Review Crypto Portfolio 2020

De Crypto Parels voor 2020

Gemiddelde leestijd: 20 minuten
Twee handen die Crypto Portfolio 2020 vasthouden

Review Crypto Portfolio 2020 behandeld het nieuwste product van team AllesoverCrypto. Indien jij een investering doet van € 97 dan krijg je een e-book met de laatste Crypto Parels.

waarom zou je dit product willen aanschaffen?, Derek en Patrick van AllesoverCrypto zijn professionals en kunnen jou tips geven welke cryptocurrency op het punt staat om heel groot te worden. Indien je er op tijd bij bent, kan je inleg bij de juiste munt tot wel 100x in waarde stijgen. Het is zelfs mogelijk dat een juiste investering je leven kan veranderen.


Logo van de Crypto Portfolio 2020 en Crypto Masterclass

Crypto Portfolio 2020

LET OP: AllesOverCrypto heeft een tijdelijke actie waarmee jij de Cryptoparels met korting kunt kopen.

Ook kun jij een gratis Bitcoin cursus volgen, waarin je kennis maakt met cryptocurrencys.

Direct naar de geheime korting pagina

Deze investering verandert jouw leven!

In dit review Crypto Portfolio 2020 proberen we je uit te leggen welke enorme voordelen je met de juiste informatie kunt behalen. Stel je eens voor dat je in 2008 geïnformeerd zou worden om Bitcoin te kopen, destijds startte dit met een koers van €0,30. Als je toen 100 Bitcoins had gekocht, dan zit je nu op rozen.

Nu in mei 2020 schommelt de koers op € 9000, je zou nu dan € 900.000 hebben verdient!. Niet gek toch als je slechts 30 euro had geïnvesteerd. Wat zou er gebeurd zijn als je voor 200 of 300 euro had geïnvesteerd. Mensen zijn letterlijk multimiljonair geworden door op het juiste moment in te stappen.

Met dit Crypto Portfolio 2020 heb jij de kans om ook zo`n pareltje te ontdekken. Niet alle cryptomunten hebben groeipotentie of zijn waardevol. Het product bespaart je het zoeken naar de spelt in de hooiberg.

Lees ook eens ons review Crypto masterclass, hierin beoordelen wij het grote broertje van de Portfolio 2020. De Crypto Portfolio 2020 maakt deel uit van de groter cursus, deze is uiteraard wel duurder. En goed alternatief om meer te leren over het handelen in cryptocurrencies is de cursus Cryptomanuals, in ons review Cryptomanual lees je daar meer over.


Wie zijn de verkopers van Crypto Portfolio 2020?

Derek Westra en Patrick Suiker van AllesoverCrypto
Auteurs Crypto Portfolio 2020

De auteurs van zowel de Crypto Portfolio als de Crypto Masterclass zijn Derek Westra en Patrick Suiker.

Patrick was al vanaf jongs af aan bezig met handelen. Dit startte met een kraampje aan de weg waar hij de bessen vanachter zijn huis verkocht, en eindigde met het opzetten van de website allesovercrypto. In zijn studententijd ontmoette hij Derek Westra en kwamen ook de eerste cryptocurrencys op.

Patrick geeft aan dat AllesOverCrypto een platform is waar je alles kan leren over cryptogeld en de achterliggende blockchaintechnologie. Veel mensen zijn onbekend met de cryptomarkt, daarom hebben Patrick en Derek artikel, cursussen en video`s gemaakt om mensen voor te lichten in de wereld van cryptocoins.

Doelgroep voor dit E-book

Naar onze mening is dit product voor mensen die al wat meer kennis over Cryptocurrencys hebben. Je wordt zeker goed geïnformeerd hoe je de Crypto parels kunt aankopen, aangevuld met handige afbeeldingen en links naar meer informatie. Wil je echter meer achtergrond en theoretische informatie hebben, indien je bijvoorbeeld wilt weten wat blockchain is dan is de Crypto Masterclass beter geschikt voor jou.

Let op dat je de Masterclass met korting kunt kopen door je eerst in te schrijven voor een gratis Bitcoin cursus, na de cursus krijg je 300 euro korting op de normale prijs.

Is Crypto Portfolio 2020 betrouwbaar?

Hier kunnen we snel en eenduidig op antwoorden JA! Het product Masterclass bestaat al geruime tijd en hebben we verleden jaar gereviewd. Wij hebben grondig onderzoek gedaan via Google en geen enkele informatie gevonden waarin de betrouwbaarheid in twijfel werd getrokken.

Misschien is het artikel in VU Magazine wel het beste bewijs dat Patrick Suiker niet uit zijn nek kletst. Mocht je toch nog twijfels hebben, onderaan de sales pagina vind je het KvK nummer 83284222. wij hebben dit op de KvK website nagetrokken. Het resultaat tref je hieronder, het bedrijf staat netjes geregistreerd en er is geen enkele indicatie dat het niet betrouwbaar zou zijn.

Wat leer ik met Crypto Portfolio 2020, wat is het precies? 

Het Crypto Portfolio 2020 bestaat uit 2 e-book`s, een beknopte versie van 22 pagina’s en de uitgebreide versie van 82 pagina’s. De uitgebreide versie is te downloaden uit het ledengedeelte waar je direct toegang tot krijgt na betaling. Voor het review Crypto Portfolio 2020 hebben wij de beschikking over beide documenten, zodoende kunnen we een goed beoordeling maken.

Hieronder vind je de inhoudsopgave zoals deze ook in de shop van AllesOverCrypto staat vermeldt. We kunnen niet heel diep op de informatie ingaan, omdat we dan betaalde content openbaar maken wat uiteraard niet door Derek en Patrick wordt gewaardeerd. De inhoudsopgave geeft naar onze mening goed en beknopt het gehele e-book weer. Ons lijkt het vrij duidelijk. We hebben een screen dump uit de uitgebreide versie van het e-book toegevoegd.

 • Introductie
  Waarom zijn we op zoek gegaan naar crypto-parels!?
 • Uitleg selectiecriteria
  Hoe kan ik zelf de nieuwe NEO, Ethereum of IOTA vinden!?
 • Tips voor veiligheid
  Hoe sla ik de munten veilig op!?
 • Overzicht portfolio
  Overzicht van 10 Crypto’s + 5 bonusmunten met veel potentie!
 • Aankoopinstructies
  Stap-voor-stap uitleg over hoe je de parels kunt kopen!
 • Slotwoord
  Belangrijke mededelingen
Review Crypto Portfolio 2020
Inhoudsopgave Crypto Portfolio 2020

Belangrijke informatie: geen investeringsadvies!

Let op dat alle informatie die je gaat krijgen een mening is van een team afgestudeerde jongens met een passie voor Crypto. Wel informatie die op honderden uren onderzoek is gebaseerd. Doe je voordeel met de informatie, maar weet dat dit team je niet adviseert een financieel product aan te schaffen.

Cryptocurrencys zijn nieuw in vergelijking met traditionele aandelen. Om deze reden maakt de koers enorme schommelingen, daarmee ontstaan er grote kansen. Maar de koers kan ook sterk dalen, Crypto`s hebben te maken met een groot risico, onthoudt dit goed. De Crypto Portfolio 2020 heeft het volste vertrouwen dat deze munten kunnen groeien, maar er is nooit 100% zekerheid.

Patrick en Derek zijn geen professioneel financieel adviseurs, gebruik daarom alleen geld dat je kunt missen mocht het verkeerd gaan. Zij zijn ook niet verantwoordelijk voor de keuzes die jij maakt, de enige verantwoordelijke ben jij.

Cryptocurrency kiezen, in welke cryptomunt moet ik investeren?

Voor het review Crypto Portfolio 200 zijn wij benieuwd op welke criteria het team keuzes heeft gemaakt. Welke munten selecteer je wel en welke niet? We vonden op pagina 8 van het uitgebreide e-book een lijstje waarop de coins zijn geselecteerd. Het e-book gaat dieper in op elke punt, en geeft je alle benodigde informatie. Naar onze mening zijn ze bij hun keuze niet over een nacht ijs gegaan, en onderbouwen ze hun mening goed.

De Portfolio 2020 heeft na raadpleging van experts honderden verschillenden crypto munten bestudeerd. Hieruit zijn 250 munten naar voren gekomen, hieruit zijn vervolgens 80 toppers uit gefilterd. Uiteindelijk na meer onderzoek zijn hier de 10 absolute toppers uit gekomen welke je in de Portfolio vindt.

Naar onze mening is hier uitstekend research gedaan, ook informatie vragen bij experts zien wij graag.

● Team, adviseurs en partners
● Whitepaper
● Het idee / businessmodel
● Concurrentie
● Werkend product / Roadmap
● Token- / coinkarakteristieken / marktkapitalisatie
● Populariteit / hypegehalte
● Verhandelbaarheid

Veiligheid van je cryptocurrencys

We vinden het superbelangrijk dat er ook aandacht wordt besteed aan de veiligheid van de opslag van jouw munten. Indien je na aankoop van je munten op een exchange je aankopen laat staan is dat super onveilig.Excahnge zijn regelmatig doelwit van hackers, zeker kleine exchanges lopen een groot risico om aangevallen te worden.

Een belangrijke regel in crypto land is: wees zelf de eigenaar van je eigen private keys!!

Het Crypto Portfolio 2020 geeft een aantal mogelijkheden om veilig met je portefeuille om te gaan. Om vast een tipje van de sluier op te lichten, het meest veilig is een hardware wallet, dit lijkt op een USB stick die volledig encrypt is. De munten zijn niet meer online en daardoor is het onmogelijk dit te hacken.

Mocht de hardware wallet defect raken, dan is er een procedure zodat je munten niet kwijtraken. Onthoudt: hoe eenvoudiger het gebruiksgemak van een crypto wallet, des te onveiliger is deze methode van opslag.

Hoe beste cryptocurrencys kopen?

Naast een goed onderbouwing waarom je bepaalde coins zou kunnen kopen, wordt je ook geïnformeerd hoe je ze kunt kopen op een crypto exchange of beurs. Wij zeggen kunnen, je hoeft namelijk helemaal niets.

Het e-book geeft een duidelijke uitleg hoe je cryptocurrencys kunt kopen. De informatie is makkelijk te lezen en goed onderbouwd met afbeeldingen van inlogschermen etc. Het aantal lastige en vakinhoudelijke termen en begrippen is beperkt, het lijkt ons voor iedereen wel goed te begrijpen. Indien je toch nog meer informatie nodig hebt wordt de uitleg voorzien van linkjes naar de kennisbank op AllesoverCrypto.nl. Wij denken dat iemand met een beetje computer kennis hier wel uit de voeren mee kan.

Wij klikten een willekeurige link en kwamen uit op een Binance Exchange Handleiding. In deze keurige handleiding wordt alles nog duidelijker en uitgebreider uitgelegd.

Handleiding voor exchange Binance op AllesOverCrypto.nl

Prijs-kwaliteitsverhouding TOP 10 Beste Crypto coins

Latere we beginnen met het feit dat je zeker waar voor je geld krijgt, Derek en Patrick timmeren al een behoorlijk poosje aan de weg. Hun adviezen zijn zeker waardevol. In de loop van 6 jaar tijd hebben ze al meer dan 10000 mensen geholpen met adviezen, en al meer de 300 artikelen over crypcurrencys geschreven.

De Crypto Portfolio 2020 maakt onderdeel uit van de meer uitgebreide Crypto Masterclass. Indien je echt vanaf scratch moet leren, dan raden we je aan om de uitgebreide cursus te nemen. Beide zijn goede producten, de laatste geeft je echter wat meer diepgang.

Indien een munt maar een klein beetje stijgt heb je de prijs van de Portfolio 2020 al weer terug verdient. Wij zijn zelf in bezit van Bitcoin, in een avond kan de koers 10% omhoog gaan en hebben wij 900 euro verdiend. Mits wij verkopen, wij houden de coins namelijk vast, en kijken meer naar de lange termijn.

Omdat de muntjes in deze cursus nog niet zo duur zijn kun je voor een klein bedrag een investering doen en hopen dat jouw keuze een zelfde pad volgt als de Bitcoin ooit heeft gedaan.

Ervaringen Crypto Portfolio 2020

Wij hebben gezocht, maar er zijn nog geen duidelijke beoordelingen van andere kopers te vinden. We kunnen wel ervaringen vinden van het grote broertje de Crypto Masterclass. In deze besloten Facebook groep “The Zone” zitten wel tevreden gebruikers. Deze groep van bijna 1700 leden heeft 855 leden die het beoordelen met “vind ik leuk”. Onder het product van de Masterclass vinden wij een 20-tal positieve reacties. Het zou ons verbazen als de kopers van het Portfolio 2020 niet tevreden zouden zijn.

Positieve ervaring 1 over AllesOverCrypto
Positieve ervaring 2 over AllesOverCrypto

Nadat wij ook toegelaten zijn op de Facebook groep “The zone” zijn we daar op zoeken gegaan naar reactie. Het maakt ons niet uit of deze goed of slecht zijn, maar we hebben niet direct een leuke reactie gevonden om hier te delen. Dé Crypto Parels voor 2020 is een vrij nieuw product, en gezien alle reacties die wij lezen in de groep hebben de meeste mensen de Crypto Masterclass gekocht.

We zien veel discussies over allerlei onderwerpen, zoals wallets, koersenverloop en advertenties. Daar tussen in zien we ook dat Patrick en Derek zich veelvuldig melden in de verschillende discussies. Je krijgt hier dus ook meteen de meest actuele informatie over de verschillende onderwerpen.

Besloten Facebook groep The Zone AllesOverCrypto
Besloten Facebook groep “the Zone” van AllesOverCrypto

Conclusie + Crypto Portfolio 2020 kopen!

Wij hebben voor dit review Crypto Portfolio 2020 het e-book met de TOP 10 gouden kansen beoordeeld. Het is ook mogelijk om de meer uitgebreide cursus Crypto Masterclass te kopen, dan zit daar automatisch de portfolio bij. uiteraard is deze wel duurder. Als je onze mening vraagt en serieus met cryptocurrencys geld wilt gaan verdienen, dan denk ik dat de grote cursus beter geschikt is. Let op, schrijf je in via de special manier waardoor je korting krijgt. Hoe je dit doet lees je in het doelgroep hoofdstuk van dit review.

Je ontvangt 2 stuks PDF e-books , 1 e-book van 22 pagina`s en een meer uitgebreide versie met 82 pagina`s. Naar onze mening kan iedereen met een beetje basis computerkennis en wat achtergrond informatie over Crypto hier prima mee uit de voeten. Het is niet heel technisch, en makkelijk te lezen beschreven. In het geval dat er toch wat crypto termen worden gebruikt, worden deze goed onderbouwd en uitgelegd.

Derek Westra en Patrick Suiker, de auteurs met jarenlange kennis geven je advies welke cryptomunten kunnen gaan pieken. De beoordeling maken zij zeer grondig en houden deze langs een lat van diverse sectiecriteria. Hier wordt niet over een nacht ijs gegaan.

Hoewel met de grootste zorg samengesteld, kan er nooit gegarandeerd worden dat je miljonair wordt met een investering in deze munten. de cyptowereld biedt kansen om veel geld te te verdienen, maar ook om het te verliezen. Een hoog risico biedt namelijk kansen, maar kan ook verlies geven. Investeer alleen geld wat je kunt missen!

Dit gezegd hebbende, denken wij dat je geen miskoop hebt als je dit product koopt en eens wat investeert in Crypto. Wij denken dat Crypto, na de opkomst van Internet en de smartphone wel eens de volgende technologiesprong kan worden. Stap dan ook op tijd in!

Wij geven het 4 i.p.v .5 sterren, omdat de Masterclass net wat beter is. Druk snel op de groene knop hieronder en start meteen!

Voor- en nadelen van Crypto Portfolio 2020

 • Goed onderbouwde adviezen

 • Kans op een goede investering

 • Jarenlange ervaring in Cryptocurrencys

 • Gratis Bitcoin training

 • Eigenlijk niet aanwezig

 • Vereist wat inspanning zoals met elke leerproduct

 • Cryptocurrencys zijn risicovol

Logo van de Crypto Portfolio 2020 en Crypto Masterclass

Crypto Portfolio 2020

Leer hoe jij een keuze maakt uit de Crypto TOP 10 en ga online geld verdienen!

Direct naar de geheime korting pagina
Crypto Portfolio 2020
Crypto Portfolio 2020

Beoordeling door Leon van Marketheme,

24 mei 2020
4

Met de Crypto Portfolio 2020 haal je een TOP product in huis waarmee je in je zelf investeert.

Jij leert vroegtijdig de crypto munten van de toekomst kennen, en krijgt informatie hoe je deze kunt aankopen en verhandelen.

Nu je aan het eind van het review Crypto Portfolio 2020 bent gekomen hopen wij dat je een beter beeld hebt gekregen over het product. Nu kun jij een kiezen of je wilt investeren in de technologie van de toekomst! Wij hopen dat onderstaande vragen nu niet meer bij je spelen:

 • Is Crypto Portfolio 2020 betrouwbaar?
 • Wie is Patrick Suiker en Derek Westra?
 • Wat is Crypto Portfolio 2020?
 • Is Crypto Portfolio 2020 oplichting?
 • Wat zijn ervaringen over Crypto Portfolio 2020
 • Is Crypto Portfolio 2020 een scam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *