Review De Keto Revolutie

Is dit de afslank oplossing die jij zoekt?

Gemiddelde leestijd: 29 minuten
De Keto Revolutie

In dit Review De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren gaan we alles uitzoeken over deze nieuwe trend in afslanken. Waarschijnlijk ben je al langer op zoek naar de ideale manier van afvallen die voor jou goed werkt, en ben je deze nog niet tegen gekomen. Is dit dan de oplossing?

Wij gaan uitzoeken wat de Keto Revolutie is, en waarom het jou zou kunnen helpen van de overtollige kilo’s af te komen. Ze beloven dat je met het Ketodieet snel je buikvet kunt verbranden, maar is dat echt zo?

Op reviewkeizer hebben we nog niet veel afslankproducten getest, we zijn dan ook erg benieuwd of dit product doet wat het beloofd. Laten we snel gaan uitzoeken of het je geld waard is.


Wat is het Ketogeen dieet of ketodieet? “hoog-in-vet” dieet kopen!

Wat is nu precies het Ketogeen of Ketodieet? Deze hype die al een poosje aan de gang is, beloofd je op een snelle manier gewicht te verliezen en vet te verbranden zonder dat je calorieën hoeft te tellen. Hiervoor moeten we je eerst informeren hoe het Ketodieet in grote lijnen werkt.

Zelf zijn we nog geen grote Ketogeen goeroe, dus we citeren uit het werk van Mitchel van Duuren. Het Ketogeen of Ketodieet wordt ook wel een “hoog-in-vet” dieet genoemd. Het herprogrammeert jouw spijsvertering om je vetopslag als brandstof te gebruiken i.p.v. de glycogeen die opgeslagen is in je lever en spieren. Glycogeen wordt verkregen uit glucose.

Dit proces zorgt ervoor dat de vetcellen hun vetzuren gaan loslaten, je lever gaat deze vervolgens omzetten in “ketonen”. Zie hier de herkomst van de naam van het Ketodieet.

Je lichaam komt in een staat die we “ketose” noemen, en gaat ketonen gebruiken als energie i.p.v. de glucose uit koolhydraten. De verhoging van ketonen in je bloed helpt je suikerspiegel te verlagen. Hormonen die zorgen voor de vetverbranding komen hiermee weer in balans. Vervolgens uit zich dit in het feit dat je lichaam elke dag meer vet gaat gebruiken als brandstof.

De speciale energievorm gaat twee keer langer mee, en wordt ook gelijkmatiger aan het lichaam afgegeven dan koolhydraten. Je honger gevoel wordt op een natuurlijke en prettige manier onderdrukt. Als gevolg ga minder eten, de vetten vullen je namelijk beter dan koolhydraten.

Samengevat kunnen we zeggen dat het resultaat verbluffend is. Je zult snel centimeters aan omvang verliezen, ook op plekken die normaal gesproken lastig zijn om vet te verbranden. Zoals de bovenbenen, heupen en buik.


Wie is de Mitchel van Duuren van De Keto Revolutie

Eerst een paar vragen vooraf, voor we verder gaan met de vraag wie Mitchel van Duuren is:

Auteur Mitchel van Duuren
 • Ben jij je eigen lichaam zat?
 • Heb je alle diëten al geprobeerd, maar niet deden wat ze beloofden?
 • Wil je niet nog een teleurstelling?
 • Zie je op tegen het volgen van een nieuw dieet? (ook al weet je dat je het wel nodig hebt)
 • Zie je door de bomen het bos niet meer met betrekking tot voedingsadviezen?
 • Of wil je gewoon meer energie, zodat wanneer je ‘s-ochtends opstaat je de dag met energie kunt beginnen?

Kun je de meeste vragen met JA beantwoorden, lees dan snel verder.

Mitchel van Duuren is een fitnesstrainer en al ruim 10 jaar eigenaar van één van de grootste online winkels in sport- en eiwitsupplementen (foodie.nl). Hij weet dus hoe je adviezen moet geven. Echter worstelde hij ooit ook met zijn gewicht, hij dacht dat hij hier genoegen mee moest nemen door de genen in zijn familie, waar iedereen ook wat dikker is.

Op een gegeven moment had hij er genoeg van en viel veel af door Paleo. Mitchel is ook eigenaar van het dieet blog Paleo.nl en foodie.nl. Met Paleo wordt je suiker onafhankelijk, maar het Ketodieet zorgt ervoor dat je zelfs voedsel onafhankelijk kan leven en afvallen.


Is de Keto Revolutie betrouwbaar?

Misschien ben je wat huiverig en vraag je je af of Mitchel van Duuren van de De Keto Revolutie wel betrouwbaar is. Deze vraag kunnen we snel met een JA beantwoorden. Er is niets dat met oplichting te maken heeft, we gaan dat bewijzen door een aantal zaken te controleren.

Samenwerkingsverbanden van De Keto Revolutie
Bedrijven die hebben samengewerkt met Mitchel van Duuren

Mitchel heeft een indrukwekkende lijst van bedrijven die met hem samenwerken, zoals bijvoorbeeld het tijdschrift Linda. In de Linda is hij over het Paleo dieet geïnterviewd.

KvK controle, is De Keto Revolutie oplichting?

Je hebt hierboven al kunnen zien dat Mitchel van Duuren echt bestaat en heeft samengewerkt met het tijdschrift Linda, we twijfelen niet dat ook de overige bedrijven met hem hebben samengewerkt. Toch doen we voor elk product een check op de KvK website om de inschrijfgegevens te controleren. Op de Salespagina van De Keto Revolutie komen wij geen KvK nummer tegen, maar op wel de website Foodie.nl: 11068314.

Kvk inschrijving Foodie.nl

We zien hier geen enkel wantrouwen ten aanzien van Mitchel van Duuren en zijn diverse producten. Wil jij je buikvet verbranden, dan is hij de man die het je kan leren!


Doelgroep voor het Ketodieet

Het Ketodieet is voor iedereen die op een snelle en effectieve manier vet wil verbranden en zijn conditie wil opbouwen. Het tellen van calorieën is niet nodig, zoals bij sommige ander afslankprogramma`s wel het geval is. Door het volgen van deze cursus zul je op een ideaal en gezond gewicht komen en je daardoor weer fit voelen. Lukt het afvallen niet?, met de Keto Revolutie gaat dit zeker lukken!

Veel mensen zullen al meerdere diëten hebben geprobeerd. Er zijn veel aanbieders en goeroes over Keto, echter Mitchel heeft zijn eigen visie die goed aanslaat bij het grote publiek. Door de twist die Mitchell aan het dieet geeft krijg je niet de “keto griep”, die je bij veel andere aanbieders wel kunt oplopen. Indien je het dieet niet goed uitvoert wordt je lichaam juist sloom, vermoeid en energieloos. Maar als je de Keto Revolutie koopt, zal dit jou niet overkomen.


Review De Keto Revolutie, wat koop je?

We hebben je nu over een aantal praktische zaken geïnformeerd, maar wat krijg je nu daadwerkelijk als je de De Keto Revolutie aanschaft? We zullen je nu in dit gedeelte van review De Keto Revolutie haarfijn uitleggen waar je voor betaald. Jij wilt toch graag je buikvet verminderen of niet?

Kort samengevat krijg jij onderstaande producten die we nog wat nader zullen uitleggen. Let op, je kunt de Keto Revolutie nu tijdelijk via onderstaande blauwe knop met korting aanschaffen.

Cursusinhoud, bereik jouw ideale en gezonde gewicht!

 • De Keto Revolutie Videocursus (20+ video’s)
 • Het boek De Keto Revolutie
 • Het Intermittent Fasting handboek
 • Het Keto Revolutie Receptenboek
 • 21 Dagen Maaltijdplanners + boodschappenlijstjes

De Keto videocursus, is dit het aanschaffen waard?

Naast de verschillende e-books die je ontvangt is er ook een video cursus, dit maakt het wel heel makkelijk om bijvoorbeeld in het opbaar vervoer te kijken. De videocursus is opgedeeld in 3 weken, het is de bedoeling dat je elke week een deel kijkt. De Keto Revolutie is een programma van 3 weken of 21 dagen. Na de derde week zul jij all goede resultaten moeten zien.

Voor ons review De Keto Revolutie zijn we de video’s gaan bekijken. In de cursus loodst Mitchel je door alle aspecten van het Ketogeen dieet heen.

Verder leer je meer over:

 • Wat is het Ketodieet precies?
 • Indelen en berekenen van macronutrienten
 • Voordelen van de toestand “ketose”
 • Hoe je ketonen kunt meten
 • Het verschil met andere diëten als Atkins en Paleo
 • En nog veel meer…..

In de allereerste video legt Mitchel op een fijne toon uit wat nu precies het Ketogeen dieet is, en hoe je in de toestand ketose komt. Deze eerste video kun jij ook zien en staat op de salespagina van de Keto Revolutie. kijk hem eens, en je ziet zelf dat het erg prettig te volgen is. De video’s zijn van goede kwaliteit en in HD 1080p te streamen. Mitchel komt sympathiek over, en lijkt goed geïnformeerd.

We hebben enkele video`s eens goed bekeken. Als we de video over koolhydraten als voorbeeld nemen, dan bespreekt Mitchel daar een aantal nuttige dingen. Hij beweert niet alles te weten, maar geeft zijn mening op basis van maanden zelfstudie en experimenten op zichzelf. Ook komen er een aantal echte feiten voorbij, zoals het feit dat jou lichaam geen koolhydraten nodig heeft om te overleven.

Eiwitten en vetten daarentegen zijn wel nodig. Er zijn ook goede koolhydraten, deze vind je o.a. in diverse groenten. Waar je uit de buurt moet blijven zijn de bewerkte koolhydraten.

Wil jij snel afvallen, dan zou ik deze video cursus een aantal maal achter elkaar kijken, vervolgens kun je gaan starten. De video`s en e-books kun je dan gedurende het dieet constant raadplegen als naslagwerk. Overweeg je een afvalcursus te kopen, dan maakt deze cursus een zeer goede en gedegen onderbouwde indruk op ons. Dit is zeker de moeite waard.

E-book De Keto Revolutie

PDF e-book over de Keto Revolutie
e-book de Keto Revolutie

Na betaling kun je in de ledenomgeving je product bekijken, er zijn nog meer producten. Alleen De Keto revolutie en bijbehorende PDF e-books zijn uiteraard downloadbaar. Dit 108 pagina tellende e-book zit goed in elkaar. De vormgeving ziet er netjes uit, je krijgt veel betrouwbare informatie. Niets mis mee.

Er wordt op veel aspecten diep ingegaan, zoals natuurlijk snel afvallen. Maar ook hoe je moet bewegen. Alle informatie rondom koolhydraten, vetten etc. Je kunt zelfs als vegetariër het Ketodieet volgen, er zijn namelijk ook vegetarische vetten en eiwitten. Als je dit snel afvallen dieetboek koopt, lijkt ons dat het niet meer mis kan gaan.

Je leert ook wat je moet doen als je niet meer afvalt, dat je voldoende slaap moet hebben. Stress proberen te vermijden enzovoort. Dit boek staat bommetje vol goede informatie van een autoriteit op gebied van Keto.

We kunnen geen betaalde informatie openbaar maken, daarom laat ik je een algemene pagina zien zodat je een indruk krijgt hoe het eruit ziet.

voorbeeld pagina uit het e-book De Keto Revolutie.
Voorbeeld pagina Ketodieet snel afvallen e-book

Intermittent Fasting Handboek, aanschaffen?

Indien je de tijdelijke aanbieding gebruikt krijg je een volledig pakket inclusief het Intermittent Vasten e-book. Wat is dat Intermittent fasting of vasten? We gaan dit in het review De Keto Revolutie verklaren. Hieronder leggen we kort samengevat uit wat het principe achter Intermittent Vasten is.

Dit 64 pagina tellende e-book gaat je uitleggen hoe je op regelmatige basis kunt vasten. Dit kan elke dag zijn of enkele keren per week. Op een dag mag je slechts gedurende een bepaalde periode eten, de rest van de dag ga je vasten.

Je lichaam schiet in een soort stress modus, waardoor het in een overlevingsmodus gaat. Net zoals dit in de oertijd gebeurde, het lichaam verwacht een energietekort en zorgt ervoor dat je fit moet zijn om goede beslissingen te nemen. De mensen in de oertijd moesten op jacht, en aangezien de voeding op is kost dit tijd en energie.

Waar haalt het lichaam dan de energie vandaan?, juist, uit de vetvoorraad waardoor jij snel kunt afvallen! Het lichaam herstelt ook sneller van ontstekingen, omdat de oermens dit niet kon gebruiken tijdens de jacht.

Verder krijg je allerhande tips, zoals het drinken van veel water tijdens het vasten. Er wordt antwoord gegeven op veelgestelde vragen enzovoort. LET OP: het Ketodieet is niet heel strikt, je hoeft dus niet elke dag te vasten. Je lichaam moet een trigger krijgen om in een andere modus te komen. Zoals Mitchel het uitlegt lijkt het goed vol te houden.

Wil je meer weten, dan raden we echt aan de Keto Revolutie te kopen, zodat je automatisch ook dit kwalitatief goede e-book krijgt.

Het Keto Revolutie Receptenboek, gouden recepten om snel af te vallen!

63 heerlijke Ketodieet recepten in een e-book
63 Keto recepten kookboek

In het 21 Dagen Keto Revolutie Kookboek vind je genoeg recepten om geen honger te lijden, dat is bij dit dieet ook niet het geval. In de ledenomgeving staan 2 versie’s van het boek, een is printvriendelijk zodat je een print kan maken voor in de keuken. Of je zet je tablet gewoon in keuken, dat kan ook 😉

De recepten zijn ook als vegetariër te gebruiken, je vervangt het magere vlees en kip dan door tofu.

Het boek is zo ontworpen dat je het dieet 21 dagen kunt volgen. Voor elke maaltijd, ontbijt lunch en diner vind je recepten die gezond en lekker zijn. Maar nog wel het belangrijkst!, waarvan je dus op termijn ook snel gaat afvallen. Het boek is een samenwerking met 2 andere mensen en refereert ook aan de website foodie.nl van Mitchel van Duuren.

Ook aan het oog is gedacht, de recepten zijn voorzien van professionele foto`s. Begrijp dat de recepten ook voor een gemiddeld mens is. Een bouwvakker van 29 jaar, verschilt nogal met een vrouw van 50 jaar die op kantoor werkt. De energiebehoefte is totaal anders. Door het nemen van grotere of minder grote porties kun je de recepten op jouw behoefte afstemmen.

In het PDF e-book van de Keto Revolutie vind je een hoofdstuk hoe jij je persoonlijke energiebehoefte kunt uitrekenen. Je leert welke verdeling van macronutriënten (vet, eiwitten, koolhydraten) hierbij hoort.

Receptvoorbeeld uit het 21 dagen Keto Revolutie kookboek
Voorbeeld recept uit het kookboek

Maaltijdplanningen en Boodschappenlijstjes

Om het jou nog makkelijker te maken heeft de Keto Revolutie weekmenu`s samengesteld met de bijbehorende boodschappenlijstjes. Kant en klaar, je kunt zo nog sneller starten met afvallen op de juiste manier. Je ideale en gezonde gewicht komt zo wel heel snel in zicht!

voorbeeld van een weekmenu bij de Keto Revolutie
voorbeeld van een weekmenu bij de Keto Revolutie

De weekmenu`s zijn opgesteld voor een vrouw van 40 jaar, 1.65m en 70 kg lichaamsgewicht. Het programma geeft ook hier weer aan om jouw persoonlijke energiebehoefte uit te rekenen. Je krijgt een linkje naar de Keto calculator, hierin geef je een aantal waarden op, zoals bijvoorbeeld je lengte, gewicht en leeftijd. Vervolgens krijg je een lijstje met het aantal koolhydraten, vetten en eiwitten die je per dag kunt eten, en op jouw persoonlijke situatie afgestemd.


Prijs-kwaliteitsverhouding, is de Keto Revolutie je geld waard?

Indien je dit in de praktijk goed ontvangen dieetproduct tegen het licht houdt, en het aanschaft voor de kortingsprijs van € 37. Dan is onze mening dat je naast de korting gewoon een goed product in huis haalt. Normaal gesproken betaal je € 97 voor al deze onderdelen tezamen. Mitchel praat geen onzin, anders zouden de Linda, Flair, MensHealth en RTL4 geen interviews of samenwerking met hem aangaan.

Is 37 euro dan veel geld? Indien je een uitkering hebt en elke dubbeltje moet omdraaien wel. Maar voor elk ander persoon is dit een mooie prijs, ongeveer net zoveel als dat je betaalt voor een goed hulpboek in de normale boekhandel. Nu krijg je er zelfs support en een videocursus bij. Indien je na alle documentatie gelezen te hebben toch nog vragen hebt, dan kun je deze alsnog stellen aan Mitchel van Duuren via info@keto.nl.


Niet GOED GELD TERUG garantie

Geel logo niet goed geld terug

Je hebt goede intenties om nu dat ideale en gezonde gewicht te verkrijgen, je wilt nu echt snel afvallen. Maar wat houd je tegen? Ben je bang dat je opgelicht wordt?, we kunnen je geruststellen, dat wordt je niet.

Wat is het dan, dat je besluit niet tot actie over te gaan? Toch de prijs dan misschien? Om je te helpen in dit review De Keto Revolutie, kunnen we je toezeggen dat je een 60 dagen niet goed geld terug garantie krijgt. Elk product dat je op afstand koopt heeft een wettelijke 14 dagen niet goed geld terug garantie, maar Mitchel verlengt deze tot wel 60 dagen.

De producten zijn e-books die je lokaal op je computer of mobiele device kunt opslaan, je kunt dus misbruik maken door de documenten wel te behouden. Doe dit niet en gun de auteur zijn inkomsten, daar wordt het product ook elke keer een stapje beter van. Vertrouwen werkt naar 2 kanten.

Dit betekent wel dat je het programma van 21 dagen bijna drie keer achter elkaar kunt proberen. Ben je niet tevreden, dan krijg je zonder moeilijke vragen gewoon je geld terug. Mitchel kan dit beloven omdat bijna niemand zijn geld terug vraagt, de meeste mensen zijn dik tevreden.


Recensies en ervaringen over De Keto Revolutie

We hebben je al vertelt dat Mitchel van Duuren met zijn Keto Revolutie al op diverse media platformen positief is geïnterviewd. Indien je erover denkt om de Keto Revolutie aan te schaffen, dan krijg je ook toegang tot een besloten Facebook groep. Dit is heel handig om met gelijkgestemden te overleggen en je vragen kwijt te kunnen. Voel je niet verplicht, je kunt ook op eigen houtje snel afvallen. Vragen kun je ook privé aan Mitchel stellen.

