Review Droog Trainen Protocol mannen – Jij wilt toch ook een killerbody?

Ontdek het geheim achter hard werken!

Gemiddelde leestijd: 18 minuten
Review Droog Trainen Protocol mannen

Review Droog Trainen Protocol mannen, wil jij een STRAK, droog en gespierd lichaam? Ja toch, elke man wil dat! Hoe kun je daar nu voor zorgen dat jij dat krijgt?

Na vele pogingen in de sportschool en wellicht wat onsuccesvolle pogingen om te gaan hardlopen is dit misschien de oplossing voor je. Wil jij die overtollige kilo`s nu eens voorgoed kwijtraken?

Ga dan starten om die vetmassa te verkleinen. In dit review Droog Trainen Protocol mannen bespreken we wat je krijgt voor je geld, en of het waar is wat ze claimen. Je krijgt ervaringen en komt erachter of het geen oplichting is.

Indien je kiest voor de methode van de Droog Trainen Academie dan ga je moeten trainen, daar ontkom je niet aan. De apparaten op televisie die beloven dat je niets hoeft te doen zijn uiteraard onzin. 

Naast de methode voor vrouwen heeft de Droog Trainen Academie nu ook een Droog Trainen Protocol mannen ontwikkeld. Wil jij nu echt je lichaam trainen en veel aan krachttraining gaan doen, laat je dan leiden door de Droog Trainen Academie. Het zal je verbazen tot waar jij in staat bent, de resultaten zullen er niet om liegen. Lees snel dit review Droog Trainen Protocol mannen, om uit te vinden of de methode jouw geld waard is!

Om niet het hele review te hoeven lezen vind je onderaan de conclusie waar je heel beknopt de resultaten van het review terugvindt. Veel leesplezier en ga voor die strakke buik en biceps!

Wie zijn de verkopers?

Droog Trainen Protocol Mannen portret foto

Wie zitten er nu precies achter het product Droog Trainen Protocol mannen van de Droog Trainen Academie? De ontwikkelaars van het programma zijn Henry van Es en zijn trainingspartner Rinus.

Op Internet vind ik terug dat Henry marinier is geweest en dat hij na zijn diensttijd zich helemaal is gaan wijden aan sport en voeding.

Op de naam Rinus kan ik niet veel vinden, alleen het feit dat hij samen met Henry het Droog Trainen Protocol Mannen heeft opgezet. Deze mensen lijken een schat aan ervaring te hebben opgebouwd, mede door de zware training die Henry in het leger heeft gekregen.

Is Droog Trainen Protocol mannen oplichting? 

Om uit te zoeken of er geen oplichtingszaken rondom de Droogtrainen Academie of het product Droog Trainen protocol mannen bestaat heb ik even gegoogeld. Uit dit onderzoek heb ik niet kunnen achterhalen dat er vreemde reacties of klachten bestaan rondom Henry en Rinus.

Droog Trainen Academie meldt netjes op hun website een KvK nummer, we hebben dit nummer gecontroleerd op de KvK website. Uit het handelsregister blijkt uit niets dat het oplichting is, ze staan netjes geregistreerd met vestigingsnummer op een normaal woonadres in Helmond. Via Google Maps hebben wij ook het adres nagetrokken. 

Wat wel onomstotelijk bewijs is, is hun foto waar zij zelf drooggetraind poseren. Zij claimen dat ze door jarenlange ervaring de kennis op hebben gedaan hoe jij kan zorgen voor een strak getraind lichaam. Op grond van die foto kun je er logischerwijs vanuit gaan dat het waar is wat zij zegen.

Henry en Rinus hebben de kennis verkregen door het volgen van seminars, boeken, opleidingen en trainingen. Door de jaren heen hebben zij ontdekt wat werkt en wat niet werkt om er goed en drooggetraind uit te zien.

Voor dit review Droog Trainen Protocol Mannen blijkt uit niets dat het oplichting is. Je kunt het product gerust aanschaffen.

Wat houdt de methode Droog Trainen Protocol mannen in, wat is het precies?  

De website is wat verwarrend en druk als je hier voor het eerste beland. Het eerste waar ik aan denk bij producten over trainen zijn video`s. Denk maar aan de befaamde aerobic video`s van beroemdheden die deze vroeger aanprezen op de TV.

Review Droog Trainen Protocol mannen

Op de website vind je een opsomming van methoden en strategieën die je lijkt te krijgen. Henry heeft het over een helder stappenplan met alle informatie over training, lifestyle en voeding die ervoor zorgen dat jij resultaat gaat bereiken.

Als laatste biedt de droog trainen academie alternatieve trainingsschema`s voor wanneer je door de eerste trainingsschema`s heen bent, ze sluiten aan op de originele schema`s. Houdt wel rekening dat hier kosten voor worden berekend van €7,50 (prijs 11-2019) per schema. Of dit het waard is kun je zelf later bepalen als je een tijdje bezig bent met je training.

Om een goed en objectief review te kunnen maken heb ik de verkopers een email gestuurd om toegang te krijgen tot het product. Hierin gaf ik aan een een review te willen schrijven. Hierop kreeg ik vlot en positief antwoord, ik kreeg de toegang om jou een eerlijk en objectief beeld te geven. Zodoende kan ik zeggen dat je na het inloggen terecht komt op een pagina met trainingsmateriaal die bestaat uit schema`s en e-books.

Basisonderdelen

De basis van het protocol bestaat uit twee e-books, het eerste e-book geeft je alle informatie over je voedingspatroon. Het gaat voor dit review te ver om hier diep op in te gaan. Je krijgt echter 76 pagina`s met voedingsinformatie die wel blijkt te werken.

Er zijn veel fabels en mythen, Henry en Rinus geven je de juiste informatie in een hapklare brok. Het tweede e-book gaat in op krachttraining, dit e-book is wat korter.

Twaalf weken trainingsschema`s

Het tweede deel van het product betreffen trainingsschema’s die je kunt printen en mee kunt nemen naar de sportschool. Je kunt er je reps en sets op bijhouden. Het zijn schema`s in drie verschillende opbouwende fases. Elke oefening in de schema`s wordt voorzien van een korte instructie video.

De twaalf weken schema`s zijn bedoeld om in de sportschool uitgevoerd te worden. De trainingsschema`s kun je deels uitvoeren thuis, maar voor sommige oefeningen zijn training toestellen echt noodzakelijk en zul je naar een sportschool moeten. De gedachte achter het hele protocol is dat je zelfstandig aan de gang kunt gaan.

Het voordeel van een sportschool is dat er altijd instructeurs lopen waaraan je kunt vragen of je de oefening goed uitvoert. Let ook op dat je geen blessures oploopt, begin met lichte gewichten en veel herhalingen. De oefening zelf is veel belangrijker dan dat je meteen met een loodzwaar gewicht gaat trainen. Hier geldt overdaad schaadt.

Body weight protocol (aangeboden als bonus)

Om het ook mogelijk te maken om alleen maar thuis te trainen is er het body weight protocol. In dit e-book is een compleet scala aan oefeningen opgenomen die thuis uitgevoerd kunnen worden. Ook deze oefeningen zijn weer voorzien van korte instructiefilmpjes. De filmpjes zijn duidelijk en zijn voorzien van commentaar in het Engels. Het filmpje zelf spreekt voor zich, kennis van de Engelse taal is niet nodig.

Henry en Rinus geven wel het advies om enkele attributen te kopen voor je thuis training, zodat je wat meer variatie in je trainingen kan aanbrengen. Ze adviseren het volgende aan te schaffen: TRX, Kettlebel, Resistance banden en een pull up bar.

TIP: kijk eens op marktplaats of ze daar goedkoop zijn aan te schaffen. Veel mensen houden sporten niet lang vol en misschien kun je hier een voordeeltje behalen.

Er wordt ook aangegeven dat je de beste resultaten bereikt door middel van progressieve overload. Hiermee wordt bedoeld je spiermassa opbouwen, en betekent simpel gezegd dat je je lichaam constant uitdaagt om zich aan te passen aan de belasting/stress van de training. Dit gaat eenvoudig in een sportschool omdat je daar de gewichten kunt opbouwen, thuis heb je alleen je eigen lichaamsgewicht welke je als trainingsmiddel kunt inzetten.

Macronutriënten calculator

Wanneer je voor je zelf hebt besloten serieus te gaan sporten dan zul je ook je calorieën en macronutriënten moeten berekenen. Wat zijn nu eigenlijk macronutriënten? Dit zijn eigenlijk gewoon voedingstoffen. Macro betekent groot en nutriënt is voedingsstof, het zijn de eiwitten en koolhydraten.

Je kunt een kant-en-klare calculator downloaden waarmee je heel snel deze berekeningen kan maken. Ze raden wel aan de eerste keer een handmatige berekening te maken om zodoende te begrijpen waar je mee bezig bent en je lichaam beter te begrijpen.

e-book objectief progressie meten

Nadat je jezelf weken heb afgebeuld wil je vast weten wat het resultaat is toch? Om dit te kunnen uitvoeren is er een e-book hoe je je progressie kunt meten. Meten is weten namelijk, op basis van de parameters kun je gericht aanpassingen maken in je voeding en trainingsprotocol.

Het behandelt het wegen op de weegschaal, hoe je op de juiste manier foto`s kan maken van je lichaam. Ook gaat het in op het geven van cijfers aan je slaap, stress, honger en vermoeidheid, dit is noodzakelijk omdat deze parameters effect hebben op alles en het door jouw begeerde eindresultaat.

Data progressie tabel

Het houdt bijna niet op, in een downloadbare data progressie tabel kun je parameters voor progressie en ook je trainingsschema`s bijhouden.

Alternatieve trainingsschema`s

Als laatste biedt de droog trainen academie alternatieve trainingsschema`s voor wanneer je door de eerste trainingsschema`s heen bent, ze sluiten aan op de originele schema`s. Houdt wel rekening dat hier kosten voor worden berekend van €7,50 (prijs 11-2019) per schema. Of dit het waard is kun je zelf later bepalen als je een tijdje bezig bent met je training.

Wat krijg je voor je geld?

Persoonlijk vind ik dat je veel krijgt voor je geld, op het moment dat dit review Droog Trainen Protocol Mannen is geschreven betaal je €67 euro voor het product/cursus. Er worden op de homepage bedragen genoemd per losse e-book die samen opgeteld tegen de €300 aanlopen voor de gehele cursus. Dit is wel wat aan de dure kant voor e-books en schema`s en lijkt niet geheel waar voor je geld. 

Maar gelukkig kun je het product gewoon aanschaffen voor de alles-in-1 prijs van €67, dit lijkt mij alleszins redelijk voor alles wat je krijgt. Bedenk je zelf ook dat €67 de prijs is voor begeleiding van slechts 1 of 2 uur persoonlijke training van een professionele coach.

Op het eerste gezicht is er veel tijd gaan zitten in het maken en opzetten van al het materiaal. De schema`s en materialen zien er professioneel uit. Er zijn ook veel sport apps, we hebben er geen onderzoek naar gedaan, maar vermoedelijk zijn er wel apps beschikbaar die ook je reps, sets en prestaties kunnen bijhouden. Het kan ook handig zijn dit op papier te doen, zoals ze bij het protocol worden aangeboden. Gebruik de methode die voor jou het beste werkt.

Voor de fanatiekelingen onder jullie is er nog een competitief element ingebouwd, via besloten Facebookgroepen kun je je progressie meten met andere deelnemers. Het is een goede zet, omdat dit een stok achter de deur is om te blijven trainen. Motivatie en doorzettingsvermogen zijn hier wel de sleutel tot succes, veel zelfmotiveringboeken zeggen dit ook.

Wat zijn de ervaringen van klanten?

Na een zoektocht op Internet kom ik veel positieve reacties tegen over Droog Trainen Protocol mannen van de Droog Trainen Academie. Op zowel websites als in social media kan ik reacties vinden waarin mensen tevreden zijn over het product. Uiteraard zijn er ook mensen die minder tevreden zijn, vaak zijn dit mensen die na 2 of 3 weken al een killer body verwachten.

Je koopt een product, maar om het perfecte lichaam te krijgen zul je zelf keihard moeten trainen. Het protocol is slechts jouw gids naar het eindresultaat.

Op de verkooppagina van het product staan ook de vele voor en na foto`s van de verschillende deelnemers die het traject hebben doorlopen en enorm zijn afgevallen. Ook zie je duidelijk dat hun lichaamsvorm op een positieve manier is veranderd. Hard werken werpt zijn vruchten af!

Voor en na foto van getraind persoon
Voor en na foto van getraind persoon
Voor en na foto van getraind persoon

Voor wie is Droog Trainen Protocol mannen bedoeld, wie is de doelgroep?

De titel geeft aan dat het product uiteraard bedoeld is voor mannen. De Droog Trainen Academie heeft ook een versie ontwikkeld die speciaal bedoeld is voor vrouwen. Kijk hiervoor eens mijn andere review Droog Trainen Protocol vrouwen op reviewkeizer.nl

De trainingen zijn zo ontworpen dat het zowel geschikt is voor beginners als gevorderden sporters, de gevorderden kunnen hun gewichten wat intensiveren om de training zwaarder te maken. Bedenk ook dat het product bedoeld is voor doorzetters.

Wanneer je op een zondagmiddag bedenkt, hé zal ik eens wat gaan sporten en breed en sterk worden zonder daar goed over nagedacht te hebben. Dan zul je het traject waarschijnlijk niet gaan volhouden.

Maar jij bent een topper die doorzet toch? Alles wat je aandacht geeft zal gaan groeien, ga er mee aan de slag. Doe elke dag oefeningen ook al zijn het er maar een paar. Na een tijdje zijn de resultaten gewoon te zien.

Conclusie + Droog Trainen Protocol mannen kopen!

Wat is nu het eindoordeel? Voor € 67 (prijs 11-2019) krijg je een uitgebreid pakket aan informatieve e-books en hulpmiddelen waarmee je zelf aan de slag kunt gaan, dit kan zowel thuis als in de sportschool. Alles wordt je in een hapklare brok aangeboden zodat je meteen aan de gang kunt gaan en niet het Internet hoeft af te struinen naar informatie.

De verkopers zijn ervaren sporters die door de jaren heen hun programma hebben ontwikkeld. En niet onbelangrijk, je wordt niet opgelicht, je krijgt netjes een inlogcode naar bruikbare informatie.

Voor het geld wordt je aan de hand genomen om uitzonderlijke resultaten en een strak, droog en gespierd lichaam te verkrijgen op een praktische wijze. Dit wordt ondersteund door video`s in de trainingsschema`s. Houdt rekening dat je er wel wat voor moet doen en doorzettingsvermogen nodig hebt.

Indien je hiertoe in staat bent, dan lijkt dit een prima product. Wij hopen dat het review Droog Trainen Protocol mannen je een duidelijk en objectief beeld heeft gegeven van het product/cursus. Veel succes als je gaat starten 🙂 

Voor- en nadelen Droog Trainen Protocol Mannen

  • Een goed eindresultaat voor een strak, droog en gespierd lichaam

  • Goede trainingsschema`s in een opbouwend karakter

  • Bonus sheets voor je calorieën en macronutriënten

  • Heel veel informatie

  • Doorzettingsvermogen en discipline vereist

  • Voedingskennis wordt geleverd, maar geen recepten

  • Geen begeleiding, alleen beperkt via Facebookgroep.

Review Droog Trainen Protocol mannen

Droog Trainen Protocol mannen

Start nu en krijg ook een killer body, druk snel op de groen knop hieronder!

direct naar de geheime korting pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *