Politietest Coaching Programma REVIEW – Behoor tot de 20% GESLAAGDEN van de politietest

Met dit programma kan het niet mis gaan!

Gemiddelde leestijd: 27 minuten
review Politietest Coaching Programma

Het Politietest Coaching Programma review gaat jou door de Politietest loodsen. Wist jij dat maar 20% van de sollicitanten door de politietest komt? Dit e-book zorgt ervoor dat jij aan de goede kant van die 20% komt te zitten.

Iedereen die er over nadenkt om te solliciteren zou dit unieke e-book als voorbereiding moeten aanschaffen. Waarom al die moeite doen met sporttesten etc., en je niet even goed inlezen? Dat lijkt me geen logische werkwijze.

De sollicitatie procedure is loodzwaar en niet makkelijk te doorlopen, het e-book Politietest Coaching Programma zorgt ervoor dat jij wel goed bent voorbereid. Het is het enige complete hulpmiddel dat je op ALLE ONDERDELEN van de politietest voorbereid.

Te weten de:

 • cognitieve capaciteitentest
 • de taaltest politie
 • de fysieke vaardigheidstoets (Dit is FITHEIDSTEST POLITIE)
 • Het psychologische onderzoek
 • Het eindgesprek

Wil je niet wachten en METEEN beginnen met je voorbereiding, klik dan op de groene button hieronder. Zo niet, lees dan snel ons Politietest Coaching Programma review verder en maak dan je eigen oordeel.  

Waarom Politietest Coaching Programma aanschaffen?

Zo, dus je hebt besloten een nieuwe weg in te slaan en je aan te melden bij de politie? Dit is een baan met een groet maatschappelijk verantwoording die je veel voldoening zal geven.

Vergeet alleen niet dat je nog “even” door de sollicitatie procedure en de polietest moet komen. Wist je dat 80 tot 90% van de sollicitanten de politietest en de fitheidstest politie niet halen. Echt een onvoorstelbaar hoog percentage.

Bij welk percentage wil jij horen als je gaat solliciteren? Indien je het Politietest Coaching Programma review leest en het product aanschaft heb je in ieder geval er alles aan gedaan om de politietest goed te oefenen.

Bij reviewkeizer ben je op de juiste plaats aangekomen. Het product wordt grondig doorgelicht waarbij niets aan onze aandacht ontsnapt. Zo ben je goed geïnformeerd en kun je het weloverwogen aanschaffen.

Check ook eens onderstaande video`s, dit geeft een beeld over de testen en het werk.

Problemen met politie test

We schetsen een beeld wat je te wachten te staat als je je in de selectieprocedure zit. De sollicitatieprocedure bestaat uit 7 stappen. Gelukkig kun je deze stappen van de politietest oefenen.

 • Toetsing
 • 1e selectie dag (Bewust Blauw)
 • 2e selectie dag (deel A)
 • 3e selectie dag (deel B)
 • Eindgesprek
 • Medische keuring
 • Betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek

Op de 3e selectie dag, deel B: wordt je getest op de volgende onderdelen:

 • Cognitieve capaciteitentest
 • Taaltest politie
 • Fitheidstest politie

Op de 2e selectie dag, deel A: wordt je getest op de volgende onderdelen:

 • Persoonlijkheids vragenlijst
 • Gesprek met een psycholoog
 • Praktijkproef met rollenspel

Bedenk bij jezelf, scoor ik op alle onderdelen goed? Weet ik alle ins en outs om te slagen? Waarschijnlijk zijn er toch één of meerdere onderdelen waar je niet elke dag mee te maken hebt, en dus wel wat ondersteuning in kan gebruiken.

Vrees niet: waar een wil is, is een weg (en een OPLOSSING!)

Oplossing

Je bent niet de eerste (en ook niet de laatste 😉) die de politietest wil oefenen. Het e-book Politietest Coaching Programma behandeld stuk voor stuk alle 7 stappen van de sollicitatieprocedure.

Het product is een e-book, dat houd dus in dat je een digitaal boek krijgt in PDF formaat. Dit lijkt voor de hand liggend, maar er zijn nog steeds mensen die boos een klacht posten omdat ze geen dik boek in de brievenbus vinden, ECHT waar ze bestaan!

Wat een bijkomend voordeel is dat je e-books kunt printen en beschrijven met je aantekeningen. Ze zijn milieu vriendelijk en je kunt ze eenvoudig meenemen op telefoon of tablet. Lekker in de trein of op vakantie lezen!

Na aanschaf van het Politietest Coaching Programma kun je na enkele minuten van start me je voorbereiding en beginnen met het oefenen van de politietest.

Het boek is ruwweg bedoel voor iedereen tussen de 18 en 50 jaar die het plan hebben om zich aan te melden voor de sollicitatieprocedure. Je leert je zo 100% voor te bereiden en laat niets aan het toeval over.

Wie is Ronny Rockx – verkoper van Politietest Coaching Programma?

De auteur van Politietest Coaching Programma (review) is Ronny Rockx, je bent vast benieuwd met wie je van doen hebt?

Ronny Rockx is een mental coach en gezondheidscoach in het dagelijks leven. Hij heeft de Koninklijke Militaire School(KMS) gevolgd, en is daar opgeleid tot instructeur. Ronny heeft daar leren trainen en instrueren. Ook heeft hij geleerd hoe je in extreme situaties je hoofd boven water leert houden. Zware keuringen maakt del uit van zijn opleiding bij de KMS.

Een goede vriend van Ronny vroeg hem te assisteren bij zijn aanmelding voor de politietest, wetende dat Ronny bekend was met Militaire training. Om een lang verhaal kort te houden, door de hulp van Ronny is deze vriend voor de politietest geslaagd.

Alle adviezen en tips zijn toen door Ronny gebundeld waaruit het Politietest Coaching Programma is ontstaan.

We hebben hier dus te maken met iemand die weet waar hij het over heeft als je wilt slagen voor een mentale en fitheidstest politie. Hieronder vind je een aantal diploma`s behaald door Ronny Rockx.

Is Politietest Coaching Programma betrouwbaar?

Ronny Rockx lijkt een echt bestaand persoon, geen schuilnaam. We maken dit op uit de diploma`s waarbij handgeschreven aantekeningen en handtekeningen staan. Hierop en later meer maken wij op dat Politietest Coaching Programma legitiem is. Geen oplichting dus.

We hebben getracht te achterhalen wat voor bedrijf G.T.E Etten-Leur is, dit is helaas niet gelukt. Ook wordt er op de sales pagina gesproken over een facebook pagina. De Facebook pagina ziet er goed uit. Met meer dan 2000 volgers maakt dit een betrouwbare indruk.

Vervolgens komen we op LinkedIn een Ronny Rockx tegen die sinds 2011 eigenaar is van G.T.E Etten-Leur. Vermoedelijk is hij als een ZZP`er aan de slag. In de disclaimer zien we ook dat het een particulier initiatief is. Dit betreft een eenmanszaak en geen groot bedrijf.

KvK check voor Politietest

Voor ons Politietest Coaching Programma review doen wij ook altijd een check op de KvK website. Het verbaast ons dat er geen KvK gegevens onderaan de sales pagina staan? Dit maakt niet echt een goede indruk, maar van oplichting hoeft zeker geen sprake te zijn. Maar we willen je hier wel attent op maken.

Wij van reviewkeizer hebben ons ook nog niet aangemeld bij de KvK, maar wij zijn echt wel betrouwbaar 😉.

Bij ons gaan de voelsprieten zeker uit als iets echt niet lijkt te kloppen. Het is misschien niet zo transparant als bij andere producten, maar het klopt allemaal wel.

Het product wordt goed verkocht via het betaalplatform PayPro, hieruit maken wij op dat het een goed en betrouwbaar product is. PayPro wil zijn goede naam niet door het slijk gehaald zien.

Een ander betrouwbaarheid kenmerk is het feit dat het e-book ook via o.a. bol.com en Bruna wordt verkocht. Gemakshalve gaan we er van uit dat zij geen rotzooi op hun site willen hebben.

Neem rustig van ons aan dat je wij goed ons werk hebben gedaan in dit Politietest Coaching Programma review. Het is geen oplichting, maak je daar niet druk over.

Voor wie is het Programma bedoeld?

Politietest Coaching Programma (review) heeft een specifieke doelgroep. Het is echt bedoeld voor mensen die op korte of wat langere termijn willen solliciteren bij de politie.

De politietest is fysiek echt zwaar, vervolgens moet je meedoen aan cognitieve testen en de politie sporttest. Niet iedereen kan dit fysiek en mentaal aan. Alleen degenen die echt van plan is om te solliciteren hebben iets aan dit e-book.

Gelukkig kun je met behulp van dit e-book de cognitieve en psychologische politietest goed oefenen. Het boek heeft tot doel om gericht ondersteuning te bieden in jouw voorbereiding zodat je goed weet wat je te wachten staat.

Het Politietest Coaching Programma – Versla de andere 80% van de sollicitanten 

Wil jij je goed informeren?, ben je bereidt een klein bedrag in je TOEKOMST te investeren? Mooi dan hoor jij waarschijnlijk bij de 20% geslaagden door de politietest goed te oefenen.

Vind je het te veel geld, dan wensen je veel geluk, maar zul je bijna zeker verslagen worden door de mensen die wel investeren in goede informatie.

We gaan je in dit Politietest Coaching Programma review exact vertellen wat je krijgt als je het e-book aanschaft.

Het e-book bestaat uit 70 pagina`s en is in PDF formaat. Samengevat leert het je alles wat je moet weten om door alle testen heen te komen. Dit geeft zoals je zult begrijpen een enorme voorsprong op andere sollicitanten.

Van Ronny Rockx hebben wij een review copy ontvangen voor de beoordeling, we zijn het aandachtig gaan doornemen en nemen je in vogelvlucht mee door het e-book.

voorbeeld pagina voorwoord Politietest Coaching Programma

Wat claimt Ronny Rockx in het Politietest Coaching Programma

Het Politietest Coaching Programma begint met de volgende opener:

Stel je eens voor…

 • Dat jij de overige sollicitanten stof laat happen!
 • Hoe jij anderen ziet stressen en falen, terwijl jij fluitend door de testonderdelen komt.
 • Dat jij het testgebouw uitloopt en het goede nieuws naar huis doorbelt!

We zullen na het lezen van het boek niet ontkennen dat je een goede koop doet, en dat je een veel betere kans maakt door dit te lezen. De sales pagina is echter wel heel lovend en overtuigend dat je gaat slagen, dit is wel iets overdreven.

Maar.. kun je dat de auteur verwijten? Iedereen maakt reclame voor zijn product, dus ook Ronny Rockx.

Politietest Coaching Programma KOPEN – gouden tips!

We hebben je al eerder over de sollicitatieprocedure geïnformeerd, deze bestaat uit 7 stappen. We herhalen ze hier nog even:

 • Toetsing
 • 1e selectie dag (Bewust Blauw)
 • 2e selectie dag (deel A)
 • 3e selectie dag (deel B)
 • Eindgesprek
 • Medische keuring
 • Betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek

Het e-book biedt ondersteuning en tips voor elk van deze stappen, waar moet je dan zoal aan denken.

 • Je gaat veel gesprekken aan in een aantal dagen. Het e-book gaat dieper in op kennismaking oefeningen en technieken. Het leert je goed te communiceren, super belangrijk! Ook later in de dagelijkse praktijk op straat.
 • Tips om je hersencapaciteit te vergroten. De politie cognitieve test is ook niet makkelijk, het ligt voor de hand, maar je leert hoe je beter kunt leren. 
 • Hulp bij de taaltest politie. Daarnaast krijg je een korte spoed taalcursus. Ga deze politietesten goed oefenen!
 • Stappenplannen voor diverse testen die je eenvoudig kunt toepassen
 • Vervolgens komt ook de fitheidstest politie om de hoek kijken. Hoe bereid je je voor op deze sportieve onderdelen? Je krijgt diverse trainingstechnieken aangeboden die je kan op slagen aanzienlijk verhogen. Verkijk je niet op de Politie Fit test, het is geen peulenschilletje. Naast de trainingsschema krijg je nog 8 super tips waarmee je meteen aan de slag kunt.
 • Een psychologisch onderzoek, je wilt natuurlijk wel een beetje stabiel overkomen. Je krijgt tips en adviezen hoe je het beste op bepaalde vragen en situatie kunt reageren.
 • Mocht je toch nog vragen hebben na het lezen, dan kun je Ronny Rockx altijd nog je vraag mailen. Hij bied je persoonlijke coaching via e-mail waarin je jouw persoonlijk situatie kunt bespreken.

Wat ontvang je na betaling

Als je het e-book koopt dan kun je meteen aan de slag, je download het 70 pagina tellende e-book uit de ledenomgeving. Dit is een DIGITAAL boek, mensen zijn wel eens in verwarring hierover en posten dan een klacht.

voorbeeld pagina Politietest Coaching Programma review

Digitale producten zijn handiger en makkelijk mee te nemen. Een groot VOORDEEL! Handig voor in de trein of bus. En tevens DIRECT beschikbaar na betaling.

Lees hier de 10 voordelen van digitale e-books

 • Het is het beter voor het milieu, want er komt geen papier aan te pas.
 • Je kunt de boeken direct downloaden.
 • Je betaalt natuurlijk geen verzendkosten.
 • De boeken nemen geen ruimte in beslag.
 • Je kunt de boeken overal ter wereld lezen zonder al de boeken fysiek mee te moeten nemen.
 • Raak je een van de boeken kwijt dan print je gewoon een nieuwe uit.
 • Je kunt gewoon aantekeningen maken in de boeken.
 • Je hebt binnen een paar minuten alle informatie tot je beschikking.
 • Beter leesbaar omdat je de grote van de letters zelf regelen.
 • Ze zijn op iedere computer, laptop en tablet te lezen.

Bonus bij Politietest Coaching Programma

bonus Politietest-Bonusrapport-Krachtige-doelen-stellen

Bijna bij elk online product ontvang je een bonus, het Politietest Coaching Programma is hierop geen uitzondering.

Je leert hoe je jou persoonlijke doelen goed kunt formuleren, vervolgens hoe je deze doelen ook daadwerkelijk gaat halen. Daarbij wordt je door niets gehinderd en kun je je voor 200% inzetten. Super handig om dit ook bij je politie test te oefenen.

Bij aankoop van het e-book ontvang je de gratis bonus: Bonusrapport Krachtige doelen stellen. Een prachtige aanvulling op het normale e-book.

Bonussen zijn leuk, wij zien liever dat het normale e-book wordt uitgebreid met de informatie uit de bonus. Dit is een soort van marketing die we veel zien, zie het als een extra hoofdstuk.

Krijg je waar voor je geld? Prijs-Kwaliteit Politietest Coaching Programma

Je betaald een EENMALIG bedrag van 27 euro (prijspeil feb-2020) voor de Politietest Coaching Programma. Daarbij blijft je ook nog recht  houden op updates.

Het boek doet wat het moet doen, het bereid je goed voor op alle onderdelen van de sollicitatieprocedure. Het is goed en aantrekkelijk opgezet, je ziet dat eer veel aandacht aan is besteed.

De prijs-kwaliteitsverhouding beoordelen wij met een dikke voldoende.

We zijn geen expert in politietesten, maar we hebben het e-book voor onze Politietest Coaching Programma review goed doorgenomen. Er lijkt niets te ontbreken, alle essentiële onderwerpen worden behandeld. Wil jij toch over een specifiek onderwerp wat meer weten, dan is dat geen probleem. Ronny staatje per e-mail altijd graag te woord.

Daarbij kun je het ook nog eens makkelijk meenemen en uitprinten als je wilt. Zelf vind ik het fijn om te lezen in de trein, neem het mee op je tablet of telefoon, echt IDEAAL.

Veel goed bekende webwinkels als Bol.com en Bruna bieden het boek ook aan, wij vinden dat ook wel iets zeggen over de kwaliteit. Echt rotzooi zullen deze bedrijven niet willen verkopen.

We sluiten deze paragraaf af met een positief oordeel op de prijs. Voor een relatief klein bedrag ben jij tot in de puntjes voorbereid voor de zware selectieprocedure. Zeg nou zelf zou je niet goed beslagen ten ijs willen komen? Voor een kleine investering weet jij net even wat meer dan een andere sollicitant.   

Niet GOED GELD TERUG garantie bij Politietest Coaching Programma

De laatste twijfels kunnen we nog bij je wegnemen. HOE DAN, zul je waarschijnlijk zeggen. Een goed online product zoals dit e-book komt met een  NIET GOED GELD TERUG garantie. Vaak hangt hier een termijn aan, maar zelfs dat is hier niet het geval.

Test het e-book rustig voor 30 of 60 dagen. Voldoet het niet naar jouw wensen dan krijg jij je geld terug. Je stuurt dan een mailtje naar Ronny Rockx en je krijgt dan zonder moeilijke vragen je geld terug.

Begrijp je dat dit alleen kan als iemand overtuigd is van zijn product? Veel wordt er vast niet gecrediteerd, wij vermoeden dat 99% toch echt tevreden is.

Geel logo niet goed geld terug

Gedurende een zelf gekozen periode kun je dus het product testen en het kwalitatief beoordelen. Theoretisch gezien kun je het dus gebruiken en als je klaar bent zeggen dat het niet voldoet, want het product is DIGITAAL. Je kunt het gewoon in bezit houden.

Gun echter de auteur ook zijn geld voor alle aandacht die hij er in heeft gestopt, dan kunnen we allemaal op deze moderne manier van Internet producten genieten. Wij hebben voor dit Politietest Coaching Programma review wel ondervonden dat je hier veel profijt van gaat hebben.

Als je na aankoop tevreden bent over het product, laat dit dan ook even weten in een reactie op onze site, of stuur een berichtje naar Ronny Rockx. Hiermee help jij namelijk ook andere mensen. Hmmmm…..misschien wil jij de andere sollicitanten niet wijzer maken dan jezelf 😉.

Wat zijn de ervaringen en recensies over Politietest Coaching Programma?

Een Politietest Coaching Programma review is niet complete zonder ervaringen van andere gebruikers. Via de Facebook site van de Politietest vinden we een aantal ervaringen van klanten terug.

Houdt wel rekening dat deze ervaringen op de site zelf staan, en dus niet volledig objectief (kunnen) zijn. Toch willen we je ze niet onthouden. Slechte ervaringen hebben we overigens niet kunnen vinden.

De ervaringen lijken in oprecht, het is een kwalitatief goed e-book wat goed verkocht wordt. Op dat grote Internet moeten dus aardig wat tevreden aspirant agenten zitten. De verkoopcijfer van het betaalplatform PayPro zijn wel objectief en bevestigen dat het goed verkoopt.

ervaringen 1 over politietest coaching programma
ervaringen 2 over politietest coaching programma

Conclusie + Het Politietest Coaching Programma kopen!

Vond je al het bovenstaande te veel leeswerk, dan kun je ook alleen deze conclusie lezen.

Laten we starten dat je niet opgelicht wordt en een kwalitatief en goed verzorgt e-book koopt die je door alle aspecten van de politietest loodst. Of je nu hulp wenst bij de taaltest politie, de psychologische politietest of fitheidstest politie, het maakt niet uit. Voor elke test krijg je tips en tricks aangereikt die jou net die voorsprong op je medesollicitant geven.

Minpuntjes zien we ook, we kunnen niet heel makkelijk objectieve ervaringen vinden. Dat betekent niet dat mensen niet tevreden zijn. Het boek wordt namelijk goed verkocht, ook door gerenommeerde partijen als Bol.com en Bruna

Dit onmisbare naslagwerk is ook op prijs geslaagd, veen investering van 27 euro (prijspeil feb-2020) voor je toekomst zien wij niet als een obstakel. Is het jouw DROOM om politieagent(e) te worden, dan moet je eigenlijk dit e-book wel even doornemen

Alternatieven voor dit e-book kunnen wij niet vinden. Je hebt sollicitatie trainingen, maar deze zijn niet echt gericht op de politietest en erg duur.

We geven jou het laatste woord, lees het review nog eens rustig na en maak dan jou eigen oordeel.

Wil je NU meteen aan de slag, klik dan op de button hieronder en schaf het product meteen aan. Wachten is niet nodig je ontvangt het boek meteen.

review Politietest Coaching Programma

Politietest Coaching Programma!

NIET GOED GELD TERUG  garantie!

Ga DIRECT naar de geheime KORTING pagina!

Voor – en nadelen van Politietest Coaching Programma

 • Kwalitatief goede informatie volledig toegespitst op de politietest

 • Bonus e-book: Bonusrapport Krachtige doelen stellen

 • Updates en aanvullingen

 • NIET GOED GELD TERUG garantie

 • Betrouwbaar betaalplatform van PayPro

 • Geen objectieve klantervaringen gevonden

 • Iets te overtuigend in het feit dat je 100% gaat slagen

Politietest Coaching Programma!
Politietest Coaching Programma!

Beoordeling door Leon van Marketheme,

15 feb 2020
5

Dit is het enige kwalitatieve e-book dat zorgt dat je een grote kans maakt om door de politietest selectieprocedure te komen.

27 euro voor een goed e-book dat je gebruikt voor je toekomst, dat vinden wij TOP.

Indien je het Politietest Coaching Programma review hebt gelezen, dan zijn onderstaande vragen hopelijk beantwoord. Dit was de bedoeling van het Politietest Coaching Programma review!

 • Is Ronny Rockx betrouwbaar?
 • Wie is Ronny Rockx?
 • Wat is het Politietest Coaching Programma?
 • Is Politietest Coaching Programma oplichting?
 • Is Politietest Coaching Programma betrouwbaar?
 • Wat zijn ervaringen over het Politietest Coaching Programma
 • Is Politietest Coaching Programma een scam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *