Review Accu Revisie Programma – 14 e-books om nieuw leven in je oude accu`s te wekken!

Nooit meer dure nieuwe Accu's kopen, leer ze zelf reviseren met de accu revisie methode!

Gemiddelde leestijd: 26 minuten

In dit Review Accu Revisie Programma beoordelen wij de accu revisie cursus van Joop Koot. Ben jij het ook zo zat om telkens accu’s te moeten weggooien? Misschien moet je zelfs het hele apparaat wel weggooien omdat nieuwe accu’s in verhouding veel te duur zijn.

Hier is dus een oplossing voor! Accu’s zijn prima te reviseren, als je maar weet hoe. Joop Koot legt je dit haarfijn uit in zijn accu revisie cursus. Hij gaat zelfs een stapje verder en geeft je in deze accu revisie methode zelfs aan hoe je er een eigen business van kunt maken.

Wij zijn reuze benieuwd en gaan aan de slag met de beoordeling! Lees snel verder!


Waarom deze Cursus Accu reviseren kopen?

Jij zult vast niet de eerste zijn die zijn schroefboormachine die nog prima is, moet weggooien omdat de accu’s kapot zijn. Twee nieuwe accu’s zijn verhoudingswijs niet de moeite, en je moet overgaan tot een hele nieuwe set. Zo jammer! Of wat dacht je van een fietsaccu, een nieuwe kan wel 700 euro kosten. De fabrikanten manipuleren en houden de prijzen van de accu’s kunstmatig hoog zodat jij verplicht wordt telkens een nieuwe te kopen.

Iedere keer nieuw kopen knaagt aan je geweten, je wilt geen nieuwe accu’s kopen. Maar je wordt ertoe gedwongen om je apparaten te kunnen blijven gebruiken.

Als je net als ons genoeg hebt van het kopen van al die dure nieuwe accu’s, dan is er nu een oplossing! De Accu revisie methode van Joop Koot. Leer bijvoorbeeld zelf je fietsaccu reviseren en bespaar zo vele honderden euro`s. Stel jezelf eens voor dat je de accucellen zelf hebt gereactiveerd en zo weer goedkoop elektrisch kunt fietsen. Zul je niet vol zelfvertrouwen denken, zo!, dat heb ik zelf wel even gefikst voor een fractie van de kosten van een nieuwe (fiets)accu!

Blijf niet aanmodderen en het kopen van nieuwe accu’s, wat tevens niet zo best is voor het milieu. Start daarom NU met het Accu Revisie Programma en ga besparen!


Wie is de verkoper van Accu Revisie Programma?

Voor je iets koopt wil je vast graag weten met wie je zaken doet. In dit Review Accu Revisie Programma gaan we dit voor je uitzoeken. Met kopen op afstand kun je beter even controleren of de verkoper wel betrouwbaar is, toch? Dit hebben we voor jou uitgezocht. Indien je goed kijkt, zie je onderaan de verkooppagina de uitgever Blue Sky Marketing staan. Joop Koot is een pseudoniem, en een niet bestaand persoon. voor het gemak blijven wij de naam Joop Koot gebruiken in dit review Accu Revisie Programma.

Is dit een slecht voorteken? Nee zeker niet, wij kennen Blue Sky Marketing ook van andere cursussen die zij uitgeven en zij doen dit met passie. Bekende romanschrijvers werken ook wel eens onder een pseudoniem, niets om je zorgen over te maken. Wij weten dat zij goed onderzoek doen en kwalitatief goede handboeken en cursussen in de markt zetten. Jammer is wel, dat zij dit niet gewoon onder hun eigen naam doen. Dit is één van de paar kleine minpuntjes waarom wij het niet met de volle 5 sterren beoordelen.

KvK Uittreksel Blue Sky Marketing

Om je toch nog een extra handvat te geven op het gebied van betrouwbaarheid van deze verkoper, gaan we het KvK nummer natrekken. Er wordt niets verstopt, alle informatie staat netjes onderaan de pagina vermeldt: Blue Sky Marketing – KVK: 55666566, BTW: NL181933056B01. Wij hebben het KvK nummer 55666566 in de zoekfunctie van de KvK website opgezocht. Het resultaat vind je hieronder. Schimmige bedrijven vallen hier direct door de mand, dit is bij Blue Sky Marketing niet aan de orde.

KvK nummer Blue Sky Marketing
KvK uittreksel Blue Sky Marketing

Het bedrijf staat met naam en toenaam vermeldt in het register. Het adres verwijst naar een woonhuis, wij vermoeden hier dus een eenmanszaak of een samenwerking van een kleine groep medewerkers.


Voor wie is deze Accu Revisie cursus bedoeld?

Vraag je onze mening in dit Review Accu Revisie Programma? Dan denken wij dat de accu revisie cursus voor drie groepen geschikt is. Dit kunnen zijn: hobbyisten die hun telefoonaccu willen reviseren of ander soort kleine batterijen.

De tweede groep zijn professionals die heftruck accu’s of accu’s voor zware machines willen reviseren en hergebruiken. De laatste groep zijn mensen die deze cursus kunnen gebruiken om er zelfs een eigen bedrijf mee op te zetten.

Wij denken dat het reviseren van fietsaccu’s de komende jaren een grote vlucht kan gaan nemen. Sinds de coronatijd is dit een prima alternatief om voor jezelf een bedrijf te beginnen. Wij zien dit als potentiele derde groep die hier een prima start aan heeft.


Review Accu Revisie Programma

Voor de beoordeling van deze Accu revisie cursus hebben wij een reviewkopie aangeschaft. Na de Ideal betaling heb je binnen enkele minuten toegang tot je persoonlijke omgeving waar je verschillende PDF documenten kunt downloaden. Alles verloopt digitaal, de mail met je inloggegevens volgt snel na de betaling. Hieronder zie je de persoonlijke ledenomgeving en een deel van de e-books.

Accu Revisie Programma ledenomgeving
Accu Revisie Programma inlogscherm

Deze accu revisie cursus bestaat uit enorm veel e-books en biedt erg veel informatie, het is gewoon te veel om op te noemen. al gaan we dat toch proberen 🙂 Alles bij elkaar heb je wel meer 200+ pagina’s aan duidelijke voorbeelden hoe je zelf je accu’s kunt reviseren.

Laten we beginnen met een opsomming van alle downloadbare accu revisie documenten:

 • Lood zuur accu handleiding, een PDF e-book van 45 pagina’s
 • Hoe reviseer je Fietsaccu’s? PDF formaat van 7 pagina’s
 • Hoe reviseert u vorkliftaccu’s? PDF formaat van 25 pagina’s
 • Hoe reviseert u een AGM-accu (Absorbent Glass Mat) en een SLA-accu (Sealed Lead-Acid) of een gelaccu? PDF formaat van 15 pagina’s
 • Hoe kan u een goedkoop toestel samenstellen (en gebruiken) om uw NiCd-accu’s te reviseren? PDF formaat van 13 pagina’s
 • Hoe reviseert u Lithium-Ion accu’s? PDF formaat van 12 pagina’s
 • Hoe reviseert u een laptop accu? PDF formaat van 27 pagina’s
 • Hoe reviseert u golfkaraccu’s? PDF formaat van 11 pagina’s
 • Hoe reviseert u NiMH-accu’s? PDF formaat van 9 pagina’s
 • Hoe Reviseer Je Alkaline Accu’s (C, AA, AAA, N, en 9V) PDF formaat van 13 pagina’s
 • Hoe stelt u een accu opslagsysteem samen dat perfect aan uw verwachtingen voldoet? PDF formaat van 19 pagina’s
 • Hoe kan u de levensduur van een 9V-batterij verlengen? PDF formaat van 11 pagina’s
 • Hoe Breng Je Een Dode Accu Telefoon Weer Tot leven! PDF formaat van 6 pagina’s
 • De lijst wordt later nog aangevuld geeft de auteur aan.
 • Het opstarten van een accu revisie bedrijf. PDF formaat van 28 pagina’s

Lood zuur accu handleiding

Voor er wordt ingegaan hoe je een accu revisie uitvoert, wordt er eerst gewaarschuwd om veiligheidseisen in acht te nemen. Dat vinden wij al een goede start, elektriciteit, onkundigheid en accuzuur zijn geen goede combinaties. Vervolgens volgt er een uitgebreide handleiding hoe je weer leven kunt wekken in bijvoorbeeld een autoaccu. Vele bladzijden zijn gewijd aan het reviseren van de autoaccu en voorkomen van accuproblemen. De handleiding wordt ondersteund door duidelijke foto`s en tabellen.

Voorbeeld Lood zuur accu handleiding
Voorbeeld Lood zuur accu handleiding

Hoe reviseer je Fietsaccu’s

Steeds meer mensen hebben een elektrische fiets. Wist je dat de accu’s daarvan soms wel gemiddeld 700 euro kosten om te vervangen? In deze concrete handleiding leer je zelf een fietsaccu reviseren. Review Accu Revisie Programma is van mening dat veel mensen hier geld mee kunnen besparen. De handleiding is duidelijk en je volgt een genummerd stappenplan, een kind kan de was doen.

Hoe reviseert u vorkliftaccu’s

In de handleiding over de revisie van vorkliftaccu`s wordt naast de gebruikelijke veiligheid waarschuwingen precies uitgelegd hoe je de cellen kunt testen. Ook is dit e-book weer ondersteund door duidelijke foto’s. We vonden het ook leuk te lezen dat deze accu’s gebruikt kunnen worden voor opslag van alternatieve energie, bijvoorbeeld uit zonnepanelen of windmolens. Hier wordt verder niet uitgebreid op ingegaan, maar toch handig om verder uit te zoeken als daar je interesse naar uit gaat. De handleiding is ook te gebruiken voor de revisie van palletwagen accu’s.

Hoe reviseert u een AGM-accu?

Wij wisten niet dat deze accu’s erg duur waren. Maar door deze handleiding te volgen kun je 85% van alle AGM- en SLA-accu’s na een eenvoudige revisie weer werkend maken. Dat lijkt ons geen verkeerd percentage. We lezen verder tips over dat het uitdrogen van cellen en wat je dar tegen kunt doen. We blijven in herhaling vallen, heb je dit soort accu’s dan is dit een waardevol e-book. Wij vermoeden in dit review Accu Revisie Programma dat je met het toepassen van 1 revisie de prijs van deze accu revisie cursus er al uit hebt.

Hoe kan u een goedkoop toestel samenstellen (en gebruiken) om uw NiCd-accu’s te reviseren?

Dit e-book gaat vooraf met een waarschuwing dat dit voor ervaren gebruikers is. De nu minder populaire NiCd batterijen zijn nog wel in apparaten te vinden, en het kan een overweging zijn om ook deze te reviseren. De methode die Joop Koot hier beschrijft is een technische met een stroomkringdiagram en een box die je zelf kunt maken. Harstikke leuk als je een beetje handig bent, maar voor de gemiddelde gebruiker zal dit te ingewikkeld zijn. Je zult wel erg veel NiCd batterijen moeten reviseren om je inspanning eruit te halen en dit rendabel te maken.

Hoe reviseert u Lithium-Ion accu’s?

De methode voor het reviseren van de Lithium-ion batterij is wel een hele interessante, deze batterijen zitten namelijk vaak in draadloos gereedschap. Je zult de eerste niet zijn die een boormachine moet weggooien omdat nieuwe batterijen/accu’s duurder zijn dan een compleet nieuwe boormachine met nieuwe accu’s. Wat nu als je de oude zelf kunt reviseren? Dat zou toch wel een uitkomst zijn. Een duidelijk stappenplan legt uit hoe je de Li-ION reviseert. Ook de tips voor opbergen vonden wij erg handig. Volledig opgeladen wegleggen is dus niet hoe het moet, en zelfs nadelig voor de levensduur? Dat wisten wij niet.

Hoe reviseert u een laptop accu?

Ook dit lijkt ons in dit review Accu Revisie Programma een top e-book. Wie heeft er niet een oude laptop liggen met een kapotte accu, ieder keer weer de oplader pakken is toch wat onhandig. Met dit e-book los je dat probleem op. We vonden vooral de tip erg handig om als je toch thuis werkt, dat zal toch ongeveer 8 uur, zijn de laptop met de adapter op het lichtnet te gebruiken. Hierdoor verleng je de levensduur van de accu, dit is weer handig als je wat langer met de laptop wil doen. Verder vind je weer een uitgebreid stappenplan welke eenvoudig is uit te voeren, dit zou iedereen moeten kunnen.

Hoe reviseert u golfkaraccu’s?

Deze handleiding is voor een beperkte doelgroep, hoeveel mensen zijn er met eigen golfkarretjes? We missen de informatie over welk type accu we hier spreken. Wat wij goed vinden is het feit dat je drie verschillende methoden krijgt aangereikt die je na elkaar kunt uitvoeren om de accu weer te activeren. Ook heb je wel eens van die gecorrodeerde accupolen, in deze accu revisie methode word je uitgelegd hoe je deze weer schoon krijgt. Nuttig document, maar naar onze mening voor een beperkt type accu’s. Daar gaan wij gemakshalve vanuit, omdat het accutype niet wordt genoemd.

Hoe reviseert u NiMH-accu’s?

De nikkel-metaalhydride accu (NiMH) herken je wel als de oplaadbare penlight batterijen of AA batterij. Deze zitten werkelijk overal in, het loont dus als je deze weer kunt reviseren. In dit e-book krijg je twee methoden aangereikt om na elkaar te proberen. De methodes zijn verassend eenvoudig uit te voeren. Mijn persoonlijke oplader heeft ingebouwde programma`s die dezelfde truc toepassen als in het e-book. De revisie kan dus ook met een wat eenvoudige oplader worden uitgevoerd. Tips over het juiste gebruik voor een lange levensduur maakt deze NiMH accu revisie methode compleet.

Hoe Reviseer Je Alkaline Accu’s (C, AA, AAA, N, en 9V)

Om te beginnen wisten wij niet precies wat alkaline batterijen nu precies waren. Het blijkt dat dit de klassieke wegwerp batterij is die je overal kunt kopen. Deze batterijen kunnen dus ook gereviseerd worden, dat hadden wij niet verwacht. En hoe handig is dat? Het blijkt ook dat dit type accu nog meer voordelen heeft ten opzichte van NiCd of Li-ION oplaadbare batterijen. Dit hadden wij eerder moeten weten. Er worden twee verschillende methoden uitgelegd om wegwerpbatterijen te reviseren.

Verassend vonden wij ook de informatie dat een herlaadbare batterij maar een keer of 25 herladen kan worden. Nu snappen wij ook waarom onze oplaadbare LIDL batterijen na zoveel tijd toch slecht worden. We hebben het niet persoonlijk getest, maar wegwerp batterijen reviseren lijkt ons echt een super idee. Houd je wel aan de veiligheid waarschuwingen die je in elk e-book krijgt.

Hoe stelt u een accu opslagsysteem samen dat perfect aan uw verwachtingen voldoet?

De titel van dit e-book vonden wij verwarrend, waar gaat dit nu precies over? In dit e-book word je precies uitgelegd hoe je kleinere accu’s op de juiste wijze met elkaar verbindt om zo een grote opslagsysteem voor alternatieve energie te verkrijgen. Je kunt dus een reuze accu opbouwen voor de overtollige stroom die je zonnepanelen opwekken.

Wij vonden dit voor ons Review Accu Revisie Programma reuze interessant, maar plaatsen wel een kanttekening. Hoewel je precies wordt uitgelegd hoe je het juiste voltage en ampèrage krijgt bij het koppelen van accu’s lijkt dit geen klusje voor een gemiddelde gebruiker. Ben je serieus van plan een opslagsysteem te bouwen dan heb je meer informatie nodig dan alleen dit document. Het lijkt ons wel een superleuk project voor een handige doe-het-zelver. Denk wel aan de veiligheid!

Hoe kan u de levensduur van een 9V-batterij verlengen?

In dit e-book krijg je tips hoe je de levensduur van een 9V-batterij verlengt, je leert hier niet de batterij te reviseren wat we apart vinden. Dit e-book laat je zien dat je een 9V blokje kunt openen en er 6 stuks AAA batterijen in zitten. Dit zijn de wat dunnere variant van de normale penlight (AA). Deze AAA batterijen kun je gebruiken voor apparaten die dit vereisen.

Als hobbyist is het leuk te weten, maar de gemiddelde gebruiker zal geen 9V- batterijen gaan openbreken? Daarvoor koop je gewoon een setje nieuwe AAA batterijen.

Hoe Breng Je Een Dode Accu Telefoon Weer Tot leven! Smartphone accu reviseren!

Iedereen heeft last van kapotte smartphone accu’s, en als je die kunt reviseren kun je veel geld besparen. Ons e-book blijkt niet helemaal “af” te zijn er miste foto’s waardoor de uitleg niet helemaal duidelijk is. Kopers van de Accu Revisie Programma mogen dit e-book ook delen om zo reclame voor de accu revisie cursus te maken. Een mailtje naar de verkoper zal dit probleem snel oplossen, misschien is het al opgelost als je zelf de cursus hebt aangeschaft.

Het opstarten van een accu revisie bedrijf

Dit document van 28 pagina’s legt eerst uit waarom het starten van een accu revisie bedrijf interessant kan zijn. Het vertelt dat je een goede boterham kan verdienen door contracten met bedrijven aan te gaan. Vooral het onderhouden en reviseren van vorklift accu’s is een goede business. Je krijgt alle stappen van A tot Z uitgelegd.

Hoe doe je aan marketing? Waar vind je klanten, tot aan een kant en klaar onderhoudscontract. Het document zal niet al je vragen beantwoorden als je serieus een business wilt opzetten. Het zet je zeker wel op het juiste spoor. En in deze onzeker tijden of je je baan kunt behouden is dit een serieus te overwegen carrière switch.


Ervaringen over Accu Revisie Programma

Op een uitzondering na plaatsen wij altijd ervaringen van andere kopers of gebruikers in onze reviews. Deze keer konden wij gelukkig ervaringen vinden, soms lukt dit niet.

Hieronder kun je zien dat een duizendtal mensen de accu revisie methode volgen en leuk vinden. Als de helft van de mensen dit product daadwerkelijk gekocht heeft, kun je naar onze mening in dit Review Accu Revisie Programma spreken van een succesvol product.

In de rechter afbeelding hieronder krijgt het product net geen 4 sterren. Wij beoordelen dit product ook met 4 sterren. Er zijn een aantal kleine minpuntjes waardoor het niet de volle 5 punten krijgt, dat is het werken onder pseudoniem en een document dat niet “af” is. De algemene indruk is overigens prima, een prima product om geld te besparen!

Ervaringen accu revisie programma
Ervaringen accu revisie programma FaceBook

Niet Goed Geld Terug garantie bij Accu revisie cursus

Geel logo niet goed geld terug

Het doornemen van alle e-books die bij het Accu Revisie programma horen heeft ons veel tijd gekost. We hopen dat je een goede indruk hebt gekregen over het product, en of het bruikbaar is voor jouw doel. Mocht je toch nog twijfelen dat heeft Joop Koot een oplossing daarvoor!

Jij kunt deze Accu Revisie cursus gedurende 60 dagen testen en lezen, indien je niet tevreden bent mag je het terug sturen. Zonder lastige vragen krijg je gewoon je geld teruggestort. Zelfs al krijg je je geld terug, dan kun je het e-book alsnog houden. Maak alstublieft geen misbruik van deze aanbieding zodat de verkoper zijn product kan blijven onderhouden.

De wet zegt dat je altijd recht heb op een afkoelingsperiode van 14 dagen, Joop Koot verlengt deze periode tot wel 60 dagen. Zie hier de wettelijke regels van de overheid omtrent kopen op Internet.


Prijs-kwaliteitverhouding volgens het Accu Revisie Programma review

Als je onze mening vraagt in dit Review Accu Revisie Programma, dan beoordelen wij de prijs-kwaliteitverhouding als goed. De informatie is prima te begrijpen voor een normale gebruiker. Informatie wordt namelijk stapsgewijs besproken en waar nodig ook voorzien van scherpe foto’s. Voor € 47 is dit een prima prijs waar je veel plezier van kunt hebben.

Penlights (AA), gereedschapaccu`s en autoaccu`s, verzin het en je krijgt een e-book aangeboden waarmee je weer leven kunt wekken in versleten accu’s. Als je één of twee accu gereviseerd hebt, dan heb je de kosten voor dit e-book alweer terugverdient.

Wat we ook erg waarderen is het het e-book over het opstarten van een accu revisie bedrijf. Als je hobbymatig of zakelijk verder wil met het reviseren van accu’s heb je op een gegeven tijdstip wel extra informatie nodig. Wij denken dan aan een “ouderwetse” fysieke cursus en extra technische boeken die nog dieper op de stof in gaan.


Conclusie, Accu Revisie Programma kopen?

Nadat wij het product aanschaften kregen we toegang tot 14 e-books, voor ons review Accu Revisie Programma hebben we ze allemaal stuk voor stuk doorgelezen. We waren soms verbaast hoe makkelijk het eigenlijk is om bijvoorbeeld je fietsaccu te reviseren. Deze informatie is heel waardevol voor een grote doelgroep.

Alle PDF documenten zien er verzorgt uit en voorzien van foto’s en tabellen. Iedereen die een klein beetje handig is, kan met de stapsgewijze handleidingen bijvoorbeeld zijn of haar autoaccu reviseren. Dit alles is aan te schaffen voor een redelijke prijs van € 47. Ben je zoekende naar een nieuwe carrière? Het blijkt dat er met de revisie van accu’s ook geld is te verdienen als zelfstandige. In deze onzekere tijd is dit een welkome extra die bij het hele pakket is inbegrepen.

Het voordeel van e-books is dat de verkoper vaak updates en aanvullende e-books verzorgen. Joop Koot doet dit ook, we durven niet te zeggen hoe vaak je deze updates krijgt. Dus zoek jij een nieuwe hobby of wil je gewoon besparen op je accu’s, dan is het accu revisie programma iets voor jou. We hopen dat je goed bent geïnformeerd over het product.

Zo ja, klik dan snel op onderstaande groene knop hieronder en krijg meteen toegang tot het product.


Voor en nadelen volgens ons Review Accu Revisie Programma

 • Zeer veel e-book’s, 14 stuks!

 • Recht op toekomstige updates

 • Duidelijke stapsgewijze revisie handleidingen

 • E-book voor het opzetten eigen accu revisie business

 • Fatsoenlijke prijs van € 47

 • Technische diepgang kan uitgebreider

 • Telefoonaccu revisiedocument was incompleet


Review Accu revisie programma logo

Accu Revisie Programma – Joop Koot

Complete Accu revisie methode voor het zelf reviseren van Accu’s!

JA, IK NEEM ER EEN!
Accu Revisie Programma – Joop Koot
Accu Revisie Programma – Joop Koot

Beoordeling door Leon van Marketheme,

15 jan 2021
4

Uitgebreide accu cursus waarin je zelf leert de meest uiteenlopende accu’s zelf te reviseren. De kosten die je hiermee bespaart kunnen in de duizenden euro`s lopen bij professionele accu’s.

€ 47 euro voor deze cursus vinden wij een schijntje voor deze waardevolle informatie. Het zal ons niet verbazen dat de prijs later omhoog zal gaan. Doe je voordeel er nu mee!

 

Gerelateerde reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *