Review Freds Bouwtekeningen + Ervaringen Fred Schouten – 10000 gouden(?) bouwtekeningen of niet?

Met dit pakket kun jij alles maken wat je wenst!

Gemiddelde leestijd: 35 minuten
e-book met daarop het portret van Fred Schouten

Het review Freds Bouwtekeningen laat je zien dat je als hobby of ervaren klusser de mooiste meubels zelf kunt maken. Doe-het-zelf meubels zijn in de meeste gevallen van mindere kwaliteit.  

Doordat we eigenlijk relatief weinig meubels nodig hebben zal het bij de meeste doe-het-zelvers ontbreken aan ervaring. Zou het niet fantastisch zijn als jij iets kan bouwen met je eigen handen? Als je kon zeggen dat je het zelf hebt gemaakt?

Freds Bouwtekeningen geeft je een schat (10000+) aan bouwtekeningen voor een mooie prijs. Zit in dit bouwtekeningen pakket de gouden tekening voor jou? Dit review gaat je antwoord geven op de vraag of het je geld waard is om de bouwtekeningen aan te schaffen. Daarnaast gaan we uitzoeken of het geen oplichting is.

Planning en goede bouwtekeningen kunnen veel gebrek aan ervaring ondervangen. Bouwtekeningen voor tuinmeubelen zijn online te vinden, op diverse sites. Maar welke sites zijn betrouwbaar, en welke niet?

Na het lezen van het review Freds Bouwtekeningen kom je erachter of dit van jou een topklusser gaat maken, lees snel verder! Als je niet alles wilt lezen, kun je ook meteen de groene knop hieronder gebruiken en de tekeningen direct aanschaffen.

Waarom Freds Bouwtekeningen kopen?

Waarom zou je Freds Bouwtekeningen willen kopen? Veel mensen komen bij vrienden en soms lijkt de één nog handiger in klussen dan de andere. Eigenhandig toveren ze in luttele maanden een oud huis om in een prachtige paleisje. Het lijkt ze totaal geen moeite te kosten, althans zo lijkt het.

Vervolgens wanneer het huis klaar is wordt je uitgenodigd voor hun housewarming party. Je ploft op een zomeravond met een koud biertje in je hand, neer op hun zelf gemaakte steigerhouten tuinmeubel.

De vrienden gaan je uitgebreid rondleiden in hun nieuwe huis en leggen uit hoe alles is opgeknapt.

Bekend gevoel? Aangekomen in de tuin na de rondleiding, vertellen ze nog even hoe zij dat prachtige meubel zelf gemaakt hebben. Ons bekruipt zich dan vaak een licht gevoel van schaamte. Waarom kan ik dat ook niet? En waarom doe ik het eigenlijk niet? Kan ik zelf niet een mooie buitenkeuken of steigerhouten tuin hoekbank maken waar je vol trots over kan vertellen?

De oplossing – Zelf bouwen met Freds Bouwtekeningen

Wat ze er dan niet bij vertellen is dat ze lang op zoek zijn geweest naar een ontwerp. Of dat ze lang hebben moeten zoeken op Internet naar de juiste materialen. Gratis bouwtekeningen zijn bijna niet te vinden. Google maar eens op klus tekeningen. Maar stel dat jij bijvoorbeeld toch die mooie buitenkeuken in white wash finish wilt maken, wat kun je dan doen?

Je kunt bijvoorbeeld een buitenkeuken willen voor je nieuwe Green Egg BBQ, of één gemaakt van pallets. Misschien wil je zelfs een overkapte keuken maken, voor als het `s-winters koud is en je toch lekker wil kokkerellen. Oneindig veel ideeën ontspruiten in je fantasie, het enige wat je nodig hebt is een goed bouwtekeningen pakket.

De oplossing hiervoor is eigenlijk vrij simpel. In de ledenomgeving vind je voor elk meubeltype de oplossing. De tekeningen zijn voor een beetje klusser eenvoudig leesbaar. Met 10000+ tekeningen is er altijd wel een tekening en meubel waar jij ook de show mee kunt stelen. Onder een van de menu items op de homepage vind je ook foto`s van uitgewerkte ontwerpen.

Is Fred Schouten betrouwbaar?

Een van de beste aanbieders van bouwtekeningen is Fred Schouten. Bij een review van Freds bouwtekeningen kom je alles tegen. De meubels voor de huiskamer, bedden, tafels en stoelen, noem maar op!

Naast de betrouwbaarheid van de tekeningen zelf, daarover later meer, doen wij ook onderzoek naar de persoon zelf. Geducht voor oplichting onderzoeken wij een product van meerdere kanten.

Om met de deur in huis te vallen, Freds Bouwtekeningen is betrouwbaar, daar is geen spelt tussen te krijgen. Wij hebben geheel belangeloos toegang gekregen tot het volledige product. Nadat wij waren ingelogd, vonden wij een moderne website met toegang tot alle tekeningen en materialen.

We doen altijd intensief speurwerk, hoe slim iemand ook is, een oplichter maakt fouten in de administratie. Het gebeurt ook dat iemand verkeerde of verouderde informatie op de website zet. Geen alarmbellen hier, wij hebben geen onregelmatige zaken kunnen ontdekken.

Freds bouwtekeningen is goed beveiligd, de website is netjes voorzien van een SSL certificaat waardoor de site met slotje getoond wordt. Contactgegevens van Fred staan onderaan de salespagina.

Ook na aankoop kun je in de ledenomgeving contact opnemen met Fred. Onze ervaring met Fred is dat hij snel reageert op vragen en opmerkingen.

Nergens krijgen wij het gevoel dat er een identiteit of iets wordt verborgen, of dat er vreemde zaken aan de gang zijn. Alles lijkt transparant en legitiem.

KvK nummer Freds Bouwtekeningen

Wij sluiten geen enkel review af zonder het KvK nummer gecontroleerd te hebben. We vinden het KvK nummer 70237824 onderaan de verkooppagina. Het bedrijf is gevestigd in de Lijndenstraat te Amsterdam. Bedrijven die de boel willen flessen staan niet duidelijk in het register, geen oplichting dus.

KvK nummer Freds Bouwtekeningen

Vooral belangrijk voor de moderne doe-het-zelver zijn de bouwtekeningen van steigerhout. Het is een stevig bouwmateriaal dat werkelijk overal ingezet kan worden. Een keukentafel zelf maken doe je met steigerhout. Deze maak je niet voor een paar jaar, die tafel gaat een leven lang mee. De betrouwbaarheid van de tekeningen zit goed, hier twijfelen wij niet aan.

Voorwaarde is natuurlijk wel dat de keukentafel goed in elkaar gezet wordt. Freds bouwtekeningen komen dan goed van pas.

Gebruik een bouwtekening niet een keer, maar meerdere malen. Meubels die een set moeten gaan vormen, zoals die in de woonkamer, kun je dan met een bestelling zelf maken. Met de tijd zul je natuurlijk ook ervaring opdoen in het zelf maken van meubels. Met dat vertrouwen kun je later meer meubels maken, en meer ingewikkelde projecten ondernemen.

Freds Bouwtekeningen review en ervaringen, wat krijg je voor je geld? 

Je vraagt je waarschijnlijk nog het meest af wat je nu precies krijgt als je Freds Bouwtekeningen aanschaft, wat krijg je nu feitelijk voor je geld? We gaan nu in dit Freds Bouwtekeningen review uitleggen wat je ontvangt als je het product aanschaft.

Freds Bouwtekeningen inloggen

Na betaling ontvang je snel je inloggegevens per email en kun je aan de slag, je komt als eerste in het home scherm van het product terecht.

inlogscherm Freds Bouwtekeningen

De 10000 bouwtekeningen – geschikte klus tekeningen of niet?

In het leden gedeelte vind je gemakkelijk je weg. De toegang tot het bouwtekeningen pakket krijg je door te klikken op de tab boven aan in het menu. De bouwtekeningen zijn gecategoriseerd op meubelsoort. Alles is te maken met normaal hout, maar steigerhout is ook een mooi en populair materiaal.

Indien je zoekt naar een specifiek meubel, gebruik dan de zoekfunctie op de website. Wij hadden geen moeite om te navigeren door de meubels. Weet ook dat Fred je altijd wilt helpen als ergens niet uitkomt.

Na een klik op de categorie, bijvoorbeeld badkamermeubels kun je kiezen tussen verschillende varianten. De volgende klik is voor het kiezen van de betreffende variant. Uiteindelijk kom je op de pagina met de PDF documenten in verschillende maten van het door jou gekozen meubel.

Hieronder geven we je wat inspiratievideo`s, denk eens aan de volgende fantastische TOP 6 bouwprojecten:

 1. Maak je eigen babykamer – Babykamer inspiratie
 2. Babykamer meubelen maken
 3. Zelf een kippenhok maken
 4. Een mooie buitenkeuken maken (bouwtekening buitenkeuken in Douglas hout)
 5. Bouwtekeningen buitenkeuken Green egg
 6. Kapschuur maken, tuinoverkapping bouwen

Je kunt een babykamer kopen, of wachten op een aflevering babykamer bij Eigen huis en tuin. Met Freds Bouwtekeningen kun je zelf babykamer inspiratie opdoen en het zelf bouwen. Denk eens hoe trots jij en ook de MAMA zal zijn!

Wij ondervonden wat vertraging op de site bij het navigeren in de categorieën. Vermoedelijk komt dit doordat er zoveel informatie op de site staat dat het iets van vertraging vertoont. Niet schokkend, maar we melden alle voor en nadelen in onze reviews.

Je kunt door oneindig veel bouwtekeningen scrollen, we hebben niet geteld of het er daadwerkelijk wel 10000 zijn. Maar in ieder geval genoeg om je de komende tijd niet te vervelen 😉.

Bonus Materiaal – Steigerhouten Tuimeubelen Gids

In de tweede tab van de ledenomgeving vind je een aantal bonus materialen. We sommen ze hieronder voor je op.

 • Steigerhouten Tuimeubelen Gids
 • DWG & CAD software
 • Doe-het-zelf Winst
 • Doe het Zelf Bouwkundige Benamingen

De steigerhouten tuinmeubelen Gids is een grote downloadbare PDF document met ontelbare leuke tuinmeubelen om zelf te maken. Print de tekening uit die je hebben wilt en maak jouw eigen unieke meubel. Het zal je genoeg gespreksstof geven op barbecue avonden met vrienden. Vermoedelijk zal er ook wel een leuk BBQ meubel in staan om zelf te maken. Zou je niet trots zijn als je kunt vertellen dat je het zelf gemaakt hebt?

Bonus Materiaal – DWG & CAD Software

De tweede bonus is DWG & CAD software. Wij moesten even opzoeken wat DWG is, DWG is eigenlijk de bestandentensie of indeling van Autocad software. Met CAD software kun je je eigen meubels ontwerpen.

De software zit er gratis bij, we moeten wel zeggen dat dit CAD software is die op het Internet vrij te verkrijgen is. Het is niet de Autocad software waar een dure licentie voor benodigd is. Een alternatief is bijvoorbeeld Nanocad software welke je eenvoudig via Google kunt vinden. Mocht je vagen hebben dan weet Fred waarschijnlijk wel goed de weg in de bijgeleverde CAD software, en je hoeft niet verder te zoeken.

Bonus Materiaal – Doe het Zelf Winst

De derde bonus is een PDF e-book met een soort businessplan hoe je je eigen klusbedrijf kunt starten. Misschien is dit niet de insteek en je doel wanneer je de tekeningen wilt aanschaffen, maar wij vonden het toch leuk.

Mocht je zonder werk komen te zitten, dan kun je overwegen of dit misschien een nieuw pad voor je is. Het staat vol met handige tips en weetjes en is op een duidelijke en begrijpbare manier geschreven door een compagnon van Fred genaamd Ruud Brouwer. Het ging ons te ver om hier verder onderzoek op uit te voeren.

Bonus Materiaal – Doe het Zelf Bouwkundige Benamingen

De vierde bonus is een uitgebreid e-book in PDF formaat over allerlei technische benamingen en termen. De termen worden uitgelegd en vergezeld van begeleidende tekeningen en video`s. Als je verwacht alleen tekeningen te krijgen is dit een leuke extra waar je veel van kunt leren.

Je leert bijvoorbeeld:

 • Hoe kun je een deur afhangen
 • Wat is een dagmaat
 • Wat is voorboren
 • Alles over houtverbindingen
 • Etc etc, te veel om op te noemen

Levenslang toegang 

Na betaling behoud je het recht om altijd in te kunnen loggen. Je betaalt eenmalig, en kunt ten alle tijden bij je tekeningen. Het kan natuurlijk zijn dat de auteur stopt met het product, we verwachten het niet, maar het kan.

Wij adviseren dan ook om de e-books even te downloaden en op een andere locatie te back-uppen. Net als de tekeningen welke je al in het echt hebt uitgevoerd. Het is niet mogelijk Freds Bouwtekeningen gratis te downloaden, hieronder onder de download knop vind je wel een voorbeeld tekening.

Voorbeelden van de bouwtekeningen en bonus pagina.

Bopuwtekeningen van houten meubels
4 bonus e-books van Freds Bouwtekeningen

Sommige mensen proberen via een nzb download Freds Bouwtekeningen te bemachtigen. Doe dit niet, gun Fred de inkomsten zodat hij het product kan blijven voortzetten en onderhouden. In illegale downloads zitten ook veel virussen.

Ervaringen met Freds bouwtekeningen

Het vaste onderdeel in onze reviews zijn de klantervaringen. Voor Freds Bouwtekeningen zijn we dus ook aan de slag gegaan. Het is namelijk ons doel om een product objectief te beoordelen, ook als wij negatieve reacties tegenkomen zullen wij deze plaatsen. 

Wat vinden kopers eigenlijk van de tekeningen? Wij hebben wat ervaringen verzameld en hieronder getoond. We waren niet verbaast dat de meeste reacties overwegend positief waren.

Hoe komt dit? Dat gaan wij uitleggen. Freds Bouwtekeningen wordt verkocht via het grote betaalplatform PayPro. PayPro laat geen rotzooi toe op hun netwerk om zo hun naam te grabbel te gooien. Een product moet namelijk aan diverse kwaliteitseisen voldoen voordat het wordt opgenomen in het product assortiment. 

Binnen PayPro is dit ook een van de topseller producten, het zou ons dus verbazen als het niet aan onze verwachtingen zou voldoen.

Lees vooral het review Freds Bouwtekeningen verder uit, we willen je voorlichten, maar uiteindelijk laten we het eindoordeel aan jouzelf over. 

De tekeningen worden aangeboden in een grote hoeveelheid. De meeste van die tekeningen zul je misschien nooit gebruiken, maar alles is mogelijk. Als je weet dat de rechten op een bouwtekening even sterk staan als bijvoorbeeld de rechten op een boek of schilderij is de aankoop van het grote aantal goede en degelijke bouwtekeningen een investering.

De meubels die bij ons in huis staan zijn niet allemaal gemaakt met de hulp van Freds Bouwtekeningen. Ons bed is opgebouwd rond een stalen frame en werd voor ons op maat gemaakt. Maar de werktafel waar ik nu aan zit te werken, de tafel en stoelen in de eetkamer, de keukeninrichting en de tuinmeubels komen allemaal uit het pakket.

Social media ervaringen

Op de onafhankelijke website Trustpilot.com vinden we 3 ervaringen rondom het product Freds Bouwtekeningen.  

Eerlijkheid gebied ons te zeggen dat een persoon ook minder positief was. Wij herkennen ons niet in de bepaalde klacht, maar niet iedereen kan tevreden zijn. Altijd zullen er mensen zijn, die om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn. Fred lost klachten netjes op, ben je niet tevreden dan krijg je je geld terug.

Ook op Facebook zijn veel positieve ervaringen over Freds Bouwtekeningen te vinden. Veel kopers sturen Fred ook foto`s en opmerkingen over hun eigen bouwwerken op. Wij vonden onderstaand voorbeeld van een steigerhouten keukenmeubel erg mooi.

Beoordeling op trustpilot.com over Freds bouwtekeningen
Facebook beoordellingen over Freds Bouwtekeningen
steigerhouten keukenmeubel

Toegegeven, we zijn best handig geworden in de loop van de tijd. Ook wij hebben nu het zelfvertrouwen om een project te beginnen, omdat we met Freds bouwtekeningen weten dat we alles in huis hebben om het ook met succes af te maken.

We zien in de ervaringen die we tegenkomen ook dat je als basis de bouwtekening neemt en daar vervolgens je eigen twist aan geeft. De prachtigste voorbeelden zien we voorbij komen in de reacties. 

De ervaring heeft ons geleerd dat we meer kunnen dan we van ons zelf aannemen, dus ik ben nu ook bezig met klussen die niet in het pakket staan. Een aquarium bijvoorbeeld, met pomp en verwarming, voor tropische vissen heb ik pasgeleden zelf gemaakt.

Is Freds bouwtekeningen oplichting?

In diverse media worden berichten geplaatst als zou de hele opzet rond de bouwtekeningen van Fred Schouten een groot bedrog zijn. Dit is geheel onwaar. De ervaringen zijn in de praktijk anders. Een bouwtekening ontwerpen kost nu eenmaal geld, Fred heeft dit in de vorm van een pakket gegoten en verkoopt dit. Dit is ondernemerschap en heeft niets met oplichting te maken.

Het project moet bedacht worden, op tekening gezet en als prof ten minste een keer in het echt gemaakt worden. Pas daarna kan het opgenomen worden in het pakket van Fred. Er wordt dus geld besteedt aan de ontwikkeling van een tekening, geld en energie aan werk.

De bouwtekeningen zullen niet voor iedereen allemaal bruikbaar zijn, maar dat wil niet zeggen dat ze slecht zijn. Wanneer je op zoek moet gaan naar een goede bouwtekening voor bijvoorbeeld een werktafel, een bureau en een eettafel, en je moet daarvoor de ontwikkelingskosten ophoesten voordat je zelfs maar aan een klus kunt beginnen is de lol er al gauw van af.

Met Freds bouwtekeningen heb je een COMPLEET pakket in huis. Daar hoef je maar een keer voor te betalen, en als het echt niets is, bestaat er zelfs een geld terug garantie. Daar kun je op rekenen, vinden zelfs de negatieve kritieken. Freds bouwtekeningen kan dus geen oplichting genoemd worden.

Check de review video hierboven van Freds Bouwtekeningen op Youtube, met dit product heb je eindelijk een schat aan bruikbare en duidelijke bouwtekeningen om je eigen meubelen te maken.

Wie is Fred Schouten?

Het lijkt er op dat Fred Schouten een echt bestaand persoon is die een hobby bijna tot een cultuur heeft verheven. Fred is niet alleen een begaafd timmerman, hij kan wat de meeste vakkundige timmerlieden in de bouw niet kunnen.

Fred Schouten

Naast het lezen van tekeningen, en dat is al moeilijk genoeg, kan hij ze ook zelf maken. Een groot deel van de tekeningen in het pakket van Fred Schouten zijn door hem zelf gemaakt. Als Fred een bouwproject onderneemt zet hij alles op papier. Dan werkt hij het project voor zichzelf uit én zet het in een tekening.

Het is niet nodig dat je direct een ingewikkelde cursus architectuur gaat volgen. Stress en dragende muren zijn er eigenlijk niet, behalve bij de kleinere gebouwen, als kippenhokken. 

De tekeningen zijn duidelijk en de maten worden gewoon aangegeven in centimeters of meters.

Ook hier is sprake van negatieve publiciteit. Er wordt geschreven dat de maten in inches aangegeven worden. Zelfs als dat waar mocht zijn is een berichtje aan de schrijver-tekenaar-timmerman vaak al genoeg om een vernieuwde tekening te ontvangen.

TOP 3 BESTE bouwmarkten

Steigerhout KOPEN, waar haal je de beste materialen? Misschien is het je wel eens opgevallen, maar bij de Hornbach ben je aan het juiste adres voor al je materiaal. Ze hebben veel meer keuze, meer variatie in maten en hebben professionele producten. De Gamma heeft vaak net niet de juiste maat of onderdeel dat je zoekt.

Onze TOP 3 voor bouwmarkten ziet als volgend uit:

 1. Hornbach, veel keuze, vaste lage prijs en meerdere keren bouwmarkt van het jaar
 2. Gamma
 3. Praxis, vaak de duurste van de bekende bouwmarkten

Bovenstaande bouwmarkten vind je overal, en vaak hebben ze alles wat je nodig hebt voor je bouwproject. Deze bedrijven richten zich op de normale klusser en consument, hierdoor hebben zij een beperkt assortiment. Zoek je net die afwijkende maat houten lat, dan kun je wel eens mis grijpen.

De consumentenbond heeft op hun site ook een tabel staan met het prijspeil van bouwmarkten. We hadden eerst onze TOP 3 gemaakt, en kwamen er later achter dat de consumentenbond het met ons inzicht eens is.

tabel met prijzen van bouwmarkten

TOP 3 BESTE professionele bouwmarkten en groothandel EXPERTS

De professionele bouwgroothandel bedrijven verkopen zoals je uiteraard verwacht meer professioneel materiaal. Meer maten balken, meer houtsoorten en professioneel gereedschap. Grote kans dat je hier wel slaagt en net de juiste maat steigerhout vind die je zocht.

Onze TOP 3 is als volgt samengesteld:

 1. PontMeyer Bouw & Plaatmateriaal DRIVE-IN, veel keuze! Bestellen van professionele merken als bijvoorbeeld Svedex deuren etc.
 2. Jongeneel Hout, plaat en bouwmaterialen
 3. Bouwmaat Veel keuze, je hebt echter wel een pasje nodig om te kopen. Deze kun je aanvragen als je een bedrijf hebt. Dit hoeft overigens geen klusbedrijf te zijn.

Bij een bedrijf als Bouwgroothandel PontMeyer Bouw & Plaatmateriaal ga je zeker slagen. We noemen hier een aantal professionele bedrijven omdat er wellicht mensen zijn die deze bedrijven niet kennen. Dat is jammer want het is voor klussers een walhalla. Bij sommige kun je zelfs je auto naar binnen rijden en je producten DROOG inladen.

Om nog een voorbeeld te geven, je koopt er bijvoorbeeld plinten in lengtes van 4,8 meter, waar ze in de normale bouwmarkt alleen lengtes van 2 a 3 meter hebben. Met de langere lengtes heb je minder lelijke aansluitingen en hoef je dus minder te zagen.

Lees ook eens ons kennisbank artikel Zelf Meubels maken, hierin geven we je 5 GRATIS tip om zelf je eigen meubels te maken.

Conclusie + Freds Bouwtekeningen kopen!

In dit laatste hoofdstuk zijn we aangekomen bij de conclusie van het review Freds Bouwtekeningen. We zetten alles nog eens op een rijtje, daarna is het jouw beurt om je eigen oordeel te vellen.

Kort samengevat kunnen we zeggen dat je voor 67 euro een compleet en mooi pakket bruikbare bouwtekeningen krijgt.

Na betaling behoud je ten alle tijden de toegang tot het materiaal, je kunt dus ook na een jaar een ander project oppakken.

Geel logo niet goed geld terug

De betere producten en cursussen zijn altijd voorzien van een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Zo ook de bouwtekeningen van Fred, je kunt het dus met een gerust hart proberen. Wij denken dat je niet teleurgesteld zult zijn.

Dit artikel werd niet geschreven om Fred Schouten op te hemelen. Het gaat er om, voor jou en voor mij dat de tekeningen gebruikt kunnen worden om goede, uitgewerkte producten te maken. Zelfs voor een gewone doe-het-zelver. Het pakket is niet gratis te downloaden, gun Freds Bouwtekeningen de inkomsten zodat het onderhouden kan worden.

Of Fred de tekeningen zelf gemaakt heeft is niet zo belangrijk. Al heeft er een team aan gewerkt van honderd man, jij mag die tekeningen gebruiken. Jij kunt met die tekeningen goede, stevige meubels maken. Of een kippenhok waar de buren verbaast naar zullen staren.

Een bed in elkaar zetten is niet moeilijk. Het zijn tenslotte maar vier poten onder een platform waar een matras op past. Een kast is ook al niet erg ingewikkeld, een houten doos met een deur opzij. Als gewone doe-het-zelver wil je toch wel een handtekening durven zetten onder je werk. Ook wil je graag dat je werk van goede kwaliteit is, stevig en goed gebouwd.

Het pakket van Freds bouwtekeningen geeft je de theoretische kennis die je nodig hebt om dat ook werkelijk te doen. Laat de negatieve publiciteit je niet afhouden van het idee dat je in je hoofd hebt. 

Het is heel goed mogelijk dat er hard werk voor nodig is. Misschien heb je zelfs de eerste paar keer hulp nodig bij het duidelijk maken van de tekening. 

Maar ga er mee door, het eindresultaat is dat je gaat laten zien. Het zal jouw bed zijn. Jij hebt die kast gebouwd. Het is jouw keuken die je hebt ingericht. Wij hopen dat het Review van Freds Bouwtekeningen je een zet in de goede richting heeft gegeven. Veel succes met bouwen 😉

Voor en nadelen van Freds bouwtekeningen

 • Compleet pakket bruikbare bouwtekeningen
 • Veel bonus producten die je een beter klusser maken
 • Geschikt voor beginnende en gevorderde klussers
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie
 • Geen voorkennis nodig
 • Nadelen? Voor deze € 67 denken wij van niet?
 • Enig technisch inzicht is wel gewenst
e-book met daarop het portret van Fred Schouten

Freds Bouwtekeningen

Meer dan 10000 goede bouwtekeningen van uitstekende kwaliteit!

direct naar de geheime korting pagina
Freds Bouwtekeningen
Freds Bouwtekeningen

Beoordeling door Leon van Marketheme,

05 jun 2019
4

Voor 67 euro ga je hier jaren plezier van hebben. Handig als je door de Corona crisis veel thuis bent.

Gerelateerde reviews

Indien je het hele review Freds Bouwtekeningen hebt gelezen, dan denken wij dat je antwoord hebt gekregen op onderstaande belangrijke vragen. Althans dat was onze bedoeling!

 • Is Fred Schouten betrouwbaar?
 • Wie is Fred Schouten?
 • Wat is Freds Bouwtekeningen?
 • Is Freds Bouwtekeningen oplichting?
 • Is Freds Bouwtekeningen betrouwbaar?
 • Wat zijn de ervaringen over Freds Bouwtekeningen?
 • Is Freds Bouwtekeningen een scam?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *