Review Perfect Slapen in 7 Stappen – Wil jij eindelijk goed slapen?

Wordt jij verlost van je slaapproblemen?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
review perfect slapen in 7 stappen

Review Perfect Slapen in 7 Stappen gaat jou uitgebreid informeren waarom dit DE OPLOSSING is voor jouw slaapproblemen. Het boek helpt en leert jou de juiste technieken, zodat je weer beter gaat slapen.

Volgens het CBS kampt een op de vijf Nederlanders geregeld met insomnia, ofwel slapeloosheid.

Mensen hebben problemen met inslapen, of worden ’s nachts geregeld wakker en slapen niet meer door. Dit is een groot probleem om overdag te kunnen functioneren. Deze slaapproblemen worden OPGELOST in dit e-book!

Vaak hebben mensen tegen deze slapeloosheid alles geprobeerd. Maar helaas blijken veel van deze zogenaamde oplossingen niet te werken. Om aan dit grote probleem een einde te maken kun je de methode Perfect Slapen in 7 stappen toepassen en je leven weer aangenaam maken. Lees SNEL het Review en overtuig jezelf! 

Tijd om een nieuwe invalshoek te proberen: W. van der Klaauw komt met een nieuw boek dat belooft insomnia bij de oorzaak aan te pakken, door middel van wetenschappelijk onderbouwde methoden.

Werken deze methoden ook echt? Wat zijn de ervaringen van mensen? Ik heb om deze vraag te beantwoorden even grondig gebruik gemaakt van Google. En wat blijkt?

Elke door mij gelezen review Perfect Slapen In 7 Stappen is tot nu toe positief.

Inhoudsopgave

Gevolgen slapeloosheid

Gelukkig zijn de meeste mensen positief over het product, en dat is maar goed ook. Slaapgebrek heeft negatieve gevolgen voor je kwaliteit van leven. Slapen is een primaire levensbehoefte, problemen met slapen dienen daarom DIRECT aangepakt te worden. 

Herken jij deze pijnpunten:

 • Vaak moe en lustloos
 • Met angst naar de volgende dag kijken
 • Met wanhoop verlangen naar een goede nacht slaap
 • Hoe zou je leven er uit zien met meer energie
 • Geen slaappillen meer!
 • Te lang gezocht naar een werkende oplossing

JA: Ik herken de pijnpunten en wil METEEN aan de slag! Klik SNEL hier om het e-book te downloaden.

Problemen door slapeloosheid

Mensen die slecht slapen of een onderbroken slaap hebben kunnen zich slechter concentreren en hebben vaak moeite met het opnemen van informatie. In dit review Perfect Slapen In 7 Stappen gaan we er vanuit dat jij slaapproblemen wilt oplossen zonder medicatie.

Zowel je lange als vooral je korte termijn geheugen kunnen onder het slaaptekort gaan lijden, net als je humeur: als je niet goed slaapt, zit je vaak toch een stuk minder lekker in je vel.

Je bent minder alert, waardoor de kans op ongelukken in het verkeer of op je werk vergroot wordt. Ook raak je eerder geïrriteerd en je kijk op het leven kan net even een stukje minder rooskleurig zijn.

In sommige gevallen kunnen chronische slaapproblemen zelfs leiden tot een serieuze depressie. Ook je lichamelijke weerstand wordt negatief beïnvloed door insomnia, daardoor ben je vatbaarder voor verkoudheden en heb je vaker griep.

Ook je uiterlijk kan lijden onder slecht slapen. Je kunt last hebben van donkere kringen onder je ogen, je gezicht is bleek en den duur veroudert je huid ook sneller als je slaap tekort komt. Daarnaast kan een chronisch gebrek aan slaap zelfs je kans op ernstigere kwalen zoals hartfalen, diabetes of hersenbloedingen verergeren of die zelfs veroorzaken.

Een chronisch gebrek aan slaap kan overgewicht veroorzaken. Zelfdiscipline is moeilijker op te brengen wanneer je uitgeput bent door slaapgebrek, terwijl de trek in calorierijke, ongezonde snacks en gevoelens van stress toenemen.

Oplossingen voor slapeloosheid die niet werken

Mensen die leiden aan slaapstoornissen hebben meestal alles geprobeerd: van melatonine tabletten slikken tot lavendelolie op het kussen druppelen.

STOP dan nu met allerlei oplossingen die niet lijken te werken, je verliest alleen je geld.

Uit onderzoek blijkt dat al die pappen en nathouden oplossingen niet werken. Waarom is dat? Dat komt omdat de oorzaak niet wordt aangepakt. Zelfs huisartsen grijpen meteen naar hun receptenboekje, en bestrijden zo alleen de symptomen.

Van hypnose tot schaapjes tellen, van warme melk drinken voor het slapen gaan tot zelfs de vaak verslavende slaappillen van de huisarts. Middeltjes die bij sommigen inderdaad werken, maar bij velen niet of nauwelijks een echte hulp bij slapen blijken te zijn.

W. van der Klaauw zorgt dat eerst de kraan wordt dicht gedraaid om vervolgens te gaan dweilen.

Perfect Slapen In 7 Stappen werkt wel!

Dit belooft de website Slaapnet.nl. Waarom? Omdat de onderliggende oorzaken van slaapproblemen worden onderkend en aangepakt. Maandelijks ontvangt slaapwijzer.net 40000 bezoekers, je kunt zo toch wel zien als een autoriteit op slaapgebied. Deze mensen lijken niet uit hun nek te kletsen, en weten wat wel werkt.

Vijfhonderd jaar geleden had niemand last van slaapproblemen. Er is blijkbaar iets aan de hand in de huidige maatschappij, waardoor goed doorslapen helaas niet meer voor iedereen vanzelfsprekend is. Juist in een maatschappij die hogere eisen stelt aan je prestaties, is het van cruciaal belang om goed in- en door te slapen.

Wat is er precies aan de hand?

Waarom lukt dit bij zoveel mensen niet? W. Van der Klaauw gaat in Perfect Slapen In 7 Stappen op deze vragen in. Hij biedt eenvoudige oplossingen en kleine aanpassingen aan je levensschema, waardoor je weer goed zult kunnen slapen.

Hoe zien die oplossingen en aanpassingen eruit?

Veel mensen maken bijvoorbeeld de fout om zich pas ’s avonds bezig te gaan houden met de voorbereiding van de slaap. Zij denken dan: ik heb alles voorbereidingen voor een goede nachtrust geprobeerd.

Deze mensen komen niet op het idee dat een deel van de oplossing voor slapeloosheid al begint bij het opstaan in de ochtend. W. van der Klaauw beschrijft in het boek hoe je je voordeel kunt halen uit de wetenschap dat je gedrag gedurende de hele dag door van invloed is op de slaapkwaliteit.

Hij houdt daarbij rekening met factoren die nog niet zo bekend zijn, zoals de rol van slaaphormonen bij de kwaliteit van de slaap en ook het feit dat je lichaamstemperatuur gedurende de dag steeds een beetje verandert.

Positieve gevolgen van beter slapen

Het goede nieuws is dat alle negatieve gevolgen van slaaptekort zich zullen gaan oplossen als je weer beter slaapt. Het Uiterlijk en je gezondheid, en zelfs je sociale leven zullen zich drastisch verbeteren.

Op het werk ga je weer beter functioneren. In het geval van overgewicht hebt, zul je makkelijker af kunnen vallen wanneer je weer de slaap krijgt die je lichaam nodig heeft om te herstellen.

Lees ook eens mijn review over droogtrainen voor vrouwen indien je wilt afvallen.

Je zult je minder vaak ziek hoeven melden, energieker voelen en meer zin krijgen in het leven. Mocht er, zonder dat je dit weet, een probleem zijn met een andere oorzaak dan een gebrek aan slaap, dan zal dit duidelijk worden wanneer het gebrek aan slaap is aangepakt.

Perfect Slapen in 7 Stappen review – dit werkt WEL!

Nu gaan we het e-book eens nader doorspitten, Slaapwijzer.net heeft ons belangeloos een review copy ter beschikking gesteld. Waarvoor hulde.

Voorwoord Perfect Slapen in 7 Stappen

Inhoudsopgave van Perfect Slapen in 7 Stappen

Indien je je overweegt om het e-book Perfect Slapen in 7 stappen aan te schaffen dan krijg je een mooie en verzorgde PDF met enorm veel informatie. We sommen hieronder de 7 Stappen(hoofdstukken) van het E-book voor je op:

 • Stap 1 – Herstel het vertrouwen
 • Stap 2 – Zorg voor structuur en regelmaat
 • Stap 3 – Maak optimaal gebruik van licht en duisternis
 • Stap 4 – Kies voor een ʻslaapverwekkende’ levensstijl
 • Stap 5 – Ontwikkel de slaaproutine die voor jou werkt
 • Stap 6 – Val in slaap zonder angst
 • Stap 7 – Slim wakker worden

De informatie komt uitermate betrouwbaar en deskundig op ons over, we zijn geen slaapexperts en kunnen dus niet zeggen of het daadwerkelijk wetenschappelijk onderbouwd is. We moeten ook hier oppassen dat wij geen betaalde informatie openbaar maken.

Naast de 7 hoofdstappen die kunt nemen geeft het e-book ook nog nuttige bonus tips in het hoofdstuk: Kalmeer je gedachten: 10 beproefde technieken.

Dit bonus hoofdstuk behandeld zoals de titel al aangeeft 10 beproefde technieken die je ook kunt gebruiken.

We lichten 1 technieken uit: Het Zorgenkastje, hierbij parkeer je je zorgen even denkbeeldig waardoor je wel normaal kunt gaan slapen. Elke techniek wordt uitgebreid toegelicht.

review perfect slapen in 7 stappen

Ervaringen Perfect Slapen In 7 Stappen

De ervaringen Perfect Slapen In 7 Stappen (met) zijn veelbelovend. Op Internet lees je dit in lovende recensies. Of zo’n positieve review ook echt is?

Ze komen in elk geval authentiek op mij over. Zelf een fervent lijder aan slaapproblemen ben ik zeer geïnteresseerd in dit boek. De verfrissende kijk op slaapklachten maakt een logische, overtuigende en geloofwaardig indruk. Mede daarom heb ik even een onderzoekje gedaan om antwoord te vinden op de vraag:

Is W. van der Klaauw betrouwbaar of is Perfect Slapen In 7 Stappen oplichting?

W. van der Klaauw slaapdeskundige

Ik heb daarbij gericht gezocht naar forums en consumenten reviews waaruit zou kunnen blijken of W. van der Klaauw een oplichter is.

Maar geen enkel review Perfect Slapen in 7 stappen blijkt negatief. Ik heb dus niets kunnen vinden wat op oplichting zou kunnen wijzen.

W. van der Klaauw brengt in zijn boek een nieuwe, wetenschappelijk onderbouwde methode. De schrijver laat in zijn boek zien op wat voor manier je met deze kennis je voordeel kan doen en de ervaringen van mensen zijn positief. 

Dit blijkt in elk geval uit menig review die je kunt vinden op Internet, onder andere op social media, zoals Facebook.

Dus de vragen: “is W. van der Klaauw betrouwbaar of is Perfect Slapen In 7 Stappen oplichting?”, kunnen we voorzichtig beantwoorden met NEE. Er is geen sprake van oplichting. 

Het boek geeft echte, wetenschappelijk onderbouwde hulp bij slapen en heeft niets van doen met oplichting. Gelukkig maar, want hoe veel mensen zijn er niet gebaat bij een goed en eerlijk advies, waardoor ze eindelijk een gezonde nachtrust krijgen?

review perfect slapen in 7 stappen

Perfect Slapen in 7 Stappen – Weg met slaapproblemen!

Druk dan snel op de groene knop hieronder en maak een einde aan je slaapproblemen!

direct naar de geheime korting pagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.