REVIEW Yoga Nidra – Happy with Yoga

Ga jij voortaan ontspannen door het leven?, het kan met Yoga Nidra!

Gemiddelde leestijd: 25 minuten

Het review Yoga Nidra van Happy with Yoga grijpt onze aandacht. Wat kan deze fantastische methode voor jou betekenen? Lost het je stress op of niet?

Heb jij last van (werk)stress en wil je daar vanaf, lees dan snel door. We gaan het product voor je beoordelen op kwaliteit en prijs. 

Yoga Nidra les is een product van het team Happy with Yoga. Wij zijn bekend met deze partij en hebben ook een review gemaakt over Mindfulness voor het Dagelijkse leven door Happy with Yoga.

Laten we geen tijd meer verspillen en LEES snel het review.

Inhoudsopgave

Yoga Nidra ontspanningsoefeningen

Wat is Yoga Nidra nu precies, kijk hiervoor het korte fimpje van Rolf van Baalen waarin hij het precies uitlegt. In slechts selects 10 a 30 minuten bereik je een effect van 4 uur slapen, Yoga Nidra is een opkomende trend.

Yoga Nidra is een variant in Yoga, maar wat doet Yoga nu precies met je lichaam en geest? Dit wordt uitgelegd in het 2e filmpje van Rolf en Melanie.

Yoga Nidra is te gebruiken als aanvullingen op je huidige Yoga oefeningen. De oefeningen van Yoga Nidra zijn technieken waarbij je balanceert tussen wakker zijn en slapen

Het voordeel wat je hieruit haalt is een complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning. Naast je normale Yoga oefeningen is Yoga Nidra meer van toepassing op je geest.

De term Yoga Nidra komt uit het Sanskriet, Yoga betekent samenbrengen en Nidra is slaap. 

Waarom Yoga Nidra – Happy with Yoga aanschaffen?

Yoga Nidra van Happy with Yoga, WAAROM zou je dit nu moeten aanschaffen? Daar is een grote reden voor: ONTSPANNING van je geest.

Hoe dan vraag je je misschien af? Deze speciale vorm van meditatie waarbij je op het snijvlak van slaap en wakker zijn balanceert is extreem ontspannend. Yoga Nidra is gezond en het neemt een groot gedeelte van je stress weg.

Yoga Nidra beoefenen voor het slapen gaan

Beste tijd om Yoga Nidra te beoefenen is voor het slapen gaan. Veel tijd kost het je niet, in ongeveer 25 minuten per keer schud je de dagelijks stress van je af. Met als resultaat een goede nachtrust.

TV kijken of op een stoel lezen brengt je geest niet tot rust, je ontvangt nog steeds veel prikkels van buiten af. Ook in bed met je mobiele telefoon zorgt voor prikkels waardoor je niet goed kan slapen. Indien je hier een probleem mee hebt kun je ons review Perfect Slapen in 7 stappen eens lezen.

De oefeningen van Yoga Nidra zorgen ervoor dat je op een gecontroleerde manier naar complete ontspanning toe werkt. En wanneer je ontspant kan het lichaam de spanningen weer los laten.

TIP: Wist je dat je ook 3 bonus instructievideo`s bij Yoga Nidra ontvangt? Klik SNEL hier naar het bonusmateriaal

Voordelen van Yoga

Dagelijks prikkels zorgen voor stress, en deze prikkels zorgen er weer voor dat we niet kunnen ontspannen. Stress veroorzaakt een onbalans in je lichaamsprocessen waardoor je lichamelijke en mentale klachten kunt krijgen.

Voordeel van Yoga Nidra is dat je lichaam ECHT tot rust komt, je voorkomt hier mee veel problemen zoals de volgende 6 meest voorkomende:

 • Slapeloosheid of Insomnia
 • Rusteloosheid
 • Stress, depressies en angst
 • Pijn en chronische vermoeidheid
 • Hoge bloeddruk
 • PTSD (posttraumatische stress)

Men vermoed dat veel klachten waarmee mensen naar de huisarts gaan, veroorzaakt worden door  stress. Wij vermoeden dat dit review Yoga Nidra echt kan bijdragen aan een positief effect op jouw leven. Keiharde cijfers hebben we niet, maar alle handvatten ervoor zijn wel aanwezig.   

Wie of wat is Happy with Yoga? – verkoper van Yoga Nidra

De auteurs van Yoga Nidra is het team van Happy with Yoga. Happy with Yoga bestaat eigenlijk uit twee personen. Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart vormen samen de kern van het team Happy with Yoga.

Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart
Melanie Poldervaart en Rolf van Baalen

Melanie Poldervaart en Rolf van Baalen – Happy with Yoga

Happy with Yoga staan goed bekend op Internet en delen veel informatie over meditatie, Mindfulness en Yoga. Rolf en Melanie hebben veel internationaal erkende diploma’s behaald in Mindfulness en Yoga.

Om je een idee te geven dat Rolf en Melanie niet uit hun nek kletsen kunnen wij je zeggen dat ze gecertificeerd zijn voor YACEP, E-RYT500 en Hatha Vinyasa. Beiden docenten hebben nog eens 300 uur meditatie training gevolgd. Voor dit review Yoga Nidra, of in ons review over Mindfulness voor het Dagelijkse leven konden wij geen vreemde zaken over dit team vinden.

Rolf van Baalen beheerst ook de methode van Wim Hof (Iceman), hij is hier level 2 in gecertificeerd.

Door de jaren heen hebben zij hun trainingen over de gehele wereld opgedaan, zowel in Nederland, maar ook in Cambodja, Bali en Polen. Het is de passie van Rolf en Melanie om Mindfulness, Yoga en een gezonde levensstijl met je te delen.

Nu kan jij ook tot rust komen!

Is Yoga Nidra oplichting? – Is Happy with Yoga betrouwbaar?

Happy with Yoga is betrouwbaar, laten we daar mee aftrappen. We hebben ze al eerder beoordeeld op betrouwbaarheid, maar we doen het nog eens dunnetjes over.

Yoga Nidra van Happy with Yoga is geen oplichting. Wij kregen een review copy van de cursus tot onze beschikking, uit niets blijkt dat dit een scam is.  

KvK nummer controle Happy with Yoga

Voor alle zekerheid doen we altijd het KvK nummer controleren, dit nummer staat bij de meeste producten onderaan de sales pagina.

Wanneer we het nummer 65693671 controleren, dan komen we inderdaad uit op het bedrijf Happy with Yoga.Het bedrijf is gevestigd op de Lange Haven 20 in Schiedam. Dit betreft een grachtenpand waarbij het lijkt alsof er ook een studio aanwezig is.

KvK nummer Happy with Yoga

Schimmige bedrijven verstoppen zich vaak achter vreemde BV`s. Happy with Yoga doet dit niet, alles is traceerbaar. We kunnen met 99,9% zekerheid zeggen dat je in ieder geval niet met oplichters te maken hebt.

Let op dat de KvK informatie niet meteen bij het product Yoga Nidra staat, we moesten even doorklikken naar de hoofdpagina happywithyoga.com.

Rolf en Melanie hebben een indrukwekkende lijst met bedrijven waarmee zij hebben samengewerkt, dit zal naar ons vermoeden een workshop op de werkvloer zijn. Het feit dat veel bedrijven Happy with Yoga inhuurt geeft wel aan dat er veel stress in het bedrijfsleven voorkomt.

Zoals eerder aangegeven zijn ze een begrip in Nederland, dat blijkt wel uit onderstaande collage.

Partners van team Happy with Yoga

Bij deze bedrijven zijn workshops gegeven, en dit geeft al aan dat het stressprobleem bij veel bedrijven leeft.

Betaling van Yoga Nidra 

De betaling van Yoga Nidra verloopt via het betaalplatform PayPro. Wij hebben geconstateerd dat het product daar goed wordt verkocht. Hieruit leiden wij af dat de kwaliteit en betrouwbaarheidgoed moeten zijn. PayPro gaat geen zaken doen met onbetrouwbare partners.

Neem van ons aan dat wij het product goed controleren in dit review Yoga Nidra. Je wordt niet opgelicht en krijgt een goed product.

JA: Ik heb genoeg gelezen en wil METEEN aan de slag? Klik SNEL hier om te starten met Yoga Nidra van team Happy with Yoga.

Voor wie is Yoga Nidra bedoeld?

Yoga Nidra is voor iedereen! Iedereen die gestrest is door werk of een andere reden, heeft veel baat bij deze methode.

Wil je een diepe ontspanning?, dan is dit een goede methode. Rolf en Melanie geven aan dat je het ook niet fout kan doen.

Ons lijkt dit een fijne methode om in je dagelijks leven toe te passen. Dit is een aanname die wij doen voor het review Yoga Nidra. Persoonlijk heb ik het twee avonden gedaan, en het voelde erg fijn. De proefperiode is nog wat kort om echt concrete testresultaten te geven.

Het review Yoga Nidra – Gouden Yoga Nidra oefeningen

Het hoofdproduct is het e-book Yoga Nidra. Dit digitale e-book in PDF formaat is een soort inleiding in Yoga Nidra. Zie het als een soort handleiding welke alle belangrijke facetten van yoga Nidra behandeld.

Het Yoga Nidra boek is niet heel groot, slechts 26 pagina`s. In 13 lessen en begeleid door 7 stuks MP3 audiobestanden word je meegenomen in de meditatiesessies. Deze sessies verschillen in lengte zodat je je per dag kunt kiezen hoeveel tijd je er aan wilt besteden.

De audiobestanden zijn ingesproken door Rolf van Baalen, met een rustige meditatie klank en sfeer brengt Rolf je in de juiste ontspanning. De audiobestanden zijn van prima kwaliteit.

Zoals eerder aangeven heb ik twee sessies zelf uitgeprobeerd. In eerste instantie dacht ik dat het een beetje zweverig was, maar tot mijn verbazing kwam ik wel goed tot rust. Eigenlijk is er niets zweverigs aan.

Bewezen technieken die al honderden jaren worden gebruikt komen niet zomaar uit de lucht vallen, daar moet toch een kern van waarheid inzitten.

Hieronder vind je een gratis Yoga Nidra oefening om alvast in de stemming te komen en een beeld te krijgen van de oefeningen.

Wat ontvang je na betaling

Dit is een DIGITAAL boek, mensen zijn wel eens in verwarring hierover en posten dan een klacht. Digitale producten zijn handiger en makkelijk mee te nemen. Een groot VOORDEEL! Handig voor in de trein of bus. En tevens DIRECT beschikbaar na betaling.

Voordelen van Yoga Nidra oefeningen in digitaal formaat

Als je het e-book koopt dan kun je meteen aan de slag, je ontvangt het e-book via de ledenomgeving.

Lees hier de 10 voordelen van digitale e-books

 • Het is het beter voor het milieu, want er komt geen papier aan te pas.
 • Je kunt de boeken direct downloaden.
 • Je betaalt natuurlijk geen verzendkosten.
 • De boeken nemen geen ruimte in beslag.
 • Je kunt de boeken overal ter wereld lezen zonder al de boeken fysiek mee te moeten nemen.
 • Raak je een van de boeken kwijt dan print je gewoon een nieuwe uit.
 • Je kunt gewoon aantekeningen maken in de boeken.
 • Je hebt binnen een paar minuten alle informatie tot je beschikking.
 • Beter leesbaar omdat je de grote van de letters zelf regelen.
 • Ze zijn op iedere computer, laptop en tablet te lezen.

Bonus bij aanschaf van Yoga Nidra – Happy with Yoga

Yoga Nidra kan een aanvulling zijn op je normale Yoga stretch oefeningen. Als bonus ontvang je 3 op zichzelf staande Yoga instructievideo`s. Deze video`s zijn ingesproken en worden voorgedaan door Melanie Poldervaart.

Melanie geeft aan dat mensen het prettig vinden om eerst wat Yoga oefeningen te doen om vervolgens Yoga Nidra te beoefenen. We leggen hier de nadruk op kan, want je kunt ook gewoon Yoga Nidra beoefenen zonder de Yoga Zonnegroet uit te voeren 😉

Het is een normaal gebruik om een bonus bij je product te voegen, wij vinden het een soort marketing truc. Zou het niet eenvoudiger zijn om je informatie gewoon bij het hoofdproduct te voegen? Ja toch? Feit blijft wel dat de Yoga instructievideo`s doen wat ze beloven.

Krijg je waar voor je geld? Prijs-Kwaliteit Yoga Nidra

Voor een EENMALIG bedrag van 37 euro (prijspeil maart 2020) ontvang je een kort maar kwalitatief goed e-book. Dit e-book blijft ook nog eens actueel door de levenslange updates.

De prijs-kwaliteitsverhouding voor dit product is in orde.

Je krijgt professionele begeleiding, en houdt voor het eenmalig bedrag altijd toegang tot de informatie. 

Besloten community, indien je dit wilt kun je lid worden van een aparte Facebook groep. Sommige Yoga Nidra beoefenaars vinden het fijn ervaringen te delen, en van elkaar te leren. Let op, het is niet verplicht. Je oefeningen zullen er ook niet onder lijden als je geen lid wordt.

Oordeel prijs Yoga Nidra van Melanie Poldervaart en Rolf van Baalen

Wij geven in dit review Yoga Nidra een positief oordeel op de prijs, waarom? Je betaalt 37 euro voor een e-book met informatie. Het is kort, maar wel een goede inleiding in Yoga Nidra. De video`s zijn mooi en erg rustgevend. Je doet hier geen miskoop aan.

Vervolgens kun je 10 afzonderlijke Yoga sessies volgen voor dit bedrag. Als je bijvoorbeeld eens kijkt wat Yoga Nidra les kost bij Yoga School Balanzs, dan betaal je voor 10 lessen al 130 euro. Als je dit tegen elkaar afweegt, dan kunnen wij niet anders oordelen dat de prijs zeer schappelijk is.

Daarbij kun je het ook nog eens makkelijk meenemen en uitprinten als je wilt. Zelf vind ik het fijn om te lezen in de trein, of neem het mee op je tablet of telefoon, echt IDEAAL.

Niet GOED GELD TERUG garantie

Twijfel je nog?, daar is geen enkele reden toe. We nemen deze twijfel NU voor je weg. Hoe zul je je dan afvragen?

Dit product kun je 30 dagen lang in je bezit houden en uitgebreid beoordelen en testen.

Valt de inhoud je tegen? Stuur Melanie of Rolf een email en je krijgt je aankoopbedrag onmiddellijk terug. Er worden geen moeilijke vragen gesteld en er zijn geen addertjes onder het gras.

Geel logo niet goed geld terug

Het boek en de bonus kun je zelfs nog houden. Dit kan ook niet anders met e-books. Het risico dat je een kat in de zak koopt is hier eigenlijk 0 mee geworden.

Waarom hebben niet alle producten in de wereld deze garantie? Dan kan natuurlijk alleen als je overtuigd bent dat je een TOP product verkoopt, anders ben je de hele tijd aan het crediteren.  

30 dagen vrijblijvend testen

Ben je wel tevreden na de testperiode? Maak dan geen misbruik door je geld terug te vragen. Het product is digitaal, dus je kunt het gewoon nog in bezit houden. Er is echt veel aandacht aan het product besteed, dat hebben wij inmiddels wel in dit review Yoga Nidra ontdekt.

Laat het ook even weten in een reactie als je tevreden bent, dit wordt gewaardeerd door Melanie en Rolf. Happy with Yoga kan dit weer gebruiken om andere mensen te overtuigen over dit product, zo help je je mede Yoga Nidra beoefenaars.

Wat zijn de ervaringen en recensies?

Op de Facebook site van Happy with Yoga vinden we veel positieve recensies en ervaringen over Yoga Nidra. Ons review Yoga Nidra zou niet compleet zijn als we deze ervaringen niet met je zouden delen.

Ervaringen 1 review Yoga Nidra
Ervaringen 2 review Yoga Nidra

De Facebook beoordelaars geven Happy with Yoga de maximale score van 5 sterren.

We kunnen niet 1 negatieve ervaring vinden, dat houdt niet automatisch in dat iedereen tevreden is. Maar het is het is wel een teken aan de wand.

Conclusie + Yoga Nidra Happy with Yoga kopen!

We vatten het review beknopt samen. Voor 37 euro (prijspeil maart 2020) koop je een kort maar goed e-book waar je alles te weten komt over de Yoga Nidra les.

Zie het e-book Yoga Nidra als een handleiding voor de Yoga Nidra instructievideo`s ingesproken en voorgedaan door Melanie Poldervaart. Het e-book is erg kort en niet echt wat je er misschien van verwacht, toch is het geheel niet slecht.

Team Happy with Yoga bestaat uit Melanie Poldervaart en Rolf van Baalen, zij timmeren al lang aan de weg. Ze weten waar ze het over hebben en je ziet dat Yoga hun passie is.

Happy with Yoga werkt onder de eigen namen en alles is helder en duidelijk. Zelf hebben we 2 sessies uitgeprobeerd en dit werkte zeer ontspannend. We kunnen het niet wetenschappelijk onderbouwen, maar we zijn wel overtuigd dat je ontspant en uitrust als je hiermee doorgaat.

In een sessie van 20 a 30 minuten die je dagelijks kunt uitvoeren kom je echt tot rust, een must in deze tijd waarin burn-outs op de loer liggen.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, 37 euro voor in principe 10 Yoga lessen is niet duur. Je kunt je hier geen buil aan vallen.

Minpunten zijn er ook, het Yoga Nidra boek zou in de volgende update een flinke oppepper moeten krijgen naar onze mening.

Het laatste woord is aan jou, lees het review Yoga Nidra nog eens rustig na, en maak dan jouw eigen oordeel.

Wil je NU meteen aan de slag, klik dan op de groene button hier beneden en schaf het product aan. Wachten is niet nodig je ontvangt het Yoga Nidra boek meteen met een 30 dagen NIET GOED GELD TERUG garantie. Je loopt dus geen enkel risico op een miskoop.

Voor- en nadelen van Yoga Nidra

 • 10 goede Yoga instructievideo`s
 • 3 bonus Yoga Instructievideo`s
 • Levenslang gratis updates en aanvullingen
 • 30 dagen NIET GOED GELD TERUG garantie
 • Betrouwbaar betaalplatform via PayPro
 • Het Yoga Nidra boek is te kort naar onze mening.
Review Yoga Nidra

Yoga Nidra – Happy with Yoga!

30 dagen NIET GOED GELD TERUG garantie , druk SNEL op de groene knop hieronder!

direct naar de geheime korting pagina
Yoga Nidra
Yoga Nidra

Beoordeling door Leon van Marketheme,

07 mrt 2020
4

Ondanks een wat kort e-book beoordelen wij het geheel met de instructievideo`s als ruim voldoende.

37 euro voor 10 Yogalessen is niet duur. Je ontvangt ook nog eens levenslang updates voor dit bedrag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.