Review Sociale Superster – in 4 weken tijd je sociale angst overwinnen + 4 gratis bonussen!

Met deze cursus krijgt jou zelfvertrouwen een boost, (bekend van TV)

Gemiddelde leestijd: 25 minuten
logo t.b.v. review Sociale Superster

In deze review Sociale Superster beoordelen we opnieuw een product van AttractionGym, de nummer 1 in dating/versier en sociale omgang trainingen voor mannen in Nederland. Met dit product verander je van muurbloem in vlotte prater. Wij hebben de Sociale Superster gekocht, en geven je onze eerlijke mening.

Je herkent vast wel van die situaties, je zit naast een leuke meid in de trein en je durft haar niet aan te spreken. Ze stapt uit en je kansen zijn verkeken om haar aan te spreken. Je wilt wel maar je lichaam durft niet. Bekend hé? Of je ziet een prachtige meid in de supermarkt of waar dan ook, leer haar aanspreken en blijf niet staan kijken!

Mannen kampen meer met dit probleem dan je denkt, je bent echt niet de enige. Waarom zou je niet wat extra hulp zoeken als je dit van nature niet hebt? Het is aan te leren en niets om je voor te schamen.

Wordt een persoon die ACTIE onderneemt, en meer zelfvertrouwen met vrouwen leert te ontwikkelen. Leer die kansen op een avontuur en potentiële liefde pakken. Het leven is te kort om aan de zijlijn te blijven staan kijken hoe anderen wel daten met vrouwen.Wat is de Sociale Superster cursus?

In deze review Sociale Superster kijken we wat deze cursus voor doodnormale mannen kan brengen. Zou je niet overdag vrouwen willen aanspreken en versieren? Daan de Ram leert jou in 30 missies alle elementen van aantrekkingskracht gebruiken, en doet het ook voor op de video’s. De Sociale Superster cursus kan jou sociale vaardigden aanleren die je leven op zijn kop zetten.

Deze prikkelende missies kun jij gebruiken en zelf testen in de praktijk, zo leer je stap voor stap je sociale angst te overwinnen. De cursus die uit meer dan 7 uur uitstekende video’s bestaat met trainingsmateriaal, heeft ook 2,5 uur gewijd aan interacties in de praktijk. Denk aan iemand aanspreken op straat of in het uitgaansleven. Zo kun je precies zien hoe AttractionGym dit aanpakt.

Het ontbreekt deze sociale vaardigheidstraining niet aan voorbeelden, je komt ruimschoots aan je trekken. Elke techniek wordt eerst besproken en later in een (verborgen camera) praktijksituatie voorgedaan.

De technieken zijn niet zomaar “verzonnen”, er zit een psychologische onderbouwing achter die wetenschappelijk is bewezen. Dit is dus geen bullshit cursus die niet werkt. AttractionGym is bekend van TV, in het programma “Lauren! en de Liefde” wordt de auteur Daan de Ram door Lauren Verster geïnterviewd en live gevolgd.

Wij kennen AttractionGym al van ons review ConversatieKoning. Ben je alleen geïnteresseerd in het krijgen van seksdates, lees dan ons review Berichtenbaas.


Waarom zou je deze cursus Sociale Vaardigheidstraining kopen?

In de inleiding van deze review Sociale Superster hebben we het al aangeven. Mannen zijn niet allemaal rokkenjagers, er zijn er ook die verlegen zijn. Dit hoeft niet te betekenen dat je hier genoegen mee moet nemen. Sociale vaardigheden kun je prima trainen en er zijn voorbeelden te over die dit bewijzen, zie bijvoorbeeld al de video hierboven met Lauren Verster.

Ben jij zo iemand die zat leuke vrouwen ziet op straat, maar iedere keer een intern stemmetje heeft dat je tegenhoudt? Investeer dan in jezelf, een investering in jezelf is de waardevolste die je kunt doen. Schaf de cursus aan en kijk eens wat dat met je zelfvertrouwen en eigenwaarde doet.

Dus heb je binnenkort een afspraak voor een bruiloft, feestje of ben je het zat om tijdens de feestdagen weer alleen bij je ouders aan te komen. Je weet nu dat daar wat aan te doen is.

Wacht niet langer, start met je sociale vaardigheden te ontwikkelen. Doe je NIETS en onderneem je geen actie, dan weet je zeker dat je de volgende keer weer als een muurbloem er bij zit. Je vrienden zijn ook bezig met het opbouwen van hun leven, laat hen je niet voorbijstreven.


Sociale Vaardigheidstraining zoeken, is dit geschikt voor jou?

In deze review Sociale Superster zijn we tot conclusie gekomen dat de training is bedoeld voor normale mannen. Gewone mannen die met een steuntje in de rug leren zelfvertrouwen met vrouwen te krijgen. De cursus is gericht op het verkrijgen van zelfvertrouwen met vrouwen, maar de technieken uit de psychologie zou je ook prima in andere sociale omgevingen kunnen gebruiken.

Zie dit als een bijkomend voordeel van de flirttips die je hier leert. Ben je op zoek naar datingtips en wil je een echte ladykiller worden (niet haar pijn doen ;-)), dan is dit echt een nobrainer. Ga meteen aan de slag en verspil geen tijd. Dit zijn de jongens die het jou kunnen leren.

Besef wel dat je aan de bak moet, en ook echt iets moet gaan doen met de flirttips. Je moet ze ook in de praktijk gaan uitvoeren en niet bang zijn, je wordt hier stap voor stap in gecoacht zodat dit uiteindelijk ook lukt.


Wie is de verkoper van de Sociale Superster?

Daan de Ram van AttractionGym
Daan de Ram – AttractionGym

De verkoper en auteur van o.a. deze training sociale Superster is Daan de Ram. Samen met collega Arnoud van Veen runnen zij het bedrijf AttractionGym. De sociale vaardigheid om zomaar overal vrouwen aan te spreken kwam bij Daan ook niet zomaar aanwaaien, hij beschrijft zichzelf vroeger als een nerd die alleen maar games speelde.

Om uit die neerwaartse spiraal te breken zonder fysieke intimiteit en sociale vrijheid, moest hij wel iets bedenken. Daan is zich gaan verdiepen in de achterliggende psychologische technieken waarmee je wel kunt bereiken wat je wilt.

Door de jaren heen is dit verder geperfectioneerd uit uitgegroeid tot wat AttractionGym nu is.

Je mag best zeggen dat zij de grootste zijn in flirt en versiercursussen in Nederland. De coaching is serieus bedoelt en werkt.

KvK Uittreksel van AttractionGym

partners AttractionGym t.b.v review Sociale Superster

Aan de betrouwbaarheid van dit bedrijf hoef je niet te twijfelen. Daan is door kranten en televisieprogramma`s geïnterviewd. Dat gaan zij uiteraard niet doen als dit één of ander schimmig BV’tje was dat zou frauderen. Je kunt twisten over het feit dat je versieren serieus moet nemen, je kunt gerust aannemen dat dit voor mannen lastig kan zijn. Daan speelt serieus op dit probleem in.

Om je een idee te geven door wie dit sociale vaardigheidscoaching bedrijf allemaal is geïnterviewd heb we de logo`s voor je verzameld. Zoals je ziet, een uitgebreide collectie van serieuze media bedrijven.

Om ook de laatste twijfel bij je weg te nemen zoeken wij altijd naar het KvK nummer bij verkopers en checken deze ook daadwerkelijk in het handelsregister. Fraudeurs zullen nooit met hun firma naam vermeld staan.

Zoals je hieronder ziet is er niets aan te merken op de transparantie van AttractionGym, ze staan met alle adresinformatie onder nummer 75873796 ingeschreven. Niets op aan te merken. Het adres is een woonadres in Amsterdam, Daan en Arnoud runnen het bedrijf vanuit huis, live coaching wordt ook gegeven, dit gebeurd op gehuurde locaties of op straat.


Review inhoud Sociale Superster

Nu het nut en noodzaak van een sociale vaardigheidstraining voor mannen duidelijk is, gaan we onderzoeken wat je nu daadwerkelijk ontvangt. Nadat je hebt betaald krijg je meteen per email inloggegevens, en kom je in jouw persoonlijke ledenomgeving. Hieronder zie je ook de overige cursussen die AttractionGym aanbiedt.

ledenomgeving review Sociale Superster van AttractionGym
ledenomgeving Sociale Superster

De cursus is op een logisch volgorde opgebouwd, de maker dwingt je deze ook aan te houden. Hoe dan? Wanneer je dag 1 nog niet hebt afgerond kun je nog niet naar dag 2 van de sociale vaardigheidstraining. De volgende dagen van de cursus zijn nog niet actief/klikbaar, pas als de vorige dag is bekeken kun je verder naar de nieuwe les.

Zo zorgt de maker ervoor dat je niet van de hak op de tak springt, en hierdoor essentiële informatie mist. Naar ons oordeel is dit fijn, je zou anders verleidt kunnen worden om koppen te scrollen en hoofdstukken over te slaan. Nu word je gedwongen het juiste pad volgen. Ben je éénmaal door de hele cursus heen geweest, dan kun je wel terug en delen opnieuw bekijken.

Module structuur van deze Sociale Vaardigheidstraining voor Mannen

De cursus is in dagen opgedeeld, hieronder tref je een voorbeeld van de eerste 11 dagen, in totaal bestaat de sociale vaardigheidstraining uit 30 lesdagen. Indien je meer tijd hebt is het wel mogelijk om meerdere dagen achter elkaar te kijken, daar zit geen restrictie op. De video’s zijn stuk voor goed van kwaliteit en op HD 1080P te bekijken, ook het geluid is goed te verstaan.

Module structuur Sociale Superster AttractionGym
Module structuur Sociale superster vaardigheidstraining

Samengevat ontvang jij het volgende:

 • 30 dagen training. De training start eerst met uitleg en theorie over de achterliggende (psygologische) techniek.
 • Elke dag sluit af met een prikkelende missie die je in de praktijk kunt toepassen. Iedere keer een stap je verder dan de vorige dag.
 • 7 uur HD video waarvan 2,5 uur real-life voorbeelden.

Bonussen bij de Sociale Superster

Wij kennen niet één cursus die niet één of meerdere extra modules en/of video’s aan zijn training toevoegt. De Sociale Superster cursus is hier geen uitzondering op. Je krijgt 4 bonussen die we hieronder voor je opsommen.

Bonus Modules review Sociale Superster AttractionGym
Bonus modules sociale vaardigheid
 • Bonus 1 Mijn opwarmritueel, In deze video zien we hoe Daan uitlegt hoe hij ervoor zorgt dat hij altijd alert is. Hij laat je zien dat door zijn techniek je geen kansen laat lopen. De vrouwen aan je neus voorbij zien gaan, omdat je geen actie durft te ondernemen is na deze cursus echt voorbij. Die conclusie durven wij wel te trekken na alles wat we gezien hebben.
 • Bonus 2 Rust vs Fun, AttractionGym doet ook aan coaching in het echte leven, dus niet alleen maar online. In deze video krijg je een kijkje achter de schermen hoe dat er aan toe gaat. Daarbij pik je ook meteen de techniek op die Daan daar op straat live met een cursist uitvoert. Interessant voor mensen die later verder willen gaan als de cursus goed bevalt.
 • Bonus 3 Geheime mastermind groep, Geheim?, het komt er op neer dat je toegang krijgt tot een besloten ledenforum. Naar ons oordeel is een forum een nuttige toevoeging omdat je snel antwoord krijgt op vragen. Door het aantal ervaren gebruikers heb je snel een antwoord op je vraag. Wij horen ook regelmatig dat er vriendschappen ontstaan in een forum, dat kan ook bijna niet anders met zoveel gelijkgestemden op één locatie. Top toevoeging.
 • Bonus 4 € 100 Korting op een Bootcamp, hier valt weinig aan toe te voegen. Wil je real-life sociale vaardigheidstraining, dan heb je in ieder geval al een leuke korting.

Waar voor je geld? Prijs-kwaliteit van deze sociale vaardigheidstraining

De cursussen van AttractionGym in het krijgen van zelfvertrouwen hebben zich al keer op keer bewezen. In de video van Lauren en de Liéfde heb je kunnen zien dat de Sociale Superster training WERKT. Met dit gegeven gaan we nader kijken naar de kosten voor de training.

De Social Superster is aan te schaffen in termijnen voor 5x € 47,- (prijs aug-2020), maar als je in één keer betaalt kan het goedkoper. Via een kleine, wat verstopte link op de betaalpagina ben je met € 197 goedkoper uit. De prijs is altijd een wat lastig onderwerp, moet je echt elke dubbeltje omdraaien, dan is het best een dure cursus. Deze mensen zitten vaak al in een sociaal isolement, maar dan door hun financiële situatie.

Indien je kunt investeren in jezelf dan is € 197 een redelijk prijs naar ons oordeel. In beschouwing genomen wat je er allemaal voor krijgt, is dit niet overdreven. Wat is het jouw waard om uit je schulp te komen en vrouwen te daten? Wetende dat deze cursus ook echt doet wat hij beloofd als jij maar ACTIE onderneemt. Stop met een muurbloem te wezen, en scoor net als je vrienden een meid!


Sociale Superster kopen? Lees dit eerst!

Geel logo niet goed geld terug

We kunnen ons voorstellen dat je zelfs na ons review Sociale Superster nog twijfelt of dit wat voor je is. Voor elk product dat je online koopt geldt een wettelijke bedenktermijn, de zogenaamde afkoelingsperiode. Zie hier de wettelijke regels van de overheid. In 9 van de 10 gevallen geven verkopers nog extra garantie, en verlengen de termijn tot 30 of zelfs wel 60 dagen.

De sociale Superster heeft een variant die wij nog niet eerder tegen zijn gekomen. Indien je het programma in zijn geheel binnen 30 dagen hebt doorlopen, en achteraf niet tevreden bent, dan krijg je je geld DUBBEL terug. Let op, er zit wel een vervelende regel aan vast, je dient audio op te nemen van elke sociale interactie die je hebt gehad met een date. Dat lijkt ons in de praktijk lastig, zoniet onmogelijk uit te voeren.

Wij zijn al langer overtuigd dat AttractionGym goede producten op de markt brengt voor meer zelfvertrouwen met vrouwen. Maar met deze actie/garantie hebben wij toch wat bedenkingen. Houd de wettelijke termijn aan, dan maak je de meeste kans om je geld weer terug te krijgen. Hoewel wij denken dat het überhaupt niet nodig is, het is een goed product.


Ervaringen en recensies over de Sociale Superster

In deze review Sociale Superster heb je meermaals ons oordeel over de afzonderlijke delen van deze sociale vaardigheidstraining gekregen. Wat vinden andere mensen er eigenlijk van, wat vinden cursisten die hier al mee bezig zijn? Je hebt al gezien in de video van Lauren Verster met Daan de Ram dat het werkt. Om die reden geloven wij ook dat de recensies die wij gevonden hebben ook eerlijke en legitieme ervaringen zijn.

We beginnen met 2 video`s van cursisten die hun mening over AttractionGym geven:

Daan krijgt mail met vragen, maar niet alleen maar vragen. Mannen die zelfvertrouwen met vrouwen willen krijgen of een sociale vaardigheidstraining volgen bij Daan, sturen hem ook berichtjes met de resultaten die zij bereiken.

Deze mannen breken uit de “Friendzone” en worden door de vrouwen nu als dating materiaal gezien, precies wat je wilt. Zij hebben hun sociale angst overwonnen en gaan goed aan de slag met de flirt en datingtips. Door middel van aanpassingen van je lichaamstaal, leer je je eigen aantrekkingskracht gebruiken. Dit zorgt voor een boost van je zelfvertrouwen, de resultaten hieronder spreken voor zich.

positieve ervaring tbv review Sociale Superster vaardigheidstraining
2e positieve ervaring tbv review Sociale Superster vaardigheidstraining

Conclusie Review Sociale Superster, Kopen of Niet?

We geven je nu een beknopte samenvatting van ons review Sociale Superster. Doodnormale mannen leren met deze sociale vaardigheidstraining uit de “friendzone” te blijven. Indien je de juiste technieken gebruikt die Daan de Ram je aanleert in de video’s, dan zien vrouwen je binnen no-time als dating materiaal en beleef jij de spannendste avonturen.

De programma`s van AttractionGym hebben zich meermaals bewezen en zijn gebaseerd op uit de psychologie bewezen technieken. Daan de Ram is met zijn cursussen bekend van TV, kijk eens hierboven in het review voor een compilatie. Je krijgt flirttips die ook ethisch verantwoord zijn en waarvan de vrouw geen naar gevoel aan overhoudt. Je leert aantrekkingskracht gebruiken door je lichaamstaal in te zetten. Date ideeën en het gebruiken van openingszinnen behoren ook tot de theorie van deze training.

Voor dit alles betaal je een schappelijke prijs van € 197, indien je in één keer betaald. Dat lijkt ons geen slechte deal. Nu rest er nog een punt: onderneem ACTIE, stop met Verlegen zijn , ga aan de Slag en Scoor die Vrouwen. Wacht niet langer en klik hieronder op de groene knop, je zult er geen spijt van krijgen!

Heb je zelf nog vragen of opmerkingen? Laat dan een reactie achter, dat waarderen we en je helpt er anderen mee.


Voor- en nadelen van de Sociale Superster Sociale Vaardigheidstraining

 • 7 uur HD 1080P kwaliteit flirttips

 • 4 bonussen, waaronder een korting voucher

 • Stap voor Stap opbouw van de training

 • Zelfvertrouwen met vrouwen voor normale mannen

 • Maakt van muurbloemen echte ladykillers

 • Besef dat je je 100% moet inzetten. Geen instant succes na even 1 video kijken

 • Vreemde niet goed geld terug garantie voorwaarde

Sociale Superster – AttractionGym

Stop met Wachten aan de Zijlijn, Ontwikkel je Zelfvertrouwen en Date leuke Vrouwen

JA, IK NEEM ER EEN!
Sociale Superster – AttractionGym
Sociale Superster – AttractionGym

Beoordeling door Leon van Marketheme,

27 aug 2020
4

Weer een TOP cursus voor zelfvertrouwen met vrouwen.

AttractionGym laat zien hoe je als man met een beetje sociale vaardigheistraining de leukste vrouwen kan aanspreken.

Gerelateerde reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *