Review Pop Piano mastertraining

Leer de leukste Pop muziek spelen!

Gemiddelde leestijd: 25 minuten
logo van de Pop Piano masterclass cursus

Het review pop piano mastertraining gaat je alles vertellen over de nieuwste cursus van PianolesvanRene. In ons review over PianolesvanRene heb je al kunnen lezen dat wij enthousiast zijn over zijn online pianoles.

De pianoles van Rene Knops hebben wij toen positief beoordeeld, laten we eens kijken of we net zo enthousiast worden van deze pop piano mastertraining. We gaan onze mening geven over dit product, en je krijgt ook ervaringen van andere gebruikers die graag piano willen leren spelen.

Een goede online pianocursus zoeken is best lastig, maar met Rene Knops cursussen zit je altijd goed. We gaan je alle informatie geven die in onze ogen belangrijk is om een goede keuze te maken. Daarbij onderbouwen we onze mening. Is deze online pianoles cursus je geld waard of niet? Laten we snel verder gaan!Wie is Rene knops? de online Pianoles specialist van Nederland en België!

Profiel foto van de auteur Rene Knops
Rene Knops

We raden je aan om eerst ons andere review over online pianoles cursus te lezen. Veel van de onderwerpen hebben we daar al behandeld, maar we zullen hier een kleine herhaling doen.

Wie is Rene Knops? Rene Knops is een begrip als het aankomt op online piano training. Het is fijn om even een gevoel te krijgen bij de persoon die de cursus aanbiedt. Rene is geboren in 1971 en ooit met een normale traditionele muziekschool begonnen. Deze heeft hij overgedaan en is zich toen gaan richten op online pianoles. Met meer dan 25 jaar ervaring en 5000+ abonnees op YouTube kun je gerust zeggen dat Rene weet waar hij over spreekt.

Een goed gevoel bij een persoon is altijd fijn voor je iets van iemand koopt. Als uitbreiding op zijn stenen muziekschool “de Piano” heeft Rene de online pianocursus ontwikkeld. Rene Knops is getraind in klassieke piano en heeft gestudeerd aan de Royal School of Music. In zijn vrije uren spendeert hij zijn tijd bij het popkoor Undercover.


Is review pop piano mastertraining betrouwbaar?

Deze vraag kunnen we in dit review pop piano mastertraining heel snel met JA beantwoorden, wij kennen Rene Knops al. Hij is hard op weg om de autoriteit op online pianolessen in Nederland en Belgie te worden. Zijn overgang van lokale traditionele muziekschool naar online specialist is een goede zet geweest. Door deze moderne opzet kan hij ook veel meer mensen bereiken die op zoek zijn naar online pianoles.

De website pianolesvanrene.nl is heel transparant en geeft netjes een slotje (SSL certificaat) als je deze bezoekt. Op de salespagina vind je alle contactinformatie die je nodig hebt. Hier is niets geheimzinnigs aan, alles is helder en betrouwbaar.

Wij doen wel altijd een check of het KvK nummer 17254652 die je onderaan de webpagina vind klopt. Dit nummer hebben wij op de website van de KvK nagetrokken, en blijkt inderdaad van Rene Knops te zijn. Rene heeft zijn thuisbasis in Berkel-Enschot.

KvK nummer Pianoles van Rene
KvK uitreksel over Pop Piano masterclass van Rene Knops

Doelgroep van de Pop Piano mastertraining

De doelgroep van mensen die online pianoles willen kopen is heel breed. Rene geeft aan dat hij veel mensen tussen de 40 en 80 jaar ziet die zich aanmelden, die graag piano of keyboard willen leren spelen. Omdat Rene stapje voor stapje lesgeeft ziet hij toch ook wel jonge mensen, of beginnende music producers die het vak bij hem willen leren. Rene Knops leert je alle theoretische basiskennis die je nodig hebt.

Het pop piano mastertraining programma is bedoeld voor piano of keyboard cursisten die al iets gevorderd zijn op de piano. Heb jij enkele modules van het pianoles programma van Rene Knops gevolgd?, dan kun je ook instappen. Je hoeft niet al volledig te kunnen spelen.

Je beheerst al wat akkoorden, maar waarom lukt het je (nog) niet hier muziek van te maken?  Klinkt dit bekend:

citaat Rene Knops
 • Merk je dat liedjes leren met noten lezen erg veel tijd kost?
 • Raak je vaak gefrustreerd bij het spelen van muziek?
 • Merk je niveau niet vooruit gaat?
 • Kun je geen leuke beginners liedjes vinden om te oefenen?
 • Je wilt met twee handen tegelijk spelen, maar dat lukt maar niet?
 • Staat het noten lezen je tegen?
 • Wil je werken aan je “timing”, het goed in de maat spelen?
 • Je akkoorden repertoire verbeteren?
 • Gewoon meer speelplezier?

Als je bovenstaande vragen met JA beantwoord, dan kan deze online pianocursus wel eens erg geschikt zijn voor jou. Wacht dan niet en laat Rene Knops je helpen. Klik dan snel op de blauwe knop hieronder en start meteen!


Inhoud online Pop Piano Masterclass review

We duiken nu in dit review pop piano mastertraining wat dieper in op de daadwerkelijke training. Kort samengevat kunnen we zeggen dat de pop piano mastertraining een intensief en praktisch programma van 6 maanden is. Gedurende deze 6 maanden krijg je als piano of keyboard leerling een geheel nieuw lespakket bestaande uit de volgende items:

 • instructie video’s
 • Audio’s
 • e-books
 • midi’s
 • huiswerkopdrachten
 • 2 maandelijkse e-mail coaching

Wij denken dat dit wel één van de betere piano cursussen is die je kunt kiezen. Als beginner leer je stap voor stap leuke liedjes spelen met behulp van akkoorden, eerst eenvoudig en naarmate je niveau omhoog gaat steeds moeilijker. Rene Knops leert je in deze online piano cursus alle benodigde technieken. Indien je wat verder bent kun je ook noten leren lezen. Dit is niet strikt noodzakelijk, je kunt ook gewoon piano leren spelen zonder noten lezen.

Mensen die een online pianoschool zoeken krijgen er bij Rene Knops een bonus bij. Je leert de liedjes sneller spelen op de piano met behulp van apps. Piano of keyboard leren doe je tegenwoordig dus ook met apps. In de voorbeeld video`s van cursisten zie dat mensen een tablet gebruiken bij hun oefeningen.

Pianoles instructievideo’s kopen

Indien je een goede pianoles of keyboardtraining zoekt, dan zit je goed. Rene Knops legt je op een rustige wijze uit hoe je de liedjes moet spelen, daarbij gebruikt hij in zijn instructievideo’s de techniek van oplichtende toetsen. Op de salespagina van PianolesvanRene vind je een voorbeeld video hoe dit werkt.

De cursus bestaat uit 66 video’s die gemiddeld tussen de 5 en 15 minuten duren. De instructievideo’s zijn van hoge kwaliteit en kun je in HD 1080p afspelen.

Aanvullende les materialen

Met de instructievideo`s komt je al een heel eind, maar dat is niet het enige. In je ledenomgeving krijg je toegang tot diverse audiobestanden (oefentracks), e-books en samenvattingen in PDF formaat. Wil jij snel piano leren spelen? Alles in deze cursus is gericht op snel resultaat!

BONUS 1 : Workshop “beter spelen en oefenen met Apps!”

Als tijdelijk aanbieding kun je via de ledenomgeving een workshop volgen om apps te gebruiken tijdens het oefenen. Het is daarom wel handig om bij de pianoles ook een tablet (of smartphone) te gebruiken. Dit is sowieso een zeer handig apparaat om snel te internetten etc., maar dat is informatie voor een ander review.

Hieronder vind je een voorbeeld hoe je liedjes moet oefenen met de app van Rene. Alles wordt weer stap voor stap uitgelegd en is helder. Wij zijn geen pianospelers, maar wij snapten wel meteen wat de bedoeling is. Dit moet voor iedereen te begrijpen zijn, ook als je misschien wat ouder bent en niet zo handig met de nieuwste techniek. De filmpjes duren ook in deze app tussen de 5 a 10 minuten. Niet te lang, zodat je meteen kunt beginnen met oefenen. In totaal bestaat deze mini workshop pianospelen uit 11 lessen.

Wat wij erg fijn vonden is dat je echt kunt meekijken hoe Rene Knops het voordoet. Hij doet het langzaam voor, zodat het goed te volgen is. De pianoles instructievideo`s kun je ook op een langzamer tempo afspelen, waardoor het nog beter te volgen is. Rene gaat er dan wel een beetje gek bij praten ;-). Zie hier één van de voordelen van moderne cursussen. Dat lukt niet met een ouderwetse lesmethode. Je kunt een video ook 10 keer herhalen, dat vraag je een muziekleraar ook niet.

Naar onze mening is dit een waardevolle aanvulling op de pop piano mastertraining.

Bonus workshop apps bij de pop piano mastertraining
Voorbeeld ledenomgeving met rechts de inhoudsopgave

Kort samengevat leert de workshop jou het volgende:

 • Spelen met akkoorden en Werken met akkoordenschema’s
 • Verbetering van je timing, erg belangrijk om ook met anderen te kunnen spelen in de maat
 • Je repertoire opbouwen, Je leert 15 evergreen nummers spelen. Bijvoorbeeld “Let it be” van de Beatles.
 • Technieken om met 2 handen tegelijk te spelen

BONUS 2 : Workshop Notenleer

Wij reviewen het pop piano mastertraining pakket, we gaan er dus vanuit dat je niet geheel vanaf 0 start. Het is ook heel goed mogelijk om piano te spelen zonder ooit noten te leren lezen. Jij hoeft dat dus ook niet, we begrijpen dat dit best lastig kan zijn. Wil je wel wat professionelere met muziek beginnen, dan biedt Rene Knops je in ieder geval wel de mogelijkheid dit te leren.

Je kunt dus ten alle tijden piano leren spelen zonder noten lezen! Wil je dit wel, lees dan verder!

Bonus workshop notenleer bij de pop piano mastertraining
Bonus workshop notenleer

De gehele cursus, en ook deze workshop notenleer is gebouwd op een een speciale cursus template. De gehele lay-out zien wij vaker terugkomen in andere cursussen. Wij kunnen daarover zeggen dat deze prettig werkt en overzichtelijk is. Geen poespas, rechts de lessen, en links in het scherm spelen de instructievideo`s. Bovenin vind je de navigatie van de ledenomgeving. Je hebt geen vervelende banners of zaken die afleiden, alleen wat je nodig hebt.

Het leren noten lezen wordt stap voor stap ongebouwd, Rene begint met een kort welkomstwoord en introductie. Daarna gaat hij verder met het leren herkennen van tonen. Vervolgens gaat hij steeds dieper op het onderwerp in. Je krijgt uitleg waar al die lijntjes voor dienen, en waar de tekens op die lijnen voor dienen.

We kunnen het niet nachecken, maar Rene beweerd dat zijn leerlingen een verbetering doormaken tussen de 100 en 200%. Wij geloven dit wel, we hebben nu diverse instructievideo’s bekeken en ze zijn stuk voor stuk opbouwend in karakter. De lesmethode werkt erg fijn en moet haast wel goede leerresultaten geven.


Pianoles coaching per e-mail

We spraken met Rene en hij gaf aan dat mensen ook enorm veel baat hebben aan het persoonlijke contact per e-mail. In deze contactmomenten die je 2 maal per maand persoonlijk met Rene hebt, kun je alle vragen kwijt waar je tegenaan loopt. Dit traject duurt 6 maanden.

De termijn van 2 weken is erg handig, zo heb je even de tijd om het geleerde te proberen, en koppel je dit bij het volgende contact moment terug. Weer één van de voordelen van online pianoles!


Online pianoles community

Wanneer je betaald hebt voor de cursus, krijg je meteen toegang tot de ledenomgeving en kun je meteen aan de slag met de instructievideo`s en documentatie.

Een andere waardevolle toevoeging is de toegang tot de besloten Facebook groep, hierin zitten alleen de mensen die ook de PianlesvanRene volgen. Heb je een dringende vraag waarop je niet wilt wachten, zet hem in de groep. Het kan zomaar zijn dat je binnen 5 minuten een antwoord krijgt waar je verder mee kunt. Met meer dan 2400 leden in deze groep is de kans op een goed antwoord erg groot.

Men beoordeeld de pianoles van Rene zelfs met een 4.9 op een schaal van 5!

Besloten Facebook groep PianolesvanRene

Is Pop Piano Mastertraining je geld waard? Zou je dit wel of niet moet kopen?

Laten we eens wat zaken op een rijtje zetten zodat we een goed beoordeling kunnen maken in dit review pop piano mastertraining. voor deze enorme berg aan waardevolle informatie betaal je op dit moment niet € 497 maar eenmalig € 119,70 als je besteld via de link naar online pianoles van Rene Knops.

Als je het ons vraagt is dit een zeer redelijk bedrag voor wat je allemaal krijgt, we vatten het nog even handig voor je samen:

 • 24/7 toegang tot je ledenomgeving, ook na afloop van de 6 maanden
 • Pop piano Mastertraining: 66 instructievideo’s, e-books en oefentracks
 • Maandelijks een nieuw lespakket, gedurende 6 maanden
 • 2 x per maand een persoonlijk contact per e-mail
 • De online Facebook community, waar vriendschappen ontstaan en mensen elkaar helpen naar het volgende niveau #GOUD!
 • Inclusief onbeperkt persoonlijke begeleiding (via het forum)
 • Recht op toekomstige updates

Als je al deze dingen afzet tegen pianoles bij een muziekschool dan is dit tienmaal goedkoper en vaak nog handiger ook. Je hoeft niet naar de muziekschool door de regen op een tijdstip dat je eigenlijk niet uitkomt. Een muziekschool of een NTI thuisstudie cursus kost je gemiddeld per jaar tussen de € 1000 a € 1500. Dan is 119 euro toch een schijntje? Wij zien de moderne voordelen wel van deze manier van leren. Zeker nu in deze corona tijd, waar iedereen veel vanuit huis werkt.

De videolessen zijn ruim voldoende van kwaliteit, zowel leertechnisch als de video’s zelf. De les opbouw gaat stap voor stap zodat iedereen het kan volgen. Zelfs de snelheid van de video’s is aan te passen zodat je gelijktijdig met de video`s kunt meespelen. We zien eerlijk waar geen enkel punt waar we iets op kunnen aanmerken? Je doet hier zeker geen miskoop aan.


NIET GOED GELD TERUG garantie na aankoop

Geel logo niet goed geld terug

In deze tijd moet je voorzichtig zijn bij online aankopen, we kunnen met een gerust gevoel zeggen dat je deze online piano cursus kunt aanschaffen. Om de laatste twijfel weg te nemen kun je het zelfs risicoloos uittesten.

Je hebt wettelijke een 14 dagen bedenktermijn, ben je toch niet tevreden? Dan krijg je aankoopbedrag zonder lastige vragen terug. Gewoon een mailtje sturen en het wordt geregeld. Rene Knops verlengt deze wettelijke termijn tot wel 30 dagen.

Dit kan Rene doen omdat heel weinig mensen hun geld terug vragen, bijna iedereen is dik tevreden. Maar weet dat de mogelijk bestaat, je kunt zelfs de PDF bestanden houden. Het is namelijk niet te controleren dat je deze niet bewaard. Maak hier alstublieft geen misbruik van en gun de auteur zijn inkomsten als je wel tevreden bent. Dit maakt het voor Rene ook mogelijk de cursus iedere keer weer wat te verbeteren. Jij hebt ook recht op deze updates!


Ervaringen en recensies over de Pop Piano Mastertraining

In ons review PianolesvanRene hebben we al veel ervaringen gedeeld over Rene Knops. In dit review pop piano mastertraining laten we nog enkele specifieke ervaringen over de pop piano mastertraining zien. We hadden je al aangeven dat de Facebook gebruikers het met bijna 5 sterren beoordelen, dat is niet mis.

Je zult in onze reviews altijd ervaringen en recensies van echte gebruikers vinden, daarom nemen we hieronder wat openbare ervaringen vanuit Facebook op.

positieve ervaringen over de pop piano mastertraining
positieve ervaringen over de pop piano mastertraining

Waar we ook zoeken, op het forum, de Facebook groep of zelfs in de Google bedrijfsprofielen. Overal komen we goede ervaringen tegen.


Voor en nadelen van deze online pianoles cursus

 • Kwaliteit instructievideo`s van het hoogste niveau

 • Levendige community

 • Effectieve online pianoles methode

 • Autoriteit Pianoles in Nederland en België

 • ……wij zouden het werkelijk niet weten?

 • Een cursus vereist wel wat inzet, met alleen kopen ga je het niet leren


Conclusie, Pop Piano mastertraining review samenvatting

Indien je al onze nuttige informatie hierboven hebt overgeslagen, en rechtstreeks naar de conclusie bent gesprongen. Dan zullen we hier de belangrijkste punten nog even herhalen. Kort samengevat ga jij het komende halfjaar leren om de leukste pop liedjes te spelen. Dit gaat stapje voor stapje, iedereen kan dit volgen, van jong tot oud.

Rene Knops laat ook met het pop piano mastertraining programma zien dat zijn lessen van top kwaliteit zijn, het is zelfs vele malen goedkoper dan een traditionele muziekschool of thuisstudie. De kwaliteit van de lessen is uitstekend, maar ook aan de kwaliteit van het materiaal is voldoende aandacht besteed. De video`s zijn op een fijne manier ingesproken en in HD 1080p kwaliteit.

Naast instructievideo`s, krijg je toegang tot het forum, PDF e-books, midi files en oefentracks. Sinds kort heeft Rene ook een app, dit is echt een compleet online pianoles pakket waar je niet de mist mee in gaat. voor dit alles ben je slechts eenmalig € 119,70 kwijt. Vraag je onze mening? dan vinden wij dit een koopje.

Met een 30 dagen niet goed geld terug garantie kun je het product 30 dagen risicoloos uitproberen, anders krijg je je geld terug. Leer nu die leuke liedjes spelen die je altijd al wilde. Druk snel op de groene knop hieronder om snel te kunnen starten. Je zult er geen spijt van krijgen, geloof ons maar!


Programma 2020 modules Pianoles van Rene review

Pop Piano Mastertraining van Rene Knops

Druk snel op de groene knop en start playing 🙂 !

Direct naar de geheime korting pagina
Pop Piano Mastertraining van Rene Knops
Pop Piano Mastertraining van Rene Knops

Beoordeling door Leon van Marketheme,

20 jun 2020
5

Voor 119,70 euro krijg je een compleet pakket leermiddelen waarmee jij binnen 6 maanden de leukste evergreen pop liedjes kunt spelen.

Opnieuw een topproct uit de keuken van Rene Knops. dit is geen miskoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *