Review Agency Masterclass -Verdien geld door te adverteren!

Wordt jij financieel onafhankelijk met je eigen business?

Gemiddelde leestijd: 18 minuten
Review Cursus Agency Masterclass

Deze review Agency Masterclass is geschreven voor mensen die hun eigen online social media marketing agency willen starten.

Het is mogelijk om zonder ervaring en kennis een online business op te zetten die jou de totale vrijheid geeft en ervoor kan zorgen dat jij je fulltimebaan kunt opzeggen.

Voor jij aan de slag gaat met je eigen Social Media Marketing Agency wil je vast wel weten wat de ervaringen zijn van anderen voor je je geld erin investeert.

In dit review Agency Masterclass gaan wij jou een eerlijk beeld schetsen van het laatste product van team Unstoppable. Als je eenmaal je besluit hebt genomen kan deze investering jou duizenden euro’s per maand opleveren. Een droombaan als digitale nomade ligt open voor je, aan jou de kans deze te pakken.


Inhoudsopgave

Investeer in jezelf en in kennis, dit is nooit weggegooid geld en zal je persoonlijke groei ten goede komen. Tegenwoordig biedt het Internet iedereen de kans om op een relatief eenvoudige wijze een nieuwe manier van geld verdienen op te zetten.

Agency Masterclass komt van hetzelfde team unstoppable.nl, welke ook de cursus Bol Masterclass hebben geschreven. Wij hebben dit toen positief beoordeeld, nu de vraag of het review Agency Masterclass ook positief is. Na aanschaf van het product zijn wij gestart en benieuwd naar de uitkomst.

Wil je echter niet wachten en lezen, scrol dan het review en spring snel naar de eindconclusie onderaan het review. Succes met de start van een nieuw leven!

Zoals reeds aangegeven is Agency Masterclass het nieuwste product/cursus van team unstoppable. Team unstoppable bestaat uit een tiental mensen, maar de drijfveren achter Agency Masterclass zijn Mitchell Weijerman en Jia Ruan.

Wie zijn de verkopers van Agency Masterclass?

Persoon met gewonnen prijs
Auteur Mitchel Weijerman

Wij bij reviewkeizer.nl zijn al bekend met deze auteurs, er valt hier absoluut niets op aan te merken. We geven hier een stukje achtergrondinformatie over Mitchell Weijerman.

Jia Ruan en Mitchell Weijerman zijn twee slimme jongens die trainingen en cursussen ontwikkelen waarmee jij op Internet geld kunt verdienen.

Sinds het ontstaan van het Internet zijn er diverse nieuwe manieren van geld verdienen ontstaan die nog niet iedereen heeft ontdekt. Van Jia weet ik het niet, maar Mitchell is een digitale nomade.

Een digitale nomade is een persoon die geld verdient via Internet terwijl hij op reis is. Mitchel geeft ook veel lezingen op events van Unstoppable.

Het is bekend dat Mitchel Weijerman voor Google heeft gewerkt in Silicon Valley, hoewel het leven daar goed was, miste er iets in zijn leven. Na zijn ervaring bij Google is hij zijn eigen bedrijf gaan oprichten, hij wilde zich ook meer richten op marketing en mindset.

Hij begrijpt de achterliggende gedachte achter marketing en zijn sociale mediacampagnes draaien als een trein. Mede geholpen door zijn ervaring opgedaan bij Google.

Om te slagen moet je de juiste mindset hebben, een winnaars mindset. Daar is Mitchell heel duidelijk over in zijn speeches. Heel je leven moet gericht zijn op het verlangen naar jouw doel van geld verdienen. Wanneer je denkt in problemen en aan negativiteit dan gaat het je niet lukken. De schrijver Napoleon Hill heeft hier een bestseller over geschreven, ik raad je aan deze ook te lezen. Heb je interesse om je zelf de juiste mindset aan te leren, lees dan ook eens het review Unstoppable mindset.

De Agency Masterclass vertelt je meer over deze mindset, maar gaat uiteraard ook veel verder in op de praktische zaken. Het zal je uitleggen hoe jij ook geld kan verdienen met een laptop en een Internetverbinding.

Is Agency Masterclass oplichting?

Rijst bij jou de vraag of Agency Masterclass betrouwbaar is? Wij begrijpen dat het belangrijk is als koper om te weten of je zuurverdiende geld niet naar een oplichter gaat. We kunnen kort zijn over deze vraag, en deze beantwoorden met een eenvoudige “Nee”. Agency Masterclass is geen scam om jou geld uit de zakken te kloppen.

We hebben reeds meer producten van unstoppable gereviewd en komen nooit een bericht tegen dat er ook maar iets mis zou zijn met het bedrijf of de auteurs.

Uiteraard zullen er vast mensen zijn die niet helemaal tevreden zijn, dat sluiten we zeker niet uit. Het feit dat mensen ontevreden zijn zal dan meer liggen aan het feit dat het niet helemaal is wat men ervan verwacht.

M.a.w. weten niet precies waar ze aan beginnen. Hoewel het niet heel moeilijk is om geld te verdien via Internet, moet je wel rekening houden er genoeg tijd in te investeren. Het komt niet automatisch naar je toe, na aankoop van het product.

Op het product geldt ook een wettelijk niet goed geld terug garantie van 14 dagen. Mocht je niet tevreden zijn dan wordt je geld na het sturen van mailtje naar de klantenservice snel teruggestort.

In deze review Agency Masterclass gaan we niet over een nacht ijs, wij laten geen ruimte voor twijfel. Onderaan de website vinden wij de contactgegevens en het Kvk nummer. Laten we beginnen om het Kvk nummer 71014543 na te trekken. Het nummer relateert aan het bedrijf Unstoppable Lifestyle gevestigd op de Nieuwezijds Voorburgwal 104 in Amsterdam. Google Maps toont ons een kantoor gebouw, niets wijst hier op oplichting.

Voor wie is cursus Agency Masterclass?

Voor wie is deze cursus nu gemaakt? Kort gezegd kunnen we zeggen, eigenlijk voor iedereen die tijd kan investeren om zich erin te verdiepen. In het begin zul je er wat meer tijd aan moeten besteden dan later wanneer je meer ervaring hebt opgedaan. Na verloop van tijd is het mogelijk om je 9 tot 5 baan (deels) op te zeggen en in vrijheid te leven en werken. Zeg nou zelf, voor wie is dit nu geschikt? Wij denken voor iedereen.

Hoe komt het nu dat het eigenlijk voor iedereen geschikt is? Veel van de nieuw manieren om geld te verdienen op Internet vereisen niet veel kennis. Hiermee bedoelen we te zeggen, je hebt geen hogeschool of universitaire graad nodig om deze cursus te volgen. Wat veel belangrijker is, dat is een goed doorzettingsvermogen en focus op een einddoel, ook als je in het begin nog geen inkomsten genereert.

Het helpt wel een beetje als je geen digibeet bent en een klein beetje je weg weet op Internet. Maar je hoeft ook zeker geen whizzkid te zijn om te slagen.

Agency Masterclass kopen, wat is het precies?

We gaan ervan uit dat je al wel kennis hebt wat SMMA (social media marketing agency) is. Anders was je waarschijnlijk niet op het review Agency Masterclass terecht gekomen toch? Het mag nu ook duidelijk zijn, dat we te maken hebben met een betrouwbare partij. Maar wat beloven zij nu eigenlijk, en wat ga jij krijgen en leren als je het product aanschaft. We gaan inzoomen hoe jij er voor kunt zorgen dat je een succesvol social media bedrijf kunt gaan opzetten.

Kort gezegd komt jouw business neer op het feit dat bedrijven jou gaan betalen voor het plaatsen van advertenties. Bedrijven betalen grote bedragen voor advertenties wat enorm winstgevend is voor jou als social media marketeer. Wanneer je een klantenbestand hebt van laten we zeggen 10 klanten en per klant krijg jij ongeveer 1000 euro inkomsten. Met zo`n 10 uur werk per week verdien je dan 10000 euro per maand. Niet gek toch voor wat uurtjes werk?

Wat gaat de cursus Agency Masterclass je nu feitelijk leren:

 • Hoe kom je eenvoudig aan klanten voor je SMMA (Social Media Agency)
 • Hoe je een goed verkopende Facebook Advertenties voor je jezelf en je klanten opzet
 • “Geheime en gouden sales scripts om je leads te converteren(verkopen) in betalende klanten”
 • Wat gouden niches zijn, en hoe je deze markt benaderd.
 • Hoe je jouw bedrijf kunt opschalen, en je nog meer passief geld kunt gaan verdienen.

Passief geld verdienen via SMMA

Passief geld is geld wat voor jou werkt, i.p.v. dat jij voor geld werkt. Indien je meer geld wilt verdienen kun je in een traditionele baan meer uren maken. Maar er zit een grens aan het aantal uren dat je kunt werken. Bij Passief schaal je op en werkt je geld voor jou, een goed voorbeeld is het verhuren van een woning. Je ontvangt de huurinkomsten en hoeft praktisch niets te doen. Lees tip: lees “Rijke Pa Arme Pa” van Robert Kiyosaki.

De Agency Masterclass cursus bestaat verder uit een aantal modules, 7 stuks om precies. Verdeeld over 44 kleine en grotere lessen. Bij elke les wordt je ondersteund door specifiek tools ,scripts en uitleg/instructie via e-books. Ook krijg je net als vroeger wat huiswerk te maken.

Inhoud Agency Masterclass

Hieronder geven we aan welke modules je gaat volgen. Het gaat wat te ver om elk onderdeel hier te bespreken, het review zou dan te langdradig worden. Om je wel een indruk te geven wat een module inhoudt hebben we module 1 wel verder uitgesplitst.

 • Module 1: Mindset voor succes
  • LES 1: De weg naar succes
  • LES 2: Denken als een miljonair
  • LES 3: Secrets of the rich
  • LES 4: Waarom een agency starten
  • LES 5: De Wiskunde achter financiële vrijheid
  • LES 6: Twee type agency`s
  • LES 7: de simpele methode voor het behalen van goede resultaten
  • LES 8: De kosten van een agency
 • Module 2: Het nieuwe paradigma
 • Module 3: Atract
 • Module 4: Capture
 • Module 5: Transform
 • Module 6: Jouw eerste klanten binnenhalen
 • Module 7: Schalen

De cursus heeft meer dan 20 uur aan videomateriaal aan boord. Verder krijg je toegang tot de volgende zaken:

 • Kant en klare marketing campagnes
 • Groepscoaching (wekelijks)
 • Toegang tot exclusieve facebook groep
 • 30 days klanten challenge
 • Kant en klaar sales scripts en checklists
 • Succes checklist voor de Kamer van Koophandel
 • Onbeperkt toegang tot al het materiaal
 • Grote online community die je tot hulp is
 •  Veel bonus e-books

Krijg je waar voor je geld?

Agency Masterclass kost wel wat geld, er wordt geschermd met diverse prijzen die bij elkaar opgeteld tegen 10K aan lopen. Dit zijn geen reële prijzen, de cursus kun je aanschaffen voor € 1997. Dit lijkt en is voor veel mensen een groot bedrag. Sinds kort is de cursus goedkoper geworden en kost deze totaal € 997

Het maken van een goede cursus met een hele community daarom heen kost nu eenmaal wat geld. Bedenk dat wanneer je serieus aan de gang wil gaan om er een succes van te maken je dit bedrag al snel hebt terug verdient.

Wij zijn van mening dat de cursus het bedrag dubbel en dwars waard is. Je krijgt op een presenteerblaadje alle tools en informatie gebundeld geleverd, en wordt daar ook nog eens in ondersteund. Ga eens proberen om al je informatie los van elkaar bij elkaar te zoeken. Je zult merken dat dat bijna ondoenlijk is.

Verder blijf ik herhalen, investeringen in groei en in je toekomst zijn nooit weggegooid geld. Je kunt ook nog een gedeelte van de belasting aftrekken als scholingskosten, wat blijft er dan nog over? En wat houdt je dan nog tegen?

Wat zijn de ervaringen van klanten?

Vast onderdeel van onze reviews zijn de ervaringen van klanten. De Agency Masterclass is een vrij nieuw product, het was wat lastig om eerlijke ervaringen te achterhalen. We hebben er diverse gevonden. Hieronder hebben we diverse Agency Masterclass recensies opgenomen van deelnemers, de meesten zijn positief. Verder lijken de deelnemers ook veel geld te verdienen.

Agency masterclass social media ervaringen
Tevreden Whatsapp reactie over Agency masterclass

Waar wij wel voor willen waarschuwen is het feit dat het product geen “snel rijk” programma is. De Agency Masterclass is jouw gids en neemt je mee op een pad naar vrijheid. Je zult altijd wel tijd moeten investeren om resultaten te blijven behalen. In de loop van de tijd verdien je wel steeds meer in steeds minder tijd.

Het zal je in het begin dus tijd, moeite en geld kosten om te starten, terwijl het nog niet duizenden euro`s oplevert. Advies hierin is: begin, houdt focus en geef nooit op, dan bereik jij de resultaten die worden besproken.

Uiteindelijk bereik je een moment dat je financieel onafhankelijk bent, je kunt stoppen met je 9-5 baan en al je tijd aan je eigen business besteden, Geen files meer en naar de pijpen dansen van een werkgever en iemand anders droom waar te maken voor een karig loon.

Conclusie + Agency Masterclass kopen!

Wat is nu het eindoordeel? Voor € 1997 (prijspeil 11-2019) krijg je een prachtige informatieve cursus die goed in elkaar steekt. Het is ook mogelijk om in drie termijnen van € 747 te betalen. Update juli 2020: de cursus kost nu € 997!!

Je ziet dat er veel tijd aan besteedt is om dit op te zetten. Unstoppable laat zich ook hier weer van hun beste kant zien. Ze leren je te adverteren, wat jou meest winstgevende asset gaat worden. Het zal je een hoop geld gaan opleveren, en niet vergeten (financiële) vrijheid. Een laptop wordt jou persoonlijke pinapparaat. Elke euro die je investeert wordt omgezet in 2 euro of meer. Je ROI (return on investment) kan makkelijk x1000 gaan als je deze cursus gaat volgen.

Een grappig detail van de cursus is dat de modules stapsgewijs beschikbaar komen, naarmate je verder komt in de cursus komt er meer materiaal beschikbaar. De modules sluiten ook af met examens, je kunt ze wel overslaan, niemand zal je huiswerk controleren 😉. Wij raden wel aan om nog eens te oefenen met het materiaal, en dit is toch een handige extra.

Wanneer je besluit om alle kennistesten wel te doen dan kun je het totaal afsluiten met een certificaat. Hiermee bewijs je jezelf dat al je harde werk is beloond, en je kunt mogelijke bedrijven aantonen dat je over de juiste kennis bezit.

Voor en nadelen van de Agency Masterclass

 • Goede kwaliteit, goede structuur van de cursus. En veel extra`s
 • Persoonlijke coaching, altijd mogelijkheid tot het stellen van vragen
 • Community, mensen helpen elkaar. Je staat er niet alleen voor
 • De financiële resultaten, bij het goed doorvoeren van alle adviezen kun je vrij leven.
 • Cursusgeld, het cursusgeld is voor veel mensen hoog. Voetnoot hierbij is dat cursussen in het bedrijfsleven allemaal dit soort bedragen rekenen. Je verdient je geld wel weer terug.
 • Het kost je tijd, moeite, discipline en doorzettingsvermogen
 • Extra kosten voor software tools en advertentiekosten
Review Cursus Agency Masterclass

Agency Masterclass! van Jia Ruan

Wordt jij financieel onafhankelijk?, start dan meteen met de Agency Masterclass!

direct naar de geheime korting pagina!
Agency Masterclass van Jia Ruan
Agency Masterclass van Jia Ruan

Beoordeling door Leon van Marketheme,

07 dec 2019
4

De perfecte en slimme manier om passief geld te verdienen met online marketing. Goud waard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.