Hoe wegwerpbatterij opladen en hergebruiken?

de manier om het milieu en kosten te besparen!

Hoe wegwerpbatterijen opladen en hergebruiken? Indien je een wegwerpbatterij wil hergebruiken dan gebruikte men daar vroeger een trucje voor, je kunt hem op de kachel leggen. Enkele uren later is hij weer voor een (deel) opgeladen. In tropische en andere warme landen laden mensen wegwerpbatterijen op in de zon.

Op internet vind je tegenstrijdige berichten of je wegwerpbatterijen kunt opladen. Indien op de juiste wijze uitgevoerd kan dat in sommige gevallen. Stop een wegwerpbatterij in ieder geval niet zomaar in een normale oplader. Dit kan zowel de batterij als je oplader schaden, de batterij kan zelfs ontploffen.

Een batterij kan via externe warmte (kachel, zon) zoals hierboven benoemd opgeladen worden. Een andere manier om wegwerpbatterijen op te laden is het gebruik van een EnvironPower batterijoplader. Dit soort laders kunnen de normale wegwerpbatterijen en de gebruikelijke oplaadbare batterijen opladen. Ze zijn niet duur en ook nog beter voor het milieu.

Een gewone wegwerpbatterij kan met de speciale EnvironPower batterijoplader tot wel 20 keer opnieuw worden opgeladen. Hiermee ontzie je het milieu en bespaar je kosten. Het is altijd beter om apparaten op een normaal stopcontact of “echte” oplaadbare batterijen te gebruiken. Dit kan natuurlijk niet in alle gevallen, in die situaties is het opladen en hergebruiken van wegwerpbatterijen een prima alternatief.

Andere typen accu’s hergebruiken

Een EnvironPower kost ongeveer € 30 en kun je al krijgen van bekende merken als Varta. Er zijn wel meer dan 20 verschillende groepen van accu typen die je ook kun reactiveren en hergebruiken. Er zijn auto accu’s, fiets accu`s of LiON accu’s die allemaal een nieuw leven ingeblazen kunnen worden. lees dan het Accu revisie programma van Joop Koot en bespaar nog veel meer op je accu’s. Het reactiveren van een kapotte fiets accu kan je veel geld besparen, deze accu’s kosten tussen de 300 en 500 euro. Het bespaart geld om deze zelf te reactiveren.

Meer weten over Accu revisie en het opladen van wegwerpbatterijen?

Wil je meer weten over hoe wegwerpbatterijen opladen en hergebruiken, lees dan ook een ons Accurevisie review. Met het accurevisie programma krijg je een uitgebreide handleiding om een 15 tal verschillende accu’s en batterijen te reactiveren als ze kapot zijn. Of klik meteen hieronder op de groene knop en bestel meteen.

Review Accu revisie programma logo

Accu Revisie Programma – Joop Koot

Complete Accu revisie methode voor het zelf reviseren van Accu’s!

JA, IK NEEM ER EEN!