit op regelmatige basis doet zijn, dat je je fitter, leniger en mentaal beter voelt. Dit is toch waar je naar op zoek bent? Ervaar je stress, aarzel dan niet en probeer het een keer, de meeste mensen krijgen er geen spijt van.

Waar voor je geld?

Voor 57 euro (prijspeil maart 2020) beoordelen wij dit als een prima prijs. Weet ook dat je in een normale Yoga school al bijna het driedubbele kwijt bent en dan ook geen trainingen terug kunt kijken. Het product is compleet en uitstekend geschikt voor beginners.

Er is een enorme community waar je ook deel van uit kunt maken, dit is erg handig voor tips en vragen. Wil je dit niet, geen probleem, het zal je trainingen verder niet in de weg staan. Vragen kun je ook direct stellen in alle privacy.

Ben je al lang op zoek naar een rustige en ontspannende manier om te bewegen, DIT is jouw kans! Stel het niet meer uit, en werk meteen aan je gezondheid. Dit is de snelst groeiende manier van bewegen in Nederland.

Als laatste willen we aangeven dat je het risicoloos kunt testen, ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld zonder lastige vragen meteen terug. Maar geloof ons, dat wil je niet, je gaat tevreden zijn.

DRUK snel op de groene button hieronder, dan kun je binnen 5 minuten ook starten en ontvangt meteen toegang.

Voor- en nadelen van delen Yoga Stap voor Stap

 • Echte basis technieken voor beginners

 • gratis toekomstige updates

 • NIET GOED GELD TERUG garantie voor 30 dagen

 • Professionele begeleiding van 2 ervaren Yogadocenten

 • Je moet wel tijd en inspanning in de oefeningen steken

review-yoga-stap-voor-stap

Yoga Stap voor Stap met Happy with Yoga!

30 dagen NIET GOED GELD TERUG garantie, druk snel op groene knop hieronder!

Ga DIRECT naar de GEHEIME korting pagina
Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga
Yoga Stap voor Stap – Happy with Yoga

Beoordeling door Leon van Marketheme,

30 mrt 2020
5

Deze Yoga Stap voor Stap cursus biedt alles wat je als beginner moet weten. e-book en videomateriaal zijn prima.

Deze Yoga Stap voor Stap cursus biedt alles wat je als beginner moet weten. E-book en videomateriaal zijn prima.

 

Heb je het hele review Yoga Stap voor Stap gelezen? Goed zo, dan ben jij nu als het goed is geïnformeerd over de meest belangrijke zaken. Wij hopen dat onderstaande vragen voor jou beantwoord zijn en dat je met een gerust hart de cursus kan aankopen.

Wij hebben geprobeerd een zo objectief mogelijk review samen te stellen, maak uiteindelijk je eigen oordeel.

 • Is Hapy with Yoga betrouwbaar?
 • Wie is Melanie Poldervaart?
 • Wie is Rolf van Baalen?
 • Wat is Yoga Stap voor Stap?
 • Is Yoga Stap voor Stap oplichting?
 • Is Yoga Stap voor Stap betrouwbaar?
 • Wat zijn ervaringen over Yoga Stap voor Stap
 • Is Yoga Stap voor Stap een scam?

Gerelateerde reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *