Review Online Training Time Management

Laat de productiviteit toenemen en het ziekteverzuim dalen door time management technieken!

Gemiddelde leestijd: 29 minuten
review online training time management logo met 2 handen.

In deze review Online Training Time Management gaan we het product beoordelen welke al op diverse kanalen positief bekend staat. Bij Springest wordt de cursus zelfs beoordeeld met een 9.5! Wij zijn benieuwd of we dezelfde mening zijn toebedeeld. Wil jij je werksituatie of privéleven meer in balans krijgen door time management, dan is dit een prima startcursus.

UPDATE 2021, het bedrijf achter deze cursus Time Management online is kortgeleden van naam veranderd. De naam Invented is overgegaan in TIJDexperts. Wij gaan nog eens door de cursus heen om te kijken waar de veranderingen zitten.

Omdat je zoekt op reviews over time management cursussen ben je vast al op de hoogte wat time management is. Maar spelen er misschien nog vragen of time management een competentie is, of wellicht een soft skill. Op al dit soort vragen krijg je bij TIJDexperts een antwoord.

Zoals je zelf ook al gemerkt zult hebben, zijn er meer dingen te doen op een dag, dan dat er uren in een dag zitten. Gemakshalve gaan we ervan uit dat je ook nog een paar uurtjes lekker wilt slapen en wat tijd over wilt houden voor hobby`s en het gezin. En zo kunnen we nog wel even doorgaan met dingen opnoemen die ons de hele dag bezig houden.

Zou je niet voor eens en altijd een goede manier willen vinden om dat te managen? Waarschijnlijk wel toch? Daar is een manier voor die we time management noemen. Laten wel snel verder kijken hoe de time management cursus van TIJDexperts hier een oplossing voor heeft gevonden. Lees snel verder!


Wat is een online training time management

We stellen eerst een vraag: waarom is time management belangrijk? Als we je zeggen dat je tegenwoordig in 1 dag net zo veel informatie krijgt te verwerken als enkele decennia geleden in één maand. Je zult dan begrijpen dat wanneer je hier niet goed mee omgaat er problemen kunnen ontstaan. Kijk maar om je heen, werkstress staat nummer 1 bij de beroepsziekten.

11 miljoen dagen gaan verloren aan ziekteverzuim door stress en 1,3 miljoen werknemers hebben last van een burn-out klachten. Hiermee heb je eigenlijk de kern te pakken. Je dient op een gestructureerde manier met je tijd om te gaan en de belangrijke van de mindere belangrijke zaken te scheiden. Met als einddoel het voorkomen van burn-out klachten en verzuim.

Het is van belang dat je gestructureerd werkt en multitasken achterwege laat. Al die dingen waar je de hele dag aan denkt kosten je veel energie, en zijn ook niet productief. Werk aan een ding en rond dit af. Zaken die tussentijd bij je opkomen en werk vergen, schrijf je op en parkeer je voor later. Je hoeft er dan niet de hele tijd over te piekeren.

Indien onderstaande gedachte bij je spelen, blijf dan vooral doorlezen of start meteen met de online training time management. Je zult er geen spijt van krijgen.

 • Heb je het gevoel de hele dag druk te zijn, maar aan het eind van dag afvraagt, wat heb ik gedaan?
 • Blijven werkgerelateerde zaken ‘s-avonds door je hoofd spelen?
 • Ben je ‘s-avonds nog bezig met het lezen en verwerken van je e-mails?
 • Wordt je vaak afgeleidt door prikkels, waardoor het lastig is jezelf te concentreren?

Dan is time management training de enige oplossing die hier een eind aan gaat maken. doe je dit niet dan gaat de tijd een loopje met jouw nemen.


TIJDexperts, de autoriteit in NL en BE in online time management training!

Invented is een klein bedrijf, maar vergis je daar niet in. Deze mensen weten waar ze over spreken en hebben een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd. Het doel van TIJDexperts is mensen helpen om deze werkstress te verminderen door het geven van trainingen.

TIJDexperts werkt al jaren samen met organisaties zoals de KLM, Vitens, NUON, T-Mobile, Shell, Volker Wessels etc. om de training in te zetten ter preventie van Burn-out en om de productiviteit te vergroten. Sinds 2018 heeft TIJDexperts voor klanten een Online platform gemaakt, om de hoeveelheid aanvragen te bedienen. Via dit platform krijg je lifetime toegang tot de online Time Management cursus.

Invented is opgericht door Roy Post en omgedoopt tot de naam TIJDexperts. We zien dezelfde foto van Roy op de oude invented website. Deze site is nu meer gericht op consultancy voor bedrijven. TIJDexperts heeft zijn eigen website en specialiseert zich dus in de Time management cursussen.

Beide websites zijn niet kwistig met gegevens over Roy. Daarom zijn we verder gaan zoeken. We gooien zijn naam dus in Google en kijken wat er naar voren komt. De eerste hit is meteen raak, we vinden zijn LinkedIn profiel, Maar dat niet alleen, ook Facebook accounts, YouTube video’s en een artikel naar Springest. In het Springest artikel komt Roy naar voren als een zeer goede en inspirerende trainer.

We lezen kreten als “Snel, to the point en praktisch! ” en “super toffe masterclass !”, wij denken dat het met de trainingscapaciteit van TIJDexperts en Roy in het bijzonder wel goed zit.

Op LinkedIn omschrijft hij zichzelf als de oprichter die voor groei gaat in de 21e eeuw. Hij bezigt de term: “Alles wat niet groeit, bloedt dood”. Tevens zien we dat het bedrijf al bestaat sinds 2013.

Samengevat kunnen we in deze review Online Training Time Management zeggen: op ons komt Roy Post van TIJDexperts oprecht en enthousiast over. Indien je een goede time management methode zoekt, dan adviseren je ook eens serieus naar TIJDexperts te kijken.


Waaruit bestaat de training? – Online Training Time Management kopen?

Wij werden door een vriendelijke Masha gewezen op het feit dat Invernted is overgeaan in TIJDexperts, om een goede indruk te krijgen van het product kregen wij een reviewcopy tot onze beschikking. Waarvoor dank!, nu kunnen we jou duidelijk uitleggen wat je krijgt als je je inschrijft voor de online time management training.

Je ervaart dan het resultaat van rust, en een lege mailbox. Je krijgt controle, overzicht en hebt een scherpe focus op de prioriteiten gedurende de dag.

Samengevat krijg je toegang tot de volgende 2 modules:

 • Basis training toegang via de ledenomgeving
 • Toegang tot de module “Slimme werkomgeving Outlook”

Ledenomgeving van de basis training tijd management

Nadat je de cursus hebt gekocht krijg je vrijwel meteen je inlog gegevens. Rechtsboven op de sales pagina kun je inloggen via de knop “inloggen online training”. Je komt dan in onderstaande persoonlijke ledenomgeving terecht.

De trainingsmodules zijn opgebouwd op een standaard template voor trainingen die we vaker tegenkomen. Gewoon lekker duidelijk en makkelijk te navigeren. Hierdoor vind je ook snel modules terug die je nog eens wilt bekijken. We zien hier verschillen in opbouw met de vorige cursus, de oude cursus was opgedeeld in uit 4 hoofdstukken en 26 trainingsmodules. De nieuwe training ziet er iets anders uit, zie onze persoonlijke ledenomgeving hieronder.

persoonlijke ledenomgeving cursus online time management
Persoonlijke ledenomgeving online training tijd management

Bij het uitklappen en starten van de nieuwe cursus krijg je toegang tot de volgende onderstaande onderwerpen. Als je onze mening vraagt in dit review Online Training Time Management, dan verdient de overzichtelijkheid zeker een pluim. Dit is niet bij alle cursussen zo geregeld.

 • Introductie hoofdstuk
 • Hoofdstuk 1 Je richting scherp in beeld
 • Hoofdstuk 2 Omgaan met verstoringen en afleidingen
 • Hoofdstuk 3 Belangrijk en Urgent
 • Hoofdstuk 4 Stappen voor overzicht, controle en rust
 • Hoofdstuk 5 Waterdichtsysteem
 • Afsluiting
cursus online time management inhoudsopgave
Module scherm online cursus time management

Hoofdstuk 1: Je richting scherp in beeld

Wat is time management?, daar begint alles mee. In een korte video van een minuut wordt dit uitgelegd. Het gaat erom waar wil jij nu je kostbare tijd aan besteden? Hoofdstuk 1 leert je naar jezelf te kijken en een aantal zaken voor jezelf te bepalen. Meest belangrijke vraag is: waarom begin je aan time management?

Je leert hoe je een missiestatement voor je zelf opstelt. We vonden ook het verschil tussen effectief en efficiënt zeer sterk uitgelegd, waarbij doelen stellen centraal staan. Zonder doel heb je namelijk geen bestemming.

Wij hadden hem ooit ook eens geleerd, maar besef dat je met 20% inspanning toch 80% van al het werk gedaan kan krijgen. Dit noemen we de 80/20 regel van Pareto. Voor degene die hem niet kent een eyeopener. De uitleg hoe jij hem op je werkzaamheden kunt toepassen vinden wij zeer praktisch.

Hoofdstuk 2 : Omgaan met verstoringen en afleidingen

Zojuist heb je gezien uit welke hoofdstukken de online time management cursus bestaat. Om je een idee te geven hoe dit er verder uit ziet vind je hier beneden een voorbeeld uit hoofdstuk 2: Omgaan met verstoringen en verleidingen. Met deze time management technieken moet jij echt in staat zijn een verbetering in je privé/werk balans te vinden.

Er zijn afleidingen en verstoringen die ervoor zorgen dat we niet effectief onze doelen behalen. we sommen ze hieronder voor je op. Voor elk van de afleidingen worden praktische toepasbare technieken aangereikt om hier mee om te gaan. Het gaat nu te ver om ze stuk voor stuk te bespreken. Maar neem van ons in dit review Online Training Time Management aan, dat je er echt iets mee kunt. Omdat iedereen nu en in de toekomst veel meer gaat thuiswerken, heeft TIDexperts hier een extra paragraaf voor opgenomen met bruikbare tips.

 • De waan van de dag
 • Mobiele telefoon
 • Meldingen uit
 • social media
 • Multitasken en switchtasken
 • Workflow
 • Verstoringen door collega’s
 • Vergaderen
 • Effectief thuiswerken
voorbeeld hoofdstuk 2 cursus online time management

Hoofdstuk 2 Omgaan met verstoringen en afleidingen

Effectief Thuiswerken door time management

In de vernieuwde cursus zien we nu ook effectief thuiswerken, een welkome aanvulling in corona tijd. De cursus time management geeft je 3 tips die ertoe bijdragen dat jij rustig en effectief thuis kan werken. We verklappen één voor de hand liggende tip, zorg thuis als dat kan voor een aparte plek! Naar onze mening mag deze paragraaf uitgebreider behandeld worden, wij vinden hem wat kort voor zo’n belangrijk thema.

Time management tip

Een goede time management tip die wij lazen in deze time management cursus is het gebruiken van een koptelefoon. Als jij veel moet werken in een rumoerige kantoortuin, gebruik dan deze time management techniek. De koptelefoon zorgt ervoor dat andere mensen denken en zien dat je druk bent, en je hierdoor al minder snel zullen storen. Je geeft hiermee non-verbaal signaal af dat je niet gestoord wilt worden. Maar het helpt ook echt om je aandacht bij je werk te houden. Je moet dan wel de juiste muziek luisteren, geen drukke muziek met veel tekst, maar meer instrumentaal bijvoorbeeld. Of muziek in een taal die je niet verstaat, anders krijg je weer te veel prikkels en streef je je doel voorbij.