In alle reviews en zodoende ook in dit review De Keto Revolutie geven we je enkele ervaringen van echte gebruikers. We posten ze hieronder, ze zijn overgenomen uit de besloten Facebook groep. De namen zijn vanwege de privacy onleesbaar gemaakt.

Positieve ervaringen over de Keto Revolutie
Positieve ervaringen over de Keto Revolutie

Conclusie, dit nieuwe Ketodieet kopen of niet?

Er zijn enorm veel diëten en allemaal beloven ze de hemel, maar wij zijn in dit review De Keto Revolutie positief verrast. Wij zijn van mening dat dit wel eens echt de heilige graal op het gebied van snel afvallen kan zijn. Je leert in de cursus alles over het metabolisme van je lichaam. Wat doen koolhydraten met je, en waarom het beter is koolhydraatarm te eten.

Mitchel van Duuren heeft een goede reputatie opgebouwd en is bekend van TV en landelijke tijdschriften, hij weet waar hij over praat. Je krijgt een volledig product met de cursus op video en PDF e-book. Daarnaast ontvang je nog een receptenboekje met de heerlijkst recepten, de foto`s doen ons al watertanden.

Wil je even niet lezen, dan kun je de videocursus bekijken, heel handig onderweg of lui op de bank. Al raadt Mitchel wel aan om meer te bewegen 😉

Het is niet een heel streng dieet, volg de richtlijnen die je in de cursus worden gegeven. Wanneer je dit doet, moet jij zeker je ideale gewicht kunnen bereiken. Daar zijn wij van overtuigd, zeker als we de ervaringen van andere gebruikers lezen.

De prijs is met korting nu tijdelijk 37 euro (prijspeil juni 2020). Dit lijkt ons een alleszins redelijk bedrag voor het hele pakket. De prijs-kwaliteit verhouding is in orde. Mocht het je toch niet bevallen, je hebt een 60 dagen niet goed geld terug garantie, waardoor je geen enkel risico loopt.

Alle PDF e-books zien er netjes en verzorgd uit, Mitchel werkt ook samen om dit zo voor elkaar te krijgen. We sluiten af met het eindoordeel dat de Keto Revolutie zeker het proberen waard is. Als dit product ervoor kan zorgen dat je een gezond gewicht krijgt, dan is dat onbetaalbaar! Waarom zou je het niet proberen? Start meteen, en schaf de Keto Revolutie via de groene korting link in hieronder aan.


Voor en nadelen van De Keto Revolutie

 • Goede kwaliteit video’s (HD 1080p) en e-books

 • Effectieve en snelle manier om gewicht te verliezen

 • Geeft meer energie

 • Slanker en sterker uiterlijk

 • Geen moeilijk dieet

 • Niet al te duur

 • Vereist wel wat discipline

 • Verder? geen idee


De Keto Revolutie!

Het 21 dagen snel afvallen programma van Mitchel van Duuren, verbrand nu dat corona buikvet!

Direct naar de geheime korting pagina
De Keto Revolutie!
De Keto Revolutie!

Beoordeling door Leon van Marketheme,

11 jun 2020
5

Leer op een fijne manier van Mitchel van Duuren hoe jij je vet moet verbranden i.p.v. je koolhydraten. Hierdoor wordt je fit en kom je weer gezond in je lichaam te zitten. Het Ketodieet is een aanrader!

We zijn aan het eind van review De Keto Revolutie gekomen, we hopen dat we een goed beeld hebben gegeven over het Ketodieet en dat jij snel zult afvallen. En dat je doel, een ideaal en gezond gewicht snel in beeld komt. We hopen dat we hiermee onderstaande vragen hebben beantwoord:

 • Is De Keto Revolutie betrouwbaar?
 • Wie is Mitchel van Duuren?
 • Wat is De Keto Revolutie?
 • Is De Keto Revolutie oplichting?
 • Wat zijn ervaringen over De Keto Revolutie?
 • Is De Keto Revolutie een scam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *