Review ConversatieKoning

van muurbloem naar vlotte babbelaar in 4 weken

Gemiddelde leestijd: 26 minuten
review conversatiekoning logo

In deze review conversatiekoning leggen we dit product voor zelfvertrouwen met vrouwen op de testbank. Sta jij ook altijd met je mond vol tanden en klap je dicht als je een leuke vrouw ontmoet? Veel mannen wel, al geven ze dat niet toe. Zelfs de beste praters hebben een systeem en een repertoire nodig, de basis voor elk gesprek.

Dit kun jij ook leren, AttractionGym coacht mannen in het verkrijgen van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Wanneer dit is gebeurd ligt de wereld open voor deze mannen. Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?, denken ze. Lopen jou gesprekken met vrouwen snel uit op gefronste blikken en desinteresse van vrouwen?. Daar kun je wat aan doen door de juiste coaching van AttractionGym.

In deze online cursus leer jij de technieken die nodig zijn om een leuk gesprek met een vrouw aan te knopen, en er een afspraakje aan over te houden. De technieken zijn niet zomaar uit de lucht gegrepen, ze worden vanuit de psychologie onderbouwd. Dit is ook de reden dat de methode zo goed werkt. Nu is het aan jou om die kans te pakken, en in 4 weken van muurbloem naar vlotte babbelaar te gaan.Wat is de online ConversatieKoning cursus?

Wij kennen het bedrijf AttractionGym al uit ons review berichtenbaas, bij die cursus gaat het om flirten en het verkrijgen van een (seks)date. In dit review conversatiekoning beoordelen we de cursus die meer is gericht om het voeren van een boeiend gesprek met vrouwen, zonder meteen uit te zijn op een seksdate. Deze cursus zou je kunnen zien als de voorloper van de berichtenbaas online dating cursus.

Wat leer je nou in deze cursus? Samengevat leer je een leuk gesprek starten en op gang houden zonder nare stiltes, en rare opmerkingen te maken. Met zelfvertrouwen praten kan iedereen leren. Je kent vast wel die gesprekken. Nadat je al je moed hebt verzameld stap je op die leuke dame af, en begint met de meest saaie openingszin die er is. Hierna zijn je kansen eigenlijk al vergeven. Vervolgens werk je wat standaard vragen af, zoals waar kom je vandaan (saai…..), waar werk je, of zit je nog op school? Nog saaier………… enzovoort.

Uit beleefdheid krijg je wat antwoorden met een glimlach, maar in gedachte is deze vrouw een uitweg aan het zoeken. Ze kijkt om zich heen naar een uitweg, zoals bijvoorbeeld een langslopende vriendin, ze moeten plotseling beiden naar de WC, weg aandacht en date. Jij staat daar weer alleen met je biertje in je hand de muurbloem te wezen.

De conversatiekoning leert jou meteen vanaf de eerste zin de aandacht te trekken van vrouwen. Een goede eerst zin leidt tot een leuk gesprek en uiteindelijk kun je een avondje uit met haar plannen.


Waarom zou je de cursus ConversatieKoning moeten kopen?

Ben jij het zat om op belangrijke momenten als bijvoorbeeld kerst en bruiloften alleen te komen. Je schaamt je omdat je nog steeds alleen bent, vrienden zijn gelukkig met hun vriendin en maken plannen voor het leven. Dat wil jij toch ook?, onderneem dan NU actie!. Als je die saaie gesprekken blijft voeren krijg je nooit een leuke vrouw. Stop met het blijven van een muurbloem en wordt een spannende gesprekspartner. Ben jij geen natuurtalent, met deze cursus kom je in ieder geval op een niveau waarmee je een leuke vriendin kunt scoren.

Zelfs al je via een relatiesite als Lexa een connectie hebt met een vrouw, zul je met haar in gesprek moeten. Dan kun je beter goed beslagen ten ijs komen en daar wat coaching in volgen. Weet dat een investering in jezelf, altijd de beste investering is die je kunt doen.


Wie is de auteur van de conversatiekoning

Auteur Daan de Ram t.b.v. review conversatiekoning
Daan de Ram

Het is van belang om te weten met wie je zaken doet toch? De conversatiekoning is één van de producten die AttractionGym verkoopt. De mensen achter deze organisatie zijn Daan de Ram en Arnoud van Veen. Dit bedrijfje heeft zich toegelegd op cursussen zelfvertrouwen, waarbij je wordt geleerd je natuurlijke aantrekkingskracht te gebruiken.

Aan de betrouwbaarheid van deze organisatie hoef je ook niet te twijfelen, Daan De Ram is al door diverse media geïnterviewd. Lauren Verster van het programma: Lauren! En de liefde heeft dit bedrijfje in zelfvertrouwen zelfs op TV behandeld. Maar ook in het AD, SBS6 en Trouw hebben artikelen van Daan de Ram, gestaan.

Daan is ook auteur van boeken over bijvoorbeeld aantrekkingskracht, zie het geheim van aantrekkingskracht. Naar ons oordeel in dit review conversatiekoning, is er niets dat de betrouwbaarheid van Daan de Ram in twijfel trekt.

KvK Uittreksel van AttractionGym

Wij doen altijd een check of er een KvK inschrijving is. Daan staat ingeschreven met het bedrijf Lifestyle Ventures | AttractionGym. Hieronder zie je de screen dump die wij vanuit het KvK register hebben gemaakt. De inschrijving is transparant als glas, dit is een betrouwbaar bedrijf, waar jij als man een prima cursus zelfvertrouwen kunt aanschaffen.

Uittreksel KvK register AttractionGym

Review inhoud Conversatiekoning

Wij beschikten over een reviewkopie om deze review Conversatiekoning te kunnen maken. Als jij net als ons je inloggegevens hebt gekregen kom je in de online ledenomgeving. Je heb uiteraard alleen toegang tot de modules die jij hebt aangekocht. Jij zult dus alleen de Conversatiekoning cursus kunnen openen, wij hebben toegang tot alle modules.

Nadat je op openen van de conversatiekoning hebt gedrukt kunt je meteen van start met het verkrijgen van eigenwaarde en leer je te flirten. De verschillende modules zullen we kort met je doornemen. De modules zijn zo uitgebreid dat we ons beperken tot het benoemen van highlights uit de modules.

ledenomgeving conversatiekoning beoordeling
Ledenomgeving Conversatiekoning

Module 1 Conversatiefouten die je nooit meer hoeft te maken.

Modules conversatiekoning review

In module 1 leer je hoe je één van de grootste conversatiefouten voorkomt. Vrouwen zijn allergisch voor tenenkrommende openingszinnen, en zullen je geen blik waardig gunnen als je met de zoveelste saaie openingszin komt. Knoop deze wijsheid in je oren en je staat al met 1-0 voor in het gesprek.

Mannen willen zo snel mogelijk een date en intimiteit. In deze module staan wij te kijken van deze wetenschappelijk bewezen techniek, om uit te spreken wat je graag wilt zonder dat je als een viezerik wordt gezien. Naar ons oordeel de meest waardevolle techniek uit deze module. Iedereen kan wel wat leren, wij weten ook niet alles. We slaan dit in ons achterhoofd op, wellicht komt het nog eens van pas.

Als laatste pikken wij het item slechte conversatie gewoontes er uit. Als je niet alert bent, doe je onbewust onhandige uitspraken en handelingen die erg nadelig zijn voor een leuk gesprek. Daan reikt je nuttige tips aan zodat jij hier geen fouten in hoeft te maken.

Module 2 Wapenarsenaal van de ConversatieKoning

In module 2 krijg je alle technieken aangereikt die jou helpen een leuk en spannend gesprek te voeren met een leuke vrouw. Wij vinden het sterk in deze cursus zelfvertrouwen dat je eerst leert in module 1 conversatie fouten te voorkomen. Wanneer je een gesprek opzet, ga je daar alvast niet de mist mee in. Deze volgorde vinden wij ijzersterk gekozen.

Samengevat leer jij de juiste stappen voor het opzetten en aan de gang houden van een spannend gesprek. Hoe dan zul je zeggen? Je krijgt kant en klare zinnen die je zo in een Whatsapp gesprek kunt gebruiken, SUCCES verzekerd! Deze cursus heeft bewezen resultaten behaald bij de cursisten. Later in deze review conversatiekoning plaatsen we nog recensies van kopers.

Je krijgt 2 voorbeeld verhalen die je kunt gebruiken om een spectaculair verhaal te vertellen. Hierbij wil jij niet overkomen als saai of opschepperig, daarom krijg je 5 tips die je hiervoor kunt gebruiken. De cursus heeft zich al bewezen, op ons komen de tips inderdaad betrouwbaar en bruikbaar over. Je leert hoe je een vrouw geboeid naar je kunt laten luisteren door gebruik te maken van technieken uit de psychologie.

Module 3 Zinnen Waardoor je met Iedereen Moeiteloos kan Flirten

Module 3 maakt jou een flirt kampioen, hiermee heb jij in no-time een leuke vriendin aan de haak geslagen. Je zult wat moeten oefenen, het zal niet meteen vanaf dag 1 fantastisch gaan. Maar als jij de tijd neemt hier tijd in te steken dan zul je je vrienden versteld doen staan, met wat jij aan de haak hebt geslagen. Na wat wij hebben gelezen, vinden we het jammer dat we geen vrijgezel meer zijn. Graag hadden we deze technieken een keer uitgeprobeerd, maar we zijn reeds voorzien van een partner.

Veel mannen zijn verlegen in het bijzijn van mooie vrouwen, zij komen dan op deze vrouwen over als vriendelijk en verlegen. Je wordt niet als date materiaal gezien, maar als “vriend”. Met 15 steengoede zinnen kom jij op andere manier uit de hoek, waardoor je wel als mogelijk partner wordt gezien. Wij weten zeker dat mannen hier mee worstelen, en dat zij met dit cursus onderdeel profijt gaan krijgen. Hier onderstaand het bewijs dat AttractionGym op televisie is geweest.

Module 4 Zinnen die Haar Verliefd Maken!

Elke module in dit review conversatiekoning versterkt wat je in de vorige module hebt geleerd. Je hebt geleerd bepaalde fouten te voorkomen en vervolgens een leuk gesprek op te zetten. Vervolgens leer je te flirten en afspraakje te maken. In module 4 laat je een vrouw verliefd op je worden door precies het juiste te zeggen.

Maar wat is juist? Module 4 leert je hoe je een vrouw complementen maakt, je krijgt tips en voorbeelden die je kunt gebruiken. Het resultaat is dat de vrouw zich gevleid en vrouwelijk voelt. Je dient de juiste ’triggers’ bij haar te activeren waardoor jij bij haar opvalt ten opzichte van andere mannen.

We willen benadrukken dat de technieken niet zomaar zijn verzonnen. De wetenschappelijke bewezen technieken komen uit de psychologie. De cursus is opgezet vanuit een vrouwvriendelijk standpunt, zodat zij na afloop niet met een naar gevoel zit. Alles is ethisch verantwoord.

Module 5 Zinnen Waardoor Ze met je Naar Bed Wil

Zoals we net al aangegeven, iedere keer leert deze cursus zelfvertrouwen je een stapje verder te gaan. Wij zijn er zeker van dat dit is wat elke man uiteindelijk wil na een date. Naar bed met die leuke vrouw waarmee je staat te kletsen.

De meest erogene zone van haar lichaam is de geest of brein. Prikkel je haar op precies de juiste wijze, door de juiste onderwerpen aan te snijden. Dan ben je goed bezig! We lezen dat door het toepassen van de deze psychologische techniek, het praten over seks de normaalste zaak van de wereld wordt. Dit gebeurt op een vrouwvriendelijke manier zodat beide partijen uiteindelijk tevreden zijn als zij instemmen met seks. Als seks je enige drijfveer is om een cursus te volgen bij AttractionGym. Dan kun je beter ons review berichtenbaas lezen, de berichtenbaas cursus is puur gericht op het verkrijgen van een seksdate.

Module 6 Het Ultieme systeem om je uit Pijnlijke Stiltes te Redden.

Vraag je ons oordeel, bekijk dan eerst module 1 en 2. Kijk dan deze module 6, als je dit doet heb je een grondige basiskennis. Vanuit die achtergrond kun je verder bouwen aan zelfvertrouwen, en reken maar dat je dit krijgt als dit voor jou gaat werken.

Als je aan een gesprek bezig bent, maak je geheid fouten. Je hebt de conversatiekoning niet in 1 dag in de vingers, maar oefening baart kunst. Terwijl je in je hoofd de cursus voorbij laat rollen ontstaat er een stilte tijdens een gesprek. Hoe lost de conversatiekoning dat op? Wanneer je niets meer weet te vertellen over een onderwerp, leert de conversatiekoning hoe je het onderwerp kunt loslaten en overstappen op een nieuw onderwerp.

Een gesprek loopt niet vloeiend als je van de hak op de tak springt, daarom krijg je handvatten om moeiteloos over te stappen op een ander onderwerp. We zijn onder de indruk van alle tips, deze technieken zijn ook te gebruiken om gesprekken met vrienden en familie soepel te laten verlopen. Je komt vlot en bespraakt over. We zien dit als de afmaker van deze cursus. Petje af, Daan de Ram!


Review ConversatieKoning: Bonussen!

Elke zichzelf serieus nemende cursus doet minimaal 1 bonus erbij. Dit is een soort marketing techniek, waarom zou je anders niet gewoon 7 modules maken? toch? Het feit blijft, dat je er er wel wat aan hebt, hoe je het beestje ook noemt.

Wat krijg je dan als bonus:

 • BONUS1 De Kroonjuwelen, In dit 75 pagina`s tellende e-book krijg je je 575 voorbeeldzinnen die je kunt gebruiken om je repertoire op te bouwen. Kijk er elke dag in, zodat de juiste zin op het juiste moment bij je op komt. Hierdoor sta jij nooit met een mond vol tanden. De overige bonus e-books behandelen elk een specifiek onderwerp, en spreken voor zich. Naar ons oordeel zijn ze allemaal verzorgd opgemaakt en goed bruikbaar in de praktijk.
 • BONUS 2 Van gesprek naar Zoen in 5 stappen
 • BONUS 3 Come-Backs voor al haar bijdehante opmerkingen
 • BONUS 4 Overdag Ontmoeten, Zoenen en Meenemen
 • BONUS 5 Drie formats om haar aan het lachen te maken op Whatsapp

Waar voor je geld? Prijs-kwaliteit van cursus zelfvertrouwen met vrouwen

Voor € 97 (prijs aug-2020) krijg jij toegang tot deze cursus via jou eigen online ledenomgeving. De ConversatieKoning WERKT, dat is zelfs op televisie in diverse programma`s bewezen. Voor dit geld word je getraind in de volgende waarden, waar je ook in andere situaties profijt van gaat hebben.

 • Zelfvertrouwen met vrouwen
 • Eigenwaarde
 • Leiderschap
 • Flirten

Zit je goed in je vel, en heb je zelf vertrouwen dan gaat een sollicitatiegesprek natuurlijk ook een stuk makkelijker om maar een voorbeeld te geven. De waarden hierboven vonden wij de belangrijkste en komen in de diverse video’s naar voren. Vraag je onze mening, dan vinden wij de prijs voor deze cursus niet te hoog, Het werkt en wordt ook door de media goed beoordeeld.

We kunnen niet in iemands portemonnee kijken, uiteindelijk moet je zelf een beslissing maken of je alleen wilt blijven, of een investering doet in jezelf. Wij weten het wel.


Niet Goed Geld Terug garantie

Geel logo niet goed geld terug

Test de cursus voor zelfvertrouwen met vrouwen vrijblijvend voor 60 dagen. Dit is een zeer goede garantie, normaal gesproken heb je maar recht op 14 dagen bedenktijd. Zie de wettelijke regels van de overheid. De Conversatiekoning is zo overtuigd dat dit voor jou gaat werken, dat ze de wettelijke termijn met 46 dagen verlengen. Dit is een gebaar van vertrouwen in het product.

Om gebruik te maken van dit retourrecht hoef je alleen maar een mailtje te sturen, je krijgt geen moeilijke vragen en meteen je geld weer teruggestort. Verkopers kunnen dit doen omdat 99% van de kopers tevreden zijn, anders heeft het geen zin een cursus te verkopen. Maar de gedachte dat je het vrijblijvend kunt testen is toch fijn.


Ervaringen en recensies over de ConversatieKoning

In deze review conversatiekoning heb je meerdere malen onze mening gekregen, maar wat vinden anderen over de ConversatieKoning? We hebben recensies en ervaringen gevonden, we beginnen met 2 video’s van cursisten die met zelfvertrouwen willen praten.

Daan de Ram krijgt ook veel mail en Whatsapp berichtjes toegestuurd van mensen van wie het leven een positieve wending heeft genomen. Mannen zonder zelfvertrouwen zouden allen deze cursus moeten volgen, voor het geld hoef je het niet te laten. Zelfvertrouwen moet je opbouwen, dat gaat niet vanzelf. Maar onderstaande kopers zijn goed op weg. Lees hun positieve ervaringen, en met een 100% resultaat dankzij de ConversatieKoning. We hebben er weinig meer aan toe te voegen. Wil je je zelfvertrouwen vergroten of ontwikkelen, dan is dit kans!

Positieve ervaring conversatiekoning beoordeling
Positieve ervaring 2 conversatiekoning beoordeling

Conclusie Review ConversatieKoning, Kopen of Niet?

De cursus is geschikt voor mannen die meer zelfvertrouwen met vrouwen willen ontwikkelen. Die eerste stap is voor mannen vaak eng, de ConversatieKoning leert je hoe je dit stap voor stap aanpakt. Je leert jezelf communicatief ontwikkelen om zodoende een leuke vriendin aan de haak te slaan. De technieken die je zelfvertrouwen vergroten zijn ook in andere sociale situaties bruikbaar.

Je kunt dit in het uitgaansleven gebruiken, maar ook om zomaar overdag op een plein in de stad een vrouw aan te spreken. Daan de Ram is bekend van televisie waarin zijn methodes live worden gevolgd via een (verborgen) camera team. Wat duidelijk willen maken, deze methode werkt, blijf dus geen muurbloem, kom uit je schulp. Onderneem actie en krijg die leuke vrouw. Wij denken dat je met deze cursus geen miskoop doet, sterker nog het zal je leven positief beïnvloeden. Dat kunnen we na uren reviewen wel beloven.


Voor en nadelen van de ConversatieKoning

 • Uitgebreide videocursus met e-books

 • Veel bonus informatie

 • Geeft zelfvertrouwen en eigenwaarde

 • Maakt van muurbloemen vrouwenjagers

 • Stap voor stap opbouw van de cursus

 • Een cursus kost inspanning, je moet wel bereid zijn deze te geven

 • Instant succes bestaat niet, je zult naar ons oordeel toch wel 2 weken moeten oefenen voor je resultaten gaat bereiken

ConversatieKoning van AttractionGym

Meer zelfvertrouwen met vrouwen dankzij de ConversatieKoning!

JA, IK NEEM ER EEN!
ConversatieKoning van AttractionGym
ConversatieKoning van AttractionGym

Beoordeling door Leon van Marketheme,

22 aug 2020
4

Sta jij vaak met je mond vol tanden, en durf je die vrouw niet aan te spreken?

De conversatiekoning helpt mannen zelfvertrouwen met vrouwen te ontwikkelen. Na de cursus kun je flirten, een date regelen en sta je communicatief veel sterker. Voor € 97 vinden wij dit een TOP product!

Gerelateerde reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *