Review Verdienen met VIDEO + Gratis video training en Testimonial BONUS!

Vergroot je zichtbaarheid op Internet, kom hoger in de Google resultaten!

Gemiddelde leestijd: 22 minuten
Review Verdienen met VIDEO logo

In deze review Verdienen met VIDEO gaan we haarfijn onderzoeken of dit product jouw geld waard is. Laten we beginnen met te zeggen dat je in deze tijd niet zonder video meer kan, het is een onmisbaar onderdeel in je marketingstrategie.

Je Verkopen zullen stijgen indien je met video’s op YouTube of social media gaat beginnen. Dit is een bewezen feit in de marketing wereld. Maar hoe dan? Hier komt Noortje Janmaat met haar videotraining bij kijken. Zij legt je op eenvoudige wijze uit hoe je zonder dure apparatuur onmisbare video’s voor je bedrijf of website kunt maken. Met als effect meer verkeer en zichtbaarheid in de zoekmachines. Lees snel verder!

Inhoudsopgave


Waarom Videomarketing?

Een video die jouw product in de schijnwerpers zet, zal de omzet laten groeien! Er is alleen geen ZAL ik met video beginnen?, maar Wanneer begin ik met Video! Heb ik hiermee je aandacht getriggerd? Het is van belang te begrijpen dat je tegenwoordig niet meer zonder kunt. Op alle sociale media en YouTube is video het medium waarmee je effectief je product kunt promoten.

Waar lopen de meeste mensen dan tegen aan?, waarom beginnen ze dan niet met videomarketing als dit zo goed werkt? Mensen denken dat ze meteen dure videocamera’s en andere apparatuur nodig hebben om te beginnen. Maar dit hoeft helemaal niet, met slechts een smartphone kun je een prima video maken. Een video hoeft niet perfect te zijn, dit is niet relevant voor de kijker. De kijker wil zijn vraag beantwoord zien. In deze review Verdienen met VIDEO willen we jouw vraag beantwoorden: Verdienen met VIDEO kopen of niet?

Voordelen van videomarketing

Maar waarom dan toch een videomarketing cursus volgen zul je je afvragen, dit levert je een aantal significante voordelen op. Het maakt je veel zichtbaarder op het Internet. Met video creëer je meer vertrouwen van je kopers, het komt het dichtste bij een persoonlijk gesprek.

Je vindbaarheid wordt groter, je verschijnt hoger in de (gratis) organische zoekresultaten van de grootste zoekmachine Google. Als je één van de weinige in je vakgebied video gebruikt zul je snel een expertstatus krijgen, hierdoor kun je hogere prijzen vragen wat voor meer inkomsten zorgt. Indien je videomarketing inzet kun je (het hoeft niet) alle overige marketingactiviteiten achterwege laten, wat voor rust zorgt.

Video is onmisbaar is hedendaagse marketing, start daarom NU met video’s maken! Het hoeft allemaal niet meteen perfect, maar elke dag die je wacht kom je achter te lopen op je concurrenten. Noortje heeft een tijdelijke aanbieding voor de videomarketing cursus van € 247. Wacht niet langer en start meteen! Via de groene knop hieronder kom je direct op de juiste pagina.


Wie is de verkoper van deze videomarketing training?

De verkoper en auteur van Verdienen met VIDEO is Noortje Janmaat. Zij heeft als videomarketing strateeg al vele klanten aan een verhoging van de omzet geholpen door de inzet van video. Noortje heeft ook een webwinkel in oorbellen. Om haar oorbellen beter te verkopen is zij zich gaan verdiepen in online Marketing.

Noortje startte met het maken van instructie en promotie video`s, waarna haar pagina tot haar verbazing in Google op de eerste pagina terecht kwam. Het leverde haar uiteindelijk een opdracht van € 24000 op. Dit was rond 2013 de start van haar nieuwe carrière in videomarketing. Ze was het werken voor een werkgever zat en heeft toen de sprong naar zelfstandige ondernemer genomen.

Wij hebben Noortje gesproken en zij komt op ons prettig en professioneel over, wij kregen van haar toegang tot het product om deze review Verdienen met VIDEO mogelijk te maken. Op dit punt twijfelen we al niet meer of we hier te maken hebben met een videomarketing strateeg.

Is Verdienen met video betrouwbaar? -> KvK Uittreksel videomarketing training

wij zoeken altijd onderaan in de kleine lettertjes naar adressen, telefoonnummers en KvK gegevens om de betrouwbaarheid te controleren. We vinden geen onregelmatigheden en alles is transparant. Noortje werkt onder haar eigen naam, ze gebruikt geen pseudoniem wat we wel eens bij andere reviews tegenkomen. In het KvK register vinden we haar gegevens terug, neem van ons aan dat Noortje Janmaat betrouwbaar is.

KvK Uittreksel t.b.v. review Verdienen met Video van Noortje Janmaat
KvK Uittreksel Verdienen met Video

Inhoud video marketing workshop “Verdienen met VIDEO”

Indien je overgaat tot aanschaf ontvang je toegang tot de online ledenomgeving van de videomarketing cursus, dit is de kern van het product. Vanuit de ledenomgeving krijg je toegang tot 4 modules.

we sommen de de modules hier kort voor je samen, daarna zullen wij nog wat zaken verder toelichten:

 • Introductie videomarketing Module
 • Hoe kun je succesvol starten in 6 simpele stappen
 • Uitleg over de vier vee formule
 • Uitleg over schaalbaarheid van je business
 • Voorkomen van veelgemaakte fouten
 • Module 3: Listbuilding
 • Opstarten email marketing
 • Leads (klanten) genereren
 • Promoten van je video op social media, Facebook, YouTube, Instagram, Twitter etc.
 • Herbruikbaarheid van je videomarketing
 • Module 1: Opstellen videomarketing plan
 • Bepalen van het juiste onderwerp
 • Bepalen van de juiste zoekwoorden
 • Bepalen doelgroep voor je videomarketing
 • Stappenplan om hoog in Google te komen
 • Module 2: Videomarketing met smartphone
 • Videomarketing strategie bepalen, script opstellen
 • Video maken met de smartphone
 • Eenvoudig leren te monteren van video

Introductie videomarketing Module

Het gaat te ver om alles tot in detail te beschrijven, maar enkele zaken willen we toch nader belichten. Voor je videomarketing kun je een vier vee formule gebruiken die je op je eigen bedrijf kunt toepassen. Om zo’n scan voor jouw bedrijf mogelijk te maken worden de (HD 1080p) video`s ook voorzien van documenten op PDF formaat. Uiteraard indien van toepassing, niet elke video is voorzien van extra documentatie.

Module 1: Opstellen videomarketing plan

De cursus heeft naar onze mening een logische opbouw, iedereen met een beetje gezond verstand kan dit volgen en ook uitvoeren. Daar zit precies het probleem, niet iedereen onderneemt actie. Videomarketing inzetten is voor veel mensen een horde die ze moeten nemen. Je hoeft niet bang te zijn voor lastige onderwerpen, Noortje legt alles helder uit en het is niet moeilijk. Zoals je van een video expert mag verwachten zijn de geluids- en videokwaliteit in orde.

Voor het maken van een plan dien je eerst te bepalen op welke zoekwoorden je video gevonden moet worden. Noortje neemt de diverse tools die je daarvoor kunt gebruiken met je door. Er komen een aantal bekende software tools voorbij die wij zelf ook gebruiken. Noortje laatje zien hoe je bijvoorbeeld SEMrush kunt gebruiken, of KWFinder. Dit zijn tools die je kunnen helpen de juiste woorden te gebruiken in je video en teksten. Dit zijn woorden waar een koper op zoekt in Google.

Maar je wordt ook ingeleid in de wereld van SEO(Yoast). SEO is Search Engine Optimazation, oftewel optimalisatie van je teksten/website en video’s, zodanig dat je beter wordt gevonden op Internet.

Module 2: Videomarketing met smartphone

In de tweede module gaat Noortje je laten zien hoe je met een normale smartphone een video kunt opnemen die aan alle eisen voor SEO voldoet. De module video’s opnemen en monteren laat je precies zien hoe je dit doet. Indien je meer geïnteresseerd bent in SEO, dan kun je ook ons review Online SEO training bekijken.

Noortje beschrijft dat veel mensen worden afgeschrikt doordat mensen denken dure camera`s nodig te hebben, dit is echt niet nodig. Zij pakt een normale smartphone en legt uit hoe je met enkele goedkope accessoires al helemaal klaar bent. Vooral belangrijk is goed geluid, dus een externe microfoon is geen overbodige luxe, maar dan ben je ook wel klaar.

Voor het maken van een goede video is een voorbereiding noodzakelijk, Noortje vertelt je aan welke eisen je video moet voldoen. Hoe je kunt werken met een autocue, zodat je niet gaat stotteren. Weet jij hoe je een videoscript maakt? In enkele stappen legt Noortje uit hoe je deze opstelt.

Belangrijk: een kijker interesseert het niet dat jij je een keer verspreekt of dat de video niet door Hollywood is gemaakt. Van belang is dat je de klant waarde en informatie geeft.

Module 3: Listbuilding

Tot slot wordt in de laatste module ingegaan op het verder vergroten van je zichtbaarheid op Internet. Naast videomarketing is emailmarketing een andere veel gebruikte methode. Ook legt Noortje uit hoe je sociale media kunt gebruiken naast je videomarketing, ze zegt dat het verwijzen van je Facebook post naar Video en andersom elkaar versterken. Zo ontstaat er een web van informatie dat naar elkaar verwijst en je laat groeien in de Google rankings.

Bonus bij de Verdienen met VIDEO cursus

Zoals elke zichzelf respecterende cursus krijg je ook een bonus, zo krijg je de kennis aangereikt om je testimonial opnieuw te gebruiken. Hergebruik van materiaal kan jou veel tijd besparen. Wat wij in deze review Verdienen met VIDEO ook toegevoegde waarde vinden, is het feit dat je 3 verschillende manieren leert om iemand te interviewen zonder dat deze in beeld komt.

Mensen komen over het algemeen niet graag in beeld, en zo heb je daar toch een oplossing voor. De online manier van interviewen vonden wij de meest bruikbare in de praktijk.

Ervaringen over Verdienen met VIDEO

Als je meer wilt weten over video marketing online, dan wil je vast ook wel wat meningen van anderen horen. We nemen daarom in deze review Verdienen met VIDEO wat ervaringen op van anderen. Wat vinden zij van deze videomarketing cursus? Ervaringen van anderen maken standaard deel uit van onze uitgebreide manier van reviewen.

we beginnen met 2 video reviews over Verdienen met Video op YouTube:

We konden geen recensies over deze videomarketing cursus op Facebook vinden. De Facebook pagina wordt wel gevolgd door een flink aantal mensen, 209 vinden het leuk en 224 mensen volgen Noortje. Onze ervaring zegt ons dat dit product nog niet zo lang op de markt is. Dat hoeft niet te betekenen dat het een slecht product is.

Facebook pagina Noortje Janmaat voor review Verdienen met Video

Om af te sluiten tonen we je 2 ervaringen die wij op de site van Noortje zelf vonden. Onze ervaring met recensies op de site van verkopers is in 99,9% van de gevallen goed. Wij hebben er wel vertrouwen in dat deze van echte klanten zijn. We willen dit wel vooraf melden, dat ze van de verkoper zelf komen. Naar gelang we verder kwamen in deze videomarketing cursus, groeide ook ons vertrouwen in de cursus. Wij hebben geen enkele twijfel dat dit niet aan je verwachting voldoet.

Positieve ervaring 1 voor review Verdienen met video
Positieve ervaring 1 voor review Verdienen met video
Positieve ervaring 2 voor review Verdienen met video
Positieve ervaring 2 voor review Verdienen met video

Prijs-kwaliteitverhouding van deze videomarketing cursus

Op het moment dat deze review Verdienen met VIDEO is gemaakt kun je gebruik maken van een tijdelijk aanbieding van € 247. Wij vinden dit een redelijke prijs, gemiddeld als we eerlijk zijn. We zien cursussen van 1000 euro en 100 euro voorbij komen, deze valt er tussenin aan de positieve kant.

Voor dit bedrag ontvang je praktisch cursus die jou echt gaat helpen om op Youtube beter zichtbaar te worden. Omdat je expertstatus van jouw bedrijf stijgt, zul je hierdoor meer bezoekers en verkopen gaan behalen. Het kan zomaar zijn dat je met één nieuwe verkoop de gehele kosten van deze videomarketing cursus er al uit hebt. Vraag je onze mening, dan durven wij best te weren dat je hier een goede koop aan doet.

Wij zouden zelf ook meer met video moeten doen, dit staat op onze to-do lijst om zo snel mogelijk op te pakken.

Niet goed Geld Terug Garantie

Geel logo niet goed geld terug

We kunnen het ons bijna niet voorstellen na alles wat we gezien hebben, maar stel dat je niet tevreden bent? Noortje Janmaat doet daar niet moeilijk over. Je kunt het product/instructievideo’s voor 30 dagen uitproberen. Vind je het niks? dan stuur je Noortje een mailtje en krijg je zonder moeilijke vragen je geld teruggestort.

Inmiddels weten wij uit ervaring dat er maar een klein percentage van de kopers dit daadwerkelijk doet. Voor één refund die zij verlies lijdt heeft zij een garantie die ze kan aanbieden om jou te overtuigen van de kwaliteit. Uiteindelijk wil Noortje alleen tevreden klanten, en geen slechte recensies online over “Verdienen met VIDEO”.

Je hebt op elke online aankoop recht dit 14 dagen te bekijken, daarna mag je van de aankoop afzien. Noortje verlengt de garantie tot 30 dagen. Zie hier de wettelijke regels van de overheid.


Conclusie, Verdienen met VIDEO kopen of niet?

Noortje Janmaat is in 2013 zelfstandige geworden in haar functie als Video Marketing Strateeg. Ze ontdekte dat mensen het lastig en duur vonden om video’s te maken, terwijl dit helemaal niet het geval is. In de door haar ontwikkelde videomarketing cursus “Verdienen met VIDEO” legt zij op eenvoudige wijze uit hoe je video’s maakt. Iedereen kan dit uitvoeren en dure apparatuur is niet nodig. Een smartphone en een extra microfoon is het enige wat je nodig hebt.

Online marketing is niet meer weg te denken, videomarketing in het bijzonder kan alle andere vormen van marketing vervangen. Dit geeft jou rust in je marketing werkzaamheden. Je wordt als expert gezien in het vakgebied. Als gevolg daarvan zullen je bezoekers aantallen stijgen en daarmee ook je verkopen.

Het is niet de vraag of je je moet starten, je moet NU starten om je concurrenten voor te blijven. In deze review Verdienen met VIDEO zijn we positief verrast en hebben we zelf ook veel geleerd op het gebied van video.

Wacht dus niet langer en start meteen, indien je de blauwe knop hieronder gebruikt krijg je eerst nog een gratis training.


Voor- en nadelen Verdienen met VIDEO

 • Complete cursus voor video's
 • Goede video's en prima geluid
 • Stap voor stap uitleg
 • Extra informatie over online marketing
 • Goede ervaringen online
 • Prijs kan obstakel zijn?
 • Verder kunnen wij geen nadelen vinden…..


Review Verdienen met VIDEO logo

Verdienen met VIDEO – Noortje Janmaat

Video is onmisbaar in online Marketing, Noortje legt precies uit hoe je dit kunt toepassen

Druk op de blauwe knop hieronder en start meteen!

 

JA, IK NEEM ER EEN!
Verdienen met VIDEO – Noortje Janmaat
Verdienen met VIDEO – Noortje Janmaat

Beoordeling door Mark,

05 okt 2020
5

Noortje Janmaat werkzaam als marketing strateeg weet hoe je met een video meer bezoekers trekt en conversies maakt. Het vergroot je expert status als bedrijf!

In haar training leer je waar een video aan moet voldoen. Dure apparatuur is niet nodig, alleen doorzettingsvermogen om een video daadwerkelijk online te zetten. Onmisbare training voor elke zichzelf serieus nemende ondernemer.

gerelateerde Reviews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *