Review Berichtenbaas

Videotraining hoe mannen beter kunnen worden met Tinder, Whatsapp en online dating!

Gemiddelde leestijd: 37 minuten
Review Berichtenbaas logo

In deze review berichtenbaas gaan we de videotraining beoordelen waarmee mannen beter en zelfverzekerder worden met Tinder, Whatsapp en online dating. Leer hoe jij een vrouwenmagneet wordt, en wie weet wat er daarna gaat gebeuren!

Hoe kan het nou dat andere mannen altijd met die leuke vrouwen daten en jij niet? Dat komt omdat zij de juiste technieken gebruiken! Indien jij dat ook doet heb jij in no-time ook een telefoon die vastloopt door berichten van leuke vrouwen. Daan de Ram leert jou je telefoon om te bouwen tot een ware (seks)datingmachine. Maar hoe dan vraag je je af?, lees dan snel verder hoe jou dat ook gaat lukken.

We beoordelen op reviewkeizer altijd producten met een serieuze bedoeling. De Berichtenbaas is dat ook, maar dan wel op een wat ander vlak. De cursus is serieus bedoeld, het doel van de cursus is in contact komen en (seks)daten met leuke vrouwen. Er zou best een leuke relatie kunnen ontstaan, maar dit is naar onze mening niet de eerste prioriteit.


Inhoudsopgave


Wat is de Berichtenbaas online dating cursus?

In deze review berichtenbaas laten we je zien wat je aanschaft, maar wat is het nu eigenlijk? Wij kregen van de Berichtenbaas een reviewkopie ter beschikking zodat we een goed beeld krijgen over wat jij kan verwachten.

Met de Berichtenbaas leer jij technieken waarmee jij succes gaat krijgen op TinderWhatsapp of welke datingsite dan ook. Gebeurt het jou ook regelmatig dat je appt met een leuke vrouw of meisje en je weet niet wat je moet zeggen? Na enkele apps wordt het contact al minder en op een geven moment verbreekt het contact en word je genegeerd. Je wordt saai en niet interessant genoeg gevonden. De vrouw in kwestie zit dan al met een andere man te appen, en jij bent inmiddels al virtueel gedumpt.

Mannen worden hier onzeker van en accepteren daardoor contact met dames die niet volledig aan hun wensen voldoen. Jij wilt toch ook een topper en geen “zesje”. Je wordt wanhopig en accepteert daarom maar wat je kunt krijgen. Dit gebeurt veel mannen, terwijl er ook mannen zijn die dat handiger aanpakken. Wordt niet als die meerderheid met “zesjes”, en krijg net als die slimme mannen die leuke vrouwen!

Hoe is de online dating cursus tot stand gekomen?

De ontwikkelaar Daan van de Berichtenbaas heeft in 6 jaar tijd zijn online skills gestructureerd en geperfectioneerd tot wat de Berichtenbaas nu is. Hij leert jou online precies dat te zeggen waardoor jij diezelfde avond nog een date hebt met een mooie vrouw. In 53000 chat experimentjes weet hij wat vrouwen triggert en hoe jij ze na de date in bed krijgt. We hadden je al gewaarschuwd ;-), dit is een serieus product, maar het heeft een ander doel dan de gemiddelde cursus die wij beoordelen.

Dus wees geen muurbloempje, en leer wat nodig is zodat jij ook een leuke vrouw aan de haak slaat. Doe je niets, dan blijf je aan de zijlijn staan toekijken hoe andere mannen wel met die leuke meid van doorgaan. Leer van Daan de Ram hoe het werkt, als je niet zo ervaren prater bent.


Doelgroep van de Berichtenbaas

We kunnen hier de vrouwen wel uitsluiten, dit product is gemaakt voor mannen die op jacht zijn! Dat is wel duidelijk. Maar het is niet alleen versieren, de kern van de cursus is de kracht die in zit te leren gebruiken. Heb je die gevonden dan komen alle overige wensen vanzelf. De term geloof in jezelf komt ergens vandaan toch?

De cursus heeft een best pittige prijs, je krijgt daar meer dan 14 uur video training en 90 casestudies voor terug. Om deze reden vereist het ook wel wat huiswerk om dit alles door te nemen. Je dient de technieken ook daadwerkelijk uit te proberen op MeetMe, Badoo, Facebook, Tinder en alle overige online dating platformen voor je resultaat gaat zien. Naar ons oordeel is dit onderdeel van de fun, maar je moet het wel doen en het kost tijd.

Ben jij snel afgeleid en minder gemotiveerd, en denk je met een video kijken alles onder de knie te hebben, dan is dit niet geschikt voor jou. Ben je van nature al een versierder, dan heb je dit niet nodig. Als je niet zo ervaren bent, dan dien je er tijd voor vrij te maken, met een verbluffend eindresultaat als beloning.


Hoe online daten? Gebruik de Betrouwbare Kennis van de Berichtenbaas

OK je bent geen muurbloempje, maar je zelfvertrouwen kan wel een boost gebruiken. Je wilt ook investeren in jezelf en de berichtenbaas cursus volgen. Twijfel je of de Berichtenbaas wel betrouwbaar is? Dat kunnen wij ons wel voorstellen, maar daar hoef je je geen zorgen over te maken. De maker Daan de Ram is een jong iemand en de teksten op de sales pagina zijn daar ook naar. Het product en Daan hebben geen slechte bedoelingen en zijn volledig betrouwbaar.

Wij baseren de betrouwbaarheid op 2 feiten, ten eerste hebben wij uitgezocht of de KvK gegevens van AttractionGym in het KvK register voorkomen en kloppen. AttractionGym is het overkoepelde bedrijf achter de Berichtenbaas. De KvK gegevens kun je hieronder zien en zijn correct.

AttractionGym is gevestigd in Amsterdam. Deze coaching organisatie AttractionGym heeft meerdere cursussen in hun assortiment voor het helpen en coachen van mannen om in contact te komen met vrouwen. Hierin slagen zij goed, en dit is ook in Hilversum opgemerkt, zie ons tweede feit verderop.

AttractionGym is een coachingsbedrijf in een specifiek branche. Zij werken met ervaren en gecertificeerde coaches, een voorbeeld hiervan is de samenwerking met psychologenpraktijk en agogisch adviesbureau (iemand die werkt met probleemjongeren).

KvK Uittreksel AttractionGym t.b.v product Berichtenbaas
KvK Uittreksel AttractionGym t.b.v product Berichtenbaas

Berichtenbaas op TV

Een tweede feit waarom wij in deze review Berichtenbaas het product als betrouwbaar benoemen is de volgende TV uitzending. Lauren Verster heeft in haar programma Lauren! En de liefde een gesprek met mede auteurs en Tinderkoningen: Mathijs & Louis.

Mathijs Dingjan laat in het programma zien hoe hij twee jongens coacht die daarna ook daadwerkelijk succes boeken. Ook bij Mathijs is er een leerproces vooraf gegaan, in de berichtenbaas kun jij je voordeel doen met de kennis die zij met vallen en opstaan hebben geleerd. We willen ook duidelijk maken dat er over deze cursus lacherig gedaan kan worden, wij vonden zelfs een ander review waarin werd gesuggereerd het niet te kopen.

Deze cursus is echt 100% serieus bedoeld voor mannen met een minder vlotte babbel die wat coaching kunnen gebruiken. Je ontvangt informatie die je op online datingsites kunt toepassen. Doe je dat, dan scoor jij een (seks)date!. De informatie is meteen bruikbaar en doelgericht. Ook niet onbelangrijk, je leert technieken toepassen waar vrouwen een glimlach aan overhouden. De technieken zijn vrouwvriendelijk en ethisch verantwoord, zodat zij er geen naar gevoel aan overhouden.


Inhoud van de Berichtenbaas, Hoe Werkt Online Dating?

Voor we later uitgebreid op de specifieke onderdelen van de cursus ingaan, geven we een samenvatting van de inhoud als jij dit product aanschaft. Wij kregen een reviewkopie ter beschikking, als jij tot aankoop overgaat krijg jij ook recht op de volgende onderdelen uit deze online dating cursus. Vanuit een persoonlijke online ledenomgeving kun je navigeren naar de modules met de video’s.

Na de samenvatting beoordelen we de afzonderlijke deelmodules.

Samengevat krijg je het volgende:

 • 9 modules met online dating training video’s
 • 3 Advanced modules met training video’s
 • Toegang tot de Coaching Academy (15 deelmodules)
 • 10 exclusieve bonussen –> grootste aantal dat wij bij een cursus hebben gezien
 • En een 100% tevredenheidsgarantie, vind je het niets, dan stuur je het terug!

Module 1: Kruip in haar brein en  psychologische triggers

In dit hoofdstuk leer je over de psychologie achter het vrouwelijke brein en haar gedachtegangen. Zoals je zult begrijpen denken vrouwen anders, en zitten zij anders in elkaar. In dit eerste deel van de cursus laat Daan je zien hoe je gesprekken aan de gang houdt en zorgt dat ze niet afgebroken worden. Je kunt pas echt kans maken bij vrouwen als je leuke gesprekken kunt voeren.

We lichten ook de FLOW methode uit module 1 nog toe. We zien in de video’s dat vrouwen elke maand door een cyclus gaan in 4 delen. De eerste fase is de menstruatie fase waarin vrouwen zich wat kwetsbaar voelen. Fase 2 is de folliculaire fase, vrouwen krijgen dan weer zin in het leven en staan dan meer open voor ideeën en avontuur.

De fase waar jij naar zoekt is de ovulatiefase, in deze fase krijgen vrouwen echt een een sex-drive en hun zelfvertrouwen gaat door het dak. Dit is de fase dat vrouwen het vaakst willen daten. In de laatste luteale fase zijn vrouwen meer naar binnen gekeerd, sex daten wordt nu lastiger. Daan geeft aan dat er dan veel minder wordt afgesproken en georganiseerd.

Module 2: Pimp je online dating profiel

Voor je kunt chatten zul je eerst een online dating profiel moeten opstellen, één waar vrouwen meteen door worden aangetrokken. Maar hoe doe je dat? De Berichtenbaas legt je door 7 wetenschappelijk bewezen tips uit hoe je een profiel krijgt die vrouwen opmerken. Wat zien wij dan zoal, we geven je hier een aantal tips die in de video’s inhoudelijk worden besproken en toegelicht.

5 willekeurige Online dating profiel tips uit de Berichtenbaas

 • Geen foto met zonnebril, niets mag je gezicht verbergen
 • Maak foto’s met een hoge kleurcontrast, geen fletse foto’s maken!
 • Geen andere mensen in de achtergrond!
 • houdt de achtergrond rustig, let op in buitenomgevingen
 • Compositie, plaats een foto waarin het bovenste 1/3 deel van je lichaam is te zien.

Als je ons oordeel vraagt in deze review Berichtenbaas, dan lijkt hier de voorpret al te beginnen. Een goed online dating profiel is namelijk het halve werk, besteed hier dus veel tijd aan. Deze inspanning verdient zich later dubbel en dwars terug.

Module 3: Schaakmeester Openers, Gebruik de Juiste Openingszin!

Je wilt natuurlijk niet je gesprek openen met een saaie, en de zoveelste afgezaagde openingszin. Dit zorgt ervoor dat je niet eens aan een chat kan beginnen en meteen al genegeerd wordt. Met de juiste openingszin heb je al voor 50% de juiste toon gezet, in de opvolgende hoofdstukken wordt jouw chat gesprek nog veel meer geanalyseerd en geperfectioneerd.

Leer de juiste termen en woorden gebruiken, deze kun je in template toepassen. Elke keer bij een nieuw contact kun je deze template gebruiken om meteen de juiste toon te zetten. Je vergeet hierdoor ook geen informatie te delen, erg handig bedacht door Daan!

Verrassend is ook om te weten dat er woorden zijn die je absoluut moet vermijden. Je verwacht het niet maar uit praktijk voorbeelden blijkt inderdaad dat het toepassen van bepaalde woorden je kans op een date verkleinen. We kunnen hier niet bekend maken welke dat zijn, koop de Berichtenbaas training en maak nooit meer deze fouten.

Module 4: De Tao van Transitie

Tao uit de Chinese filosofie betekent letterlijk de figuurlijk weg. Module 3 die in zijn geheel uit video`s bestaat leert je de trucs van het chatten. Hiermee leer je haar van zo te bespelen (op ethische en vrouwvriendelijke manier) dat ze bijna niet kan wachten om met jou af te spreken.

Je leert de dingen die je moet zeggen, maar belangrijker is om te weten wat je juist niet zeggen. In dit deel leer je ook 12 manieren die de druk of spanning van een gesprek halen. Een gesprek moet niet gekunsteld zijn, maar spontaan lijken. Met deze tips haal je dus de druk eraf waardoor het voor haar een gemakkelijkere stap wordt om daadwerkelijk af te spreken.

Module 5: Leer Professioneel Plagen en uitdagen met de Berichtenbaas

Professioneel plagen is eigenlijk een vorm van online flirten, mits goed uitgevoerd doet dit wonderen. Door de juiste woorden te gebruiken wordt jij niet saai gevonden en blijft het gesprek in stand. Daan leert jou hoe je creatief kunt blijven zonder saai te worden gevonden. Het is best lastig de hele tijd creatief te blijven, met de tips kom jij nooit met je mond vol tanden te staan.

We hadden nog nooit van het PewDiePie effect gehoord. Dit blijkt een manier te zijn waarop een bekende You-tuber Felix Arvid Ulf Kjellberg miljoenen volgers kreeg, de eerste met 100 miljoen! Daan leert je de technieken die deze YouTube ster gebruikt. De technieken werken namelijk ook in het online daten, je moet ze natuurlijk wel weten. Leun achterover en kijk de video’s! Wij waren aangenaam verrast.

Module 6: Het Fundament van Fun

De kern van module 6 is om wat meer Fun in je gesprek te krijgen, je kunt niet telkens dezelfde grap maken. Er moet afwisseling in je gesprekken zitten, wordt wat brutaler zonder onbeschoft te worden gevonden. Vindt precies de juiste woorden om haar aandacht te blijven vasthouden. Blijf scherp, maar op een gezellige en vrolijke manier.

Zou je niet je date zo willen regisseren dat het helemaal loopt alsof het een romantische film lijkt? Dat kan als jij de spanning tot de echte afspraak op een plagende manier opbouwt. Daan leert je iedere keer op een grappige manier de seksuele spanning een tikje op te voeren, zodat zij op een gegeven moment gek wordt van verlangen. Dit is een manier die keer op keer werkt door het toepassen van 5 technieken.

Oh ja, stuur absoluut niet van die nietszeggende berichtjes als “Alles goed” of “Ben je goed aangekomen”. Ze zijn goedbedoeld, maar dodelijk saai, en indien je saai wordt verslapt de aandacht en stapt ze over op een chat met een andere kerel. Het is dus erg belangrijk de aandacht vast te houden, dit lezen we tussen de regels door in elke module.

Module 7: Zoveel Dates als je aan kunt – Beoordeling Berichtenbaas

In module 7 leer je hoe je eenvoudig en snel een echte date kan regelen. Hoe meer dates hoe meer kans dat je een date scoort, en kans maakt op seks. Dat is toch uiteindelijke het doel van de berichtenbaas cursus. We lezen dat vrouwen ook graag seks hebben, maar dat zij dat in deze maatschappij niet uitbundig kunnen tonen, ze worden anders als slet bestempeld. Daarom is er altijd een soort “hard tot get” spel vooraf om in ieder geval te laten zien dat ze geen slet zijn. De Berichtenbaas cursus weet daar doorheen te prikken met de juiste psychologische technieken, zodat dit in jouw voordeel werkt.

De cursus werkt zo goed omdat het wordt onderbouwd door de kennis die de Berichtenbaas heeft van de psychologie. De spotlight techniek is er daar één van, hiermee zorg je ervoor dat jij de leiding houdt in de conversatie. Dit helpt jou de juiste sturing aan het gesprek te geven, je wilt namelijk aansturen op een date in het echte leven en vooraf te weten komen of zij in is voor seks. Dit doe je door haar vooraf en terloops een aantal controle vragen te stellen.

Vooral de aangeleverde voorbeelden zijn handig, omdat je precies ziet wat de effecten zijn van je woorden. 53000 chat experimenten hebben geleid tot perfectie van dit soort gesprekken. Maak er gebruik van, je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Module 8: Haar Laten ‘Chasen’ , Meer Effect Met Minder Moeite

Laat haar moeite doen om jou te daten. Druk op de juiste psychologische knoppen en laat haar alle moeite doen, in plaats van andersom. Daan geeft je 2 voorbeeld berichtjes die het effect hebben, dat zij contact met jou gaat opnemen, ideaal toch?

Als je start met de cursus moet je nog leren, het is daarom onvermijdelijk dat je de technieken nog niet beheerst. Daarom kan een gesprek vastlopen en doodbloeden. Maar wees niet bang, met slechts één enkele zin breng je het gesprek weer tot leven. Je krijg een aantal voorbeelden die je hiervoor kunt gebruiken, ze zijn grappig en toveren een glimlach aan de ander kant op het gezicht van de dame. Wij moeten eerlijk bekennen dat we ze erg grappig vonden. Vrouwen vinden humor belangrijk, sla dit feit op!

Module 9: Reparatie Kit, Hoe Ga je van “Nee” naar “Neem me (mee)”

Deze laatste module in dit Berichtenbaas review is de Wegenwacht in het dating spel. Nu word je echt een baas, als je dit onder de knie hebt. Wat doe je namelijk als je een date hebt geregeld en de dame gaat ineens afzeggen met smoesjes. Maar je krijgt ook technieken die jou helpen bezwaren van de dame te weerleggen. Wat als zij jou te oud, of te jong vindt, of welk kenmerk dan ook. Geef haar geen ruimte om jou eigenschappen als smoes te gebruiken om niet op date te gaan. In het echte leven ben jij een vlotte kerel, ontneem haar alle ruimte om jou af te kraken.

Leer ook de situatie herkennen dat je in een nadelig daglicht komt te staan. Ook in de reparatie module kit vind je 2 voorbeeld gesprekken hoe je een annulering van je date toch kunt omzetten naar een date. We zien dat dit komt doordat een vrouw wat onzeker is voor de date, je dient haar dus het vertrouwen te geven over jou en de date.

De Advanced Video Modules – review Berichtenbaas

In de 3 advanced modules: Daan’s seksdate-plan, Sexting masterclass en Date management lijkt het ons wel duidelijk wat de bedoeling is. we bespreken de afzonderlijke modules hieronder wat uitgebreider.

Sexting voorbeeld van koper Berichtenbaas
Sexting voorbeeld

Deel 1 : Daan’s seksdate-plan, Hoe Verhoog je de Kans voor Seks op de Eerste Date?

Laten we duidelijk zijn in deze review Berichtenbaas, de cursus draait om daten en het krijgen van een seks. Volgt er een leuke relatie dan is dat een bijkomend effect, het is zeker mogelijk maar naar ons oordeel niet de prioriteit van de cursus.

Alles in deze module is erop gericht om je dame naar keuze meteen op en seksdate te vragen. Je leert hierbij handige technieken om niet als een viezerik over te komen. Vrouwvriendelijkheid blijft een van de kenmerken waarop de cursus is gebaseerd. Maar als beide partijen hetzelfde willen is er niets aan de hand. Er zijn technieken waardoor het aansturen op seks als iets normaals wordt gezien. Je wordt daarbij geholpen door een vraag die je haar kunt stellen, en zij maar met één ding op kan antwoorden. Het antwoord wat jij wilt horen, en dat is dat zij instemt met seks.

Aan de hand van 5 voorbeeld gesprekken laat Daan zien wat werkt en wat vooral niet. De gesprekken kun je afstemmen op jouw dates, en ze als leidraad gebruiken. We hebben het niet zelf geprobeerd, dat vinden onze partners geen goed idee ;-). Maar we geloven best dat dit gaat werken, wij kregen het van de voorbeelden in ieder geval wel erg warm.

Ons oordeel in dit review Berichtenbaas, lees en kijk de video`s over de seksdate als eerste. Beoordeel daarna of je de cursus wilt houden, wij weten wel wat het antwoord zal zijn.

Deel 2 : Sexting masterclass – beoordeling Berichtenbaas

Met de sexting masterclass leer jij hoe je een vrouw door de telefoon drijfnat en opgewonden maakt. Sexting is het versturen van erotische berichtjes, al dan niet met foto’s. De truc is om spanning op te bouwen totdat ze niet meer te houden zijn. We zien verschillende tips voorbijkomen die je zo kunt toepassen.

Mannen maken vaak één grote fout bij sexting. Pas op met herkenbare foto’s!! Wanneer je in maling word genomen, of als het gesprek de verkeerde kant op gaat en uitloopt op ruzie heb je een probleem. Je herkenbare foto kan als chantage gebruikt worden en het hele Internet overgaan, pas daar dus mee op.

Wat kunnen we verder nog zeggen? We doen er zelf niet aan, maar de methodes zien er doeltreffend uit.

Deel 3 : Date Management volgens de Berichtenbaas

Indien je een echte Berichtenbaas wilt worden, dan dien je je dates: JA meer dan één!, Goed te managen. Wat houdt dat dan precies in? Je krijgt een downloadbare Daan’s Date Matrix, dit is een Excel sheet waarin je precies kunt noteren waar en wanneer je met een meid hebt afgesproken. En er is is ruimte om opmerkingen te plaatsen. Handig als zij aangeeft een voorkeur voor een speciale date te hebben.

Je wilt je tijd niet verdoen aan dames die uiteindelijk toch niet gaan afspreken, of alleen “vrienden” willen blijven. Wij gaan ervan uit dat jij een vrouw/vriendin zoekt met benefits, dus die ook niet vies is van een seksdate. Daan geeft jou specifieke tips, en leert jou te letten op specifieke signalen in de reacties van de dames.

De cursus is geen onzin, de tips worden onderbouwd vanuit de wetenschap (psychologie). Vrouwen geven verbalen en non-verbale reacties, daarop weet Daan en jij dus ook wanneer een contact waardevol is, en welke contacten je beter zelf kunt negeren.

De cursus is ook te gebruiken om je ex weer terug te krijgen. Is dat je doel check dan eens ons review Win Hem/Win Haar terug van Michelle van den Berghe. Deze cursus is daar geheel op gericht en zal sneller het gewenste resultaat geven.

We zijn tijdens het reviewen zelf ook veel wijzer geworden. Deel 1 van de advanced modules smaakt naar meer, maar deel 2 en 3 gaven ons ook rode oortjes. Kijk de video`s, naar ons oordeel in dit review berichtenbaas ga jij in één lange zit de cursus uitkijken. Daar zijn we van overtuigd!.

Bonussen: Is het Hierdoor Waard de Berichtenbaas te kopen?

Deze review berichtenbaas is één van onze langste reviews. Dit komt omdat jij bij aanschaf van deze online dating cursus toegang krijgt tot wel 40 modules. Bij elke cursus krijg je wel 1 of meerdere bonussen, zo ook bij de Berichtenbaas. We zien bijna nooit een aantal van 10 stuks, zoals bij de Berichtenbaas!

In deze review Berichtenbaas gaan we ze niet stuk voor stuk bespreken, dan zou het review te langdradig worden. Wij hebben ze wel stuk voor stuk bekeken, het voelt bijna oneerlijk om zo een vrouw te versieren. Je hebt zoveel waardevolle door wetenschap ondersteunde informatie, dat de dame wel op je verzoek moet ingaan. Wij vonden vooral de profielfoto stappengids waardevol, daar begint namelijk elk avontuur mee. De overige bonussen spreken voor zich, bewijzen dat het werkt zijn er genoeg.

Samegevat krijg je 10 waardevolle bonussen:

 • Seksdate voorbeeld 
 • Naaktfoto stappenplan
 • Extreme text game
 • Sexting Handleiding (masterclass in opwindkunde, briljant gekozen term ;-)!
 • De Emotie-Bieb met 202 afbeeldingen
 • Profielfoto Make-Over Gids
 • Meteen Thuis Afspreken Date
 • BerichtenBaas Feedback Systeem
 • Bumble naar bed bonus
 • Van match naar telefoongesprek in één bericht

Waar voor je geld? Prijs-kwaliteitsverhouding van deze online dating cursus

Krijg je waar voor je geld? Naar onze mening, en voor wat wij gezien hebben in deze review Berichtenbaas vinden we € 297 niet duur. Voor de één is het veel geld, de ander geeft het bij een avondje stappen al uit. We kunnen niet in portemonnee kijken, uiteindelijk moet je zelf beslissen.

Het is een cursus die is samengesteld in overleg met een psycholoog, er is dus wetenschappelijke onderbouwing, Dit is dus geen Bullshit, maar er zit zeker wetenschappelijk bewezen psychologie techniek achter, daarom werkt het zo goed. Ben je wat onzeker in contact met vrouwen, of wil je je online dating technieken perfectioneren, dan krijg je waar voor je geld!

Een cursus in het bedrijfsleven, of waar dan ook koop je niet voor € 50, dat bestaat gewoon niet. In de Berichtenbaas is tijd gaan zitten, en daar moet dan ook voor worden betaald. Voor niets gaat de zon op. Bedenk eens wat dit voor je liefdesleven gaat betekenen? Vind je het dan duur? Nee toch, dat dachten wij dus ook.


Niet Goed Geld Terug garantie van 30 dagen

Geel logo niet goed geld terug

We kunnen ons voorstellen dat je toch nog twijfelt, is dit wat je zoekt? Je koopt hier een goed product, daar is gewoon geen twijfel over mogelijk. Wist je dat er wettelijke regels zijn voor kopen op afstand? Je kunt een product binnen 14 dagen retour sturen, dit heet de afkoelingsperiode. Zie hier voor de wettelijke regels van de overheid. De Berichtenbaas verlengt deze wettelijk termijn tot wel 30 dagen, zo overtuigd zijn zij dat jij tevreden bent.

Omdat cursussen zelden slecht zijn (anders worden ze niet verkocht), zijn kopers vaak tevreden. De verkoper hoeft daarom slechts een enkele keer een refund toe te kennen. Om deze reden kan de garantie gegeven worden zonder dat iedereen zijn geld gaat terug vragen.

Met deze garantie kun je het product 30 dagen lang bekijken, en voor jezelf bepalen of dit is waar je naar op zoek bent. Bedenk jezelf, wat als ik het niet doe? Dan zit ik alleen thuis terwijl andere mannen spannende dates hebben.


Ervaringen en recensies over de Berichtenbaas

Geen enkel review is compleet zonder enkele meningen van anderen op te nemen. De Berichtenbaas is ook van TV bekend, ze gaan geen bedrijf interviewen dat bullshit verkoopt. Dat het geen bullshit is lees je in onderstaande reacties van 2 kopers van de Berichtenbaas.

Wij denken dat de voorbeelden hieronder voor zich spreken. Deze mensen hadden gehoopt dit eerder te weten. Vanwege de privacy zijn de namen onherkenbaar gemaakt.

Positieve ervaring Berichtenbaas review
Positieve ervaring Berichtenbaas
Positieve ervaring Berichtenbaas review
Positieve ervaring Berichtenbaas

Heb jij ook een mening over de Berichtenbaas? Er zijn al honderden mannen die de Berichtenbaas hebben gekocht, je helpt een ander om ook jouw mening te laten weten. Laat een berichtje achter hieronder in de reacties, we zijn erg benieuwd en het maakt het review krachtiger en meer waardevol voor andere kopers.


Conclusie Review De Berichtenbaas, Kopen of Niet?

De Berichtenbaas online dating cursus maakt jou zelfverzekerder, dat is de onderliggende kern. Je wordt een stuk zekerder in de omgang met vrouwen, en dat geeft je zelfvertrouwen een boost. Mannen geven het niet toe, maar ze zijn onzeker. Met deze online dating cursus krijg jij een date met daaropvolgende seks. Het is zelfs mogelijk de date over te slaan. Hoe meer contact en zekerder je wordt met vrouwen, des te meer kans dat je een “blijvertje” aan de haak slaat. Voor dit geld haal je een spannend avonturenpakket in huis.

De cursus is goed onderbouwd, dit komt door de samenwerking met de eigenaar van een psychologie bureau. Het is dus op wetenschappelijk bewezen technieken gebouwd en dus geen bullshit, de auteur en verkoper is te vertrouwen. Dit blijkt ook uit de recensies en het interview met Lauren Verster op TV.

Wil jij elke week/dag, vul zelf in, een leuke vrouw versieren, dan is dit jouw cursus. Ik zou niet langer wachten om je zelfvertrouwen te verhogen, en de prima video’s gaan bekijken. Vanwege het (zacht uitgedrukt) informele doel, geven we 4 sterren, verder is het Top en Avontuurlijk.

De eindconclusie is dat je voor € 297 een avontuur is huis haalt waar je niet van durft de dromen. Het enige wat jij hoeft te doen is klikken op onderstaande blauwe button om meteen actie te ondernemen. Geen actie is geen vrouwen! Wij denken dat je niet teleurgesteld wordt, en wensen je veel plezier in je jacht naar leuke vrouwen!


Voor en Nadelen van de BerichtenBaas

 • BerichtenBaas Systeem met 13 hoofd modules
 • 14+ uur aan video's en meer dan 90 case studies (54 video's)
 • 10 Bonussen (meeste die wij gezien hebben)
 • Geeft mannen ZELFVERTROUWEN!!
 • Avontuurlijk: elke dag/week een (seks)date
 • AttractionGym is ervaren in coaching voor mannen
 • De prijs kan kopers afschrikken
 • Serieus bedoeld, maar aparte niche

Berichtenbaas van AttractionGym

Wordt zelfverzekerder en scoor elke dag een nieuw (seks)date!

Direct naar de geheime korting pagina
Berichtenbaas van AttractionGym
Berichtenbaas van AttractionGym

Beoordeling door Leon van Marketheme,

10 aug 2020
4

Met deze Berichtenbaas online dating cursus krijgt je zelfvertrouwen een boost!

Wil jij een vrouw op date en in bed krijgen dan is dit jouw cursus, onderbouwd door wetenschappelijke  technieken uit de psychologie.

Gerelateerde reviews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.