Review De meest gestelde vragen over de Bitcoin –> gratis fysiek boek thuisgestuurd!

Mis deze nieuwe financiële revolutie niet en stap nu nog voordelig in!

Gemiddelde leestijd: 23 minuten
review De meest gestelde vragen over de Bitcoin logo

In deze review De meest gestelde vragen over de Bitcoin gaan we kijken wat dit product inhoudt. Waarom zou je überhaupt Bitcoin willen? Bitcoin staat op dit moment (aug-2020) op uitbreken naar ongekende hoogten. Je kunt nu nog relatief goedkoop instappen, op het moment van schrijven staat de Bitcoin koers rond de € 10.000, maar onafhankelijke analisten voorspellen dat de koers naar bedragen van € 300.000 tot wel 1,6 miljoen dollar kan stijgen. Niemand weet exact wat de koers echt gaat doen.

Is dit onzin? Waarschijnlijk denk jij dat dit de volgende Internet bubbel gaat zijn. Maar Bitcoin is toch wel een speciaal financieel fenomeen. Bitcoin is ontworpen ten tijden van de vorige kredietcrisis in 2008 en zet de banken buiten spel. Toen zij er een zooitje van maakten heeft Satoshi Nakamoto (pseudoniem) de Bitcoin “ontworpen” om geldverlies in de toekomst te voorkomen.

Nu met corona hebben banken en economieën het opnieuw zwaar, wat doen de regeringen? Ze zetten de geldpers aan en drukken geld bij, maar de waarde hiervan is nergens op gebaseerd, en wakkert de inflatie aan. Bitcoin is zo ontworpen dat er niets bijgedrukt kan worden. Er kan een maximale hoeveelheid van 21 miljoen Bitcoins worden gemined, en dat is het! iedereen kan op de blockchain zijn gedeelte van de Bitcoin zien. Dit decentrale systeem heeft geen banken nodig, en ook (dubieuze) regeringen hebben geen invloed op de Bitcoin.

Indien jij NU een gedeelte van je vermogen investeert in Bitcoin voorkom je geld verlies in de volgende crisis. Inflatie en werkloosheid hebben Nederland in de greep, en met de Bitcoin bescherm je je vermogen. Veel institutionele beleggers, lees de banken gaan nu ook investeren in Bitcoin. Dat doen ze uiteraard niet voor niets. Tot zover een beknopte samenvatting waarom je Nu ACTIE moet ondernemen. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben. Lees snel verder en laten we kijken of dit boek “‘De meest gestelde vragen over de Bitcoin” naar onze mening voldoet.


Inhoudsopgave


Wat is dit fysieke boek over de meest Gestelde Bitcoin vragen?

Samengevat kunnen we zeggen dat het boek “De meest gestelde vragen over de Bitcoin” jou enthousiast gaat maken over deze nieuwe techniek. Deze Bitcoin voor beginners gids behandeld stap voor stap de meest gestelde vragen (duhh…)over Bitcoin. Wat zijn Bitcoins en hoe werkt het? Al deze basiskennis wordt in één boek gebundeld tot een samenvattend geheel.

Je heb vast wel termen als blockchain op televisie gehoord, maar weet je altijd exact wat ze bedoelen? Nee toch? Dit gratis boek gaat daar een antwoord op geven.

Het boek is samengesteld door 5 specialisten met bij elkaar meer dan 150 jaar ervaring in de financiële wereld. Wij kennen Harm van Wijk al van ons review Trading Navigator. Harm heeft zijn sporen in de financiële wereld ruimschoots verdient, en weet hoe je geld moet verdienen. Wil je meer met aandelen aan de slag, lees dan zeker het review Trading Navigator.

De schrijvers hopen dat nadat jij enthousiast en wijzer bent geworden over cryptocurrencies, je de Online Training gaat volgen. De online training gaat verder waar de het boek stopt. Het zal je vast niet verbazen dat er voor de online training wel betaald moet worden. We willen je wel wijzen dat dit het achterliggende verdienmodel is van dit product. Naar ons oordeel is het zeker geen verkeerde deal, waardoor je verder kunt verdiepen in cryptocurrencies.


Waarom zou je Bitcoin of Crypto’s willen kopen?

We hebben in de inleiding al je aandacht willen trekken. Het rommelt in de wereld, we hebben te maken met een wereldwijde pandemie. Wat als net in 2008 de banken weer gaan omvallen? Daar komt op dit moment ook nog een wereldwijde werkloosheid bij, waar ook Nederland mee te maken krijgt. Grote bedrijven als KLM moeten geholpen worden om overeind te blijven. Rellen in Amerika vanwege de nieuwe presidentsverkiezingen. Al met al één grote chaos, cryptocurrencies kunnen je helpen om in ieder geval je vermogen veilig te stellen.

Regeringen hebben veel invloed op de economie en nemen niet altijd de juiste beslissingen, of in ieder geval niet altijd in belang van het volk. In een aantal zwakke economieën, als Argentinië, Venezuela, Iran en Afrikaanse landen stellen mensen hun (spaar)geld veilig door het om te zetten in cryptocurrencies, de Bitcoin is hierin het grootst.

In dit soort landen heb je vaak te maken met dictators die alles kunnen verbieden, maar zij hebben geen invloed op burgers die via Internet Crypto kopen en dit in een wallet zetten op hun telefoon. De eigen valuta van een land kan te maken hebben met hyperinflatie, met Bitcoin beschermen ze hun geld, en daarmee hun leven. De bevolking moet wel een Internet verbinding hebben, dit zal in de meest gesloten landen wel een probleem vormen.

In Nederland hebben we dan geen dictator, maar toch is het verstandig om voor de zekerheid een deel van je vermogen te investeren in cryptocurrencies. Naar ons oordeel wordt dit de volgende technologische vooruitgang na de opkomst van Internet en de mobiele telefoon. Kijk eens in hoe een korte tijd die techniek is gegroeid.

Laat review De meest gestelde vragen over de Bitcoin jouw inleiding zijn voor Bitcoin voor beginners, je moet ergens beginnen toch?


Wie zijn de auteurs achter dit FAQ Bitcoin boek?

De auteurs hebben bij elkaar 150 jaar ervaring, en zien dus ook waar het verkeerd gaat bij mensen als zij gaan investeren en handelen. Uit die gedachte is het boek “De meest gestelde vragen over de Bitcoin” ontstaan. Maar wie zijn nu exact die mensen. we zullen ze kort met je doornemen.

Harm van Wijk, eigenaar van beleggen.com

Harm van Wijk, wij kennen Harm al. In ons review Trading Navigator kun je alles lezen over zijn cursus handelen op de aandelenbeurs. Als eigenaar van de website beleggen.com is hij nu ook op de cryptocurrencies gedoken. Samen met 4 collega`s hebben zij het boek Bitcoin voor beginners ontworpen om mensen ook op dit vlak te kunnen adviseren. In deze review De meest gestelde vragen over de Bitcoin, zijn we er ook achter gekomen dat het boek een opstapje is naar een betaalde cursus.

Harm heeft meegewerkt aan SNS FundCoach en Binck bank, en ervaring opgedaan met Turbo`s bij de ABN Amro Bank. Als directeur van beursbulletin.nl komen wij zijn naam ook tegen op de Financiële Telegraaf.

Herbert Robijn van Finodex.nl en Iris.nl

Wanneer we de naam Herbert Robijn in Google checken, zien we direct een aantal websites naar boven komen. Op IEX.nl heeft Herbert een column, wij gaan er daarom gemakshalve vanuit dat hij wel verstand heeft van beleggen en geen onzin verspreidt. Op Finodex biedt hij ook cursussen in beleggen aan en zien we ook een voorbeeld om een crypto portefeuille in zijn aandelen strategie op te nemen. De website Iris.nl linkt door naar Finodex.nl, we kunnen niet achterhalen wat daar de achterliggende reden van is.

Leon van Dam van Optiespecialist.com

Leon is al sinds 2002 de eigenaar van website optiespecialist.com. Deze zwaargewicht was jarenlang financieel manager bij diverse Amerikaanse bedrijven. Zoals bijvoorbeeld Honeywell in Amsterdam. Op zijn LinkedIn profiel komen we allerlei financieel gerelateerde bedrijven en opleidingen tegen waar Leon werkzaam is geweest. We zien alleen geen ervaring met crypto`s, we twijfelen echter niet dat dit soort mensen ook andere markten in de gaten houden. Ongetwijfeld zullen ze daar ook kennis van hebben.

Wouter Quik en Ad Quick van Dutchminingteam.nl

Wij wilden achterhalen wie Wouter en Ad Quik zijn, de genoemde website Dutchminingteam.nl was op het moment van schrijven niet online. Het is daarom lastig te zeggen wat de achtergrond is van beide heren. Harm van Wijk werkt men hen samen, wij gaan er vanuit dat deze mensen prima in staat zijn een Bitcoin voor beginners gids in elkaar te zetten. Jammer dat we niet even hebben kijken op deze site.


Inhoud van het Meestgestelde Bitcoin boek

Dit boek is een uitzondering op de regel, 99,9% van de boeken krijg je digitaal. “De meest gestelde vragen over de Bitcoin” boek krijg je echt thuisgestuurd en ontvang je per post. Best handig om gewoon ouderwets vanaf papier te lezen. Je krijgt een boek dat bestaat uit 96 pagina`s en het is verdeeld is 6 hoofdstukken.

 • Hoofdstuk 1 Inleiding en de basis over Bitcoin
 • Hoofdstuk 2 Altcoins
 • Hoofdstuk 3 Wallets en platformen
 • Hoofdstuk 4 Handelen in Bitcoin
 • Hoofdstuk 5 Regulatie en wettelijke regelgeving
 • Hoofdstuk 6 Techniek achter Bitcoin

Hoofdstuk 1 Bitcoin basis

Het zal je niet verbazen dat je eerst wordt ingeleid in de wereld van de Bitcoin. Je wordt stap voor stap geïnformeerd, en het begint met de meest essentiële vraag Wat zijn Bitcoins? Maar Bitcoins (en ook andere cryptocurrencies) lenen zich ook prima als waardeopslag, we durven wel te stellen dat het op dit moment de enige manier is om je geld te beleggen. We zijn niet de enige met die mening, kijk maar eens wat bestseller schrijver/belegger Robert Kiyosaki hierover zegt.

De corona crisis kan er zelfs voor zorgen dat een overgang van normaal (fiat) geld naar cryptocurrencies in een stroomversnelling komt. Cryptocurrencies zijn volatiel, dat betekent dat de koers erg kan schommelen. Een groot voordeel is dat cryptocurrencies beter bestand zijn tegen inflatie, door de constructie zijn ze niet bij te drukken. We zien de overgang naar crypto in derde wereldlanden al gebeuren.

Samengevat leer je alles over de basis van Bitcoin. Er zijn ook betaalde alternatieven om kennis te krijgen over Bitcoin. Lees bijvoorbeeld eens ons review Crypto Masterclass, hiermee kom je zeker beslagen ten ijs. Een alternatief kan de Cryptomanual zijn, deze cursus is wat goedkoper dan de Crypto Masterclass. Ben je alleen op zoek naar de beste kansen om te beleggen in crypto`s, dan is de Crypto Portfolio 2020 de beste keus voor jou.

Hoofdstuk 2 Altcoins

Nu je weet wat een Bitcoin is, behandeld hoofdstuk 2 de altcoins. Van alle cryptocurrencies is Bitcoin de eerste die ontstaan is, hierdoor heeft deze ook de grootste dominantie, deze ligt nu op ongeveer 55%. Alle overige munten tezamen nemen de overige 45% voor hun rekening.

Het aantal verschillende altcoins is erg hoog en gaat wel over de 1200+ stuks heen. Wees je goed bewust door wie de munt is ontworpen en waarvoor hij gebruikt wordt. Er zijn in het verleden veel scams geweest, de laatste tijd is het wat rustiger. Indien je een munt aanschaft bij een bekende partij, één van de bekende cryptobeurzen of bij een bedrijf als BTC Direct dan zit je goed.

Op dit moment, aug-2020 gaat de koers van Ethereum hard omhoog. We zetten nadrukkelijk de datum erbij, want zoals eerder gezegd kan de koers een dag later wel met 10-tallen procenten dalen. De Crypto markt is jong en biedt kansen, de keerzijde is dat de koers erg bewegelijk (volatiel) is. Dit houdt het grote publiek ook tegen om nu te investeren.

Maar had je een jaar of acht geleden geïnvesteerd in 100 Bitcoins, die toen 30 cent waren, dan was je nu multimiljonair! dat zou zomaar nog eens kunnen gebeuren met een altcoin als Ethereum. Als iedereen instapt ben je te laat, je moet NU investeren nu de koersen nog laag staan.

Hoofdstuk 3 Crypto wallets en platformen

Cryptocurencies moet je bewaren in een soort digitale portemonnee, een zogenaamde crypto wallet. Indien je bij een bedrijf Bitcoin hebt gekocht dien je het adres van jouw crypto wallet op te geven voor ontvangst. Het kan even duren, maar naar verloop van tijd zie je je aangekochte hoeveelheid Bitcoin op de balans van je crypto wallet verschijnen.

Het is erg belangrijk dat je weet dat er diverse platformen zijn, online wallets, hardware wallets, mobiele wallets, dekstop wallets. Veilighied is een hot issue bij crypto, omdat crypto digitaal is kan het gehacked worden als je er onvoorzichtig mee omgaat. De veiligste manier is om je crypto`s op te slaan in een hardware wallet. Het boek legt je daar alle voordelen over uit. Onthoudt dat je veilig bent als je zelf de eigenaar bent van je “private key”.

Bewaar nooit wachtwoorden en keys van je cryptos digitaal op je laptop. Schrijf ze op papier met pen en doe ze in een map thuis. BEWAAR DIT GOED, bij verlies van je wachtwoord/keys ben je al je crypto kwijt. Dit komt omdat er geen bank meer tussenzit die jouw “geld” beheert. Het gaat nu te ver om dit verder uit te leggen, schaf het boek aan en je bent op de hoogte.

Hoofdstuk 4 Handelen met Bitcoin

Het is mogelijk om net als met aandelen te handelen op de cryptobeurs. We raden je aan om eerst goed alle informatie te lezen, om vervolgens met een klein bedrag je eerste stappen te zetten op de crypto beurs. Nadat je het boek hebt gekregen, word je een aanbod gedaan om een online training te volgen. Het is wel raadzaam de crypto cursus te kopen om verlies te voorkomen.

Het boek “De meest gestelde vragen over de Bitcoin” behandeld vragen die bij je opkomen als je wilt handelen. Niet zozeer hoe je moet handelen.

Denk hierbij aan vragen als:

 • Ben ik niet te laat met instappen in Bitcoin of altcoins
 • Kun je ook handelen in futures en opties op Bitcoins, en waar worden deze verhandeld?
 • Kun je zelf Bitcoins minen, en is dit rendabel?
 • Kun je rendement maken als je met een klein bedrag (€ 1000) belegt in Bitcoin?
 • Is het realistisch dat je rendement gaat maken met beleggen in crypto`s?
 • Wat is een ICO, hoe kun je hier geld mee verdienen?
 • Hoe reageert Bitcoin op de crypto beurs, en hoe is de relatie met de aandelenbeurs
 • In welke Bitcoin fondsen kun je het beste investeren? zie ook Crypto Portfolio 2020
 • Hoe kun je investeren in Bitcoin, en door risicomanagement je tegen verlies beschermen.
 • Welke rendement is er te behalen ten opzichte van traditioneel beleggen
 • Hoe en waar schaf je je eerste Bitcoin aan
 • Zijn er alternatieve manieren om te handelen in Bitcoin en altcoins

Hoofdstuk 5 Bitcoin regelgeving

In dit hoofdstuk worden alle vragen rondom de regelgeving behandeld. Moet je bijvoorbeeld belasting betalen over cypto geld (ja.. dit is Nederland). Maar welke wettelijke regels zijn er nog meer? De Crypto markt is jong in vergelijking met de aandelenbeurs, en nog volop in ontwikkeling, de regelgeving loopt daar weer achteraan. De regelgeving in Nederland verschilt natuurlijk met bijvoorbeeld een land als Argentinië, daarom is dit een belangrijk hoofdstuk om te lezen.

Hoofdstuk 6 De techniek achter de Bitcoin

In het laatste hoofdstuk worden de meest gestelde vragen beantwoord over de techniek achter cryptocurrencies. In een 13-tal vragen/antwoorden leer je bijvoorbeeld wat het verschil in techniek is tussen Bitcoin en altcoins. Maar ook wat blockchain nu precies is. Zowel beginners als de wat gevorderde crypto liefhebber zal hier verrast worden met een vraag die hij nog niet wist.


Conclusie, boek De meest gestelde vragen over de Bitcoin kopen? ja of nee?

Wat wij in deze review De meest gestelde vragen over de Bitcoin vinden van dit boek? Het is een gratis boek waar je alleen de verzendkosten voor betaald, handig om fysiek naast je computer te houden en vragen op te zoeken. Wij zijn best te spreken over de kwaliteit van het boek waarmee je goed in staat zult zijn om je eerste Bitcoin aan te schaffen.

Wil je echter gaan handelen met Bitcoin of een altcoin, dan adviseren we wel om meer kennis op te doen. Dat kan met de Online Training De meest gestelde vragen over de Bitcoin, of met een andere training zoals de Crypto Masterclass.

Na het lezen van het boek kun je goed meepraten over crypto, en zul je ook het nieuws in de media beter begrijpen. Met de basiskennis die je opdoet voorkom je veel voorkomende fouten, en kun je veilig je eerst crypto aankoop doen. Wij zijn van mening dat cryptocurrencies de volgende nieuwe technologische vooruitgang is na Internet en de mobiele telefoon. We wensen je veel succes met de eerste stap.


Voor en nadelen van dit gratis boek “Veelgestelde Bitcoin vragen”

 • GRATIS Fysiek Boek (betaal enkel de verzendkosten)
 • Geschreven door 5 financiële specialisten
 • Handig naslagwerk om naast je computer te gebruiken
 • Mogelijkheid tot volgen van extra training (betaald)
 • Kleine bijdrage in de verzendkosten, is dat een nadeel….?
 • verder gratis, naar ons oordeel geen nadelen aanwezig

De meest gestelde vragen over de Bitcoin (gratis fysiek boek)

krijg antwoord op alle vragen over Bitcoin waar je over gehoord hebt, maar geen antwoord op wist!

JA, IK NEEM ER EEN! en betaal alleen de verzendkosten
De meest gestelde vragen over de Bitcoin (GRATIS fysiek boek)
De meest gestelde vragen over de Bitcoin (GRATIS fysiek boek)

Beoordeling door Leon van Marketheme,

03 sep 2020
5

Een GRATIS fysiek boek over Bitcoin geschreven door 5 financiële specialisten.

Betaal alleen de verzendkosten en krijg een schat aan informatie. Zo kun je goed geïnformeerd met deze revolutionaire techniek/cryptovaluta beginnen! Mis de boot niet, en bestel snel!

Gerelateerde Reviews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.