We gaven je net een time management tip die we in deze online time management cursus tegen kwamen. De cursus staat echter vol met dit soort waardevolle tijd management tips, waar je zelf nog niet aan had gedacht.

Hoofdstuk 3 : Belangrijk en Urgent

In hoofdstuk 3 wordt het verschil tussen belangrijk en urgent verklaart. Een goed voorbeeld wat wij herkennen is een niet belangrijk berichtje op de telefoon meteen aandacht geven, terwijl het niet urgent is! Zo raak je dus de hele dag afgeleid.

Vervolgens wordt de effectiviteitsmatrix uitgelegd, deze door generaal Eisenhower bedacht matrix leert je te plannen. Niet direct doen, maar je werkzaamheden plannen voorkomt dat je in een burn-out situatie komt. Zeer leerzaam, en helaas houden ook wij ons niet altijd aan het model. De werkdruk is letterlijk in ons lichaam voelbaar. Wanneer dit niet te lang aanhoudt is dit geen probleem, maar dit kan niet voor langere perioden doorgaan.

Hoofdstuk 4 : Stappen voor overzicht, controle en rust

Belangrijk zaken die niet urgent zijn moet je plannen en organiseren, in dit hoofdstuk leer je hoe dit in rust doet en de controle behoudt. Om te beginnen is het verzamelen van alle binnenkomende informatie op één centraal punt belangrijk. dit zal voor de meeste mensen de mailbox zijn. Vanuit dat centralen punt wordt je geleerd hoe je met de gecentraliseerde informatie omgaat.

Samengevat kunnen we zeggen, draagt het verwerken van de meest recent verzamelde informatie bij aan het bereiken van het gestelde doel. Zo ja prima, anders geen tijd aan besteden. De verdeling van taken en informatie over 6 bakjes vinden wij goed toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

Hoofdstuk 5 : Waterdichtsysteem

Een andere werkwijze aanleren is lastig, TIJDexperts geeft aan dat je zeker 21 dagen nodig hebt om je brein te laten wenen aan de nieuwe situatie. We vinden het erg fijn te horen dat je ook contact kunt opnemen als je ergens een vraag over hebt of er ergens niet uitkomt.

Op ons maakt TIJDexperts een integere indruk, en proberen ze jou als cursist echt de juiste richting op te helpen.

Cursus Time management in 1 dag

Indien je ervoor gaat zitten en alle instructie video’s in een keer kijkt is het mogelijk om de training in 1 dag af te ronden.

De cursus time management is zodanig opgebouwd dat je eerst hoofdstuk 1 dient door te nemen, en vervolgens op volgorde de overige hoofdstukken en paragrafen. Er zit namelijk een logisch opbouw in de online cursus die je anders mist. Nadat je alles minimaal een keer goed tot je hebt genomen, kun je natuurlijk wel willekeurig video`s terugkijken. Dat moet je zeker niet laten, maar dan heb in ieder geval wel de rode draad van de time management training mee gekregen.

De verwachtingen waren hooggespannen en we wisten vooraf niet wat te verwachten. Na afloop van het bekijken van al dit waardevolle materiaal zijn we toch wel erg enthousiast geworden. Je krijgt echt een draaiboek aangeleverd met goede time management technieken en tips waar je wat aan hebt.

Het is ook niet zo lastig te volgen, het leest makkelijk en de tips zijn voor de meeste mensen eenvoudig in hun dagelijkse leven toe te passen. Het is zo simpel als gewoon een koptelefoon opzetten, en je wordt al minder gestoord op kantoor. Maar er zijn ook genoeg tips en voorbeelden voor time management in je privéleven.

Het verbaast ons dan ook niets dat een grote rij indrukwekkende bedrijven de training van Invented afnemen. Zie hieronder slechts een greep uit een grote rij bedrijven waar Invented training heeft gegeven. De cursus time management is ook incompany te volgen, dit is voor bedrijven een ideale manier om een hele afdeling te trainen.

partners van Invented voor review Online Training Time Management

Time management training – Instructie voorbeelden

Als het goed is heb je nu al een goed beeld hoe de structuur in elkaar zit, het is eenvoudig navigeren en je ziet precies welke lessen je al gevolgd hebt. Hieronder vind je een afbeelding van de eerst instructie paragraaf uit hoofdstuk: Belangrijk en Urgent.

Een instructie paragraaf bestaat uit een video en een stuk begeleidende tekst. In dit geval wordt je het verschil uitgelegd tussen belangrijk en urgent. Een andere ijzersterke time management techniek vonden wij de effectiviteitsmatrix van Eisenhower.

Open jij ook elke mail meteen die je binnen krijgt?, wij moeten eerlijk bekennen van wel. Vervolgens nemen we meteen actie op zo’n mail, veel mensen werken op deze manier. Hierdoor zijn we de hele dag druk en worden door de mail geleefd. Het punt dat TIJDexperts hier wil maken is plannen, met plannen krijg je rust en controle.

Voor bepaalde time management technieken kun je het handige werkboek gebruiken, deze is te downloaden in de ledenomgeving onder het introductie hoofdstuk. Hieronder vind je een voorbeeld uit het 6 pagina’s bestaand PDF werkboek. Elk e-book, document of video ziet er prima en netjes verzorgd uit, het bewijs hiervan kun je zelf zien in de voorbeelden.

instructie paragraaf cursus online time management
voorbeeld van een instructie paragraaf
werkboek t.b.v. de training online time management
voorbeeld uit het bijgeleverde werkboek

Bonussen bij Online Training Time Management

In dit review Online Training Time Management beoordelen we de nieuwe versie van deze cursus. De opzet van de curus is veranderd en er zijn geen bonussen meer. De informatie die eerst als bonus werd toegevoegd is nu verwerkt in één curus. Dat zien wij graag, bonussen zijn marketingtechniek om mensen aan te trekken. Met deze cursus is dat niet nodig.

Tijdexperts biedt 2 trainings-varianten aan. Voor het review Online Training Time Management gaan we uit van de eerst variant, de online cursus time management. wij kunnen helaas niet beoordelen hoe de persoonlijk begeleiding is. Maar gezien de recensies en het contact welke wij met TIJDexperts hadden, hoef je je daar geen zorgen over te maken. Daar steken we ons handen voor in het vuur.

 • Alleen de online training voor €199,- 
 • In-Company training met daarna ook toegang tot de online omgeving voor €349,-

Overige handige extra`s

Naast de Time management plus module krijg je handige instructies hoe je je mail omgeving efficiënt inricht. In de uitgebreide instructie leer je diverse postvakken aanmaken. Binnenkomende mail kun je via een automatisch regel naar de gekozen mailfolder/bakje verplaatsen. Hierdoor ontstaat er controle en kun je je werk beter plannen.


Ervaringen en recensies cursus time management Invented

Roy Post en TIJDexperts/Invented hebben al een zeer goede beoordeling gekregen op het grote cursusplatform Springest.nl. Een cijfer van 9.5, niet gek toch?

Recensie Time Management online van Springest.nl

We proberen ook altijd wat ervaringen van cursisten of kopers van producten te vinden. Hierdoor heb je niet alleen de mening van ons review Online Training Time Management hebt, maar ook van andere gebruikers. Zoals je hieronder kunt zien, zijn de deelnemers razend enthousiast. En dat verbaast ons dan weer niet.

Je haalt met dit product een complete cursus in huis die je van A tot Z traint om minder gestressed door het leven te gaan. Vanwege privacy redenen hebben we namen onherkenbaar gemaakt, we willen geen klachten ontvangen.

Positieve ervaringen cursus online time management
Positieve ervaringen cursus online time management

Doelgroep van de cursus

Indien je in dit review Online Training Time Management onze mening vraagt, dan vinden wij dat de cursus breed is opgezet. Het kan in elke bedrijfstak worden gebruikt. Hoewel je de time management technieken ook op je privéleven kunt toepassen, is de cursus toch wel gericht op de werknemer in het bedrijfsleven. Het maakt niet uit of je de cursus alleen wilt volgen, of dat je als afdelingshoofd je taken beter wilt managen. Ook biedt Invernted de mogelijk om je afdeling te trainen d.m.v. een incompany cursus time management. Maatwerk is ook mogelijk.

Voor het gemak kun je hieronder kiezen uit de gewenste variant, je komt dan meteen op de juiste plek uit bij TIJDexperts.


Waar voor je geld? Prijs-kwaliteitsverhouding

Krijg je waar voor je geld? We mogen best stellen dat dit zeker het geval is. Let er wel even op dat de prijzen ex BTW zijn. Wil je de cursus op eigen houtje gaan volgen dan is € 199 ex nu ook weer niet de hoofdprijs, ander soort cursussen voor het bedrijfsleven kosten soms wel het 10-voudige, dus echt duur kunnen wij het niet noemen.

Aan de incompany time management cursus zul je als bedrijf ook niet failliet gaan, sterker nog de productiviteit zal omhoog gaan! Iedereen gaat productiever door de time management technieken met zijn tijd om, en het ziekte verzuim zal hierdoor dalen.

Als je onze mening vraagt, dan heb je voor een prima prijs een goed beoordeelde cursus. Indien je de cursus time management inhouse heb gekocht, laat dan hier een reactie achter. dit wordt zeer gewaardeerd, en het helpt andere cursisten in het maken van hun keuze.


Conclusie – Online training time management kopen?

Nu we zijn aangekomen bij het einde van ons review Online Training Time Management, durven we wel te stellen dat dit een zeer waardevolle cursus is. De online training kan zowel in de privé situatie als in het bedrijfsleven gebruikt worden. In het laatste geval is dit een goede manier om de productiviteit te verhogen en het ziekte verzuim te laten dalen.

De cursus is zo samengesteld dat deze op volgorde moet worden bekeken, achteraf kan er wel geswitcht worden tussen de instructie paragrafen. Wat wij een groot voordeel vinden is het feit dat je toegang tot het product blijft houden, in de nabije toekomst heb je zelfs recht op updates. Handig om de filmpjes op een later moment nog eens terug te kijken.

Veel succes met je keuze, wij hopen dat we je hiermee geholpen hebben een overwogen keuze te maken..


Voor en nadelen van Online Training Time Management

 • Training welke onafhankelijk beoordeeld is met een 9.5

 • Autoriteit in NL en BE voor time management trainingen

 • Altijd toegang, en recht op toekomstige updates

 • Meer productiviteit en minder ziekteverzuim

 • Eigenlijk niet aanwezig…paar kleine puntjes

 • Prijzen staan in Ex BTW

 • Je dient de cursus in volgorde te bekijken,…een nadeel?

Online Training Time Management – TIJDexperts

Krijg meer rust en controle over je werk door time management technieken!

JA, IK NEEM ER EEN!
Online Training Time Management – TIJDexperts
Online Training Time Management – TIJDexperts

Beoordeling door Leon van Marketheme,

25 jul 2020
5

Met reacties als: “Daarnaast neemt de online masterclass niet teveel tijd in beslag en.. Het is direct toepasbaar!”, denken wij dat dit goud waard is voor de organisatie.

Meer productiviteit en minder ziekteverzuim voor 99 euro, wij vinden het elke cent waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *