Review Bol Masterclass – Wordt partner van Bol.com!

bereik financiële vrijheid en wordt eigen baas!

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
review Bol masterclass

Deze review is geschreven door iemand die de complete Bol Masterclass cursus heeft doorlopen en de lessen hiervan in de praktijk heeft gebracht. Naarmate je de Bol Masterclass cursus review leest ontdek je in hoeverre dit succes heeft opgeleverd.

De Bol Masterclass cursus is sinds februari 2021 overgenomen door Winston Zwemmer. Tot nu toe is de cursus op de auteur na nog niet veranderd, als de cursus veranderd zullen wij dit opnieuw beoordelen.

De Bol Masterclass ontworpen door Jia Ruan heeft voor- en nadelen waarvan je op de hoogte moet zijn. Dit geeft jou namelijk de ruimte een eigen oordeel te vellen voordat je in de buidel tast om ook deel te kunnen nemen aan de Bol Masterclass.

Inhoudsopgave

Wat is de Bol Masterclass?

We kunnen er lang maar ook kort over zijn: de Bol Masterclass is een cursus waarmee jij leert producten te verkopen via het partnerplatform van bol.com.

Dit zijn vrijwel altijd producten die je inkoopt in China (bijvoorbeeld via AliExpress of AliBaba) om ze vervolgens via het partnerplatform aan Nederlanders te verkopen. In deze cursus leert Jia, de oprichter van de Bol Masterclass, jou het volgende;

 • Het aanmaken van een verkoopaccount op bol
 • Het vinden van geschikte producten om te verkopen
 • Het schrijven van goede productteksten
 • Het promoten van de producten via bijvoorbeeld Google Adwords of Facebook
 • Het uitrekenen van een goede marge
 • Het opschalen van je business
 • Gemotiveerd blijven en het leven van een ondernemende lifestyle

Dit zijn over het algemeen de onderdelen die je nodig hebt om eventueel succesvol producten te kunnen verkopen via Bol. Deze informatie kan je natuurlijk ook eenvoudig op het internet vinden.

Maar zou je dan alsnog toegewijd genoeg zijn om ook echt door te zetten? Veel mensen niet. En daarom kan het volgen van een Bol Masterclass toch wat handiger zijn. Je komt namelijk ook in contact met honderden andere Nederlanders die deze cursus volgen die je tientallen tips kunnen geven.

Wie is Jia Ruan, is hij betrouwbaar?

Bij het intypen van Jia Ruan in Google zijn de door Google aanbevolen zoektermen de volgende vier;

Auteur Jia Ruan
Auteur Jia Ruan
 • Jia Ruan oplichter
 • Jia Ruan scam
 • Jia Ruan betrouwbaar
 • Jia Ruan vermogen

De bovenstaande zoektermen beloven natuurlijk niet veel goeds. Als je vooraf al deze zoekopdrachten ziet zegt dit dat veel mensen zich afvragen of Jia Ruan betrouwbaar is.

Dit is min of meer de eigen schuld van Jia dat mede het gevolg is van zijn marketingtechnieken. Niets trekt mensen namelijk zo erg aan als veel geld, dure kleding en auto’s.

Door hier in zijn promotionele video’s voor de Bol Masterclass cursus meermaals mee te ‘pronken’ hoopt hij nieuwe klanten aan te trekken. Betekent dat ook meteen dat hij een oplichter, scammer of onbetrouwbaar is?

Jia Ruan houdt krant vast met NRC artikel
Jia Ruan met NRC artikel

In principe niet. Want de kans dat Jia Ruan zelf een groot vermogen heeft kunnen opbouwen van enkele miljoenen is groot. De belangrijkste vraag is of Jia Ruan dit vermogen heeft kunnen opbouwen door producten via Bol te verkopen of via het verkopen van zijn Bol Masterclass.

De meeste experts neigen naar het laatste. Dat betekent echter alsnog niet dat de Bol Masterclass inhoudsloos is. Van iemand die een cursus duizenden keren weet te verkopen kan je namelijk veel leren. En dat is precies wat de schrijver van deze Bol Masterclass review heeft gedaan.

Jia Ruan heeft zelfs een interview gegeven in het het respectabele NRC Handelsblad, deze journalisten laten zich niet voor karretje spannen van een oplichter. Hier kun je wel aan afleiden dat de cursus Bol Masterclass geen oplichting is.

Wil jij ook elke maand op vakantie zoals Jia Ruan, lees dan zijn interview op NRC.nl

Wat is het doel van de Bol Masterclass cursus?

Zoals ik al liet doorschemeren kan je in theorie alles wat Jia in zijn Bol Masterclass aan zijn ‘studenten’ leert zelf ook leren op basis van alle informatie dat al op het internet beschikbaar is. In werkelijkheid hebben we daar niet de tijd en/of motivatie door.

We vinden het namelijk prettiger om op een plek alle informatie te kunnen vinden die we nodig hebben een resultaat te bereiken.

Als we de tientallen beloftes van Jia over inkomsten negeren, is dan ook de inhoud van de Bol Masterclass prima te noemen.

Je krijgt alle handvatten die je nodig hebt om te begrijpen wat er nodig is enige kans te maken op hoge inkomsten via Bol. Uiteindelijk is er namelijk maar een zeer klein aantal personen dat daadwerkelijk een vast inkomen uit de Bol Masterclass gaat halen.

Dit is het deel dat uiteindelijk de meeste motivatie en doorzettingsvermogen heeft om daadwerkelijk een business van hun kennis te maken. En natuurlijk moet het ook meezitten, want het vinden van een product dat nog niet op Bol verkocht wordt en wel interessant voor Bol klanten is, is verre van eenvoudig.

Hoe zijn de ervaringen van anderen met Jia Ruan’s Bol Masterclass cursus?

Doordat de Bol Masterclass ondertussen door meer dan duizend Nederlands gevolgd is zijn er minstens net zoveel ervaringen om te delen. Alhoewel het niet mogelijk is de kredietwaardigheid van iedere ervaring te beoordelen, lijkt het overgrote deel van de Bol Masterclass cursisten tevreden te zijn.

Het is duidelijk dat een klein deel al een stabiel inkomen weet te realiseren via de cursus. Daarbij wordt wel aangegeven dat veel van de benodigde kennis uit de Bol Masterclass cursus is voortgekomen.

Tevens lijken de aangesloten Facebookgroepen een belangrijke rol gespeeld te hebben. Voor velen is het een plek geworden waar ze nieuwe strategieën hebben ontdekt en veel konden leren van andere cursisten.

Resultaten die mensen halen met Jia Ruan’s Bol Masterclass cursus

Laten we eens focussen op de resultaten die mensen halen met de cursus. Hoeveel geld verdienen zij nadat zij de cursus hebben gevolgd? De resultaten spreken voor zich, velen mensen gaan goed verdienen, meer dan zij via een werkgever kunnen verdienen.

Maar klopt dat wel? Is dit geen onzin? Op de website geeft Jia Ruan een voorbeeld van een deelnemer aan zijn cursus waarin het leuke bedrag van € 20.000 euro wordt genoemd. Dit lijkt onmogelijk, maar dit is zeker mogelijk! Waarschijnlijk is dit een legitieme melding die wordt getoond. Van Jia Ruan, kreeg ik nog enkele voorbeelden met leuke bedragen en reacties.

Deelnemer die geld ontvangt van Bol.com
Deelnemer die geld ontvangt van Bol.com

Houdt wel rekening dat als je aan de cursus begint, je je voor 100% moet inzetten. De mensen die dit soort bedragen halen zullen elke dag met hun business bezig zijn en hier hun volledige aandacht op richten.

Slagen zul je alleen als je je aan deze voorwaarde houdt. Verkopen zullen in het begin nog niet heel hoog zijn, maar de kern is dat je blijft doorgaan en dan zullen de resultaten zeker komen.

Deelnemers doen dit door hun mindset aan te passen, ten eerste investeren zij in een cursus en daarmee in zichzelf. Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt doen.

Een cursus kost je geld, maar daar moet je niet naar kijken. Je moet denken wat levert het mij op? En wat is dat dan?, een zorgeloos leven en een eigen bedrijf die de investering meer dan waard is.

De juiste mindset om te slagen

Veel motivering boeken en video’s van beroemde mensen zeggen hetzelfde, focus op 1 ding. Rijke mensen denken niet wat gaat mij iets kosten, maar wat levert mij de investering op. Wil jij meer weten over de juiste mindset om te slagen, lees dan on review Unstoppable Mindset.

Arme mensen denken vaak in kosten, wat kost mij dit. Geef ook nooit op en blijf vooral doorgaan, in het begin zal het moeilijk zijn. Later zullen je inspanningen beloond worden met verkopen en ontvang jij ook van die mailtjes met echte geldbedragen.

Indien je overgaat tot het kopen van de cursus Bol Masterclass, dan krijg je toegang tot vele video`s. In een van zijn eerste video`s behandeld hij de 100K mindset, je moet gaan denken dat je dit soort bedragen kunt gaan halen, hij leert je hoe je die mindset gaat krijgen. Je onderbewuste moet gaan denken dat dit mogelijk is.

Maar verzint hij dat?, of spreekt hij de waarheid? De 100K mindset is gebaseerd op de waarheid. Natuurlijk heeft Jiu Ruan dit niet helemaal zelf verzonnen.

Dit komt bijvoorbeeld uit boeken als de bestseller “Think and grow Rich” van Napoleon Hill. De eerste druk is uit 1937! Dan moet er wel een kern van waarheid in zitten, deze bestseller is miljoenen keren verkocht en vertaald. Het gaat hier te ver om verder in te gaan op het boek, ik raad je aan het boek eens te lezen. Vermoedelijk kun je daarna niet wachten om aan de slag te gaan, en zul je ook begrijpen dat de resultaten echt zijn. Althans dat was bij mij het geval.   

Wat moet je doen om te slagen

Jij wilt natuurlijk ook die goede resultaten halen, hoe doe je dat in een notendop. De eerste weet je al, je moet je 100% inzetten om resultaat te halen. Punt 2, ga niet iedere dag na je werk of school voor de TV hangen om onnozele programma als GTST of Temptation Island te kijken.

Kijk alleen selectief en besteed je tijd nuttig. Om resultaat te krijgen zul je jezelf moeten  ontwikkelen, je kunt motivering boeken gaan lezen. Voor een klein bedrag per maand kun je ze lenen bij de bibliotheek. Een investering van bijna 0 euro en een schat aan kennis voor zelfontwikkeling.

Werk zowel aan je fysieke als je geestelijke zelf, ga sporten en leren. Kijk naar andere succesvolle mensen, denk je Bill Gates van Microsoft luistert naar rapmuziek?, of naar onnozele programma`s kijkt. Nee, hij is met zijn business bezig geweest en heeft de top bereikt Dat wil jij toch?, anders lees je dit review Bol Masterclass niet.   

Conclusie, bedragen van 20K per maand bereik je alleen als je je leven radicaal aanpast. Blijf je doen wat je altijd doet, en doorbreek je deze routine niet, dan kun je niet verwachten dat deze bedragen ineens naar je toekomen.

De euro bedragen die mensen halen zijn echt, je moet er echter wel iets voor doen. Verdienen op Internet via E-Commerce is mogelijk, maar niet zonder daar inspanning voor te moeten doen. 

Indien je nu inmiddels al wat meer overtuigt bent dat de cursus Boll Masterclass iets voor jou is, kijk dan eens onderstaande video van Jia Ruan zelf. 

Conclusie Bol Masterclass review: mijn ervaring met Jia en zijn cursus

Geld verdienen op het internet is niet makkelijk. Maar het is zeker makkelijker dan offline. Doordat je via cursussen zoals die van Jia precies de kennis voorgeschoteld krijgt die nodig is om enigszins een kans van slagen te hebben, maak je ook direct meer kans er wat van te maken.

Jia’s Bol Masterclass heeft mij laten zien wat ik moet doen om een sterke basis te creëren. Zo heb ik ontdekt hoe ik een sterke Bol shop opbouw, op welke manier ik nieuwe producten kan vinden en hoe ik deze kan promoten.

Daarna ligt het aan mijzelf, of straks jou, om daadwerkelijk iets van inkomen uit deze kennis te halen.

Heb jij de motivatie om voor het maximale resultaat te gaan? Dan raad ik je zeker aan de Bol Masterclass Cursus uit te proberen. De potentiële upside is enorm.

review Bol masterclass

Bol Masterclass – Wordt partner van Bol.com!

Druk snel op de groene knop hieronder en wordt ook financieel onafhankelijk!

direct naar de geheime korting pagina
Bol Masterclass – team Unstoppable
Bol Masterclass – team Unstoppable

Beoordeling door Leon van Marketheme,

12 nov 2019
5

Met deze cursus ontwikkel je jezelf tot een Internet ondernemer. De financiële voordelen zijn onbegrensd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.