Hoe buik droog trainen?

De buikspier train methode die wel werkt, het geheim van professionals

review droog trainen protocol vrouwen academie

Veel vrouwen en mannen willen hun buik droog trainen zodat hun spieren mooi uitkomen. Mensen die weinig kennis van trainen hebben, beginnen ongecontroleerd te sporten en te diëten. Het gevolg hiervan is dat ze alleen spiermassa en vocht kwijtraken.

Het lokaal weg trainen van vet is niet of bijna niet mogelijk. Weest bewust dat het vet op je buik één van de lastigste gebieden is, maar hé, jij wilt het weg hebben toch? Indien je geen actie onderneemt zul je nooit resultaat bereiken, dus onderneem actie volg de juiste regels en krijg wel resultaat.

Om je buikvet te verlagen dien je het gehele vetpercentage van je lichaam te verlagen, en je spiermassa te vergroten. We gaan je vertellen hoe je dit kunt bereiken. Deze pagina is niet bedoeld om alles in detail uit te leggen. We geven de twee belangrijkste activiteiten die je moet uitvoeren om ECHT resultaat te krijgen. Alle overige manieren werken niet of minder, of geven je niet het resultaat wat jij wenst. De droog trainen protocollen van de Droog Trainen Academie werken wel.

Stap 1 Cardio training voor een strakke buik

Review Droog Trainen Protocol mannen

Je kunt beginnen met cardio training, cardio training zijn sporten als hardlopen/joggen, touwtjespringen, fietsen, op de loopband etc. De bedoeling is dat je dit zo lang mogelijk volhoudt, maar toch zeker wel minimaal 20 a 30 minuten. Het doel van de cardio training is het kwijtraken van vet op het gehele lichaam, dus ook op de buik of andere plekken waar jij het kwijt wil raken.

Stap 2 Krachttraining om een strakke buik te trainen

Stap twee is beginnen met krachttraining, specifiek voor de buik kun je situps, crunches, been en knie raises uitvoeren. Het doel van deze krachttraining is om in een korte tijd de spieren maximaal te belasten, pas wel op voor blessures en ga hierin dus niet te ver. Je kunt het beste een lichte belasting of gewicht met je gewenste spiergroep in beweging brengen. Dit gewicht kun je langzaam verhogen wat je kans op blessures verkleint.

Waarom willen we die grotere spieren?, je wilt grote spieren omdat deze in rust situatie veel meer calorieën verbruiken dan kleinere spieren. Dit heeft weer een groot voordeel, je kunt hierdoor meer eten zonder opnieuw buikvet aan te maken. Je stopt hierdoor de vicieuze cirkel van het aankomen. Uiteindelijk worden je buikspieren steeds beter zichtbaar, en train je langzaam aan naar de gewenste sixpack.  

Wat je vooral niet moet doen is een mode of crashdieet. Wat doet namelijk een crashdieet?, je valt wel in korte tijd veel af, maar het bezorgt je niet die gespierde en strakke buik. Dit was juist het doel.

review droog trainen protocol vrouwen academie

Droog Trainen Protocol Vrouwen

Druk snel op de groene knop hieronder voor de training!

direct naar de geheime korting pagina!

Voeding en sporten

Indien je de tips opvolgt en veel gaat cardio trainen, tezamen met krachttraining, dan zul je juist meer calorieën nodig hebben. De spieren hebben deze calorieën nodig voor energie en kunnen alleen groeien bij voldoende voedingsstoffen. Ga niet diëten en sporten, in je spieren zitten eiwitten die gebruikt zullen worden als brandstof i.p.v. de voedingsstoffen van normaal eten. Het gevolg hiervan is dat je juist je spieren aan het afbreken bent, hierdoor is je strakke buik ver weg.

Hoe nu je buik droogtrainen? Train je hele lichaam, je gehele vetpercentage zal dalen en je gehele figuur zal verbeteren doordat je spiermassa groter wordt. Het buikgebied zal wel als één van de laatste gebieden verbeteren. Volhouden is hier het motto! Het kan lang duren voor je buik er strak en droog getraind uit ziet, zelfs als je veel sport. Niemand zei dat het makkelijk was!

Houdt ook rekening dat je naast geduld, ook je lichaam tijd moet geven om te herstellen. Wissel je sportdagen af met rustdagen.

Wanneer je enthousiast ben geraakt en echt die mooie platte buik wilt krijgen, dan kunnen vrouwen ons review over Droog trainen Protocol vrouwen bekijken. Wellicht kan een klein steuntje in de rug je net de motivatie geven om uitzonderlijke resultaten te bereiken. Voor de mannen is er van dezelfde makers de droog trainen protocol mannen ontwikkeld. Check ons review Droog trainen Protocol mannen.

Review Droog Trainen Protocol mannen

Droog Trainen Protocol mannen

Start nu en krijg ook een killer body, druk snel op de groen knop hieronder!

direct naar de geheime korting pagina