Review Online SEO Training – Rob IJszenga, Met deze Hulp Rankt je Website op #1 in Google

Met de kennis van SEO-hulp gaat het jou lukken je SEO marketing door zoekmachine-optimalisatie op een hoger niveau te krijgen!

Gemiddelde leestijd: 16 minuten

In deze review Online SEO training van Rob IJszenga leer jij waarom het zo belangrijke is om op organische zoekresultaten in Google te worden gevonden. Online adverteren wordt ieder jaar duurder, met de SEO training voor tekstschrijvers kom jij op een natuurlijke (gratis) wijze hoger in de Google resultaten.

Een online SEO training vind je wel vaker, SEO-hulp.nl is anders. SEO-hulp is een 1 op 1 training waardoor je gerichter de SEO van jouw eigen website kunt optimaliseren. Dit in tegenstelling tot gratis online SEO training leer je in korte tijd veel meer dan in een zelfstudie SEO training.

De training die bedoeld is voor eigenaren van webshops en websites leert je meer relevante bezoekers naar je website halen. Laten we snel verder kijken hoe jij dit grote voordeel ook voor jou website kunt bereiken. Lees snel verder!


Waarom Online SEO Training kopen?

Afbeelding van alle SEO processen genoemd in het Engels

De grappige GIF hierboven geeft al aan waarom geen enkele website zonder SEO regels kan bestaan. Wil jij 5000 bezoekers per maand naar je website trekken? Dan zul je daar wel iets voor moeten doen, dat gaat niet automatisch. Er is veel concurrentie, en dus moet je net wat slimmer zijn. Deze cursus Online SEO training help jou op een persoonlijke wijze, die ons meer aanspreekt dan alle gratis en gefragmenteerde informatie op het Internet bij elkaar.

Net als ons met deze reviewwebsite is het moeilijk de juiste bezoekers naar je website te trekken, na het live zetten van je website ga je concurreren met duizenden andere pagina’s. Wat is het gevolg? Jouw pagina verdwijnt tussen de andere websites. Hoe zorg je er nu voor dat jouw website minimaal op de eerste pagina van Google komt. Hier kan Rob IJszenga jou mee helpen, zodat je bezoekers aantallen gaan stijgen en daarmee je verkopen. Door de juiste woorden en SEO strategie te gebruiken op je website kan je positie in Google binnen korte tijd gaan stijgen.

Bedenk eens wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen, een hoge positie (Pagina 1) in Google. Het zal je website of bedrijf een boost geven en meer financiële vrijheid door meer verkopen. Ook het vertrouwen van klanten in een bedrijf zal groter worden, naarmate jouw website een hoge positie heeft. Toepassing van SEO maakt het mogelijk dat je website meer status krijgt. Wat denk je dat klanten zullen zeggen als ze jouw website in de TOP 3 zullen zien staan als ze Googelen op je naam. Juist ja, het geeft status aan je bedrijf. Zeg nou zelf, zul jij snel met nummer 53 van de lijst in zee gaan?

Nog even terugkomend op de GIF afbeelding hierboven, deze geeft het in één afbeelding weer. Als je NU geen actie onderneemt zullen al je bezoekers naar de concurrent gaan en loop je conversies (verkopen) mis. Door SEO kun jij meerdere concurrenten te slim af zijn, en de bezoekers naar jouw website verleiden. Je zult dus niet anders kunnen dan aan de slag te gaan met SEO Training. Zeker nu de prijs van online adverteren per klik de laatste jaren met gemiddeld 55% zijn gestegen, kun je niet meer zonder SEO strategie.


Wie is de verkoper van Online SEO Training?

Rob IJszenga van online seo training
Rob IJszenga

De auteur van de online SEO training is Rob IJszenga. Rob is een vlotte jongen uit Assen. In onze speurtocht naar zijn achtergrond tikte wij zijn naam in Google. Door middel van een grap, hij zegt de knapste man van Assen te zijn :-). Bewijst hij dat hij meteen hoog in de zoekresultaten komt als je zoekt op zijn naam. Dat is precies wat SEO kan doen en Rob wil bewijzen, meteen bovenaan in Google terecht komen.

Verder zoekend komen we ook het LinkedIn profiel van Rob tegen, we kunnen wel zeggen dat Rob weet waarover hij spreekt. Naast een certificering voor “SEO training voor tekstschrijvers” van SEOguru.nl heeft hij ook meer dan 10 jaar ervaring als Senior Sales specialist.

KvK uittreksel online SEO training

Indien er een KvK nummer bekend is, dan controleren wij deze ook altijd. We konden op de verkooppagina geen gegevens vinden, maar we zijn niet zomaar tevreden. Het is wel mogelijk contact op te nemen, en een e-mailadres is netjes te vinden. Dit bedrijf werkt volgens de regels en is betrouwbaar, dat durven we in dit review Online SEO training wel te beweren.

Via de zoekfunctie van de KvK website komen wij toch de inschrijfgegevens van SEO-Hulp tegen. Verder beheert Rob nog een soort Lifestyle blog op Edsy.nl. Ongetwijfeld heeft hij hierop alles getest, en wordt deze gebruikt om te experimenteren. Naar ons oordeel is alle informatie transparant en valt er niets op aan te merken.

Trustpilot is een onafhankelijk website om een beoordeling over een bedrijf te krijgen, wanneer we SEO Hulp op zoeken zien we dat zij ook daar als betrouwbaar uit de beoordeling komen. Zie ook hoofdstuk ervaringen verderop in deze review Online SEO training.

KvK Uittreksel SEO HULP
KvK Uittreksel SEO HULP

Inhoud cursus SEO Optimalisatie

Wanneer je een online SEO cursus zoekt is Online SEO Training van Rob IJszenga geen verkeerde keuze. Wij hadden een review kopie tot onze beschikking om de eerste module te kunnen beoordelen.

In de eerste module die ongeveer 90 minuten duurt, worden de volgende onmisbare onderwerpen behandeld:

 • On page SEO
 • Content
 • Strategie
 • Zoekwoorden onderzoek
 • Autoriteit van je webpagina?
 • Hoe meet je je resultaten/bezoekers?

Naar ons oordeel in deze review Online SEO training leer je de meest belangrijke punten waaraan je website of webshop moet voldoen. Uiterst nuttige informatie waaraan je misschien nog niet hebt gedacht als website eigenaar. Zo ontvang je een checklist waarmee je je eigen On page SEO kunt nalopen, dan mis je niets meer.

Resultaten uit module 1 van deze Google SEO cursus

As je goed hebt opgelet ;-), heb je een aantal belangrijke zaken geleerd. Je begrijpt de basis over hoe Google werkt, en waarom je website aan bepaalde SEO eisen moet voldoen.

Het is ook belangrijk om de juiste zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden op je website te gebruiken. Wij willen je graag helpen, en hopen dat je ons vindt op termen als SEO cursus en cursus SEO optimalisatie. Rob leert je tools te gebruiken als bijvoorbeeld KeyWordFinder, AhRefs en Answerthepublic om de juiste zoekwoorden te vinden. Maar ook de Google Search Console en Google Analytics worden niet vergeten. Rob helpt je op weg, en wijst je de weg hoe je aan meer informatie komt.

In module of deel 2 van de cursus wordt het pas echt interessant. Over dit deel van de online SEO cursus kunnen we wat minder vertellen. Dit is een stuk maatwerk, je bespreekt je eigen website of webshop met Rob in een live online sessie. We spraken Rob en hij gaf aan dat klanten dit het meest waardevolle deel van de SEO cursus vinden. Elke mogelijke vraag kan meteen beantwoord worden of zelfs direct toegepast worden op jouw website. Naar ons oordeel is 1 op 1 training ook de snelste manier om iets te leren.

Een belangrijk onderdeel van deel 2 is het bepalen van een SEO strategie, zomaar wat aanmodderen is niet handig. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie wordt een SEO strategie of SEO plan bepaald, waardoor er een blijvende groei in bezoekers kan ontstaan.

Ervaringen en recensies Online SEO Training

Onderhand hebben we gedurende deze review Online SEO training en goed beeld gekregen over wat je krijgt. Wij hebben als website eigenaar ook SEO kennis en kunnen daardoor zeggen dat de SEO cursus waarmaakt wat het beloofd. Toch wil je ook andere meningen horen, wat vinden we zoal op het Internet over deze SEO Training?

We sommen wat reacties van de onafhankelijke website truspilot.com voor je op. Er is ook een Facebook site, niet heel groot, maar toch al wel 73 mensen die het als positief bestempelen. Rob is nog niet zo heel lang actief met de Online SEO Training, wij durven uit ervaring te beweren dat hij een prima product op de markt zet. Onderstaande ervaringen ondersteunen onze bewering.

positieve ervaring over Online SEO Training
positieve ervaring 1 over Online SEO Training
Ervaringen over Online SEO Training op Facebook
Ervaringen over Online SEO Training op Facebook
positieve ervaring over Online SEO Training
positieve ervaring 2 over Online SEO Training


Prijs-kwaliteit SEO Cursus online

Waar we nog niet over gesproken hebben is de prijs. Is dit de beste SEO cursus die je kunt krijgen? Er is ook veel gratis SEO cursus informatie beschikbaar online. Maar de informatie die je kunt vinden is niet altijd compleet, het kan in principe maar een deel van de stof behandelen. Wij vinden de opzet van twee modules, theorie en een stuk live maatwerk een gouden vondst.

Voor dit alles betaal je op dit moment € 99 ex BTW. Als je onze mening vraagt is dit niet duur, je betaald dus ongeveer € 30 uur per uur. Vind voor dat bedrag maar eens een trainer op een cursus locatie. Dat gaat je niet lukken. De beginnende maar ook gevorderde website eigenaar heeft hier naar onze mening een goede deal aan, zeker door het persoonlijke deel waarin jouw maatwerk wordt geleverd.


Conclusie, Online SEO Training kopen?

Online SEO training van Rob IJszenga is een vrij nieuwe SEO cursus. Elke website eigenaar die als doel groei heeft, kan niet zonder een SEO strategie. Of dit nu een webshop of lifestyle blog is, een plan om meer natuurlijk bezoekers vanuit Google te krijgen is noodzakelijk. Dit soort bezoekers zijn op de lange duur waardevoller voor je bedrijf dan bezoekers verkregen door advertenties.

Naar ons oordeel leer je in 2 x 90 minuten de basis van SEO. Het stuk maatwerk van het tweede deel is ideaal om met een SEO specialist je persoonlijk situatie te bespreken. Na afloop krijg je ingelijst certificaat thuisgestuurd als leuke extra. Wacht niet langer en start meteen, want wanneer je het niet doet zal een concurrent je voorbij streven.


Voor- en nadelen van Online SEO training

 • Complete SEO training (incl. Checklist)

 • 1 op 1 training, dus veel gerichte aandacht

 • Module 2 is maatwerk, afgestemd op jouw persoonlijke situatie

 • Aangename prijs, voor iedereen betaalbaar

 • Duur van de cursus zou wat langer kunnen

 • Verder kunnen wij geen nadelen vinden

Online SEO Training – Rob IJszenga

Leer 1 op 1 hoe je SEO kunt Toepassen zodat je Hoger in de Rankings van Google komt.

Druk snel op de groene knop hieronder.

JA, IK NEEM ER EEN!
Online SEO Training – Rob IJszenga
Online SEO Training – Rob IJszenga

Beoordeling door Leon van Marketheme,

25 sep 2020
5

Prima cursus waarme je 1 op 1 met je trainer leert hoe je SEO op je website of webshop kunt toepassen.

Onmisbare training om je website te laten scoren en bezoekers of conversies te laten groeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *