REVIEW Win Hem/Win Haar terug – Michelle van den Berghe

Wil jij snel je geliefde terugwinnen?

Gemiddelde leestijd: 21 minuten
Review Win Hem Win haar terug

Review Win Hem/Win Haar terug van Michelle van den Berghe, dit product in de relatiesfeer gaan we eens goed doornemen. Samengevat leer je alles hoe je een moeizame relatie weer nieuw leven inblaast. Wil je je ex weer terug?, dit is het e-book dat je nodig hebt.

Michelle van den Berghe is al sinds 1997 een gediplomeerd relatietherapeute, zij kan je helpen je relatie weer te herstellen. Wil je weten hoe je liefdesverdriet verwerkt of je Ex terug wint?, Michelle kan je daarbij allemaal van advies voorzien.

Laten we snel verder kijken hoe dit product er uit ziet, en verdergaan met de beoordeling.   

Inhoudsopgave

Waarom Win Hem/Win Haar terug aanschaffen?

Win Hem/Win Haar terug schaf je aan om je ex terug te winnen, of je huidige relatie te redden, zo simpel is het.

Indien je overgaat tot aanschaf heb je binnen 5 minuten toegang tot een cursus relatietherapie, hierin zit 18 jaar kennis en kunde van Michelle verwerkt. Wij zijn al redelijk overtuigd dat we hier met een goed product van doen hebben. 

Waarom lukt het niet mijn ex terug te winnen?

Waarschijnlijk heb je al wat pogingen ondernomen om iets aan je relatie te doen om deze te redden, en waarschijnlijk zijn deze pogingen ook mislukt. Waarom?, zul je denken. De reden hiervoor is, dat je anders niet bij ons review Win Hem/win haar terug terecht bent gekomen. Je zou weer tevreden met je partner zijn, niet waar?

Indien jij een van onderstaande acties met JA kunt beantwoorden zit je NIET op het goede pad:

 • Je beloofd je partner te zullen veranderen
 • Je smeekt je ex partner om weer terug te komen
 • Je overlaadt je ex partner met berichten of telefoontjes
 • Voortdurende denk je WAAROM je ex je verlaten heeft
 • Je ex overtuigen dat hij of zij de liefde van je leven is

Het gevolg van bovenstaande acties is dat je denkt dat jij goed handelt, maar je je ex partner wordt er juist geïrriteerd van. Het gevolg is dat je steeds wanhopiger wordt en in paniek raakt.

Gaat er een lichtje branden als je dit leest? Je doet dit misschien zelf ook en het werkt averechts! In het begin van de review copy die wij van Michelle van den Berghe kregen, zien we deze veel voorkomende fout dan ook uitgebreid behandeld.

Voordelen van Win Hem/Win Haar terug

50% van de relaties weet Michelle te redden door middel van de technieken uit de e-book! Het vorige exemplaar van Win Hem/Win Haar terug is meer dan 17000 keer verkocht door de jaren heen!

Hoe dan zul je je afvragen? We gaan je in dit Review Win Hem/Win Haar terug precies vertellen hoe. Weet dat wij uiteraard geen betaalde content bekend kunnen maken, maar we kunnen wel een tipje van de sluier oplichten.

Juist op het moment dat je wanhopig en verdrietig bent neem je de verkeerde stappen. De meeste mensen vertonen dan onderstaande symptomen:

 • Verwaarlozing van je vrienden en sociale contacten
 • Geen eetlust meer hebben
 • Of juist enorme vreetbuien hebben
 • Slecht slapen*
 • Geen zin meer in dingen hebben
 • Continu aan je ex denken, wat doet hij/zij nu

* Slaap je slecht, lees dan ons review Perfect slapen in 7 stappen.

Veel mensen zullen deze symptomen wel herkennen. Het verrassende is dat de relaties die Michelle weet te redden, juist mensen zijn die hier last van hebben. De oplossing om je ex terug te krijgen zit hier in verscholen. 

Door het volgen van het juiste stappenplan lukt het JOU ook om weer een fijne relatie te krijgen.

JA: Ik weet genoeg en wil METEEN starten om mijn ex weer terug te krijgen! Klik SNEL hier om te starten met Win Hem/Win Haar terug.

Wie is Michelle van den Berghe?

Michelle van de Berghe is de auteur van Win Hem/Win Haar terug. Via haar drukbezochte website Liefdesverdriet.nl verkoopt zij ook nog andere relatietherapie producten.

Michelle van den Berghe is een begrip op het gebied van relatietherapie, en heeft ook interviews gegeven in bijvoorbeeld de telegraaf over Vreemdgaan. Verder kennen we haar van FunX en Radio Decibel.

Review-Win-Hem-Win-Haar-telegraaf-artikel

Een andere passie van Michelle is Frankrijk, ze is met een Fransman getrouwd en heeft jarenlang in Frankrijk gewoond. Ze is ook docente Frans, en heeft bijles in de Franse taal gegeven.

Wij hebben voor Review Win Hem/Win Haar terug ontdekt dat haar platform Liefdesverdriet haar core business is, Bloggen doet Michelle ook actief op haar site. Ze geeft ook veel gratis nuttige informatie op haar site, neem er eens een kijkje.

Is Win Hem/Win Haar terug oplichting?

Michelle van den Berghe is betrouwbaar, ze publiceert onder deze naam in de telegraaf. Er zou een kleine mogelijkheid zijn dat dit een pseudoniem is. Hoewel we dit betwijfelen.

Michelle is in ieder geval een echte vrouw die wel degelijk relatietherapeute is, ze heeft daar inmiddels jarenlang ervaring in. Ga er maar vanuit dat ze weet waarover ze het heeft.

Op haar website maakt ze ook geen geheim van haar adres gegevens en haar KvK nummer. Alle informatie deelt zij transparant. Op ons maakt het geheel een betrouwbare indruk. Er is niets dat ook maar naar oplichting ruikt.

Michelle verkoopt een aantal goede producten en promoot deze op haar website, daar is niets mis mee. Waarom zou ze haar kennis niet ten gelde mogen maken, en andere mensen op een moderne online manier mogen helpen. Niets mis mee toch?

KvK nummer Michelle van den Berghe

De Kamer van Koophandel controle doen wij altijd, Michelle meldt dat haar bedrijf officieel Optitude Coaching  & Publishing heet. Ze staat bekend onder Kvk nummer 58715274.

Dit is correct, en dit bedrijfje rolt ook netjes uit het zoekresultaat op KvK website.  We hebben ook het adres op Google Maps nagetrokken, daar komen we uit op een woonadres in Almere, ook hier geen vreemde zaken te melden. Michelle runt haar business als ZZP vanuit huis.

KvK nummer en uittreksel liefdesverdriet

Is Win Hem/Win Haar terug betrouwbaar?

We hebben al verteld dat Win Hem/Win Haar terug van Michelle betrouwbaar is. Ze komt glansrijk door alle zoekacties die wij op haar naam uitvoeren. Het KvK nummer klopt, niets dat haar betrouwbaarheid naar beneden haalt.

Wat wij ook altijd prettig vinden als we een review uitvoeren, en waardoor we het als betrouwbaar beoordelen:

 • Alles is helder en traceerbaar
 • Michelle werkt onder haar eigen naam
 • Goede referenties in de algemene pers

Betaling van Win Hem/Win Haar terug

Het product wordt verkocht via haar website, de betaling verloopt via het betaalplatform PayPro. Dit bedrijf neemt de financiële afhandeling voor verkopers uit handen.

Dit geeft het product ook meer betrouwbaarheid, PayPro doet geen zaken met bedrijven die niet volgens de regels werken. Na aanmelding moeten er diverse documenten overhandigd worden om aangenomen te worden.

Voor wie is Win Hem/Win Haar terug bedoeld?

De doelgroep lijkt ons duidelijk. Zit je in een relatie die niet goed loopt, of wil je een verbroken relatie weer herstellen? Win Hem/Win Haar terug is dan voor elke man of vrouw van elke willekeurige leeftijd. Hoewel wij denken dat de doelgroep van Michelle niet de 80 jarigen zijn 😉.

Wij konden het product niet zelf uitproberen, onze relaties zijn goed. Maar mocht dat in de toekomst anders zijn dan hebben we de informatie alvast in huis 😉 

TIP: Wist je dat je ook 4 leuke en bruikbare bonussen bij Win Hem/Win Haar terug ontvangt? Klik SNEL hier en zie wat je krijgt.

Het review Win Hem/Win Haar terug

Misschien ben je onderhand al nieuwsgierig geworden, en benieuwd wat je nu daadwerkelijk krijgt als je start.

Op de site vind je terug dat je het volgende krijgt:

 • Win Hem/Win Haar terug stappenplan, het hoofdproduct
 • Bonus 1 Het bijbehorende werkboek
 • Bonus 2 Gratis Analyse van jouw situatie met advies op maat
 • Bonus 3 Levenslange updates (nodig?, als je ex terug is niet)
 • Bonus 4 Stappenplan is ook als audiobestand (MP3) beschikbaar.

Al met al een leuk pakket waar je geen spijt van gaat krijgen. Voor een eenmalig bedrag van 49 euro ontvang je het hoofdproduct, dit 140 pagina tellende e-book bied je alle handvatten om je ex weer terug te krijgen.

Het e-book heeft een duidelijk opbouw. De eerst eerste hoofdstukken gaan over een stuk zelfanalyse en het onderzoeken van het eigenlijke probleem. Niet elke situatie is hetzelfde, dus moet je eerst bepalen welke tactiek jij moet gebruiken.

Persoonlijk advies afgestemd op jouw situatie

Michelle zal je ook persoonlijk helpen door naar jouw persoonlijke situatie te kijken, je krijgt daarna een op jouw situatie afgestemd advies. Dit is een EXTRA waar je zeker wat aan hebt.

Levenslang Updates? Hoeveel relaties denk je te moeten gaan lijmen? Ga er maar vanuit dat je dit product koopt, gebruikt en daarna blij wordt. Hierna heb je het niet meer nodig.

Vervolgens dien je bepaalde gewoontes af te leren en nieuwe goede gewoonten en technieken aan te leren. Dit zal niet eenvoudig zijn, maar om je ex terug te winnen dien je wel wat aandacht en energie er in te investeren.

Naast theoretisch kennis vind je in het e-book ook opdrachten die je moet uitvoeren, om zo langzaam aan het vertrouwen van je ex weer terug te krijgen. Het uiteindelijke DOEL waar het om gaat. Je EX TERUG of een VERBETERDE relatie!

Besloten community voor deelnemers aan Win Hem/Win Haar terug

De mogelijkheid wordt geboden om deel te nemen aan een besloten FaceBook groep voor betaalde leden. Dit is geheel vrijblijvend en ook niet noodzakelijk voor het eindresultaat.

Er zijn mensen die het fijn vinden om te praten met lotgenoten, daar wordt door Michelle dan ook een platform voor geschapen. 

Krijg je waar voor je geld? Prijs-Kwaliteit Win Hem/Win Haar terug

De cursus kost 49 euro, voor dit EENMALIG bedrag (prijspeil maart 2020) ontvang je een leuk pakket informatie om je doel te bereiken. Je EX terug! De prijs-kwaliteitverhouding beoordelen wij als OK.

Er zijn andere cursussen die wat goedkoper zijn en veel duurdere cursussen. Dit product valt in de middenmoot. Persoonlijk vind ik 49 euro niet veel voor een 50% kans je ex terug te winnen. Een etentje of avondje uit kost al snel het dubbele.

Heb je ook wel eens nagedacht wat een aantal afspraken met een relatietherapeuten in het echte leven kost? We pakken een willekeurige relatietherapeut en zien dat je dan al voor een uur 90 euro kwijt bent.

Daarbij komt als toetje dat je een persoonlijk op jouw situatie afgestemd advies krijgt. Review Win Hem/Win Haar terug geeft in ieder geval een POSITIEF advies over de prijs. 

Niet GOED GELD TERUG garantie

Heb je nog twijfels? Laat ons je gerust stellen, en weet dat Michelle van den Berghe al duizenden mensen heeft geholpen. We gaan de laatste twijfel ook bij je wegnemen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken en je EX kunt terug krijgen.

Je hebt 30 dagen de tijd om dit product te testen en beoordelen. Vind je dat het niet je geld waard is, GEEN PROBLEEM. Je stuurt een e-mail naar Michelle en zij stort het gehele bedrag zonder lastige vragen terug.

LET OP: Test eerst het stappenplan en maak nog niet gebruik van het persoonlijk advies. Dan vervalt je recht op teruggave. Ergens snappen we dit wel, er wordt persoonlijk aandacht aan jouw situatie geschonken en dat moet wel betaald worden.

Geel logo niet goed geld terug

We zien deze garantie vaker voorbij komen bij online producten. Hoeveel mensen vragen hun geld terug, vraag ik mij weleens af? Michelle geeft hier een antwoord op. In meer dan 20 jaar tijd is het aantal refund aanvragen op 1 hand te tellen.

Dat is eigenlijk wel logisch, de prijs is niet al te hoog en mensen worden echt geholpen. Liefdesverdriet.nl ontvangt eigenlijk alleen maar bedankjes en felicitaties. Maar weet dat je je geld terug krijgt al dit niet je ding blijkt te zijn. GEEN risico op een miskoop dus.

Heb je inmiddels gekocht, laat dan ook even een reactie achter op het forum of per email naar Michelle. Deze recensie kan zij weer gebruiken om andere mensen te overtuigen dat dit echt werkt.

Wij steken ook veel tijd en aandacht in ons Review Win Hem/Win Haar terug, laat ook even een reactie achter onder ons review. Dit waarderen wij ten zeerste! Hierdoor kunnen wij beter inspelen op de wensen van onze lezers.

Wat zijn de ervaringen over Win Hem/Win Haar terug?

Op Internet zul je niet zomaar openbare ervaringen vinden over dating of relatieproducten. Veel mensen schamen zich toch een beetje om daar te koop mee te lopen. Het komt wanhopig en zielig over in iemand anders ogen.

Voor dit product hebben wij dus niets openbaar kunnen vinden. Als noodgreep gebruiken we de ervaringen die Liefdesverdriet zelf gebruikt op de website. Weet wel dat deze natuurlijk niet helemaal objectief zijn. Ze kan alle de beste gebruiken en veel klachten niet laten zien.

Toch denken we dat er voor dit product veel POSITIEVE ERVARINGEN moeten zijn, gezien de vele reacties. Namen en mailadressen zijn weg geblurred, dit doe je alleen als de reacties ECHT zijn.  

Positieve-ervaringen-win-hem-win-haar-terug review

Conclusie + Win Hem/Win Haar terug kopen

Voor het review Win Hem/Win Haar terug waren wij niet zo bezig met het onderwerp relatie. We hebben gemerkt dat er een hele wereld open gaat als je je daar in verdiept. We hebben hier te maken met een relatietherapeute die weet waar ze het over heeft.

Haar meer dan 20 jaar ervaring als relatietherapeute zitten verwerkt in dit e-book, we zijn wel overtuigd dat dit helpt om jou ex weer terug te winnen.

Het boek laat je eerst naar jezelf kijken, wat doe ik fout? en onderneem ik de juiste stappen? Uiteraard meestal niet, en hierop speelt Michelle in met de juiste technieken die wel effect sorteren. 

Het uitgangspunt bij jezelf zoeken is het begin van een optimaal resultaat, Michelle claimt dat zij een op de twee stellen weer bij elkaar krijgt. Dat is behoorlijk hoog.

Kijken we dan ook naar de prijs, 49 euro (prijspeil maart 2020) om weer gelukkig te zijn met je ex. Dit lijkt ons onbetaalbaar, maar 49 euro vinden wij het wel waard. Een consult bij een therapeut kost je al snel meer.

Al het tekst, video en audio materiaal zien er netjes en verzorgd uit. Ons eindoordeel is dat het je geld zeker waard is en dat het minimaal het proberen waard is. We kunnen ons voorstellen dat iemand wanhopig en verdrietig kan zijn als je je partner mist. Als dit product kan helpen, WAAROM niet?

Je loopt ook geen enkel risico, je kunt het product 30 dagen uitgebreid bekijken en testen. Ben je niet tevreden dan krijg je je geld terug. Weet je dat niemand dit doet?, mensen zijn vaak tevreden. Start SNEL en druk op de groene button hieronder, dan kun je over 5 minuten al beginnen.

Voor- en nadelen Win Hem/Win Haar terug

 • 1 op de 2 stellen komen weer bij elkaar
 • Persoonlijk consult voor jouw situatie
 • 30 dagen NIET GOED GELD TERUG garantie
 • Professionele begeleiding van Michelle van den Berghe
 • Je moet er wel tijd in steken
Review Win Hem Win haar terug

Wim Hem / Win haar terug!

30 dagen NIET GOED GELD TERUG garantie , druk snel op de groene knop hieronder !

direct naar de geheime korting pagina
Win Hem/Win Haar terug
Win Hem/Win Haar terug

Beoordeling door Leon van Marketheme,

21 mrt 2020
5

Goede e-cursus die resultaten beloofd en ook geeft.

49 euro vinden wij een redelijk bedrag, zeker als je het tegen een normaal consult afzet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.