Review 101 Keto Recepten

De Heerlijkste Gerechten om 10 kilo Af te Vallen!

Gemiddelde leestijd: 27 minuten
101 Keto recepten

Deze Review 101 Keto Recepten is het logische vervolg op ons review de Keto Revolutie. Met het goed presterende Keto dieet kun jij wel afvallen, ook al heb je dit al 30 keer tevergeefs met andere diëten geprobeerd. Dit dieet werkt echt, ook al beweerd iedereen dat.

Met de Keto Revolutie leer je hoe de methode werkt, in dit review beoordelen we het 101 receptenboek dat als aanvulling op je Keto Revolutie dieet aangeschaft kan worden.

Het 101 Keto receptenboek is een uitgave van elkehaptelt.nl en geschreven door ervaringsdeskundige Mitchel van Duuren.

We gaan het product beoordelen op kwaliteit en betrouwbaarheid en bruikbaarheid. Wat heb je te verliezen? als jij die 10 kilo kwijt wilt raken, dan is dit misschien wel de oplossing. Wacht niet langer en lees hieronder wat wij er van vinden.Waarom zou je het Keto dieet 101 recepten boek kopen?

Als je meer wilt weten over het Ketogeen of Ketodieet dan raden we aan om ons review over de Keto Revolutie te lezen. We begrijpen dat je misschien al bekend met dit ketogeen dieet. Om deze reden houden we het kort, en leggen in basis uit wat deze methode inhoud.

Wat is nu eigenlijk het probleem…. in de huidige moderne tijd is er een overvloed aan (verkeerd) eten. We eten teveel bewerkte voedingsstoffen en suikers. Ons lichaam is hierdoor zijn vermogen verloren om (net als de oermens) vet te gebruiken als brandstof. De gevolgen hiervan zien we in de dagelijkse praktijk. We worden massaal dikker in Nederland en hebben steeds minder energie.

Het ketotdieet is eenvoudig en brengt je terug naar de basis. Je gaat het eten van koolhydraten verminderen, en eet meer goede vetten. Het lichaam reageert hierop door op een natuurlijk manier weer vet te gaan gebruiken als brandstof i.p.v. koolhydraten. Je dwingt je lichaam zichzelf anders te programmeren, als je het langere tijd minder koolhydraten geeft. Het lichaam zoekt een andere vorm, het gaat het vet gebruiken! Precies wat jij wilt!

Wat gaat er nog meer gebeuren, je energie gaat omhoog, je word vrolijker en je humeur gaat positief pieken! Wie wil dat nu niet?


Mitchel van Duuren, de autoriteit in NL over het Keto dieet

Mitchel van Duuren auteur van 101 keto recepten
Mitchel van Duuren

Mitchel is een ervaringsdeskundige, hij heeft aan de lijve ondervonden hoe het is om met wat overtollige kilo`s rond te lopen. Hij was het op een geven moment zat, en is gaan uitzoeken hoe je echt blijvend kunt afvallen. Kijk voor meer informatie over Mitchel ook eens naar ons review de Keto Revolutie waar we ook over hem vertellen.

Mitchel van Duuren is de eigenaar van één van de grootste online winkels in voedingsuplementen en daarnaast werkzaam als fitnesstrainer. We mogen wel aannemen dat hij weet waarover hij spreekt, anders zou de online winkel natuurlijk niet lopen.

In het verleden heeft Mitchel ook geworsteld met zijn gewicht. Ook hij dacht dat geen enkel dieet leek te helpen en nam dat langer tijd voor lief. Hij leerde hier met tegenzin mee leven. Op een reis naar Amerika maakt hij kennis met de Paleo lifstyle en het ketodieet. Hierdoor gingen zijn ogen open en was verrast door de goede werking ervan, de rest is geschiedenis en uitgegroeid tot het bedrijf wat het nu is. Met als bekroning het 101 keto recepten boek.


Kunnen we het 101 Keto Recepten boek vertrouwen?

We kunnen kort zijn, JA. Dit feit kunnen we onderbouwen omdat wij de Keto Revolutie al positief hebben beoordeeld. Om te beginnen kregen wij voor zowel de keto revolutie als de 101 keto recepten belangeloos een reviewkopie ter beschikking. Mitchel, hartelijk dank hiervoor!, hiermee kunnen wij jou als koper een goed beeld geven hoe het product in elkaar steekt.

partners van 101 Keto Recepten boek
partners van Mitchel van Duuren

Mitchel is transparant, en er valt nergens ook maar iets op te merken wat zijn betrouwbaarheid in diskrediet brengt. Sterker nog, Mitchel is door meerdere grote en bekende partijen benaderd voor interviews en samenwerking. Zoals bijvoorbeeld RTL4, Linda magazine en Men`sHealth. Om te bewijzen dat Mitchel dit niet uit zijn duim zuigt kun je onderstaande grappige video even bekijken. Als je onze mening vraagt, dan kunnen wij niet anders concluderen dat je te maken hebt met een eerlijk persoon, die toch wel als een autoriteit op het gebied van keto gezien kan worden.

KvK controle, is 101 keto recepten oplichting?

Als laatste overtuigingsfeit van de goede bedoelingen van Mitchel, krijg je in ons review 101 Keto Recepten nog een controle van het KvK nummer. Op de sales pagina van het 101 keto recepten boek komen wij geen KvK nummer tegen, maar op wel de andere website van Mitchel: Foodie.nl met KvK 11068314.

KvK uittreksel Mitchel van Duuren van 101 Keto Recepten
KvK inschrijving Foodie.nl van Mitchel van Duuren

Wil jij 10 kilo afvallen het komende jaar?, dan is het ketogeen dieet misschien wel geschikt voor jou. Als je niets doet zul je in ieder geval helemaal niet afvallen. Dus kom ik actie net als Mitchel dat ooit deed!


Doelgroep voor het product

Mensen die dit product kopen zijn meestal al bekend met het ketogeen dieet, en kopen dit om meer smaakvolle recepten te verkrijgen. Ben je nog niet bekend met het keto dieet, lees dan snel ons review de Keto Revolutie. Hierna weet je hoe dit dieet werkt, en ben je vast overtuigd dat dit jou wel gaat lukken.

Iedereen die vindt dat er wel wat pondjes afkunnen en alles al geprobeerd heeft, zou dit eens kunnen overwegen. Het is ook geen ingewikkeld en streng dieet. Wanneer je een beetje de basis regels volgt zal het iedereen lukken om die overtollige kilo`s kwijt te raken. Het tellen van calorieën is ook niet nodig bij het ketogeen dieet. Dus ben jij op zoek naar een lekker ketogeen recept? dan ben je met het 101 keto recepten boek op het goede adres.


Review 101 keto recepten, wat koop je?

In dit review 101 Keto Recepten proberen we de focus te houden op het 101 Keto recepten boek. We willen je er wel op attent maken dat je op de sales pagina ook de Keto revolutie met het 101 recepten boek kunt aanschaffen voor een voordeelprijs.

Het 101 keto recepten boek bestaat uit de volgende onderdelen, we zullen per onderdeel een oordeel vellen.

 • 101 Keto Recepten boek
 • Keto Snelstart Gids
 • Keto Restaurantgids
 • Complete Keto Voedingslijst
 • Maaltijdplanningen & Boodschappenlijstjes (voor 3 weken)
 • 101 Keto Excel Macro’s & Calorielijst

101 Keto Recepten boek, voor jouw ketogeen recept!

We starten met het hoofdbestandsdeel van dit pakket recepten. Dit bestaat een prachtig verzorgd e-book in PDF formaat van 110 pagina`s. In de inleiding van het e-book vindt je een inhoudsopgave opgedeeld in ontbijt, lunch en diner gerechten. Zoals je in het voorbeeld hieronder kunt zien, zien de recepten er mooi en verzorgd uit. Verder tref je alle macronutriënten netjes vermeld bij het recept.

Makkelijker kan het niet worden. Het zijn ook heel bruikbare recepten met normale ingrediënten die iedereen eigenlijk wel lust. Ook met een gezin is dit toe te passen, de porties zijn voor 2 mensen, door eenvoudig de ingrediënten te verdubbelen heb je zo een gezinsmaaltijd.

Je krijgt 2 versies van het e-book, met de printvriendelijke versie kun je een kopie uitdraaien die je in de keuken kunt gebruiken. Maar je kunt ook een tablet gebruiken om je recept te tonen in de keuken. Net wat je zelf fijner vindt.

voorbeeld uit het 101 keto recepten boek
Voorbeeld uit het 101 keto recepten boek

Bonus 1: De keto snelstart gids

keto snelstart gids 101 Keto Recepten

Bij het 101 keto recepten boek krijg jij ook een aantal leuke extra’s. De eerste is het 4 pagina’s tellende e-book keto snelstart gids, wat is dit precies en wat kun je ermee?

De keto snelstartgids is een handige en beknopte samenvatting van het keto dieet, zie het als een mini Keto Revolutie e-book. Voor degene die de Keto revolutie dus niet hebben, leren in dit document toch hoe het jou leven, mindset en energie positief kan beïnvloeden. Wij raden aan om eerst de basisprincipes na te lezen voor je start met het bereiden van de recepten. Als je weet hoe het werkt, dan werkt dit meteen motiverend.

Het document is wel erg kort naar onze mening, maar geeft je wel goede informatie. Het leert je anderen aan te geven dat je bezig bent met afvallen, zodat zij je kunnen steunen. Een tweede goede tip is het bijhouden van een keto dagboek, zodat je weet waar je staat en waar verbetering mogelijk is. De derde tip houden we geheim, omdat we eigenlijk geen betaalde informatie openbaar kunnen maken.

Bonus 2: Keto Eten Buiten de Deur 

keto restaurantgids 101 Keto Recepten

Ook al ben je op dieet, je wilt ook wel eens buiten de deur eten. Met het ketogeen dieet kan dat gewoon, het is niet aan hele strenge regels gebonden.

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten. Wanneer je het dieet volgt moet je oppassen dat je niet uit “ketose” raakt, ketose is een staat van het lichaam waarop het je vet gebruikt i.p.v de suikers uit koolhydraten.

Met deze restaurantgids krijg je goede tips en opties voor gerechten die je in een restaurant zou kunnen bestellen. Frietjes en aardappels dien je te vermijden, maar wat moet je dan wel nemen? Deze 6 pagina’s tellende restaurantgids geeft je de antwoorden. Als afsluiter krijg je tips om af en toe te vasten, niet heel fanatiek. Maar genoeg om je lichaam even te triggeren dat je niet altijd hoeft te eten.

Bonus 3: Complete Keto Voedingslijst

Keto Voedingslijst 101 keto recepten review

De derde bonus is de 10 pagina’s tellende Keto voedingslijst. De voedingslijst leert je welke voeding geschikt is voor het keto dieet en daarnaast ook nog gezond. Hiermee voorkom je vergissingen in de supermarkt.

Je krijgt een overzichtelijke lijst van alle voedingstoffen die geschikt zijn voor het ketogeen dieet, zoals o.a. groenten, fruit, vlees , vis, kruiden, zuivel en dranken. Bij elke voedingssoort krijg je nog een tip waarop extra te letten.

Volgens Mitchel raden sommige websites je bepaalde voeding aan die wel laag in de koolhydraten zitten, maar problemen veroorzaken in de darmen. We kunnen deze bewering niet controleren, wij geloven niet dat dat hij de enige is met goede informatie. Slechte websites zullen er ongetwijfeld ook tussen zitten. Aangezien Mitchel door veel bekende televisie programma en grote kranten is geïnterviewd, mogen we wel aannemen dat het waar is wat hij zegt.

Voorbeeld uit de Keto voedingslijst
Voorbeeld uit de Keto voedingslijst

Neem de tip van Mitchel ter harte, en zet de lijst in je telefoon of print het uit zodat je het kunt meenemen naar de supermarkt.

Bonus 4: Maaltijdplanningen en Boodschappenlijstjes

Maaltijdplanningen en Boodschappenlijstjes uit 101 Keto Recepten

Mitchel van Duuren wil jou echt helpen en je alle handvatten geven om te slagen. Daarom heeft hij 3 weekmenu`s samengesteld met recepten uit het 101 keto receptenboek

De weekmenu`s zijn voorzien van de complete boodschappenlijstjes. Alle benodigde boodschappen zijn overzichtelijk gerangschikt. Van elk ingrediënt wordt aangegeven hoeveel je nodig hebt. Je kunt in één keer boodschappen doen en alles in huis huis halen wat je nodig hebt om een week het dieet te volgen.

Je hoeft bijna niet na te denken, alles wordt kant en klaar aangereikt om een week gezond te eten. Kritisch puntje van ons, loop de lijst na en vervang wat zaken die je echt niet lust.

Bonus 5: 101 Keto Excel Macro’s & Calorielijst

Macro's & Calorielijst

De laatste bonus die je krijgt is een Microsoft Excel document waarin je je macronutriënten en caloriënen van alle recepten uit het 101 keto receptenboek kunt opzoeken. Op zich heel handig, maar je moet wel de beschikking hebben over een computer met Microsoft Excel. Er zijn ook gratis viewers om Excel documenten te bekijken. Een ander alternatief is het gratis OpenOffice. En je dient wel met een Excel document overweg te kunnen.

Het scheelt je wel veel tijd als je precies weet wat de voedingswaarden zijn van alle gerechten, in Excel heb je ze allemaal compleet bij elkaar. Een tweede voordeel is dat je het ook nog kunt uitprinten.


Prijs-kwaliteitsverhouding, is 101 keto recepten je geld waard?

Als je ons oordeel vraagt in dit review 101 keto recepten, dan vinden wij dat je voor minder dan 30 euro geen slechte aankoop doet. Er is veel aandacht aan het recepten boek besteed, dat zie je aan alles af. De bonussen maken het pakket verder compleet, niets op aan te merken. Houdt rekening dat je wel iets van achtergrond kennis over het keto dieet moet hebben. De snelstart gids helpt je wel op weg, maar wij denken dat je meer informatie nodig hebt om echt te slagen met het dieet.

De combinatie van het 101 recepten boek met de Keto Revolutie is naar onze mening de beste aankoop. Voor een kleine 50 euro heb je een compleet pakket dat er voor kan gaan zorgen dat je beter in je vel gaat zitten en meer energie krijgt. De toegang tot het product blijft, en je hebt tevens recht op alle toekomstige updates.


Het 101 Keto recepten boek risicoloos proberen

Geel logo niet goed geld terug

We zien op de sales pagina geen informatie dat je het product risicoloos kunt proberen. Omdat wij ook de Keto Revolutie hebben beoordeeld weten wij dat je daar een 60 dagen niet goed geld terug garantie hebt. Het zou ons verbazen als dit niet voor het 101 recepten boek zou gelden.

Je hebt sowieso een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen, dit geldt voor alles wat je online koopt. Dus je kunt het gewoon aanschaffen, bevalt het je niet, dan stuur je Mitchel een mailtje en dan komt het zeker goed. Geen twijfel mogelijk.

Je krijgt alle documenten digitaal, via de mail en via de ledenomgeving. Het valt niet te controleren dat je de documenten toch houdt, maak daar alstublieft geen misbruik van. Gun Mitchel van Duuren zijn inkomsten om zo nog meer mensen te helpen, en het product te onderhouden en verbeteren.


Recensies en ervaringen over 101 keto recepten boek

In dit review 101 keto recepten heb je nu onze mening gehoord, maar wat vinden andere kopers. Zijn zij net zo tevreden? Indien je de Keto Revolutie ook hebt gekocht krijg je toegang tot een besloten Facebook groep. Ideaal om gezellig met gelijkgestemden te overleggen en tips te delen. We hebben 2 willekeurige recensies uit de groep geplukt en tonen ze geanonimiseerd vanwege de privacy.

Zoals je ziet zijn wij niet de enige die tevreden zijn met het ketodieet en het bijbehorende receptenboek. We hadden ook niet anders verwacht. Mitchel heeft met zijn keto methode en aanverwante producten echt goud in handen. Het dieet is wel een soort van hype, maar helaas weten nog steeds te weinig mensen dat dit echt werkt. Gelukkig ben jij al een stapje verder, en kun je een start maken waarvan je dacht, had ik dit maar eerder geweten!


Conclusie, zou je dit 101 keto receptenboek moeten kopen of niet?

Het 101 receptenboek en de bijbehorende bonussen zijn top, we willen het 4 sterren geven. De recepten zorgen ervoor dat je goed afvalt, en zijn ook nog eens erg lekker. De foto`s in het boek zien er smakelijk uit en het dieet is goed te volgen zonder honger te lijden.

Indien je de combinatie van de Keto Revolutie met het 101 ket recepten boek aanschaft, dan heb je echt een pareltje. Die combinatie beoordelen wij met de volledige 5 sterren. Hoe komen wij tot deze deze score? Mitchel van Duuren maakt het jou zo makkelijk mogelijk om het dieet te volgen. Je hoeft bijna niets meer zelf uit te zoeken, alles wordt je kant en klaar aangereikt. Tot aan de boodschappenlijstjes aan toe!

Indien we de ervaringen van andere kopers, en de partner ervaringen (Linda/RTL4/Volkskrant) daarbij optellen. Dan kunnen wij alleen maar de hoogste score uitdelen voor het combinatiepakket. Alleen het 101 keto recepeten boek geven wij 4 sterren.

Probeer het gewoon, het ergste wat je kan gebeuren is dat je gaat afvallen 😉. Daarnaast krijg je nog een niet goed geld terug garantie, ons lijkt een succesvolle afvalperiode niets meer in de weg te staan.


Voor en nadelen van het 101 Keto Recepten boek

 • Veel heerlijke keto recepten

 • Beknopte samenvatting van de Keto methode

 • Veel bonus documenten

 • Mitchel is bekend van RTL4/Linda/Volkskrant

 • Achtergrond kennis over Keto is wel raadzaam

 • het gaat niet vanzelf, je moet wel inzet en wilskracht hebben


review Keto 101 recepten boeken

101 Keto Recepten

101 smakelijke recepten om 10 kilo af te vallen via het Keto dieet!

JA, IK NEEM ER EEN!
101 Keto Recepten door Mitchel van Duuren
101 Keto Recepten door Mitchel van Duuren

Beoordeling door Leon van Marketheme,

08 jul 2020
4

Het 101 Keto recepten boek krijgt van ons 4 sterren. De combinatie met de Keto revolutie (meerprijs) maakt het tot een pareltje en krijgt dan 5 sterren.

De bewezen Keto methode van de autoriteit in Nederland en Belgie: Mitchel van Duuren, goud waard!  

Nu ben jij aan zet, neem nu de beslissing om echt wat aan die overtollige kilo`s te doen. Als je niets doet blijft het en word je alleen nog ongelukkiger. Wij hopen dat je iets aan onze beoordeling hebt en dat onderstaande vragen beantwoord zijn.

 • Is 101 Keto recepten betrouwbaar?
 • Wie is Mitchel van Duuren?
 • Wat is 101 Keto recepten?
 • Is 101 Keto recepten oplichting?
 • Wat zijn ervaringen over 101 Keto recepten?
 • Is 101 Keto recepten een scam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *