Review OMB Masterclass

Gemiddelde leestijd: 34 minuten

In dit review OMB Masterclass gaan we de passief geld verdienen cursus van de Belgische auteur Kjell Fruytier uitgebreid beoordelen. Het is voor iedereen mogelijk om in slechts 3 eenvoudige stappen een Online Marketing Bureau te starten.

Indien jij je voor 100% inzet, dan is het mogelijk dat jij met deze vrij nieuwe manier van geld verdienen financieel onafhankelijk wordt. Wil jij je niet in deze onzekere tijd verdiepen in de moderne mogelijkheden die het Internet ons tegenwoordig biedt? OMB wordt ook wel SMMA genoemd. Wij beoordelen hier de concurrent van Jia Ruan`s Agency Masterclass, die wij eerder positief hebben beoordeeld in ons review Agency Masterclass.

Na mailcontact met Kjell hebben wij snel onze eigen versie aangeschaft om zo ons oordeel te vormen over deze online geld verdienen cursus. Kjell gaf bij ons aan dat hij de cursus heeft geschreven met de Belgische markt in gedachte. Wij vroegen ons af of dit dan ook voor Nederland geschikt is. Daar was Kjell duidelijk in, de principes en Internet zijn hetzelfde. Dus ook voor Nederlandse markt kun je dit prima toepassen.

Wij beoordelen in dit review OMB Masterclass de cursus op kwaliteit, extra`s als bijvoorbeeld bonussen, betrouwbaarheid en doelgroep. Wij zijn benieuwd wat de kwaliteit is ten opzichte van de Agency Masterclass. Lees snel verder!Wat is een OMB Masterclass cursus?

Wat is nu eigenlijk OMB?, OMB is de afkorting voor Online Marketing bureau. Stap voor stap leert Kjell Fruytier je in de OMB Masterclass hoe jij zo’n online marketing bedrijfje opzet. Je moet geen digibeet zijn, maar Iedereen die een een beetje met een computer overweg kan, moet dit kunnen. Je hebt geen speciale opleiding, of kennis van programmeren nodig om dit op te zetten.

OMB wordt ook SMM(A) genoemd, wat weer staat voor Social Media Marketing (Agency of bureau). Het draait allemaal om het online adverteren voor andere bedrijven via social media, zoals bijvoorbeeld via Facebook. Het zal niet vreemd klinken dat jij via deze advertenties geld kan verdienen. Veel bedrijven willen hun marketingcampagnes graag uitbesteden aan mensen die daar meer kennis en tijd voor hebben. Daarom leer je in de OMB Masterclass hoe jij deze campagnes voor anderen kunt opzetten.

De bedrijven zijn blij dat ze meer tijd hebben, en jij kunt hiermee een mooie winst behalen. Zelfs zoveel winst dat je dit als fulltime baan kunt uitvoeren. Als gevolg kun je hiermee financieel onafhankelijk en eigen baas kunt worden.


Waarom de OMB Masterclass kopen?

Late we beginnen met uit te leggen welk voordeel deze cursus jou gaat opleveren als je besluit tot aankoop. Kjell is net als jou begonnen om vanuit zijn slaapkamer naast zijn studie/baan dit van de grond af aan op te bouwen. Hij startte bij 0 en nu heeft hij een zeer prettig inkomen. Je moet weten dat bedrijven vrij eenvoudig € 1000 per maand betalen aan mensen die de social media marketing uit handen nemen. Als je weet dat je ongeveer 30 minuten werk hieraan hebt, dan kun je zelf wel uitrekenen dat dit een lucratieve business is.

Je kunt eenvoudig je eerste ervaring over de OMB Masterclass opdoen door je in te schrijven voor de gratis training. Na afloop kunt je altijd nog beslissen of je voor die vervelende baas blijft werken zonder loonsverhoging, of dat je de touwtjes zelf in handen neemt en een passief schaalbaar inkomen gaat opzetten. Druk op de groene knop hieronder indien je je wilt inschrijven voor het gratis webinar training.

Lees eens de bestseller van Robert Kiyosaki: ‘Rijke pa arme pa‘, hierin legt hij uit waarom het zo belangrijk is om een passief inkomen te genereren. Werken voor een ander is en blijft een doodlopende weg. Robert leerde van de vader van een vriendje al op jonge leeftijd dat je beter kunt investeren in huizen om, de huur als passief inkomen te gebruiken. Internet bestond toen nog niet, maar de voorbeelden uit het boek deden onze ogen echt openen. Waarschijnlijk ben je hier zelf ook achter gekomen, en zoek je daarom naar deze moderne manier van online geld verdienen.


Wie is Kjell Fruytier?

Kjell Fruytier van OMB Masterclass
Kjell Fruytier van OMB Masterclass

Kjell Fruytier is de Belgische auteur van de OMB Masterclass. Het lukte hem om in slechts 2 jaar zijn passie om te zetten in een winstgevend social media marketing bureau. Hiermee maakt hij rond de € 10.000 per maand winst. Het enige dat hij hiervoor doet is het maken van social media advertenties voor lokale bedrijven. Niet slecht toch?

Deze uit het Belgische Wetteren afkomstige autodidact is jong begonnen met ondernemen. Hij zag al snel de potentie van social media om geld mee te verdienen. Zodoende is hij gestart met het opzetten van zijn eigen social media marketing bureau.

Door een vermogen te investeren in zelf-studie cursussen, kon hij leren van de beste in dit vakgebied, denk aan namen als Grant Cardone, Ryan Stewman,… etc.

Het klinkt een beetje vreemd in je oren misschien, maar juist door mensen te helpen en te informeren wordt hijzelf uiteindelijk ook beter. Dat is de achterliggende gedachte die Kjell had met de OMB Masterclass videocursus. Hij wilde de opgedane kennis bundelen in een stap voor stap SMMA cursus, en dat lijkt ons prima gelukt.

Wij hebben meer boeken gelezen over Internet Marketing, waarin auteurs eerst bang zijn om in een boek hun geheimen prijs te geven. Achteraf hebben klanten alleen maar meer vragen na het lezen van het boek en huren de auteur uiteindelijk in. Geven en delen van informatie is dus belangrijk voor alle partijen.

Kjell komt op ons over als een energieke jongeman die wat van zijn leven maakt, en in ons opzien weet hij waar over hij spreekt.

Als we nog even op LinkedIn kijken, dan komen we Kjell daar ook snel tegen. Wat zien we daar? Gezien zijn staat van dienst op LinkedIn en de aanbevelingen die we daar zien hebben wij er alle vertrouwen in dat hij een goede OMB Masterclass of SMMA cursus kan opzetten. Samengevat kunnen we zeggen dat er een gepassioneerd online marketeer in Kjell schuilt die bedrijven over de hele wereld helpt om meer klanten te trekken.


OMB Masterclass kopen? – waaruit bestaat deze SMMA cursus

In de voorgaande paragrafen van dit dit review OMB Masterclass hebben we basis zaken besproken. Dit maakt standaard deel uit van onze manier van reviewen, laten we nu eens kijken waar de OMB Masterclass precies uit bestaat. In 6 modules word jij stap voor getraind om succesvol te te worden. Eerst eenvoudig je eerste klant binnen halen tot het volledig automatiseren van je Online Marketing Bureau. Wij vinden dit traject echt goud waard.

Om je snel een beeld te geven over de hele cursus, dan bestaat deze uit de volgende deel modules:

 • Module 1 : Je brein programmeren voor succes 
 • Module 2 : De uitgangspunten voor succes
 • Module 3 : Je eerste klant binnenhalen
 • Module 4 : Resultaten behalen voor jouw klanten
 • Module 5 : In een stroomversnelling naar €10.000/maand (met Social Media Marketing)
 • Module 6 : Automatiseer jouw bedrijf

Nadat wij onze review copy kochten zijn we ingelogd en komen dan in de ledenomgeving, na aanmelding en de betaling kun je vrijwel meteen beginnen. Binnen 10 minuten kun jij beginnen met het bekijken van de eerste SMMA instructievideo`s en je richten op je nieuwe toekomst.

De gehele cursus is digitaal, vanuit de ledenomgeving kunnen je de instructievideo`s bekijken. Maar je kunt hier ook de cursus in audioformaat en verschillende e-books downloaden. Het grote voordeel van dit soort online ledenomgevingen is het feit, dat je het overal kunt bekijken. Op elk apparaat, zoals tablet en mobiele telefoon kun je dus de cursus volgen. Ideaal als je veel in het openbaar vervoer zit, of in een nachtdienst even niets te doen hebt.

Module 1: Je brein programmeren voor succes 

Na een aantal informatieve welkomst video`s kom je in de eerste echte trainingsmodule terecht. De eerste module gaat eigenlijk over het transformeren van je houding en mindset. De ondertitel van deze module is: Beheers de €100K mindset!‘. Wat bedoelt Kjell hier nu eigenlijk mee? om succesvol te worden moet je doorzetten en werkzaamheden anders aanpakken dan andere mensen.

Als we nog even refereren aan het boek ‘Rijke pa arme pa’ dan is het belangrijke een passief inkomen te genereren. Indien je werkt voor een werkgever dan zal je salaris nooit meer worden dan je uurloon x het aantal uren dat je werkt. Zorg je voor een passief inkomen, dan gaan je inkomsten ook door als je niet werkt of slaapt.

Moderne vormen van online geld verdienen als e-commerce, affiliatie marketing, SMMA etc. (of vastgoed verhuur) zijn schaalbaar. Je dient jezelf alleen de mindset aan te meten dat dit ook voor jou is weggelegd. Dwing jezelf: ik kan dit!, ik kan ook € 100.000 per jaar verdienen. Om zo’n mindset aan te meten zijn er ook weer aparte cursussen, check bijvoorbeeld ons review Unstoppable mindset van Jia Ruan. Maar Kjell Fruytier geeft je hierover in de OMB Masterclass ook al een goede minicursus.

Als laatste willen wij je meegeven, “arme” mensen denken in kosten. Rijke mensen denken in: wat levert de investering mij op. Dit is een compleet andere gedachtegang, die als je goed nadenkt leidt tot succes.

Ledenomgeving OMB Masterclass Module Je brein programmeren voor succes
Ledenomgeving OMB Masterclass Module Je brein programmeren voor succes 

Module 2 : De uitgangspunten voor succes

De tweede module leert jou alle fundamentele zaken die je nodig hebt om te beginnen. Waarom zou je eigenlijk een SMMA bedrijfje willen beginnen? Welke software heb ik nodig. Welke sales technieken moet je gebruiken enzovoort. Je leert bijvoorbeeld met het Amerikaanse marketingautomatiseringsplatform en e-mailmarketingservice programma Mailchimp werken.

Hiermee kun jij volledige geautomatiseerd je klanten e-mailen. Wanneer mensen zich inschrijven voor een gratis e-book, dan verkrijg jij hiermee een adreslijst welke je regelmatig een aanbieding kunt mailen. Dit is een bewezen en goed werkende marketing techniek.

Niets mis met deze module, alle informatie wordt gedoseerd aangeboden. Uiteraard is het vrij eenvoudig om een video nog eens terug te kijken.

OMB Masterclass module 2
OMB Masterclass module 2

Module 3 : Je eerste klant binnenhalen

In week 3 ga je leren hoe jij je eerst klant binnenhaalt. De cursus is opgebouwd om in een aantal weken volledig getraind te zijn. Ons oordeel in dit review OMB Masterclass is, dat je rekening moet houden dat je hier meer tijd aan kwijt bent. Zeker als je dit naast je huidige baan of studie volgt. Het lijkt ons bijna onmogelijk om in 6 weken een volledig bedrijf op te zetten. Maar wie weet, als je de hele dag de tijd hebt kan het snel gaan.

Belangrijk is te weten, dat je hier leert om snel een klant te vinden. Nog belangrijker is om via deze klant andere klanten te bereiken, om zo je klantenbestand verder uit te breiden. Hiermee hebben we de kern van module 3 goed samengevat.

module uit de OMB Masterclass over klanten binnen halen
module uit de OMB Masterclass over klanten binnen halen

Module 4 : Resultaten behalen voor jouw klanten

In week 4 leer je de A.V.C. methode beheersen. Met de A.V.C. methode kun je ook echt een constante stroom aan inkomsten genereren. We kunnen het niet 100% voor je uittesten, maar op ons maakt dit een goede indruk. Dit zou zomaar goed kunnen werken. Het toverwoord en rode draad door dit review OMB Masterclass is wel dat je elke dag aan je bedrijf en toekomst werkt. Inzet (mindset, weet je nog) is superbelangrijk om te slagen met SMMA.

Waar staat dan de A.V.C. methode voor? In het stappenplan wat je wordt aangeboden leer je hoe resultaten behaalt zodat klanten bij jou blijven terugkomen. Dit gebeurt via de volgende 3 stappen:

 • Aantrekken: Advertenties maken op social media als Facebook
 • ​Vangen: Het maken van de pagina’s om gegevens te verzamelen
 • Converteren: Ontvangen van informatie en automatisch doorsturen naar de klant
module uit de OMB Masterclass - resultaten behalen
module uit de OMB Masterclass – resultaten behalen

Module 5 : In een stroomversnelling naar €10.000/maand met Social Media Marketing

Nadat wij module 5 luisterden kwam Kjell met een overtuigend verkoopproces wat hij keer op keer hanteert. Dit en ook de andere modules zijn zo waardevol omdat je zonder poespas concreet de dingen leert die je nodig hebt. Allemaal in hapklare brokken, maar nu verder met dit verkoopproces.

Indien je niet goed weet hoe je nu precies dat eerste contact legt met de klant? Kjell Fruytier komt met een pasklare oplossing om zowel die afspraak te contacteren en om te zetten in een klant. Wij waren behoorlijk onder de indruk van deze eenvoudige methode, dit kan iedereen op zijn manier ook uitvoeren. Daar zijn wij van overtuigd. Je krijgt zelfs een volledig uitgeschreven script (PDF formaat) die je bij het verkoopproces kunt hanteren.

Ook leer je hoe je een contract opstelt als je uiteindelijk een klant hebt gevonden, dit zien we eigenlijk niet zo vaak bij andere cursussen. Een goed contract opstellen is best lastig, dit maakt de OMB Masterclass wel super compleet.

Module 6 : Automatiseer jouw bedrijf

In Module 6 ga je de technieken leren om je bedrijf te automatiseren. Wij adviseren om eerst de basis onder de knie te krijgen, of dat in 5 weken lukt vinden wij wat dubieus. Niet dat de kwaliteit slecht is, maar de leercurve is wel hoog als je volledig vanaf het begin moet beginnen.

Wat houdt dat dan in automatiseren? Je kunt het schrijven van teksten en opmaken van advertenties uitbesteden aan andere bedrijven die dit volledig voor jou uit handen nemen. Indien je geld gaat verdienen, komt er ruimte om het werk wat je eerst zelf deed te outsourcen. Vervolgens krijg je hierdoor meer klanten en meer geld, zo kun je steeds meer opschalen en komt die € 10.000 per maand steeds dichterbij.

Als de basis goed is, en je bedrijf loopt goed, ga dan verder met deze module. Uiteraard kun je de instructievideo’s wel alvast een keer bekijken om de informatie in je achterhoofd op te slaan.

OMB Masterclass Mastermind Groep

Na betaling maak je automatisch deel uit van de OMB community, dit is niet strikt noodzakelijk. Als je alleen wilt ondernemen is dat ook prima. Maar een besloten groep zielsverwanten die je kunnen helpen met je vragen is onbetaalbaar. Met zijn allen duw je elkaar naar een hoger niveau. Wij zien en horen ook vaak verhalen dat er vriendschappen ontstaan tussen mensen, dit is waardevolle aanvulling. Laat deze niet aan je voorbij gaan, en meld je aan.

Met een grote groep is er altijd wel iemand die op korte termijn prangende vragen kan beantwoorden. Je kunt ook veel leren van anderen, nieuwe waardevolle websites opdoen, ideeën krijgen enzovoort.


Bonussen bij de OMB Masterclass

Naast de 6 geweldige modules, is dat niet het enige wat deze social media marketing zo bijzonder maakt. Elke zichzelf respecterende cursus biedt 1 of meerdere extra’s aan om het geheel wat aantrekkelijk te maken, wat overigens voor de OMB Masterclass niet eens nodig is. Meestal komen de bonussen in de vorm van extra e-books. Kjell Fruytier levert wel een zeer waardevolle bonus die we niet snel tegenkomen.

Wij geven deze bonussen 5 sterren, we zijn echt onder de indruk over wat je krijgt, en hoe eenvoudig en handig je dit kunt toepassen op je eigen situatie. De bonussen sluiten naadloos aan op de instructievideo`s van de hoofdcursus.

Bonus 1 : Kant en klare website om online geld te verdienen

Indien je besluit tot aankoop van deze OMB Masterclass betaal je best een aardig bedrag, daarover later meer. Maar voor dit geld krijg je wel een kant en klare website, en dat zien we eigenlijk nooit bij cursussen. Het zelfstandig opzetten van een website en onderhouden kan best een complex klus zijn. Kjell neemt je dit uit handen zodat je binnen een uur een werkende website hebt.

Voor het aanpassen naar eigen wens worden de nodige instructievideo`s meegeleverd. Naar onze mening ziet dit er makkelijk toepasbaar uit. Helemaal in Jip en Janneke stijl wordt je uitgelegd hoe alles werkt. Een kind kan de was doen

Bonus 2 : Geautomatiseerd funnelsysteem

De tweede goede toevoeging aan het geheel is het geautomatiseerde funnelsysteem. Een funnel is een denkbeeldige trechter, al je bezoekers gaan door de trechter en komen er aan de onderkant als kopers uit.

Kjell claimt een zeer goed funnelsysteem te hebben, waardoor hij het fantastische bedrag van een kleine € 30.000 per maand verdient. We moeten wel reëel zijn, na aankoop gaat dit jouw waarschijnlijk niet meteen lukken. Maar op termijn, denk altijd aan de langere termijn, zijn deze grote droom bedragen zeker wel mogelijk.

Je kunt de marketing funnels en advertenties van Kjell 1 op 1 overnemen en toepassen op jouw klanten. We kunnen het niet checken, maar ook op LinkedIn claimt Kjell dat hij bedrijven heeft geholpen om miljoenen te verdienen met dit systeem.

Bonus 3 : Van afspraak naar klant (BEWEZEN METHODE)

We vallen in herhaling, maar het fijne aan deze cursus is dat alles kant en klaar wordt aangereikt. Volg de video`s in week 1 en je wordt inderdaad stap voor stap naar een volledig functionerend bedrijfje geleid.

Met deze bonus leer je hoe je een afspraak of telefonisch contact met een klant omzet naar een betalende klant. Meerdere studenten van Kjell claimen dat hierdoor hun verkopen stijgen.

Alles, maar dan ook alles in deze cursus is bedoeld om zo snel mogelijk resultaat te behalen. Naar onze mening is dit goud waard.

Bonus 4 : In 30 dagen naar €10.000 (EXACT STAPPENPLAN)

De vierde bonus is een compleet stappenplan die jou binnen 30 dagen naar een maandverdiensten van € 10.000 leiden. Het is onmogelijk om voor ons review OMB Masterclass het volledig uit te testen. Maar naar ons oordeel krijg je een prachtig stappenplan naar deze eerste mijlpaal, en en al zou het “maar” 5000 euro zijn. Dat is is toch ook een lekker bedrag?


Doelgroep van de OMB Masterclass

In ons review OMB Masterclass gaan we uitzoeken wie Kjell als doelgroep in gedachte heeft. Bij het doornemen van alle materialen kregen wij een goed beeld voor wie deze cursus geschikt is. Dit is perfect geschikt voor mensen die hun 9-5 baan met maandelijkse belediging gedag willen zeggen, en een passief inkomen willen verdienen.

Je dient natuurlijk wel affiniteit met social media marketing te hebben, als je dit hebt kan vrijwel iedereen hieraan beginnen. Je helpt bedrijven met hun marketing en neemt hun daarmee een hoop werk uit handen. Hiervoor word je ruimschoots beloond.

Welke mensen beginnen dan hieraan?, meestal mensen die het naast hun full-time baan doen of studenten die meer financiële vrijheid wensen. Maar ben je werkloos geworden door de corona crisis en zoek je een nieuwe loopbaan?, dit zou wel eens de ommezwaai in je leven kunnen betekenen.


Waar voor je geld? Prijs-kwaliteitsverhouding

Wat kost de cursus nu eigenlijk precies, en is dit het waard? Indien je in één keer betaalt kost de OMB Masterclass een éénmalig bedrag van € 997. Dit is best een fors bedrag, maar als we kijken wat je er allemaal voor krijgt is dit naar onze mening elke cent waard. Als dit niet zo zou zijn, dan zouden we dat ook melden.

Wanneer je een willekeurige commerciële dagcursus boekt ben je dit ook kwijt, je kunt dan achteraf geen video’s meer terug kijken, er is geen community etc. Blijft het feit dat het nog steeds een fors bedrag voor een student is, of iemand met wat minder financiële middelen. Voor degene die het niet in één keer kunnen betalen kun je ook in 3 of 5 termijnen betalen. Nadeel is wel dat je toch een fors bedrag meer betaald. Indien je de cursus goed volgt heb je dit wel weer in no-time terug verdient. Je kunt ook nog een stukje terugkrijgen via de belastingaangifte, dat scheelt ook weer wat.

Indien je besluit om social media marketing te gaan uitvoeren, denk dan eerst goed na. De prijs is zo opgesteld om de mensen uit te filteren die goed hebben nagedacht, en hebben besloten dat een ander leven opbouwen hun de € 997 waard is. Indien je wat verder bent wordt het steeds makkelijker, maar zeker in het prille begin is het hard werken, vergis je daar niet in.

We hebben het eerder over de juiste mindset gehad, dit is een cursus waar je je vol moet inzetten. Op termijn ga je de vruchten plukken. Je dient elke dag consistent een stukje aan je bedrijf te bouwen, kijk niet gek op dat je zeker een half jaar bezig kunt zijn voor het goed gaat lopen. Ben je snel afgeleid, of mis je de juiste motivatie, dan kun je deze cursus beter overslaan.


Niet Goed Geld Terug garantie bij deze SMM cursus

Geel logo niet goed geld terug

Elk product dat je op afstand koopt valt onder een wettelijke niet goed geld terug garantie, de termijn hiervoor is 14 dagen. Kjell geeft dit ook aan op zijn sales pagina. Let wel even op, het betreft een digitaal product dat je eenvoudig kunt kopiëren en verspreiden. Om deze reden stelt Kjell wel een aantal voorwaarden. Zoals een beperkt aantal modules dat je bekeken mag hebben. Alle 1:1 diensten, trainingen of Masterminds en wat andere zaken zijn uitgesloten.

We hebben niet de gehele algemene voorwaarden doorgenomen, maar lees vooraf even het kopje restitutiebeleid. Als jij kunt laten zien dat je wel actie hebt ondernomen, maar het niet voor jou heeft gewerkt krijg je onder voorwaarden je geld terug. Kjell zet een prachtig product neer, waar 99% tevreden over zal zijn, maar is wel voorzichtig dat niemand met zijn programma `s en informatie aan de haal gaat. Dat vinden wij niet meer dan logisch.


Ervaringen en recensies over de OMB Masterclass

Normaal gesproken moet je wel eens flink zoeken om reacties van gebruikers te vinden. Meestal vind je deze alleen in de besloten Facebook community’s die bij een cursus horen. Van Kjell kregen we een aantal reacties die hij binnen kreeg van zijn studenten. We zullen ze hieronder met je delen. Laten we beginnen met twee video recensies en daarna tonen we enkele Whatsapp berichten die Kjell kreeg toegestuurd.

We vonden een mooie ervaring van Piotr, bekijk zijn video beoordeling over de OMB Masterclass. Of bekijk de recensie van Niels.

Deze twee Belgische gebruikers zijn erg tevreden, maar laten we nu eens kijken wat er zoals aan andere ervaringen bij Kjell Fruytier binnen komen, deze liegen er niet om. Vanwege privacy redenen zijn de afzenders onherkenbaar gemaakt.

Positieve ervaringen social media marketing
Positieve ervaringen social media marketing
Positieve ervaringen social media marketing

Je hebt vast al kunnen merken dat wij in dit review OMB Masterclass erg te spreken zijn over Kjell`s social media marketing cursus. Gezien de reacties van anderen staan we daar niet alleen in. We bedenken ons hoe deze cursus zich verhoudt met de Agency Masterclass van Jia Ruan die wij eerder hebben gereviewd.

De cursussen van Jia Ruan zijn ook steengoed, ze doen niet voor elkaar onder. Bekijk onze reviews en kijk welke bij jou het beste gevoel oproept. De prijs van de Agency Masterclass is zelfs verlaagt, waarschijnlijk door de concurrentie van Kjell Fruytier.


Conclusie, OMB Masterclass kopen of niet?

Laten we hier kort over zijn, we steken niet onder stoelen of banken dat wij dit product top vinden. Voor een relatief kleine investering van een éénmalig bedrag van € 997 wordt jou stap voor stap uitgelegd hoe je een eigen social media marketing bedrijf opzet. Daarnaast ontvang je nog de professionele ondersteuning van de auteur Kjell Fruytier.

Het is wel noodzakelijk dat je de juiste motivatie hebt, je dient elke dag voor toch wel minimaal een uur aan je bedrijfje te werken. Doe je dit, dan gaat dit jou lukken. Maar denk hier niet te lichtzinnig over, het is in het begin hard werken. Op termijn zal dit zich uitbetalen. Ben jij iemand die dit alleen als een snel rijk methode ziet, dan gaat het waarschijnlijk niet lukken, en raad ik aan er niet aan te beginnen.

Indien jij je volledig inzet, en het begint een beetje te lopen, dan heb je de éénmalige kosten voor deze cursus er zo uit. Bedenk jezelf eens wat dit voor jou kan betekenen, geen 9-5 baan meer!. Een leven waarin je zelf kunt bepalen hoe lang je wilt werken per dag, en een business die schaalbaar is. We vatten de hele cursus samen als GOUD waard, en beoordelen hem in zijn totaal met 5 sterren.


Voor en nadelen van deze SMM cursus

 • Steengoede video`s en informatie

 • Stap voor stap instructie

 • Eigen website kant en klaar!

 • Besloten OMB community

 • Maakt je financieel onafhankelijk!

 • veel bruikbare bonus documenten

 • Deze cursus vereist dagelijkse inzet om succes te krijgen

 • De prijs kan een obstakel vormen

OMB Masterclass!

Stap voor stap naar een eigen Social Media Marketing bureau!

DIRECT NAAR DE GEHEIME KORTING PAGINA
OMB Masterclass!
OMB Masterclass!

Beoordeling door Leon van Marketheme,

02 jul 2020
5

Stap voor stap word je door Kjell Fruytier aan de hand genomen tot jouw eigen online social marketing bureau draait.

Voor een éénmalige betaling van € 997 kun jij werken aan financiële onafhankelijkheid!

Wij hebben ons best gedaan jou zo uitgebreid mogelijk te informeren en hopen dat onderstaande vragen in dit review OMB Masterclass beantwoord zijn. Je kunt de cursus met een gerust hart aanschaffen, wij zijn er van overtuigd dat hij je zal bevallen.

 • Is OMB Masterclass betrouwbaar?
 • Wie is Kjell Fruytiert?
 • Wat is OMB Masterclass?
 • Is OMB Masterclass oplichting?
 • Wat zijn ervaringen over OMB Masterclass?
 • Is OMB Masterclass een scam?

Gerelateerde reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *